• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب طرفداران تراکتورسازی تبریز

word_life

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
213

rezanew

Registered User
لایک‌ها
38
نمی دونم وقتی با پنالتی برنده میشیم چرا زیاد نمیچسبه!!! :D

راستی 2 تا گلمون هم یکم مشکوک به نظر میرسید ها! :D عیبی نداره این به اون در (سال قبل که همه داوری ها به ضرر تراکتور بود) :D

word_life

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
213
آقا مثل اینکه تو رشت به تراختور توهین کردن !!!
صحت داره؟؟؟:blink:

rezanew

Registered User
لایک‌ها
38

word_life

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
213

Jimmy Jump

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
10
دامن زدن به مسائل قومی همین عواقبو داره من قبلاً هم گفتم تراکتور خوبیش این بود که نماینده یه قطب فوتباله و کلی هوادار داره اما بدیشم اینه که هواداراش هر شعاری بگی میدن و به عواقبش فکر نمیکنن الان متأسفانه قبول کنید تو کل ایران تیم تبریز رو به عنوان یه تیم نژادپرست با هوادارای جنجالی میشناسن تا مدتها هم این برچسب پاک نمیشه چون خیلی پارسال حاشیه درست کردن نمیگم مردم تبریز این کارو کردن ولی به هرحال تو بازیای تراکتور اتفاق افتاده و این ذهنیت درست شده باید کمک کنیم فراموش بشه
کار خیلی بدیم کردن که به تراکتوریا توهین کردن و امیدوارم اگر محرومیت حقشونه اعمال بشه ولی بازم میگم باید با آرامش و رفتار محترمانه و به دور از حاشیه کم کم این تنشها رو با تیمهای شهرای دیگه کشور کاهش بدین چون فعلآً دید خوبی نسبت به تراکتورسازی نیست چه رشت چه همین آبادان و اهواز خودمون چه جاهای دیگه

word_life

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
213
دامن زدن به مسائل قومی همین عواقبو داره من قبلاً هم گفتم تراکتور خوبیش این بود که نماینده یه قطب فوتباله و کلی هوادار داره اما بدیشم اینه که هواداراش هر شعاری بگی میدن و به عواقبش فکر نمیکنن الان متأسفانه قبول کنید تو کل ایران تیم تبریز رو به عنوان یه تیم نژادپرست با هوادارای جنجالی میشناسن تا مدتها هم این برچسب پاک نمیشه چون خیلی پارسال حاشیه درست کردن نمیگم مردم تبریز این کارو کردن ولی به هرحال تو بازیای تراکتور اتفاق افتاده و این ذهنیت درست شده باید کمک کنیم فراموش بشه
کار خیلی بدیم کردن که به تراکتوریا توهین کردن و امیدوارم اگر محرومیت حقشونه اعمال بشه ولی بازم میگم باید با آرامش و رفتار محترمانه و به دور از حاشیه کم کم این تنشها رو با تیمهای شهرای دیگه کشور کاهش بدین چون فعلآً دید خوبی نسبت به تراکتورسازی نیست چه رشت چه همین آبادان و اهواز خودمون چه جاهای دیگه

داداش من تا حالا ندیدم هوادارای تراکتور شعارهای نژاد پرستانه بدن !بعدشم اول اونا شروع میکنن ما هم نمیتونیم تحمل کنیم و جوابشونو میدیم !
مگه هوادارای تراکتور به کریمی چی گفته بودن که فصل قبل اون کارو کرد؟؟؟مگه هوادارای انزلی نبودن که پارسال بازی رفت واسه ما پوستر درست کردن؟؟؟
چرا مقابل تیم ها اصفهانی مشکلی نداریم؟؟؟معلومه،چون نه اونا با ما کاری دارن نه ما با اونا !
پارسال تو بازی مقابل سپاهان 80000 نفر رفته بودن ورزشگاه،با وجود اینکه 3-1 باختیم اما هیچ عکس العملی نشون ندادن و آروم پا شدنو رفتن !
شما مشکلاتو فقط از ما نبین !
چشم ها را باید شست...

