• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب طرفداران تراکتورسازی تبریز

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
آغاز تمرینات تراکتور از امروز

26066342140781851655.jpg

پس از برگزاری اردوی یک هفته ای تهران و برگزاری 3 دیدار تدارکاتیکه همراه با یک تساوی پرگل و یک برد یک صفر و یک باخت یک صفر بود تیم روز چهارشنبه تمرینات خود را تعطیل کرد و اعضای تیم به تبریز برگشتند و البته گروهی نیز با دریافت مرخصی از این فرصت 3 روزه استفاده و به دیدار خانواده های خود رفتند
طبق هماهنگی های انجام شده دور جدید تمرینات تدارکاتی تیم از امروز در دو نوبت صبح و عصر در زمین لشکر عاشورا پیگیری خواهد شد
البته شایان ذکر است تمرینات بدنسازی در محل سالن بدنسازی باشگاه انجام می گیرد و تنها تمرینات با توپ و روی چمن به خاطر بازسازی چمن باشگاه در زمین لشکر صورت می گیرد

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
با تراكتور به جام جهاني مي‌روم/حامدلك: رويانيان گفت خيلي دوست داشتم به پرسپوليس بيايي

iransport_4554_4_158581_newscut.jpg

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
با 70 درصد آمادگي وارد ليگ مي‌شويم/جلالي:‌ كاش بازي با پرسپوليس را همه مي‌دیدند

iransport_4554_4_158580_newscut.jpg

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
شروع تمرینات تراکتورسازان

تیم تراکتورسازی تبریز که پس از اردوی 8 روزه خود در تهران مدت دو روز به استراحت پرداخته بود

امروز تمرینات خود را از سر می گیرند این تمرین از ساعت 18 در زمین فجر عاشورا برگزار می گردد .

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
نصرتی: با جلالی قهرمان می شویم/ دایی مربی توانمندی است

مدافع تیم تراکتورسازی می‌گوید که برای مقایسه شرایط تیم فعلی با سال گذشته باید صبر کرد. به گزارش آناج، محمد نصرتی شرایط تیمش را مناسب توصیف می‌کند. او البته اعتقاد دارد که در حال حاضر قضاوت در مورد تراکتورسازی و مقایسه این تیم با تیم سال گذشته زود است و باید منتظر باشیم بازی‌های لیگ برتر شروع شود.

بازی دوستانه با پرسپولیس چطور بود؟
بازی خوبی بود و ما می‌توانستیم با اختلاف 3 گل پرسپولیس را ببریم. داوری افتضاح بود به طوری که حتی آقاکریم به من گفت که زیاد حساسیت نشان ندهیم و به داور مسابقه فشار نیاوریم. معمولا وقتی در بازی‌های دوستانه یا رسمی شاهد اشتباهات زیاد داوری باشیم بازی هم خشن می‌شود.

پرسپولیس را چطور دیدی؟
آنها دو نیمه متفاوت داشتند و در هر نیمه با ترکیب خاصی بازی کردند. پرسپولیس در نیمه اول خوب نبود ولی در نیمه دوم بهتر شد. تیم ما خسته بود چون قبل از بازی با پرسپولیس به قم رفتیم و یک بازی سنگین آنجا انجام دادیم.

فکر می‌کنی دایی بتواند پرسپولیس را قهرمان کند؟
دایی یک مربی توانمند و قوی است که کارش را بلد است. از حالا نمی‌توان قضاوت کرد و باید لیگ شروع شود تا بتوانیم تیم‌ها را ارزیابی کنیم.

مثل اینکه حسابی با دایی گفتید و خندیدید؟
ما 7 سال در تیم ملی با یکدیگر هم بازی بودیم و با علی آقا خاطرات خوبی دارم که مربوط به جام جهانی، جام ملت‌ها و تورنمنت‌های دیگر می‌شود. او شخصیتی دوست داشتنی دارد. هر چند برای مدتی کوتاه رابطه ما شکرآب شده بود ولی با هم رفیق هستیم و دوستش دارم.

مثل اینکه او در راه آهن تو را می‌خواست؟
همین‌طور است. وقتی لیگ تمام شد در این مورد با هم صحبت کردیم و حتی وکیل ایشان با من حرف زد. آن زمان قرار شد اول شرایط تراکتور را بررسی کنم و مطمئنا اولویتم این بود که در تبریز بمانم و خوشحالم که این اتفاق افتاد چون تراکتورسازی تیم بزرگی است.

