• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب طرفداران تراکتورسازی تبریز

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
زینی زاده:فردا بازهم با نکونام مذاکره می کنیم/لوپز 50 میلیون جریمه شده است

مدیرعامل باشگاه تراکتورسازی گفت:لوپز باید پاسخگوی کارهایش باشد.
به گزارش اوج نیوز،حمید زینی زاده پس از بازی تدارکاتی تراکتورسازی مقابل پرسپولیس درباره وضعیت جواد نکونام عنوان کرد:مذاکره با نکونام جدی نبوده اما پیگیر وضعیتش هستیم.فردا بازهم مذاکره می کنیم و تا شنبه تکلیفش روشن می شود.
وی ادامه داد:بازیکنان دو روز استراحت می کنند و از شنبه چند بازیکن خارجی تست می دهند.
مدیرعامل تراکتورسازی درباره وضعیت امیر حسین صادقی و تمدید قراردادش با آبی پوشان گفت:صادقی مبارک استقلالی ها باشد.ما گزینه ها را بررسی می کنیم و یکی را برمی گزینیم.فرشید طالبی هم یکی از گزینه های ماست.
وی درباره اینکه پیراهن شماره 8 به چه بازیکنی می رسد گفت:پیراهن شماره 8 متعلق به کریمی است.88 را اسدی می پوشد و اگر نگذارند او 18 می پوشد.
مدیرعامل تراکتورسازی درباره وضعیت گیلسون سوآرز اظهار داشت:گیلسون اولین خارجی است که با تمدید می کند.او در فصل آتی در اختیار ماست.
وی درباره وضعیت لوپز گفت:او قرارداد دوساله دارد.ما از این بازیکن شکایت کرده ایم.50 میلیون هم جریمه شده است و باید پاسخگوی کارهایش باشد.

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
زینی‌زاده: وضعیت نکونام تا شنبه مشخص می‌شود/ کاپیتان در اولین بازی ما معرفی خواهد شد

به گزارش خبرگزاری فارس، حمید زینی‌زاده در مورد مذاکره با جواد نکونام گفت: مذاکرات ما جدی نبوده است تا وقتی قراردادی امضا نکردیم هیچ چیز را جدی نمی‌گیریم و تا شنبه این مسئله مشخص می‌شود.

وی در مورد شرایط تراکتورسازی افزود: بازیکنان تا شنبه استراحت می‌کنند و پس از آن تمرینات انجام می‌شود چند بازیکن خارجی نیز برای تست به تمرین ما می‌آیند.

زینی‌زاده در مورد اینکه امیرحسین صادقی با استقلال قرارداد بسته و آیا با فرشید طالبی مذاکره خواهد کرد گفت: امیرحسین صادقی مبارک استقلال باشد ما گزینه‌های مختلفی داریم و فرشید طالبی هم یکی از آنها است و با بازیکنانی که بیرون تیم هستند مذاکره خواهیم کرد.

مدیرعامل تراکتورسازی خاطرنشان کرد: تلاش می‌کنیم از امکانات لازم در تیم استفاده کنیم و تیم را تأمین مالی کنیم به آینده نگاه کیفی داریم و با این هدف مجید جلالی را انتخاب می‌کنیم.

وی در مورد شرایط سوارز و لوپز گفت: سوارز همراه تیم است و او اولین بازیکن خارجی است که قراردادش را با ما تمدید می‌کند و از شنبه کارش را کنار تیم شروع خواهد کرد. از لوپز نیز شکایت کردیم او با ما قرارداد دو ساله دارد و شنبه برای پیگیری این موضوع وکیل بین‌المللی می‌گیریم. لوپز 50 میلیون فصل قبل جریمه شده است او دریافت‌های مالی‌اش را به صورت دستی می‌نویسد و حساب ارزی به ما معرفی نکرده تا برایش پول بفرستیم.

مدیرعامل تراکتورسازی در مورد پیراهن شماره 8 و وضعیت کاپیتانی اظهار داشت: پیراهن شماره 8 به کریمی رسیده و کاپیتان نیز در اولین مسابقه ما مشخص می‌شود.

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
جلالی: تراکتورسازی به چند بازیکن دیگر نیاز دارد/نقاط ضعفمان را شناختیم

به گزارش خبرگزاری فارس، مجید جلالی در مورد دیدار مقابل پرسپولیس گفت: بازی بسیار مفیدی را انجام دادیم و دو تیم برنامه‌های خود را پیگیری کردند نقاط ضعفمان را در این بازی شناسایی کردیم و در آینده در جهت رفع آنها تلاش می‌کنیم.

وی افزود: برای بهتر شدن به چند بازیکن دیگر نیاز داریم تا در لیگ ایران و لیگ قهرمانان آسیا عملکرد باقدرتی داشته باشیم.

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
باخت بدون تعویض / جلالی به جوانان میدان نداد /عیبی یوخ

ختصاصی Traxtorchi.ir
تیمهای تراکتور و پیروزی عصر روز چهارشنبه در یک بازی تدارکاتی رو در روی همدیگر قرار گرفتند.با توجه به نوع انتخاب تیم تدارکاتی از سوی هر دو تیم به این نتیجه می رسیم که , کادر فنی پیروزی با تدابیر خاص تراکتور را به عنوان تیمی معمولی و تدارکاتی به میدان فراخواند و با آماده سازی دو ترکیب مجزا موفق شد تراکتور را شکست دهد و روند پیروزی های پی در پی تراکتور در مقابل پیروزی را در یک فرصت تدارکاتی قطع کند.
پیروزی با گل دقیقه 81 بازیکن تازه وارد به نام یونس شاکری به برتری رسید.
نکته قابل تامل این بازی عدم استفاده جلالی از بازیکنان جوان و با انگیزه بود .
تراکتور سازان نیمه اول را خیلی خوب شروع کردند ولی به خاطر عدم تعویض بازیکنان , خستگی اجازه نداد برابر حریف حرفی برای گفتن داشته باشد.نتیجه بازی اصلا مهم نیست ولی بی انگیزه گی بازیکنان در مقابل پیروزی میتواند هشداری باشد ! برای کادر فنی که غروری کاذب در اردو وجود دارد و باید با آن مقابله کرد.
همانطور که در سراسر دنیا نتیجه بازی های تدارکاتی چندان مهم به شمار نمی رود ولی هیمن بازی های تدارکاتی هستند که قبل از شروع مسابقات رسمی اعتماد به نفس را به اردوی هر تیمی به ارمغان می آورد.مجید جلالی که همیشه دوست دارد خود را به عنوان مربی ریسک پذیر بشناساند در این بازی به جوانان اعتماد نکرد.
نکته دیگری که میتوان از تدابیر پلید تیم حریف بازگو کرد هماهنگی با مسئولین ورزشگاه درفشی فر و اجازه ندادن به حضور هواداران تراکتور بود و این ماجرا ها ما را وا میدارد از مدیریت و کادر فنی تراکتور بپرسیم که چرا ؟

