• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب طرفداران تراکتورسازی تبریز

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
چند خبر کوتاه از باشگاه تراکتورسازي تبريز

اکرامي به گسترش «نه» گفت
90: مصطفي اکرامي مدافع مازاد تراکتور در شرايطي ديروز با تيم ذوب‌آهن اصفهان قرارداد بست که از گسترش فولاد هم يک پيشنهاد خوب و جدي داشت. مديران اين باشگاه حتي يکشنبه هم با اکرامي مذاکره داشتند و منتظر پاسخ مثبت نهايي او بودند اما اين بازيکن ترجيح داد پس از حضوري 6 ساله در فوتبال تبريز راهي اصفهان شود.
گزارش انتقادي از اسدي در يک سايت هواداري
زيرآب‌زني براي توني و کتک زدن لوپز!
90: يکي از سايت‌هاي هواداري تبريزي با اشاره به حرفهاي اخير مرتضي اسدي او را به باد انتقاد گرفت. اين سايت با اشاره به جمله اسدي در خصوص بازوبند کاپيتاني که گفته بود:« من براي اين تکه پارچه و اين شماره ارزشي قائل نيستم» آورده است:« جناب اسدي اگر شما ارزشي قائل نيستيد قرار نيست که بازوبند و پيراهن تراکتور را به حراج بگذاريد. يادمان نرفته چه قدر زيرآب توني را زديد و يا چه کتک‌ها و برخوردي با لوپز مقابل سالن سرپوشيده ايرانيان و در ادامه وسط اتوبان داشتيد و هنوز خبر فحاشي جنابعالي به ... در تمرين را پنهان کرده‌ايم.» در ادامه اين مطلب انتقادي آمده:« شما اصلا لايق پوشيدن شماره 8 و بستن بازوبند تراختور نيستيد.»
بازگشت گيلسون به تراکتور!
90: از اردوي تراکتور خبر مي‌رسد گيلسون سوارز بازيکن برزيلي اين تيم در آستانه بازگشت است! در شرايطي که باشگاه به دقعات اعلام کرده بود قصد جذب بازيکن خارجي ندارد و از سوي ديگر با توجه به حضور نفرات خوب در خط مياني و حمله تراکتور بايد ديد چه دليلي باعث بازگشت گيلسون شده است. آن هم در شرايطي که او فصل گذشته نشان داد يک بازيکن معمولي است و توني بارها بابت جذب و استفاده از اين خارجي شماتت شد.

آندو در تبريز
آندو تيموريان هنوز درگير ماليات قرارداد با تراکتورسازي است. او ديروز يکبار ديگر در تبريز حضور يافت تا براي حل و فصل مشکل مالياتي خود اقدام کند. آندو دو فصل پيش در چنين روزهايي که مصادف با پايان مهلت تسويه پرونده‌هاي مالياتي است به اداره امور مالياتي شهر تبريز مراجعه کرد اما از قرار معلوم مشکل او حل نشد و حالا شنيده مي‌شود نسبت به بدهي اين بازيکن ملي‌پوش قرار اجرا صادر شده است.
توني: با حمايت هواداران بيماري را كنار زدم
90: توني مربي محبوب پرتغالي در هفته‌هاي گذشته به دليل ناراحتي كليه تحت عمل جراحي قرار گرفت اما حالا شرايط خوبي دارد. او به مجله بنفيكا گفته است: «از زماني كه بيماري من اطلاع‌رساني شد موجي از همبستگي در ميان طرفدارانم به وجود آمد. عشق هواداران در بنفيكا نتيجه روزهايي است كه در اين تيم كار كرده‌ام. من از اين رابطه قديمي خيلي خوشحالم و احساس خوبي دارم.» توني ادامه مي‌‌دهد: «از همه هواداراني كه در اين مدت پيگير سلامتي‌ام بودند تشكر مي‌‌كنم. با حمايتي كه از من شد بيماري را كنار زدم و مي‌‌‌توانم بگويم مثل آهن سخت و مقاوم شده‌ام.
باغ‌آبادي: اردوي سرعين دو منظوره بود
90: غلامرضا باغ‌آبادي مي‌‌گويد: «بعد از تساوي با نفت برخي از تيم انتقاد كردند در حالي كه نتيجه در بازي‌هاي تداركاتي كم‌ترين اهميت را دارد. ما به دنبال هماهنگي بازيكنان و اجراي دقيق مسائل تاكتيكي هستيم و در اين بازي‌‌ها شيوه‌هاي مختلف را امتحان مي‌‌كنيم.» دستيار جلالي ادامه مي‌ دهد: «ما عملكرد بعضي بازيكنان را در پست‌هاي مختلف ارزيابي مي‌‌كنيم تا به نتيجه مدنظر كادرفني دست پيدا كنيم. «او ادامه مي‌‌دهد حالا در اردوي سرعين با دو هدف عمده ‌تمرين كرديم. اول كسب آمادگي جسماني در كارهاي هوازي به موازات كارهاي تاكتيكي. دومين هدف ما شناخت از روحيات همديگر بود كه تقريبا به خواسته‌هاي خود هم رسيديم.»
اكرامي: نگوييد مصطفي خودش رفت!
90: مصطفي اكرامي با عقد قراردادي دو ساله به ذوب‌آهن پيوست. او مي‌‌گويد: «دو، سه جا خواندم كه اكرامي خودت از تراكتور رفت اما اينگونه نبود مرا نخواستند. من بازيكن بي‌‌حاشيه‌اي در تراكتور بودم و سرم توي لاك خودم بود.» بازيكن فصل قبل تراكتور ادامه مي‌‌دهد: «وقتي به بازي مجدد در يادگار امام(ره) مقابل تراكتور فكر مي‌‌كنم نمي‌‌دانم چه بگويم. نمي‌‌خواهم الان حرفي بزنم. بايد به اين بازي نزديك بود تا حسم را بگويم. اما هر جا كه باشم مديون هواداران تراكتورسازي‌ام. آنها را خيلي‌ زياد دوست دارم. آنها واقعا بي‌‌نظيرند و هميشه به يادشان هستم.» او در مورد سرمربي ذوب‌آهن هم مي‌‌‌گويد: «من تجربه آسيايي دارم و بازيكني كه در تراكتور بود نگران اين مسائل نيست.»

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
پرسپوليس – تراكتور؛ شايد به خاطر شما برگزار نشود

iransport_4550_12_158123_newscut.jpg

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
گزارش تصویری بازی تدارکاتی تیم تراکتورسازی تبریز با صبای قم . . .

imagedisplay.aspx

imagedisplay.aspx

imagedisplay.aspx

imagedisplay.aspx

imagedisplay.aspx

imagedisplay.aspx

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
زینی زاده: نکونام منتظر است در صورتی که استقلالی نشود، به تراکتور بیاید

به گزارش آناج، حمید زینی زاده گفت: مذاکرات ما با نکونام بیشتر به قبل از بازی با کره بر می گردد و او منتظر استقلالی ها است در صورتی که با استقلال به توافق نرسد او را به تراکتور سازی می آوریم. هر چند مذاکرات ما نهایی نشده است.

