• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب طرفداران تراکتورسازی تبریز

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
نصرنیوز: امیر حسین صادقی بازیکن سابق تیم تراکتورسازی که فصل قبل در استقلال توپ می زد در یک قدمی تراکتور است و به احتمال فراوان به این تیم خواهد پیوست.

به گزارش نصرنیوز، امیر حسین صادقی از جمله بازیکنان استقلال است که با حضور قلعه نوعی در تبریز به تراکتور پیوست و در زمان سرمربیگری وی در تیم تراکتورسازی توپ می زد. با جدایی قلعه نوعی از تراکتور صادقی نیز به تیم سابق خود استقلال بازگشت.

اما چند روز قبل در سایت های هواداری تراکتورسازان عنوان شد که صادقی برای حضور در تراکتور ابراز علاقه مندی کرده است و پس از گذشت چند روز این خبر در رسانه ها نیز دیده شد و صادقی نیز پیشنهاد از سوی باشگاه تراکتورسازی را تایید کرد.

همچنین امشب منبع موثقی از اردوی تراکتورسازی خبر بازگشت صادقی به تراکتور را به خبرنگار ورزشی نصرنیوز اعلام کرد و افزود: امیر حسین صادقی با تراکتور تمام کرده است و به زودی به تیم تراکتورسازی اضافه خواهد شد.

این صحبت ها در حالی مطرح می شود که رحمان یاوران رییس کانون هواداران باشگاه تراکتورسازی که در اردوی این تیم در تهران حضور دارد به خبرنگار نصرنیوز گفت: خبر بازگشت صادقی به تراکتور صحت ندارد و من نیز این خبر را از شما شنیدم!

با این حساب باید تا فردا منتظر ماند و دید آیا امیر حسین صادقی بار دیگر به تبریز باز می گردد یا در استقلال خواهد ماند؟

javad19

Registered User
لایک‌ها
619

میهمان ویژه در تمرین تراکتورسازان + تصاویر

کودکان موسسه خیریه خانواده های بی سرپرست موعود (روز سوم) با حضور در تمرین امروز تیم تراکتورسازی فضای بسیار پرنشاطی را به این تمرین بخشیدند ، این کودکان با اتوبوس تیم به هتل محل اقامت تیم آمدند تا لحظاتی را در کنار بازیکنان مورد علاقه شان باشند و با آنها عکس یادگاری بگیرند ، این عزیزان در دست نامه هایی به بازیکنان ، سرمربی و مدیریت باشگاه داشتند که خواندن آنها خالی از لطف نیست .

a%20(8).JPG

a%20(7).JPG

a%20(4).JPG

a%20(9).JPG

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
مذاکره زینی زاده با مدافع ملی پوش استقلال/تراکتورسازی خواهان جذب صادقی شد

باشگاه تراکتورسازی به صورت رسمی مذاکراتش را با مدافع ملی پوش استقلال آغاز کرد.
به گزارش اوج نیوز،حمید زینی زاده،مدیر عامل تراکتوسازی سه شنبه شب در گفت و گو با امیر حسین صادقی رسما به وی پیشنهاد حضور در این تیم برای فصل آتی را ارائه کرد.
صادقی در فصل 91_90 عضو تراکتورسازی بود و با این تیم نایب قهرمانی در لیگ برتر ایران را تجربه کرد.
صادقی که تجربه 9 فصل حضور در استقلال را دارد هنوز به این پیشنهاد پاسخی نداده است.وی قصد دارد روز چهارشنبه تصمیم نهایی خود را برای فصل آتی بگیرد.

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
دقیقی: برای قهرمانی تمرین می کنیم / امسال باید در آسیا نتیجه بگیرم

سعید دقیقی مهاجم تراکتور سازی تبریز در گفتگو با خبرنگار ورزشی باشگاه خبرنگاران اظهار داشت: خدا را شکر تراکتور سازی تبریز در بهترین شرایط قرار داد و تمرینات ما طبق برنامه برگزار می شود اردوی خوبی را پشت سر می گذاریم و در بازی های تدارکاتی به هماهنگی کامل خواهیم رسید تا با قدرت تمام وارد مسابقات شویم تراکتور سازی شرایط خوبی دارد و بچه ها با انگیزه بالایی تمرین می کنند و با این وضعیت برای قهرمانی آماده می شویم.

وی در مورد حضور علی کریمی در تراکتور سازی گفت: کریمی بازیکن بزرگ و توانمندی است و نیاز به گفتن من نیست که چه تاثیری در تیم دارد امیدوارم با استفاده از توانایی و تجربیات علی کریمی بتوانیم هم در مسابقات داخلی و هم در لیگ قهرمانان آسیا نتیجه بگیریم تراکتور سازی فصل قبل اولین تجربه آسیایی اش را پشت سر گذاشت و در مرحله گروهی حذف شد اما امسال باید در آسیا هم نتیجه بگیریم.

دقیقی در پایان گفت: تراکتور سازی سال سختی را پیش رو دارد اما تلاش مدیران، تدابیر کادر فنی و زحمتی که بچه ها می کشند وقتی با حمایت هواداران پر شور تیم ملی همراه شود، می تواند عامل موفقیت تیم ما شود تا بتوانیم در ایران و آسیا نتیجه بگیرم./

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
تصاویر/ نامه چند کودک بی سرپرست به مجید جلالی در حاشیه تمرین دیروز تراکتورسازان

کودکان موسسه خیریه خانواده های بی سرپرست موعود (روز سوم) دیروز در تمرین تیم تراکتورسازی حضور داشتند، عده ای از این کودکان با نوشتن نامه هایی برای مجید جلالی از حضور در تمرینات ابراز خوشحالی کرده و از وی تشکر کردند.

anaj13728276951W2rVA.JPG

anaj13728276954TNe2a.JPG

anaj1372827695Rvqzjg.JPG

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
مدافع استقلال در یک قدمی تراکتور
امیر حسین صادقی به تبریز باز می گردد؟

به گزارش نصرنیوز، امیر حسین صادقی از جمله بازیکنان استقلال است که با حضور قلعه نوعی در تبریز به تراکتور پیوست و در زمان سرمربیگری وی در تیم تراکتورسازی توپ می زد. با جدایی قلعه نوعی از تراکتور صادقی نیز به تیم سابق خود استقلال بازگشت.