با توجه به عدم حضور استراتژیکی علی کریمی , مرتضی اسدی با شماره 8 و بدون بازوبند وارد زمین شد , که نشان میدهد هنوز معلوم نیست که این شماره و بازوبند چه خواهد کرد با تراکتور
به هر حال امید واریم کادر فنی و بازیکنان تیم از این اردوی تدارکاتی دست پر به تبریز بازگردند و توانسته باشند به شرایط مطلوب روحی روانی و هماهنگی فنی برسند.

تیم تراکتور سازی امشب در ساعت 11:40 دقیقه تهران را به سوی تبریز ترک خواهند کرد.شنده ها حاکی از این است که هواداران امشب استقبال خوبی از تیم محبوبمان به عمل خواهند آورد.

با آرزوی موفقییت و سربلندی برای تیم محبوب آذربایجان

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
مجید جلالی: برای حضور در سه جام به دنبال بازیکن های بیشتری هستیم

جلالي درخصوص ديدار تداركاتي تيمش برابر پرسپوليس تهران نيز اظهارداشت: بازي خوب و مفيدي بود چرا كه نقاط ضعف و قوت را تا حدودي زيادي شناختيم

سایت گل - سرمربي تيم فوتبال تراكتورسازي گفت:اين تيم علاوه برليگ برتر وجام حذفي درليگ قهرمانان نيز شركت دارد از اين رو به دنبال جذب چند بازيكن ديگر براي قوي تر شدن تيم هستيم. به گزارش گل و به نقل از ایرنا، مجيد جلالي درخصوص ديدار تداركاتي تيمش برابر پرسپوليس تهران نيز اظهارداشت: بازي خوب و مفيدي بود چرا كه نقاط ضعف و قوت را تا حدودي زيادي شناختيم.
وي افزود:مي خواهيم در فصل جديد موفق تر از گذشته باشيم ازاين رو به دنبال تقويت تيم هستيم و به طور حتم بازيكنان خوب ديگري نيز به ما اضافه مي شود.
سرمربي تيم فوتبال تراكتورسازي ادامه داد:ما درليگ قهرمانان بدنبال كسب موفقيت هاي تازه براي تيم هستيم و مي خواهيم به خواسته هاي خود در اين ليگ دست پيدا كنيم.
تيم تراكتورسازي عصر امروز(چهارشنبه) درجريان يك ديدار دوستانه با نتيجه يك برصفر برابر پرسپوليس شكست خورد.

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
نکونام تراکتوری می شود؟!

به گزارش آناج، حمید زینی‌زاده در مورد مذاکره با جواد نکونام گفت: مذاکرات ما جدی نبوده است تا وقتی قراردادی امضا نکردیم هیچ چیز را جدی نمی‌گیریم و تا شنبه این مسئله مشخص می‌شود.
وی در مورد شرایط تراکتورسازی افزود: بازیکنان تا شنبه استراحت می‌کنند و پس از آن تمرینات انجام می‌شود چند بازیکن خارجی نیز برای تست به تمرین ما می‌آیند.
زینی‌زاده در مورد اینکه امیرحسین صادقی با استقلال قرارداد بسته و آیا با فرشید طالبی مذاکره خواهد کرد گفت: امیرحسین صادقی مبارک استقلال باشد ما گزینه‌های مختلفی داریم و فرشید طالبی هم یکی از آنها است و با بازیکنانی که بیرون تیم هستند مذاکره خواهیم کرد.
مدیرعامل تراکتورسازی خاطرنشان کرد: تلاش می‌کنیم از امکانات لازم در تیم استفاده کنیم و تیم را تأمین مالی کنیم به آینده نگاه کیفی داریم و با این هدف مجید جلالی را انتخاب می‌کنیم.
وی در مورد شرایط سوارز و لوپز گفت: سوارز همراه تیم است و او اولین بازیکن خارجی است که قراردادش را با ما تمدید می‌کند و از شنبه کارش را کنار تیم شروع خواهد کرد. از لوپز نیز شکایت کردیم او با ما قرارداد دو ساله دارد و شنبه برای پیگیری این موضوع وکیل بین‌المللی می‌گیریم. لوپز 50 میلیون فصل قبل جریمه شده است او دریافت‌های مالی‌اش را به صورت دستی می‌نویسد و حساب ارزی به ما معرفی نکرده تا برایش پول بفرستیم.
مدیرعامل تراکتورسازی در مورد پیراهن شماره 8 و وضعیت کاپیتانی اظهار داشت: پیراهن شماره 8 به کریمی رسیده و کاپیتان نیز در اولین مسابقه ما مشخص می‌شود.

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
73درصد شرکت کنندگان خواهان بازگشت گیلسون

۲۷ درصد شرکت کنندگان مخالف بازگشت گیلسون: پس از انتشار خبر بازگشت گیلسون سعی کردیم با برگزاری یک نظر سنجی عمومی؛نظر صاحبان اصلی تیم را در مورد بازگشت دوباره گیلسون به تیم جویا شویم.در این نظر سنجی که به مدت ۳۰ ساعت برگزار شد ۱۰۰۰ تن از هواداران در آن شرکت کرده و نظر خود را ارائه دادند البته تعداد ۱۱ نظر مکتوب هم ارائه شد که در مطلب مربوطه نمایش داده شدند.حال نتیجه این نظر سنجی را در ادامه مشاهده خواهید کرد:

این نظر سنجی که با عنوان “با حضور دوباره گیلسون موافقید؟” برگزار شد سه گزینه داشت؛ گزینه اول “بله” گزینه دوم “خیر” و گزینه سوم “بهتر از سایر گزینه هاست” که آرا به صورت زیر می باشد:

گزینه اول(بله):۶۶۰ رای از ۱۰۰۰ رای یعنی ۶۶ درصد آرا موافقت قطعی خود را با بازگشت گیلسون اعلام کرده اند که گیلسون؛ بخاطر نداشتن مهاجم نوک و بازی خوبش در لیگ قبل مورد توجه هواداران قرار گرفته است.