فکر می‌کنی تیم امسال از تیم سال گذشته قوی‌تر باشد؟
الان نمی‌توان تراکتور را با تیم سال گذشته مقایسه کرد. ما چند بازیکن از دست دادیم و چند بازیکن جدید گرفتیم و فعلا باید صبر کرد.

بالاخره کاپیتان تراکتور چه کسی است؟
این موضوع چندان برای بازیکنان ما مهم نیست و هدف ما موفقیت تراکتور در لیگ برتر و همچنین آسیا است

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
رابطه قرار داد مربیان/منتظریم جناب مدیرعامل

چند روز پیش بود که جلال چراغپور از کادر فنی تراکتور جدا شد و باشگاه دلیل جدایی وی را بیماری فرزند چراغپور عنوان کردند این درحالی است که خیلی ها می گفتند بخاطر اختلاف مالی بین قرار داد جلالی و چراغپور است اما باشگاه تکذیب می کرد تا اینکه دومین کمک جلالی هم از تراکتور جدا شد و دلیل جدایی او هم اختلاف مالی بین قرار داد جلالی و مربی ها عنوان شد اما این بار تکذیب نشد حرف و حدیث های زیادی در مورد مبلغ قرار داد جلالی و کادر فنی زده می شود در آخرین مطلب مبلغ ۹ میلیارد ریال برای جلالی عنوان شد این بخش مطلب را که از وبسایت لیگ برترمی باشد مطالعه فرمایید:

“مجید جلالی که علاوه بر خوشنام بودن در زمره مربیان گران قیمت فوتبال کشور هم می باشد، در حالی در این فصل مبلغ قراردادش با تراکتورسازان تبریز ۹۰۰ میلیون تومان می باشد، که این باشگاه کلا رقمی معادل یک میلیارد و یکصد میلیون تومان برای دستمزد کلیه اعضای کادر فنی اش در نظر گرفته. به این ترتیب از این مبلغ تنها ۹۰۰ میلیون تومان سهم آقا مجید و دویست میلیون تومان بقیه به همه اعضای دیگر این کادر فنی تعلق خواهد گرفت. گفته می شود به همین دلیل هیچ یک از گزینه هائی که برای دستیاری جلالی مطرح شدند حاضر به همکاری با او نبودند. گزینه هائی مثل جلال چراغپور، یعقوب وطنی، مجتبی خورشیدی و…..”

اینکه مجید جلالی سرمربی خوبی است در آن شکی نیست اما اختلاف قرار داد در این حد فاحش تا حدودی غیر قابل قبول است؛احتمالا منظور چراغ پور هم از اینکه ارزشش در تراکتور حفظ نشد گویای همین مطلب باشد؛ با توجه به اینکه جناب زینی زاده فعلا با دو سایت همکاری می کنند که یکی بیگانه بوده و دیگری هم بخاطر نان و نمک همواره مدافع ایشان است و دیگر سایت ها(چه هواداری و چه خبری) از رده خارج شده اند و در آینده ای نزدیک تمام سایت های هواداری متروکه خواهند شد یا مثل تیراختور فانس دیگر فعالیت نمی کنند یا مثل سایت خبری تحلیلی مجبور به اتمام فعالیت خواهند شد ؛اما شاید هم برنامه تغییر کند و جناب زینی زاده و ستارزاده به ارتباط بیشتر با سایت های هوداری ترغیب شوند پس به فعالیت خود ادامه می دهیم.

ما منتظر جناب زینی زاده هستیم تا در مورد قرار داد جلالی و کمک هایش و مبلغ درخواستی ابراهیم زاده برای صاحبان اصلی تیم شفاف سازی کنند و اعلام کنند آیا بدرستی قرار داد چراغپور یک نهم قرار داد جلالی بوده است؟ و آیا این اختلاف برای مربی تیمی که آماده قهرمانی در لیگ برتر و خودنمایی در آسیا است مناسب می باشد؟ منتظریم تا خبر درست را از زبان مدیرعامل بشنویم تا هر روز از سایت های مختلف قیمت های مختلف به گوش نرسد و آرامش هواداران دوباره بدتر نشود.

این درخواست برای دخالت در امور باشگاه نیست اما برای اینکه در روزهای آینده حواشی بیشتری از طرف برخی ها ایجاد نشود در خواست می کنیم جناب زینی زاده با تدابیر خود این مساله را جمع کنند.

