• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب طرفداران تراکتورسازی تبریز

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
کریمی: در مصاحبه هایم از هیچ شخصی اسم نبردم/ از امروز در تمرین تراکتور شرکت می کنم

هافبک تیم فوتبال تراکتورسازی گفت: صحبت های منتسب به من بعد از بازی پرسپولیس و تراکتور را تکذیب می کنم.
علی کریمی در گفت و گو با خبرنگار اوج نیوز درخصوص مصاحبه ای به نقل از وی که در آن گفته شده بود "دایی نمی تواند مرا خراب کند" اظهارداشت: هرگز این مصاحبه را انجام نداده ام. در طول چند روز گذشته و بعد از بازی با پرسپولیس مصاحبه هایی به نقل از من چاپ شده که اصلا صحت ندارد. من در مصاحبه هایی که بعد از بازی داشتم هم از هیچ فردی نام نبردم.
وی ادامه داد: کسانی که علی کریمی را می شناسند می دانند که این حرفها، حرفهای من نیست. این نقل قولها را تکذیب می کنم چون هرگز در حرفهایم اسمی از دیگران نمی آورم.
کریمی درباره مصدومیت خود گفت: از ناحیه عضله پشت پا مصدوم شده بودم که 2 روز است فیزیوترپی می کنم. شرایط خوبی دارم و از امروز هم در تمرینات تیم شرکت می کنم.
کلید واژه - تراکتورسازی - پرسپولیس - علی کریمی
مطالب مرتبط
سالارکیا: شکایت باشگاه سپاهان نه به نفع خودشان است نه به نفع پرسپولیس/ فکر می کردیم به تفاهم رسیده ایم!
دبیر هیات فوتبال تهران: توافقنامه 3 جانبه مشکل انصاری فرد را حل کرد
اسدی: نباید کاسه کوزه ها را سر قهرمانی بشکنیم/ او تمرکز نداشت/ پرسپولیس ضعف دارد که فقط 2 موقعیت گل ایجاد کرد
آذرنیا: کارت بازی انصاری فرد صادر شد/ کریمی از امروز تمرین می کند
به اتهام کلاهبرداری و تحصیل مال نامشروع/ سپاهان از دهنوی به دادسرای عمومی و انقلاب شکایت کرد
انصاری فرد امروز به تبریز می رود
عالیشاه:ترجیح و نظر دایی بود که مقابل تراکتور بازی نکنم/امیدوارم ورزشگاه آزادی به زودی پر شود
صادقیان:اينطور پاس دادن‌ها را شگرد دارم/از ذوب آهن بد جدا شدم/پیروزی مقابل تراکتورسازی حق ما و منصفانه بود
پولادی: 6 هفته دیگر دویدن را آغاز می کنم/ از فوتبالی ها ممنونم که فراموشم نکردند
کاظمیان:قهرمانی اعصاب ما را خراب کرد/در بازی های آینده این باخت را جبران می کنیم

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
اسدی: نباید کاسه کوزه ها را سر قهرمانی بشکنیم/ او تمرکز نداشت/ پرسپولیس ضعف دارد که فقط 2 موقعیت گل ایجاد کرد