گزینه دوم(خیر): با اختصاص ۲۷۲ رای از ۱۰۰۰ رای به خود نشان داده است ۲۷٫۲ درصد از هواداران گزینه های دیگر را بر گیلسون ترجیح می دهند.

گزینه سوم(بهتر از سایر گزینه هاست): این گزینه کمترین درصد آراء را به خود اختصاص داده است اما میتوان این گزینه را همراه با گزینه اول دانست؛این گزینه با ۶۸ رای یعنی ۶٫۸ درصد آرا نشان داد برخی از هواداران هم شاید از گیلسون به طور کامل رضایت نداشته باشند اما عقیده دارند برتر از سایر گزینه ها بوده و بهتر از خالی بودن نیمکت است.

از تمامی عزیزانی که در نظر سنجی شرکت کردند تشکر می کنم و قطعا تلاش خواهیم کرد این نظرات را به آقای زینی زاده و سرمربی تیم برسانیم.

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
تراکتور-پرسپولیس/به روایتی دیگر

به نوشته مجله خبری-هواداری تراکتورسازی خبر باخت تراکتور در مقابل پرسپولیس در حالی از سایت های خبری منتشر شد که تراکتور بدون کریمی در این بازی به میدان رفت و اسدی هم شماره ۸ را بر تن کرد نکته قابل توجه عدم استفاده جلالی از بازیکنان نیمکت نشین در این بازی بود که به بازیکنان جوان و بومی بازی نداد و با همان ترکیب اولیه بازی را به پایان رساند.در این مسابقه برای تراکتورسازی حامد لک، محمد نصرتی، مهدی کیانی، جواد کاظمیان، اسدی، دقیقی، خوش هوا، بائو، کریمیان، ابراهیمی و ربیع خواه به میدان رفتند.

ار نکات قابل توجه در این مسابقه حضور پیام صادقیان که خود را بازیکن غیرتی و متعصب تبریز میخواند در نیمکت پرسپولیسی بود که به گفته مسئولین ذوب آهن با قراردادی بالغ بر یک میلیارد و هفت صد میلیون تومان وی را به خدمت گرفته است.همچنین یاغی جدید لیگ برتر ابوالقاسم دهنوی بازیکن اسبق تراکتور بود که به سپاهان رفت و بعد از حکم کمیته انضباطی که به نفع سپاهان بود دوباره به پرسپولیس پیوست.

تراکتور در این بازی با تک گل دقیقه ۸۱ بازیکن تازه وارد پیروزی تهران (یونس شاکری) تن به شکست داد. باید دید آیا این شکست زنگ خطری برای جلالی و زینی زاده خواهد بود یا نه؟ درست است در فوتبال برد و باخت وجود دارد اما این نوع باخت شاید به سختی قابل هضم باشد چرا که با این شکست اعتماد به نفس تیم ما کمتر شده و اعتماد به نفس جوانان دایی افزایش یاقت زیرا بعد از ۵ شکست پیاپی توانستند تراکتورسازی آذربایجان را با شکست مواجه کنند و این یعنی آمادگی روانی آنها برای شکست ما در لیگ برتری که فدراسیون و داوری آن علیه ما خواهد بود.

البته مجید جلالی در مورد دیدار مقابل پرسپولیس گفت: بازی بسیار مفیدی را انجام دادیم و دو تیم برنامه‌های خود را پیگیری کردند نقاط ضعفمان را در این بازی شناسایی کردیم و در آینده در جهت رفع آنها تلاش می‌کنیم. وی افزود: برای بهتر شدن به چند بازیکن دیگر نیاز داریم تا در لیگ ایران و لیگ قهرمانان آسیا عملکرد باقدرتی داشته باشیم ضمن اینکه بدنبال بدست آوردن افتخاراتی جدید در آسیا برای آذربایجان هستیم.

در این دیدار که قرار بود پشت درهای بست انجام شود ۱۵۰ تماشاگر حضور داشتند و تراکتور نیز با لباس لیمویی در این دیدار به میدان رفت اما عزیزانی که به پیراهن بنفش تیم در تمرینات توجه کرده و حاشیه سازی و توهین می کردند امروز با سکوت خود نشان می دهند مشکل آنها شخصی بوده و با تغییر مدیریت ؛مشکل آنها نیز حل شده است چرا که بیش از حد سکوت اختیار کرده و به به و چه چه می کنند.

امیدواریم جناب زینی زاده و جلالی به همراه روانشناس محترم باشگاه بتوانند تیم را از نظر روحی به آمادگی برسانند تا در دیدار های بهتر و بزرگتر از نظر روحی شکست نخوریم.

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
کریمی بزرگ ماست و کاپیتانی را به من داد

به گزارش خبرگزاری فارس، مرتضی اسدی در مورد شکست یک بر صفر تیمش مقابل پرسپولیس در دیدار دوستانه گفت: بازی خوبی بود اما داور با روح و روان ما بازی کرد. روی بچه‌ها فشار بود اما در کل عملکرد خوبی داشتیم.

وی در مورد مسئله کاپیتانی گفت: کریمی بازیکن بزرگی است و واقعاً‌ حضورش در تراکتورسازی شرایط خوبی را به وجود آورده است.

کریمی بزرگ ماست و کاپیتانی را به من داده است. اینکه بازوبند را ببندم مهم نیست اما حرف علی ‌آقا روی سر ما جا دارد و هر صحبتی که بکند بزرگ تیم است و ما گوش می‌دهیم.