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
ایرانپوریان از لیست خارج نشده است/ مهاجم استرالیایی در راه تراکتورسازی تبریز

حمید زینی زاده در گفت و گو با خبرنگار ورزشی پانا در تبریز با اشاره به وضعیت تراکتورسازی اظهار داشت: اردوی تهران اردوی خیلی خوبی بود و باعث شد تا نقاط ضعف تیم مشخص شود. همچنین تیم به هماهنگی خوبی رسید و از جهت دیگر نیز باعث شد تا بتوانم در این اردو با چند اسپانسر مذاکره کنیم.

مذاکره با لوپز دروغ است

مدیرعامل تراکتورسازی درمور مذاکره تلفنی امروز خود با فلاویو لوپز افزود: چنین چیزی صحت ندارد و من این را تکذیب می کنم. لوپز از طریق رابط خود در ایران پیغام فرستاده تا با رابط او مذاکره کنیم. ما هم از وی خواستیم تا به باشگاه بیاید و رودر رو اگر حرفی است، بزنیم.

بازیکن استرالیایی در راه تراکتور

زینی زاده در مورد جذب نکردن سهمیه بازیکن آسیایی اظهارداشت:بازیکن آسیایی خوبی که بتواند انتظارات را بر آورده کند، وجود ندارد با این حال ما با بازیکن استرالیایی که فوروارد هست، به توافق اولیه رسیدم و اگر مشکلی پیش نیاید وی را جذب می کنیم.

سهمیه بازیکنان خارجی را کاملا جذب می کنیم

مدیرعامل تراکتور سازی در موردسهمیه بازیکنان خارجی این تیم افزود:با بازیکنان خارجی خوبی مذاکره کردیم و قرار شده این هفته به تمرینات ملحق شوند. در صورت جلب رضایت کادر فنی با آنها قرار داد می بندیم. امسال قصد داریم بازیکنان خارجی خوبی بگیریم تا مشکلی در مسابقات نداشته باشیم.

ایرانپوریان از لیست خارج نشده است

زینی زاده در مورد وضعیت کنونی ایرانپوریان که گفته می شود به علت دوپینگ محروم خواهد شد، گفت: پیگیر وضعیت این بازیکن هستیم تا ببینیم چه می شود. هنوز به ما چیزی ابلاغ نشده است. ایرانپوریان با ما قرارداد دارد و در لیست است.

گفت و گو از مسعود کریمی

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
جلالي: معلم تركي گرفته‌ام / نه پول، نه ايجاد ترس، بايد با علي كريمي صادق بود

علي كريمي وجودش در تيم القا كننده خيلي از موارد مثبتي است كه هر تيمي براي برنده شدن به آنها نياز دارد. او مي تواند الگوي بازيكنان تيم من باشد

سایت گل - وقتي علي كريمي به تراكتورسازي پيوست خيلي ها درباره اين انتقال با ديد منفي صحبت كردند اما مجيد جلالي جذب اين بازيكن را پيرزوي بزرگي براي تيمش دانست. او حضور كريمي را اتفاق مثبتي ارزيابي مي كند و اميدوار است كه تراكتور امسال نتيجه بگيرد.جلالي كه حتي در تبريز معلم تركي هم گرفته است در مورد وضعيت تراكتور و مسائل ديگر به سوالات سايت فوتبال ايران پاسخ مي دهد.

اقاي جلالي! از خريدهاي باشگاه رضايت داريد؟

بله، كاملا راضي هستم و از باشگاه ممنونم كه تلاش زيادي به كار گرفت تا بازيكناني كه مد نظرم بود را جذب كند. خريدهاي خيلي خوبي داشتيم كه همه اين خريدها با مطالعه صورت گرفت و اميدوارم فصل خوبي در پيش داشته باشيم.

مساله شما در تراكتورسازي چيست؟

من مي خواهم تلاش كنم. مي خواهم اين روحيه را به بازيكنانم هم منتقل كنم تا آنها نيز با انگيزه وارد زمين شوند و براي برنده شدن بجنگند. دوست دارم هواداران تيمي را ببينند كه فوتبال زيبايي ارائه مي كند و صاحب شخصيت ويژه اي در ليگ برتر است.

آيا به قهرماني فكر مي كنيد؟

مگر مي شود به قهرماني فكر نكرد. البته اين تنها شامل حال ما نمي شود. الان 16 تيم خود را براي ليگ برتر آماده مي كند كه قطعا 12 تيم از اين 16 تيم به كسب سهميه اسيا فكر مي كند. 6 تيم هم مي خواهد براي قهرماني بجنگد. منظورم اين است كه الان همه تيم ها اهداف بلندپروازانه اي دارند اما بايد به ظرفيت هاي خودمان هم نگاه كنيم.