وی ادامه داد: درحال حاضر با گیلسون سوارز مهاجم فصل قبل تراکتور درحال مذاکره هستیم، او به زودی به تبریز می َآید و زیر نظر جلالی تست می دهد. در صورت کسب رضایت این مربی به جمع ما ملحق خواهد شد.

زینی زاده گفت: با سه بازیکن خارجی دیگر مذاکره کردیم آنها نیز به زودی به اردوی ما ملحق می شوند و در تمرینات تست می دهند، به نظر می رسد سطح این بازیکنان بالاتر است و احتمالاً به موافقت جلالی روبرو خواهد شد.

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
جلالی: برای پست دفاع راست فکری می کنیم/ بعد از بازی با کره نکونام را ندیده ام

به گزارش آناج، مجید جلالی گفت: برای جناح راست تیم فکری خواهیم کرد مذاکراتی را با چند بازیکن راست انجام دادیم و نمیگذاریم از این ناحیه صدمه ببینیم.

سر مربی تیم تراکتور سازی افزود: میلاد فخر الدینی را تا چند هفته در اختیار نداریم به همین دلیل باید برای دفاع راست تیممان فکری کنیم مذاکراتی را انجام دادیم و در صدد هستیم بازیکن توانا و مثمر ثمری پیدا کنیم.

وی با اشاره به مذاکراتش با نکونام ادامه داد: قبل از اینکه نکونام به کره جنوبی برود با او صحبت کردم و او همان زمان هم گفت که باید وضعیتش را با استقلال مشخص کند.

بعد از بازگشت او از کره دیگر او را ندیدم و مذاکره با این هافبک قدرتمند را به مسئولان باشگاه سپردم. ضمن اینکه ما بجز نکونام با بازیکنان دیگری هم مذاکره کردیم وبا مشخص شدن وضعیت آنها هم فکری می کنیم. هر بازیکنی شرایط بهتری داشته باشد و حضورش به نفع باشگاه باشد جذب تیم می شود.

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
بوناچیچ، اکرامی را به اصفهان کشاند

به گزارش آناج، به نقل از یک مقام آگاه در تیم ذوب آهن مسئولان این تیم به درخواست مجتبی تقوی مذاکراتی را با اکرامی انجام دادند و به نظر می رسد این بازیکن بر سر دو راهی گسترش فولاد و ذوب آهن قرار دارد.

چندی پیش مسئولان گسترش فولاد تازه لیگ برتری با اکرامی وارد مذاکره شدند و در حالی که به نظر می رسد به توافق نهایی رسیدند ناگهان بحث مذاکره این بازیکن با ذوب آهنی ها مطرح شد از این رو مسئولان گسترش همچنان به مذاکرات خود ادامه می دهند و در نهایت اکرامی از بین این دو تیم یکی را انتخاب خواهد کرد.

گفتنی است، بازی در تبریز اکرامی را به سمت گسترش فولاد متمایل کرده بود ولی پیشنهاد تیم ریشه دار ذوب آهن با مربیگری بوناچیچ این بازیکن را مردد کرد.

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
استاداسدی: بعد از تراکتور به عشق امیرخان، استقلالی هستم ...

به تهامی گفتم بیا بیرون بابا! کُشتی ما رو!/ پایش بیفتد، عربی و هندی هم بلدم، برقصم/بعد از تراکتور به عشق امیرخان، استقلالی هستم/فکر کردم گردن علی دایی شکست

بیشتر: ورزش ایرانی: به تهامی گفتم بیا بیرون بابا! کُشتی ما رو!/ پایش بیفتد، عربی و هندی هم بلدم، برقصم/بعد از تراکتور به عشق امیرخان، استقلالی هستم/فکر کردم گردن علی دایی شکست

ورزش ایرانی: «عجیب است! یحیی گل‌محمدی گل به خودی زد؛ گلش هم پذیرفته شد اما کسی او را به خاطر آن گل به خاطر نمی‌آورد اما من گل به خودی زدم و داور هم حساب نکرد اما همه من را به خاطر آن گل به یاد می‌آورند! خودم هم مانده‌ام!» این‌ها بخشی از گپ 45 دقیقه‌ای با علی‌اکبر استاداسدی بود؛ بازیکن باصفای تیم ملی در پایان دهه 90 میلادی، با همان طنز و نمک دوران بازی‌اش و دل پری که از زمانه دارد و البته بغضی که فرو خورد آن هنگام که حرف از ناصر حجازی به میان آمد: «در خاکسپاری ناصرخان شرکت کردم اما هیچ کس من را نشناخت و من را ندید. من هم به خانه‌اش نرفتم.»

علی‌اکبر استاداسدی در گفت‌وگویش با ایسنا، به مرور روزهای دور و نزدیک فوتبالش پرداخت. گردش روزگار اندک موی مانده به سرش را سپید کرده است؛ چنان‌که وقتی به او نگاه می‌کنی، از خودت می‌پرسی، مگر چند سال از جام‌ ملت‌های آسیای 1996 امارات و جام‌جهانی 1998 فرانسه می‌گذرد؟ چند ثانیه‌ای نمی‌گذرد که به یاد می‌آوری که سه جام‌جهانی گذشته و تو برای رسیدن به تصاویر آن سال‌ها ناگزیری ذهنت را حسابی بتکانی.

ذهنت را که می‌جویی به جام ملت‌های آسیا می‌رسی؛ به اشک‌های سرمربی کره‌جنوبی پس از باخت شش بر دو. به بردن عربستان با محمد الدعایه؛ آن هم با سه گل اختلاف، به جمال قندور، داور مصری که در نیمه‌نهایی سر تیم جوان مایلی‌کهن را برید و ... جلوتر که بیایی به انتخابی جام‌جهانی 98 فرانسه می‌رسی. به فریاد الله‌اکبر اسکندر کوتی در بازی با عربستان؛ زمانی که کریم باقری ما را از شکست خانگی رهاند، به شکست قطر و سیلی بازیکن قطری به گوش ستار‌ه‌مان، به بوسه نیما نکیسا بر سر و روی احمدرضا عابدزاده که آسیب‌ دیده بود ولی از زمین دل نمی‌کند و به خودش اجازه نمی‌داد زمین بازی با ژاپن را ترک کند و به استرالیا؛ استرالیای خاطره‌انگیز. یادش به خیر. انگار همین دیروز بود.

آقای استاداسدی، می‌گفتند با محمد مایلی‌کهن فامیل هستید...