Last edited:

Amir_Br

Registered User
لایک‌ها
116
امیر عاشقتم :دی
حریفتون بزودی خدمتتون میرسه برای نبرد :دی (خداییش بازی قشنگی‌ هم باید بشه)
تبریک میگم در هر حال
آخه قبول نیست که اینطوری ، فرهاد مجیدی شما خودش یه تیم حساب میشه لاکردار . اگه جرات دارید بزاریدش بیرون بعد یباید جلو.
نمی دونم وقتی با پنالتی برنده میشیم چرا زیاد نمیچسبه!!! :D

راستی 2 تا گلمون هم یکم مشکوک به نظر میرسید ها! :D عیبی نداره این به اون در (سال قبل که همه داوری ها به ضرر تراکتور بود) :D
اول های فصله ، فرصت بدیم داور پنالتی هم نگیره بردیم بازی رو
فقط مثل سال های قبل هنوز هم تو خط حمله خیلی ضعف داریم

Jimmy Jump

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
10
داداش من تا حالا ندیدم هوادارای تراکتور شعارهای نژاد پرستانه بدن !بعدشم اول اونا شروع میکنن ما هم نمیتونیم تحمل کنیم و جوابشونو میدیم !
مگه هوادارای تراکتور به کریمی چی گفته بودن که فصل قبل اون کارو کرد؟؟؟مگه هوادارای انزلی نبودن که پارسال بازی رفت واسه ما پوستر درست کردن؟؟؟
چرا مقابل تیم ها اصفهانی مشکلی نداریم؟؟؟معلومه،چون نه اونا با ما کاری دارن نه ما با اونا !
پارسال تو بازی مقابل سپاهان 80000 نفر رفته بودن ورزشگاه،با وجود اینکه 3-1 باختیم اما هیچ عکس العملی نشون ندادن و آروم پا شدنو رفتن !
شما مشکلاتو فقط از ما نبین !
چشم ها را باید شست...
حرفاتون درسته نباید همه چیزو یه طرفه دید ولی من از اون بیشترم قبول دارم من هیچیشو از مردم تبریز نمیبینم از دشمناشون میبینم از اونا که تحریکشون میکنن اونا مردم رشت هم نیستن اونا اصلاً تماشاچی فوتبالم نیستن
راستی جالبه قضیه اصفهانو زیاد نمیدونستم باز دمشون گرم منم اصالتم خو اصفهانیه شاید به خاطر همینه اینقدر تبریزیارو دوست دارم ...
به هرحال رفیق فصل قبل یه کارایی شد که بدون شک دشمنای تبریز و آذربایجان این کارو کردن که همه روی تیم تراکتور حساس شن وگرنه منم میدونم تبریز هواداراش خوبن ولی اومدن (همون یه عده) و تحریک کردن و تا میتونستنم تحریک کردن جوری که بعضیا فکر کردن واقعاً تماشاگرای تیم یا آذریها مشکل درست کردن ولی در حقیقت یه عده انگشت شمار ولی "از قبل هماهنگ شده" بودن نمیگم فوتبالتون طرفدار کم داره شما یه قطب بودین همیشه منتها اینکه یه حرارت عجیب و غیرطبیعی تو ورزشگاه تبریز درست شده بود یه اهدافی هم پشتش بود که غیرفوتبالی بود منظورم تماشاگرا نیست که برای چیز دیگه اومدن نه ... منظورم اوناییه که تبلیغات میکردنو خیلی قضیه تراکتور رو حیثیتی و حساس کردن
در مورد این دید غلط به تراکتور و هوادارای خوبش هم بالاخره باید کم کم این ذهنیتو همه کمک کنیم برطرف بشه و کار به قومیتا نداشته باشن دلم میسوزه به خدا مردم به این خوبی وارد این بحثای نژادی نشن و حرمتشون حفظ شه من مردم رشت رو هم مقصر اصلی نمیدونم ولی محرومیت از تماشاگر میتونه از خیلی چیزا جلوگیری کنه منتها رفتار متقابل درست نیست که شما هم مثل اونا توهین به قومشون کنید !!
ایشالا فدراسیون عادلانه و منصفانه با این قضایا برخورد کنه چون هیچی بدتر از کشیده شدن شعارای نژادپرستانه تو فوتبالمون نیست فوتبال ما که خودش ماشالا(!!) از لحاظ فنی در نابودیه کامله ... از لحاظ اخلاقیم که داغون بوده دیگه داغون تر نشه !
خیلی حرف زدم ! ولی جانمایه حرفام آرزوی برچیده شدن این توهینای قومیه