کاپیتان تیم فوتبال تراکتورسازی گفت: می خواهیم از بازی با گسترش استارت بردهای پی در پی را بزنیم.
مرتضی اسدی در گفت و گو با خبرنگار اوج نیوز درباره شکست تراکتور مقابل پرسپولیس، داوری قهرمانی و وضعیت فعلی تیمش صحبتهایی را مطرح کرده که در ادامه می خوانید.
* از باخت مقابل پرسپولیس شروع کنیم.
- متاسفانه در این بازی اتفاقاتی افتاد که نباید می افتاد. در اولین دیدار به قرعه خوبی نخوردیم و بازی شرایط خاصی داشت. داوری هم مناسب نبود.
* انگار خیلی از قهرمانی شاکی هستی؟
- اتفاقا من می گویم نباید همه کاسه کوزه ها سر قهرمانی شکسته شود. اطمینان دارم اشتباهاتی که قهرمانی داشته سهوی بود و هیچ کدام خدای ناکرده از روی عمد نبوده است.
* چرا بعد از پنالتی مدل بازی تراکتور تغییر کرد و احساسی بازی کردید؟
- ما می خواستیم هرطور شده بازی را ببریم. آن پنالتی هم خیلی عجیب بود. حتی خود پرسپولیسی ها تعجب کردند. فکر می کنم قهرمانی آن روز تمرکز نداشت و نتوانست تصمیمات خوبی بگیرد چون در چند صحنه هم اشتباه کرد.
* اخراج خودت درست بود؟
- من با چند داور صحبت کردم اما همه گفتند کارت زرد کافی بوده است. من بعد از اینکه توپ را گرفتم خطا کردم و قهرمانی چون پشتش به من بود اشتباه کرد و تصمیم درستی نگرفت. حالا همه چیز تمام شده و من نمی خواهم همه چیز را گردن داور بیندازم اما ما مستحق باخت نبودیم.
* پرسپولیس شایسته برد نبود؟
- دیدید که پرسپولیس مقابل یک تیم 10 نفره فقط توانست 2 موقعیت گل ایجاد کند. فکرمی کنم این موضوع نشانه ضعف یک تیم است.
* اخراج خودت چه تاثیری در باخت تراکتور داشت؟
- بچه ها خیلی تلاش کردند که جای خالی من را پر کنند. من بد موقعی از زمین اخراج شدم. تازه داشت بازی گرم می شد و می خواستیم برنامه های نیمه دوم را اجرا کنیم که اخراج شدم.
* دربی تبریز را چطور می بینی؟
- این بازی برای هر 2 تیم که در هفته اول شکست خورده اند بسیار حساس است. امیدوارم در دربی تبریز برد با تراکتور همراه باشد چون می خواهیم از همین بازی استارت بردها پی در پی را بزنیم.
* قبول داری فشار زیادی روی تراکتور برای نتیجه گرفتن وجود دارد؟
- همینطور است اما انتظارات بالای مردم از تیم ما بیجا نیست. 2 سال نایب قهرمان شده ایم و امسال هم تیم خوبی بسته ایم. بازیکنان جدیدی به تیم اضافه شده اند و نیاز به هماهنگی دارند. هواداران تراکتور هم حتما این موضوع را درک می کنند. ما منتظر اولین برد هستیم تا از نظر روحی در شراط خوبی قرار بگیریم. بازیکنان تراکتور با تجربه هستند و باید بدانند بازی با پرسپولیس تمام شده و از این به بعد قدرتمندتر ظاهر شوند تا تصویر تیم مقتدر را از خودشان نشان دهند.

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
دروازه بان تراکتور: پرسپولیسی ها به من توهین کردند

حامد لک سنگربان جوان تیم تراکتورسازی تبریز به رغم گلی که در دقایق پایانی بازی تیمش مقابل پرسپولیس از مهدی سیدصالحی خورد، یکی از بازی های خوب خودش را ارائه داد. بی اغراق اوج درخشش حامد لک در آن دیدار صحنه دفع پنالتی حقیقی بود که با یک واکنش فوق العاده و در دو مرحله آن موقعیت را از پرسپولیس گرفت. حامد لک که از هواداران پرسپولیس دلخور بود بعد از این دیدار به طنین ورزش گفت: هواداران پرسپولیس در این بازی به من کم لطفی کردند. آنها بر علیه من شعار دادند و بعد از آنکه پنالتی حقیقی را گرفتم مرا مسخره کردند. آنها شعار می دادند و نام فامیلی مرا به سخره گرفته بودند. من اصلا انتظار این برخورد را از پرسپولیسی ها نداشتم. لک سپس در خصوص گرفتن آن پنالتی نیز گفت: در درجه اول که لطف خدا بود که باعث شد آن پنالتی را بگیریم. اما خب علی کریمی هم به من کم کرد چرا که او به من گرا داد و گفت که حقیقی پنالتی را وسط می زند. من هم با وجود اینکه واکنش نشان داده بودم اما حواسم به وسط دروازه هم بود و توانستم با پا آن پنالتی را بگیرم. سنگربان سرخ پوشان تبریز در خاتمه نیز گفت: در آن بازی حق ما شکست نبود. اگر در خانه حریف ده نفره نمی شدیم امکان نداشت به پرسپولیس ببازیم. اما می توانیم به هوادارانمان این نوید را بدهیم که قطعا در بازی های آینده جبران خواهیم کرد. مطمئن هستم که تراکتورسازی از تیم های مدعی قهرمانی در این فصل خواهد بود. ضمن اینکه ما نیم نگاهی هم به حضوری آبرومند در لیگ قهرمانان آسیا داریم.