از خريدهاي خوب حرف زديد. مي توانيد چند مورد نام ببريد؟

همه بازيكناني كه جذب شدند خوب هستند. من همه آنها را به يك چشم نگاه مي كنم. حامد لك، سعيد دقيقي و ميثم بائو بازيكناني هستند كه در پايان اين فصل شما خواهيد ديد كه چقدر از لحاظ فني بزرگ مي شوند و مي توانند خيلي به تيم ما كمك كنند.

علي كريمي چطور؟

علي كريمي براي تيم ما تعيين كننده خواهد بود. تا امثال اين بازيكن در زمين بازي وجود نداشته باشند شما نمي توانيد به ارتقا سطح فني ديگر بازيكنان تان دل ببنديد.

اما وقتي اين بازيكن را جذب كرديد حرف و حديث هاي زيادي مطرح شد. نظر خودتان چيست؟

من كاري به حرف ديگران ندارم. علي كريمي وجودش در تيم القا كننده خيلي از موارد مثبتي است كه هر تيمي براي برنده شدن به آنها نياز دارد. او مي تواند الگوي بازيكنان تيم من باشد.

شما تجربه كار كردن با بازيكنان بزرگ را داريد. ديدگاه شما در مورد علي كريمي چيست؟

من با علي دايي كار كردم. با خداداد عزيزي كار كردم. اينها بازيكنان بزرگي بودند. حالا هم قصد دارم با علي كريمي فصل خوبي را پشت سر بگذارم. ببينيد اين خيلي مهم است كه بازيكن بداند مربي با او صادق است. به او دروغ نمي گويد. در مورد علي كريمي و به طور كلي مساله كار كردن با بازيكنان بزرگ بايد بگويم كه اين مساله فوتبال ماست. در واقع مساله باشگاه هاي بزرگ ما اين است كه مربيان نمي توانند با بازيكنان بزرگ كار كنند. اما اين خيلي مهم است كه شما بتوانيد از راه درست اين بازيكنان را وادار به اطاعت پذيري از شرايط تيم كنيد.

چطور؟

ببينيد براي اينكه شما يك بازيكن بزرگ را در تيم خود به بازيكني مطيع تبديل كنيد سه راه وجود دارد. اول اينكه به اين بازيكنان پول زيادي پرداخت كنيد. البته اين راه در مورد هر بازيكن بزرگي جواب نمي دهد. راه دوم اين است كه آن بازيكن به هر دليلي از شما بترسد. اين دليل مي تواند اخراج باشد يا جريمه يا هر چيز ديگر. در اين صورت هم كارآيي اين بازيكن تا مدت زمان خاصي اعتبار دارد اما راه سوم اين است كه آن بازيكن احساس كند در كنار شما پيشرفت مي كند و شما طوري با او رفتار مي كنيد كه شور و اشتياق پيشرفت در او زنده شود. در واقع آن بازيكن احساس كند كه از شما چيزهاي تازه اي ياد مي گيرد. خب در اين صورت شما و آن بازيكن ارتباط درست و حرفه اي برقرار كرده ايد. معتقدم علي كريمي را نه مي شود با پول فريب داد و نه مي توان او را ترساند. با علي كريمي بايد صادق بود. در اين صورت شما خواهيد ديد كه او چگونه با تمام وجود در تيم شما به بازيكني مطيع تبديل خواهد شد.

آقاي جلالي! شور و هيجان صحبت كردن شما هم كمي به تبريزي‌ها نزديك شده است. قبول داريد؟

(مي‌خندد) بله، اينجا را دوست دارم. ما هواداران خيلي خوبي داريم كه اطمينان دارم به تيم ما كمك مي كنند. من از چند روز پيش معلم تركي گرفته ام و تصميم دارم كه زبان آذري را ياد بگيرم تا بتوانم بيشتر با اين هواداران و تيمم رابطه برقرار كنم

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
چرا همه از کریمی حرف می زنند/قهرمان می شویم

