• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب طرفداران تراکتورسازی تبریز

aghamostafaa

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
18,128
یه تنه داری این تاپیکو جلو میبریا :D

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
فردا بازي تدارکاتي صباي قم و تراکتورسازي برگزار مي شود

کشوري فر در گفتگو با خبرنگار ورزشي باشگاه خبرنگاران گفت: باشگاه صباي قم 400 ميليون تومان بدهي دارد و بدهي ما آنقدر زياد نيست که باشگاه تعليق شود.

وي در ادامه افزود: تيم صبا فردا بازي تدارکاتي را با تراکتور برگزار خواهد کرد.

مدير عامل باشگاه صباي قم اضافه کرد: در جلسه امروز عصر در مورد برگزاري اردو و جذب بازيکنان جديد که سرمربي تيم مي خواهد را تصميم گيري مي کنيم.

وي در پايان خاطر نشان کرد: تا به امروز با عمراني، محمدي و مهربان قرارداد امضا کرده ايم./مح

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
شورای تامین تهران مکان بازی پرسپولیس - تراکتورسازی را تعیین می‌کند

مکان دیدار دوستانه روز چهارشنبه پرسپولیس و تراکتورسازی تبریز از سوی شورای تامین استان تهران مشخص خواهد شد. به علت حضور علی کریمی در تیم تراکتورسازی و حساسیت این بازی این تصمیم گرفته شده است.

بعد از قطعی شدن مسابقه دوستانه پرسپولیس با تراکتورسازی و فولاد خوزستان در روز 23 تیر، شاگردان دایی یکشنبه هفته آینده از ساعت 17.30 در ورزشگاه درفشی‌فر به مصاف استقلال خوزستان می‌روند.

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
اعلام شروع مسابقات لیگ های مختلف کشور

به گزارش آناج، سازمان لیگ آزادگان زمان شروع تاریخ نقل و انتقالات و پایان مسابقات قهرمانی فوتبال باشگاههای کشور شامل لیگ های دسته اول، دوم ، سوم ، جام حذفی و رده های سنی پایه کشور فصل 93-92 را به شرح زیر اعلام کرد.

لیگ دسته اول:
شروع مسابقات : دهه سوم شهریور 92 – تاریخ نقل و انتقالات نیم فصل: اواخر دی ماه تا اوایل بهمن ماه 92 - پایان مسابقات اواخر اردیبهشت ماه 93

لیگ دسته دوم:
شروع مسابقات : دهه سوم شهریور 92 – تاریخ نقل و انتقالات نیم فصل: اواخر دی ماه تا اوایل بهمن ماه 92 - پایان مسابقات اواخر اردیبهشت ماه 93

لیگ دسته سوم:
شروع مسابقات : مرحله اول: دهه دوم شهریور 92، مرحله دوم: دهه سوم آبان 92 - تاریخ نقل و انتقالات نیم فصل: اوایل بهمن - پایان مسابقات اواخر اردیبهشت ماه 93

جام حذفی با حضور تیم های قهرمان حذفی استان ها و تیم های شرکت کننده در لیگ های دسته اول، دوم و لیگ برتر

شروع مسابقات: دهه دوم شهریور ماه 92لیگ های رده های سنی:
شروع مسابقات: دهه دوم شهریور ماه 92

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
صادقی: فردا درباره پیشنهاد تراکتور صحبت می‌کنم

به گزارش آناج، امیرحسین صادقی پس از جلسه با علی فتح‌الله‌زاده مدیرعامل باشگاه استقلال عنوان کرد: من در جلسه امروز حاضر شده بودم و دلم برای فتح‌الله‌زاده تنگ شده بود. صحبت‌های خوبی هم انجام دادیم.

وی درباره اینکه آیا مسائلی هم درباره تمدید قراردادش مطرح کرد، خاطرنشان کرد:‌ چیزی در مورد تمدید صحبت نکردیم. من بازیکن استقلال هستم و تمدیدی وجود ندارد. دلم‌ برای فتح‌الله‌زاده تنگ شده بود و درباره کره جنوبی با او صحبت کردم. بحث تمدید هم یکی دو روز آینده حل می‌شود.

مدافع استقلال در مورد اینکه آیا مسائل مالی باعث شده تا او قراردادش را تمدید نکند، تاکید کرد: اصلا مسائل مالی را مطرح نکردیم.من با آقای علوی، امیری و فتح‌الله‌زاده صحبت کردم و درباره خاطرات کره جنوبی گفتم مسائل مالی یکی دو روز آینده حل خواهد شد.

صادقی درباره اینکه آیا با باشگاه دیگری نیز مذاکره کرده‌، افزود: صحبت جدی نکردم اگر دروغ نگویم با باشگاه‌های دیگر وارد مذاکره جدی نشدم. ابتدا گفتم تکلیفم با استقلال مشخص شود من بازیکن آزاد هستم 10، 12 سال در استقلال بودم و اگر دو سال دیگر در این تیم بمانم حدود 15 سال می‌شود.

وی که با اصرار خبرنگاران مبنی بر اینکه آیا هیچ گونه صحبتی در چند ساعت مذاکره با فتح‌الله‌زاده نداشته گفت:‌ من صحبت جدی نکردم فردا و یا شاید همین امشب تکلیفم مشخص خواهد شد. من نمی‌خواستم خیلی مزاحم فتح‌الله‌زاده شوم او با تیموریان جلسه داشت و قرار شد که تکلیفم در آینده روشن شود.