فامیل؟ نه. او شمالی است و من ترک. بله می‌گفتند که پارتی بازی شده ولی پارتی بازی، یک بازی، دو بازی نه 51 بازی. حتی یکی از بازیکنان این را یک بار به خودم هم گفت. من هم به او گفتم، حالا که ایویچ آمده و دیگر مایلی‌کهن سرمربی تیم ملی نیست، پس چرا باز هم به تیم ملی دعوت می‌شوم و بازی می‌کنم؟ من لیاقتش را داشتم و در تیم ملی ماندم. اردویی در بروجرد برگزار شد که 60 بازیکن در آن حضور داشتند. آنجا مثل کماندوها باید تلاش می‌کردی تا خودت را نشان دهی. من همه کار کردم و باز هم به تیم ملی دعوت شدم و به جام جهانی 1998 فرانسه رفتم.

تیم 96 یک تیم تکرارنشدنی بود؟

بله. در آن زمان تعصب خیلی بیشتر از الان بود. پیراهن تیم ملی ارزش بیشتری داشت.

در بازی‌های جام ملت‌های آسیا سال 96 حاضر بودید. کمی از آن روزها صحبت کنید.

بازی اول را به عراق باختیم. خود حاج آقا مایلی‌کهن بعد از باخت به عراق به ما گفت، فکر کنید که این یک دیدار تدارکاتی بود؛ چرا که بدون بازی تدارکاتی به این رقابت‌ها رفته بودیم. 20 دقیقه در آن دیدار به عنوان دفاع چپ به میدان رفتم. مایلی‌کهن به من گفت می‌توانی در دفاع چپ حضور خوبی داشته باشی. جز بازی با عراق در سایر بازی‌ها به طور کامل بازی کردم. در آن دوره تیم بسیار قدرتمندی داشتیم. همه یکدل بودند. اگر کسی روی پای علی دایی می‌رفت، ما حمله می‌کردیم و نمی‌گذاشتیم، دیگر بازیکنان حریف به او ضربه بزنند. مهم نبود من بازی می‌کنم یا دیگری. روی نیمکت همه توانایی بازی داشتند. بدن‌های بازیکنان در آن دوره از رقابت‌ها خیلی آماده بود. در تمام پست‌ها نفرات خوبی داشتیم. آن‌ روزها از پول زیاد خبری نبود و تعصب به پیراهن حرف اول را می‌زد.

ضربه سر علی دایی به کویت در دیدار رده‌بندی را به یاد دارید؟

کاملا. فکر کردم گردن علی دایی در آن صحنه شکست. انحراف بدنی اضافه‌ای به خودش داد. مانده بودم. علی دایی آذری است و آذری‌ها یک رگ دیگر هم دارند؛ رگ غیرت و تعصب. دایی تعصب ویژه‌ای داشت و آن تعصب ویژه را هم به تیم ملی انتقال می‌داد.

الان با هم در ارتباط هستید؟ شنیده می‌شد سال گذشته به عنوان دستیار دایی به راه‌آهن می‌روید.

بله ارتباط داریم. صحبتی هم برای راه‌آهن سال گذشته کردیم اما 6 سالی بود که در گسترش فولاد دستیار بودم. آقای زنوزی هم به من علاقه زیادی داشت. من در گسترش ماندم.

چرا این فصل در گسترش فولاد نماندید؟

رسول خطیبی به گسترش فولاد تبریز آمد و دیگر نخواست در این تیم بمانم. سال‌ها در گسترش فولاد با فیرات، کاظمی، کریمی و ضیایی کار کردم. نمی‌دانم شاید رسول فکر می‌کرد، خیلی اسم بزرگی دارم و او کوچک است. شاید او فکر می‌کرد، هرجا برویم، بقیه فکر کنند، من سرمربی هستم و او دستیار. در این فکرها نبودم. به خود او هم گفته بودم اما ترجیح داد در گسترش نمانم!

استاداسدی همه را به یاد گل به خودی برابر ژاپن می‌اندازد...

بله. من را با آن گل می‌شناسند. عجیب است! گل‌محمدی گل به خودی زد؛ گلش هم پذیرفته شد اما کسی او را به خاطر آن گل به خاطر نمی‌آورد اما من گل به خودی زدم و داور هم حساب نکرد اما همه آن گل را به خاطر می‌آورند! خودم هم مانده‌ام چطور آن توپ وارد دروازه شد. قبل از آن بازی دو تا سه روز بود که در مالزی باران می‌آمد. می‌خواستم دفع توپ کنم و دیدم که کمک داور پرچم آفساید را بالا برده بود اما شیرجه‌ام را زده بودم و دیگر کاری نمی‌شد، کرد. بعدها بازیکنان تیم ملی با من شوخی می‌کردند و می‌گفتند، استاد چگونه آن توپ را وارد دروازه کردی؟ من هم گفتم خواستم احمدرضا را امتحان کنم.

واکنش عابدزاده را یادتان می‌آید؟

نه. صحبتی نکرد، تشویقم هم کرد. چیز خاصی به من نگفت.

دروازه‌بان بداخلاقی بود؟

نه بداخلاق نبود. اخلاق‌های خاصی داشت. در دلش چیزی نبود. یک پشتیبانی قوی در تیم بود و بسیار به تیم روحیه می‌داد. مثل بازی با استرالیا که خیلی هوای تیم را داشت.

بازی با استرالیا. فکر می‌کردید که در آن دیدار موفق شویم؟

راستش را بخواهید، نه. بازی که شروع شد، من و نامجومطلق و میناوند روی نیمکت نشسته بودیم. به مهرداد گفتم، بلند شو برویم! با این بازی که آنها شروع کرده‌اند، فکر کنم بالای 15 گل به ما بزنند. به من گفت: "نه، بشین داداش!" فکرش را بکنید، سعداوی، خاکپور و مهدوی‌کیا بازیکنان سرعتی ما بودند. بازیکن استرالیا 5 متر پیش از آنها بود و استارت می‌زد و آنها را جا می‌گذاشت. مانده بودم آنها چه شُشی دارند؟ ایویچ یک بار سیستم 3 – 5 – 2 را برای ما تشریح کرد و گفت: باید در آن دیدار 5 گل می‌خوردید؛ چرا که این سیستم به گونه‌ای است که اگر حریف 4 – 4 – 2 بازی کند، تقریبا با 4 نفر روی دروازه شما حاضر می‌شود. این در حالی است که شما تنها 3 مدافع دارید. در بازی با استرالیا فشار زیادی روی ما بود. من در 15 دقیقه به میدان رفتم. اینقدر در آن دقایق دویدم که فکر کردم 90 دقیقه دویده‌ام.

به جای ابراهیم تهامی وارد بازی شدید که خود او هم به عنوان بازیکن جانشین روانه میدان شده بود...