Last edited:

word_life

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
213
جالبه قضیه اصفهانو نمیدونستم باز دمشون گرم منم اصالتم خو اصفهانیه شاید به خاطر همینه اینقدر تبریزیارو دوست دارم ...
به هرحال رفیق فصل قبل یه کارایی شد که بدون شک دشمنای تبریز و آذربایجان این کارو کردن که همه روی تیم تراکتور حساس شن وگرنه منم میدونم تبریز هواداراش خوبن ولی اومدن (همون یه عده) و تحریک کردن و تا میتونستنم تحریک کردن جوری که بعضیا فکر کردن واقعاً تماشاگرای تیم یا آذریها مشکل درست کردن ولی در حقیقت یه عده انگشت شمار ولی "از قبل هماهنگ شده" بودن نمیگم فوتبالتون طرفدار کم داره شما یه قطب بودین همیشه منتها اینکه یه حرارت عجیب و غیرطبیعی تو ورزشگاه تبریز درست شده بود یه اهدافی هم پشتش بود که غیرفوتبالی بود منظورم تماشاگرا نیست که برای چیز دیگه اومدن نه ... منظورم اوناییه که تبلیغات میکردنو خیلی قضیه تراکتور رو حیثیتی و حساس کردن
در مورد این دید غلط به تراکتور و هوادارای خوبش هم بالاخره باید کم کم این ذهنیتو همه کمک کنیم برطرف بشه و کار به قومیتا نداشته باشن دلم میسوزه به خدا مردم به این خوبی وارد این بحثای نژادی نشن و حرمتشون حفظ شه
ایشالا فدراسیون عادلانه و منصفانه با این قضایا برخورد کنه چون هیچی بدتر از کشیده شدن شعارای نژادپرستانه تو فوتبالمون نیست فوتبال ما که خودش ماشالا(!!) از لحاظ فنی در نابودیه کامله ... از لحاظ اخلاقیم که داغون بوده دیگه داغون تر نشه !
خیلی حرف زدم ! ولی جانمایه حرفام آرزوی برچیده شدن این توهینای قومیه

فک نکنم شعار "یاشاسین آذربایجان"توهین قومیتی محسوب بشه !
به هر حال من تا حالا ورزشگاه یادگار امام نرفتم،امسال که تبریز قبول میشم میرم ببینم چه خبره !!
همه شعار میدن فقط نمیدونم فقط شعارهای ما به چشم میاد !
مگه همین پرسپولیسی ها تو آغاز لیگ نبودن که طرفداران انزلی رو به باد فحش دادن؟؟؟چه فحشی بدتر از فحش پدر و مادر؟؟؟چرا از کنار تهرونیا راحت میگذرن اما واسه ما هی محرومیت میزنن؟؟؟
مسئولین فوتبال خودشون تبعیض قائل میشن،شما انتظار داری طرفدارا عصبانی نشن؟؟؟

Jimmy Jump

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
10
فک نکنم شعار "یاشاسین آذربایجان"توهین قومیتی محسوب بشه !
به هر حال من تا حالا ورزشگاه یادگار امام نرفتم،امسال که تبریز قبول میشم میرم ببینم چه خبره !!
همه شعار میدن فقط نمیدونم فقط شعارهای ما به چشم میاد !
مگه همین پرسپولیسی ها تو آغاز لیگ نبودن که طرفداران انزلی رو به باد فحش دادن؟؟؟چه فحشی بدتر از فحش پدر و مادر؟؟؟چرا از کنار تهرونیا راحت میگذرن اما واسه ما هی محرومیت میزنن؟؟؟
مسئولین فوتبال خودشون تبعیض قائل میشن،شما انتظار داری طرفدارا عصبانی نشن؟؟؟
فکر نکن از فدراسیون میخوام دفاع کنم کمیته انضباطی که اصلاً از اون منشورش بگیر تا جریمه هاش همش ایراد داره دیگه باید با توهین و فحش برخورد کنن چه تهرانی چه غیر تهرانی
شعارهاتونم خوب بوده ولی چون خیلی تعصب دارید یه چیزی بگن سریع به فکر انتقام هستید اینطور نیست ؟
من خودم استادیوم میرفتم ابومسلم اومده بود اهواز خودمون و یه عده اوباش که همه جای ایران قاطی تماشاچیا پیدا میشن به این بیچاره ها میگفتن افغانی ! ولی نه نود چیزی نشون داد نه اعتراض آنچنانی شد فقط در حد یه گله وچک مربیشون ... انصافاً این مسائل همه جا هست و برای هر تیمی هم یه شعاری میدن ولی چرا در مورد تبریز اینقدر حساسیت بالاس؟ علت : همون تحریکا و حیثیتی کردن قضیه تراکتور که گفتم یه عده بیش از حد برای مردم بزرگش کردن حتی بزرگتر از ماشین سازی شهرداری و فولادگستر تبریز که اصلاً قضایایی مثل تراکتور براشون پیش نیمده

تراکتورسازی سالهای قبل هم تو لیگ ایران بوده ولی این مسائل رو برای از پارسال درست کردن

