• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب طرفداران تراکتورسازی تبریز

Amir_Br

Registered User
لایک‌ها
116
خدایا فوتبال ایران را از شر جوسازان موقشنگی چون پزمان نوری نجات بده ... الهی آمین

TURK_AVENGER

کاربر فعال عکاسی
کاربر فعال
لایک‌ها
891
عجب ضدحالی بود دیروز :(:( . کلی امیدوارم بودیم واسه این بازی .
من نمی دونم که همیشه این سپاهان اینطوری راحت گل می زنه یا ما این بازی اینطوری راحت گل می خوردیم . :(
چندتا هم عکس انداختم از ورزشگاه تا چند روز دیگه میزارم .

عاشقتم ینی :lol:

کیه که عاشقم نباشه
icon10.gif

TURK_AVENGER

کاربر فعال عکاسی
کاربر فعال
لایک‌ها
891
سلام . راستش عكس زياد انداختم ولي حوصله ي آپ كردن ندارم . فقط دو تا عكس ميزارم اميدوارم يهو فروم رو فيل تر نكن :lol:
x746byuof79y9w3ouiis.jpg

0qmyjbpip8qi9kd9afy0.jpg

فایل های ضمیمه

• IMAG0050.jpg
    IMAG0050.jpg
    63 KB · نمایش ها: 8
  • IMAG0055.jpg
    IMAG0055.jpg
    63.3 KB · نمایش ها: 5

Amir_Br

Registered User
لایک‌ها
116
سلام . راستش عكس زياد انداختم ولي حوصله ي آپ كردن ندارم . فقط دو تا عكس ميزارم اميدوارم يهو فروم رو فيل تر نكن :lol:
علامت بوزقورد که فیلتر شدن نداره ، این یه جورایی نشان از هویت فرهنگی ، تاریخی و اسطوره ای یک قوم داره
اصلا تا همچین کسی پشت سرمون وایستاده غمت نباشه :D

bozkurt.jpg
..
معین ، چند شب پیش که برنامه نود در مورد بازی استیل آذین و پیروزی برنامه داشت با خانواده نشسته بودیم تو خیابون ولیعصر و بناب کبابی میخوردیم( نوش جونمون) که یهو دیدیم یه چهره کاملا آشنا رفت سر میز صاحب رستوران برای حساب کتاب ( مسعود ابراهیم زاده بود ، بازیکن تراکتور ) خواستم بلندشم برم ازش بپرسم آخه مرد حسابی این چه بازی ای بود جلوی سپاهان که دیدم یارو تنها نیست ، سه تا بانوی کاملا فشن 90 60 90 ( به قول اسماعیل یاکا) همراهش بودن ... خلاصه من بدون اینکه سوالی بپرسم جوابم رو گرفتم ، معلوم شد آقایون حواسشون کجاست که سه تا سه تا گل میخورن و میخوریم
البته من یوخ ایمانیمی ورمدیم ، حتما بیری آرودایمیش ;)

Mr.4

همکار بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
526
x746byuof79y9w3ouiis.jpg

0qmyjbpip8qi9kd9afy0.jpg

lol معین

دید میشناسمت :d معلومی کدومی :d

mahmahot

Registered User
لایک‌ها
1,094
خب ب سلامتی پیکان رو هم شکست دادیم بعدی کیه؟

Mehdi14

Registered User
لایک‌ها
748
تبریک میگم ! یک برد شیرین دیگه ... تقدیم به شما :

Tiraxtur%20Ouragi.jpg

TURK_AVENGER

کاربر فعال عکاسی
کاربر فعال
لایک‌ها
891

bh_hellboy

Registered User
لایک‌ها
8
شنول گونش: فوتبال ایران را بخوبی می شناسم/ در ترکیه هواداران تراکتور را با هواداران بشیکتاش مقایسه می کنند.

تا آنجایی که می دانم تیم تراکتور با هواداران فاناتیک اش(تیفوسی) سر و صدای زیادی را در محافل فوتبال به پا کرده است که برای من بسیار جالب است

7173-1F9I2K8A.jpg

سایت گل – شنول گونش سرمربی تیم ترابوزان اسپور ترکیه با استاندار آذربایجان شرقی دیدار کرد.

مربی سابق تیم ملی ترکیه در دیدار استاندار آذربایجان شرقی در دفتر باشگاه ابراز داشت:اطلاعات زیادی از فوتبال ایران دارم و فوتبال ایران را از نزدیک دنبال می کنم و تا آنجایی که می دانم تیم تراکتور با هواداران فاناتیک اش(تیفوسی) سر و صدای زیادی را در محافل فوتبال به پا کرده است که برای من بسیار جالب است.

شنول گونش در ادامه گفت : بعد از جام جهانی 2002 که به مقام سوم این مسابقات رسیدیم برای برگزاری جلسه ای به ایران دعوت شدم که بعلت مشغله نتوانستم به ایران بیایم به خاطر این موضوع همواره اخبار فوتبال ایران را از نزدیک دنبال می کنم.

