استقبال دو نفره از تراکتور نصف نیمه /مصاحبه اختصاصی با بازیکنان/نوید خوش هوا مترجم گیلسون
اختصاصی traxtorchi.irتراکتور سازان قرار بود با پرواز شماره 5950 آتا ایرلاین ساعت 11:40 تهران را به مقصد تبریز ترک کنند ولی پرواز با تاخیر یک ساعته انجام گرفت.ساعت 1:45 بامداد بود که انتظار چند ساعته دو نفر از هواداران میلیونی تراکتور را به پایان رساند تا "خسته نباشید" از ته دل نثار بازیکنان محبوبشان کنند.
تیمی نصف و نیمه از هواپیما پیاده شد,در همان نگاه اول می شد خستگی و اختلال روحی روانی را از چهره بازیکنان تشخیص داد.شمار بازیکنان از تعداد کادر تدارکات کم بود.می توان ادعا کرد که فقط بومی ها به تبریز بازگشته اند که این ادعا با صحبت کردن تورکی محمد ابراهیمی و تبریزی خواندن خود به واقعیت تبدیل شد.
حضورگیلسون ده کاروالیو سوآرز بازیکن 29 ساله برزیلی فصل قبل, در این پرواز از عقد قرار داد! با تراکتور خبر میداد.بازیکنی که بدون مترجم به دنبال ساک خود می گشت حضور نوید خوش هوا بازیکن اردبیلی تراکتور در این اردو کار را به خوبی و خوشی برای گیلسون پیش می برد,نوید خوش هوا با تسلط کامل به زبان انگلیسی نوید روزهای خوش هوایی را به دوستداران بازیکنان بومی می دهد.
تمامی بازیکنان و کادر تدارکات و سرپرست تیم با قامهای خسته و دلی پر از این اردوی بی برنامه سخن می گفتند.در ابن بین عدم حضور به موقع پرسنل تشریفات پرواز فرودگاه بین الملی تبریز مزیذ علت شده بود تا اعصاب خرد کنی بازیکنان تکمیل شود.
پس از 30 دقیقه انتظار بارها تحویل داده شد ولی این هم نتوانست رضایت بازیکنان را فراهم سازد چون واحد تاکسی رانی فرودگاه نیز آمادگی کامل برای تشریفات پرواز را نداشتند.واقعا جای تاسف است ,عدم سرویس ایاب ذهاب رسمی از سوی باشگاه بازیکنان را تا ساعتی در محوطه فرودگاه بلاتکلیف گذاشته بود.
در ابن فرصت نا مبارک با چند بازیکن گفتگوی دوستانه ای داشتیم که می خوانید:
محمد ابراهیمی
محمد ابراهیمی در مورد کیفیت اردوی تهران گفت : نظر خاصی ندارم هر مسافرتی خستگی خاص خود را دارد ولی همه این خستگی ها در مقابل حضور هواداران در ورزشگاه و سختی های که آنها می کشند چیزی نیست به هواداران بگوید ابراهیمی فدای تمامی خستگی های شما ...
ابراهیمی در مورد بازی تدارکاتی با پیروزی تهران افزود: بازی خوبی بود نیمه اول آنها حرفی برای گفتن نداشتند ولی به خاطر خستگی ما, و هوای نا مساعد تهران نیمه دوم خوبی نداشتیم .
از ابراهیمی در مورد داور بازی سوال کردیم گفت : داور ؟ من که داوری ندیدم !!!!!
ابراهیمی افزود مطمئن باشید اگر این پیروزی در لیگ به تراکتور برسد حداقل نتیجه 1-4 را تکرار خواهیم کرد تنها به شرط این که ورزشگاه پـــــــــــــر پر باشد.
ابراهیمی در مورد حضور چند ساله در تبریز گفت: من بغیر از کازرون و تبریز جای دیگری نمی شناسم به هرحال پستی و بلندی زیادی را در تراکتور کشیده ام و به یقین میگویم من کازرونی تبریزی هستم و از این که من نالایق را به تبریزی بودن قبول میکنید "چوخ سویونورم"
نوید خوش هوا
خوش هوا در مورد اردو گفت: اردوی خوبی بود و امیدوارم که کادر فنی تیم به خواسته های فنی خود برسند.