اما چند روز قبل در سایت های هواداری تراکتورسازان عنوان شد که صادقی برای حضور در تراکتور ابراز علاقه مندی کرده است و پس از گذشت چند روز این خبر در رسانه ها نیز دیده شد و صادقی نیز پیشنهاد از سوی باشگاه تراکتورسازی را تایید کرد.

همچنین امشب منبع موثقی از اردوی تراکتورسازی خبر بازگشت صادقی به تراکتور را به خبرنگار ورزشی نصرنیوز اعلام کرد و افزود: امیر حسین صادقی با تراکتور تمام کرده است و به زودی به تیم تراکتورسازی اضافه خواهد شد.

این صحبت ها در حالی مطرح می شود که رحمان یاوران رییس کانون هواداران باشگاه تراکتورسازی که در اردوی این تیم در تهران حضور دارد به خبرنگار نصرنیوز گفت: خبر بازگشت صادقی به تراکتور صحت ندارد و من نیز این خبر را از شما شنیدم!

با این حساب باید تا فردا منتظر ماند و دید آیا امیر حسین صادقی بار دیگر به تبریز باز می گردد یا در استقلال خواهد ماند؟

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
تراکتورسازی تا شنبه منتظر صادقی می‌ماند ..

به گزارش آناج، مسئولان باشگاه تراکتورسازی به دنبال این هستند تا در خط دفاع بازیکن صاحب نامی را جذب کنند و در این راستا امیر حسین صادقی و فرشید طالبی را در نظر دارند.

باشگاه تراکتورسازی با امیر حسین صادقی مذاکراتی انجام داده اما صادقی چون در حال مذاکره با استقلال است و حتی شب گذشته هم با این تیم به توافق رسیده هنوز جوابی به تیم تبریزی نداده است.

در این زمینه حمید زینی زاده مدیرعامل باشگاه تراکتورسازی اظهار داشت: مشکلی در این زمینه نداریم. بازیکن صاحب اختیار است. ما تا روز شنبه برای صادقی صبر می کنیم. در کل سعی می کنیم از بین تیم های بالای جدول بازیکنان خود را انتخاب کنیم.

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
=========

بازیکنان مقدونیه ای دیپورت شدند/ خارجی های دیگری هم در راهند

به گزارش آناج، دو بازیکن مقدونیه ای که به صورت تستی در تمرینات تیم فوتبال تراکتورسازی حضور داشتند، مورد قبول کادر فنی تیم قرار نگرفتند.

این دو بازیکن که چند روزی با تیم تراکتورسازی تمرین کردند و در بازی تدارکاتی مقابل صبای قم نیز به میدان رفتند، مورد تایید مجید جلالی قرار نگرفتند و از تمرینات این تیم دیپورت شدند.

این 2 بازیکن بعد از خروج از اردوی تراکتورسازی، دیروز در تمرینات استقلال دیده شده اند و گویا درصدد جلب نظر قلعه نوعی برای حضور در این تیم هستند.

گیلسون مهاجم فصل قبل تراکتورسازی نیز به اردوی این تیم در تهران ملحق شده است و در بازی دوستانه امروز مقابل پرسپولیس به میدان خواهد رفت.

تیم فوتبال تراکتورسازی برای بستن تیمی قدرتمند و تقویت نقاط ضعف خود در پست های مورد نیاز، بازیکن خارجی جذب خواهد کرد. طبق گفته زینی زاده، بازیکنان خارجی دیگری طی روزهای آینده برای تست دادن و جلب نظر کادر فنی در تمرینات این تیم حضور خواهند یافت.

همچنین فلاویو لوپز که با وجود داشتن قرارداد حاضر به حضور در تمرینات تیم نیست، از لیست تراکتورسازی خارج خواهد شد تا تراکتورسازی بتواند از سهمیه خارجی خود استفاده نماید.

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
زینی‌زاده: 4 بازیکن زیر یک میلیارد گرفته ایم/ بدهی تونی را هم می دهیم

به گزارش آناج، زینی زاده در مورد اینکه باشگاه تراکتورسازی در فصل نقل و انتقالات در قیاس با باشگاه هایی که قراردادهای نجومی امضا می کنند مشکل مالی پیدا نکرده یا خیر اظهار داشت: مشکل که داریم. ما مجبور هستیم که پول کمتری به بازیکنان بدهیم به همین دلیل برخی از آنها دور و اطراف تیم ما نمی آیند.

وی افزود: ۴ بازیکن گرفته ایم که همه آنها زیر یک میلیارد بوده اند و مشکلی برای پرداختی های آنها نداشته ایم. ما هم مشکلات مالی داریم اما من ناامید نیستم و فکر می کنم مشکلات حل می شود.

مدیرعامل باشگاه تراکتورسازی در خصوص اینکه آیا علی کریمی با قیمتی زیر یک میلیارد به تراکتورسازی پیوسته است، اظهار داشت: چرا که نه؟ تراکتورسازی این همه هوادار دارد. هم علی کریمی به تیمی مثل تراکتورسازی نیاز داشته و هم ما به بازیکنی مثل او.

وی در پاسخ به این سؤال که گفته می شود خرید علی کریمی به نظر جلالی نبوده و این خواسته باشگاه بوده است، گفت: اصلا این طور نیست. علی کریمی در لیست مجید جلالی بود و با تایید او این بازیکن را جذب کردیم و از این خرید هم پشیمان نیستیم.

زینی زاده در خصوص اینکه از جذب جواد نکونام ناامید شده اند یا خیر گفت: ما در مورد نکونام نه امیدوار هستیم نه ناامید. چون کلا به بازیکن وابسته نیستیم.تا دقیقه ۹۰ کسی نمی داند چه اتفاقی رخ می دهد.