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
استقبال دو نفره از تراکتور نصف نیمه /مصاحبه اختصاصی با بازیکنان/نوید خوش هوا مترجم گیلسون

اختصاصی traxtorchi.irتراکتور سازان قرار بود با پرواز شماره 5950 آتا ایرلاین ساعت 11:40 تهران را به مقصد تبریز ترک کنند ولی پرواز با تاخیر یک ساعته انجام گرفت.ساعت 1:45 بامداد بود که انتظار چند ساعته دو نفر از هواداران میلیونی تراکتور را به پایان رساند تا "خسته نباشید" از ته دل نثار بازیکنان محبوبشان کنند.
تیمی نصف و نیمه از هواپیما پیاده شد,در همان نگاه اول می شد خستگی و اختلال روحی روانی را از چهره بازیکنان تشخیص داد.شمار بازیکنان از تعداد کادر تدارکات کم بود.می توان ادعا کرد که فقط بومی ها به تبریز بازگشته اند که این ادعا با صحبت کردن تورکی محمد ابراهیمی و تبریزی خواندن خود به واقعیت تبدیل شد.
حضورگیلسون ده کاروالیو سوآرز بازیکن 29 ساله برزیلی فصل قبل, در این پرواز از عقد قرار داد! با تراکتور خبر میداد.بازیکنی که بدون مترجم به دنبال ساک خود می گشت حضور نوید خوش هوا بازیکن اردبیلی تراکتور در این اردو کار را به خوبی و خوشی برای گیلسون پیش می برد,نوید خوش هوا با تسلط کامل به زبان انگلیسی نوید روزهای خوش هوایی را به دوستداران بازیکنان بومی می دهد.
تمامی بازیکنان و کادر تدارکات و سرپرست تیم با قامهای خسته و دلی پر از این اردوی بی برنامه سخن می گفتند.در ابن بین عدم حضور به موقع پرسنل تشریفات پرواز فرودگاه بین الملی تبریز مزیذ علت شده بود تا اعصاب خرد کنی بازیکنان تکمیل شود.

پس از 30 دقیقه انتظار بارها تحویل داده شد ولی این هم نتوانست رضایت بازیکنان را فراهم سازد چون واحد تاکسی رانی فرودگاه نیز آمادگی کامل برای تشریفات پرواز را نداشتند.واقعا جای تاسف است ,عدم سرویس ایاب ذهاب رسمی از سوی باشگاه بازیکنان را تا ساعتی در محوطه فرودگاه بلاتکلیف گذاشته بود.

در ابن فرصت نا مبارک با چند بازیکن گفتگوی دوستانه ای داشتیم که می خوانید:
محمد ابراهیمی
محمد ابراهیمی در مورد کیفیت اردوی تهران گفت : نظر خاصی ندارم هر مسافرتی خستگی خاص خود را دارد ولی همه این خستگی ها در مقابل حضور هواداران در ورزشگاه و سختی های که آنها می کشند چیزی نیست به هواداران بگوید ابراهیمی فدای تمامی خستگی های شما ...
ابراهیمی در مورد بازی تدارکاتی با پیروزی تهران افزود: بازی خوبی بود نیمه اول آنها حرفی برای گفتن نداشتند ولی به خاطر خستگی ما, و هوای نا مساعد تهران نیمه دوم خوبی نداشتیم .
از ابراهیمی در مورد داور بازی سوال کردیم گفت : داور ؟ من که داوری ندیدم !!!!!
ابراهیمی افزود مطمئن باشید اگر این پیروزی در لیگ به تراکتور برسد حداقل نتیجه 1-4 را تکرار خواهیم کرد تنها به شرط این که ورزشگاه پـــــــــــــر پر باشد.
ابراهیمی در مورد حضور چند ساله در تبریز گفت: من بغیر از کازرون و تبریز جای دیگری نمی شناسم به هرحال پستی و بلندی زیادی را در تراکتور کشیده ام و به یقین میگویم من کازرونی تبریزی هستم و از این که من نالایق را به تبریزی بودن قبول میکنید "چوخ سویونورم"

نوید خوش هوا
خوش هوا در مورد اردو گفت: اردوی خوبی بود و امیدوارم که کادر فنی تیم به خواسته های فنی خود برسند.
مدافع بومی تراکتور از آمادگی خود میگوید: آمادگی خوبی دارم و تمام تلاش خود را انجام میدهم که دستورات فنی سرمربی را به نحو احسنت انجام دهم,دوست دارم که همیشه با تلاش فراوان خود را به مراحل فوق العاده ای برسانم و بقیه کار دست خداست و توکل من هم تنها به خداست.
خوش هوا در مورد عدم استفاده از بازیکنان بومی و جوان در مقابل پیروزی افزود : حرف خاصی ندارم و هیچ موقع به خودم اجازه نمی دهم در مورد این گونه مسائل صحبت کنم من سرباز پیش مرگ تراکتور و هواداران هستم هر موقع فرمان جنگ برایم صادر گردد با جان و دل از دروازه تراکتور و غرور هواداران دفاع خواهم کرد.
نوید خوش هوا در مورد احتمال حضور خود در ترکیب اصلی افزود: مهم نگرش هواداران است که کجا را ترکیب اصلی می نامند! اگر نگرش همگی ما این باشد حضور بر روی نیمکت تراکتور افتخار است من دوست دارم تا آخرعمر نیمکت نشین تراکتور باشم.ولی از لحاظ فنی تلاش فراوانی انجام داده ام و مطمئن باشید که سعی میکنم در تمرینات هر روز بهتر از دیروز باشم .
خوش هوا در مورد انتخاب خودجوش لقب "نوید پیکه" از سوی هواداران گفت:شرم میکنم در این مورد حرفی بزنم تنها به این اکتفا میکنم که هواداران تمام هستی بازیکنان بومی هستند به هواداران برسانید که نوید گفت"""هر چه می خواهد دل تنگت بگو / من همان خاکم که هستم... """"

محسن دلیر
بازیکن مرندی تراکتور گفت : تمامی سوالات شما را شنیدم تنها میگویم ""داغلاری سوکر تراختور""
دلیر در مورد انتقال خود از گسترش به تراکتور گفت : من هم همچون هواداران تبریزی که هم به بازی های گسترش و هم تراکتور می روند ,فرقی بین گسترش و تراکتور نمی بینم و تا ابد خود را بازیکن گسترش و تراکتور خواهم دانست.
دلیر در مورد لقب "محسن روبن" و تشابه خود با آرین روبن گفت: این هوش و ذکاوت و خوش سلیقگی تنها مختص هواداران تراکتور است و بس من در این مورد حرفی ندارم و وامدار محبت شما عزیزان هستم شما هرچه را که لایق خودتان است به ما نثار میکنید و امید وارم بتوانیم امسال با کسب مقام قهرمانی از زحمات شما قدر دانی کنیم.

