• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب طرفداران تراکتورسازی تبریز

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
بازی تدارکاتی تراکتور

_news__53.jpg

باغ آبادی مربی تیم تراکتورسازی تبریز در گفتگویی با خبرنگار اختصاصی باشگاه در خصوص آخرین وضعیت اردو گفت : چهارشنبه بعد از تمرین ساعت 10 صبح در زمین فجر عاشورا با پرواز ساعت 17:40 جهت انجام سه دیدار تدارکاتی به تهران آمدیم ، ولی متاسفانه یکی از بازی هایمان به دلیل لغو اردوی تیم داماش در تهران حذف شد ولی در تلاش هستیم برای روز آخر اردو یک بازی تدارکاتی با یک تیم لیگ برتری مهیا نماییم تا با هماهنگی بازیکنان با یکدیگر شروعی قدرتمند در لیگ برتر داشته باشیم . او در خصوص هدف اصلی این بازیها گفت : ما بدنبال هماهنگی مسایل تاکتیکی تیم هستیم و در این بازیهای و تمرینات تاکتیک های مختلفی را بکار می بریم تا به نتیجه مطلوب مدنظر کادرفنی دست پیدا کنیم ، ما عملکرد بعضی بازیکنان را در پستهای مختلف ارزیابی می کنیم تا به انسجام و وحدت تاکتیکی برسیم . باغ آبادی تقاوت دو اردوی تهران و سرعین را در اهداف اردو عنوان کرد و افزود ما در سرعین با دو هدف عمده تمرین کردیم ، یک : کسب آمادگی جسمانی در بعد کارهای هوازی به موازات کارهای تاکتیکی و دومین مورد شناخت از روحیات همدیگر بود که تقریبا به خواسته های خود نیز رسیدیم ولی در اردوی تهران بیشتر بر روی بازیهای تدارکاتی تمرکز کردیم و بیشترین تلاش ما در جهت ایجاد هماهنگی هرچه بیشتر بازیکنان در زمین مسابقه بود .

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
زيني زاده: تا حدودي به اهدافمان دست يافتيم / تمايل به جذب انصاري فرد را داريم

1271715_602.jpg

حميد زيني زاده مديرعامل تيم فوتبال تراکتورسازي در گفتگو با خبرنگار ورزشي باشگاه خبرنگاران افزود: جواد نکونام با جلالي سرمربي تيم در هتل المپيک تهران محل اردوي تيم مذاکراتي داشته است. اين بازيکن قرار است که طي امروز و فردا جواب نهايي را به ما بدهد.

زيني زاده درباره وضعيت آندو تيموريان اظهار داشت: تيموريان بيان کرده که بعد از بهبود دستش مذاکرات را ادامه ميدهد اگر اين بازيکن مايل باشد جذبش مي کنيم.

وي درباره وضعيت مذاکره با انصاري فرد گفت: اين بازيکن در ليست بازيکنان مدنظر جلالي قرار دارد و با وي هم صحبتهاي مقدماتي را انجام داديم اگر انصاري فرد با پرسپوليس به نتيجه نرسيد مذاکراتمان را با اين بازيکن ادامه مي‌دهيم.

زيني زاده درباره جذب بازيکنان خارجي بيان کرد: نالسيو خوزه در تمرينات تيم حاضر نشد اما کادر فني نظر مساعدي نسبت به اين بازيکن ندارد به خاطر همين حضور وي در تيم منتفي است همچنين دو بازيکن خارجي ديگر هم طي روزهاي آينده براي تست دادن به تمرينات تيم اضافه مي شوند تا پس از تاييد نهايي جلالي به تيم تراکتورسازي بپيوندند.

وي درباره برگزاري اردو تصريح کرد: تيم ما روز دوشنبه 10 تيرماه با صباي قم يک بازي تدارکاتي برگزار مي کند.

همچنين با يکي از تيمهاي تهراني هم در روز چهارشنبه 12 تيرماه بازي دوستانه اي انجام مي‌دهيم و بعد از آن به تبريز باز ميگرديم.

مديرعامل تراکتورسازي عنوان کرد: ما با برگزاري اردو و بازيهاي تدارکاتي تا حدودي به اهدافمان دست يافتيم و نقاط ضعف و قوت تيممان هم مشخص شده است.

وي درباره وضعيت جلال چراغپور در تيم تراکتورسازي گفت: چراغپور به دليل بيماري پرش از حضور در تيم تراکتورسازي انصراف داد و جلالي طي روزهاي آينده جايگزين مناسبي انتخاب خواهد کرد.

زيني زاده درباره وضعيت ايران پوريان گفت: با توجه به قطعي بودن دوپينگ اين بازيکن را از ليست نفراتمان براي فصل بعد خارج کرديم.