وی در خصوص دستیاران جلالی گفت: در حال بررسی هستیم. شاید یک دستیار خارجی و یا داخلی به کادرفنی اضافه شود و این بستگی به نظر جلالی دارد.

زینی زاده در مورد اینکه آیا بدهی تونی اولیویرا داده شد یا خیر گفت: این بدهی را هم پرداخت می کنیم.

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
زینی‌زاده: کریمی با نظر جلالی جذب شد نه باشگاه/برای جذب نکونام ناامید نیستیم

حمید زینی زاده در گفت و گو با خبرنگار ورزشی خبرگزاری فارس در مورد اینکه باشگاه تراکتورسازی در فصل نقل و انتقالات در قیاس با باشگاه هایی که قراردادهای نجومی امضا می کنند مشکل مالی پیدا نکرده یا خیر اظهار داشت: مشکل که داریم. ما مجبور هستیم که پول کمتری به بازیکنان بدهیم به همین دلیل برخی از آنها دور و اطراف تیم ما نمی آیند.

وی افزود: ۴ بازیکن گرفته ایم که همه آنها زیر یک میلیارد بوده اند و مشکلی برای پرداختی های آنها نداشته ایم. ما هم مشکلات مالی داریم اما من ناامید نیستم و فکر می کنم مشکلات حل می شود.

مدیرعامل باشگاه تراکتورسازی در خصوص اینکه آیا علی کریمی با قیمتی زیر یک میلیارد به تراکتورسازی پیوسته است، اظهار داشت: چرا که نه؟ تراکتورسازی این همه هوادار دارد. هم علی کریمی به تیمی مثل تراکتورسازی نیاز داشته و هم ما به بازیکنی مثل او.

وی در پاسخ به این سؤال که گفته می شود خرید علی کریمی به نظر جلالی نبوده و این خواسته باشگاه بوده است، گفت: اصلا این طور نیست. علی کریمی در لیست مجید جلالی بود و با تایید او این بازیکن را جذب کردیم و از این خرید هم پشیمان نیستیم.

زینی زاده در خصوص اینکه از جذب جواد نکونام ناامید شده اند یا خیر گفت: ما در مورد نکونام نه امیدوار هستیم نه ناامید. چون کلا به بازیکن وابسته نیستیم.تا دقیقه ۹۰ کسی نمی داند چه اتفاقی رخ می دهد.

وی در خصوص دستیاران جلالی گفت: در حال بررسی هستیم. شاید یک دستیار خارجی و یا داخلی به کادرفنی اضافه شود و این بستگی به نظر جلالی دارد.

زینی زاده در مورد اینکه آیا بدهی تونی اولیویرا داده شد یا خیر گفت: این بدهی را هم پرداخت می کنیم.

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
ابراهیمی: تراکتور بزرگ است و در حد کاپیتانی اش نیستم/ هیچ کس دنبال بازوبند نیست/با کریمی خیلی جور هستم

مهاجم تیم فوتبال تراکتورسازی گفت: من از نظر سابقه این شانس را دارم که بازوبند را بر بازو ببندم اما باور کنید دنبال این مسائل نیستم.
محمد ابراهیمی در گفت و گو با خبرنگار اوج نیوز، درباره شرایط تراکتور اظهار داشت: شرایط خوبی داریم. تمرینات بدنسازی را پشت سر می گذاریم و با بازی های تدارکاتی را مسئولان تدارک دیده اند به مرز آمادگی می رسیم. اردوهای خوب و موثری را پشت سر گذاشتیم. تمام بازیکنان انگیزه بسیار بالایی دارند و این موضوع انگیزه ما را افزایش می دهد. با شرایطی که داریم انتظارات هم از ما زیاد شده و توقعات مردم چندین برابر است. امیدوارم بتوانیم در طول فصل نتایج خوبی بگیریم.
وی درباره علی کریمی عنوان کرد: کریمی نیاز به تعریف و تمجید ندارد. در تیم ملی کنار او بوده ام و امسال هم واقعا با هم جور هستیم. شناخت خوبی از هم بدست آورده ایم و امیدوارم انشاءالله این روند خوب ادامه داشته باشد.
مهاجم تراکتورسازی درباره بازوبند کاپیتانی این تیم تاکید کرد: من از نظر سابقه این شانس را دارم که بازوبند را بر بازو ببندم اما باور کنید دنبال این مسائل نیستم. در تراکتورسازی هیچکس دنبال بازوبند نیست. سال گذشته در بازی با سایپا سرمربی تیم به من گفت بازوبند را ببندم اما این کار را نکردم چون اعتقاد دارم تراکتور به قدری بزرگ است که من در این حد نیستم بازوبند را به دستم ببندم.
او ادامه داد: در بازی دوستانه قبل در نیمه دوم هیچ کس بازوبند را نبست و این نشان می دهد که همه فقط تمرکزشان روی موفقیت تیم است و بس. هیچکس دنبال کاپیتانی نیست. نمی دانم چرا رسانه ها اینقدر به این مساله دامن می زنند اما واقعیت چیز دیگری است. به هر حال امیدوارم کسی که کاپیتان است لایق آن باشد. جو تیم ما عالی است.
ابراهیمی درباره شایعه جذب جواد نکونام افزود: من خبری در خصوص روند مذاکرات با نکونام ندارم اما بازشگاه تراکتورسازی بسیار بزرگ است و خیلی از بازیکنان دوست دارند در تیم ما بازی کنند.نکونام هم کاپیتان تیم ملی است و بازیکن بزرگی است. او یکی از متعصب ترین فوتبالیست های ایران است و امیدوارم هرجا هست موفق باشد. اگر به تبریز هم بیاید با جام و دل به او تبریک می گویم و امیدوارم سال خوبی را در تراکتورسازی داشته باشد.
وی در پایان افزود: امسال با توکل بر خدا و حمایت همه جانبه می توانیم نتایج خوبی کسب کنیم و به آنچه لیاقتش را داریم برسیم.

