• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب طرفداران تراکتورسازی تبریز

javad19

Registered User
تاریخ عضویت
9 سپتامبر 2010
نوشته‌ها
4,850
لایک‌ها
619
محل سکونت
Azərbaycan
فرزندان ستارخان، فاتحان همیشگی تهران

تراکتورسازی در ده بازی اخیر خود در تهران، شش پیروزی داشته‌اند و تنها یک شکست

«تهران خانه دوم ماست» تراکتوری‌ها با استناد به جمعیت چند میلیونی آذری‌زبان‌های مقیم پایتخت، تهران را خانه دوم تیم خود می‌دانند. حضور همیشگی ده‌ها هزار هوادار تراکتور در بازی‌هایی که این تیم در تهران برگزار می‌کند نیز سندی بر این ادعاست. در بازی‌های با تیم‌های بی‌تماشاگر مانند نفت و راه‌آهن و پیکان که همیشه ورزشگاه‌ها در اختیار سرخپوشان تبریزی بوده و در بعضی از بازی‌های تراکتور مقابل سرخابی‌های پایتخت نیز تعداد طرفداران تیم میهمان با طرفداران میزبانی برابری می‌کرده است. در ابتدای همین فصل نیز زمانی که تراکتور برای انجام بازی دوستانه با نفت تهران به تهران آمد، بیش از هزار هوادار این تیم به ورزشگاه دستگردی رفتند تا سرخپوشان حتی در بازی دوستانه نیز غربت را احساس نکنند. حالا تراکتور در اولین بازی فصل جدید دوباره پا به تهران و ورزشگاه آزادی می‌گذارد. این در حالی است که باتوجه به حضور ستاره‌های پرتعداد، تمرین‌های تراکتور در هفته گذشته همیشه بیش از ۴ هزار نفر تماشاگر داشته و پیش‌بینی می‌شود که امسال دوباره هواداران این تیم به ورزشگاه‌ها هجوم بیاورند. چه در بازی‌هایی که در ورزشگاه یادگار برگزار می‌شود و چه در بازی‌های خارج از تبریز. همین پیش‌بینی، مدیران این باشگاه را واداشته ۴۰‌درصد از ظرفیت ورزشگاه آزادی را پرسپولیسی‌ها و سازمان لیگ تقاضا کنند. به پشتوانه همین هواداران است که تراکتوری‌ها نتایج شگفت‌انگیزی در تهران کسب کرده‌اند. تبریزی‌ها که بعد از وقفه‌ای هشت ساله در لیگ نهم دوباره به لیگ برتر برگشتند، از آن زمان تاکنون ۱۸ بار در تهران مقابل تیم‌های تهرانی به میدان رفته‌اند. دست‌آورد تراکتور در این ۱۸ بازی شگفت‌انگیز است. هشت پیروزی، هفت تساوی و تنها سه باخت. این یعنی تراکتوری‌ها از هر بازی خود در «خانه دوم» خود، به‌طور متوسط ۱٫ ۷۲ امتیاز کسب کرده‌اند. کمی کمتر از میانگین امتیازات بازی‌هایی که در خانه نخست خود، تبریز برگزار کرده‌اند. دو باخت تراکتوری‌ها در تهران به بازی‌هایشان مقابل پرسپولیس در لیگ‌های نهم و دهم بر می‌گردد و یک باخت دیگر در آخرین حضورشان در ورزشگاه آزادی در بازی مقابل استقلال. فاتحان تهران امشب دوباره در تهران مقابل پرسپولیس و علی دایی قرار می‌گیرند. تبریزی‌ها در سه رویارویی قبلی خود با دایی در تهران، دو برد یک-صفر داشتند و یک باخت با همین نتیجه.

نتایج تراکتور در تهران در ۴ فصل گذشته

لیگ نهم: استیل‌آذین ۲ – تراکتور ۲، پرسپولیس ۲ – تراکتور یک، راه‌آهن صفر – تراکتور صفر، استقلال ۲ – تراکتور ۲

لیگ دهم: پرسپولیس یک – تراکتور صفر، استیل‌آذین صفر – تراکتور یک، راه‌آهن صفر – تراکتور یک، نفت یک – تراکتور یک، استقلال یک- تراکتور ۲

لیگ یازدهم: استقلال ۲ – تراکتور ۳، پرسپولیس صفر – تراکتور یک، نفت یک – تراکتور یک، راه‌آهن صفر – تراکتور یک

لیگ دوازدهم: پیکان یک- تراکتور یک، راه‌آهن صفر – تراکتور یک، نفت یک – تراکتور یک، استقلال یک – تراکتور صفر
 

javad19

Registered User
تاریخ عضویت
9 سپتامبر 2010
نوشته‌ها
4,850
لایک‌ها
619
محل سکونت
Azərbaycan
ارتش سرخ آذربایجان از کجا راهی می‌شود؟

هزاران هوادار تراکتورسازی خود را از شهرهای ترک‌نشین برای تماشای بازی این تیم مقابل پرسپولیس به ورزشگاه آزادی می‌رسانند

آزادراه تبریز- تهران امروز در اختیار ماشین‌هایی است که پرچ تراکتور را از پنجره‌هایشان آویزان کرده‌اند. ماشین‌هایی که از تبریز و شهرهای اطراف به سمت تهران و ورزشگاه آزادی می‌روند تا تراکتور در بازی با پرسپولیس تنها نماند.

در تبریز غوغایی برپاست. هر کسی به دنبال همسفری است تا خود را به استادیوم آزادی برساند. دو گروه عمده هواداری به نام تی‌تی و اوزبه‌اوز قرار و مدارها را برای صبح چهارشنبه فیکس کرده‌اند. تی‌تی‌ها با چندین اتوبوس بعد از اذان صبح زیر پل کابلی قرار گذاشته‌اند و اوز‌به‌اوزها از ۳ روز قبل اعلام کرده‌اند که دیگر ظرفیت تکمیل است و از ترمینال بزرگ تبریز راهی خواهند شد. خودروهای شخصی که شامل هواداران قدیمی تراکتور می‌شود از مقابل ترمینال قدیم که نبش میدان گجیل است راهی خواهند شد. حتی خودروهای شخصی هم داشتن همسفر و همراه در طول مسیر را ترجیح می‌دهند. چه آنها که از ترمینال قدیم راهی می‌شوند و چه آنها که جلوی کافه باستان در ابتدای خیابان فروسی قرار گذاشته‌اند.