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
مدتها است از پرسپولیس طلب دارم...جواد کاظمیان: با وجود مجید جلالی روزهای خوبی در پیش داریم/ به قهرمانی امیدواریم

anaj1362229446VDAbUh_related.jpg

به گزارش آناج، جواد کاظمیان گفت: تمرینات را به موقع کاملا منظم شروع کردیم احساس می کنم وضعیت خوبی داریم تیم ما با وجود مجید جلالی که مربی کار بلدی است روزهای خوبی را تجربه خواهد کرد.

وی ادامه داد: حضور کریمی بار فنی تیم را بالا برده است امیدوارم امسال قهرمان شویم و هواداران را شاد کنیم چرا که تیم کیفیت بهتری پیدا کرده و بازیکنان نیز انگیزه خوبی دارند.

به نقل از باشگاه خبرنگاران: کاظمیان در مورد طلبش از باشگاه پرسپولیس گفت: مدتها است از پرسپولیس طلب دارم ولی چون این باشگاه پول نداشت هیچ وقت اقدام نکردم ولی حالا رفتاری با من شد و چکی بی سر و ته به من دادند که باعث شد احساس بدی پیدا کنم در نتیجه برای وصول طلبم اقدام کردم.

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
از لوپز شکایت کردیمزینی‌زاده: با بازیکنان زیادی مذاکره کرده ایم ولی نتیجه نداشت/ اعضای جدید کادر فنی معرفی می شوند

به گزارش آناج، زینی زاده در خصوص وضعیت تیم فوتبال تراکتورسازی عنوان کرد: ما از چند روز پیش در تهران اردو زده‌ایم و تا چهارشنبه در پایتخت تمرینات خود را دنبال می‌کنیم. بازی‌های تدارکاتی در نظر داریم تا نقاط ضعف و قوت خود را بشناسیم امروز هم در قم به مصاف صبای‌قم می‌رویم و چهارشنبه با یک تیم لیگ برتری در تهران بازی خواهیم کرد.

وی در مورد مذاکراتی که با جواد نکونام انجام داده بودند و او در نهایت در استقلال ماند، خاطرنشان کرد: ما گزینه‌های دیگری هم داریم که وضعیت آنها را مطالعه خواهیم کرد و ظرف چند روز آینده این را مشخص خواهیم کرد. دو سهمیه لیگ برتری دیگر داریم که حتما جذب خواهیم کرد.

مدیرعامل باشگاه تراکتورسازی در مورد اینکه آیا از این موضوع ناراحت نشده که جواد نکونام با وجود مذاکره با تراکتورسازی در استقلال ماند،‌گفت: ما صحبت‌های مقدماتی انجام دادیم و به هیچ عنوان مذاکرات جدی صورت نگرفت. من برای او آرزوی موفقیت می‌کنم و امیدوارم هر جا که باشد بتواند عملکرد خوبی داشته باشد.

زینی‌زاده درباره وضعیت لوپز تصریح کرد: او قصد برگشت ندارد و به همین دلیل ما مدارک خود را به فیفا ارسال کردیم و از او شکایت کردیم او با ما قرارداد دارد و باید بازگردد.

مدیرعامل باشگاه تراکتورسازی در مورد اینکه آیا دو بازیکنی که می‌خواهد جذب کند، ملی‌پوش هستند، اظهار داشت: ما به دنبال عناوین و نام‌ها نیستیم هر بازیکنی که بتواند خود را به خوبی نشان دهد با او قرارداد امضا می‌کنیم.

وی در مورد وضعیت گیلسون سوآرز گفت: او فردا به ایران می‌آید و مجید جلالی هم وضعیت او را خواهد دید و اگر تمایلی داشته باشد با تیم قرارداد می‌بندد.

زینی‌زاده درباره رفتن چراغپور و وطنی از کادر فنی این تیم عنوان کرد: ظرف چند روز آینده گزینه‌های خارجی و ایرانی به کادر فنی ما اضافه خواهند شد.

وی در مورد مذاکره با امیرحسین صادقی گفت: ما با خیلی از بازیکنان مذاکرات مقدماتی انجام دادیم اما چیزی نهایی نشده است.

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
سوآرز فردا به ایران می‌آید زینی‌زاده:شکایت تراکتورسازی از لوپز/ دنبال دو بازیکن لیگ برتر هستیم

حمید زینی‌زاده در گفت‌وگو با خبرنگار ورزشی خبرگزاری فارس،‌در خصوص وضعیت تیم فوتبال تراکتورسازی عنوان کرد: ما از چند روز پیش در تهران اردو زده‌ایم و تا چهارشنبه در پایتخت تمرینات خود را دنبال می‌کنیم. بازی‌های تدارکاتی در نظر داریم تا نقاط ضعف و قوت خود را بشناسیم امروز هم در قم به مصاف صبای‌قم می‌رویم و چهارشنبه با یک تیم لیگ برتری در تهران بازی خواهیم کرد.