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
تمرین اختصاصی شماره 8 با جلالی/کریمی شنبه به تبریز می رود

علی کریمی به صورت اختصاصی تمرین کرد.
به گزارش اوج نیوز،وی که در بازی روز چهارشنبه تیمش مقابل پرسپولیس حضور نخواهد داشت؛صبح امروز به همراه مجید جلالی به مدت یک ساعت در زمین شماره 2 مجموعه ورزشی آزادی تمرین کرد.
کریمی قرار است صبح شنبه به تبریز برود و از روز شنبه در دور جدید تمرینات تراکتورسازی حضور پیدا کند.

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
زینی زاده:بازیکنان امریکای جنوبی در تمرین تراکتورسازی حضور می یابند/از لوپز به فیفا شکایت کردیم

مدیرعامل تراکتورسازی گفت:چند بازیکن از آمریکای جنوبی برای تست دادن به تمرینات تراکتورسازی می آیند.
حمید زینی زاده در گفت و گو با اوج نیوز در خصوص جذب نفرات جدید اظهار داشت:دو بازیکن خارجی که دو روز پیش تست دادند مورد قبول کادرفنی واقع نشدند.این دو اهل کشور مقدونیه بودند و نتوانستند نظر آقای جلالی را جلب کنند.
وی افزود:چند بازیکن از آمریکای جنوبی که بازیکن آرژانتینی هم در میانشان حضور دارد طی روزهای آینده در تمرینات ما حضور خواهند داشت ضمن اینکه گیلسون هم وارد ایران شده و به جمع ما پیوسته است.او امروز جلوی پرسپولیس بازی می کند.
زینی زاده در خصوص جذب بازیکنان ایرانی هم گفت:ما دو سهمیه لیگ برتری دیگر می توانیم جذب کنیم.با امیر حسین صادقی و فرشیدطالبی حرف زده ایم.ضمن اینکه جواد نکونام هم هنوز به شکل قطعی با استقلال تمام نکرده است.
مدیرعامل تراکتورسازی در خصوص وضعیت لوپز نیز اظهار داشت:ما از او به فیفا شکایت کرده ایم.این بازیکن به تعهدات خود عمل نکرده است.

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
گفتگو با خانواده فرانسوي هوادار تراکتور در تبريز

01_8.jpg

"سه سال برای این سفر برنامه ریزی کردم. بایستی کارهای بسیاری انجام می‌دادم. کارهای مکانیکی خودرو و انتخاب مقصد سفر. نقشه جهان را باز کرده بودم و کشور‌ها و شهر‌های مختلف را برای مسیر رفت و برگشت انتخاب می‌کردم. هدف اولم از سفر به دور دنیا این بود که به فرزندانم نشان دهم که دنیا تنها فرانسه نیست!
گفتگو با خانواده توریست فرانسوی در تبریز
میلاد امیروفا/ تبریز بیدار

اشاره:- این‌ها گفته‌های سرپرست کاروان خانوادگی توریست‌های فرانسوی است که چندی پیش با خودروی منحصر فرد خود در پارک ایل گلی تبریز حضور داشتند و توجه خیلی از مردم را به خود جلب کردند. کریستین آلس ساندرینی ( Christine alessandirini) زن 30ساله به همراه، دختر 13 ساله (چوری) و پسر 10 ساله اش (توماس) از حدود یک سال قبل، پس از خرید خودرو کاروان خود و انجام تست‌های مختلف، سفر خود به دور دنیا را آغاز کردند و پیش از ورود به ایران از کشورهای ایتالیا، اتریش، مجارستان، رومانی، بلغارستان، ترکیه، یونان، عمان، امارات، تایلند و کامبوج عبور و بازدید کرده‌اند. ساندرینی پس از اقامت دوهفته‌ای در تبریز و قبل از ترک ایران به مقصد ترکیه، در گفتگویی با تبریز بیدار، از تجربیات و خاطراتش گفت.

<<<<

معیار انتخاب مقصد سفرهایتان چه بود؟ برای مثال شما که به تایلند رفته بودید چطور شد که به چین و ویتنام سفر نکردید؟
عوامل بسیاری دخیل بودند. درجواب مثال شما باید بگویم که ویتنام خیلی دور بود و مسافت سفرمان را بیشتر می‌کرد. کشور چین هم اجازه ورود با خودرو را به ما نداد و گفتند که به شما راهنما خواهیم داد که هزینه اش خیلی زیاد بود. به همین دلیل از سفر به چین منصرف شدیم.

مطمئناً مشکلاتی هم در طول سفر داشتید، کمی از آنها برایمان بگویید.
بیشتر مشکلات مکانیکی بود که یا خودم تنهایی حل کردم یا با کمک گرفتن از دیگران. مشکلات دیگر هم پیدا کردن آب و سیستم تهویه در کویر بود. مشکل بزرگ کاروان ما هم عدم وجود سیستم تهویه بود. ما گرمای چهل درجه را هم تجربه کردیم. مشکل بزرگ دیگری که در برخی کشور‌ها داشتم، مردان بودند که به هیچ عنوان نمی‌توانستند دلیل سفر ما را درک کنند و این من را خیلی اذیت می‌کرد.

خب، با این مشکلات چطور شد که همچنان به ادامه سفر پافشاری کردید؟
همیشه برای بیشتر دانستن پافشاری می‌کنم. به یک چیز اعتقاد دارم اگر بیشتر ببینیم بیشتر یاد می‌گیریم.

سفر یک زن با دو فرزند خردسال نمی‌تواند عاری از مخاطره باشد، چرا همسرتان در این سفر همراه تان نیست؟
او به خاطر مشغله بالای کاری نتوانست همراه مان باشد. به هر حال گاهی باید دل به دریا زد و رفت. به نظر من ارزشش را داشت.