حبیب گردانی
فرزند تبریز اردوی تهران خوب قلمداد کرد و افزود:روزهای سخت است که جوهره مرد را نشان میدهد و ما نیز مرد مردانه تلاش کردیم تا آمادگی کاملی برای شروع لیگ داشته باشیم.
گردانی در مورد لیگ 13 افزود : تیم خوبی داریم و قهرمان میشویم به امید خدا امسال نوبت قهرمانی تراکتور فرا رسیده است
گردانی در مورد بازی پیروزی و داوری این دیدار گفت: بازی خوبی بود و نیمه اول خیلی خوب بازی کردیم ولی فرد به ظاهر داور بازی یک پنالتی به نفع ما را نگرفت و چندین بار از خطاهای حریف را نادیده گرفت به هر حال تنها چیزی که ما را امید وار نگه میدارد این است که هوادارانمان حتی به بازی های تدارکاتی به چشم یک دیدار حیثیتی نگاه میکنند واقعا بی نظیر هستید.

لازم به ذکر است مجید جلالی , اسدی , کریمی , حسینی ,کریمیان,نصرتی,بائو,دقیقی,کیانی,لک,ابراهیم زاده,کاظمیان... در این پرواز نبودند و ظاهرا تصمیم گرفته اند دو روز تعطیلی تمرینات را در تهران حضور داشته باشند.از روز شنبه تمرینات تراکتور در مجموعه ورزشی لشگر عاشورا از سر گرفته خواهد شد.

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
اسدي: كريمي خواسته مرا قبول نكرد!

مرتضي اسدي درباره تراكتورسازي و اينكه اين تيم كهكشاني شده مي گويد: «قبول دارم كهكشاني شده ايم اما اين تيم بايد در طول بازي ها موفق باشد.
من زير آب توني را نزدم
اسدي: كريمي خواسته مرا قبول نكرد!
90: مرتضي اسدي درباره تراكتورسازي و اينكه اين تيم كهكشاني شده مي گويد: «قبول دارم كهكشاني شده ايم اما اين تيم بايد در طول بازي ها موفق باشد. بايد بتوانيم با شروع مسابقات اين لقب را در زمين پياده كنيم. امسال هدفمان كسب عنوان قهرماني است و اميدورام اين تيم كهكشاني كه شما و همه از آن حرف مي زنند بتواند دل هواداران تراكتورسازي را شاد كند و قهرمان ليگ برتر شود.»
مرتضي اسدي كاپيتان است يا علي كريمي؟ اسدي در پاسخ مي گويد: «به خدا يك ماه است درباره بازوبند حرف مي زنيم و مي گوييم كوچكترين مشكلي بين ما نيست. كريمي بزرگتر من است و تجربه اش در رده باشگاهي و ملي بيشتر از من. در بازي با نفت مي خواستم احترام كريمي را نگه دارم و به همين خاطر از او خواستم سمت وسط زمين برود و مراسم قبل از بازي را انجام دهد. كريمي خواسته مرا قبول نكرد و گفت تو بايد كاپيتان باشي. من هم حرف او را گوش كردم اما بايد بگويم علي آقا خيلي دوست‌داشتني است و از ديد من فرقي ندارد كدام يك در زمين كاپيتان باشيم.»
مرتضي اسدي در بازي هاي دوستانه تراكتورسازي نقش مدافع راست را بازي مي كند. او در اين باره مي گويد: «برايم فرقي ندارد دفاع راست باشم يا دفاع وسط. البته در دفاع وسط راحت ترم اما هر جا كه مربي صلاح بداند كار مي كنم و مي كوشم بازيكن مثمرثمري براي تراكتورسازي باشم.»
آيا اسدي با شماره 88 در مسابقات حاضر مي شود؟ او پاسخ مي دهد: «من كه از مسئولان سازمان ليگ سئوال كردم گفتند مشكلي براي پوشيدن پيراهن شماره 88 وجود ندارد اما اگر هم مشكلي وجود داشت شماره 23 را مي پوشم.»
حالا چرا 23؟«در جام ملتهاي 2007 با اين شماره پيراهن در تيم ملي حضور داشتم و اگر نتوانم شماره 88 را بپوشم قطعا شماره 23 را به تن خواهم كرد.»
او با اشاره به توني هم مي‌‌‌‌گويد: «پس از رفتن توني همه گفتند مرتضي اسدي با او مشكل داشت و براي همين توني را اخراج كردند. مگر اسدي چه كاره باشگاه است كه به خاطر او سرمربي را عوض كنند. مي‌‌خواهم امروز بگويم هيچ مشكلي با توني نداشتم و مصاحبه‌هايم همين را مي‌‌گويد: نمي‌‌دانم بعضي‌‌ها اين حرف‌ها را با چه نيتي عنوان مي‌‌كنند و حاشيه‌سازي را دوست دارند.

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
در انتظار درخشش جلالي و ستاره‌هايش/وقتي تراكتور همه چيز دارد

iransport_4553_3_158440_newscut.jpg

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
عاشق لوگوی تراکتور هستم
خانمی فرانسوی که به خاطر تراکتور تبریز آمد!+عکس

fd507d8340cfcb83347f9c524edfcc1d.jpg

به گزارش نصر نیوز، در اولین سال حضور این تیم در لیگ برتر واستقبال بی نظیر هواداران پر شور آن از بازی های این تیم ، مدیران تیم گالاتاسرای ترکیه را مجاب کرد تا بدون دریافت هزینه برای انجام بازی دوستانه با تمام ستاره های روز خود راهی تبریز شوند اما بدلایلی این بازی از طرف میزبان لغو شد.