وی در مورد مذاکراتی که با جواد نکونام انجام داده بودند و او در نهایت در استقلال ماند، خاطرنشان کرد: ما گزینه‌های دیگری هم داریم که وضعیت آنها را مطالعه خواهیم کرد و ظرف چند روز آینده این را مشخص خواهیم کرد. دو سهمیه لیگ برتری دیگر داریم که حتما جذب خواهیم کرد.

مدیرعامل باشگاه تراکتورسازی در مورد اینکه آیا از این موضوع ناراحت نشده که جواد نکونام با وجود مذاکره با تراکتورسازی در استقلال ماند،‌گفت: ما صحبت‌های مقدماتی انجام دادیم و به هیچ عنوان مذاکرات جدی صورت نگرفت. من برای او آرزوی موفقیت می‌کنم و امیدوارم هر جا که باشد بتواند عملکرد خوبی داشته باشد.

زینی‌زاده درباره وضعیت لوپز تصریح کرد: او قصد برگشت ندارد و به همین دلیل ما مدارک خود را به فیفا ارسال کردیم و از او شکایت کردیم او با ما قرارداد دارد و باید بازگردد.

مدیرعامل باشگاه تراکتورسازی در مورد اینکه آیا دو بازیکنی که می‌خواهد جذب کند، ملی‌پوش هستند، اظهار داشت: ما به دنبال عناوین و نام‌ها نیستیم هر بازیکنی که بتواند خود را به خوبی نشان دهد با او قرارداد امضا می‌کنیم.

وی در مورد وضعیت گیلسون سوآرز گفت: او فردا به ایران می‌آید و مجید جلالی هم وضعیت او را خواهد دید و اگر تمایلی داشته باشد با تیم قرارداد می‌بندد.

زینی‌زاده درباره رفتن چراغپور و وطنی از کادر فنی این تیم عنوان کرد: ظرف چند روز آینده گزینه‌های خارجی و ایرانی به کادر فنی ما اضافه خواهند شد.

وی در مورد مذاکره با امیرحسین صادقی گفت: ما با خیلی از بازیکنان مذاکرات مقدماتی انجام دادیم اما چیزی نهایی نشده است.

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
واکنش جلالی به ادامه حضور نکونام در استقلال/تکذیب یک شایعه درباره کریمی از سوی سرمربی تراکتورسازی

سرمربی تراکتورسازی گفت:اصلا ناراحت نیستم که نکونام به تراکتورسازی نیامد.
مجید جلالی در گفت و گو با اوج نیوز در خصوص ادامه حضور نکونام در استقلال اظهار داشت:فوتبال حرفه ای است و بازیکن هر کجا که راحت تر باشد به کارش ادامه می دهد.
وی ادامه داد:ما صحبت هایی با هم داشتیم اما او تصمیم خود را گرفت و من اصلا ناراحت نیستم و برای او آرزوی موفقیت می کنم.
وی در واکنش به این شایعه که آیا وی ابتدا کریمی را نمی خواسته اما بعدا اجازه داده وی به تراکتور بیاید،گفت:اصلا چنین چیزی نبود.من از همان اول کریمی را می خواستم.
جلالی درباره گیلسون سوارز خاطرنشان کرد:من این بازیکن را می خواهم و گفته ام که بیاید.
سرمربی تراکتورسازی درباره دو بازیکن خارجی تراکتور که ابتدا باید تست بدهند هم خاطر نشان کرد:هم اکنون آنها جلوی من در حال تمرین کردن هستند و من زیر نظرشان دارم!

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
دو بازیکن خارجی در تمرینات تراکتورسازی/ادامه مذاکرات با انصاری فرد

دو بازیکن خارج به تمرین تراکتورسازی آمدند.
مدیرعامل تراکتورسازی در گفت و گو با اوج نیوز در خصوص جذب نفرات جدید اظهار داشت:دو بازیکن خارجی در تمرینات ما حضور یافته اند و در صورت تأیید جلالی به لیست ما اضافه می شوند.
وی درباره مذاکره با انصاری فرد اظهار داشت:این بازیکن در لیست آقای جلالی بود و ما مذاکراتی با وی داشته ایم و این مذاکرات ادامه دارد اما هنوز به نتیجه نرسیده ایم.وی منتظر پرسپولیس است.
وی در پایان گفت:در تهران دو بازی تدارکاتی انجام می دهیم و سپس به تبریز بر می گردیم.
زینی زاده درباره توافق نکونام با استقلال نیز اظهار داشت:ما چندان جدی با این بازیکن مذاکره نکرده بودیم و برای وی آرزوی موفقیت داریم.

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
فخر الدینی: یک ماه دیگر آماده می شدم / ایرانپوریان اهل دوپینگ نیست

حمید فخر الدینی در گفتگو با خبرنگار ورزشی باشگاه خبرنگاران افزود: امسال به قهرمانی تراکتورسازی خیلی امیدوارم مجید جلالی مربی خوبی است و برخلاف این که می گویند او فقط تئوریسین است اعتقاد دارم بسیار کار بلد، با تجربه و توانا است و دانش زیادی دارد که به ما کمک خواهد کرد.