Last edited:

word_life

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
213
فکر نکن از فدراسیون میخوام دفاع کنم کمیته انضباطی که اصلاً از اون منشورش بگیر تا جریمه هاش همش ایراد داره دیگه باید با توهین و فحش برخورد کنن چه تهرانی چه غیر تهرانی
شعارهاتونم خوب بوده ولی چون خیلی تعصب دارید یه چیزی بگن سریع به فکر انتقام هستید اینطور نیست ؟
من خودم استادیوم میرفتم ابومسلم اومده بود اهواز خودمون و یه عده اوباش که همه جای ایران قاطی تماشاچیا پیدا میشن به این بیچاره ها میگفتن افغانی ! ولی نه نود چیزی نشون داد نه اعتراض آنچنانی شد فقط در حد یه گله وچک مربیشون ... انصافاً این مسائل همه جا هست و برای هر تیمی هم یه شعاری میدن ولی چرا در مورد تبریز اینقدر حساسیت بالاس؟ علت : همون تحریکا و حیثیتی کردن قضیه تراکتور که گفتم یه عده بیش از حد برای مردم بزرگش کردن حتی بزرگتر از ماشین سازی شهرداری و فولادگستر تبریز که اصلاً قضایایی مثل تراکتور براشون پیش نیمده

تراکتورسازی سالهای قبل هم تو لیگ ایران بوده ولی این مسائل رو برای از پارسال درست کردن

خب وقتی یه بازیکن مثل علی کریمی که مثلا اسطوره فوتبال ایرانه بیاد بهشون توهین کنه،همه حساس میشن دیگه !!
حق دارن خب،وقتی اونا توهین میکنن،اینا ساکت بمونن؟؟؟اونوقت اونا نمیگن این هالو ان؟هیچی حالیشون نیست؟؟؟
توهین قومیتی بیشتر از این که به انزلیا بگن بابات کیه؟؟؟چرا با اونا برخورد نمیشه؟؟چرا همین جوری راحت ازش گذشتن؟؟
یا همین داماش،چرا هیشکی صداشو درنمیاره در حالی که به یک قومیت توهین کردن؟؟مگه ما تا حالا کاری با اونا داشتیم؟؟؟
بازی برگشت اگه اتوبوسشونو چپ نکنن شما تعجب کن!واسه ما هر کی محبت کنه،چند برابر محبت میبینه اگرم بدی کنه همچنین !
مگه تبریزیایی که رفته بودن رشت با تماشاگران حریف چی کار داشتن که شروع کردن به فحش دادن؟؟
الان فقط تراکتور نیست،همه تماشاگرا واسه فوتبال نمیرن ورزشگاه !حساس شدن بقیه هم به خاطر اینه که هیچ تیمی مثل تراکتور طرفدار نداره!واسه تماشای بازی هیچ تیمی طرفدار به ورزشگاه نمیاد!
از همین شهر ما که 450 کیلومتر از تبریز فاصله داره 2 تا اتوبوس پر میشن واسه رفتن به تبریز!!!
ممکنه بین اونا افراد منحرف هم پیدا بشن،ولی خب مگه تو همه ورزشگاها از این طرفدارا نیستن؟؟؟