صادقی در مورد اینکه آیا مسائل مالی باعث شده تا او با چنین تصمیمی روبرو شود، تاکید کرد: من حاضرم قراردادم را جلوی شما و همه امضا کنم.

وی در مورد اینکه آیا طلب فصل گذشته پرداخت شده، تصریح کرد: اتفاقا در جلسه امروز یکی از مسائلی که مطرح شد همین امر بود. من مشکلی از لحاظ مالی با استقلال ندارم. شاگردی علی فتح‌الله‌زاده برایم افتخار است. از سال 81 که نفری 100 هزار تومان می‌گرفتیم بوده‌ام. اگر مسائل مالی مشکلم بود تاکنون با استقلال قرارداد بسته بودم تا فردا همه چیز مشخص خواهد شد.

مدافع استقلال در مورد اینکه آیا این تیم با از دست دادن بازیکنانی چون نکونام، رحمتی و جباری با مشکلی روبرو نمی‌شود و هنوز تکلیف این بازیکنان مشخص نشده عنوان کرد: من چند وقت پیش این موضوع را عنوان کردم. زمانی که مدیرعامل و سرمربی ما افرادی چون قلعه نویی و فتح‌الله‌زاده هستند تیم موفق خواهد بود و کم نمی‌آوریم. بازیکنان خوبی هم جذب کرده‌ایم. تعطیلی لیگ هم به نفع ما شد و 15 روز بازیکنان ملی‌پوش استراحت کردند.

وی ادامه داد: قلعه‌نویی کاربلد است و شرایط تیم را به خوبی درک می‌کند. امیدوارم بازیکنان خوبی به تیم اضافه شود و اگر من هم در خدمت تیم بودم بتوانیم برای موفقیت آن تلاش کنیم.

صادقی در واکنش به سوال خبرنگار فارس مبنی بر اینکه چرا شفاف درباره جلسه امروز صحبت نمی‌کنند و با اما و اگر مسئله خود را مطرح می‌کنند، گفت: هر کس که مطالب مرا بخواند متوجه می‌شود قرار نیست شما مطالب مرا باور کنید. من گفتم که قلعه‌نویی کاربلد است و اگر من هم در خدمت تیم بودم تلاش خواهم کرد چه کسی است که از فردای خود خبر داشته باشد.

وی که با اصرار خبرنگاران مبنی بر اینکه چه اتفاقاتی در جلسه امروز رخ داده‌ مواجه شد، اظهار داشت: صحبت‌هایی انجام دادیم و توافقات اولیه انجام شد و شاید امشب و فردا ثبت کنم از فردا که خبر نداریم آمدیم و خدای ناکرده امشب تصادف کردم.

صادقی در مورد اینکه آیا نکونام در استقلال باقی خواهند ماند، گفت: من که از خدا می‌خواهم چنین اتفاقی بیفتد بازیکنان بزرگی هستند که می‌توانند در آسیا به درد استقلال بخورند و امیدوارم در جام جهانی هم در کنار او باشم. مطمئنا جواد می ماند.

وی در مورد اینکه آیا از تراکتورسازی پیشنهاد دارد، افزود: فردا درباره این مسائل صحبت می‌کنم.

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
با وجود پیشنهاد تراکتور و گسترش صادقیان به پرسپولیس پیوست...پیام صادقیان هم راه کریم باقری ها را ادامه داد/پاسخ منفی به تیم های تبریزی برای رسیدن به پول و شهرت در پایتخت ....
امسال تراکتورسازی به صورت رسمی خواهان پیام صادقیان بود و رسول خطیبی نیز به صراحت اعلام کرده بود که حاضر است به اندازه ی دو یا سه بازیکن برای به خدمت گرفتن صادقیان هزینه کند تا وی در تیم شهر خود بازی کند.

سرویس ورزشی آناج: " شب گذشته در اخبار شامگاهی شبکه استانی سهند به خاطر دعوت از بازیکن ارزنده تبریزی، پیام صادقیان مانور تبلیغاتی روی آنتن رفت !

" بعد از مدتها دعوت از بازیکن بومی تبریزی !! پیام صادقیان !" ...

و این در حالیست که بازیکن جوان، خلاق و ارزنده، پیام صادقیان به خاطر کم لطفی مسولین استانی از تبریز خاطرات خوبی در ذهن ندارد، پیام صادقیان فرزند مرحوم حسن صادقیان بازیکن اسبق تیم های ملی ایران - ماشین سازی و تراکتورسازی میباشد ."

متن بالا قسمتی از یادداشتی است که سرویس ورزشی آناج چندین ماه قبل بمناسبت دعوت شدن پیام صادقیان به تیم ملی بر روی خروجی سایت قرار داد. (اینجا کلیک کنید)

اما افسوس که هم اکنون و در حالی که همه شرایط برای حضور صادقیان در تیم های تبریزی آماده شده بود، باید تصاویر این بازیکن را در تمرین پرسپولیس و همپای هم نوعان خود مشاهده کنیم که با وجود ادعاهای فراوان هیچ وقت حاضر نشدند از دردانه های پایتخت دل کنده و در تیم های شهر خودشان بی منت خدمت کنند !

امسال تراکتورسازی به صورت رسمی خواهان پیام صادقیان بود و رسول خطیبی نیز به صراحت اعلام کرده بود که حاضر است به اندازه ی دو یا سه بازیکن برای به خدمت گرفتن صادقیان هزینه کند تا وی در تیم شهر خود بازی کند اما دریغ که این بازیکن جوان ضرب المثل " پسر کو ندارد نشان از پدر " را نقض کرد و برخلاف پدرش که سلامت خود را در راه فوتبال آذربایجان از دست داد، عمل کرد و نشان داد که همانند اکثر بازیکنان بومی دهه اخیر آذربایجان که در فوتبال کشور اسم و رسمی برای خود پیدا کرده اند، نخواهد توانست پول و شهرت تیم های پایتخت را با خدمت صادقانه به تیم های بومی و تلاش برای پیشرفت فوتبال آذربایجان معاوضه کند.