وی در مورد هم پستی اش حمید ایرانپوریان که به دلیل مثبت اعلام شدن تست دوپینگ در خطر محرومیت قرار دارد گفت: هنوز این خبر اعلام نشده است امیدوارم او را محروم کنند من با او زندگی می کنم و کاملاً می شناسمش می دانم اهل این حرف ها نیست

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
کاظمیان: تیم ما شرایط قهرمانی دارد

جواد کاظمیان در گفتگو با خبرنگار ورزشی باشگاه خبرنگاران افزود: تمرینات را به موقع کاملا منظم شروع کردیم احساس می کنم وضعیت خوبی داریم تیم ما با وجود مجید جلالی که مربی کار بلدی است روزهای خوبی را تجربه خواهد کرد.

وی ادامه داد: حضور کریمی بار فنی تیم را بالا برده است امیدوارم امسال قهرمان شویم و هواداران را شاد کنیم چرا که تیم کیفیت بهتری پیدا کرده و بازیکنان نیز انگیزه خوبی دارند.

کاظمیان در مورد طلبش از باشگاه پرسپولیس گفت: مدتها است پرسپولیس طلب دارم ولی چون این باشگاه پول نداشت هیچ وقت اقدام نکردم ولی حالا رفتاری با من شد و چکی بی سر و ته به من دادند که باعث شد احساس بدی پیدا کنم در نتیجه برای وصول طلبم اقدام کردم.

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
حبیب گردانی : این فصل باید یک جام برای هوادارانمان هدیه کنیم .

حبیب گردانی مدافع تیم تراکتورسازی تبریز در گفتگوی اختصاصی با خبرنگار باشگاه با ابراز رضایت از اردوی تهران گفت : امروز روز پنجم حضورمان در تهران است یک بازی تدارکاتی بسیار خوب داشتیم قبل از این هم یک اردوی بسیار خوب در سرعین برگزار کردیم و کم کم به مرز آمادگی نزدیک می شویم . او در خصوص آمادگی خود نیز گفت به لطف خدا از روز اول با جدیت تمام تمریناتم را دنبال می کنم و از نظر بدنی در شرایط مطلوبی قراردارم.
مدافع بومی تراکتورسازی در خصوص شرایط تیم در این فصل گفت : خوشبختانه با درایت مدیرعامل باشگاه یکی از بهترین مربیان ایران جذب تیم شد و در کنار آن مهره های تاثیر گذاری نیز به تراکتورسازی پیوستند این یعنی نهایت تلاش برای کسب قهرمانی ، تراکتورسازی دو فصل است که با کم ترین امتیاز قهرمانی را از دست می دهد ولی این فصل پیمان بستیم که برای هواداران عزیزمان حداقل یک جام بیاوریم و دل آنهایی که در سرما و گرما همیشه ما را بدون کوچکترین چشم داشتی حمایت کرده اند شاد کنیم.
او در خصوص حضور هواداران در بازی های فصل جدید افزود مطمئن باشید از این پس همیشه استادیوم را پر خواهیم دید چراکه این فصل می خواهیم کنارهواداران بی نظیرمان شیرین ترین اتفاق فوتبال یعنی قهرمانی لیگ را تجربه کنیم و در جام قهرمانان باشگاه های آسیا نماینده شایسته ای برای کشور عزیزمان ایران باشیم .

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
جلالي: چهارشنبه بدون كريمي به ديدار پرسپوليس مي رويم

80719200-4475268.jpg

مجيد جلالي كه تيمش در تهران اردو زده است درخصوص غيبت علي كريمي مقابل تيم سابقش،اظهارداشت:كريمي مشكلي براي اين بازي ندارد و تمرينات را به طور منظم و با قدرت دنبال مي كند اما از آنجا كه نمي خواهيم حواشي اين ديدار تداركاتي برمتن غلبه كند به اين بازيكن روز چهارشنبه را استراحت داديم تا بتوانيم از اين بازي يك زمينه اطلاعاتي خوب بدست آوريم.
وي درپاسخ به تازه ترين شرايط تيم و بازيكنانش نيزگفت:خوشبختانه برنامه هايمان خوب پيش مي رود و بازيكنان به واقع فشار سنگيني را تحمل مي كنند كه البته در تمرينات پيش فصل اين امر براي آماده سازي بازيكنان كاملا طبيعي است.
سرمربي تيم فوتبال تراكتورسازي تبريزدرادامه انگيزه بازيكنان تيمش را خوب توصيف كرد و افزود: هم اكنون و به طور تقريبي مي توانم بگويم بازيكنان از نظر سطح آمادگي جسماني به بالاي ۵۰ درصدرسيده اند و تا سه هفته باقيمانده به آغاز ليگ برتر مي توانيم آنان را به آمادگي كامل برسانيم.
جلالي درخصوص اردوي تيمش درتهران نيز عنوان كرد: براي برگزاري ۳ ديدارتداركاتي در تهران به اين شهر آمديم و در بازي نخست برابر نفت تهران قرارگرفتيم و در بازي دوم امروز با تيم صباي قم ديدار مي كنيم.
وي درباره اردو هاي بعدي اين تيم در داخل و خارج از كشور نيز تصريح كرد:‌ تيم تراكتورسازي اردوي ديگري نخواهد داشت و ما پس از برگزاري اين ۳ بازي به تبريز كه اين روزها از نظر آب و هوايي شرايط خوبي دارد خواهيم رفت و برنامه هاي خود را در آنجا دنبال مي كنيم.