ارومیه‌ای‌ها هم دیگر چاره‌ای جز راهی شدن با ماشین‌های شخصی ندارند. تعداد محدود اتوبوس‌ها تکمیل است و روز چهارشنبه تمامی اتوبوس‌های خروجی به مقصد استادیوم آزادی رفت‌وبرگشت اجاره شده است. صبح امروز ابتدای اتوبان خاتم الانبیا، وعده‌گاه ارومیه‌ای‌هایی است که می‌خواهند تا تهران برانند.

و اما سراب؛ ۳ اتوبوس اجاره‌ای از اردبیل و ۵ مینی‌بوس مسیر سراب-تبریز! امروز راننده‌ها به جای تبریز، مسیر آزادی را در پیش خواهند گرفت.

«علی سرباز». اردبیلی‌ها اینجا جمع می‌شوند. علی سرباز اتوبانی است که انتهای آن به ترمینال اردبیل می‌رسد. اردبیلی‌ها دلایل زیادی برای سفر به تهران دارند: «اده هم تراختور وار، هم علی وار، هم کریم».

آستارا، شهر ترک‌نشینی که ارتباط خیلی خوبی با فارس‌ها دارد اما وقتی حرف از بازی تراکتور و پرسپولیس در میان باشد، ماجرا فرق می‌کند: «هه! اده صاباح گاز فلکه سی(آره! فردا صبح فلکه گاز)». چهارشنبه آستارا هم تعطیل است

از مردمان نمین هم خبر می‌گیرم. مردمی ساکن شهری کوچک در دل طبیعت گردانه حیران که وعده دیدارشان جایی است به‌نام بلاغلار! سر چشمه‌سارها…

از زنجان و قزوین و شهریار و اسلام‌شهر و کرج و تهران آماری به تبریز نرسیده است اما قابل پیش‌بینی است که چنین شوری در میان ترک‌های این شهرها هم برپا باشد. درست مثل کاظم، دوست سلطان آبادی‌ام که پشت تلفن می‌گوید: «همه می‌آیم تا بگوئیم: یاشاسین آذربایجان، یاشاسین تراختور.»
 

javad19

Registered User
تاریخ عضویت
9 سپتامبر 2010
نوشته‌ها
4,850
لایک‌ها
619
محل سکونت
Azərbaycan
ترکیب 18 نفره تراکتورسازی مقابل پرسپولیس مشخص شد

تراکتورسازان دیروز با پرواز ۱۱.۴۰ تبریز را به مقصد تهران ترک کرد.

به گزارش واحد دریافت خبر اهراب نیوز، علی کریمی، فرشید طالبی، میثم بائو، حبیب گردانی، مرتضی اسدی، سعید دقیقی، محمد ابراهیمی، مهدی کریمیان، جواد کاظمیان، سیدمحسن حسینی، محمد ایرانپوریان، شهریار شیروند، مهدی کیانی، محمد نصرتی، فرشاد احمدزاده، حامد لک و داود نوشی صوفیانی تیم را در سفر تهران همراهی می کنند.

همچنین کریم انصاریفرد به منظور دریافت کارت بازی خود به تنهایی عازم تهران شده و مارکو باسارا مهاجم صربستانی نیز به منظور انجام تست پزشکی در فدراسیون حضور دارد.

تراکتورسازی در اولین هفته از رقابت های سیزدهمین دوره لیگ برتر ، ساعت ۲۲امروز (چهارشنبه شب) در ورزشگاه آزادی تهران به مصاف پرسپولیس این شهر می رود.
 

javad19

Registered User
تاریخ عضویت
9 سپتامبر 2010
نوشته‌ها
4,850
لایک‌ها
619
محل سکونت
Azərbaycan
هنوز کارت بازی انصاری‌فرد صادر نشده است

به گزارش خبرگزاری فارس، بحث حضور کریم انصاری فرد در تراکتورسازی با موانعی روبرو شده است. در همین راستا طبق اعلام مسئولان سازمان لیگ به دلیل اینکه هنوز مدارک این بازیکن به سازمان لیگ ارسال نشده است تا به این لحظه هنوز کارت بازی برای او را صادر نکرده اند.

برای صدور کارت بازی باید مدارک این بازیکن در اختیار مسئولان سازمان لیگ قرار بگیرد که هنوز این کار صورت نگرفته است.
 

javad19

Registered User
تاریخ عضویت
9 سپتامبر 2010
نوشته‌ها
4,850
لایک‌ها
619
محل سکونت
Azərbaycan
گلر تراكتور:آذري هاي تهران هم طرفدار ما هستند



امسال تراکتور شخصیت تیمی بسیار بزرگی دارد و با بازیکنان بزرگی که جذب کرده است هدفی جز قهرمانی در لیگ برتر ندارد .

سايت گل - داوود نوشی صوفیانی دروازبان جوان و بومی تیم تراکتورسازی تبریز در آستانه بازی تیم های تراکتورسازی و پرسپولیس در خصوص اين بازي گفت :« دو تیم پرسابقه و قدرتمند امروز در مقابل هم قرار می گیرند و مطمئنا شاهد یک بازی بسیار زیبا و دلنشین خواهیم بود چون هر دو تیم برای برد بازی می کنند و این بر زیبایی این بازی می افزاید. ما هم برای شروعی قدرتمند در لیگ سیزدهم به برد در این بازی نیاز داریم و با کمک هواداران مان هر سه امتیاز این بازی را کسب خواهیم كرد.امسال تراکتور شخصیت تیمی بسیار بزرگی دارد و با بازیکنان بزرگی که جذب کرده است هدفی جز قهرمانی در لیگ برتر ندارد . »

وي در خصوص حضور هواداران تراکتورسازی در این بازی گفت :«مطمئنا هواداران زیادی از تبریز خود را برای دیدن این بازی به استادیوم می رسانند همچنین آذری های تهران نیز امروز در استادیوم از تراکتور حمایت خواهند کرد ، هوادران تراکتور همیشه از این تیم حمایت کرده اند من در بازی های قبلی تراکتور نبودم ولی از حضور هواداران در استادیوم آزادی خبر دارم که در بازی های قبلی 30-40 هزار هوادار آمده اند و میزبان تیم حریف بوده اند .»
 

javad19

Registered User
تاریخ عضویت
9 سپتامبر 2010
نوشته‌ها
4,850
لایک‌ها
619
محل سکونت
Azərbaycan
کریمی: سمت نیمکت پرسپولیس نمی‌روم

قانون آنلاین- بازی چهارشنبه شب بین پرسپولیس و تراکتورسازی به اندازه کافی جذابیت‌های حاشیه‌ای دارد، اما این یکی‌اش دیگر از همه جالب‌تر است. روزنامه ورزشی گل گفت‌وگویی اختصاصی با علی کریمی گرفته که قرار است روز چهارشنبه منتشر شود. تیتر یک این روزنامه نقل قولی است از آقای جادوگر که در پاسخ به این سوال که آیا برای علی دایی گل می‌برد یا خیر، گفته: «ترجیح می‌دهم به سمت نیمکت پرسپولیس نروم.»