امیدواریم در سال های آینده و در مراسمی همچون " معرفی تیم نیم قرن فوتبال تبریز " از افرادی قدر دانی شود که صادقانه و عاشقانه در خدمت فوتبال آذربایجان بوده اند و امثال پیام صادقیان ها و کریم باقری ها (که با وجود انتخاب شدن به عنوان بهترین بازیکن ده سال اخیر فوتبال تبریز، حتی حاضر به شرکت در مراسم نشدند!) جایی در این قدردانی ها نداشته باشند و همچنین ادعای خدمت و عشق و علاقه دیرین (!) به تبریز و فوتبالش را نیز نداشته باشند..

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
سرژیک تیموریان اعلام کرد آندرانیک تیموریان در حال حاضر در تبریز حضور دارد و هیچ پیشنهادی از تیم‌های آمریکایی ندارد.

IMG16212719.jpg

به گزارش خبرنگار مهر، سرژیک تیموریان در خصوص آخرین وضعیت آندرانیک تیموریان ضمن بیان مطلب فوق گفت: امروز تنها برای صحبت به دفتر فتح‌الله‌زاده آمده‌ام زیرا این قرار را از قبل تنظیم شده بود. ضمن اینکه به عنوان نماینده برادرم، آندو، با فتح‌الله‌زاده مدیرعامل باشگاه استقلال گفتگوهای مقدماتی انجام دادم.

وی در ادامه خاطرنشان کرد: آندو در حال حاضر در تبریز بسر می‌برد، نه برای گفتگو و عقد قرارداد با تیم‌های تبریزی بلکه به خاطر مشکلات مالیاتی که برایش پیش آمده، به تبریز رفته است.

نماینده آندرانیک تیموریان در خصوص پیشنهادات خارجی این بازیکن اظهار داشت: این بازیکن از آمریکا هیچ پیشنهادی ندارد اما از چین و قطر دو پیشنهاد جدی دارد. البته با صحبت‌هایی که بین ما و مسئولان این باشگاه‌ها انجام شد، هفته آینده وضعیت تیموریان مشخص خواهد شد که آیا به یکی از این دو تیم خواهد می‌پیوندد یا خیر.

وی در ادامه یادآور شد: آندو از یکی از تیم‌های لیگ کره‌جنوبی نیز پیشنهادی را دریافت کرده است اما به خاطر اینکه اهل بازارگرمی نیستیم، به شما می‌گویم آن یک پیشنهاد غیر رسمی است.

تیموریان در پایان در پاسخ به این سئوال که آیا احتمال دارد برادرش به تیم دیگری غیر از استقلال خواهد پیوست؟، گفت: مطمئن باشید اولویت اول و آخر آندو تنها استقلال است و بس.

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
کمتر پیش می اید یک خبر خوب داخل خودش یک خبر بد هم داشته باشد اما این از ان خبرهاست.

سایت گل-اول خبر خوب را می خواهید بشنوید یا خبر بد؟بگذارید با خبر خوب شروع کنیم.خبر خوب برای علاقه مندان فوتبال باشگاهی مخصوصا هواداران پرسپولیس و تراکتور اینکه قرار است این دو تیم در روز چهارشنبه دوازدهم مرداد در تهران با یکدیگر دیدار دوستانه ای برگزار کنند که قطعا حواشی فراوان و صحنه های داغی را ایجاد خواهد کرد.
خبر بد اما اینکه قرار است این دیدار پشت درهای بسته برگزار شود یهنی احتمالا غیر از رسانها تماشاگر دیگری نخواهد داشت.
حیف است چنین دیدار جذابی بدون تماشاگر برگزار شود.

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
صادقی در گزینه های تراکتورسازی است؛
تراکتور با حسینی مذاکره کرد

به گزارش خبرنگار ورزشی باشگاه خبرنگاران، به نقل از یک مقام آگاه در تیم تراکتورسازی، مصدومیت میلاد فخرالدینی و مثبت اعلام شدن تست دو پینگ محمد ایرانپوریان باعث شد، مجید جلالی به فکر جذب مدافعی راست پا بیفتد. گویا آنها مذاکراتی را با سید محمد حسینی انجام دادند تا در صورت امکان این مدافع گلزن را خدمت بگیرند.

حسینی که تجربه بازی در فینال لیگ قهرمانان همراه، ذوب آهن را دارد، فصل قبل به دلیل مشکلات خانوادگی و بیماری از این تیم جدا شد با این حال حضورش در ابومسلم چندان رضایت بخش نبود. حال به نظر می رسد مشکلات این مدافع برطرف شده است که وی قصد دارد بار دیگر بازی در شهر دیگری را تجربه کند.

گفتنی است امیرحسین صادقی دو فصل پیش در جمع سرخپوشان تبریزی بازی می کرد و بعید نیست بار دیگر راهی تبریز شود./مح

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
از تراکتور يکراست مي‌‌روم برزيل
سعيد دقيقي گلزني‌هايش براي تراکتورسازي را از بازي‌هاي تدارکاتي آغاز کرده تا خودش را براي رقابتهاي حسابي آماده کند.