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
کریمی: با بازی‌های تدارکاتی برای لیگ آماده می‌شویم/ والیبالیست ها کار بزرگی انجام دادند

به گزارش آناج، علی کریمی در گفت‌وگویی درباره موفقیت تیم ملی والیبال کشورمان در برابر ایتالیا اظهار داشت: بدون شک بچه‌های تیم ملی والیبال زحمت زیادی کشیدند که در زمین ایتالیا با یک بازی خوب ایتالیایی‌ها را متوقف کردند.

وی افزود: بدون شک در آن شرایط ایتالیا و وقتی دو بر صفر از حریف عقب می‌‌افتید به تساوی کشاندن بازی و برد در دیدار اول یک کار بزرگ بود که والیبالیست‌های ما انجام دادند.

وی افزود: من به فدراسیون والیبال خسته نباشید می‌گویم آنها شایسته این موفقیت بودند و امیدوارم باز هم دل مردم را شاد کنند. کسب این نتایج در ایتالیا کار کوچکی نبود اما بچه‌ها به این موفقیت بزرگ رسیدند.

کریمی در پایان خاطرنشان کرد: خوشبختانه از شرایطم در تراکتور هم بسیار راضی هستم و خودمان را آماده می کنیم تا با برگزاری دیدارهای تدارکاتی تا شروع فصل با آمادگی کامل برسیم.

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
دوربین آناج/ تمرینات امروز صبح تیم فوتبال تراکتورسازی در تهران اردوی آماده سازی تیم فوتبال تراکتورسازی در زمین شماره 2 مجموعه ورزشی آزادی پیگیری می شود.

anaj1372669472UvwMfx.JPG

anaj13726694729BQeYd.JPG

anaj13726694739TteoT.JPG

anaj1372669474mSFGWT.JPG

فایل های ضمیمه

• anaj1372669474mSFGWT.JPG
    anaj1372669474mSFGWT.JPG
    112 KB · نمایش ها: 9

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
خبرگزاری فارس: کریمی در دیدار با پرسپولیس به میدان نمی‌رود

سرمربی تیم تراکتورسازی از استراحت به علی کریمی در دیدار دوستانه با پرسپولیس خبر داد.

به گزارش خبرگزاری فارس، تیم فوتبال پرسپولیس در دیداری دوستانه چهارشنبه مقابل تراکتورسازی تبریز قرار خواهدگرفت. این بازی همه نگاه‌ها را به حضور کریمی در تراکتورسازی و رودررویی با پرسپولیس و علی دایی معطوف کرده بود اما جلالی سرمربی تراکتورسازی در گفت‌وگویی اعلام کرد که به علی کریمی در این بازی استراحت داده و کریمی در بازی چهارشنبه مقابل پرسپولیس به میدان نخواهد رفت.

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
دقیقی: کریمی به تراکتور آرامش می دهد/ تیم ما حاشیه ندارد

مهاجم تیم فوتبال تراکتورسازی تبریز گفت: امید زیادی برای دعوت شدن به تیم ملی دارم.
سعید دقیقی در گفت و گو با خبرنگار اوج نیوز درباره شرایط تیمش اظهارداشت: بعد از اردویی که در سرعین داشتیم به تهران آمدیم تا بازیهای دوستانه برگزار کنیم. فکر می کنم با بازیهایی که انجام می دهیم بازیکنان هماهنگ تر می شوند و می توانیم در شراط خوبی لیگ را شروع کنیم.
وی درباره تعویق شروع لیگ برتر گفت: این تعویق به نفع تیم ما می شود. ما تغییرات زیادی داشته ایم و به فرصت نیاز داریم تا بازیکنان جدید و قدیمی هماهنگ شوند.
دقیقی افزود: تراکتور امسال ابزار لازم برای قهرمانی را دارد. ما بازیکنان خوبی جذب کرده ایم و جلالی هم که سابقه قهرمان شدن در لیگ برتر را دارد و می داند باید چکار کند. در آسیا هم می توانیم مدعی باشیم.
وی درباره حاشیه های تراکتور خاطرنشان کرد: تیم ما هیچ حاشیه ای ندارد. می بینید که اخبار حاشیه ای از تیم ما به بیرون نمی آید بلکه رسانه ها برایمان حاشیه می سازند.
مهاجم تراکتور درباره شرایط علی کریمی در این تیم گفت: حضور کریمی برای همه بازیکنان نعمت است. او بازیکن بزرگی است که حضورش به همه اعضای تیم آرامش می دهد و مطمئن باشید امسال یکی از بهترین سالهای فوتبالی او خواهد بود.
وی در پایان افزود: انگیزه زیادی برای شروع لیگ دارم. می خواهم با درخشش در بازیهای تراکتور به تیم ملی دعوت شوم و در جام جهانی بازی کنم.