مدافع بومی تراکتور از آمادگی خود میگوید: آمادگی خوبی دارم و تمام تلاش خود را انجام میدهم که دستورات فنی سرمربی را به نحو احسنت انجام دهم,دوست دارم که همیشه با تلاش فراوان خود را به مراحل فوق العاده ای برسانم و بقیه کار دست خداست و توکل من هم تنها به خداست.
خوش هوا در مورد عدم استفاده از بازیکنان بومی و جوان در مقابل پیروزی افزود : حرف خاصی ندارم و هیچ موقع به خودم اجازه نمی دهم در مورد این گونه مسائل صحبت کنم من سرباز پیش مرگ تراکتور و هواداران هستم هر موقع فرمان جنگ برایم صادر گردد با جان و دل از دروازه تراکتور و غرور هواداران دفاع خواهم کرد.
نوید خوش هوا در مورد احتمال حضور خود در ترکیب اصلی افزود: مهم نگرش هواداران است که کجا را ترکیب اصلی می نامند! اگر نگرش همگی ما این باشد حضور بر روی نیمکت تراکتور افتخار است من دوست دارم تا آخرعمر نیمکت نشین تراکتور باشم.ولی از لحاظ فنی تلاش فراوانی انجام داده ام و مطمئن باشید که سعی میکنم در تمرینات هر روز بهتر از دیروز باشم .
خوش هوا در مورد انتخاب خودجوش لقب "نوید پیکه" از سوی هواداران گفت:شرم میکنم در این مورد حرفی بزنم تنها به این اکتفا میکنم که هواداران تمام هستی بازیکنان بومی هستند به هواداران برسانید که نوید گفت"""هر چه می خواهد دل تنگت بگو / من همان خاکم که هستم... """"
محسن دلیر
بازیکن مرندی تراکتور گفت : تمامی سوالات شما را شنیدم تنها میگویم ""داغلاری سوکر تراختور""
دلیر در مورد انتقال خود از گسترش به تراکتور گفت : من هم همچون هواداران تبریزی که هم به بازی های گسترش و هم تراکتور می روند ,فرقی بین گسترش و تراکتور نمی بینم و تا ابد خود را بازیکن گسترش و تراکتور خواهم دانست.
دلیر در مورد لقب "محسن روبن" و تشابه خود با آرین روبن گفت: این هوش و ذکاوت و خوش سلیقگی تنها مختص هواداران تراکتور است و بس من در این مورد حرفی ندارم و وامدار محبت شما عزیزان هستم شما هرچه را که لایق خودتان است به ما نثار میکنید و امید وارم بتوانیم امسال با کسب مقام قهرمانی از زحمات شما قدر دانی کنیم.
حبیب گردانی
فرزند تبریز اردوی تهران خوب قلمداد کرد و افزود:روزهای سخت است که جوهره مرد را نشان میدهد و ما نیز مرد مردانه تلاش کردیم تا آمادگی کاملی برای شروع لیگ داشته باشیم.
گردانی در مورد لیگ 13 افزود : تیم خوبی داریم و قهرمان میشویم به امید خدا امسال نوبت قهرمانی تراکتور فرا رسیده است
گردانی در مورد بازی پیروزی و داوری این دیدار گفت: بازی خوبی بود و نیمه اول خیلی خوب بازی کردیم ولی فرد به ظاهر داور بازی یک پنالتی به نفع ما را نگرفت و چندین بار از خطاهای حریف را نادیده گرفت به هر حال تنها چیزی که ما را امید وار نگه میدارد این است که هوادارانمان حتی به بازی های تدارکاتی به چشم یک دیدار حیثیتی نگاه میکنند واقعا بی نظیر هستید.
لازم به ذکر است مجید جلالی , اسدی , کریمی , حسینی ,کریمیان,نصرتی,بائو,دقیقی,کیانی,لک,ابراهیم زاده,کاظمیان... در این پرواز نبودند و ظاهرا تصمیم گرفته اند دو روز تعطیلی تمرینات را در تهران حضور داشته باشند.از روز شنبه تمرینات تراکتور در مجموعه ورزشی لشگر عاشورا از سر گرفته خواهد شد.