bh_hellboy

Registered User
لایک‌ها
8
همین دبگه برخورد نکردن و ما برای اولین باز تو بازی شهرداری-ملوان جبران کردیم.فصل اول و فصل پیش هم تو چند تا شهر توهین کرده بودن (بوشهر و کرمان و اصفهان و تهران) که به قولی خواستیم جواب بی فرهنگی رو با بی فرهنگی ندیم چند مورد جواب داد و کرمانی ها و بوشهری ها و اصفهانی ها دیگه ادامه ندادن و حل شد ولی این انزلی چی ها بدجوری سوزوندنمون میدونین چرا؟بازی جام حذفی بود باختیم و حذف شدیم رفتیم به هوادارایی که اومده بودن خوش آمد گفتیم تشویق کردیم قوی سپید انزلی رو! ولی بازی برگشت... تو انزلی ما سیروس قایق ران رو تشویق میکردیم شروع کردن به توهین.. جوابشو هم تو بازی شهرداری-ملوان گرفتن. اولین باری بود که تو یادگار فحش نژادی داده شد ... خودکرده را تدبیر نیست.
انتظار زیادیه که وقتی به دیگران احترام میزاریم احترام ببینیم؟
فرض کن یکی مهمون میاد خونت ازش پذیرایی میکنی وقتی شما میری خونش انتظار داری توهین کنن بهت و شیشه های ماشینتو بشکنن؟
من خودم استادیوم میرفتم ابومسلم اومده بود اهواز خودمون و یه عده اوباش که همه جای ایران قاطی تماشاچیا پیدا میشن به این بیچاره ها میگفتن افغانی ! ولی نه نود چیزی نشون داد نه اعتراض آنچنانی شد فقط در حد یه گله وچک مربیشون ... انصافاً این مسائل همه جا هست و برای هر تیمی هم یه شعاری میدن
جدآ نمیفهمم شما دارین توهین نژادی که تو دنیا از جمله بدترین چیزها حساب میشه و شدیدترین برخوردهارو باهاش میکنن توجیه میکنی؟!!
ولی چرا در مورد تبریز اینقدر حساسیت بالاس؟ علت : همون تحریکا و حیثیتی کردن قضیه تراکتور که گفتم یه عده بیش از حد برای مردم بزرگش کردن حتی بزرگتر از ماشین سازی شهرداری و فولادگستر تبریز که اصلاً قضایایی مثل تراکتور براشون پیش نیمده
برادر در مورد تبریز حساسیت بالا نیست شما یادتونه پژمان نوری بعد بازی تو نود چیا میگفت؟هیش کی دوست نداره توهین بشنوه مخصوصآ نژادی.
دوست من تو دسته یک و فصل اول لیگ برتر هم همین مسائل بوده.
انتظار چیه؟که کسی توهین نکنه.مگه ما توهین کردیم که توهین ببینیم؟مگه مسخره کردیم؟جواب احترام کجای دنیا فحشه؟
مگه ما حتی با داماش بازی داشتیم که توهین کنیم؟چرا 90 دقیقه فحش دادن و شیشه ماشین تراکتوری هارو شکستن؟یعنی میگین کسی چیزی نگه؟این رفتار خوبه؟فکر میکنین تکه تکه کردن 30 40 نفر انزلی چی که اومده بودن تبریز واسه 50 60 هزار نفر کار سختی بود؟
مشکل از ما نیست برادر خانه از پای بست ویران است

Jimmy Jump

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
10
همین دبگه برخورد نکردن و ما برای اولین باز تو بازی شهرداری-ملوان جبران کردیم.فصل اول و فصل پیش هم تو چند تا شهر توهین کرده بودن (بوشهر و کرمان و اصفهان و تهران) که به قولی خواستیم جواب بی فرهنگی رو با بی فرهنگی ندیم چند مورد جواب داد و کرمانی ها و بوشهری ها و اصفهانی ها دیگه ادامه ندادن و حل شد ولی این انزلی چی ها بدجوری سوزوندنمون میدونین چرا؟بازی جام حذفی بود باختیم و حذف شدیم رفتیم به هوادارایی که اومده بودن خوش آمد گفتیم تشویق کردیم قوی سپید انزلی رو! ولی بازی برگشت... تو انزلی ما سیروس قایق ران رو تشویق میکردیم شروع کردن به توهین.. جوابشو هم تو بازی شهرداری-ملوان گرفتن. اولین باری بود که تو یادگار فحش نژادی داده شد ... خودکرده را تدبیر نیست.

انتظار زیادیه که وقتی به دیگران احترام میزاریم احترام ببینیم؟
فرض کن یکی مهمون میاد خونت ازش پذیرایی میکنی وقتی شما میری خونش انتظار داری توهین کنن بهت و شیشه های ماشینتو بشکنن؟

جدآ نمیفهمم شما دارین توهین نژادی که تو دنیا از جمله بدترین چیزها حساب میشه و شدیدترین برخوردهارو باهاش میکنن توجیه میکنی؟!!

برادر در مورد تبریز حساسیت بالا نیست شما یادتونه پژمان نوری بعد بازی تو نود چیا میگفت؟هیش کی دوست نداره توهین بشنوه مخصوصآ نژادی.