بله. به جای تهامی به میدان رفتم. نمی‌خواست از بازی بیرون بیاید. حمید استیلی به او گفت، بند کفشت را باز کن و وقت را تلف کن! تهامی هم بند کفشش را باز کرد تا وقت‌کشی کند. دایی از راه رسید و سرش داد زد و گفت: "برو بیرون! الان کارت قرمز می‌گیری و استاد هم نمیتونه زمین بیاد!" تهامی وقتی که از زمین خارج می‌شد، به من گفت: "وُلک من که تازه اومدم تو، منو چرا کشیدین بیرون؟ می‌خوام تیم رو ببرم جام‌جهانی!" من هم به او گفتم: "بیا بیرون بابا! کُشتی ما رو!" به هر حال خدا با ما بود و توانستیم استرالیا را شکست دهیم. آن دیوانه که تور را پاره کرد، خیلی به ما کمک کرد. واقعا استرس داشتیم و دعای 70 میلیون ایرانی را حس می‌کردیم. وقتی دایی توپ را ندیده پاس داد، و زمین بازی هم صاف‌صاف بود، نمی‌دانم چگونه خداداد بغل پا زد و توپ پله‌ و وارد دروازه شد. زمین بازی خیلی صاف بود و اصلا منطقی نبود که توپ پله شود. خود خداداد هم دو، سه بار به این مسئله اشاره کرده است. گل کریم هم که آفساید بود. فکر کنم داور برای این آفساید نگرفت که برای اولین بار روی دروازه استرالیا می‌رفتیم! داور گفت، زشت است، یک بار آمده‌اند و همان را هم آفساید بگیرم؟!! بعد از پیروزی همه می‌خندیدند اما بچه‌های ما گریه می‌کردند. این گریه به خاطر تعصب و غیرت‌شان بود.

وقتی که ساندرو پل، داور مجارستانی سوت پایان را زد، می‌دانستید در ایران چه خبر است؟

آن لحظه نه. تلفنی البته صحبت‌هایی با تهران شده بود اما شنیدن با دیدن متفاوت است. بعدها فیلم جشن‌ها را دیدیم.

گفته می‌شود آن خوشحالی تنها یک بار در زمان آزادسازی خرمشهر افتاده بود. آیا بازخورد آن خوشحالی به خودتان بازگشته و در زندگی شخصی‌تان هم بازتابی داشته است؟

نه، الان که فکر می‌کنم، می‌گویم کاش به سمت فوتبال نمی‌رفتم. این همه زحمتی که کشیدم، ارزشش را نداشت. نمی‌شود کسی با داشتن 51 بازی ملی بیکار بماند.

چند بار مصدوم شدید؟

هیچ‌وقت مصدوم نشدم. در 22 سالگی فوتبال را شروع کردم ولی به کارهای رزمی بسیار علاقمند بودم. الان هم بدنم آماده است اما چه فایده؟ کسانی هستند که آدم اسم‌شان را هم نشنیده اما میلیاردی یا چند صد میلیونی از باشگاه‌ها حقوق می‌گیرند. فوتبال ما همه‌اش شده رابطه. خدا پدر زنوزی را حفظ کند. 6 سال به من سمت داد تا در گسترش فولاد باشم. می‌گفت: "تنها یک استاد داریم. برای کسانی مثل استاداسدی ارزش قائلیم." یحیی گل‌محمدی در تیم ملی ذخیره من بود و سرمربی پرسپولیس شد اما حتی یک تیم دسته دویی را هم به من پیشنهاد نمی‌دهند یا مثلا در گسترش فولاد که بعد از این همه سال واقعا نمی‌دانم چرا خطیبی من را کنار گذاشت. درست است، حق هر مربی انتخاب دستیارانش است. اما فرق می‌کند که یک نفر بچه تبریز باشد و با سرمربی رفت‌وآمد خانوادگی داشته باشد. سرمربی او را بشناسد و بداند دو دختر بزرگ دارد و همین طور بداند که او بیکار است و درآمدی هم ندارد ولی آن فرد همه چیز را به امان خدا رها کند تا به تهران بیاید تا برای خودش یک تیم دست‌وپا کند.

در حال حاضر چه کار می‌کنید؟

فعلا آمده‌ام تا کلاس‌های مربی‌گری را طی کنم. این کلاس‌ها B آسیاست و مدرسش دکتر جهانی.

برگردیم به بازی با استرالیا و اتفاقات پس از آن. ویرا چه شخصیتی داشت و چگونه مربی‌ای بود؟

ویرا شناخت زیادی از فوتبال ایران نداشت. نمی‌دانم او را چگونه سرمربی کردند. شاید به خاطر برزیلی بودنش، او را آوردند یا چون اسمش شبیه برزیلی‌ها بود، او را آوردند. او آمد و گفت، شناختی از فوتبال ایران ندارد. بچه‌ها به او کمک کردند تا ترکیب را شناخت. البته دستیارانش هم به او کمک زیادی می‌کردند مثل دکتر ذوالفقارنسب. دکتر بود که عملا ترکیب را می‌چید ولی ویرا زرنگ بود. او مسائل دیگر فوتبال را به ما یاد داد. مثلا چگونه وقت را تلف کنیم، چون نمی‌توانست به ما تاکتیکی یاد دهد. شاید دلیلش کمبود وقت بود. خودش هم می‌گفت، کار زیادی از دستش برنمی‌آید. در بین دو نیمه بازی با استرالیا گفت، هر کاری می‌خواهید بکنید. علی دایی و احمدرضا عابدزاده صحبت‌های دیگری کردند. گفتند 45 دقیقه زمان داریم و هنوز هیچ چیز تمام نشده. توان‌تان را برای این 45 دقیقه بگذارید.

بعد از ویرا هم حتما خاطرتان هست که محسن صفایی‌فراهانی در فدراسیون فوتبال جانشین داریوش مصطفوی شد و ویرا را کنار گذاشت و ایویچ را سرمربی کرد. آیا واقعا علیه ایویچ کودتا شد؟

کودتا را نمی‌دانم اما ترکیبی که ایویچ برابر رم گذاشت، کمی عجیب بود. مانده ‌بودم که چطور 7 دفاع جلو را در میدان گذاشت. خاکپور، محمدخانی، سعداوی و خیلی‌ها دیگر را در ترکیب گذاشته بود. نمی‌دانم چه کسی این ترکیب را به او داده بود اما به هر حال نتیجه‌اش این شد که به ازای هر یک دفاع جلو زن یک گل خوردیم. البته ایویچ همواره می‌گفت، که طالبی را آورده‌اند که جای او بگذارند. خودش یک بار به ما گفت که "ژیان آورده‌اند، جای بنز بگذارند" ولی ما باورمان نمی‌شد. بعد از برکناری ایویچ در بازی با اینتر ترکیب اصلی را گذاشتند. اینتری‌ها هم با ترکیبی از جوانان‌شان به میدان آمدند و ما هم 4 گل به آنها زدیم و گفتیم، به‌به چقدر وضعیت‌مان خوب است. فکر نمی‌کنم اتفاقی که برای ایویچ افتاد، کار بازیکنان باشد. اکثر بازیکنان ایویچ را دوست داشتند. البته بازیکنانی بودند که قبلا با آقای طالبی کار کرده بودند. آنها را نمی‌شناختم گویا طالبی مدتی در بهمن سرمربی بود. ایویچ در کار بدنسازی فوتبال حرف نداشت و نتایج و بازی‌های خوب ما در جام‌جهانی مدیون کارهای بدنسازی او بود. طالبی تمرین نمی‌داد. می‌آمد و می‌گفت، تمرین کنید و بچه‌ها می‌گفتند، حال نداریم و او هم می‌گفت، هر کاری دوست دارید، بکنید. او ترکیب خاصی هم نمی‌چید.