به نوشته مجله خبری هواداری تراکتورسازی محمد نصرتی درباره ی اردوی تراکتورسازی در تهران گفت: وضعیت این اردو خوب بود و توانستیم سه بازی دوستانه انجام دهیم، هدف از این بازی ها، رسیدن به هماهنگی بیشتر و قرار گرفتن در شرایط مسابقه بود که به نظرم در این زمینه موفق بودیم.
همچنین وی درباره ی بازی تدارکاتی مقابل پرسپولیس خاطرنشان کرد: بازی با پرسپولیس نیز همچون دو بازی دیگرمان خوب بود و این نوع بازی ها به رسیدن به شرایط آمادگی و هماهنگی بازیکنان با یکدیگر، کمک زیادی می کند و برگزاری چنین بازی هایی، برای هر تیمی مفید است.
مدافع تراکتورسازان درباره ی هم بازی شدن دوباره ی وی با علی کریمی اظهار کرد: نمی دانم چرا همه درباره ی کریمی صحبت می کنند. به غیر از او، بازیکنانی همچون میثم بائو، سعید دقیقی، حامد لک، داوود نوشی صوفیانی، محسن دلیر و چند بازیکن دیگر به تیم آمدند. علی کریمی نیز بازیکن خوب و باتجربه ای است و حضور او می تواند کمک خوبی برای تراکتور در فصل آینده باشد.

نصرتی هدف تراکتورسازی را برای فصل آینده قهرمانی در لیگ برتر عنوان کرد و افزود: امسال تمام تمرکز بازیکنان و کادرفنی روی قهرمانی در لیگ برتر است و برای رسیدن به این عنوان، تمام تلاش خود را به کار خواهیم گرفت.
وی افزود: مجید جلالی نیز چندین سال است که در لیگ برتر کار می کند و مربی با دانشی است و به علم روز فوتبال دنیا آگاهی دارد و در کنار آن، تجربه ی قهرمانی را نیز همراه با تیم پاس در کارنامه دارد. من هم سابقه ی کار کردن با این مربی را دارم و به نظرم می توانیم با این مربی به قهرمانی برسیم.
نصرتی درباره‌ی طلب فصل گذشته‌ی خود از تراکتورسازی گفت: هنوز با این تیم تسویه حساب نکرده ام و همچنان از این باشگاه طلب دارم. مقداری از طلبم را آقای زینی زاده پرداخت کردند، ولی متأسفانه همچنان مبلغ قرارداد فصل گذشته ام را به طور کامل نگرفته ام.

امیدواریم تمامی بازیکنان برای هدف مشخص خود(قهرمانی در لیگ و درخشش در آسیا) هر چه در توان دارند استفاده کرده و با سرفرازی تراکتور دل این مردم را شاد کنند.

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
بازگشت فلاویو لوپز به ایران تقریبا منتفی شد

همانطور که در مطلب قبلی گفته شده بود بازگشت فلاویو لوپز به ایران غیر ممکن به نظر می رسد و این موضوعی است که باشگاه نیز به آن پی برده است

بعد از رایزنی های تراکتوری ها به بازگردادن فلاویو لوپز و نقل و قول های منتشر شده از جانب طرفین که کمی هواداران را امیدوار به بازگشت شماره 10 فصل گذشته می کرد ، شنیده می شود که امروز صبح فلاویو لوپز اتمام حجت خود را کرده است و با هیچ شرایطی حاضر به بازگشت نیست و عدم دریافت حقوق دو ماهه نیز بهانه ای بیش نبوده است .

خاطرنشان می شود که فلاویو لوپز حاضر نشده است برای دریافت مطالبات خود و امضاء برگه تسویه حساب نیز به ایران بازگردد .

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
مذاکرات تراکتور با فرشید طالبی جدی تر از قبل

همانطور که در رسانه ها از حضور فرشید طالبی در تراکتورسازی خبرهای زیادی منعکس می شد ، ولی روند این مذاکرات در میان شایعات نقل و انتقالات گم شد است

اخبار واصله از منابع آگاه و نزدیک به باشگاه از جدی تر شدن مذاکرات تراکتور با فرشید طالبی خبر می دهد و از این بازیکن جدی ترین گزینه ای ورودی به مجموعه تراکتورسازان یاد می شود و گفته می شود که توافقات نهایی طرفین در زمانی که تراکتورسازان در اردوی تهران بوده اند حاصل شده است و عدم عقد قرارداد را باید به حساب زرنگی بازیکن دانست که با توافق حاصله منتظر پیشنهاد بهتر می باشد که در صورت دریافت پیشنهاد به راحتی می تواند قیمت خود را بالابرده و تصمیم جدید و صد البته به نفع خود را اتخاذ کند .