سال بعد سه جهانگرد هلندی با شال های قرمز رنگ تراکتوری با حضور در ورزشگاه یادگار امام تبریز تعجب حاضرین را برانگیختند ،آنها علت حضور خود را دیدن صحنه های زیبا وبیاد ماندنی ازحضورمردم در این ورزشگاه اعلام کردند ، ارسال توپ از اوکراین توسط یک خانواده اوکراینی در لیگ یازدهم ودرخواست امضا از بازیکنان برروی توپ ارسالی و نمونه های دیگر از جمله مواردی بودند که نشان می داد نام وآوازه پر شور ها مرز ها را در نوردیده ومورد توجه مردم در اقصی نقاط دنیا قرار گرفته است.

کانال cik پرتغال آخرین موردی بود که حضور تونی الیویرا را در تراکتور سازی بهانه قرار داد وبا حضور در این شهر وساخت مستندی یکبار دیگر این شور هیجان را به تصویر کشید تا مخاطبان خود در کشور پرتغال وقاره سبز را از این شور وهیجان بی نصیب نگذارد.

و اینک یک خانم فرانسوی که مشغله کاری شوهر خود را نیز مانع مسافرت طولانی و جهانگردی خود ندیده به همراه دختر 13 ساله اش ( چوری ) وپسر 10 ساله اش ( توماس ) با طی طریق هزاران کیلومتر راه ازفرانسه بعد حضور در بندر عباس واصفهان راهی تبریز شده تا از این طریق مسیر برگشت به اروپا را از مرز زمینی بازرگان طی نماید .

نکته جالب توجه در مصاحبه با کریستین آلس ساندرینی زن جها نگرد 30 ساله بحث تراکتور وداستان شال قرمز رنگی است که در دستان این خانواده در عکس مشاهده می شود،او گفته : عاشق آن لوگو هستم. واقعیتش این است که خودم هم خبر نداشتم اما یک گروه از معلمان فرانسوی که قبل شروع سفر به دیدنمان آمده بودند. شب به من پیامک فرستاند که ما لوگوی تیم تراکتورسازی را پشت کاروانتان در فیس بوک دیدیم. من هم رفتم پشت ماشین را دیدم و لوگوی تراکتور را زیر برچسب فرانسه دیدم. برایم خیلی جالب بود. آنها به من از این تیم و هوادارانش گفتند.

این برای خود من هم جالب بود. من از هر شهری یادگاری برای خودم نگه می‌دارم. دوستانم تراکتورسازی را سمبل تبریز معرفی کرده‌اند و از کسی که آن را به پشت ماشینم زده تشکر می‌کنم.

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
کت و شلوار آقا مجيد و حاشيه‌هاي تراکتور

مجيد جلالي بي‌ترديد يکي از پيش قراولان مربيان با دانش و مدرن فوتبال ايران است. مدرن البته در جغرافياي فوتبالفارسي.
رضا عباسي
90: مجيد جلالي بي‌ترديد يکي از پيش قراولان مربيان با دانش و مدرن فوتبال ايران است. مدرن البته در جغرافياي فوتبالفارسي. مردي که فهمي زيبا از فوتبال دارد و هم‌نشيني‌اش با مدرنيته مستطيل سبز از او يک «معلم فوتبالي» ساخته است. مردي که از فوتبال روز مي‌آموزد و در فوتبال ايران مي‌آموزاند. بي‌جهت نيست که به او لقب «مجيد کامپيوتر» داده‌اند. لقبي که حتي به عوام مي‌فهماند جلالي اهل داده و اطلاعات و آناليز است. اهل فلسفه فوتبال و دلبسته به تئوري‌هاي فوتبال.
* * *
جلالي البته يکي از اخلاقي‌‌ترين مربيان فوتبال ايران هم محسوب مي‌شود. مردي که کمتر به «پيروزي به هر قيمت» مي‌انديشد و اعتقادي به مکتب ماکياوليسم در فوتبال ندارد. از نگاه او در مستطيل سبز هم «هدف» وسيله را توجيه نمي‌کند و به زعم او مناسبات اخلاقي اگر ارجح بر برد و باخت نباشد دست‌کم نبايد در سايه هم قرار گيرد. اين البته تحليلي در خلا نيست که رفتارشناسي مجيد جلالي در همه اين سال‌ها اين را به اثبات مي‌رساند.
* * *
موضوع مهم اما تناقضي است که ديگر نه خاص فوتبال ايران که موضوعي جهاني است. حالا ديگر اين تلقي در دنياي فوتبال جدي است که مربيان خوش اخلاق، پاي‌بند به اصول اخلاقي و ماخوذ به حيا کاري دشوارتر براي موفقيت دارند. اين مزيتي است که مربيان «کف خياباني» به «اتو کشيده‌ها» دارند. اين دشواري به ويژه در تيم‌هاي بزرگ، پرهوادار و پرحاشيه افزون‌تر مي‌شود. همين، پرسش اساسي و بيش از آن، دغدغه هواداران تراکتور است. اينکه جلالي با اين شخصيت آرام و اخلاقي چگونه مي‌تواند از پس حاشيه‌هاي تراکتور برآيد و آيا همين فضيلت اخلاقي پاشنه آشيل آقا مجيد در تراکتور نخواهد بود؟
* * *
با گذشت يک ماه از حضور جلالي حالا با توجه به اتفاقات و نشانه‌ها بهتر مي‌توان در اين خصوص قضاوت کرد. جلالي آيا در همين مدت توانسته بر افسار حاشيه‌ها مهار بزند و تيمش را در آرامش نگاه دارد؟ البته تراکتور با توجه به تعطيلي مسابقات هنوز با چالشي جدي روبه‌رو نشده تا بتوان «عيار» جلالي را در مقابله با حواشي چنين تيمي سنجيد اما مواجهه‌ او با همين اتفاقات خبرساز اخير چگونه بوده است. بايد پذيرفت جلالي مي‌توانست در داستان کناره‌گيري جلال چراغپور و پس از او، يعقوب وطني نقشي فعال‌تر ايفا کند. خروج دستياران سرشناس از کادري که او بسته بود يک ناکامي محسوب مي‌شود. هرچند نه چراغپور به اين جدايي ناگهاني دامن زد و از آن يک حاشيه بزرگ ساخت و نه وطني. اما اگر اين موضوع در جريان مسابقات و درکوران رقابت‌هاي سرنوشت‌ساز رخ مي‌داد آيا به همين اندازه کم اهميت و بي‌حاشيه تمام مي‌شد؟
موضوع ديگر بحث شماره پيراهن و بازوبند کاپيتاني بود. جلالي در حاشيه‌هايي که پيرامون اسدي و کريمي ايجاد شد که البته بخش عمده‌اي از آن در رسانه‌ها بود ترجيح داد از مباحث کناره بگيرد و در آن نقشي ايفا نکند. او لابد شان سرمربي را اجل از اين مباحث پيش پا افتاده مي‌دانست و مي‌داند که البته چندان هم بيراه نيست اما سابقه نشان داده گاهي سوژه‌هاي کوچک در تيم‌هاي بزرگ چنان رشد مي‌کند که گويي يک «زکام» به «سرطان» بدل شده است.
* * *
آري، هنوز براي قضاوت زود است. موافقان جلالي البته مي‌گويند او پاس را با حاشيه‌هاي خداداد و نکونام و هاشمي‌نسب و رهبري‌فرد و البته در جنگي تمام عيار با استقلال قلعه‌نوعي و دست‌هاي معروف پشت پرده‌اش قهرمان ايران کرد. اين برگي برنده براي جلالي است اما نبايد فراموش کرد در آن قهرماني سردار آجورلو و مديريت خاصش اگر از جلالي نقشي بيشتر نداشت کمتر هم نداشت. حالا آيا زيني‌زاده که يک مدير صفر کيلومتر در فوتبال محسوب مي‌شود مي‌تواند نقشي چون سردار بازي کند؟ تا اينجا که نشانه‌هاي خوبي ديده نشده است...
* * *
سخن آخر اين است؛ آيا حجب و حياي آقا مجيد که بي‌ترديد در اين فوتبال بداخلاق، فضيلتي رشک برانگيز محسوب مي‌شود مي‌تواند يک رذيلت حرفه‌اي لقب بگيرد و در راه موفقيت او نقش مانعي بلند را ايفا کند؟ براي پاسخ به اين سئوال بايد منتظر ماند...