در طول مدت سفر وضعیت تحصیل فرزندانتان چطور است؟
خودم به آنها درس می‌دهم. در اروپا زمانی که مدرسه را ترک می‌کنیم، برنامه‌ای در اختیار ما قرار می‌گیرد و آنها برنامه‌ای به ما می‌دهند و به صورت تلفنی پیگیر انجام برنامه‌ها هستند. حدود 20 کیلو کتاب آموزشی به ما دادند و هر یک ماه و نیم از بچه‌ها امتحان می‌گیرند.

غذا‌های مختلفی در طول سفر خوردید! کدام شهر بهترین غذاها را داشت؟
ما مجبور بودیم غذا‌های مختلف بخوریم. برای من مشکلی نداشت اما برای بچه‌ها واقعا سخت بود.
مثلا در کومبوج به ما آب پرتقال دادند اما داخل آن شکر و نمک ریختند. در بیشتر شهر‌ها این مسأله ما را خیلی اذیت کرد؛ اما در شهری مثل تبریز، هر غذایی که خوردیم به ما چسبید.

واقعا غذاهای تبریز را دوست داشتید؟
هر غذایی خوردیم خوشمزه بود. تبریز غذاهای خیلی خوبی دارد. بچه هایم عاشق غذاهای تبریز شده‌اند.

از کدام غذا‌ها بیشتر خوشتان آمد؟
سوپ، دلمه، کوفته، کباب و... خوراکی‌های فوق العاده بودند!

شیرینی‌ها چطور؟
انواع مختلف شیرینی‌های تبریز را خورده ایم. به قدری خوشمزه بودند که انواع مختلف آن‌ها را به عنوان سوغاتی به فرانسه می‌برم.

به چه شهر‌هایی در ایران رفته اید؟
بندر عباس، شیراز، اصفهان، همدان و تبریز

در هر یک از شهر‌ها چقدر اقامت داشتید؟
بندر عباس به قدری گرم بود که نتوانستیم آنجا بمانیم. پنج روز در اصفهان ماندیم و بعد آمدیم تبریز.

در طول سفر خود در ایران چه چیزی برایتان جالب بود؟
چیزهای زیادی یاد گرفتیم که برایمان جالب بودند. از همه بیشتر رفتار خوب مردم تبریز برایم جالب بود.

مگر در شهرهای دیگر با شما رفتار بدی داشتند؟
مثلا در برخی شهرها با ما رفتار خوبی نشد. تنها چیزی که آن‌ها شنیدیم "برو کنار" بود ! اما در تبریز به هیچ عنوان چنین مسایلی پیش نیامد و حتی برعکس. مردم تبریز می‌آیند و جویای احوال ما می‌شدند. مارا به خانه خود دعوت می‌کردند و اغلب شام مهمان می‌کنند.

پس به این دلیل است که در تبریز بیش از هر شهری مانده‌اید؟
به نظر من مردم تبریز بهترین مردم ایران هستند. دلیل ماندن من در اینجا تنها به دلیل آب و هوا، این پارک و مناظر زیبا نیست. با تبریزی‌ها ارتباط خوبی برقرار کرده ایم و اصلا نمی‌توانیم از تبریز جدا شویم! قرار بود پنج روز در تبریز بمانیم اما تقریباً دو هفته است که در تبریز هستیم.

چه چیز‌هایی از این سفر یاد گرفتید؟
برای بچه هایم خوب بود که با دشواری‌های زندگی در کشور‌های دیگر آشنا شوند. درست است که کاروان ما یک خودرو کوچک است و شاید زندگی در آن چندان راحت نیست. اما به شهر‌هایی رفتیم و در مکان‌هایی بودیم که بچه‌ها پس از بازگشت به کاروان، خدا را شکر کرده‌اند.
یکی دیگر از چیز‌هایی که یاد گرفتیم این بود که نباید همواره به تلویزیون کشور‌های اروپایی و فرانسه اعتماد کرد. آنها همواره اخبار و مطالب منفی از کشورهای اسلامی مخصوصا ایران منتشر می‌کنند و نگرش مردم جهان نسبت به ایران را عوض می‌کنند. ایران را کشوری خطرناک جلوه می‌دهند. اما ما در ایران و مخصوصا در تبریز جز خوبی و مردم خونگرم آن چیزی ندیدیم. چیزی که ما در کل این سفر یاد گرفتیم این بود که نباید به حرف و حدیث‌ها گوش داد. انسانیت همواره خوب بوده و همه انسان‌ها خوب هستند.
از دیگر چیزهایی که یاد گرفتیم این بود که مردم ایران با چیزی که در رسانه‌های اروپایی و آمریکایی گقته می‌شود، کاملا فرق دارد.

دیدگاه مردم جهان چه نسبت به ایران دارند؟
آن‌ها ایران را کشوری خطرناک و همواره آماده جنگ می‌پندارند. فکر می‌کنند که ایران با دنیا و یا هر چیز مدرن مخالف است. اما ما ایران را از نزدیک دیدیم. فرهنگ غنی این کشور بر روی ما تاثیر گذاشت و تاریخ کهن این کشور را شناختیم.
معماری و نقاشی‌های مختلفی در تبریز، اصفهان و شیراز دیدیم که بیانگر روح غنی و هنر والای ایرانیان است.
به نظر من ایران لایق بیش از اینهاست و از کشور‌هایی همچون امارات، عمان و.. غنی تر و مدرن تر است. ایرانیان باید با کشور اروپایی بیشتر در ارتباط باشند و تبادل علمی و فرهنگی داشته باشند.