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
آندو یا نکو ؟ اولین کل کل حاج فتل با زینی زاده

018.jpg

آنچه مشخص است مذاکرات با نکونام تمام شده است و فقط جواب مثبت و یا منفی او مانده است ولی آندو تازه مذاکرات خود را با تراکتور گرم کرده است و امید بیشتری به آن میرود

در مورد آمدن و یا نیامدن نکونام به تراکتورسازی اخبار زیادی منتشر شده است و این کلاف سردرگم در دستان نکونام باقی مانده است و کسی از تیم آینده وی خبری ندارد و اگر کمی از ته دل آقا جواد نیز کنکاش کنید خود او نیز تکلیف اش را نمی داند ! و تراکتوری ها نیز با او اتمام حجت کرده اند و شرایط مورد توافق نیز رضایت طرفین جلب کرده است و حضور یا عدم حضور این بازیکن را زمان مشخص خواهد کرد

از طرفی با ناز و نازکشی نکونام ، زینی زاده سریع به دنبال جایگزین بوده و باب مذاکره را با آندرانیک تیموریان باز کرده است و اخباره منتشره نیز از پیشرفت مذاکرات نقل می کنند ولی آنچه مسلم است جدایی جباری از استقلال به نفع مذاکرات تراکتور نخواهد بود و استقلالی ها مذاکره خود با این دو بازیکن را جدی تر خواهند گرفت و این خبر خوبی برای تراکتوری ها نخواهد بود

با این تفاسیر زینی زاده باید کمی به خود بیاید و با دست دست کردن نه تنها مشکلی حل نمی شود بلکه اولین کل کل خود را با حاج فتل را خواهد باخت و این چندان برای تراکتوری ها خوشایند نیست و خالی ماندن دو سهمیه خالی لیگ برتری و سهمیه های خارجی و آسیایی مشکلات و انتقادات را دو چندان خواهد کرد که امیدواریم همه این اتفاقات فقط در حرف باقی مانده و بزودی شاهد خبری از خروجی رسانه ها مبنی بر جذب یکی از این دو بازیکن باشیم .

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
کارگاه بدنسازی در فوتبال پایه برگزار شد + تصاویر

کارگاه بدنسازی در فوتبال پایه در محل روابط عمومی باشگاه تراکتورسازی با شرکت مربیان تیمهای پایه باشگاه در تاریخ 92/4/12 با تدریس دکتر سعید نیکوخصلت رئیس دانشکده تربیت بدنی دانشگاه تبریز برگزار گردید.
در این کلاس دکتر نیکوخصلت با بیان آخرین دستاوردهای علمی و پژوهشی در رابطه با بدنسازی رده سنی فوتبال پایه توضیحات لازم را ارائه نمودند.

a%20(2).JPG

a%20(4).JPG

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
شروع استعدادیابی تیمهای پایه باشگاه تراکتورسازی

akademy.JPG

شروع استعدادیابی تیمهای پایه باشگاه تراکتورسازی طبق اعلام آکادمی باشگاه استعدادیابی از بازیکنان تیمهای پایه از تاریخ 92/4/17 تا تاریخ 92/4/30 شروع خواهد گردید.
این استعدادیابی زیر نظر گروه مربیان و استعدادیابان باشگاه در زمین چمن مصنوعی باشگاه انجام خواهد گرفت .

علاقمندان به شرکت می توانند با شماره تلفن 4246014 تماس حاصل نمایند.

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
مهاجم استرالیایی در راه تراکتورسازی تبریز

اهراب نیوز - حمید زینی زاده با اشاره به وضعیت تراکتورسازی اظهار داشت: اردوی تهران اردوی خیلی خوبی بود و باعث شد تا نقاط ضعف تیم مشخص شود. همچنین تیم به هماهنگی خوبی رسید و از جهت دیگر نیز باعث شد تا بتوانم در این اردو با چند اسپانسر مذاکره کنیم.
تاریخ انتشار: شنبه ۱۵ تير ۱۳۹۲ ساعت ۱۸:۱۶کد مطلب : 13089
مدیرعامل تراکتورسازی درمور مذاکره تلفنی امروز خود با فلاویو لوپز افزود: چنین چیزی صحت ندارد و من این را تکذیب می کنم. لوپز از طریق رابط خود در ایران پیغام فرستاده تا با رابط او مذاکره کنیم. ما هم از وی خواستیم تا به باشگاه بیاید و رودر رو اگر حرفی است، بزنیم.

زینی زاده در مورد جذب نکردن سهمیه بازیکن آسیایی اظهارداشت:بازیکن آسیایی خوبی که بتواند انتظارات را بر آورده کند، وجود ندارد با این حال ما با بازیکن استرالیایی که فوروارد هست، به توافق اولیه رسیدم و اگر مشکلی پیش نیاید وی را جذب می کنیم.

