• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب طرفداران تراکتورسازی تبریز

faridcboy

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1,259
تيم تراختور در اولين بازي آسيايي خود در برابر تمي عربي لابي بازش بازي رو برد!!
ياشاسين آذربايجان ***** ياشاسين تراختور!

behrang_sh

Registered User
لایک‌ها
2,158
استقلالی ام امــــــــــــــــا ماشــــــــــــــــــالا تبریک میگم
خوب روی این عربها رو کم کردید
اینشالا این بردهاتون تو آسیا ادامه داشته باشه:heart:

senator@

Registered User
لایک‌ها
1,662
برد به هوادارا تبریک میگم
حرکات سرمربی کنار زمین زیاد جالب نبود
باید خودشو کنترل کنه

esfahanweb

Registered User
لایک‌ها
97
به طرفداران تراکتور تبریک می گویم ، امیدوارم تراکتور به آن چیزی که حقش است در لیگ قهرمانان آسیا برسد

griefcottage

Registered User
لایک‌ها
2,637
ای ول یعنی غیرت ایرانی که میگن همینه
من آبی هستم اما توی آسیا همه تیم های ایران رو دنبال میکنم
یعنی دم همه مردم تبریز و تراکتوری ها گرم
مرسی
یعنی روی این عرب ها کم بشه ها ای حال میده ،میلیارد میلیارد خرج میکنن اما زارت میشن

word_life

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
213
اووووووووووووووووووف حجب حااااااااالی دااااااااد!!!
به این میگن تراختوووووووووووووووووووووووووووور!!!
خیلی خیلی خوب بازی کردیم!به جز چند تا اشتباه تو خط دفاعی بی نقص بودیم!
حال کردم روی این عربای ... رو کم کردیم!
یاشاااااااااااااااااااااااسین،آذربایجاااااااااااااااااااااان!

aghamostafaa

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
18,128
تبریک میگم ... ایشالا توی خارج از خونه هم بتونید به همین خوبی بازی کنید.

ehsanps3

Registered User
لایک‌ها
215
منم استقلالی هستم اما جدا کیف کردم!
خیلی خوشحال شدم انشاالله همه تیم های ایرانی توی آسیا موفق باشند و استقلال و سپاهان هم فردا بازیاشونو ببرند.

dreamypixy

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
12,610
به عنوان یک پرسپولیسی برد تیم محبوبتون رو تبریک میگم و امیدوارم در ادامه مسابقات هم موفق باشید.

dooste.man83

Registered User
لایک‌ها
7,353
به عنوان یک پرسپولیسی بهتون تبریک میگم خوب حق این تیم عریی رو کف دستش گزاشتید

rahman24

همکار بازنشسته
لایک‌ها
3,868
منم تبریک میگم به هموطنان عزیز و خون گرم آذری زبانم. انشاالله قهرمانی تو آسیا. برای دو تیم دیگه مون هم آرزوی موفقیت میکنم.

silensio21

Registered User
لایک‌ها
250
از ستارخان و باقرخان؛ باکری و بابک خرمدین وطن پرست تر و ایران دوست تر داریم؟
آذربابجان متعلق به ایران است

برد تیراختور را هم تبریک می گویم

badomak

Registered User
لایک‌ها
1,491
منم به عنوان یه استقلالی تبریک میگم
ایشالا این بردها تداوم داشته باشه و تیم محبوب تراکتور رو در مقاطع بالاتر ببینیم

parsaweb

Registered User
لایک‌ها
7,760
از ستارخان و باقرخان؛ باکری و بابک خرمدین وطن پرست تر و ایران دوست تر داریم؟
آذربابجان متعلق به ایران است

داداش دمت گرم . حرف حساب رو زدی . این عده هم تعدادشون اندکه . لعنت بهشون که دارن با نادانی خودشون آذری ها رو سر افکنده میکنن .
فقط من نمیدونم این پراچه رو چه جوری از ورودی رد کردن
یا شاسین

• Like
Reactions: M4U

david_violaw

Registered User
لایک‌ها
1,028

درخواست مدیرعامل تراکتور از استقلالی ها

IMG15043600.jpg

محمد حسین جعفری در مورد وضعیت تراکتورسازی صحبت های زیر را انجام داد:

فکر می کنید از بین استقلال، سپاهان و تراکتورسازی کدام تیم شانس قهرمانی دارند؟
من به شانس اعتقاد ندارم بلکه به شایستگی اعتقاد دارم. به تیم خودم هم اعتقاد و اعتماد کامل دارم. بازیکنان با غیرتی داریم و تیم هم با برنامه است. خدا را شکر می کنم در روزهایی که بد هم هستیم خدا کمک می کند. ما با وجودی که بی نام ونشان هستیم اما در حال تلاشیم که در کورس باشیم.