ولی قبول کنید که طالبی هم در بازی‌های لبنان تیم خوبی را روانه رقابت‌ها کرد ولی با بدشانسی حذف شد. حتما خاطرتان هست که قیچی علی دایی نگرفت و همان توپ تبدیل به گل کره و حذف ایران شد...

برای آقای طالبی احترام قائلم. او مربی خوبی بود ولی او چشمش به همان یازده بازیکن اصلی بود. کجای دنیا می‌دیدید که در رختکن زمانی که سرمربی حرف می‌زند، بازیکن با موبایلش حرف بزند؟ در محلات هم این اتفاق نمی‌افتد. در جام‌جهانی بازی‌های خوبی را انجام دادیم اما همه را مدیون ایویچ بودیم. او به ما مسال زیادی را گفته بود. مثلا این که کلینزمن سبک بازی‌اش فلان است یا بیرهف این‌گونه بازی می‌کند. مثلا برای بازی با یوگسلاوی گفته بود که تحت هیچ شرایطی پشت محوطه به آنها خطا ندهید. آنها یک بازیکن دارند به نام پردراگ میاتوویچ که از هر دو کاشته، یکی را گل می‌کند. برای بازی با آلمان در تمرین‌ها ما را به گوشه‌ها هدایت می‌کرد و می‌گفت، نباید بگذارید آنها سانتر بکنند. یاد بگیرید چگونه کناره‌ها را ببندید. او حتی به ما گفته بود، خیلی راحت آمریکا را می‌برید و دقیقا همه حرف‌هایش درست از آب درآمد. اگر ایویچ سرمربی می‌ماند، حتما بین 8 تیم نهایی حاضر می‌شدیم.

اگر بازی ایران و آمریکا بازی اول ما بود، فکر می‌کنید، می‌توانستیم نتیجه بهتری بگیریم؟

نه، فکر می‌کنم بازی با آمریکا متفاوت بود. همه می‌خواستیم، برنده شویم. اصلا کل جام‌جهانی را برای آن بازی آمده بودیم.

از آن فیلم معروف‌تان اطلاع دارید که در رختکن در حال رقصیدن از شما فیلمی ضبط شده است؟

فکر می‌کنم کس دیگری آن پیراهن را پوشیده بود؛ چرا که پیراهن همه بازیکنان را تماشاگران از آنها گرفته بودند.

یعنی تکذیب می‌کنید و می‌گویید آن شخص شما نبودید؟

پایش بیفتد، عربی و هندی هم بلدم، برقصم. ولی خدایی‌اش درست یادم نمی‌آید که رقصیده باشم. شاید هم من بودم ولی واقعا یادم نمی‌آید.

از بحث فوتبال ملی خارج شویم. مدتی در ذوب‌آهن زیر نظر مرحوم ناصر حجازی بازی کردید. او چگونه شخصیتی بود؟

غیر از ذوب‌آهن در ماشین‌سازی هم شاگرد ناصر خان بودم. حرف نداشت. از نظر فوتبالی و شخصیتی آدم دیگری بود. زمانی که در ذوب‌آهن بود، او را به تمرین می‌بردم. خودش پشت فرمان نمی‌نشست، من بودم که او را به تمرین می‌بردم و برمی‌گرداندم. اصلا ناصرخان به من کمک کرد، به تیم ملی برسم. حتی چندین بار به کسانی مثل مصطفوی می‌گفت که چرا استاد اسدی را به تیم ملی دعوت نمی‌کنید؟ ناصرخان در ماشین‌سازی من را در پست هافبک دفاعی گذاشته بود ولی 17 گل زدم. هر بار تیم عقب می‌افتاد، به من اشاره می‌کرد که "برو جلو!" ناصرخان در تمرین‌ها به بازیکنان هیچ وقت "تو" نمی‌گفت و آنها را با لفظ شما خطاب می‌کرد. از شخصیت او خیلی خوشم می‌آمد.

در مراسم خاکسپاری او شرکت کردید؟

بله اما هیچ کس من را نمی‌شناخت و هیچ کس هم من را ندید ولی به خانه‌اش نرفتم.

بزرگ‌ترین آرزوی شما چیست؟

سلامتی دو دخترم.

تیم مورد علاقه و ترکیب مورد علاقه استاد اسدی چیست؟

کامل‌ترین تیم تاریخ ایران یعنی تیم‌های سال 96 و 98 ترکیب مورد علاقه من است. از عابدزاده بگیرید تا نوک حمله که علی دایی و خداداد عزیزی بودند.

ولی در تیم 96 و 98 تفاوت‌هایی وجود دارد. مثلا مهدی پاشازاده در تیم 98 بود ولی در تیم 96 حضور نداشت.

من 98 را انتخاب می‌کنم. چون مهدی زیاد مصدوم می‌شد، در تیم 96 حضور نداشت. او بازیکن خوبی بود. مهدی مگر چند سالش بود که فوتبال را کنار گذاشت؟ او بدنش را خوب نگه نمی‌داشت. 10 سال فوتبال بازی کردم و یک بار هم مصدوم نشدم. این به خاطر وزنه‌هایی بود که می‌زدم. الان 49 سالم است ولی حاضرم جلوی شما 50 تا شنا روی سه انگشت بروم. الان بازیکن 25 ساله هم نمی‌تواند این کار را بکند. این ادامه همان بدنسازی‌هاست.

بیشترین رقم قراردادهایتان در فوتبال چقدر بود؟

پنج میلیون تومان از باشگاه ذوب‌آهن برای یک سال دریافت کردم.

با این پول چه کار کردید؟

آن زمان یک پراید 3 و نیم میلیون تومان بود. با این پول یک خانه 70 متری در خود تبریز می‌شد خرید ولی الان بازیکن 50 میلیونی، 700 میلیون می‌گیرد. زمان ما چنین پول‌هایی نبود. الان بعضی باشگاه‌ها بودجه دولتی دارند و از جیب دولت خرج‌های میلیاردی می‌کنند.

راستی پاداش رفتن به جام‌جهانی 1998 چقدر بود؟

آن زمان مبالغی کمی می‌گرفتیم. درباره پاداش هم باید بگویم 3 میلیون فرانک به تیم ملی دادند و گفتند آن را خرج ساخت کمپ تیم ملی کردند اما الان پاداش‌ها جوری است که حواله ماشین می‌گیرند یا با وجود قرارداد میلیاردی، 50 میلیون تومان پاداش صعود می‌دهند. می‌خواستند زمین هم به ما بدهند که ندادند. دروغ نگویم 5 یا 6 میلیون تومان به ما برای صعود به جام‌جهانی پاداش دادند. دست‌شان هم درد نکند. غیر از آن چیزی به من داده نشد.