البته مشکلات بین دایی و کریمی بر کسی پوشیده نیست و ریشه‌ای تاریخی دارد، اما آخرین مشکل میان آن‌ها به اظهار نظر تند دایی درباره کریمی برمی‌گردد که درحالی که کریمی برای ماندن در پرسپولیس چراغ سبز نشان داده بود، دایی به خبرنگاران گفته بود: «تا جایی که من می‌دانم، ایشان از فوتبال خداحافظی کرده.»

البته کریمی به روزنامه گل گفته که مشکل اصلی‌اش با فرد دیگری است که روی نیمکت پرسپولیس می‌نشیند و این شخص کسی نیست جز شیرینی، سرپرست پرسپولیس!

کریمی در پیغامی برای هوادارانش گفت: «امسال هم در بین بامعرفت‌ها و بامرام‌ها هستم، همان‌هایی که رنگ‌شان سرخ و مرام‌شان عشق است؛ هوای پرسپولیس را داشته باشید.»
 

javad19

Registered User
تاریخ عضویت
9 سپتامبر 2010
نوشته‌ها
4,850
لایک‌ها
619
محل سکونت
Azərbaycan
ايرانپوريان:تماشاگران بازي امشب بيشتر قرمز تراكتوري اند

هواداران ما ثابت کرده اند که فاصله برایشان معنی ندارد و هرجا که تراکتور حضور دارد آنها هم هستند.مطمئن باشید امروز هم هواداران بسیار زیادی به ورزشگاه می آیند.

سايت گل - محمد ایرانپوریان مدافع كناري تراکتورسازی در خصوص بازی حساس مقابل پرسپولیس گفت :« خوشبختانه تمرینات خوب و اردو های بسیار خوبی برگزار کرده ایم و ازهمه نظر آماده تقابل با تیم پرسپولیس هستیم و قطعا برای کسب هر سه امتیاز بازی وارد زمین مسابقه می شویم . همه از حسایت بسیار بالای این بازی خبر دارند چه هوادار و چه بازیکنان می دانند که بازی سختی پیش رو داریم .پرسپولیس تیم بزرگ و قابل احترامی هست ولی ما فقط برای برد بازی می کنیم چرا که هدف بزرگی داریم و آن هم قهرمانی پس از دو فصل نایب قهرمانی در لیگ برتر است .»

وي در خصوص حضور هواداران تیم تراکتورسازی در این بازی حساس گفت :«هواداران ما ثابت کرده اند که فاصله برایشان معنی ندارد و هرجا که تراکتور حضور دارد آنها هم هستند.مطمئن باشید امروز هم هواداران بسیار زیادی به ورزشگاه می آیند.در واقع تماشاگران در این بازی بیشتر قرمز تراکتوری خواهند بود تا قرمز پرسپولیسی.

ايرانپوريان كه ابتدا متهم به دوپينگ شد اما بعد تبرئه شد در پايان گفت:«هواداران تراکتورسازی همیشه ثابت کرده اند که چقدر تیم شان را دوست دارند و برای حمایت از تیم خود لحظه ای کم نمی گذارند. هواداران ما 90 دقیقه بی امان تشویق می کنند که این سبک تشویق در هیچ کدام از تیم های ایران وجود ندارد.»
 

javad19

Registered User
تاریخ عضویت
9 سپتامبر 2010
نوشته‌ها
4,850
لایک‌ها
619
محل سکونت
Azərbaycan
تیر خلاص کریمی به شقیقه دایی

قانون آنلاین- «هوای پرسپولیس را داشته باشید»؛ این پیغام علی کریمی به میلیون‌ها پرسپولیسی کشورمان بود که شب گذشته به سرعت برق و باد در فضای پیامکی و اینترنتی تکثیر شد. علی کریمی که احتمال داده می‌شود قهرمان امشب سکوها باشد، با این پیام متفاوت خواسته یا ناخواسته عرصه را بر دایی به شدت تنگ کرده است. او با توصیه به هواداران برای حمایت از تیم محبوب‌شان، در درجه اول مسوولیت هرگونه حرکت اعتراضی تماشاگران با استفاده از اسم «کریمی» را از خودش رفع می‌کند و در درجه دوم تفاوت‌های خودش با دایی را به رخ می‌کشد. سرمربی کنونی پرسپولیس دو فصل پیش هنگام رویارویی با سرخپوشان رفتار خوبی نداشت و حالا واکنش متفاوت جادوگر قطعا با مساله دایی و آن حکایت مشهور «عزت» مقایسه خواهد شد!
 

javad19

Registered User
تاریخ عضویت
9 سپتامبر 2010
نوشته‌ها
4,850
لایک‌ها
619
محل سکونت
Azərbaycan
دو مصاف متوالی در لیگ برتر/اتفاق تکرارنشدنی برای پرسپولیس و تراکتور

قانون آنلاین- دو تیم پرسپولیس و تراکتورسازی در حالی اولین دیدار خود در لیگ سیزدهم را مقابل هم برگزار می‌کنند که در آخرین هفته از لیگ قبلی هم به مصاف یکدیگر رفته بودند. این‌که دو تیم در تاریخ لیگ‌های برتر طی دو هفته متوالی به مصاف هم می‌روند در نوع خود اتفاق جالبی است.
اما بازی قبلی این دو تیم که در هفته ۳۴ لیگ گذشته و روز ۲۰ اردیبهشت‌ماه در تبریز برگزار شد با نتیجه ۳ بر یک به سود میزبان خاتمه یافت که گل‌های آن بازی را سیدصالحی، مهدی کریمیان و گیلسون برای تراکتورسازی و رضا حقیقی برای پرسپولیس به ثمر رساندند. مرور ترکیب دو تیم در آن بازی خالی از لطف نیست:

تراکتورسازی تبریز: مهدی ثابتی- محمدنصرتی- مرتضی اسدی- محمد ایرانپوریان- حبیب گردانی(59- فردین عابدینی)- مهدی کیانی- قاسم دهنوی- مهدی کریمیان- جواد کاظمیان(87- مسعود ابراهیم‌زاده)- سیدمهدی سیدصالحی (80- گیلسون)- محمد ابراهیمی
سرمربی:حسن آذرنیا