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
اخبار کوتاه از تراکتورسازي تبريز

فخرالديني: ايران‌پوريان سرخابي هم بود دو سال محروم مي‌شد؟!
90: دوپينگ محمد ايران‌پوريان مثبت اعلام شده است. آن هم به خاطر استفاده از قطره چشم. اين را شايد بتوان بدشانسي بزرگ مدافع راست تراكتورسازي دانست. ايران‌پوريان كه نمي دانست قطره چشم مي تواند دوپينگ باشد حالا حمايت همبازي يا بهتر بگوييم هم پستي اش را پشت خود مي بيند.
ميلاد فخرالديني در حمايت از ايران‌پوريان مي گويد: «مي خواستم از محمد حمايت كنم. اميدوارم فوتبال و تصميماتش كمي عادلانه تر باشد. ايران‌پوريان كاري نكرده و نبايد محروم شود. او فقط قطره چشم استفاده كرده و چون كسي پشتش نيست تا از او حمايت كند محروم شده. من بيشتر وقتها با محمد ايران‌پوريان بودم. حتي خيلي وقت ها قطره چشم را خودم به چشم محمد مي ريختم. باور كنيد روح او هم از دوپينگ خبر نداشت. آخر كسي چه مي داند كه قطره چشم مي تواند دوپينگ باشد. ايران‌پوريان خيلي سالم زندگي مي كند و اميدوارم كميته دوپينگ كمي با او عادلانه برخورد كند. نبايد او را 2 سال محروم كنند، آن هم به دليل استفاده از قطره چشم. بروند سوال كنند و ببينند آيا از ميان بازيكنان ليگ كسي مي دانست كه قطره چشم دوپينگ است؟»
او که با ايران‌پوريان هم‌پستي هم هست، صحبتهايش را اينگونه ادامه مي دهد:« من بعد از اعلام راي از چند دكتر پرسيدم كه گفتند اين قطره مستقيما وارد خون مي شود. در تست محمد، همان ماده اي كه در قطره بوده دوپينگ اعلام شده. ايران‌پوريان اصلا خبر نداشته و نمي‌دانسته كه استفاده از اين قطره باعث مي شود محروم شود. اميدوارم مسئولان كمي پيگيرتر باشند و اين بازيكن سالم را 2 سال محروم نكنند. آنها نماينده ايران هستند در فيفا و بايد از بازيكنان ايراني حمايت كنند. نماينده فيفا در ايران نيستند كه دست از حمايت بردارند.»
فخرالديني كه اواسط فصل گذشته رباط صليبي پاره كرد درباره شرايط خودش مي گويد: «تمرينات را شروع كرده ام اما چون قرار شد تيم در تهران بازي تداركاتي برگزار كند من همراه تراكتورسازي نيامدم. فكر مي كنم تا 2 ماه ديگر مصدوميتم به طور كامل برطرف شود و بتوانم براي تراكتورسازي بازي كنم.»
سايپا به تبريز دعوت شد
90: تراکتوري‌ها همچنان در پي برگزاري چند بازي دوستانه هستند. البته آنها پس از بازي امروز مقابل پرسپوليس به اردوي تهران خود پايان مي‌دهند و به تبريز باز مي‌گردند. سرخپوشان در تلاش هستند چند تيم ليگ برتري را به تبريز دعوت کنند. يکي از تيم‌ها سايپا است که از سوي مسئولان تراکتورسازي به تبريز دعوت شده‌اند. قرار است امروز و فردا به اين دعوت پاسخ داده شود. سايپا چند روز پيش در ديداري تدارکاتي بازي را به گسترش فولاد واگذار کرد.
اسدي يکي از دلايل جدايي لوپز!
90: فلاويو لوپز در تماسي مجدد با مسئولان تراکتور اعلام کرده هرگز به تبريز باز نمي‌گردد. او گفته علاوه بر مسائل مالي برخي رفتارها هم در اين تصميم موثر بوده است. گفته مي‌شود لوپز اعلام کرده برخي بازيکنان تيم‌ از جمله مرتضي اسدي با او رفتارهاي ناشايستي داشته‌اند و اين موضوع سبب شده او قيد حضور در تراکتور را بزنند. البته اين پرتغالي پيش از آنکه از رفتار اسدي ناراحت باشد از بي‌تفاوتي مسئولان باشگاه نسبت به رفتار و برخورد کاپيتان تيم شاکي است. گفته مي‌شود لوپز همه وسايلش را هم جمع کرده بود و با نيت ترک هميشگي تبريز به سفر رفته است. بايد ديد واکنش اسدي به اين موضوع چيست چرا که يکي از سايت‌هاي هواداري هم در گزارشي از برخورد فيزيکي اين بازيکن با لوپز خبر داده بود.
کريمي تراکتور آقاي پاس گل!
90: علي کريمي در همين دو بازي تدارکاتي اخير هم ثابت کرده وقتي انگيزه داشته باشد مي‌تواند يکي از بهترين بازيکنان هر تيمي باشد. او با وجود ناهماهنگي با تراکتوري‌ها در اين دو بازي اخير سه پاس گل داده است که آماري قابل توجه است.
کريمي در بازي با نفت دو پاس گل به سعيد دقيقي و جواد کاظميان داد و در حضور يک نيمه‌اي مقابل صبا هم سازنده تنها گل بازي بود. گلي که توسط کاظميان دوست صميمي او به ثمر رسيد. اين آمار از آن جهت خيره کننده است که کريمي هنوز به آمادگي کامل نرسيده است.