راستی شما طرفدار کدام تیم هستید؟

همه تبریزی‌ها طرفدار تراکتورسازی هستند اما بعد از تراکتور به عشق امیرخان، استقلالی هستم.

چرا به استقلال نرفتی؟

از 22 – 23 سالگی بود که فوتبال را شروع کردم. 29 ساله بودم که پورحیدری به من گفت، به استقلال بیا. نمی‌دانم استقلال به من پیشنهاد 4 یا 7 میلیونی داده بود. با عده‌ای مشورت کردم. گفتند اگر بروی استقلال به خاطر سن و سالت اذیتت می‌کنند. اگر بروی استقلال، دو سال بازی کنی، 31 ساله می‌شوی و از بیرون داد می‌زنند که "پیر شده‌ای، پیر شده‌ای!" به همین دلیل ترجیح دادم به ذوب‌آهن بروم.

بهترین بازیکن آن‌ سال‌ها را چه کسی می‌دانید؟

علی دایی، خداداد عزیزی و کریم باقری را بهترین می‌دانم اما اگر یک انتخاب باشد، گزینه نخستم کریم باقری خواهد بود. او بهترین بازیکن آن سال‌ها بود.

بیشتر: ورزش ایرانی: به تهامی گفتم بیا بیرون بابا! کُشتی ما رو!/ پایش بیفتد، عربی و هندی هم بلدم، برقصم/بعد از تراکتور به عشق امیرخان، استقلالی هستم/فکر کردم گردن علی دایی شکست

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
پرسپوليس – تراكتورسازي با نظر شوراي تامين

iransport_4551_10_158276_newscut.jpg

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
كاپرفيلد حاشيه‌ها را دريبل زد/كريمي مقابل پرسپوليس بازي نمي‌كند

iransport_4551_12_158289_newscut.jpg

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
کریمیان : دوست دارم به تیم ملی دعوت شوم و در جام جهانی حضور داشته باشم

مهدی کریمیان درخصوص تمرینات این تیم گفت: در حال حاضر شرایط خوبی داریم. کم کم از تمرینات پرفشار و بدنسازی خارج می‌شویم و به مرور به کارهای تاکتیکی و کار با توپ خواهیم پرداخت و ان‌شاءالله آماده‌ی شروع مسابقات شویم.

کریمیان دباره صعود تیم ملی به جام جهانی اظهار کرد: به هر حال از صعود تیم ملی به جام جهانی خوشحال شده‌ایم که ان‌شاءالله صعود تیم ملی به جام جهانی گامی خوب و موثر برای فوتبال ما باشد و یک قدم رو به جلو برای فوتبال برداشته شود. ان‌شاءالله مردم هم به سمت فوتبال برگردند چون مدتی بود از نتایج فوتبال زیاد دل خوشی نداشتند. این موضوع باعث پویا شدن فوتبال خواهد شد.

بازیکن تراکتورسازی درخصوص این‌که تلاش خواهد کرد تا به تیم ملی دعوت شود، گفت: هر بازیکنی دوست دارد به تیم ملی دعوت شود و در جام جهانی نیز حضور داشته باشد و من نیز از این قاعده مستثنی نیستم.

وی ادامه داد: تمرین و تلاش برای رسیدن به این هدف لازم است و من هم همیشه تلاش می‌کنم و با انگیزه کار می‌کنم ولی تیم ملی سلیقه‌ای است و به نظر سرمربی بستگی دارد. همیشه به آن احترام خواهم گذاشت.

هافبک تراکتورسازان درباره فصل پیش‌رو در لیگ برتر بیان کرد: کار ما سخت‌تر از گذشته است زیرا توقع هواداران پس از کسب دو نایب قهرمانی متوالی بالا رفته است و این موضوع کارمان را سخت‌تر خواهد کرد.

وی ادامه داد: از طرفی هم تیم‌های مقابل خیلی خوب یارگیری می‌کنند و به جمع تیم‌های استقلال، سپاهان و پرسپولیس می‌توانم بگویم راه آهن و فولاد نیز اضافه شده‌اند و این موضوع صد در صد کارمان را سخت‌تر می‌کند ولی ما نیز تراکتورسازی هستیم و تمام تلاشمان را خواهیم کرد تا ان‌شاءالله بهترین نتایج را کسب کنیم.

کریمیان درخصوص حضور علی کریمی در تراکتوسازی بیان کرد: آقای کریمی بازیکن بزرگ و تاثیرگذاری است. فکر می‌کنم قطعا انگیزه‌های لازم را برای بازی در تراکتورسازی داشته که این تیم را انتخاب کرده است. افتخاری است که در کنار وی بازی خواهم کرد.

هافبک تراکتورسازی درباره‌ی حضور احتمالی جواد نکونام در این تیم اظهار کرد: ما از آمدن بازیکنان بزرگ و سرشناس استقبال می‌کنیم و خوشحال نیز می‌شویم. تمام سعی‌مان برای موفقیت تراکتورسازی است و خوشحال کردن هوادارانمان را انجام خواهیم داد.

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
گردانی : تلاش خواهیم کرد تا حداقل یک جام کسب کنیم

حبیب گردانی در اشاره به دیدار روز چهارشنبه تراکتورسازی برابر پرسپولیس اظهار داشت: این دیدار برای تیم ما که دوران آماده سازی را سپری می کند، می تواند محک خوبی به حساب آمده و میزان هماهنگی بازیکنان را مشخص کند.

وی با ابراز رضایت از تمرینات تیم تراکتورسازی در اردوی تهران، گفت: طی شش روزی که در تهران بودیم، یک بازی تدارکاتی بسیار خوب برابر تیم نفت داشتیم و فارغ از نتیجه ای که به دست آمد، تیم ما در این بازی عملکرد خوبی داشت.

گردانی تصریح کرد: البته تیم ما نقطه ضعف هایی هم دارد که امیدواریم با استفاده از دانش مربیگری آقای جلالی این ضعف ها را تا آغاز مسابقات لیگ برتر پوشش دهیم.

مدافع بومی تراکتورسازی در خصوص وضعیت این تیم برای فصل جدید گفت: خوشبختانه با درایت آقای زینی زاده مدیرعامل باشگاه یکی از بهترین مربیان ایران جذب تیم شد و در کنار آن مهره های تاثیر گذاری نیز به تراکتورسازی پیوستند که این به معنای نهایت تلاش برای کسب قهرمانی است.

وی ادامه داد: تراکتورسازی دو فصل متوالی است که با فاصله امتیازی کمی قهرمانی را از دست می دهد اما در فصل جدید تلاش خواهیم کرد که برای هواداران عزیزمان حداقل یک جام بیاوریم و دل آنهایی که در سرما و گرما بدون کوچکترین چشمداشتی همیشه ما را حمایت کرده اند، شاد کنیم.

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
نا امیدی از جذب نکو / ادامه مذاکرات با انصاری فرد / تست دو بازیکن خارجی

مدیرعامل تراکتورسازی در خصوص جذب نفرات جدید اظهار داشت: «دو بازیکن خارجی در تمرینات ما حضور یافته اند و در صورت تأیید جلالی به لیست ما اضافه می شوند.»

