• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب طرفداران تراکتورسازی تبریز

word_life

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
213

aghamostafaa

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
18,128
آقا شما مگه خوزستانی نیستی؟!!!من که هچ غیرتی نسبت به تیمای خوزستانی تو شما نمیبینم !
الان فولاد خوزستان به حمایت های شما نیاز داره !!!:p

اگه قرار باشه چون فعلا ساکن اهوازم باید به تیمای خوزستانی تعصب داشته باشم باید به تیمای شیرازی و اصفهانی و تبریزی و تهرانی هم تعصب داشته باشم ..... جبر زمونه ما رو توی گرمای اهواز گیر انداخته ....

word_life

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
213
اگه قرار باشه چون فعلا ساکن اهوازم باید به تیمای خوزستانی تعصب داشته باشم باید به تیمای شیرازی و اصفهانی و تبریزی و تهرانی هم تعصب داشته باشم ..... جبر زمونه ما رو توی گرمای اهواز گیر انداخته ....

آخییییی!
اهل کجایی ذاتا؟!

Hamed731

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
1,329
آقا شما مگه خوزستانی نیستی؟!!!من که هچ غیرتی نسبت به تیمای خوزستانی تو شما نمیبینم !
الان فولاد خوزستان به حمایت های شما نیاز داره !!!:p

ببخشید یه سوال داشتم ازتون
شما وقتی تراکتور دسته دو بود بازم طرفدارش یودید ؟

word_life

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
213

Jimmy Jump

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
10
اگر فقط تیم خودتونو تشویق کنید و خویشتن داری کنید تو هوادارای فوتبال ایران میشید پیشرو و الگوی سایرین فقط باید یه کم همون که گفتم :دی

word_life

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
213
اگر فقط تیم خودتونو تشویق کنید و خویشتن داری کنید تو هوادارای فوتبال ایران میشید پیشرو و الگوی سایرین فقط باید یه کم همون که گفتم :دی

به جز بازی با صبا و سایپا سال قبل تو بقیه بازیها فقط تیمو تشویق کردیم !
تو بازی با ملوان سال قبل اونا تو بازی رفت علیه ما شعار دادن تو بازی برگشت هم ما !
عوض گله نداره !

Jimmy Jump

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
10
به جز بازی با صبا و سایپا سال قبل تو بقیه بازیها فقط تیمو تشویق کردیم !
تو بازی با ملوان سال قبل اونا تو بازی رفت علیه ما شعار دادن تو بازی برگشت هم ما !
عوض گله نداره !
من با این مخالفم که تلافی کنید یعنی چون اونا بی اخلاقی کردن شمام مثل اونها بی اخلاق بشین که نبودین و نیستین اینا یه عده بودن که سوءاستفاده میکردن ولی خداییش خیلی دردسر درست کردن حتی مربیایی مثل مایلی کهن که یادتونه چجور اشکشون برای تبریز درومد !

ولی به هرحال تبریز و تماشاگراش و فوتبالش انصافاً از قطبهای ایران هستن
اون شور شوق بیش از حدی که درست شده بود هم به خاطر دلتنگی هوادارای تراکتور برای لیگ برتر بود گاهی بالاخره یه عده هم که قاطی همه جا هستن علیه تیما و دیگران شعار میدادن به امید موفقیت فوتبال این خطه

word_life

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
213
من با این مخالفم که تلافی کنید یعنی چون اونا بی اخلاقی کردن شمام مثل اونها بی اخلاق بشین که نبودین و نیستین اینا یه عده بودن که سوءاستفاده میکردن ولی خداییش خیلی دردسر درست کردن حتی مربیایی مثل مایلی کهن که یادتونه چجور اشکشون برای تبریز درومد !

ولی به هرحال تبریز و تماشاگراش و فوتبالش انصافاً از قطبهای ایران هستن
اون شور شوق بیش از حدی که درست شده بود هم به خاطر دلتنگی هوادارای تراکتور برای لیگ برتر بود گاهی بالاخره یه عده هم که قاطی همه جا هستن علیه تیما و دیگران شعار میدادن به امید موفقیت فوتبال این خطه

در مورد مایلی کهن من خودمم ناراحت شدم
اما وقتی دیروز حرف زدنشو مقابل فتح الله زاده شنیدم فهمیدم هیچ بویی از ادب نبرده و خوب کاری کردن !
حق با شماست

sasan s

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,123
سلام خدمت دوستان
بارها از دوستان خواهش شده قوانین بخش رو رعایت کنند. تاپیکهای هواداری هم فارغ از تاپیکهای دیگر بخش نیستند. اگر دوستان تمایل به کل کل دارند تشریف ببرند تاپیک کل کل ، والا پستهای غیرمرتبط پاک خواهد شد و در صورت تکرار مطابق قوانین رفتار میشه.

شاد و پیروز باشید

word_life

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
213
سلام خدمت دوستان
بارها از دوستان خواهش شده قوانین بخش رو رعایت کنند. تاپیکهای هواداری هم فارغ از تاپیکهای دیگر بخش نیستند. اگر دوستان تمایل به کل کل دارند تشریف ببرند تاپیک کل کل ، والا پستهای غیرمرتبط پاک خواهد شد و در صورت تکرار مطابق قوانین رفتار میشه.

شاد و پیروز باشید

آی گفتی !!:D

brainsore

Registered User
لایک‌ها
3,189
سلام خدمت دوستان

شاد و پیروز باشید
با احترام فقط خواستم عرض کنم که کل کل نبوده به ولله :D صحبت ورزشگاه رفتن بود وگرنه ما خیلی هم برای تراکتور و مربیش و بازیکنهاشو و هواداراش احترام قائل می باشیم!

Amenocy

کاربر فعال برنامه نویسی
کاربر فعال
لایک‌ها
602
والا من اینجا یه پستی داده بودم هدفش همین فرمایش مدیر خان بود ولی نمیدونم بعدش پچی نوشتن و چی شد که پاک شد :دی

Amir_Br

Registered User
لایک‌ها
116
چهار شدیم فعلا مشکلی نیست ولی اینکه صبا صدر جدول باشه خیلی ستمه ، ظلم خالص با اون مربی عقده ای . آدم آتیش میگیره

بازی بعدی سه شنبه با داماش گیلان در رشت ...

بالا