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
علی دایی ، زلاتکو کرانچار ، امیرقلعه نویی ، مجید جلالی و منصور ابراهیم زاده گران ترین مربیان لیگ برتر هستند

سايت گل - در دو سه سال اخير بيشتر حرف و حديث هايي كه درباره ورود بي رويه پول به فوتبال مطرح بوده محدود شده به طيف بازيكنان و اينكه مثلا چرا بايد يك بازيكن درجه دو يا سه ليگ برتري براي يك فصل حضور در تيم و با وجود نيمكت نشيني ها و سكو نشيني هاي متوالي رقمي حدود 600 يا 500 ميليون تومان بگيرد؟
در اين ميان طبيعي است كه رشد رقم دستمزد مربيان هم به تبع قراردادهاي كلان و خيره كننده اي كه بازيكنان مي بندند بايد بالا رفته و چشمگير باشد كه البته اين مساله هم رخ داد اما به اندازه قراردادهايي كه بازيكنان مي بندند سر و صدا به پا نكرد .شايد به اين خاطر كه فقط تعداد محدودي از مربيان هستند كه رقم قراردادشان به ميليارد مي رسد و البته برخي به خاطر فشارهاي وحشتناك مربيگري ،سختي هاي اين كار و روي تيغ بودن آنها نسبت به پرداخت هاي گزاف به اين دسته از مربيان واكنشي نشان نمي دهند.برخي هم به خاطر موفقيت هاي مربياني كه طي چند سال اخير كارنامه درخشاني داشته اند بستن قراردادهاي كلان و دريافت پول هاي ميلياردي را حق آنها مي دانند .
با اين اوصاف حالا و در آستانه ليگ سيزدهم حرفه اي اين سوال براي بسياري از دوستداران فوتبال پيش مي آيد كه گران ترين سرمربي ليگ برتر كيست و چقدر دستمزد مي گيرد؟
البته از آنجايي كه هم خود باشگاه ها هم مربيان در اين خصوص به شدت احتياط مي كنند رسيدن به ارقام دقيق مربيان تاپ ليگ برتري تقريبا كاري نشدني است و از ارقام قرارداد برخي از آنها فقط خودشان خبر دارند اما به نظر مي رسد رقابت براي به دست آوردن عنوان گران ترين سرمربي ليگ برتري را بايد بين چهار نفر متصور بود.
1)امير قلعه نويي:سرمربي موفق استقلال كه حالا پر افتخارترين مربي ليگ برتر هم هست فصل گذشته قراردادي حدودا يك ميليارد توماني با استقلال بست و به نظر مي رسد امسال هم با رقمي ( در حد یک و نیم برابر) قراردادش را تمديد كرده است.البته وقتي امير درصد عمده اي از مبلغ قرارداد فصل قبلش را نگرفته باشد شايد اين مبلغ به چشم او نيايد اما بالاخره قلعه نويي به پولش خواهد رسيد و همه مطمئنند دستمزد او سوخت نمي شود!با اين حال بسياري از دوستداران استقلال و هواداران فوتبال اصلا از اين دريافتي عمده و مبلغ گزافي كه خرج قلعه نويي شده ناراحت نيستند و متفق القول مي گويند :نوش جانش چون مربي موفقي بوده و هر جا رفته يا قهرماني آورده يا كارنامه پرباري داشته.
2)زلاتكو كرانچار:مطمئنا پولي كه او در ليگ ايران به دست آورده و قراردادي كه اينجا بسته بهتر و بيشتر از آن چيزي است كه در ليگ كرواسي يا ليگ هاي درجه دو اروپايي مي گرفت و مي توان احتمال داد يكي از دلايل اصلي ماندنش در ليگ ايران با وجوئد پيشنهادهاي اروپايي همين مساله بوده است.البته شايد اگر كرانچار به آن سوي خليج فارس مي رفت و در ليگ كشورهاي عربي كار مي كرد پول بيشتري هم عايدش مي شد اما رقم قرارداد او با سپاهان هم قابل توجه است.البته شايد اگر نرخ ارز مثل سال گذشته بود او مربي فوق العاده گرانقيمتي نبود اما وقتي بدانيم قرارداد او حدود 600 هزار دلار است با احتساب دلار 3400 توماني ،پولي كه قرار است به اين مربي شاخص برسد يك رقم خيره كننده خواهد شد و بالطبع مي توان سرمربي سپاهان را گران ترين مربي ليگ برتر ناميد.
3)علي دايي: معمولا اينطور به نظر مي رسد كه دايي به خاطر بيزينس گسترده و چند جانبه و درآمدي كه در دوران بازيگري داشته به پول هايي كه از مربيگري اش به دست مي آورد چندان اهميت نمي دهد و بيشتر در اين جبهه برايش موفقيت و بلند پروازي هايش مهم است اما گفته مي شود او نيز امسال قرارداد خوبي با پرسپوليس بسته كه حدود يك ميليارد تومان براي سرخ ها آب مي خورد.البته دايي هنوز از دوره قبلي حضورش در كادر فني پرسپوليس يك رقم عمده حدودا 300-200 ميليوني طلبكار است .قطعا در قرارداد دايي آپشن هايي مثل دريافت جام حذفي يا ليگ برتر با پاداش هاي ويژه اي همراه شده كه اين آپشن براي مربيان تيم هاي مدعي در نظر گرفته مي شود و مبلغ كلي با احتساب اين آپشن ويژه محاسبه شده است.
4)مجيد جلالي:معمولا تراكتورسازي در اين دو سه سال اخير براي به دست آوردن مربيان كارامد خرج زيادي كرده و با دو نايب قهرماني متوالي نتيجه اش را گرفته است اما كسي فكر نمي كرد آقا معلم يا همان مجيد كامپيوتر اهالي فوتبال امسال يكي از مربيان گرانقيمت ليگ برتر باشد.گفته مي شود جلالي امسال قرارداد خوبي با تراكتورسازي بسته و 880 ميليون تومان براي خودش برداشته و رقمي را بين دستيارانش تقسيم كرده كه همين رقم كم باعث نارضايتي برخي از آنها از جمله جلال چراغپور و يكي دو نفر ديگر بوده است.هر چند جلالي هنوز جزو سرمربيان ميلياردي نيست اما حضور او در بين چهار مربي گرانقيمت ليگ نشان مي دهد آقا مجيد به يكباره اوج گرفته و مسوولان تراكتورسازي او را در زمره چهره هاي خاص و مربيان تاپ فوتبال كشور مي بينند .