پرسپولیس تهران: رضا محمدی- حسین ماهینی- سیدجلال حسینی- رضا نورمحمد- محمدرضا خانزاده (83- محسن بنگر)- رضا حقیقی- مهرزاد معدنچی (۵۷- روح‌الله سیف‌اللهی)- میثم نقی‌زاده، ولاتکو گروزدانفسکی- عادل کلاه‌کج (60- فرشاد احمدزاده)- کریم انصاری‌فرد
سرمربی: یحیی گل‌محمدی
 

javad19

Registered User
تاریخ عضویت
9 سپتامبر 2010
نوشته‌ها
4,850
لایک‌ها
619
محل سکونت
Azərbaycan
تراکتور سفید پررنگ تر از پرسپولیس قرمز

میمون بودن این تقابل هم از این روست که پرسپولیس در سالهای اخیر بویژه در هفته های پایانی لیگ برتر، همواره نوید بخش پیروزی و سرور برای هواداران پرشور تراکتور بوده، چراکه کسب دو عنوان نائب قهرمانی سرخپوشان تبریزی در دو فصل گذشته لیگ برتر فوتبال ایران با کسب امتیاز کامل از سرخپوشان تهرانی رقم خورده است و این بار هم کسب سه امتیاز در هفته اول می تواند گام بلندی در رسیدن به نخستین عنوان قهرمانی لیگ برتر باشد.

بازی امشب پرسپولیس و تراکتور، سی و سومین مسابقه رسمی دو تیم سرخ پوش و پرطرفدار فوتبال ایران است. در 32 بازی گذشته، پرسپوليس 14 بار و تراکتورسازی شش بار پيروز شده و دو تیم، در12 مسابقه هم به تساوي رسيده اند. با این تفاوت که این نسبت از فصل نهم لیگ برتر که تراکتورسازی پس از غیبتی هشت ساله به سطح یک فوتبال کشور بازگشت، به نفع تراکتورسازان حالت معکوس به خود گرفته است. چراکه حاصل رقابت دو تیم در هشت بازی اخیر لیگ برتر(فصل های نهم، دهم، یازدهم و دوازدهم)، کسب پنج پیروزی متوالی برای تراکتورسازی، دو پیروزی به سود پرسپولیس و یک تساوی برای دو تیم بوده است. بهترين نتيجه پرسپوليس مقابل تراکتور برد 4-1 در فصل 70 ليگ آزادگان است.

نتیجه ای که سرخپوشان تبریزی انتقامش را در فصل یازدهم لیگ برتر گرفتند و در ورزشگاه یادگار امام تبریز با همین نتیجه چهار بر یک پرسپولیس را شکست دادند. این پیروزی ارزشمند، تراکتور را در آن برهه به رده دوم جدول رده بندی رساند و برای نخستین بار عنوان نائب قهرمانی لیگ برتر و سهمیه لیگ قهرمانان آسیا را برای سرخپوشان تبریزی و هواداران پرشمار این تیم به ارمغان آورد. آخرین مسابقه دو تیم هم بر می گردد به اردیبهشت امسال. مصافی که آخرین دیدار هفته پایانی لیگ دوازدهم بود و در ورزشگاه یادگار امام تبریز سه بر یک به سود تراکتور تمام شد. از قضا همین برد شیرین تراکتورسازان را برای دومین سال متوالی نائب قهرمان لیگ برتر کرد.

به یقین مسابقه امشب دو تیم تراکتورسازی تبریز و پرسپولیس تهران هم همچون همیشه، مهمترین و جذاب ترین دیدار هفته لیگ برتر است. دیداری که بعنوان اولین مسابقه فصل سیزدهم در ورزشگاه آزادی تهران برگزار می شود. آنچه که بر جذابیت های مسابقه امشب میافزاید، حضور بازیکنان کلیدی و گلزنان فصل گذشته دو تیم، در ترکیب تیم های مقابل است. علی کریمی و کریم انصاری فرد که فصل قبل در پرسپولیس بودند، امشب به احتمال فراوان در ترکیب تیم تراکتور به میدان می روند و در مقابل سید مهدی سید صالحی و قاسم دهنوی هم، که فصل گذشته در جمع سرخپوشان تبریزی حضور داشتند، امشب برای پرسپولیس بازی می کنند. جالب اینکه سید مهدی سید صالحی فصل گذشته با زدن 16 گل، برترین گلزن تراکتور و دومین گلزن برتر لیگ شد و کریم انصاری فرد هم با هشت گل زده، بیشترین گل را برای پرسپولیس به ثمر رساند. حضور پیام صادقیان در ترکیب تیم پرسپولیس هم می تواند از جمله جذابیت ها و حواشی مسابقه امشب دو تیم باشد.

پیام بازیکن تبریزی الاصل، چند سالی است در تیم ذوب آهن اصفهان بازی می کرد و در فصل سیزدهم، حضور در تیم پرسپولیس را بر تراکتور ترجیح داد و همین موضوع، بازتابهایی منفی بین فوتبال دوستان تبریزی و هواداران تراکتور بدنبال داشت. در هر حال به خاطر همین جابجایی ها، امشب نگاه های هزاران هوادار فوتبال، نه تنها در تبریز و تهران، بلکه در سراسر کشور متوجه مصاف سی و سوم دو تیم است.

انتظار می رود هواداران پرشور تیم تراکتورسازی امشب با حضور پرشمار در ورزشگاه آزادی و حمایت از تیم محبوب خود، شب شیرین و به یاد ماندنی دیگری در تهران رقم بزنند و این حضور باشکوه، با کسب ششمین پیروزی متوالی تراکتور بر پرسپولیس همراه باشد.
 

javad19

Registered User
تاریخ عضویت
9 سپتامبر 2010
نوشته‌ها
4,850
لایک‌ها
619
محل سکونت
Azərbaycan
كساني هستند كه به فوتبال علاقه اي ندارند ولي حامي سرسخت تراکتورند

به گزارش تبریز بیدار ، محمداسماعيل سعيدي افزود: اين تيم مردمي با هواداران ميليوني خود از زمان ورود به سطح اول فوتبال كشور آثار بسيار مثبت اجتماعي، ورزشي و فرهنگي در فوتبال كشور و منطقه آذربايجان به جاي گذاشته كه چنين امري از سوي ساير تيم هاي كشور تاكنون محقق نشده است.
وي گفت: تراكتورسازي در بين آحاد مختلف مردم تاثيرگذاري زيادي دارد و مثل تيم هاي استقلال و پرسپوليس نيست كه فقط مورد حمايت اهالي فوتبال باشد و بايد توجه كنيم كه هواداران تراكتور ماوراي سرخابي ها هستند.
سعيدي اضافه كرد: در بين دوستداران تراكتور كساني وجود دارند كه به ورزش و فوتبال علاقه اي ندارند ولي حامي سرسخت اين تيم هستند كه اين موضوع در ميان هواداران تيم هاي پايتخت به ندرت مشاهده مي شود.