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
خبر خوش برای تراکتوری ها ، رفع محرومیت ایرانپوریان

ظاهرا رای نهایی منجر به صدور رای برائت شده است،

سایت گل - در حالی که نگاه ها به رای کمیته مبارزه با دوپینگ فدراسیون فوتبال بود تا میزان محرومیت مدافع راست تراکتور سازی ( محمد ایرانپوریان ) را اعلام کند ، خبر های رسیده حاکیست که با توجه به دفاعیات انجام گرفته در خصوص این پرونده ، ظاهرا رای نهایی منجر به صدور رای برائت شده است، در این رابطه باید منتظرواکنش رسمی کمیته پزشکی فدراسیون فوتبال بود تا واقعیت این مسئله مشخص شود ،

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
زینی زاده: کریمی را با مبلغ کم به تراکتور آوردیم / با آندو ، جباری و نکونام مذاکره کردیم

حمید زینی زاده در گفتگو با خبرنگار ورزشی باشگاه خبرنگاران اظهار داشت: علی کریمی بسیار با ما همکاری کرد و ما خوشحال هستیم که در این فصل وی قرار است در تراکتور سازی تبریز بازی کند البته وی با مبالغی کمتر از آنچه که در خبرها منتشر می شود به تراکتور سازان پیوسته است.

وی تصریح کرد: ما تاکنون 4 بازیکن را جذب کرده ایم و به دنبال این هستیم که 2 بازیکن دیگر نیز برای حضوری قدرتمند در لیگ سیزدهم به خدمت بگیریم.

وی افزود: ما با آندرانیک تیموریان ، مجتبی جباری و جواد نکونام مذاکراتی را انجام داده ایم که هنوز به نتیجه قطعی نرسیده ایم اما امیدواریم که هرچه سریعتر تکلیف این بازیکنان مشخص شود تا ما بتوانیم تصمیمات صحیح را در خصوص جذب این بازیکنان اتخاذ کنیم./آق

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
حاشیه بازی تدارکاتی پرسپولیس و تراکتور سازی + تصاویر

به گزارش خبرنگار ورزشی باشگاه خبرنگاران، دیروز تیم های پرسپولیس و تراکتورسازی دیداری دوستانه با هم برگزار کردند که این دیدار با نتیجه یک بر صفر به سود سرخپوشان پایتخت به پایان رسید.

تصاویری از حاشیه این بازی را در زیر می بینید.

1287602_105.jpg

1287608_587.jpg

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
تراکتور تنها رقیب استقلال در نقل و انتقالات

بازیکنانی که قصد دارند مورد توجه باشگاه خود و دیگر باشگاها شوند با باشگاه تراکتورسازی وارد مذاکره میشود

مدیریت تراکتورسازی و کادر فنی تیم تراکتور با هر بازیکنی وارد مذاکره میشوند مورد توجه استقلال و دیگر باشگاهها قرار می گیرند و فوراً برای اینکه به تراکتور ملحق نشوند جذب میشود .

این حرکت باشگاه ها مخصوصاً باشگاه استنقلال نشان میدهد که تراکتورسازی رقیب سر سختی برای انها در زمان نقل و انتقالات بوده و رقیب شکست ناپذیری در لیگ 13 خواهد بود .

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
امیر حسین صادقی پر / رایزنی برای نکونام و آندو

باید نام تراکتورسازی را عوض کرد و اسمش را بخت گشا کرد ! چون دست روی هر بازیکنی گذاشته است بخت آن بازیکن باز شده و راهی تیم دیگری شده است .

طبق اخبار منتشره در رسانه امیر حسین صادقی بعد از مذاکره با تراکتوری ها ، مشکلات اش با استقلال حل شده و در این تیم ماندگار شد تا تراکتوری های به دنبال مدافع دیگری باشند که صحبت از طالبی به میان آمده است که منابع نزدیک به باشگاه در ایم مورد اطلاعات خاصی ارائه نداده اند .

از تهران خبر می رسد که زینی زاده همچنان بی خیال نکونام نشده است و مذاکره و رایزنی با ایم بازیکن را ادامه می دهد و از طرفی پیگیر مذاکرات با آندو می باشد و تمام تلاش خود را برای جذب یکی از این دو هافبک ملی پوش معطوف کرده است ولی تا به حال جواب قطعی از هیچکدام دریافت نکرده است .

از طرفی شنیده می شود که نکونام تا آخرین ساعات نقل و انتقالات صبر خواهد کرد و در دقیقه نود با تراکتور امضاء خواهد کرد تا نشان دهد که تمایلی به جدایی از استقلال نداشته است و بخاطر شرایط نا مناسب از این تیم جدا شده است و البته تمام این ادعا ها شنیده های است که دهان به دهان می چرخد و منبع موثقی ندارد .

بالا