مدیرعامل تراکتور سازی در موردسهمیه بازیکنان خارجی این تیم افزود:با بازیکنان خارجی خوبی مذاکره کردیم و قرار شده این هفته به تمرینات ملحق شوند. در صورت جلب رضایت کادر فنی با آنها قرار داد می بندیم. امسال قصد داریم بازیکنان خارجی خوبی بگیریم تا مشکلی در مسابقات نداشته باشیم.

زینی زاده در مورد وضعیت کنونی ایرانپوریان که گفته می شود به علت دوپینگ محروم خواهد شد، گفت: پیگیر وضعیت این بازیکن هستیم تا ببینیم چه می شود. هنوز به ما چیزی ابلاغ نشده است. ایرانپوریان با ما قرارداد دارد و در لیست است.

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
انصاری فرد به پرسپولیس نزدیکتر هست تا تراکتور

با پر شدن لیست لیگ برتری های سپاهان کریم انصاری فرد حالا باید دست به انتخاب نهایی بزند و از بین تراکتورسازی یا پرسپولیس یکی را به عنوان تیم سال آینده اش انتخاب کند اما با مصاحبه هایی که او اخیرا انجام داده می توان حدس زد احتمال حضور این بازیکن در پرسپولیس بیشتر از تراکتورسازی است.

کریم که خودش را مدیون هواداران پرسپولیس می داند در شرایط فعلی به تیم خودش نزدیک به نظر می رسد چرا که ظاهرا قضیه رفتنش به اروپا فعلا منتفی است و البته استقلال هم او را نمی خواهد.

با این حال انصاری فرد هر چه دیرتر تصمیم بگیرد زمان را از دست خواهد داد و هر چقدر که انفرادی تمرین کند برای علی دایی که به نظم تمرینی و حضور مستمر در کار گروهی شرکت دارد بازیکن ایده آل نخواهد شد.

در هر حال از آنجایی که فقط 5 روز به پایان مهلت نقل و انتقالات باقی مانده کریم بالاخره باید دست به انتخاب نهایی بزند .آیا او اهالی فوتبال را با رفتنش به تبریز سورپرایز خواهد کرد یا دوباره دل هواداران پرسپولیس که یک سال به پایش ایستادند را به دست می آورد؟

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
می‌خواهم شماره 88 بپوشم اما...

اسدی کپیتان فصل گذشته تراکتورسازان گفت: می‌خواهم شماره ۸۸ بپوشم اما نمی‌دانم قانون این اجازه را به من می دهد یا نه. شماره هشت تراکتورسازی متعلق به علی کریمی است

اسدی افزود: کریمی قبول نکرد بازوبند تیم را ببندد و این وظیفه را بر عهده من گذاشت، من شاید بازوبند ببندم اما علی کریمی بزرگ تیم است وحرف‌های او برای همه بچه‌های تیم ارزش دارد.

وی اضهار داشت: تراکتور سازی امسال حرف‌های زیادی برای گفتن خواهد داشت و با حمایت هواداران می‌خواهیم به عنوان قهرمانی برسیم. نمی‌شود قول قهرمانی داد اما تمام تلاشمان را می‌کنیم که به این هدف برسیم.

وی همچنین گفت: جواد نکونام بازیکن بزرگی است اما با توجه به شرایط فعلی بعید می‌دانم او به تراکتورسازی بیاید. با این حال همه از حضور او استقبال می‌کنیم.

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
انصاري فرد انتخاب مي كند؛سرخ تهران يا سرخ آذربایجان ....؟؟؟؟

انصاريفرد هر چه ديرتر تصميم بگيرد زمان را از دست خواهد داد و هرچقدر كه انفرادي تمرين كند براي علي دايي كه به نظم تمريني و حضور مستمر در كار گروهي شركت دارد بازيكن ايده آل نخواهد شد

سايت گل – با پر شدن ليست ليگ برتري هاي سپاهان كريم انصاري فرد حالا بايد دست به انتخاب نهايي بزند و از بين تراكتورسازي يا پرسپوليس يكي را به عنوان تيم سال آينده اش انتخاب كند اما با مصاحبه هايي كه او اخيرا انجام داده مي توان حدس زد احتمال حضور اين بازيكن در پرسپوليس بيشتر از تراكتورسازي است.
كريم كه خودش را مديون هواداران پرسپوليس مي داند در شرايط فعلي به تيم خودش نزديك به نظر مي رسد چرا كه ظاهرا قضيه رفتنش به اروپا فعلا منتفي است و البته استقلال هم او را نمي خواهد.
با اين حال انصاري فرد هر چه ديرتر تصميم بگيرد زمان را از دست خواهد داد و هر چقدر كه انفرادي تمرين كند براي علي دايي كه به نظم تمريني و حضور مستمر در كار گروهي شركت دارد بازيكن ايده آل نخواهد شد.
در هر حال از آنجايي كه فقط 5 روز به پايان مهلت نقل و انتقالات باقي مانده كريم بالاخره بايد دست به انتخاب نهايي بزند .آيا او اهالي فوتبال را با رفتنش به تبريز سورپرايز خواهد كرد يا دوباره دل هواداران پرسپوليس كه يك سال به پايش ايستادند را به دست مي آورد؟