وي گفت: هواداري پير و جوان، كودك و نوجوان و شهري و روستايي از طبقات مختلف از تراكتور بحثي است كه منحصر به اين تيم پرهوادار است.
نماينده مردم تبريز، آذرشهر و اسكو در مجلس شوراي اسلامي افزود: اگر چنين پتانسيل بالا و بسيار وسيع مديريت مناسب شود، مي تواند در عرصه هاي مختلف حتي سياست تاثيرگذاري مثبتي داشته باشد.
سعيدي با تاكيد بر حمايت نمايندگان آذربايجان در مجلس از تيم تراكتورسازي، اظهاركرد: بنده در كنار همكارانم تمام تلاش ها را خواهيم كرد تا از اين تيم مردمي حمايت كنيم تا باشگاه بتواند به سير صعودي خود همچنان ادامه دهد.
 

javad19

Registered User
تاریخ عضویت
9 سپتامبر 2010
نوشته‌ها
4,850
لایک‌ها
619
محل سکونت
Azərbaycan
ائودن باخماق اولماز، دور گئدک ایستادیوما

تیلویزیوندا و گونده لیکلرده ۱۰% ۱۰% و…. دئمکلری یالنیز بو ایچین دیر کی
تیراختورچولار ایستادیوما آز گئتسین و اس پس تماشاچیلاری چوخ گؤرسنسینلر
آنجاق بوتون اویونلاردا آیدینلاشیب کی اس پس تماشاگرلری تیراختور قاباغیندا عاجیز
و گوجسوز دیرلر و چوخلاری ایسته ییرلر ائودن فوتبالا باخالار و ائله بونا گورا دا
آدلاری اولوب تاماشاچی. آنجاق بیز هر چاغ و هر شرایطده آذربایجان تیراختورونون
یانداشی ییق(هواداری)،گونلری ساییریق تیراختورون اویونو گلسین چاتسین و گئدک
ایستادیومدا اؤز تیراختوروموزا سس وئریب یاشاسین تیراختور و آذربایجان دئیک.
بئله لیکله تهراندا و کرجده یاشایان تورکلر بو گئجه آذربایجان تیراختورو ایله بیر داها
ایلقار(عهد) باغلاماق ایچین و یاشاسین آذربایجان دئمک ایچین ایستادیوما گئده جکلر.
اونوتمایین ایستادیومون ۵۰% بیزیم دیر .
ائودن باخماق اولماز، دور گئدک ایستادیوما
یاشاسین تیراختور —- یاشاسین آذربایجان
 

javad19

Registered User
تاریخ عضویت
9 سپتامبر 2010
نوشته‌ها
4,850
لایک‌ها
619
محل سکونت
Azərbaycan
تيتر هاي تراکتوري روزنامه هاي ورزشي


تبریز اسپورت : تیتر های تراکتوری روزنامه های ورزشی

TABRIZSPORT-allnews
خبر ورزشی :
- پرسپولیس تراکتور ۱۰۰ هزار نفری می شود
- دایی : کریمی جرو بزرگان فوتبال ماست
- دوئل سرخ
- انصاری فرد قطعا بازی می کند . انصاری فرد نمی تواند بازی کند
- جلالی : کریمی بهترین بازی اش را انجام می دهد
گل :
- انتقام در افتتاحیه
- تصمیم کریمی : گل نمی برد ، روبوسی نمی کند …
ایران ورزشی :
- پرسپولیس – تراکتور : افتتاحیه با شکوه
- سید صالحی : خدا کند گل بزنم
- تماشای پرسپولیس تراکتور در برج میلاد
- کارت بازی انصاری فرد صادر نشد
- تشویق کریمی در دقیقه ۸
- اسدی کاپیتان تیم است
- کریمی عالی تمرین می کند
روزنامه نود :
- دوعلی بزرگ
- کریمی به هواداران پرسپولیس : هوای پرسپولیس را داشته باشید
- یک گل و یک پاس گل برای پرسپولیس کنار گذاشتم
- انصاری فرد ۲۰ درصد داد و رضایت گرفت
- دقیقی : انصاری فرد از من دلخور نیست
- جلالی : کریمی واقعی را امشب ببینید
- کیانی : هواداران تراکتور نباید پشت در بمانند
- دایی به کمک مهاجم تراکتور آمد
البرز ورزشی :
- دوئل خونین قرمز ها
- روبوسی فرمالیته قبل بازی
- ۸ کریمی برتن سپاوویچ
- دایی : پرسپولیس با قدرت لیگ را آغاز می کند !
پیروزی :
- مشت اول !
- تراکتور اولین قربانی لیگ
- پیام کریمی به هواداران پرسپولیس : هوای پرسپولیس را داشته باشید
- دایی : خواهش می کنم تا دقیقه نود حمایت کنید
- کاپیتان پرسپولیس انتخاب شد …
پرسپولیس :
- تراکتور سوزی !
- هوادار به تماشا بیا
- دایی به کریمی : فوتبال همین است با تمام وجودت بازی کن !
هدف :
- شلیک استارت با فشنگ قرمز
- پاسخ کریمیان به استخاره دایی
- جلالی کریمی ما را تحت تاثیر خودش قرار داده
- دایی : تقابل کریمی و انصاری فرد با پرسپولیس ورزش است
- نامه عاشقانه کریمی به هواداران پرسپولیس
توپ ورزشی :
- افتتاحیه قرمز لیگ سیزدهم
- تراکتور پرسپولیس : تقابل کریمی و پرسپولیس
- باقری روی نیمکت پرسپولیس نمی شیند
- دایی : با حمایت طرفداران تراکتور را می بریم
 

javad19

Registered User
تاریخ عضویت
9 سپتامبر 2010
نوشته‌ها
4,850
لایک‌ها
619
محل سکونت
Azərbaycan
رییس کانون هواداران تراکتورسازی پیش بینی کرد/30 هزار هوادار تراکتورسازی امشب در ورزشگاه آزادی

رییس کانون هواداران تراکتورسازی گفت:بالای 30 هزار هوادار تراکتوری امشب در ورزشگاه آزادی حضور پیدا می کنند.
رحمان یاوران در گفت و گو با اوج نیوز در خصوص حضور هواداران تراکتورسازی در بازی امشب اظهار داشت:ما فکر می کنیم حدود 30 هزار هوادار تراکتور در بازی امشب به ورزشگاه آزادی بیایند.
وی افزود:دو جایگاه 14(طبقات بالا و پایین) امروز به هواداران ما اختصاص پیدا کرد لذا تراکتوری ها می توانند در جایگاه های 9،10،11،12،13،14 بنشینند.
یاوران در پایان اظهار امیدواری کرد که مسابقه امشب در کمال آرامش برگزار شود و به پایان برسد.
 