5)منصور ابراهیم زاده :رقم پیشنهادی او برای کل کادرفنی به تراکتورسازی1.5 میالیارد تومان بوده است . البته در تهران همیشه قیمت ها پایین می آیند ولی راه آهن هم متمول است و جای تعارف نیست . بدون تردید مربی تیمی که می خواهد مجموعه اش را آسیایی کند ، دستمزدی در حد میلیارد خواهد داشت . البته قرار داد منصورخان به صورت آپشنال بسته شده و علاوه براینکه آسیایی شدن یک پاداش چشمگیر دارد ، آسیایی نشدن نیز او را جریمه خواهد کرد.شما فکر کن میلیارد !

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
تراکتورسازی در فصل پیش رو/جلالی منتظر دومین قهرمانی . . .

03-92.4.10.jpg

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
آن بازیکن با شرش رفت ! / قاسم دهنوی

بعد از رفتن از تراکتور دو تیم سپاهان و پرسپولیس را به جان هم انداخته است و این حواشی کمی هواداران را از رفتن او راضی کرد ، چون او با شرش رفت !

حضور قاسم دهنوی در تراکتورسازی با حواشی های مختلفی روبرو بود و زمانی با تراکتوری ها قرارداد امضا کرد که چک استقلال وصول نشده بود و همانطور که انتظار می رفت این بازیکن ملی پوش یک فصل پر از جنجال و حاشیه را در تراکتور سپری کرد و از مصاحبه علیه مدیر عامل و سرمربی گرفته تا درگیری های او در اردوی تیم و این بازیکن روزهای خیلی بد و البته روزهای خیلی خوب تا بازگشت به تیم ملی را در تراکتور تجربه کرد و مثل سال گذشته نیز در نقل و انتقالات جنجال ساز شده و بعد از رفتن از تراکتور دو تیم سپاهان و پرسپولیس را به جان هم انداخته است و این حواشی کمی هواداران را از رفتن او راضی کرد ، چون او با شرش رفت !

این هافبک 32 ساله در فصل گذشته از 34 بازی لیگ برتر توانست 31 بار به میدان برود که در 26 دیدار بعنوان فیکس به میدان رفته و در 5 دیدار نیز بعنوان یاز جانشین بوده است که در 9 دیدار خود از 26 دیدار فیکس شده نیز جای خود را به بازیکن دیگری داد تا در مجموع 2400 دقیقه بازی خود برای تراکتور بتواند 2 گل به ثمر برساند که در مقابل 4 کارت زرد دریافت کرده و یکبار نیز با دریافت کارت زرد دوم از زمین بازی اخراج شود .