چرا بی نام و نشان؟ این همه طرفدار دارید.
ما بی نام و نشان نیستیم که یک پخش سراسری نداریم؟ کسی هم از ما حمایت نمی کند.

شما باتغییر برنامه های لیگ موافقید؟ چون باشگاه استقلال می گوید در عید می خواهد لیگ را برگزار کند نه جام حذفی؟
بحث تغییر نیست. من در جلسه ای که فتح الله زاده و رحیمی هم حضور داشتند بودم. سازمان لیگ می گوید می خواهد تا قبل از 20 اردیبهشت بازی های لیگ و جام حذفی تمام شود و دلیل این محدودیت هم برنامه های تیم ملی است. اگر قرار به این باشد باید طبق همین برنامه ریزی فعلی جلو رویم. ضمن اینکه قرار شده از هفته سی ام به بعد بازی های تیم های بالای جدول همزمان باشد و اگر بخواهند در عید لیگ را برگزار کنند چنین اتفاقی رخ نمی دهد. ضمن اینکه برنامه ریزی سازمان لیگ هم به هم می خورد. من البته باید این را بگویم که این فشردگی برنامه ها تیم های لیگ برتری را اذیت می کند به خصوص تیم هایی که در لیگ قهرمانان آسیا بازی دارند. به استقلال هم بابت این موضوع حق می دهم. این یک اتفاق پیچیده است اما همه باید با هم تعامل کنیم. برنامه ریزی امسال لیگ به دلیل برنامه های تیم ملی کج بنا شده و تا ثریا هم کج می رود.

اکنون شما در باشگاه مشکلی ندارید؟
فقط پول نداریم. به این بازیکنان چیزی نداده ام. شبانه روزی می دوم تا پول تهیه کنم. نزدیک عید هستیم و در تلاش تا پولی بگیریم. بازیکنان واقعا از جان مایه گذاشته اند. تیم ما کم مهره است و روی نیمکت مهره های قدر کم داریم اما با این حال این بچه ها از جان مایه گذاشته اند. به همین دلیل خود را به آب و آتش می زنیم تا پول به دست بیاوریم.

شنیده ایم محسن فروزان ناراحت است؟
من به محسن بابت بازی نکردن حق می دهم اما فوتبال همین است. او سال گذشته ستاره شد و امسال نیست و باید تلاش کند سال دیگر به اوج بازگردد و دوباره به تیم ملی دعوت شود.

جمعه با استقلال بازی دارید. نمی خواهید کُری بخوانید؟
چرا کری می خوانم. من از فتح الله زاده که همزبان خودمان است و خودش هم بارها گفته که تیم دوم او تراکتورسازی است می خواهم که روز جمعه 50 درصد ورزشگاه در اختیار هواداران ما قرار دهد چون آذری زبان های زیادی در تهران هستند و می خواهند به حمایت ما بپردازند.

و اگر این 50 درصد را ندهند؟
اگر این کار را نکنند باید خودشان جوابگوی اذهان عمومی باشند. چطور استقلالی ها به هر شهری می روند چون هوادار دارند نصف ورزشگاه را می گیرند. مگر همین روز گذشته بیشتر هواداران استقلالی نبودند؟ البته این را هم بگویم من به عنوان مدیرعامل باشگاه تراکتورسازی از هواداران تیم می خواهم در ورزشگاه به هیچ وجه به امیر قلعه نویی بی احترامی نکنند. او سال گذشته مربی تیم ما بوده و تیم را آسیایی کرده است و به گردنمان حق دارد. اگر هواداران دو تیم روز جمعه به هم احترام بگذارند باب جدیدی در ورزشگاه های ایران باز می شود.

word_life

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
213
حنجره من تقديم تو باد

سال ها از وصف رابطه تراختور با هوادار عاجز بوديم،آنگاه كه به آن تك واژه مي رسيديم سكوت مي كرديم و سه نقطه و چقدر ساده مي گذشتيم با بغضي ناشكستني، مي دانستيم اما نمي توانستيم به زبان بياوريم. اسكادراني عاشق به ما آموخت كه چگونه جاهاي خالي را پر كنيم.كسي از آن سوي دنيا اما شبيه خودمان،و امروز نقطه چين ها به لطف او پر مي شود:"هوادار، روح تراختور است." و روحت تو را تنها نخواهد گذاشت.