نظر فرزندان تان درباره ایران چیست؟
آنها هم قبل از آمدن به ایران، ذهنیت بسیاری بدی داشتند، اما پس از ورود به ایران و مشاهده واقعیت ها، نظرشان کاملا تغییر یافت. به طوری که توماس از اینکه یا مشاهده زیبایی‌های فرهنگی و اجتماعی ایران، از اینکه جوسازی‌های منفی زیادی در غرب علیه اینجا صورت می‌گیرد بسیار ناراحت بود و گریه می‌کرد.
قضیه لوگوی تیم تراکتور در پشت کاروانتان چیست؟
عاشق آن لوگو هستم. واقعیتش این است که خودم هم خبر نداشتم اما یک گروه از معلمان فرانسوی به دیدنمان آمده بودند. شب به من پیامک فرستاند که ما لوگوی تیم تراکتورسازی پشت کاروانتان را در فیس بوک دیدیم. من هم رفتم پشت ماشین را دیدم و لوگوی تراکتور را زیر برچسب فرانسه دیدم. برایم خیلی جالب بود. آنها به من از این تیم و هوادارانش گفتند.
برای خود من هم جالب بود. من از هر شهری یادگاری برای خودم نگه می‌دارم. دوستانم تراکتورسازی را سمبل تبریز معرفی کرده‌اند و از کسی که آن را به پشت ماشینم زده تشکر می‌کنم.

به اینترنت دسترسی دارید؟
یکی از مشکلاتی که در ایران داشتیم، دسترسی به اینترنت بود. در شهر‌های دیگر از کافی نت‌ها به اینترنت می‌رفتم اما در تبریز مجبور بودم خودم را مسافر هتل جا بزنم و از اینترنت هتل استفاده کنم تا به وبلاگم سر بزنم و ایمیلم را چک کنم.

زمانی که به فرانسه رفتید، از تبریزی‌ها به آنها چه خواهید گفت؟
از امنیت مان در ایران به آنها خواهم گفت چون فرانسه دیگر امن نیست. مهاجرت‌های زیادی انجام می‌شود که برای فرانسه خوب نیست. جوانان بیش از حد الکل مصرف می‌کنند و رفتار‌های پرخاشگرانه‌ای انجام می‌دهند.
به تازگی هم سگ‌هایی با خود به همراه دارند که اسمشان سگ جنگی است. این حیوانات وحشی را با خود به پارک‌ها می‌آورند و کسی هم با آنها برخورد نمی‌کند.
من زمانی که به فرانسه خواهم رفت از زندگی لذت بخشی که در تبریز و ایران تجربه کردیم خواهم گفت و به همه آنها خواهم گفت که ببینید! به ایران رفتم، کل ایران را گشتم و کاملا هم سالم هستم. بهتر است این افکار احمقانه خود نسبت به ایران را کنار بگذارید.
<<<
چه چیز ایرانیان برایتان بیشتر جالب بود؟
(خنده) ایرانیان زیاد می‌خندند و فکر کنم همه آنها مردم شادی هستند.
<<<
برای این سفر حامی مالی داشتید؟
خیلی دنبال حامی مالی بودم اما هیچ یک از سازمان‌ها قبول نکرد و بالاخره خودم با پولی که جمع آوری کرده بودم به این سفر رفتم.
<<<
صحبتی با مردم تبریز دارید؟
از همه آنها به خاطر لطفی که من کردند تشکر و قدردانی می‌کنم. من بهترین روزهای زندگی ام را در تبریز و در پارک ائل گلی بودم. امیدوارم روزی دوباره به تبریز بازگردم و در این شهر حضور یابم.

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
امیر حسین صادقی در یک قدمی تراکتور سازان / قلم قرمز آبی ها برای شماره 4

270812_heroa.jpg

شمشیر های کشیده شده در اول صبح را ، ظهر غلاف نموده وبرای نشستن در دور میز شام لحظه شماری کرده اند

سایت گل -اتفاقات دیروز باشگاه استقلال نشانه های از خبر جدایی برای مدافع شماره 4 این تیم امیر حسین صادقی بود ، بر اساس خبر های رسیده اولین گزینه چپ پای آبی ها تراکتور سازی تبریز است ، او که یک فصل موفق را در فصل یازدهم با این تیم سپری نمود خاطرات خوبی از این شهردارد ، اگر اتفاقات دقیقه نودی باشگاه استقلال در خصوص این بازیکن عملی نشود باید در فصل جدید مدافع ملی پوش آبی های پایتخت را با پیراهن سرخ رنگی دید که یک فصل تجربه پوشیدن انرا داشته است ، البته در این میان نباید تجربه اتفاقات روز های اخیر در پیرامون این باشگاه را نادیده گرفت ، کادر فنی ومدیریت این باشگاه بار ها نشان داده اند که بر خلاف اختلافات فی مابین وحرف وحدیث های موجودبا بازیکنان یاغی ،شمشیر های کشیده شده در اول صبح را ، ظهر غلاف نموده وبرای نشستن در دور میز شام لحظه شماری کرده اند ، . ،

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
اولين پيروزي جلالي با تراکتور