گل تدارکاتي رنگ و بو ندارد
دقيقي: از تراکتور يکراست مي‌‌روم برزيل
90: سعيد دقيقي گلزني‌هايش براي تراکتورسازي را از بازي‌هاي تدارکاتي آغاز کرده تا خودش را براي رقابتهاي حسابي آماده کند. او در بازي دوستانه مقابل نفت تهران هم يک گل به ثمر رساند و با احتساب دو گلي که در بازي تدارکاتي مقابل حريف کرماني زده بود سه گل شود. به نظر مي‌رسد، دقيقي براي رسيدن به تيم‌ملي انگيزه زيادي دارد و مي‌‌خواهد از طريق تراکتورسازي به خواسته‌اش برسد. او ديروز در خصوص شرايط اردوي تراکتور و خودش گفت و گويي با 90 انجام داد که مي‌خوانيد:
*بازي با نفت تهران چطور بود؟
چون تمرينات بدنسازي سخت و فشرده‌اي داشتيم از لحاظ بدني اواخر بازي خسته شده بوديم.
*به همين خاطر بازي برده را مساوي کرديد؟
تيم‌ها در حال حاضر رده‌هاي بدنسازي را پشت سر مي‌گذارند و به همين دليل اين بازي سنگين بود. در نيمه اول فشار زيادي آورديم اما در نيمه دوم شرايط فرق کرد.
*پس با اتمام دوره‌هاي آماده سازي اين اتفاق در ليگ نمي‌افتد؟
شرايط بازي‌هاي ليگ فرق دارد. ما در اين بازي سعي مي‌کنيم هماهنگ شويم و برد و باخت هم مهم نيست. به مرور زمان شرايط‌مان بهتر مي‌‌شود. بايد اين فشارها را تحمل کنيم.
*موتور گلزني خودت هم که روشن شده.
گلزني در اين بازي‌هاي دوستانه مهم نيست. دوست دارم مفيد باشم و خوشحالم که از حالا خودم را نشان داده‌ام. تا شروع مسابقات وقت دارم و نبايد به اين گلزني‌ها دلخوش کنم. به قول معروف گل بازي‌هاي تدارکاتي رنگ و بو ندارد (مي‌خندد)
*با اين گلزني ها انتظارات هم از تو بالا مي‌رود؟
من دوست دارم از خجالت مردم تبريز دربيايم. همين گل‌ها را در بازي هاي رسمي هم مي‌‌زنم اما بيشتر دوست دارم تراکتورسازي قهرمان شود.
*حاشيه‌هاي تراکتور فعلا تمام شده؟
تراکتور از اول هم حاشيه نداشت. علي کريمي يکي از اسطوره‌هاي فوتبال ماست و حضورش در تراکتور باعث آرامش است نه حاشيه!
روزنامه‌ها دوست دارند با شماره 8،28، 88 بازي کند وگرنه از اول هم اين بحث‌ها در تراکتور وجود نداشت. سر کاپيتاني هم هيچ مشکلي وجود نداشت.
*در اين چند روز با ايران‌پوريان صحبت کردي؟
ما با هم در شهرداري تبريز همبازي بوديم. او پسر خيلي خوبي است و حاضرم قسم بخورم که از روي عمد کاري نکرده است. تمام زحمات چند ساله‌اش شايد يک شبه از بين برود. اميدوارم او را محروم نکنند چون اشتباهي شده است.
*بعد از گذشت اين مدت چقدر به فيکس بازي کردنت مطمئن هستي؟
در هر تيمي رقيب وجود دارد. من بايد تلاش کنم تا فيکس شوم. امسال فقط مي‌خواهم مسافر جام‌جهاني شوم و يکراست بروم برزيل همين! خدا را شکر در اين چند سال نزول هم نکردم.

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
كارآقا مجيد سخت‌تر شد

بازي تداركاتي تركتوارسازي مقابل نفت تهران

را نبايد جزو كارنامه مجيد جلالي حساب كرد.

كارآقا مجيد سخت‌تر شد
ناصر ساعي
90: بازي تداركاتي تركتوارسازي مقابل نفت تهران را نبايد جزو كارنامه مجيد جلالي حساب كرد. مسئله مهم كسب نتايج ايده‌آل در ليگ‌برتر و آسياست. در حال حاضر جلالي بايد جديد و قديم را بشناسد. علي كريمي به تراكتور آمده اما محال است نكونام اين كار را بكند. نكونام استقلال را رها نمي‌‌كند كه به تراكتورسازي بيايد. البته نكونام هميشه بازيكن با اخلاق و تاثيرگذاري بوده. من فكر مي‌‌كنم بعد از دو نايب قهرماني حالا نوبت قهرماني تراكتورسازي است. اين مسئله توقع مردم تبريز را بالا برده و به همين دليل جلالي بايد حتما اين تيم را قهرمان كند چون تبريزي‌ها به دومي راضي نمي‌‌شوند. هواداران از تيم محبوبشان انتظار قهرماني دارند و به همين دليل كار آقا مجيد سخت شده است.

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
با نكونام تراكتور ايده‌آل مي‌ شود

بازي تداركاتي براي شناسايي

بازيكنان توسط كادرفني برگزار مي‌‌شود.