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
90/ شکايت تراکتور از قهرماني!

از باشگاه تراکتور سازي خبر مي رسد که مسئولين اين باشگاه نامه بلند بالاي اعتراضي را تدارک ديده‌اند که امروز به کميته داوران فدراسيون فوتبا ل ارسال کنند.
90: از باشگاه تراکتور سازي خبر مي رسد که مسئولين اين باشگاه نامه بلند بالاي اعتراضي را تدارک ديده‌اند که امروز به کميته داوران فدراسيون فوتبا ل ارسال کنند. تراکتوري ها اعتقاد دارند تصميمات قاضي ميدان و رفتار هاي شخصي وي درچهارچوب اشتباهات داوري و رفتار هاي تعريف شده براي داوران نمي گنجيد ، قهرماني داور اين ديدار علاوه بر اشتباه مسلم در اعلام ضربه پنالتي در ادامه بازي نيز با رها از خطاي مسلم روي بازيکن اين تيم بسادگي گذشت ودر مورد مصدوميت محمد نصرتي و نحوه ورود اين بازيکن نيز اعمال نظر غير متعارف کرده و3 دقيقه زمان را از تيم ميهمان گرفت تا 10 نفره بکار خود ادامه دهند
محمد نصرتي مدافع پيش تاخته در يک صحنه ارسال در دقيقه 11 با محسن بنگر مدافع پرسپوليس برخورد کرد تا از ناحيه سر دچار آسيب ديدگي شد ، 3 دقيقه طول کشيد تا دربيرون از زمين مورد مداوا قرار بگيرد ، نصرتي بعد اقدامات پزشکي با سر باند پيچي شده در کنار کمک داور دوم اين ديدار قرار گرفت تا بعد بررسي لازم از نظر چگونگي مداوا وبانداژ وارد زمين شود که کمک دوم راي به بازي نصرتي داد ، اما در ميان ناباوري اين بازيکن بعد لحظاتي انتظار در کنار زمين ، قهرماني خود را به او رساند و وجود چند قطره خون را در روي شورت ورزشي او بهانه قرار داد تا او 200 متر نيمه ميدان را دويده خود را به نيمکت خودي رسانده و موضوع را با کادر فني در ميان بگذارد ، يکبار ديگر مسير 200 متري بصورت رفت وبرگشت از سوي تدارکات اين تيم طي شد تا از رختکن تراکتوري ها يک شورت ورزشي با شماره 20 تهيه ومحمد نصرتي به جمع بازيکنان داخل ميدان اضافه شود ، تراکتور سازي در مجموع 6 دقيقه را از دست داد و 10 نفره به کار خود ادامه داد که سهم داور ميدان سه دقيقه بوده است!

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
گزارش تمرین تراکتور ، بازگشت انصاری فرد با گلزنی / رفع مصدومیت علی کریمی - Goal.com

289576_heroa.jpg

سایت گل - تمرینات تراکتور سازی عصر امروز از ساعت 18/30 دقیقه در زمین مجموعه اختصاصی پیگیری شد ، کریم انصاری فرد بعد چندین روز بلاتکلیفی امروز در تمرین این تیم آفتابی شد ومورد استقبال حاضرین قرار گرفت ،اکثریت هواداران حاضر در محل تمرین اعتقاد داشتند که مشکل این بازیکن بیشتر از انکه از نظر مقررات وآئین نامه ها باشد ، مسئولین تیم پرسپولیس بودند که در واقع نمی خواستند این بازیکن در مقابل تیم شان بازی کند.
علی کریمی نیز که در تمرین دیروز بدلیل کشیده گی عضله پای راست از تمرینات این تیم بدور بود امروز پا بپای هم بازیان خود در تمرین حاضر وبدون کوچکترین مشکلی بکار خود ادامه داد.
تنها غایب تمرینات روز های اخیر مرتضی اسدی کاپیتان سرخپوشان است که بدلیل دریافت کارت قرمزچند روزی را به استراحت می پردازد
کارت بازی مارکو باسارای صربستانی هم صادر شد وتراکتوری ها منتظرند تا فردا ITC .
این بازیکن نیز رسیده وبتوانند ازوجود او نیز در بازی هقته دوم بهره مند شوند.. .