من نمي توانم همپاي سربازان تراختور در زمين بدوم.اما با زمين خوردن شما زمين مي خورم،با برخواستن شما بر مي خيزم.با درد شما سراپايم درد مي شود.با شادي شما شاد مي شوم. براي من تو تنها يك بازي نيستي من با تو بر ميخيزم و با تو زمين مي خورم،با تو زندگي مي كنم ، با تو مي ميرم. كسي كه تا به حال عشق را تجربه نكرده چه مي داند كه چه مي گويم! بگذار مرا به سخره بگيرند بگذار مرا ديوانه خطاب كنند،آري! من ديوانه هستم.من عاشق هستم.من جانم را براي تو مي دهم.من ايمان دارم چون باورم را آگاهانه برگزيده ام.
تراختور! از آنچه كه تو در ميدان نبرد هستي و من تنها نظاره گر شرمگينم،اما هر اتفاقي هم بيفتد مرا بر فراز آسمان زمين سبز در ياب .در سكوت محض! يا هياهوي رقيب!چشمانت را ببند سرت را به آسمان بگير،نجوايم را بشنو، من به تو قدرت مي دهم.من سوز پردردي هستم كه بر گوشهايت دميده مي شوم آنگاه درد استخوان را فراموش كن،برخيز.به تو آنچه كه مي توان در اين نبرد پيش كش كرد،يك حنجره خسته آغشته به خون است من غير از آن چيزي ندارم،جمعه تنها دارائيم تقديم تو باد.

و تو در روز سخت تنها عاشقانت را مي خواني،جمعه جايي براي مدعيان نيست،تو! تك تك آنها را فرا خوانده اي،بدون نداي تو كسي نمي تواند بيايد.همه آنهايي كه خواهند آمد از پيش دعوت شده اند.اگر مدعي هستم!مرا ببخش، عاشقم كن،بي نيازم كن ،مرا بخوان!

word_life

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
213
در آستانه دیدار حساس مقابل استقلال تراکتورسازان شارژ مالی شدند

در آستانه دیدار حساس تیم تراکتورسازی مقابل استقلال استاندار آذربایجان شرقی با اعطای بخضی از پاداش های پیروزی این تیم به مدیرعامل باشگاه، تراکتورسازان را برای دیدار مقابل استقلال شارژ مالی کرد.

علیرضا بیگی استاندار آذربایجان شرقی در آستانه دیدار دو تیم تراکتورسازی و استقلال طی دعوت از مسئولان، کادرفنی و بازیکنان تیم تراکتورسازی بخشی از پاداش های پیروزی های این تیم را به جعفری مدیرعامل باشگاه داد تا این تیم با روحیه بهتری به مصاف آبی های پایتخت بروند.

همچنین استاندار آذربایجان شرقی در گذشته نیز بارها از تیم پرهوادار تراکتورسازی حمایت کرده است و اینبار نیز با این اقدام خود علاقه خود را به این تیم مردمی نشان داد.

لازم به ذکر است، تیم تراکتورسازی سه مصاف حساس در هفته آتی مقابل تیم های استقلال، الجیش قطر و سپاهان خواهد داشت و این اقدام استاندار می تواند کمک روحی برای بازیکنان این تیم باشد.

word_life

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
213
پیش بازی استقلال – تراکتورسازی / حمله ی ارتش سرخ به قلعه ی مافیا

آیا تراکتور مانند عادت خود عمل کرده و با حمایت هوادارانش استقلال را در آزادی شکست خواهد داد؟

از رقابت های لیگ برتر هفته 29 ، دو تیم استقلال و تراکتورسازی روز جمعه 18 اسفند ماه 91 از ساعت 17:30 در استادیوم آزادی تهران رو در روی هم قرار می گیرند .