با نكونام تراكتور ايده‌آل مي‌ شود
علي باغميشه
90: بازي تداركاتي براي شناسايي بازيكنان توسط كادرفني برگزار مي‌‌شود. مجيد جلالي مي‌‌خواهد بازيكنان بيشتر هماهنگ شوند تا در بازي‌هاي رسمي به مشكل نخورند. با انجام اين بازي‌‌ها قدرت تراكتورسازي براي فصل بعد مشخص مي‌‌شود. در حال حاضر بازيكنان تمرينات بدنسازي انجام مي‌‌دهند و به همين خاطر فشار زيادي را تحمل مي‌‌كنند. شاگردان جلالي نبايد بازي‌هاي تداركاتي را كم‌اهميت تلقي كنند. بعد از جدايي چراغپور و وطني مربيان بومي مي‌‌توانند كمك زيادي به جلالي بكنند. غلامرضا باغ‌آبادي يا عليرضا پژمان مي‌‌‌تواند در كادرفني تراكتور به جلالي كمك كنند تا تيم موفق شود. اگر نكونام هم به تراكتور برود ديگر اين تيم مشكلي نخواهد داشت و تراكتور قوي‌تر مي‌‌شود. شرايط تراكتورسازي ايده‌آل است و هواداران با اين وضعيت تيم‌‌شان را تنها نمي‌‌گذارند.

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
«دل شير» به جلالي رسيد
تراکتور دو فصل پياپي نايب قهرمان ليگ شد

و حالا خيلي‌ها منتظر قهرماني اين تيم پرطرفدار هستند.