javad19

Registered User
تاریخ عضویت
9 سپتامبر 2010
نوشته‌ها
4,850
لایک‌ها
619
محل سکونت
Azərbaycan
عادل فردوسی پور گزارشگر بازی پرسپولیس - تراکتورسازی

عادل فردوسی پور گزارشگر بازی امشب خواهد بود.
به گزارش اوج نیوز، بنا بر اعلام مهدی هاشمی تهیه کننده برنامه فوتبال برتر، دیدار امشب تیمهای پرسپولیس و تراکتورسازی از هفته اول مسابقات لیگ برتر را عادل فردوسی پور گزارش خواهد کرد.
تقابل علی کریمی با تیم سابقش و حضور علی دایی و مجید جلالی روی نیمکت دو تیم بخشی از سوژه هایی است که قطعا عادل در گزارشش به آن اشاره خواهد کرد.
 

javad19

Registered User
تاریخ عضویت
9 سپتامبر 2010
نوشته‌ها
4,850
لایک‌ها
619
محل سکونت
Azərbaycan
گزارش اختصاصی نصرنیوز/ هواداران نکته قوت تراکتورسازان

به گزارش نصرنیوز، اولین بازی از اولین هفته رقابت های لیگ سیزدهم، امشب ساعت 22 بین تیم های پرسپولیس و تراکتورسازی در استادیوم 70 هزار نفری آزادی برگزار خواهد شد. با نگاهی به جدول بازی های این دوتیم مشاهده می شود که تراکتورسازی توانسته است در پنج بازی آخر پرسپولیس را شکست دهد و گفته می شود بازیکنان این تیم قصد دارند با برد در این بازی به ششمین برد پیاپی خود دست یابند. دو تیم تراکتورسازی و پرسپولیس از پرطرفدار ترین تیم های لیگ برتر به حساب می آیند و به نظر می رسد بازی روز چهارشنبه دو تیم نیز به دلیل حضور بازیکنانی چون دهنوی و سید صالحی در پرسپولیس و کریمی، انصاریفرد، کاظمیان و نصرتی در تراکتورسازی از حواشی خاصی برخوردار باشد.

سرخ پوشان پایتخت در خانه میزبان سفید پوشان دیار آذربایجان خواهند بود و امیدوارند هوادارانشان با حضور حداکثری حمایتشان کنند و در مقابل تراکتورسازان که هوادارانشان مثل همیشه خواهان نصف ظرفیت ورزشگاه هستند را به همراه دارند و بازیکنانشان نیز به این موضوع بارها اشاره کرده اند. در حساسیت های این دیدار موجب شد تا گزارشی در خصوص نظر بازیکنان و کادر فنی تراکتوری ها در خصوص بازی با پرسپولیس و حضور هواداران در استادیوم آزادی داشته باشیم.

مرتضی اسدی کاپیتان تراکتورسازی با اشاره به حساسیت این بازی و لزوم حضور هواداران این تیم گفت: به امید پیروزی به تهران می رویم و قصد داریم اولین گام را در لیگ سیزدهم محکم برداریم تا با برد در آزادی با روحیه بیشتری لیگ را ادامه دهیم. هواداران همیشه و همه جا حمایتمان می کنند و خواهند کرد و من از آنها می خواهم در آزادی هم حمایتمان کنند تا با تشویق ها و دلگرمی هایشان دست پر به تبریز بازگردیم.

مهدی کیانی هافبک جنگنده تراکتورسازان نیز در خصوص آمادگی خود برای بازی پرسپولیس اظهار داشت: خوشبختانه بعد از دو اردویی که پشت سر گذاشته ایم از لحاظ بدنی در حد ایده آل هستیم و تمرینات خیلی خوبی را انجام می دهیم و روز به روز برای این بازی آماده تر می شویم امیدوارم بازی خوبی را شاهد باشیم.

وی در ادامه افزود: همانطور که می دانید هواداران همیشه در سرما و گرما ما را تنها نگذاشته اند و می دانم که در این بازی هم تنها نیستیم و هر طور هم که باشد هوادارانمان برای حمایت به تهران خواهند آمد. پرسپولیس تیم خوبی بسته است . سرمربی خوب و کاربلدی را هم در اختیار گرفته است امیدوارم با پیروزی در این مسابقه شرمنده هوادارانمان نشویم.

علیرضا پژمان عضو کادر فنی تیم در خصوص وضعیت تیم برای این بازی خاطرنشان کرد: وضعیت تیم عالی است بهترین تمرینات را به بهترین نحو انجام دادیم و بازیکنان از آمادگی خوبی برای پیروزی در اولین بازی خود برخوردار هستند. همیشه بازی های اول به دلیل نبود شناخت کمی سخت است و تیم ها با احتاط بازی می کنند. تیمی که شروع محکمی داشته باشد در آینده نیز در جایگاه بهتری قرار خواهد گرفت.

پژمان در مورد بازی پرسپولیس و استقبال هواداران اظهار داشت : پرسپولیس امسال با سال قبل فرق کرده است. امسال تیم خیلی خوبی دارند و علی دایی نیز سرمربی این تیم است. بازی در زمین تیم پرسپولیس برگزار می شود و از امتیاز میزبانی استفاده خواهند کرد در مقابل هواداران ما هیچ موقع ما را تنها نگذاشته اند و دوست داریم در استارت لیگ حمایتمان کنند تا با تشویق های پرشورشان انرژی مضاعفی بگیریم. از هواداران نیز درخواست می کنم در این بازی با حواشی کاری نداشته باشند و فرهنگ اصیل خود را دوباره نشان دهند و تنها تیم خود را تشویق کنند.

کاظم محمودی دیگر عضو کادر فنی آمادگی تیم برای بازی امشب را خوب توصیف کرد و عنوان داشت: تمرینات بدنی خوبی را پشت سر گذاشته ایم و اوایل هفته قبل نیز تمرینات تاکتیکی را در دستور کار تیم قرار داده ایم. با تیم پرسپولیس قبل از شروع لیگ بازی دوستانه ای داشتیم که شناخت خوبی از بازیکنان آنها داریم و هوادارانمان هر کجا که تراکتور بازی داشته باشد آنجا هستند و حمایت های لازم را انجام می دهند در این بازی هم از آنها خواهش می کنم حضور یابند و با تشویق های خود به تیم روحیه بدهند.

