javad19
Registered User
شماره 8 را با کمال میل به کریمی دادم/عملکرد تراکتور در فصل نقل و انتقالات خوب است

مرتضی اسدی در گفت وگو با خبرنگار ورزشی پانا با اشاره به آخرین وضعیت تیم فوتبال تراکتور سازی تبریز، اظهار کرد: تمرینات تیم را خیلی خوب و بدون حاشیه دنبال می کنیم و روز به روز هماهنگی در بین بازیکنان بیشتر می شود . ما می توانیم ثمره این هماهنگی را در بازی های دوستانه ای که تدارک دیده اند، ببینیم.
اسدی در رابطه با اردوی تراکتور سازان یادآور شد: تا روز چهارشنبه در اردوی تهران هستیم و احتمالا بعد از آن یک اردوی 3 روزه دیگر هم خواهیم داشت که هنوز مکان آن مشخص نیست.
کاپیتان تراکتور سازان با اشاره به فصل نقل و انتقالات، اظهار کرد: تراکتورسازی در فصل نقل و انتقالات عملکرد قابل قبولی داشته است و می توان گفت نفرات مورد نظر خود را جذب کرده است. به نظر من در بین تیم های لیگ برتر تیم سپاهان عملکرد بهتری نسبت به سایر تیم ها داشت.
وی در مورد سرمربی جدید تراکتور سازی، گفت: جلالی مربی است که از نظر فنی در جایگاه بالایی قرار دارند. همچنین وی در سال های گذشته هم نشان داده که دارای اخلاق خوبی هم هست. انشالله در لیگ سیزدهم با استفاده از تجربیات جلالی و به کمک بازیکنان انشاالله شاهد بازی های خوب و تماشاگر پسند از تیم تراکتورسازی باشیم.
اسدی در رابطه با حضور علی کریمی در تیم تراکتور سازی تبریز، گفت: کریمی از اسطوره های فوتبال ایران است و بازیکنی است که از شخصیت بالایی برخوردار است. خرید علی کریمی، بهترین خرید تراکتور سازی بود چرا که تجربیات علی کریمی می تواند کمک های بسیاری برای تیم باشد.
مرتضی اسدی در مورد تقدیم پیراهن خود به کریمی، افزود: بالاخره او بازیکن بزرگی است و وقتی صحبت حضور کریمی در باشگاه بود، جلالی به من پیشنهاد دادند که شماره 8 را به کریمی بدهم. من هم قبول کردم و چقدر خوب است که این نوع کارها در فوتبال ایران زیاد شود.
اسدی در پایان با اشاره به " تونی اولی ویه را " سرمربی پیشین تراکتور سازان گفت: پس از رفتن تونی همه گفتند که مرتضی اسدی با تونی مشکل داشت و برای همین تونی را از تیم اخراج کردند، مگر مرتضی اسدی چه کاره باشگاه است که به خاطر او سرمربی را عوض کنند! مطمئنا مسئولین وقت تراکتور چنین تصمیمی را گرفته اند، می خواهم امروز بگویم که من با تونی هیچ مشکلی نداشتم و با مراجعه به مصاحبه های من قبل از رفتن تونی هم می توان این را فهمید. نمی دانم بعضی ها این حرف ها را با چه نیتی عنوان می کنند و چرا حاشیه سازی را دوست دارند.