سوژه هفته: چگونه تراکتورسازي مي‌تواند قهرمان ليگ شود؟
«دل شير» به جلالي رسيد
حسن امامقلي
90: تراکتور دو فصل پياپي نايب قهرمان ليگ شد و حالا خيلي‌ها منتظر قهرماني اين تيم پرطرفدار هستند. حضور علي کريمي و چند بازيکن سرشناس ديگر هم سبب شده پرشورها به فتح اولين جام بيش از هر زمان ديگري اميدوار باشند. اين موضوع را با کارشناسان در ميان گذاشته‌ايم تا روشن شود آيا تراکتور مي‌تواند قطب تازه فوتبال ايران لقب بگيرد و مهم‌تر از آن، در ليگ سيزدهم قهرمان شود...
دو سئوال کارشناسي
1- آيا تراکتورسازي با مجيد جلالي در حفظ ياران قبلي‌ و جذب بازيکنان جديد موفق بوده و مي‌تواند در پايان ليگ سيزدهم به مقام قهرماني دست يابد؟
2- هواداران تراکتورسازي در فوتبال ايران به «پرشورها» معروف هستند، چگونه و از چه طريق مي‌توانند به تحقق اين هدف آذري‌ها يعني کسب مقام قهرماني ليگ توسط تيم تراکتورسازي تبريز کمک کنند؟
سرخاب: حتي نايب قهرماني هم دشوار است
عباس سرخاب مهاجم اسبق استقلال و تيم‌ملي:
1- باور کنيد نتايج اخير تيم‌ملي تاثير مثبت خود را روي تيم‌هاي استخواندار ليگ برتر خواهد گذاشت و در فوتبالي که حالا شخصيت آقايي در فوتبال آسيا را پيدا کرده تيم‌هاي زيادي مدعي قهرماني خواهند بود، به همين خاطر مطمئن باشيد هيچ تيمي نيست که قبل از پايان دوره سيزدهم رقابت‌هاي ليگ برتر و مثلا دو سه هفته مانده به پايان اين بازي‌ها قهرماني‌اش مسجل شود. به همين خاطر معتقدم حتي کسب عنوان نايب قهرماني فصل قبل هم براي اين تيم خيلي سخت است؛ سخت‌تر از مسيري که فصل گذشته طي شد و در نهايت به نايب قهرماني اين تيم منتهي شد.
2- اگر مسئولان اين باشگاه بتوانند پيش از آغاز بازي‌هاي پيش رو اهداف خود را براي تماشاگران توجيه کنند، آن وقت شايد بتوان اميدوار بود که در فصل آتي شاگردان تبريزي به جلالي فرصت کافي براي ساختن تيمش را بدهند و اجازه ندهند نقاط ضعف و قوت تراکتور را بشناسد و در جهت کسب موفقيت قدم‌هاي موثري بردارد وگرنه...!
کلهر: همه آرزوي داشتن اين تماشاگران را دارند
محمود کلهر مهاجم اسبق پرسپوليس و تيم‌ملي:
1- اگر جلالي همان مربي باصبر و حوصله هميشگي باشد و همان مربي باشد که سعي داشت تحت هر شرايطي به علم روز فوتبال مجهز شود و آخرين اطلاعات در خصوص مسائل فني را فرا بگيرد، آن وقت تراکتورسازي باشگاه ايده‌آلي براي حرفه مربيگري‌اش است وگرنه با من بميرم تو بميري نمي‌توان تيمي مثل تراکتور را هدايت کرد و در اتخاذ راه درست هم موفق بود.
2- هر تيمي را نگاه کنيد جز اولين آرزوهايش داشتن تماشاگران پرشور مثل تراکتورسازي است. افرادي که در سه ماه گرما براي تشويق تيم محبوبشان به ورزشگاه مي‌آيند لذت ديدن بازي نفرات مورد علاقه‌شان را با هيچ چيزي عوض نمي‌کنند، قطعا قابل احترام هستند. البته جلالي بايد در اين راه خودش را دوست اين هواداران بداند و مثل يک دوست از عصبانيت و احتمالا حرف‌هاي تند همراهش دل‌آزرده نشود.
اختر: جلالي دل شير دارد
ادموند اختر مهاجم سابق آرارات، استقلال و تيم‌ملي:
1- تراکتور دو فصل پياپي نايب قهرماني ليگ بوده و در چنين شرايطي عقد قرارداد با تبريزي‌ها دل شير مي‌خواهد که ظاهرا مجيد جلالي دارد ولي خوب اين اعتماد به نفس بايد در عمل هم همراه اين مربي باشد و در هر شرايطي با اقتدار تصميم بگيرد وگرنه شرايط براي کارش بسيار دشوار خواهد بود و بيشتر از چند هفته دوام نمي‌آورد.
2- بايد اين نکته را اذعان داشت که نتايج اخير به تراکتور شخصيت قهرماني داده و تماشاگرانش به حق توقع آقايي از تيم محبوبشان را دارند. نتايج تبريزي‌ها در چند هفته اول بسيار تعيين‌کننده است يعني چند نتيجه خوب ابتدايي اين تيم را روي دور پيروزي مي‌اندازد و حتي يکي دو تا شکست از تراکتورسازي يک تيم پر مشکل و حتي ضعيف خواهد ساخت.
تهامي: خط دفاع تراکتور ضعيف است
ابراهيم تهامي مهاجم اسبق استقلال اهواز و تيم‌ملي:
1- از الان پيشگويي در مورد نتايج تراکتور کار درستي نيست. هرچند که مجيد جلالي يک مربي باسابقه است که فوتبال ايران را به خوبي مي‌شناسد ولي با اين وجود نمي‌توان با قاطعيت از موفقيت تبريزي‌ها حرف زد. خصوصا که خط دفاع اين تيم نسبت به بقيه خطوط چندان قابل اطمينان نيست و همين قضيه نتايج فصل آينده تراکتور را با اما و اگر روبه‌رو خواهد کرد.
2- معروف است که تماشاگران تبريز اصلا صبر ندارند و به محض کسب يک نتيجه ضعيف آنقدر انتقاد مي‌کنند که زمين و زمان براي کادرفني و بازيکنان تيم محبوبشان تيره و تار مي‌شود. اگر در فصل پيش رو اين عادت تبريزي‌ها همچنان همراه تماشاگرانشان باشد، نبايد به مقام تراکتورسازي در ليگ سيزدهم چندان اميدوار بود.
فنايي: شانس قهرماني تراکتور خيلي اندک است
داوود فنايي دروازه‌بان اسبق پرسپوليس و تيم‌ملي:
1- براي اينکه از حالا و در شرايطي که هنوز نقل و انتقالات به پايان نرسيده بخواهيم در مورد عملکرد مجيد جلالي در جلب و جايگزيني نفرات مناسب براي تراکتور فصل آينده نظر بدهيم و تغييرات ايجاد شده در ليست فصل آينده تبريزي‌ها را به قضاوت بنشينيم خيلي زود است. البته کارنامه آقا مجيد در طول دوران مربيگري‌اش روشن است و اين مهم نشان مي‌دهد وي شايسته هدايت تيم بزرگي مثل تراکتور بوده که اين سمت با مطالعه به وي پيشنهاد شده است. اما واقعيت اين است که با وجود تيم‌هايي مثل استقلال، پرسپوليس و سپاهان شانس قهرماني تراکتور خيلي اندک خواهد بود.
کارگر: مربيگري تراکتور يکي از سخت‌ترين شغل‌هاي دنياست
عباس کارگر مهاجم اسبق تراکتور و پرسپوليس:
1- قبلا هم گفته بودم به اعتقاد من تيم‌هاي پرسپوليس، استقلال، سپاهان، تراکتورسازي تبريز و فولاد خوزستان مدعيان قهرماني در رقابت‌هاي ليگ برتر فصل آتي هستند. منتهي هر يک از اين رقبا به ميزان نام و اعتبارش مي‌تواند روي احتمال قهرماني تيم خود حساب کند. در ضمن بدانيد مقام فصل آينده تراکتور به چگونگي حضور بقيه تيم‌ها هم بستگي دارد. طبيعي است اگر اين تيم حريف دندان گيري نداشته باشد با فراغ بال بازي مي‌کند ولي حتي با وجود يک رقيب سرسخت هم شرايط بسيار دشوار خواهد بود.
2- تماشاگران فهيم تيم تراکتور درست مي‌توانند مثل يک شمشير دو لبه کار کنند يعني در جريان موفقيت‌هاي پي در پي تيمشان با تشويق‌هاي بي‌امان خود انگيزه مضاعف را به تيم منتقل مي‌کنند و آن طرف شمشير براي زمان رکود و افول تيم يعني وقتي که اين تماشگران مشتاق کم طاقت مي‌شوند و سعي مي‌کنند از هر طريقي که شده ناراحتي خود را بروز دهند، در چنين شرايطي مربيگري تراکتور يکي از سخت‌ترين کارهاي دنيا خواهد بود.
ترابيور: صبر و حوصله هواداران خيلي مهم است
حسين ترابيور مربي دروازه‌بان‌هاي هرمزگان:
1- زرنگي مجيد جلالي اين بود که وي با توجه به تجربه مربيگري‌اش در رقابت‌هاي ليگ برتر ترجيح داد اسکلت و استخوانبندي تراکتورسازي را حفظ کند و تنها براي تقويت تيم تحت امرش چند بازيکن سرشناس ليگ را در اختيار بگيرد. با همه اين احوال باز هم کار جلالي در تبريز دشوار است و موفقيت در اينگونه تيم‌ها روش خاص خودش را دارد که از عهده هر کسي برنمي‌آيد.
2- اگر تماشاگران تبريزي صبر و حوصله نداشته باشند و به محض يکي دو باخت شروع به انتقاد کنند آن وقت همه چيز براي جلالي تغيير مي‌کند و حرف و حديث‌هاي ناشي از همين خريدهاي گرانقيمت عامل پرش افکار اين مربي خوب خواهد شد و طبعا عدم تمرکز هم نتيجه‌اي جز شکست ندارد به خصوص در فوتبال که همه چيز در چند ثانيه رقم مي‌خورد و در همين فرصت کوتاه بايد بهترين تصميم اتخاذ شود تا به مشکل نخورد.
ملازاده: تراکتور از خط دفاعي ضربه مي‌خورد
فرزاد ملازاده خبرنگار 90 در تبريز:
1- هرچند که مسئولان تراکتور سعي کرده‌اند ستاره‌هاي سرشناس ليگ را جذب کنند اما بايد بر اين نکته اذعان داشت که تاکنون کليه مردان حذب شده در فصل نقل و انتقالات به خط هافبک يا فوروارد تعلق دارند و هيچ خبري از جذب مدافعان مقتدر ليگ نيست. لذا تصور مي‌کنم اين تيم از خط دفاعي ضربه مي‌خورد و برنامه‌هاي جلالي به طور کامل اجرا نخواهد شد.
2- اين تماشاگران پرشور آنقدر انگيزه به تيم خواهند داد تا با توجه به دو نايب قهرماني در فصل‌هاي قبل حالا يک استارت باشکوه براي قهرماني بزند و در پايان فصل هم موفق به کسب اين عنوان شود. همانطور که گفتم در اصطلاح بايد درب و تخته با هم جور شوند و با حذب مدافعان مقتدر اين تيم يکدست و هماهنگ و پرقدرت بازي کند.