محمد نصرتی بازیکن سابق پرسپولیس نیز در خصوص بازی امشب اظهار داشت : بازی سختی پیش رو داریم و پرسپولیس از شرایط میزبانی استفاده خواهد کرد. امیدوارم بازی خوبی را شاهد باشیم و دست پر از زمین خارج شویم. پرسپولیس بازیکنان خوبی جذب کرده و مربی خوبی دارد ولی ما نیز بازیکنان خیلی خوبی را جذب کرده ایم و تقریبا توانسته ایم اسکلت تیم را نیز حفظ کنیم. با توکل به خدا و پشتوانه تماشاگران به تهران می رویم و بازهم امیدواریم که سه امتیاز را ما کسب کنیم.

میثم بائو بازیکن سابق استقلال و بازیکن حال حاضر تراکتور گفت: بازی با پرسپولیس در هفته اول می تواند بازی جذاب و دیدنی باشد. کسب سه امتیاز در بازی اول تأثیر زیادی بر روی بازیکنان دارد. تراکتورسازی در آخرین بازی های خود با این تیم توانسته است با برد از زمین خارج شود و این خود یک امتیاز مثبت برای ما به حساب می آید از این موضوع نیز نباید بگذریم که هواداران ما در تهران تنهایمان نخواهند گذاشت و از این موضوع خیلی خوشحالیم که در آزادی تنها نیستیم .

آذرنیا سرپرست تیم میهمان خاطرنشان کرد: بازی با پرسپولیس همانند سایر بازی ها سه امتیاز دارد و از حساسیت آن چنانی برخوردار نیست. تمام بازیکنان و کادرفنی در تلاش هستند تا بتوانیم با هماهنگی لازم در این بازی بتوانیم سه امتیاز بازی را کسب کنیم. در این بازی هم کادر فنی و شخص مجید جلالی هر بازی کنی را که تشخیص بدهد در ترکیب قرار خواهد گرفت و هواداران این را بدانند که با بهترین ترکیب وارد میدان خواهیم شد.

****

با توجه به صحبت های مطرح شده از سوی کادرفنی و بازیکنان تراکتور به نظر می رسد هواداران نقطه اتکای تراکتور در این بازی خواهند بود و برخلاف میزبانی پرسپولیس تیم میهمان امید زیادی به حضور تماشاگرانش دارد.

باید تا امشب منتظر بمانیم تا ببینیم سرانجام مصاف حساس هفته نخست به نفع کدام تیم خواهد بود و سرخ های فوتبال ایران در مصاف با یکدیگر به چه نتیجه ای دست پیدا خواهند کرد.
 

javad19

Registered User
تاریخ عضویت
9 سپتامبر 2010
نوشته‌ها
4,850
لایک‌ها
619
محل سکونت
Azərbaycan
سعیدی: تاثيرگذاري تراكتور در جامعه فراتر از تيم هاي پايتخت است

به گزارش نصر نیوز به نقل از ایرنا،محمداسماعيل سعيدي افزود: اين تيم مردمي با هواداران ميليوني خود از زمان ورود به سطح اول فوتبال كشور آثار بسيار مثبت اجتماعي، ورزشي و فرهنگي در فوتبال كشور و منطقه آذربايجان به جاي گذاشته كه چنين امري از سوي ساير تيم هاي كشور تاكنون محقق نشده است.

وي گفت: تراكتورسازي در بين آحاد مختلف مردم تاثيرگذاري زيادي دارد و مثل تيم هاي استقلال و پرسپوليس نيست كه فقط مورد حمايت اهالي فوتبال باشد و بايد توجه كنيم كه هواداران تراكتور ماوراي سرخابي ها هستند.

سعيدي اضافه كرد: در بين دوستداران تراكتور كساني وجود دارند كه به ورزش و فوتبال علاقه اي ندارند ولي حامي سرسخت اين تيم هستند كه اين موضوع در ميان هواداران تيم هاي پايتخت به ندرت مشاهده مي شود.

وي گفت: هواداري پير و جوان، كودك و نوجوان و شهري و روستايي از طبقات مختلف از تراكتور بحثي است كه منحصر به اين تيم پرهوادار است.

نماينده مردم تبريز، آذرشهر و اسكو در مجلس شوراي اسلامي افزود: اگر چنين پتانسيل بالا و بسيار وسيع مديريت مناسب شود، مي تواند در عرصه هاي مختلف حتي سياست تاثيرگذاري مثبتي داشته باشد.

سعيدي با تاكيد بر حمايت نمايندگان آذربايجان در مجلس از تيم تراكتورسازي، اظهاركرد: بنده در كنار همكارانم تمام تلاش ها را خواهيم كرد تا از اين تيم مردمي حمايت كنيم تا باشگاه بتواند به سير صعودي خود همچنان ادامه دهد.
 

javad19

Registered User
تاریخ عضویت
9 سپتامبر 2010
نوشته‌ها
4,850
لایک‌ها
619
محل سکونت
Azərbaycan
رکورد استثنایی تراکتور سازی/پرسپولیس در آستانه 6 تایی شدن

به گزارش خبرنگار ورزشی باشگاه خبرنگاران، تراکتور سازی در حالی مقابل پرسپولیس قرار می گیرد که یک رکورد استثنایی دارد. البته به نظر می رسد این رکورد پیش از آنکه باعث تضعیف روحیه پرسپولیسی ها شود، باعث تهییج و برا نگیختگی انگیزه آنها می شود.

تراکتور سازی در پنج بازی آخر خود برابر پرسپولیس چه در تهران و چه در تبریز به پیروزی رسیده است.

این رکورد منحصر به فرد است، چرا که تاکنون هیچ تیمی برابر پرسپولیس صاحب این حد نصاب نشده بود پرسپولیسي ها باید مراقب باشند شش تایی نشوند.
 

javad19

Registered User
تاریخ عضویت
9 سپتامبر 2010
نوشته‌ها
4,850
لایک‌ها
619
محل سکونت
Azərbaycan
تراکتورسازان قهرمانی را فریاد می‌زنند

به گزارش خبرگزاری فارس از تبریز، در دوازده دوره برگزار شده لیگ برتر فوتبال ایران تراکتورسازی تنها در پنج دوره آن حضور داشته است. اما با این وجود دو نایب قهرمانی در کارنامه این تیم به چشم می‌خورد.

خبرگزاری فارس نگاه کوتاهی به سابقه تیم تراکتورسازی تبریز در لیگ برتر فوتبال کشور داشته است.

دوره اول لیگ برتر فوتبال کشور 81-1380

تیم تراکتورسازی تبریز فصل گذشته از آخرین دوره لیگ آزادگان سقوط کرده بود، اما با افزایش تیم‌ها در لیگ برتر فرصتی دوباره به تراکتورسازی داده شد.

