گفتگوی شماره 13 تراکتورسازی با مجله خانواده: شناسنامه ام هم به نام تراکتورسازی است
نصر نیوز: مسعود ابراهيم زاده بازيكن جوان، بومي و خوش آتيه تراكتورسازي است كه مي تواند سال هاي آينده روزهاي موفق تري نيز داشته باشد.
به گزارش نصر نیوز به نقل از مجله خانواده، اين بازيكن خوش استيل و پرانگيزه در روزهاي حساس ليگ يك با گل هاي زيباي خود بارها پيام آور شادي براي هواداران بود و بين هواداران با عنوان مسعود آقاي گل مشهور بود و در ليگ برتر نيز بارها براي تراكتورسازي به ميدان رفته و عملكرد خوبي به جا گذاشته است.
او در ديدار مقابل الجزيره هم خوش درخشيد و توانست با وجود حضور كم در زمين، يك گل به آن تيم بزند و موجب موفقيت تراكتورسازي شود.
كمي از خودت بگو.
متولد اهر و ساكن تبريز هستم. 26 دي ماه سال 67 به دنيا آمده و مجردم.
خانواده پرجمعيتي داري؟
نه، ما دو خواهر و دو برادر بوديم كه يك خواهرم متاسفانه فوت كرده است.
خانواده ات مخالف فوتبال بازي كردنت نبودند؟
اصلاً آنها همه جوره مرا حمايت كردند، تا بتوانم هم فوتبال را دنبال كنم، هم به درسم برسم.
از كجا شروع كردي؟
از تراكتورسازي و در تيم ديگري بازي نكردم و هميشه در خدمت فوتبال تبريز بوده ام.
چند سال است در تراكتورسازي هستي؟
از شش سال پيش در تراكتور هستم و چهار سال است در تيم بزرگسالان بازي مي كنم و ديگر شناسنامه ام هم به اسم اين تيم شده و اميدوارم بتوانم روزهاي بهتري با تراكتورسازي داشته باشم.
بعضي ها فكر مي كنند فوتباليست ها راحت به همه چيز مي رسند و مشكلي براي رسيدن به جايگاه فعلي شان نداشته اند، تو در اين راه سختي هم كشيده اي؟
تمام فوتباليست ها براي رسيدن به جايي كه الان هستند زحمت كشيده اند و لطف خدا هم شامل حال آنها شده است. مگر ممكن است كسي زحمت نكشد و به جايي برسد؟ من با وجود اينكه خانواده ام از همه لحاظ حمايتم مي كردند، دوست داشتم خودم هم براي موفقيتم تلاش كنم. من خيلي زحمت كشيدم، حتي در مقطعي براي اينكه بتوانم به فوتبال بپردازم، كار هم مي كردم. در هر صورت بدون زحمت و تلاش هيچ ثمري به دست نمي آيد.
اگر فوتباليست نمي شدي چه كاره مي شدي؟
همه در راستاي هدف شان گام بر مي دارند، من هم براي زندگي هدف داشتم و اگر فوتباليست نمي شدم به طور قطع درس را ادامه مي دادم كه الان هم ادامه داده ام و احتمالاً يك كار در رشته تحصيلي ام پيدا مي كردم، هر چند با شرايط فعلي، با كار زياد مشكل داشتم.
پس به درس هم علاقه داري و ادامه داده اي؟
بله، دانشجوي رشته الكترونيك دانشگاه آزاد هستم و الان تقريباً درسم تمام شده است.
الگوي ايراني تو چه كسي است؟
بازي دايي را خيلي دوست دارم و تلاش مي كنم او را الگوي خودم قرار دهم.
و الگوي خارجي؟
بازي «اوزيل» را خيلي دوست دارم. فكر مي كنم از نظر فني مي تواند الگوي خوبي برايم باشد.
چه تعداد بازي براي تراكتور انجام داده اي و تا حالا چند گل زده اي؟
بيشتر از 100 بازي، اما آمار گل هايم را ندارم.