دوست من تو دسته یک و فصل اول لیگ برتر هم همین مسائل بوده.
انتظار چیه؟که کسی توهین نکنه.مگه ما توهین کردیم که توهین ببینیم؟مگه مسخره کردیم؟جواب احترام کجای دنیا فحشه؟
مگه ما حتی با داماش بازی داشتیم که توهین کنیم؟چرا 90 دقیقه فحش دادن و شیشه ماشین تراکتوری هارو شکستن؟یعنی میگین کسی چیزی نگه؟این رفتار خوبه؟فکر میکنین تکه تکه کردن 30 40 نفر انزلی چی که اومده بودن تبریز واسه 50 60 هزار نفر کار سختی بود؟
مشکل از ما نیست برادر خانه از پای بست ویران است
سلام !
ببین دوست من خودتم میگی خانه از پایبست ویران هست و این قضیه همه جا هست من کی خواستم توهین رو توجیه کنم ؟! توهین نژادی بدترین نوع توهینه اینو خودمم میگم بر منکرش لعنت حرف من اینه که با جواب دادن یا ندادن شما جلوی این چیزا گرفته نمیشه همیشه هستن این مسائل تو این فوتبال کثیف منتها اگر این رفتار بد اونها رو جواب بدین که اوضاع بدتر میشه خودتم خوب میدونی که فقط با این جواب دادنا قضیه کشدارتر میشه حالا چه اونا اول شرو کرده باشن چه شما اگر جواب ندیدنم توفیری نمیکنه و قضیه تموم نمیشه ! چون فوتبال ما همینه !! فوتبال ما الان مدتهاست تو استادیوماش عادت کردن فحش بدن و اولین چیزی که به ذهنشون بیاد براش فحش میسازن حتی به اسطوره هایی مثل علی دایی و پروین هم رحم نمیکنن اینکه قضیه تراکتور حساس شده درش نه من نه شما شکی نداریم حالا میخواهید حساسترش کنید بسم الله ! اگرم میخواهید تو کشور به تیم شما هم مثل بقیه تیمها نگاه بشه و کمتر فحش بخوره اینقدر حساسیت نشون ندین من خودم با توجه به توضیحایی که دادید حقو به شما میدم ولی ازتون یه سوال میپرسم وقتی در جواب فحشای انزلی چیا یا داماشیا فحش دادید یا به قول خودت تکه تکه شون کردید چی گیرتون میاد ؟ انتقامتونو گرفتید خیلی خب بعدش چی ؟ تموم میشه ؟ کسی بهش برنمیخوره که بعداً تلافی کنه ؟ کسی دیدش نسبت به تبریزیا بدتر نمیشه ؟ ببین مردم نمیان بگردن ببینن علت فحش دادن چیه و فحش دادن به هر دلیل قابل توجیه نیست حالا اونها یه اشتباهی کردن یا محروم میشن یا نمیشن اما اینکه چون فدراسیون کثیفه و رسیدگی نمیکنه خودتون بخواهید مجازاتی براشون درنظر بگیریدم فحش دادنو گزینه مجازات نمیدونم ! بلکه فحش دادن همون بدتر شدن اوضاس
در کل میگم اگرم میخواهید اعتراضی بکنید در حد معقولش کنید بابا به خدا بقیه جاهای کشورم بهشون برمیخوره بهشون فحش بدن اونم فحش ناموسی و قومی ولی هیچجا مثل شما قضیه رو تو بوقو کرنا نکردن و حساسیتو بیشتر نکردن حالا میگید رشتیا و انزلی بدتر از شما هستن خب باشه ولی اونها فقط با شما مشکل دارن برای همین زیاد کسی بهشون توجه نمیکنه ولی وقتی تیم شما با تیمهای معروفی مثل پرسپولیس اون حاشیه ها درست میشه بیشتر تو چشم هستن و ملتی که گفتم هرچی اول به ذهنشون بیاد میگن شما یه نگاه به علی دایی بندازید اسطوره ما کسی که خیلی باید ازش ممنون باشیمو بهش احترام بگذاریمو تاج سرمون باشه به خاطر دشمنی رسانه ها و نه رفتار خودش حساسیت براش درست کردن و از وقتی برگشت ایران یه عده هوش میکردن مردم ما متأسفانه هر سوژه ای پیدا کنن بی نصیب از فحش نمیزارنش پس شما نگذارید تیمتون سوژه بشه اگر دوست دارید ورزشگاها از این حاشیه ها و ناامنیا اگر کامل پاک نمیشه لااقل کمتر بشه و مثل بقیه شهرا بشین یعنی اعتراض بکنین ولی نه جوری که سوژه بشین

rezanew

Registered User
لایک‌ها
38
میگم این ممد بارا رفته پرسپولیس تازه سوتی هاش معلوم میشه ها...!!! سال قبل کم کاری اینو اسدی جمع میکرد بعد دفاع خوب تراکتور به اسم این در اومده بود!! :D