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
سرخابی های آذربایجان در اندیشه فتح لیگ برتر . . .

نصرنیوز: فصل سیزدهم لیگ برتر فوتبال در حالی از دوم مرداد ماه آغاز خواهد شد

که فوتبال تبریز باردیگر شاهد حضور دو نماینده در این رقابت ها خواهد بود.....

به گزارش نصرنیوز، هر چند شاید در نگاه اول تیم های تراکتورسازی و گسترش فولاد تبریز، با برنامه ریزی متفاوتی آماده حضور لیگ برتر می شوند، امّا به طور یقین هدف مشترک این دو تیم، موفقیت و سربلندی فوتبال تبریز است و به ارمغان آرودن شادی برای هواداران خونگرم فوتبال آذربایجان می باشد.

تیم تراکتورسازی تبریز پس از اینکه دو سال متوالی به عنوان نایب قهرمانی لیگ برتر رسید امسال با جذب علی کریمی و سپردن مسئولیت فنی تیم به مجید جلالی تئوریسین و مربی نام آشنای کشورمان قصد دارد اولین قهرمانی در لیگ برتر را به هواداران خود هدیه دهد تراکتورسازی برای نیل به هدف بزرگ خود تمریناتش از در زمانی مناسب آغاز کرده و پس از برگزاری اردویی یک هفته ای در سرعین اردبیل و چند جلسه تمرینی خوب در تبریز برای برگزاری سه دیدار تدارکاتی به طرف تهران حرکت کرد .

طبق هماهنگی های ایجاد شده به احتمال فراوان تراکتور در تهران با تیم های صبای قم، نفت تهران و پرسپولیس تهران دیدارهایی تدارکاتی برگزار خواهد نمود تا برای آغازی رویایی در لیگ برتر آماده شود.

یاران رسول خطیبی در تیم فوتبال گسترش فولاد تبریز نیز با جذب بازیکنان مختلف و تدارک اردوهای مختلف، آمادگی به نسبت خوبی را کسب کرده اند. در طول دوران حیات ورزش فوتبال در کشورمان تبریز همواره از داشتن مربیان بومی در رنج بوده و هیچ وقت نتوانسته بود مربی شایسته ای را در سطح اول فوتبال ایران معرفی کند تا اینکه دو سال گذشته تیم ماشین سازی تبریز با گروهی بازیکن جوان و با یک مربی بازیکن به نام رسول خطیبی خود را تا آستانه رسیدن به لیگ برتر رساند. ماشین لیگ برتری نشد ولی سال بعد همان جوان رعنای فوتبال تبریز در دیگر تیم تبریزی گسترش فوتبال حضور یافت و با اقتدار تمام با تیمی تقریبا بومی گسترش را با اقتدار لیگ برتری کرد ، رسول خطیبی امسال بزای دفاع از فوتبال تبریز در لیگ برتر گسترش را ***** خواهد کرد اتفاقی که هواداران دوست دارند به سربلندی این مربی جوان همراه باشد و فوتبال تبریز برای اولین بار یک مربی تراز اول را به فوتبال ایران معرفی کند

به هر روی، حضور دو تیم با انگیزه فوتبال تبریز در لیگ برتر فوتبال ایران و حمایت پرشور هواداران، نوید کسب موفقیت برای فوتبال تبریز و پیشرفت کل فوتبال را می دهد.

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
نظرسنجی:آیا با حضور دوباره گیلسون موافقید؟: گیلسون سوآرز که گفته می شود وز پنج شنبه در تمرین تراکتور خواهد بود و به این تیم خواهد پیوست سال قبل در حالی با باشگاه تسویه کرد که به او گفته شد منتظر تماس باشگاه باشد تا در صورت نیاز به مهاجم خارجی با وی تماس گیرند. این خبری بود که روز گذشته روی سایت قرار دادیم و به عنوان مجله خبری و هواداری گرگ های آذربایجان وظیفه خود می دانیم نظر هواداران را هم در مورد بازگشت دوباره گیلسون سوآرز دریافت کرده و به باشگاه برسانیم.

گیلسون بازیکنی بود که با توجه به نیاز تراکتور در نیم فصل دوم لیگ قبل و نیمکت خالی تیم جذب شد او روز های خوبی نداشت اما روز به روز آماده تر شد به صورتی که چند گل حساس به نفع تراکتور به ثمر رساند و نشان داد در حال پیشرفت و اشنایی بیشتر با فوتبال ایران است چرا که در بازی های اولش فقط در زمین بازیکنان دیگر را نگاه می کرد و با جو آشنا نبود اما در اواخر با بازی های خوبش هواداران را امیدوار کرده بود و حالا حرفف از بازگشت دوباره این مهاجم است آیا با بازگشت گیلسون موافقید؟

بالا