حمید زینی زاده درباره مذاکره با انصاری فرد اظهار داشت: «این بازیکن در لیست آقای جلالی بود و ما مذاکراتی با وی داشته ایم و این مذاکرات ادامه دارد اما هنوز به نتیجه نرسیده ایم. وی منتظر پرسپولیس است.»

وی در پایان گفت: «در تهران دو بازی تدارکاتی انجام می دهیم و سپس به تبریز بر می گردیم.»

زینی زاده درباره توافق نکونام با استقلال نیز اظهار داشت: «ما چندان جدی با این بازیکن مذاکره نکرده بودیم و برای وی آرزوی موفقیت داریم.

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
باغ ابادی: علی مثل بازیکنان 18 ساله تمرین می‌کند/ کریمی یک جنتلمن واقعی است!

anaj1372750777vcKkQ4_related.jpg

به گزارش آناج، باغ ابادی در خصوص پیروزی تراکتورسازی مقابل صبا در دیدار تدارکاتی اظهار داشت: برد و باخت در این بازی‌ها مهم نیست. ما می‌خواهیم بازیکنانمان به هماهنگی و آمادگی لازم برسند. خوشبختانه عملکرد آنها بعد از دوران بدنسازی امیدوار کننده بود.

وی درباره دیدار با پرسپولیس و احتمال بازی نکردن علی کریمی هم تاکید کرد: هنوز تصمیم قطعی نگرفته‌ایم که کریمی در این مسابقه بازی کند یا خیر. ما فوتبال بازی می‌کنیم که لذت ببریم و دوستی‌ها را بیشتر کنیم نه اینکه بخواهیم حاشیه ایجاد کنیم. کریمی سال‌ها برای پرسپولیس زحمت کشیده و اسطوره این باشگاه به حساب می‌آید.

مربی تراکتورسازی در ادامه به تمجید از علی کریمی پرداخت و یادآور شد: علی کریمی یک جنتلمن واقعی است. ما نزدیک به یک ماه است که با هم کار می‌کنیم. او منظم‌ترین بازیکنی است که تا به حال در فوتبال دیده‌ام و با رفتارش به تیم خیلی کمک می‌کند.

باغ آبادی به خبرنگار مهر گفت: رفتار حرفه‌ای علی کریمی به حدی است که همه بازیکنان تیم تراکتورسازی تحت تاثیر مرام و معرفت او هستند. کریمی مثل بازیکنان 18 ساله تمرین و تمام فشار تمرینات را تحمل می‌کند. شاید باور نکنید ولی حتی این سبک تمرینات کریمی هم باعث شده الگوی بازیکنان باشد و نظم و انضباط در تیم حاکم شود.

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
زینی زاده:درباره کریمی با شورای تامین نشستی نداشته ایم/جباری از لیست ما خارج شد

مدیرعامل باشگاه تراکتورسازی گفت:70 درصد بدهی های خود را تسویه کرده ایم.
حمید زینی زاده در گفت و گو با اوج نیوز در خصوص علت عدم بازی علی کریمی جلوی پرسپولیس اظهار داشت:نمی دانستم جلالی تصمیم گرفته جلوی پرسپولیس به او بازی ندهد.باید از خودش بپرسم و دلیش را متوجه شوم.
وی در پاسخ به این سوال که آیا شورای تأمین استان تهران در خصوص این مسابقه نظراتی داشته گفت:نه با عزیزان در شوری تأمین تاکنون صحبتی نداشته ایم.
وی در خصوص جذب بازیکنان جدید گفت:دو سهمیه لیگ برتری داریم که بدون توجه به اسم و نام باشگاهشان بر اساس نیاز فنی این دو سهمیه را پر می کنیم.
زینی زاده درباره مذاکره با جباری گفت:این بازیکن قبلا در لیست ما بود اما اکنون از لیست خارج شده است.
وی درباره بدهی های باشگاه تراکتورسازی نیز اظهار داشت:لیستی برای ما فرستادند که 70 درصد آن را قبلا تسویه کرده بودیم.حدود 200 ملیون دیگر به بازیکنان بدهی داریم که آن را هم تسویه می کنیم.

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
کریمی منظم‌ترین بازیکنی است که دیده‌ام/ علی مثل بازیکنان 18 ساله تمرین می‌کند
مربی تیم فوتبال تراکتورسازی می‌گوید تمام بازیکنان این تیم تحت تاثیر علی کریمی قرار گرفته‌اند. او همچنین می‌گوید تا به حال بازیکنی منظم‌تر از کریمی در فوتبال ندیده است.

IMG11382361.jpg

غلامرضا باغ آبادی در گفتگو با خبرنگار مهر، در خصوص پیروزی تراکتورسازی مقابل صبا در دیدار تدارکاتی اظهار داشت: برد و باخت در این بازی‌ها مهم نیست. ما می‌خواهیم بازیکنانمان به هماهنگی و آمادگی لازم برسند. خوشبختانه عملکرد آنها بعد از دوران بدنسازی امیدوار کننده بود.

وی درباره دیدار با پرسپولیس و احتمال بازی نکردن علی کریمی هم تاکید کرد: هنوز تصمیم قطعی نگرفته‌ایم که کریمی در این مسابقه بازی کند یا خیر. ما فوتبال بازی می‌کنیم که لذت ببریم و دوستی‌ها را بیشتر کنیم نه اینکه بخواهیم حاشیه ایجاد کنیم. کریمی سال‌ها برای پرسپولیس زحمت کشیده و اسطوره این باشگاه به حساب می‌آید.

مربی تراکتورسازی در ادامه به تمجید از علی کریمی پرداخت و یادآور شد: علی کریمی یک جنتلمن واقعی است. ما نزدیک به یک ماه است که با هم کار می‌کنیم. او منظم‌ترین بازیکنی است که تا به حال در فوتبال دیده‌ام و با رفتارش به تیم خیلی کمک می‌کند.

باغ آبادی افزود: رفتار حرفه‌ای علی کریمی به حدی است که همه بازیکنان تیم تراکتورسازی تحت تاثیر مرام و معرفت او هستند. کریمی مثل بازیکنان 18 ساله تمرین و تمام فشار تمرینات را تحمل می‌کند. شاید باور نکنید ولی حتی این سبک تمرینات کریمی هم باعث شده الگوی بازیکنان باشد و نظم و انضباط در تیم حاکم شود.

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
زینی زاده: نکونام منتظر استقلال است / جلالي: نکونام را نديدم

حمید زینی زاده در گفتگو با خبرنگار ورزشی باشگاه خبرنگاران افزود: مذاکرات ما با نکونام بیشتر به قبل از بازی با کره بر می گردد و او منتظر استقلالی ها است در صورتی که با استقلال به توافق نرسد او را به تراکتور سازی می آوریم. هر چند مذاکرات ما نهایی نشده است.

