این صبا میکشه پایین، تازه اولشه....!
تایید میشه .... البته جزو تیمای قدر این فصله ولی در حد تیم 4ام یا 5ام
تایید میشه .... البته جزو تیمای قدر این فصله ولی در حد تیم 4ام یا 5ام
چته ؟![]()
آقا بگو ببینم اصن منظورت چیه میگی "میکشه پایین" ؟؟؟ :f34r:
آقا بگو ببینم اصن منظورت چیه میگی "میکشه پایین" ؟؟؟ :f34r:
آقا شما مگه خوزستانی نیستی؟!!!من که هچ غیرتی نسبت به تیمای خوزستانی تو شما نمیبینم !
الان فولاد خوزستان به حمایت های شما نیاز داره !!!![]()
اگه قرار باشه چون فعلا ساکن اهوازم باید به تیمای خوزستانی تعصب داشته باشم باید به تیمای شیرازی و اصفهانی و تبریزی و تهرانی هم تعصب داشته باشم ..... جبر زمونه ما رو توی گرمای اهواز گیر انداخته ....
آقا شما مگه خوزستانی نیستی؟!!!من که هچ غیرتی نسبت به تیمای خوزستانی تو شما نمیبینم !
الان فولاد خوزستان به حمایت های شما نیاز داره !!!![]()
ببخشید یه سوال داشتم ازتون
شما وقتی تراکتور دسته دو بود بازم طرفدارش یودید ؟
اگر فقط تیم خودتونو تشویق کنید و خویشتن داری کنید تو هوادارای فوتبال ایران میشید پیشرو و الگوی سایرین فقط باید یه کم همون که گفتم :دی
من با این مخالفم که تلافی کنید یعنی چون اونا بی اخلاقی کردن شمام مثل اونها بی اخلاق بشین که نبودین و نیستین اینا یه عده بودن که سوءاستفاده میکردن ولی خداییش خیلی دردسر درست کردن حتی مربیایی مثل مایلی کهن که یادتونه چجور اشکشون برای تبریز درومد !به جز بازی با صبا و سایپا سال قبل تو بقیه بازیها فقط تیمو تشویق کردیم !
تو بازی با ملوان سال قبل اونا تو بازی رفت علیه ما شعار دادن تو بازی برگشت هم ما !
عوض گله نداره !
من با این مخالفم که تلافی کنید یعنی چون اونا بی اخلاقی کردن شمام مثل اونها بی اخلاق بشین که نبودین و نیستین اینا یه عده بودن که سوءاستفاده میکردن ولی خداییش خیلی دردسر درست کردن حتی مربیایی مثل مایلی کهن که یادتونه چجور اشکشون برای تبریز درومد !
ولی به هرحال تبریز و تماشاگراش و فوتبالش انصافاً از قطبهای ایران هستن
اون شور شوق بیش از حدی که درست شده بود هم به خاطر دلتنگی هوادارای تراکتور برای لیگ برتر بود گاهی بالاخره یه عده هم که قاطی همه جا هستن علیه تیما و دیگران شعار میدادن به امید موفقیت فوتبال این خطه
سلام خدمت دوستان
بارها از دوستان خواهش شده قوانین بخش رو رعایت کنند. تاپیکهای هواداری هم فارغ از تاپیکهای دیگر بخش نیستند. اگر دوستان تمایل به کل کل دارند تشریف ببرند تاپیک کل کل ، والا پستهای غیرمرتبط پاک خواهد شد و در صورت تکرار مطابق قوانین رفتار میشه.
شاد و پیروز باشید
با احترام فقط خواستم عرض کنم که کل کل نبوده به وللهسلام خدمت دوستان
بارها از دوستان خواهش شده قوانین بخش رو رعایت کنند. تاپیکهای هواداری هم فارغ از تاپیکهای دیگر بخش نیستند. اگر دوستان تمایل به کل کل دارند تشریف ببرند تاپیک کل کل ، والا پستهای غیرمرتبط پاک خواهد شد و در صورت تکرار مطابق قوانین رفتار میشه.
شاد و پیروز باشید