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
اصلاحات تراکتور آغاز شد

تراکتور در اولين بازي تدارکاتي خود در تهران مقابل نفت تهران

قرار گرفت و در يک بازي پر گل با نتيجه 3 بر 3 به تساوي رسيد.

دفاع نگران‌کننده
اصلاحات تراکتور آغاز شد
90: تراکتور در اولين بازي تدارکاتي خود در تهران مقابل نفت تهران قرار گرفت و در يک بازي پر گل با نتيجه 3 بر 3 به تساوي رسيد. تراکتور دو نيمه کاملا متفاوت داشت. تيم جلالي در نيمه اول با حساب 3 بر يک پيش افتاد اما در نيمه دوم با دريافت دو گل که هر دو گل روي اشتباهات مدافعان به ثمر رسيد، به نتيجه تساوي رضايت داد. اما نکته قابل توجه در اين بازي توجه جلالي به حضور جوانان در ترکيب تيم بود. بازيکناني نظير شهرام عبادزاده، خوش‌هوا و ... که در ترکيب تراکتور بازي کردند. البته در آن سوي ميدان هم بازيکنان تبريزي در ميدان حضور داشتند. مانند بهرام دباغ که در اين فصل نفتي شده است.
جلالي در اولين حضور تراکتور نشان داد که گزينه‌هاي جديدي را براي رو کردن در فوتبال ايران در دست دارد اما تراکتور به خاطر اينکه تازه از برنامه بدنسازي خارج شده است، در نيمه دوم به خاطر همين موضوع با مشکلات بدني مواجه شد که آن هم در چند روز آينده بدون شک برطرف خواهد شد. تراکتورسازان مقابل ياران گل‌محمدي بازي قابل قبولي به نمايش گذاشتند و نشان دادند که با روزهاي خوب فاصله زيادي ندارند. جلالي همانطور که ما هم قبلا نوشتيم از بابت خط حمله و خط مياني شرايط خوبي دارد. همچنان که جواد کاظميان و سعيد دقيقي زننده دو گل از سه گل تيمشان بودند اما تراکتور در خط دفاعي همچنان مشکل دارد و بايد اين شرايط را تغيير دهد؛ چرا که بازي‌هاي آسيايي و حساسيت آنها اجازه اشتباه به مدافعان را نخواهد داد. به طور قطع در روزهاي آينده مرد کامپيوتري تراکتور اين مشکل را هم برطرف خواهد کرد و تراکتور روند رو به رشد خود را ادامه خواهد داد.
* * *
البته اين تازه آغاز کار است و تراکتور که در آستانه تکميل فهرست و شناخت کامل نفرات خود است، از اين پس براي بهتر و بهتر شدن بازي مي‌کند. تيم جلالي با هر بازي تدارکاتي صيقل مي‌خورد و اصلاح مي‌شود. اين تيم بايد همه نقاط منفي و آسيب‌پذير فصل گذشته را رفع کند. اول با چيدماني درست‌تر و سپس با استراتژي کارگشاتر. اين اصلاحات البته از دفاع شروع مي‌شود. راهي که از همين بازي‌ها آغاز شده است.

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
سرباز همین است / ای کاش لااقل ترک نبودی فردین

006.jpg

فردین که لقب بومی را یدک می کشید به جرات می توان گفت بند انگشتی از تعصب بومی بودن را نشان نداد و همیشه مثل یک سرباز واقعی در فکر گذر زمان بود

فردین عابدینی اصالتا از دولت آباد شهرستان سراب بود ولی متولد تبریز و بزرگ شده محله " نفت یولی – زنگوله باغ " . دو فصل گذشته بعنوان سرباز بازیکن از امید های استقلال به تراکتور آمد و در ابتدای حضور خود چند بازی خوب از او شاهد بودیم که مصدوم شده و این پایان کار او در این دو فصل باشد .

فردین که در دو فصل گذشته لقب بومی را یدک می کشید به جرات می توان گفت بند انگشتی از تعصب بومی بودن را نشان نداد و همیشه مثل یک سرباز واقعی در فکر گذر زمان بود تا به خانه ای خود یعنی استقلال بازگردد .