بهترين بازي ات در مقابل كدام تيم بوده؟
مقابل الجزيره، كه اگرچه زمان اندكي در زمين بودم يك گل به آن تيم و اولين گل آسيايي خودم را زدم.
بدترين بازي چي؟
فكر مي كنم مقابل سپاهان بازي بدي انجام داديم و اگر در آن دو بازي موفق عمل مي كرديم، الان براي قهرماني چيزي كم نداشتيم.
بهترين گلي كه براي تراكتورسازي زده اي؟
شيرين ترين گل در رويارويي با الجزيره برايم رقم خورد. البته در رويارويي با ملوان در ليگ برتر هم گل قشنگي زدم.
بدترين اتفاق غير ورزشي كه با آلن روبرو شده اي؟
مرگ خواهرم، كه بر اثر حادثه فوت كرد.
چه نظري در مورد تماشاگران تراكتور داري؟
امسال تماشاگران تراكتورسازي بزرگترين شگفتي ليگ بودند. آنها هميشه و در همه جا حامي ما هستند و ما را شرمنده مي كنند. قبول دارم كه عده اي ندانسته براي تيم حاشيه درست كرده اند، اما فلسفه وجودي تراكتورسازي براي هواداران است و همه ما براي شاد كردن آنها تلاش مي كنيم.
چه انتظاري از طرفداران داري؟
از تماشاگران تشكر مي كنم و فقط تقاضا دارم هميشه مانند فصل اخير از ما حمايت كنند.
آيا فصل آينده مي تواني عملكرد بهتري داشته باشي؟
اگر عمري بود و فصل آينده در تراكتورسازي بودم، تلاش خودم را بيشتر مي كنم و با بازي هاي بهتر و گل هاي بيشتر تماشاگران تراكتورسازي را خوشحال خواهم كرد.
درباره حذف از آسيا هم كمي بگو.
ما آن بازي ها را خيلي خوب شروع كرديم و توانستيم صدرنشين هم بشويم، اما متاسفانه خيلي خوب پيش نرفتيم و در نهايت حذف شديم.
چه دلايلي موجب وقوع اين اتفاق تلخ شد؟
آقاي جعفري واقعاً براي تيم زحمت مي كشد و از وقتي كه به تيم آمده باشگاه سير صعودي خود را شروع كرد و در نهايت آسيايي شد و حالا همه در آسيا تيم ما را مي شناسند، زحمات او بر كسي پوشيده نيست و چون مي دانم چقدر براي تيم زحمت كشيده براي همين خيلي دوستش دارم، اما عده اي با زير سوال بردن زحمات او و به حاشيه بردن تراكتورسازي تيم را ضعيف كردند و تمركز تيم را به هم ريختند. ما الجزيره را در خانه با سه گل شكست داديم، اما بازي برگشت، تيم آن قدر تمركز نداشت كه نتوانستيم حتي توپ هاي داخل شش قدم را هم گل كنيم. مردم تبريز خوب متوجه اين جوسازي ها هستند.
دليل خاصي دارد كه در تراكتورسازي شماره 13 مي پوشي؟
نه، اما خب، شماره خوبي است، حداقل از نظر روحي و رواني بر خودم تاثير خوبي گذاشته است.
در ديدار باالجيش قطر زماني كه مي خواستي وارد زمين شوي دعا مي كردي، اين دعا كردن چقدر تاثير دارد؟
شما چطور آن صحنه را ديديد، خيلي ها حواس شان نبود؟ به طور كلي من معتقدم انسان نبايد به بنده متكي باشد. عزت همه را خدا مي دهد و من هميشه فقط به او متكي هستم. هر چند هميشه آدم هاي خوب خدا هم در زندگي و كار كمك حال ديگران هستند، اما فقط خود خداست كه وقتي بنده اي از او درخواست مي كند، به درخواستش جواب مي دهد.
و كلام پاياني؟
از تمام كساني كه براي فوتبال من زحمت كشيده اند تشكر مي كنم و اميدوارم روزي بتوانم زحمات پدر و مادرم را جبران كنم. دست آنها را مي بوسم و از شما هم ممنونم كه اين فرصت را در اختيار من قرار داديد.