تراکتورسازي بعد از لغو دومين بازي تدارکاتي خود مقابل داماش گيلان در قم به مصاف صباي قم رفت.
فرزاد ملازاده
90: تراکتورسازي بعد از لغو دومين بازي تدارکاتي خود مقابل داماش گيلان در قم به مصاف صباي قم رفت. تراکتور که در اولين بازي تدارکاتي خود، مقابل نفت تهران به تساوي 3 بر 3 رسيده بود، در اين بازي توانست صبا را با تک گل جواد کاظميان شکست دهد و اولين پيروزي جلالي در تراکتورسازي هرچند در يک بازي تدارکاتي رقم بخورد.
در اين بازي شاهد دو نيمه کاملا متفاوت بوديم؛ يک نيمه بازيکنان جوان و آينده‌دار تيم و يک نيمه بازيکنان اصلي تيم، به همين خاطر جلالي توانست توانايي بازيکنان جوان خود را هم تا حدود زيادي سنجش کند.
کاظم محمودي دستيار جلالي با اشاره به اينکه تيم هنوز از فشار تمرينات بدنسازي خارج نشده مي‌گويد: انجام بازي‌هاي تدارکاتي براي تيم خيلي مهم است و تيم توانسته با اين بازي‌ها به هماهنگي برسد. از بازي بازيکنان تيم رضايت داشتيم هرچند هنوز به خاطر اينکه در شرايط کامل مسابقه قرار نگرفته‌اند کارآيي صددرصد خود را بروز ندادند اما به اين تيم خيلي اميدواريم. نيمه اول از بازيکنان جوان و آينده‌دار فوتبال کشورمان استفاده کرديم که آقاي جلالي هم نسبت به عملکرد آنها رضايت داشت. طبق برنامه براي آمادگي تيم عمل مي‌کنيم و امروز هم به مصاف پرسپوليس خواهيم رفت اما پيش از مهم بودن نتيجه اجراي برنامه‌ها و آمادگي بازيکنان تيم براي کادر فني مهم است.
با صحبت‌هاي کاظم محمودي مي‌توان به اين نتيجه رسيد که چند قدم تا تراکتور ايده‌آل فاصله داريم و به زودي شاهد حضور يک تراکتور قدرتمند در ليگ برتر خواهيم بود. تراکتورسازي هرچند امروز بازي بزرگي در پيش دارد اما اين بازي‌هاي تدارکاتي تنها براي اجراي برنامه سرمربي است و محک جدي تيم در ميدان ليگ برتر خواهد بود، ميداني که سپاهان، استقلال و پرسپوليس در راس آن قرار دارند اما فراموش نکنيد که از همين امروز و بازي با پرسپوليس تفکر بسياري از مربيان ليگ برتر معطوف بازي سخت آنها در ورزشگاه مملو از جمعيت يادگار امام در تبريز است و آنها مي‌دانند بازي در تبريز بسيار دشوار و سخت خواهد بود.

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
حضور كريمي مقابل پرسپوليس صلاح نيست!

مهدي كريميان مانند ساير بازيكنان تراكتورسازي در اردوها فشار زيادي را تحمل مي‌‌كند تا به آمادگي صددرصد برسد.
90: مهدي كريميان مانند ساير بازيكنان تراكتورسازي در اردوها فشار زيادي را تحمل مي‌‌كند تا به آمادگي صددرصد برسد. اين بازيكن فصل گذشته از جمله بازيكنان تاثيرگذار و كارآمد تيمش بود و امسال هم مي‌‌خواهد به همين روند ادامه دهد. كريميان در بازي دوستانه تيمش برابر صبا يك نيمه‌بازي كرد و آمادگي نسبتا خوبي داشت. البته به اعتقاد او تراكتور با وجود پشت سرگذاشتن دو اردو هنوز به آمادگي كامل نرسيده است. بعد از پيروزي تراكتوري‌ها برابر صبا گفت‌وگويي با كريميان داشتيم كه مي‌خوانيد:
90: به نظر مي‌‌رسد، دربازي با صبا راحت‌تر بوديد؟
كم‌كم‌ از فشار تمرينات كم شده و با بدنهاي آماده‌تري بازي مي‌‌كنيم. به همين خاطر توانستيم صبا را شكست بدهيم.
90: بازي با صبا چطور بود؟
به نظر من براي آمادگي بچه‌ها بازي خوبي بود. با دو تيم 11 نفره متفاوت بازي كرديم و به همين خاطر بچه‌ها خسته نشدند.
90: تو در نيمه اول بازي كردي يا نيمه دوم؟
من نيمه دوم به زمين آمدم و در كنار علي كريمي بازي كردم. البته نتيجه بازي تداركاتي مهم نيست.
90: يعني اگر مي‌‌باختيد هم مهم نبود؟
نه، اهميتي نداشت! بازي رسمي نبود كه ما نگران از دست دادن امتياز باشيم.
90: تمرينات بدنسازي‌تان تمام شده؟
مربيان بيشتر كارهاي با توپ را انجام مي‌‌دهند و ديگر خبري از فشار تمرينات روزهاي اول نيست. با اين بازي‌هاي تداركاتي هم بدنهايمان آماده‌تر مي‌‌شود.
90: قبول داري، بخاطر جام‌جهاني كيفيت ليگ بالا مي‌‌رود؟
دقيقا همينطور است. تمام بازيكنان انگيزه دارند و به همين دليل نمي‌‌توانيم به برد مطمئن باشيم. همه مي‌‌خواهند خودشان را به كي‌روش نشان دهند و اين مسئله روي كيفيت ليگ تاثير مي‌‌گذارد.
90: پس بايد انتظار داشته باشيم تو بهتر از قبل بازي كني؟
من بازي خودم را مي‌‌كنم. فصل قبل هم سعي كردم بهترين بازي‌هايم را انجام دهم. اما همه چيز به سليقه سرمربي تيم‌ملي برمي‌گردد. شايد من بهترين باشم اما كي‌روش من را نپسندد!
90: مي‌‌خواهي بگويي انگيزه‌ات بيشتر نمي‌‌شود؟
انگيزه‌ام كه بيشتر مي‌‌شود چون هر بازيكني دوست دارد در تيم‌ملي كشورش باشد. اما اگر هم دعوت نشدم از كي‌روش ناراحت نمي‌‌شوم چون بايد به نظر سرمربي در هر شرايطي احترام گذاشت.
90: خيلي‌ها مي‌‌گويند تراكتور جلوتر از تيم‌هاي ديگر است. با توجه به اين مسئله چند درصد به آمادگي رسيديد؟
حدود 50، 60 درصد! فكر مي‌‌كنم با اين شرايط بهتر هم مي‌‌شويم ولي هنوز كار داريم.
90: فقط 50، 60 درصد؟ آن هم بعد از دو اردوي تداركاتي؟
بله، نبايد زياد مغرور شويم. فصل بعد انتظارات از تراكتور بالاست پس نبايد از حالا بگوييم صددرصد آماده‌ايم. ما هنوز به شرايط ايده‌آل نرسيديم.
90: تراكتور امسال خوب يارگيري كرده؟
ما خوب يارگيري كرديم و گرفتن علي كريمي برگ برنده تراكتورسازي است. اما تيم‌هاي ديگر هم بيكار نبودند.
90: گفت بودي حضور كريمي حاشيه‌ساز نمي‌‌شود اما بخاطر همين مسائل حاشيه‌اي او جلوي پرسپوليس بازي نمي‌‌كند.
اين تصميمي بود كه آقاي جلالي گرفت. به هر حال اين بازي حساسيت‌هاي خاصي دارد حتي اگر دوستانه باشد. هنوز هم مي‌‌گويم، كريمي به تراكتور آرامش مي‌‌آورد. شايد حضورش در اين بازي به صلاح نباشد.
90: در بازي‌هاي رسمي چطور؟
بازي‌هاي رسمي فرق دارد و ما كريمي را براي همين بازي‌ها مي‌‌خواهيم.
90: برخي از هواداران تراكتور توقع جذب ستاره‌هاي بيشتري داشتند، نظر تو چيست؟
شايد توقعشان بالا رفته باشد اما آنها تيم‌شان را دوست دارند و مي‌‌خواهند قوي وارد مسابقات شويم به هر حال مديريت باشگاه تمام تلاشش را كرده و نبايد از آقاي زيني‌زاده ايراد گرفت.