شنول گونش در مورد تیم تراکتور و هواداران اش هم گفت : اخباری که از تبریز می رسد بسیار جالب توجه بود، نام تراکتور اینجا هم ورد زبان ها شده و خیلی ها هواداران تراکتور را با هواداران فاناتیک بشیکتاش ترکیه که هواداران خاصی دارد مقایسه می کنند و این برای من بسیار جالب است.

شنول گونش در ادامه ابراز امیدواری کرد دو باشگاه تراکتور و ترابوزان اسپور بتوانند به اهدافی که در لیگ امسال تعیین کرده اند برسند.

تیم ترابوزان اسپور ترکیه بعد از هفته سی ام با 70 امتیاز و تفافضل گل کمتر نسبت به تیم صدرنشین فنرباغچه در رده دوم سوپر لیگ ترکیه قرار گرفته است.

TURK_AVENGER

کاربر فعال عکاسی
کاربر فعال
لایک‌ها
891
اگه بازي پس فردا رو ببريم به احتمل زياد مي تونيم رده ي سوم رو هم به دست بياريم تو پايان فصل

Mr.4

همکار بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
526
2-1 :ی باخت تراکتور

ولی من بار اول اخرم بود بازی شو با صدا بلند گوش کردم خوبه کسی دور برم نبود :d

در مورد اون پنالتی اخر هم داور 100 مقصر بود هم اینکه مشکوک بود هم اینکه دیگه گرفته بود نباید پس میگرفت

ولی خدایی صبا قشنگ دفا میکرد

Majid_4553

کاربر برنزی تالار فوتبال - فروشنده معتبر
کاربر فعال
لایک‌ها
653
ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴

Hamed731

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
1,329
شرمنده ها ... نمیدونم این حرف رو باید اینجا بزنم یا نه

اما خدایی قبول دارید این رفتارها اصلا حرفه ای نیست ؟ آخه تهدید به کناره گیری از لیگ یعنی چی ... من نمیفهمم :eek:

sara__joon

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,607
1-2 روز پیش sms اومد علی دایی سرمربی تراکتور می شود ! (تبلیغ یه مجله بود فکر کنم.)

TURK_AVENGER

کاربر فعال عکاسی
کاربر فعال
لایک‌ها
891

Amir_Br

Registered User
لایک‌ها
116
بازم دم شماها گرم . من هنوز از باخت قبلی حالم جا نیومده ... ضد حال عظیمی بود.

قائم مقام باشگاه تراکتورسازي آزربایجان هم خیلی بیجا کرده ، مگه تیم محلات خونه ی خالشه که همینطوری بخواد انصراف بده اون هم تو این موقعیت که هنوز احتمال آسیایی شدن تیم وجود داره . با عرض معذرت چیز تو چیزدونش

پ.ن: ولی خدا لعنت کنه بعضی تماشاگرها رو ، اگه یکی از این حرکات خدای ناکرده تو بازی های آسیایی بوجود بیاد ،جد و آبادمون میارن جلوی چشمون.

Majid_4553

کاربر برنزی تالار فوتبال - فروشنده معتبر
کاربر فعال
لایک‌ها
653
ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴
باید کسایی که با این تهدیدها میخوان امتیاز بگیرن رو یه درس عبرتی بهشون بدن و یه جریمه درستی بشن (البته منظورم به شخص تیم تراکتور نیست) هر چند متاسفانه کسایی که سر کارن همه جیره خوار هستن ....

Amenocy

کاربر فعال برنامه نویسی
کاربر فعال
لایک‌ها
602
باید کسایی که با این تهدیدها میخوان امتیاز بگیرن رو یه درس عبرتی بهشون بدن و یه جریمه درستی بشن (البته منظورم به شخص تیم تراکتور نیست) هر چند متاسفانه کسایی که سر کارن همه جیره خوار هستن ....

آخه اگه از فوتبال حالیش بود که این حف رو نمیزد ..احمقن کلا" .. من از فراز هم خوشم نمیاد ..کار خاصی نکرده یعنی (این فصل)

پ.ن: جناب سعید دقیقی همراه با مدیر باشگاه (صحرابی) دیشب کنار ما نشسته بودن قلیونینگ میکردن .

TURK_AVENGER

کاربر فعال عکاسی
کاربر فعال
لایک‌ها
891
آخه اگه از فوتبال حالیش بود که این حف رو نمیزد ..احمقن کلا" .. من از فراز هم خوشم نمیاد ..کار خاصی نکرده یعنی (این فصل)

پ.ن: جناب سعید دقیقی همراه با مدیر باشگاه (صحرابی) دیشب کنار ما نشسته بودن قلیونینگ میکردن .

لووول . حتمآ خواسته يكمي به جيگرش حال ببده . دي

منم چند هفته پيش كه تبريز بودم براي بار دوم جاسم كرار رو ديدم . تو شيرني فروشي كريمي تو وليعصر . بهش باي باي هم كردم .
13060IMM302%5B1%5D.gif

بالا