در دو فصل گذشته هر گاه مصدومیت او برطرف می شد بعد از چند جلسه تمرین گروهی دوباره پای مصدوم را بغل کرده و به استراحت می رفت و می توان بهتر گفت تمامی به فشار آوردن بر خود نبود و حتی پزشک تیم در مقطعی از فصل در جواب خبرنگاران که زمان بازگشت او را جویا شدند ، با طعنه جواب می دهد : ولش کنید او نمی خواهد که برگردد و بازی کند .

اگر بخواهیم بدانیم که هواداران از رفتن او راضی بودند یا نه ؟! باید بی اغراق بگوئیم که اصلا به او فکر هم نکردند و بود و نبودش در تراکتور فرقی نداشت و امیدواریم در استقلال بعنوان یک آذری موفق باشد .

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
گلرهای که رفتند / پیرترین ، بهترین بود

015.jpg

تراکتورسازان در فصل نقل و انتقالات بیشترین تغییر و خروجی را در دروازه خود دیدند و هر سه دروازبان فصل گذشته خود را در لیست خروجی قرار دادند ...

مهدی ثابتی ؛ دروازبان 38 ساله در 19 دیدار فرصت بازی پیدا کرد و عملکرد نسبتا خوبی را داشته است و در مجموع 1710 دقیقه 17 گل دریافت کرد تا 0.89 گل خورده برای هر بازی رقم خورده باشد . مهدی ثابتی در ابتدای فصل بعنوان گلر سوم معرفی شد ولی با خروج فروزان از ترکیب و با ناز و نازکشی اعتمادی برای بازگشت به تیم ، خود را بعنوان مرد اول تراکتور معرفی کرد . ثابتی پس از کنار گذاشته شدن از لیست تراکتور به تیم سایپا ملحق شد .

عقیل اعتمادی ؛ دروازبان 26 ساله ایرانی – هلندی که در زمان ورود خود به ایران جنجال زیادی به پا کرد عملکرد خود را به اندازه جنجال های خود نشان نداد و در این فصل فقط 9 دیدار را فرصت بازی یافت که البته از فروزان ملی پوش بیشتر بوده است . اعتمادی در 810 دقیقه بازی خود برای تراکتور 9 گل را درون دروازه خود دید تا برای هر بازی یک گل ثبت شده باشد و آماری به مراتب ضعیف تر از ثابتی 38 ساله داشته باشد . اعتمادی بعد از خروج از تراکتور دیگر نامی از وی را نقل و انتقالات ندیدیم و البته در نیم فصل گذشته پس از بازگشت از قهر خود در محافلی دوستانه عنوان کرده بود که آمده ام تا پولم را بگیرم و از ایران بروم .

محسن فروزان ؛ دروازبان ملی پوش و آینده داری که با شماره یک پای به مسابقات گذاشت ولی خیلی زود از گردونه خارج شد و اختلافات وی با تونی الیویرا موجب شد خود را مقابل هواداران ببیند و این پایانی شد بر جانشین رحمتی که ادعایی بیش از این داشت . فروزان تنها 6 دیدار فرصت بازی یافت و در مجموع 540 دقیقه بازی خود برای تراکتور 7 گل را دریافت کند و تنها دروازبان تراکتوری باشد که آمار گل های خود او از یک بیشتر می شد و با 1.16 گل خورده در بازی ضعیف ترین عملکرد را به نام خود ثبت کند . محسن فروزان را نمی توان نام خروجی بر وی گذاشت و این فروزان بود که با توجه به اتمام قرارداد خود ، سر از دیگر تیم تبریزی یعنی گسترش فولاد درآورد و شاگردی رسول خطیبی را به مجید جلالی ترجیح داد .

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
حامد لک شماره یک تراکتورسازان / برای پرتاب !

001.jpg

حامد خود را بعنوان دروازبان اول معرفی کرده است و پس از عقد قرارداد تراکتور را سکوی پرتاب خود دانست . باید منتظر آغاز لیگ برتر بود ...

حامد لک ؛ دروازبان 23 ساله فصل گذشته صبای قم که عضو تیم ملی زیر 23 ساله ایران نیز می باشد با قراردادی 2 ساله به تراکتور پیوست و گفته می شد که بعنوان سرباز بازیکن در این تیم بازی خواهد کرد ولی سازمان لیگ این بازیکن را نه سهمیه زیر 23 و نه سرباز قبول کرده است و یکی از سهمیه های لیگ برتری خواهد بود . این دروازبان در فصل گذشته در 23 دیدار از لیگ فرصت بازی یافت و در مدت بازی خود 23 بار مجبور شده است توپ را از دروازه خود خارج کرده تا همبازیانش بازی را نیمه میدان آغاز کند که می توان گفت عملکردی همچون عقیل اعتمادی داشته و در هر بازی یک گل دریافت کرده است .

حامد خود را بعنوان دروازبان اول معرفی کرده است و پس از عقد قرارداد تراکتور را سکوی پرتاب خود دانست . باید منتظر آغاز لیگ برتر بود تا مشخص شود او می تواند شماره یک شایسته ای برای تراکتور مدعی قهرمانی باشد و یا نه ! البته امسال او بازی های پرفشاری را خواهد داشت چونکه تراکتوری ها برای آسیا نیز به چشم تجربه نگاه نمی کنند و از طرفی هواداران این تیم دوست ندارند دیگر در جام حذفی زنگ تفریح باشند و باید مدعی بود .

بالا