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
آرامش کريمي مهم‌تر است

سرمربي تراکتورسازي تصميم گرفته است تا در بازي دوستانه امروز مقابل پرسپوليس از علي کريمي، خريد جديد اين فصل آذري‌ها، استفاده نکند.

90:سرمربي تراکتورسازي تصميم گرفته است تا در بازي دوستانه امروز مقابل پرسپوليس از علي کريمي، خريد جديد اين فصل آذري‌ها، استفاده نکند.
مجيد جلالي در اين خصوص دوباره توضيح مي‌دهد: از زماني که کريمي به تراکتورسازي آمده در کمال آرامش تمرينات خود را انجام داده و به اين دليل که نمي‌خواهيم مشکلي ايجاد شود، در بازي با پرسپوليس از کريمي استفاده نمي‌کنيم.
وي ادامه مي‌دهد: در ديدار با پرسپوليس به‌دنبال اهداف تاکتيکي خود هستيم و نمي‌خواهيم که بي‌دليل اين بازي تدارکاتي وارد حاشيه شود. کريمي خودش هم با اين مسئله موافق است و به اين ترتيب بازي بدون حضور او انجام خواهد شد.
جلالي درمورد شرايط جذب جواد نکونام نيز مي‌گويد: با نکونام صحبت جديدي نکرده‌ايم، اما شنيده‌ام که جواد با استقلال به توافق رسيده و مي‌خواهد در اين تيم بماند. با اين حال، منتظر هستيم تا تکليف نهايي اين بازيکن مشخص شود.

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
تا ديروز تراکتور ... از امروز پرسپوليس

اين عادت کريمي است که از «بازي»هايي که بوي حساسيت مي دهند، گريزان است و حالا او باز هم از يک بازي ديگر گريزان شده است.
90: اين عادت کريمي است که از «بازي»هايي که بوي حساسيت مي دهند، گريزان است و حالا او باز هم از يک بازي ديگر گريزان شده است. در شرايطي که خيلي از اهالي فوتبال و بخصوص هواداران پرسپوليس منتظر اولين رويارويي علي کريمي با پرسپوليس بودند، جلالي طي مصاحبه‌اي اعلام کرد که از کريمي در اين مسابقه بهره نخواهد برد. اين مرخصي غيرمنتظره پس از حضوري دائم، پياپي و موفقيت‌آميز در تمرينات تراکتورسازي کاملا از سياسي بودن اين تصميم خبر مي‌دهد! يعني که به نظر مي‌آيد از سوي کريمي اتخاذ شده، نه جلالي و آن هم به خاطر جلوگيري از حساسيت‌هاي احتمالي بين هواداران و علي دايي با جادوگر، جالب اينجاست که جادوگر پرسپوليسي ها تا همين 50-40 روز قبل به خاطر مشکلاتي که با هواداران تبريزي داشت حاضر نمي‌شد به هنگام تقابل با اين تيم راهي تبريز شود. هر بار هم بهانه‌‌هايي را براي اين غيبت سر هم مي‌کرد. اما حالا به نظر مي‌رسد همه چيز برعکس شده و او حالا براي عدم تقابل و رويارويي با پرسپوليس به دنبال بهانه‌هاي ريز و درشت است. به هر حال علي کريمي است ديگر. مردي که مثل هيچکس نيست.

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
جلالی: شورای تامین نمی‌تواند بگوید چه کسی را بازی ندهم!

به گزارش آناج، درباره علت غیبت علی کریمی در بازی تدارکاتی تراکتورسازی برابر پرسپولیس و ربط آن به مخالفت شورای تامین استان تهران با حضور این بازیکن اظهار کرد: اصلا چنین حرفی به من گفته نشده و اساسا شورای تامین نمی‌تواند به من بگوید، از چه بازیکنی استفاده کنم یا نکنم. مطمئن باشید که چنین حرفی را هم نخواهد زد.

وی ادامه داد: از ابتدای کار که بازی با پرسپولیس قطعی شد، با کریمی قرار گذاشتم که تا چهارشنبه استراحت کند و امروز (چهارشنبه) صبح هم تمرین سنگین انجام داد، چون قصد نداشتم، از او برابر پرسپولیس استفاده کنم.

وی درباره صحبت‌هایش با جواد نکونام در چند روز گذشته هم گفت: همیشه با جواد تماس داشته‌ام؛ حتی زمانی که او در اسپانیا بود و من در اهواز زندگی می‌کردم هر چند وقت یک بار با او صحبت می‌کردم. حرف‌هایم با جواد خیلی ربطی به نقل‌وانتقالات نداشت. ضمن این که درباره نقل‌وانتقالات فقط وقتی چیزی قطعی شده باشد، صحبت می‌کنم.

جلالی در پایان درباره جایگزین جلال چراغپور که از مربیگری تراکتورسازی کناره‌گیری کرد، گفت: فعلا کسی را انتخاب نکرده‌ایم. به محض انتخاب مربی جدید او را معرفی می‌کنیم.

بالا