word_life

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
213
سلام !
ببین دوست من خودتم میگی خانه از پایبست ویران هست و این قضیه همه جا هست من کی خواستم توهین رو توجیه کنم ؟! توهین نژادی بدترین نوع توهینه اینو خودمم میگم بر منکرش لعنت حرف من اینه که با جواب دادن یا ندادن شما جلوی این چیزا گرفته نمیشه همیشه هستن این مسائل تو این فوتبال کثیف منتها اگر این رفتار بد اونها رو جواب بدین که اوضاع بدتر میشه خودتم خوب میدونی که فقط با این جواب دادنا قضیه کشدارتر میشه حالا چه اونا اول شرو کرده باشن چه شما اگر جواب ندیدنم توفیری نمیکنه و قضیه تموم نمیشه ! چون فوتبال ما همینه !! فوتبال ما الان مدتهاست تو استادیوماش عادت کردن فحش بدن و اولین چیزی که به ذهنشون بیاد براش فحش میسازن حتی به اسطوره هایی مثل علی دایی و پروین هم رحم نمیکنن اینکه قضیه تراکتور حساس شده درش نه من نه شما شکی نداریم حالا میخواهید حساسترش کنید بسم الله ! اگرم میخواهید تو کشور به تیم شما هم مثل بقیه تیمها نگاه بشه و کمتر فحش بخوره اینقدر حساسیت نشون ندین من خودم با توجه به توضیحایی که دادید حقو به شما میدم ولی ازتون یه سوال میپرسم وقتی در جواب فحشای انزلی چیا یا داماشیا فحش دادید یا به قول خودت تکه تکه شون کردید چی گیرتون میاد ؟ انتقامتونو گرفتید خیلی خب بعدش چی ؟ تموم میشه ؟ کسی بهش برنمیخوره که بعداً تلافی کنه ؟ کسی دیدش نسبت به تبریزیا بدتر نمیشه ؟ ببین مردم نمیان بگردن ببینن علت فحش دادن چیه و فحش دادن به هر دلیل قابل توجیه نیست حالا اونها یه اشتباهی کردن یا محروم میشن یا نمیشن اما اینکه چون فدراسیون کثیفه و رسیدگی نمیکنه خودتون بخواهید مجازاتی براشون درنظر بگیریدم فحش دادنو گزینه مجازات نمیدونم ! بلکه فحش دادن همون بدتر شدن اوضاس
در کل میگم اگرم میخواهید اعتراضی بکنید در حد معقولش کنید بابا به خدا بقیه جاهای کشورم بهشون برمیخوره بهشون فحش بدن اونم فحش ناموسی و قومی ولی هیچجا مثل شما قضیه رو تو بوقو کرنا نکردن و حساسیتو بیشتر نکردن حالا میگید رشتیا و انزلی بدتر از شما هستن خب باشه ولی اونها فقط با شما مشکل دارن برای همین زیاد کسی بهشون توجه نمیکنه ولی وقتی تیم شما با تیمهای معروفی مثل پرسپولیس اون حاشیه ها درست میشه بیشتر تو چشم هستن و ملتی که گفتم هرچی اول به ذهنشون بیاد میگن شما یه نگاه به علی دایی بندازید اسطوره ما کسی که خیلی باید ازش ممنون باشیمو بهش احترام بگذاریمو تاج سرمون باشه به خاطر دشمنی رسانه ها و نه رفتار خودش حساسیت براش درست کردن و از وقتی برگشت ایران یه عده هوش میکردن مردم ما متأسفانه هر سوژه ای پیدا کنن بی نصیب از فحش نمیزارنش پس شما نگذارید تیمتون سوژه بشه اگر دوست دارید ورزشگاها از این حاشیه ها و ناامنیا اگر کامل پاک نمیشه لااقل کمتر بشه و مثل بقیه شهرا بشین یعنی اعتراض بکنین ولی نه جوری که سوژه بشین

شرمنده،ولی حرف شما یکم بی منطقه !
وقتی ما گناهی نکردیم،چرا باید ملاحظه کنیم؟
شما فرض کن من و شما تو خیابون از کنار هم رد میشیم،من یه چک میزنم تو گوشتون،شما هیچ کاری نمیکنین؟؟؟
فرض کنید هیچ کاری نمیکنید،پلیس میاد و میگه مقصر شمایین،ناراحت نمیشین؟؟؟عصبانی نمیشین؟؟؟
معلومه که میشین!

TURK_AVENGER

کاربر فعال عکاسی
کاربر فعال
لایک‌ها
891
من که به شخصه خیلی روی حاج صفیه حساب ویژه باز کرده بودم ولی فکر می کنم چندان بازی در خور توجهی انجام نمی ده . امیدوارم روز به روز بهتر بشه چون به نظرم به همراه کریم انصاری فرد ، بهترین بازیکن جوان کشور هست و خیلی با استعداده . اگه اون خوب بازی کنه ، تیم می تونه نتایج خیلی بهتری کسب کنه

rezanew

Registered User
لایک‌ها
38
شرمنده،ولی حرف شما یکم بی منطقه !
وقتی ما گناهی نکردیم،چرا باید ملاحظه کنیم؟
شما فرض کن من و شما تو خیابون از کنار هم رد میشیم،من یه چک میزنم تو گوشتون،شما هیچ کاری نمیکنین؟؟؟
فرض کنید هیچ کاری نمیکنید،پلیس میاد و میگه مقصر شمایین،ناراحت نمیشین؟؟؟عصبانی نمیشین؟؟؟
معلومه که میشین!