وی ادامه داد: درحال حاضر با گیسون سوارز مهاجم فصل قبل تراکتور درحال مذاکره هستیم او به زودی به تبریز می َآید و زیر نظر جلالی تست میدهد. در صورت رضایت این مربی به جمع ما ملحق خواهد شد.

زینی زاده گفت: با سه بازیکن خارجی دیگر مذاکره کردیم آنها نیز به زودی به اردوی ما ملحق می شوند و در تمرینات تست می دهند ، به نظر می رسد سطح این بازیکنان بالاتر است و احتمالاً به موافقت جلالی روبرو خواهد شد.

**جلالی: فکری به حال دفاع راست خواهم کرد

مجید جلالی گفت: برای جناح راست تیم فکری خواهیم کرد مذاکراتی را با چند بازیکن راست انجام دادیم و نمیگذاریم از این ناحیه صدمه ببینیم.

سر مربی تیم تراکتور سازی افزود: میلاد فخر الدینی را تا چند هفته دراختیار نداریم به همین دلیل باید برای دفاع راست تیممان فکری کنیم مذاکراتی را انجام دادیم و در صدد هستیم بازیکن توانا و مثمر ثمری پیدا کنیم.

وی با اشاره به مذاکراتش با نکونام ادامه داد: قبل از اینکه نکونام به کره جنوبی برود با او صحبت کردم و او همان زمان هم گفت که باید وضعیتش را با استقلال مشخص کند.

بعد از بازگشت او از کره دیگر او را ندیدم و مذاکره با این هافبک قدرتمند را به مسئولان باشگاه سپردم. ضمن اینکه ما بجز نکونام با بازیکنان دیگری هم مذاکره کردیم وبا مشخص شدن وضعیت آنها هم فکری می کنیم. هر بازیکنی شرایط بهتری داشته باشد و حضورش به نفع باشگاه باشد جذب تیم می شود.

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
جلالی دو بازیکن خارجی تراکتورسازی را نخواست/ گیلسون به تهران آمد

IMG11210527.jpg

به گزارش خبرنگار مهر، تیم فوتبال تراکتورسازی روز دوشنبه در دیداری تدارکاتی به مصاف تیم فوتبال صبای قم رفت که در این بازی با نتیجه یک بر صفر پیروزی رسید. در این مسابقه "لازارا وسکی" و " آلیان شیتا" دو بازیکن مقدونیه‌ای و آلبانایی یک نیمه بازی کردند تا مجید جلالی عملکرد آنها را ارزیابی کند. با این حال جلالی اعلام کرد این دو بازیکن مناسب نبودند و به همین خاطر آنها اردوی تراکتورسازی را ترک کردند.

غلامرضا باغ آبادی مربی تراکتورسازی با اعلام این خبر به خبرنگار مهر، گفت: البته "گیلسون" بازیکن فصل گذشته تراکتورسازی هم امروز به تهران آمده است. هرچند این بازیکن فصل گذشته در تراکتورسازی حضور داشت و اصلا هم اهل حاشیه نبود، ولی جلالی گفته است باید این بازیکن را در تمرینات ببیند و در صورت تایید ایشان، این بازیکن با باشگاه قرارداد امضا می‌کند.

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
کریمی خودش نمی خواهد مقابل پرسپولیس بازی کند؟

علی کریمی بازیکن جدید تراکتورسازی در بازی دوستانه مقابل پرسپولیس تیمش را همراهی نخواهد کرد و مطمئنا هیجان این بازی تدارکاتی به شکل ویژه‌ای کم خواهد شد.
به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین؛مجید جلالی سرمربی تراکتور روز گذشته در مصاحبه‌ای اعلام کرد که کریمی مقابل پرسپولیس حضور نخواهد داشت و کادرفنی می‌خواهد به این بازیکن استراحت بدهد. جلالی این موضوع را دلیل غیبت کریمی در بازی دوستانه با پرسپولیس عنوان کرد ولی به نظر عامل اصلی غیبت کریمی در این بازی دوستانه فقط به خودش برمی‌گردد. او که سال قبل در پرسپولیس بازی می‌کرد دوست ندارد قبل از آغاز فصل مقابل تیم سابقش و همچنین علی دایی قرار بگیرد. این خواست خود کریمی بوده که در این بازی دوستانه به میدان نرود و این در حالی است که جادوگر در مصاحبه‌هایش چیزی در این خصوص به زبان نیاورده است.

کریمی در بازی دوستانه تراکتورسازی و صبا که با پیروزی تراکتورسازان همراه بود،در نیمه دوم برای تیمش بازی کرد.

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
بی اطلاعی شورای تامین تهران از بازی تراکتور-پرسپولیس

به گزارش اهراب نیوز به نقل از فارس، تیم فوتبال پرسپولیس در دیداری دوستانه فردا در ورزشگاه درفشی‌فر میزبان تراکتورسازی تبریز بدون حضور علی کریمی در این مسابقه است.

حاشیه‌های این بازی می‌تواند علاقمندان بسیاری را به ورزشگاه درفشی‌فر بکشاند البته این ورزشگاه تنها ۱۵۰۰ نفر گنجایش دارد و احتمالا تماشاگران بیشتری به ورزشگاه بیایند.

از همین رو بناسا عضو شورای تامین استان تهران در گفت‌وگو با خبرنگار ورزشی خبرگزاری فارس، گفت: طبق توافقاتی که داشته‌ایم وقتی قرار است یک بازی انجام شود از طریق وزارت ورزش این موضوع به ما اعلام می‌شود.

وی افزود:‌ اگر نگرانی باشد قطعا ما با نظر وزارت ورزش دخالت می‌کنیم و اگر هم نباشد موضوع به ما اعلام نمی‌شود.

بناسا ادامه داد: تا الان که وزارت ورزش در خصوص بازی دوستانه پرسپولیس و تراکتورسازی چیزی به ما اعلام نکرده اگر مسئله‌ای باشد تصمیم‌گیری می‌کنیم. در غیر این صورت دیگر خود کسانی که بازی برگزار می‌کنند در جریان موضوع و اتفاقات آن هستند.

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
تست پزشکی تراکتورسازان + تصاویر

تراکتور سازان تست پزشکی ابتدای فصل خود را انجام دادند . در این تست ورزشی که زیر نظر معاونت ورزشی باشگاه تراکتورسازی در آکادمی تیم های ملی انجام شد همه بازیکنان در تست های مختلف پزشکی شرکت کردند ، دکتر صادق رئیس معاونت ورزشی باشگاه در این خصوص گفت : همانند فصول گذشته این تست را انجام دادیم ، این فصل تست پزشکی تمامی بازیکنانمان را در این مرکز انجام دادیم . بازیکنان با استراحت از ساعت 17 در زمین شماره 2 آزادی تمرینات خود را از سر می گیرند .

a%20(1).JPG

a%20(2).JPG

a%20(3).JPG

a%20(9).JPG

a%20(12).JPG

a%20(13).JPG

بالا