تراکتورسازی کار خود را با محمود یاوری و حسن آذرنیا آغاز کرد. این تیم تا نیم فصل در 13 بازی با پنج تساوی بدون گل و هشت شکست، بدون برد و پنج امتیاز در رده آخر قرار داشت. اما آمار گلزنی این تیم در نیم فصل وحشتناک بود و تراکتورسازی در 13 بازی ابتدایی فقط یک گل به ثمر رسانده بود. در نیم فصل یاوری استعفا داده و شیخ لاری جانشین وی شد.

با حضور این مربی پرمدعا، روند نتایج تراکتورسازی تغییر نیافت و تنها دو پیروزی مقابل سپاهان در اصفهان و ابومسلم در تبریز به دست آمده تا سقوط تراکتورسازی به لیگ یک به اسم یاوری، آذرنیا و شیخ لاری ثبت شود.

دوره نهم لیگ برتر فوتبال کشور 89-1388

هیچکس فکر نمی‌کرد دوری تراکتورسازی از لیگ برتر هفت سال طول بکشد، اما این تیم با فراز کمالوند در لیگ دسته یک به قهرمانی رسیده و به لیگ برتر صعود کرد.

تراکتورسازی تقریبا با استخوان بندی تیم فصل گذشته در لیگ برتر حضور یافته و نتایج آبرومندی را نیز کسب کرد. اما آنچه در این سال مشهود بود حضور پرشور تماشاگران تراکتورسازی در بازی‌های خانگی و خارج از خانه این تیم بود.

تراکتورسازی در این سال عنوان هفتم را کسب کرد اما دستاورد بزرگتر اعلام تراکتورسازی و تماشاگرانش به عنوان پدیده سال لیگ برتر بود.

دوره دهم لیگ برتر فوتبال کشور 90-1389

یکسال حضور در لیگ برتر و کسب نتایج خوب به تیم تراکتورسازی جسارت بیشتری داده و امتیاز گیری این تیم روند رو به رشدی پیدا کرده بود. پیروزی بر پرسپولیس بعد از 17 سال و نخستین برد مقابل استقلال در تهران بعد از 40 سال نقطه اوج تراکتورسازی با هدایت کمالوند بود. تراکتورسازی در این فصل در کورس کسب سهمیه آسیا بود و در نهایت به مقام پنجم ایران دست یافت.

دوره یازدهم لیگ برتر فوتبال کشور 91-1390

تراکتورسازی با هدایت امیر قلعه‌نویی در این دوره از مدعیان قهرمانی به شمار می‌رفت. اما در 34 هفته تنها دو بار شانس صدرنشینی لیگ را داشت. با این وجود تراکتورسازی نایب قهرمان این مسابقات شده تا ضمن راهیابی به باشگاه‌های آسیا برای نخستین بار، بهترین عنوان خود در فوتبال کشور را نیز کسب کند.

از مهمترین نتایج تراکتورسازی می‌توان به پیروزی 3 بر 2 در تهران مقابل استقلال و برد رفت و برگشت در مصاف با پرسپولیس اشاره کرد.

دوره دوازدهم لیگ برتر فوتبال کشور 92-1391

هدایت تیم تراکتورسازی در فصل گذشته به تونی اولیویرا سپرده شده بود. تراکتورسازی در نیم فصل اول با این مربی پرتغالی نتایج سینوسی گرفت. پیروزی راحت بر استقلال در تبریز و برد بر سپاهان با چهار گل در اصفهان اوج کار تونی بود اما در همان دور رفت تراکتورسازی در خانه از پس تیم‌های چون داماش گیلان، صبای قم، آلومینیوم هرمزگان و سایپای کرج برنیامد و در نهایت در نیم فصل ششم شد.

اما با آغاز دور برگشت، تراکتورسازی طوفانی ظاهر شده و هشت هفته در کورس کسب صدرنشینی با استقلال قرار داشت. با آغاز رقابت‌های باشگاه‌های آسیا توان تراکتورسازی کاهش یافته و عدم مدیریت بر اختلافات بین بازیکنان و باشگاه، نتایج ضعیف این تیم در رقابت‌های آسیایی را به همراه داشت و حتی کسب سهمیه این تیم نیز به مخاطره افتاد. در دو هفته مانده به مسابقات تونی برکنار و آذرنیا مربی تراکتورسازی می‌شود.

نتایج هفته‌های پایانی طوری رقم می‌خورد که تراکتورسازی پیش از برگزاری دو بازی پایانی خود آسیایی شد و با پیروزی در بازی مقابل پرسپولیس برای دومین بار متوالی به عنوان نایب قهرمانی دست یافت.
 

javad19

Registered User
تاریخ عضویت
9 سپتامبر 2010
نوشته‌ها
4,850
لایک‌ها
619
محل سکونت
Azərbaycan
ابهام در حضور انصاری‌فرد/ تراکتورسازی 19 بازیکن را برای بازی امشب معرفی کرد

عضو سازمان لیگ می‌گوید اگر تاریخ رضایت‌نامه انصاری‌فرد در پایان موعد صادر شده باشد، او قادر به همراهی تراکتورسازی نخواهد بود.

مصطفی شهبازی در گفت‌وگو با خبرگزاری دانشجویان ایران ایران (ایسنا)، در پاسخ به این سوال که گفته می‌شود انصاری فرد به خاطر دیر صادر شدن رضایت‌نامه‌اش قادر به بازی برای تراکتورسازی تا پایان نیم فصل نخواهد بود، گفت: من هنوز مدارک مربوط به انصاری‌فرد را ندیده‌ام. از من در این باره سوال شد که اگر رضایت‌نامه‌اش دیر صادر شده باشد، چه می‌شود، من هم قانون را برای او شرح دادم.

او در ادامه افزود: من چون پرونده انصاری‌فرد را ندیده‌ام نمی‌توانم به صراحت در این‌باره صحبت کنم. شاید هم رضایت‌نامه‌اش را زود صادر کرده‌اند و هیچ مشکلی هم برای بازی نداشته باشد. هروقت مدارک انصاری‌فرد بدست ما رسید، من می‌توانم دقیقا به شما بگویم که او مشکلی برای بازی کردن دارد یا خیر. در حال حاضر من از وضعیت پرونده او اطلاع ندارم و اگر رضایت‌نامه‌اش دیر صادر شده باشد، برای ادامه کار دچار مشکل خواهد بود.

به گزارش ایسنا، صدور دیرهنگام رضایت‌نامه کریم انصاری‌فرد مهاجم فصل گذشته پرسپولیس، شایعه‌هایی مبنی بر بازی نکردن او تا پایان نیم فصل را به همراه داشته است. از دیگر نکات جالب در این میان اعلام نام 19 بازیکن از سوی تراکتورسازی برای دیدار با پرسپولیس است و همین نشان می‌دهد که مسوولان تراکتورسازی هم از حضور انصاری‌فرد در بازی امشب مطمئن نیستند.
 
بالا