rezanew
Registered User
5 تا گلر دعوت کرده . احتمالا" فروزان رو خط میزنه
آره احتمالش زیاده!
ولی باز همین که دعوت کرده خیلیه...! خوب خودشو نشون داد نسبت به محمدی و ثابتی به نظرم خیلی بهتر بود!
5 تا گلر دعوت کرده . احتمالا" فروزان رو خط میزنه
ژیرابی چرا ؟ طرف خودش رفته انصراف داده که بره سربازی مشخصه که بهترین گزینه هم تراکتور هست . کجاش زیرآبی داره ؟اوه اوه!! تراکتور داره زیرآبی میره؟!!این راسته؟؟؟ (آرش افشین؟؟؟؟؟؟!!)
ستاره ای که برای سرباز شدن عجله داشت!/ روش عجیب تراکتورسازی در جذب بازیکن! - پایگاه خبری تحلیلی فردا | Farda News
ژیرابی چرا ؟ طرف خودش رفته انصراف داده که بره سربازی مشخصه که بهترین گزینه هم تراکتور هست . کجاش زیرآبی داره ؟
هی وای من!!! یعنی خداحافظ قهرمان؟!!!
ناامید نشو پهلوون . هنوز فرصت هست و اینکه مهم کسب قهرمانی نیست ، راهی که برای رسیدن به قهرمانی اومدیم مهمه ... فکر کنم تفاوت یه هوادار واقعی تراختور با بقیه هوادارها هم دقیقا همین باشه ... ما تیم رو به خاطر خودش میخوایم ، برای اینکه تراکتور برای ما فقط یک تیم نیست که با قهرمان شدن یا نشدنش از میدون به در بریم ولی خب البته که قهرمانی تیم برامون خوشحالی بسیار مضاعفی خواهد داشت
و همونطوری که همیشه گفتیم:
یل یاتار ، طوفان یاتار
یاتماز تراختور بایراقی
یاشاسین آذربایجان
میشه یکم بیشتر توضیح بدید که این گزارشگر و این اقایی که اشاره شده (وحدت پناهی) در برنامه شبکه سهند چی گفته ؟!
درذ مورد بازی فجر . من کلا" از اول فصل اعتقاد دارم این تیم . تیم نیست ! اصلا" فوتبال بازی نمیکنه اون ملوان و فجر هم از تراختور گروهبان قندلی بهتر بازی کردن ... ما خیلیی مهره داریم به نظرم هم دفاع داریم هم هافبک هم مهاجم و
الان گلر خوب (اگه امروز نبود 2-3 ت راحت میخوردیم ) . مربی های دیگه مثل فرکی ویسی جلالی ... اینا تیمشون لااقل فوتبال بازی میکنه ولی ما همیشه روی یه شوت یا یه پرتاب یا با یه پنالتی و ضربه آزاد برنده شدیم . با مس رفسنجان و
راه آهن و فجر هم توی خونه مساوی کردیم .. :-o چی بگم آخه .. کادر فنی اصلا" فنی نیست اصلا"