میزبان : استقلال تهران

صدرنشین فعلی لیگ بعد از برد های متوالی هفته ی گذشته به لطف داوری یک امتیاز از مصاف سخت خود برابر صبای قم گرفت تا روز جمعه سخت ترین بازی فصل خود را در مقابل تیم دیار آذربایجان انجام دهد . این بازی از چند حیث برای تیم پایتخت سخت خواهد بود ، اول از همه تقابل با هواداران پرشور و پرتعداد تراکتورسازی است که قطع به یقین تیمشان را در آزادی تنها نخواهند گذاشت و با سابقه ای که در ذهن داریم آزادی را نیز برای حریف تبدیل به جهنم خواهند کرد مورد بعدی تقابل با تیکی تاکای تراکتور است ، تونی اولیویرا با تراکتور بارسلونای آسیایی ساخته است و مقابله با آن کار هر تیمی نیست .
اما استقلال نیز حریف دست و پا بسته ای نیست و با امیر قلعه نویی این روزها خوب نتیجه میگیرد . در این بازی تیم استقلال بعد از مدت ها به لطف تراکتور روی هواداران خود را خواهد دید و شاید بتوان تصور کرد نصف استادیوم را پر خواهند کرد .
نقطه قوت استقلال خط دفاعی آن است ، طوری که تا الان تنها با دریافت 14 گل بهترین خط دفاع لیگ را به خود اختصاص داده است . استقلال تیمی پر مهره که با هزینه ی گزاف ستاره های لیگ را خریداری کرده است در این بازی مشکل بازیکن نخواهد داشت و میتوان گفت در هر جبهه از میدان بهترین ها را در اختیار دارد . مخصوصا در خط حمله بازیکنی به نام فرهاد مجیدی !

مهمان : تراکتورسازی

هر کسی که به فوتبال علاقه مند است و نتایج و اتفاقات آن را دنبال میکند با شنیدن اسم تراکتورسازی اولین چیزی که به ذهنش میرسد هوادار عاشق و پرشور است ، هوادارانی که به نوعی موتور تراکتور است و هر وقت که اراده کرده اند با تراکتور خود تیک آف کرده و هر حریفی را زیر چرخ های خود له کرده اند ، در این بازی هم موتور محرک تیم خود بوده و استادیوم آزادی را تسخیر خواهند کرد ،و اما راننده ی این تراکتور مردی با دانش است که با تغییر و تحول بی نظیر تیمی را روانه ی میدان میکند که به راحتی تسلیم حریفی نمیشود .
تراکتور تیمیست تهاجمی که بیشترین گل زده ی لیگ را در اختیار دارد و در این بازی حتما مدافعان استقلال را آزار خواهند داد . اما جنگ اصلی در این بازی وسط میدان است و میتوان گفت هر تیمی که بتواند وسط میدان را اداره کند پیروز از میدان خارج خواهد شد ، تراکتور با در اختیار داشتن مهدی کیانی ، مهدی کریمیان و قاسم دهنوی ترسی از این حیث ندارد و میتواند هر کاری که بخواهد در وسط میدان انجام دهد .

قابل ذکر است هر دو تیم با نفرات کامل خود به میدان خواهند آمد و هیچ یک از آنها مصدوم یا محروم ندارد .

در مورد این بازی چند نکته است که باید ذکر شود :

•اول اینکه ترس و وحشت از هواداران تراکتور را میتوان از مصاحبه های بازیکنان و کادر فنی استقلال مشاهده کرد طوری که شاهدان عینی میگویند بعضی از بازیکنان استقلال شب ها کابوس جهنم آزادی را میبینند .
•دوم اینکه استقلالی ها به هر دری زدند تا قانون 10 ٪ را به اجرا بگذارند و از ورود بیش از 10 هزار تراکتوری به استادیوم جلوگیری کنند که تیرشان به سنگ خرد و امروز رئیس سازمان لیگ در مصاحبه ای اعلام کرد که این قانون فعلا قابل اجرا نیست و هواداران تراکتور به هر تعدادی که بخواهند میتوانند وارد استادیوم شوند.
•سوم حاشیه سازی دست اندرکاران تیم تهرانی قبل از بازی است ، طوری که امروز در خبرگزاری ها خبری درج گردید که کادرفنی استقلال در تمرین امروز یک فرد مشکوک را از سر تمرین این تیم اخراج کرده اند و گفته اند این فرد آنالیزور مخفی تراکتورسازی است که باید به محضر دوستان استقلالی برسانم که کادر فنی شما وقتی نمیدانست توپ گرد است یا مکعب تونی اولیویرا با باشگاه بنفیکا قهرمان اروپا شده است .

بالا