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
زینی زاده: امیدوارم مذاکراتمان با انصاری فرد نتیجه بدهد/ صحبت جدیدی با طالبی و نکونام نکرده ایم

مدیرعامل باشگاه تراکتورسازی از مذاکره با کریم انصاری فرد خبر داد.
حمید زینی زاده در گفت و گو با خبرنگار اوج نیوز، درباره مذاکره با مهاجم فصل گذشته پرسولیس عنوان کرد: من 3 روز پیش به صورت تلفنی با انصاری فرد صحبت کردم. در حال مذاکره با این بازیکن هستیم و امیدواریم این مذاکرات نتیجه بدهد. پیگیر هستیم اما او هم باید انتخاب کند.
وی درباره وضعیت فرشید طالبی و جواد نکونام ادامه داد: مذاکره جدیدی با این دو بازیکن صورت نگرفته و باید ببینیم ظرف روزهای آینده چه اتفاقاتی رخ می دهد.
زینی زاده در پایان افزود: با جذب یک مدافع و یک مهاجم پرونده نقل و انتقالات تراکتورسازی بسته می شود.

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
وسواسی شده اند یا سرکار ماندند؟/ سکته در یارگیری تراکتورسازی

285528_heroa.jpg

تب تند تراکتورسازان در یارگیری زود به عرق نشسته و مدتهاست خبری از بازیکن جدید در این تیم نیست.

سایت گل - تراکتورسازی یکی از اولین تیم های لیگ برتری بود که به محض انتخاب سرمربی جدید خود یعنی مجید جلالی وارد بازار نقل و انتقالات شد و در همان ابتدا توفانی برپا کرد. حامد لک، داود نوشی صوفیانی، محسن دلیر، میثم بائو ، فرشاد احمد زاده و سعید دقیقی بیش از یک ماه است که به این تیم تبریزی منتقل شده و در تمریناتش حضور دارند و علی کریمی هم که روز 25 خرداد با تبریزی ها شروع کرد، در واقع آخرین خرید تراکتور تا به حال بوده است.
اما بعد از کریمی هیچ چهره جدیدی به جمع تراکتورسازان ملحق نشده و فقط اسامی هستند که مطرح می شوند و بعد با تیم دیگری توافق می کنند. ابتدا صحبت از محمد قاضی بود که کنسل شد، بعد از آمدن کریمی گفته شد که نکونام هم به تبریز می آید ولی از او خبری نشد، یک روز صحبت از آندرانیک تیموریان مطرح شد ولی این مورد هم به سرانجام نرسید و امیرحسین صادقی هم آخرین گزینه ای بود که روز پنج شنبه قراردادش با استقلال را تمدید کرد و در جمع آبی پوشان پایتخت ماندنی شد.
حالا هواداران تراکتورسازی کم کم دارند نگران می شوند. با شروع رویایی تراکتورسازی علاقمندان این تیم امیدوار بودند که خیلی زود فهرست تیم کامل شود تا مثل دور برگشت فصل قبل دچار کمبود بازیکن نشوند ولی حالا که 2 سهمیه لیگ برتری این تیم خالی مانده هیچ خبر جدیدی به گوش نمی رسد. نمی دانیم تراکتوری ها وسواسی شده اند یا به خاطر نامهای دهان پرکن فعلا دست نگه داشته اند. در حال حاضر صحبت از میلاد میداوودی ، مجتبی جباری و کریم انصاریفر است ولی هواداران تراکتور دیگر خیلی به این اخبار پادرهوا دلخوش نمی کنند چون با توجه به تجربه کسب شده از مذاکرات و شایعات قبلی حالا می دانند که تا بازیکنی امضا نکند و سرتمرین نیاید نمی توان او را تراکتوری دانست. البته این روزها می توان قرارداد بست و یک ماه هم تمرین کرده و ناگهان پیچید و از نصف جهان به پایتخت دودی منتقل شد ولی به هرحال قرارداد بستن در نوع خود یک دلگرمی است و خیلی بهتر از شایعه هاست! کاچی به از هیچی!!

بالا