بیخیال...! بچسب به تاپیک............!!

word_life

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
213
جعفري: هواداران داماش در نيزار کمين کرده بودند، تا به ما آسيب بزنند

مديرعامل باشگاه تراکتورسازي گفت: هواداران داماش در نيزارها کمين کرده بودند تا به ما آسيب برسانند.

--------------------------------------------------------------------------------

محمد حسین جعفری در گفت و گو با خبرنگار ورزشی خبرگزاری فارس در مورد بازی با داماش گیلان اظهار داشت: فوتبال 90 دقیقه است و مهم این بود که شرایط در این مسابقه به نفع تراکتورسازی بود. با وجود زمینی که ورزشگاه سردار جنگل داشت و کارمان را سخت کرده بود، حقمان بود که نتیجه بگیریم. این طور نبود که امکان پیروزی نداشته باشیم. به هر حال تراکتورسازی به لحاظ فنی، تجربی و بازیکن بالاتر از داماش است.

وی در مورد حواشی رخ داده در جریان بازی تراکتورسازی و داماش عنوان کرد: حاشیه که چه عرض کنم.اتفاقاتی در بازی رخ داد که در این یک سال در هیچ ورزشگاهی ندیده بودم. از اولی که وارد ورزشگاه شدیم التهاب در اطراف و داخل ورزشگاه دیده می شد. من قبل از اینکه به ورزشگاه برسم با فرمانده یگان ویژه شهر رشت صحبت کردم و از او خواستم تا اوضاع را کنترل کنند و آنها زحمت خود را کشیدند.

مدیرعامل باشگاه تراکتورسازی ادامه داد: به ما خبر داده بودند که حتی دو هوادار تراکتورسازی چاقو خورده اند که تا این لحظه هم خبر درستی در این خصوص به ما نرسیده است. وقتی وارد ورزشگاه شدیم با انواع و اقسام فحش ها به تیم و استان آذربایجان شرقی روبه‌رو شدیم. جو سنگینی در ورزشگاه حاکم بود و هر لحظه هم شرایط بدتر می شد.

جعفری تصریح کرد: هواداران داماش وقتی هم با شکست تیم خود روبه‌رو شدند شروه به شکستن صندلی و پرتاب اشیا به زمین کردند و به شدت به کادرفنی و بازیکنان تراکتورسازی فحاشی کردند. این درحالی بود که هواداران ما به رسم خوشامدگویی به این تیم برای حضور در لیگ برتر پلاکاردهای خوشامدگویی در دست داشتند.

وی در پاسخ به سؤال که آیا منتظر است تا کمیته انضباطی برخورد قاطعی با هواداران داماش کند، گفت: باشگاه فیلم این اتفاقات را تهیه کرده و به زودی به سازمان لیگ ارسال می کنیم. البته من معتقدم محروم کردن هوادار مشکلی را حل نمی کند و با این کارها وقت خود را تلف می کنیم. ما باید اصول رفتار درست را از کشورهای دیگر یاد بگیریم.

جعفری خاطر نشان کرد: وقتی در حال ترک ورزشگاه بودیم عده ای از هواداران داماش در نیزارها کمین کرده بودند و وقتی اتوبوس تراکتورسازی به آنها رسید خود را نشان دادند و با سنگ به سمت اتوبوس حمله کردند. خوشبختانه شیشه های اتوبوس دو جداره بود و آسیبی به کسی نرسید.همین که توانستیم از ورزشگاه سردار جنگل جان سالم به در کنیم باید خدا را شکر کنیم.

مدیرعامل باشگاه تراکتورسازی در ادامه گفت و گو با خبرنگار ورزشی خبرگزای فارس در مورد اینکه چرا امیر قلعه نویی در نشست خبری بعد از بازی شرکت نکرد، گفت: قرار بود طبق هماهنگی قبلی مدیر رسانه ای داماش به مدیر رسانه ای ما اطلاع دهد که چه زمانی امیر قلعه نویی در نشست حاضر شود اما هر چه از پایان بازی گذشت خبری از مدیر رسانه ای داماش نشد و من خودم از مدیر رسانه ای تراکتورسازی خواستم تا جوایی وضعیت شود که متوجه شدیم پس از مصاحبه سرمربی داماش کسی به ما خبر نداده بود باید در نشست شرکت کنیم و به همین دلیل در اتاق کنفرانس را بسته بودند.

Last edited:
بالا