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
سایت رسمی هواداران تیم تراکتورسازی تبریز

به اطلاع هواداران پر شور تیم تراکتورسازی میرساند تمرین امروز دوشنبه 7مردادماه 92 ساعت 30/18 در استایوم و کمپ اختصاصی باشگاه برگزار خواهد شد .

هواداران میتوانند جهت تماشا از درب شماره 3 تراکتورسازی وارد کمپ تراکتوسازان شوند و تمرینات را تماشا کنند

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
90/ كريميان: پرسپوليسي‌ها ازكريم ترسيدند!

مهدي كريميان شماره 7 تراكتورسازي در جريان بازي با پرسپوليس بارها با قهرماني صحبت كرد چرا كه به نحوه داوري او اعتراض داشت.
واشقاني
90: مهدي كريميان شماره 7 تراكتورسازي در جريان بازي با پرسپوليس بارها با قهرماني صحبت كرد چرا كه به نحوه داوري او اعتراض داشت. اوبعد از اين بازي و قبول شكست حسابي ناراحت بود و به همين خاطر سكوت يك ماهه‌اش را شكست و در خصوص اتفاقات بازي با پرسپوليس حرف زد گفت‌وگوي او با 90 را مي‌‌خوانيد:
90: بازي چطور بود؟
از اول بازي تا دقيقه 15 حتي توپ به پاي بازيكنان پرسپوليس هم نخورد و ما هم با برنامه‌ بازي كرديم تا اينكه داور آن پنالتي خنده‌دار را گرفت.
90: پس تو هم به داوري اعتراض داري؟
بله، داوري اجازه نداد ما كار خودمان را بكنيم. در آن صحنه حتي بازيكنان پرسپوليس هم مي‌‌گفتند چرا پنالتي گرفته!
90: اما پنالتي كه گل نشد؟
دروازه‌بان ما خيلي خوب كار كرد و به خاطر لك پنالتي گل نشد. از وقتي داور پنالتي گرفت، ما متوجه شديم تا صبح هم بازي كنيم نمي‌‌بريم. قهرماني به تيم ما شوك وارد كرد و تمركزمان را از دست داديم.
90: اما كارشناسان داوري گفتند اين پنالتي تاثيرگذار نبود؟
از لحاظ روحي و رواني روي تيم ما تاثير گذاشت و سوت‌هاي الكي قهرماني ادامه‌دار شد. من به قهرماني احترام مي‌گذارم و شايد همانطور كه 3، 4 هفته طول مي‌‌كشد بازيكنان آماده شوند، داوران هم 3، 4 هفته زمان مي‌‌خواهند.
90: يعني قهرماني آمادگي سوت زدن نداشت؟
از لحاظ بدني كه مشكل نداشت ولي از نظر ذهني نمي‌‌دانم. چرا ايشان درصحنه‌هايي كه به ضرر تراكتور بود، سوت نمي‌‌زد؟
90: صحنه درگيري دهنوي و كريمي را مي‌‌گويي؟
آن صحنه كه خيلي واضح بود. من خودم خيلي نزديك بودم و رفتم به قهرماني اعتراض كردم اما به من گفت، تو دخالت نكن! حتي به قاسم گفتم، چرا اين كار را كردي؟
90: دهنوي چه جوابي داد؟
قاسم گفت اول كريمي من را زد ولي من همان‌جا بودم و چنين چيزي نديدم.
90: برخي بازيكنان پرسپوليس مدعي هستند كريمي اول فحش داده؟
من كه چيزي نشنيدم، علي كريمي بازيكن بزرگي است و در بايرن مونيخ بازي كرده، كسي كه در بايرن بازي كرده به خاطر چنين حركتي تمركزش را از دست نمي‌‌دهد.
90: اخراج اسدي هم درست نبود؟
اگر قهرماني مطمئن بود كه مرتضي خطا كرده چرا يك دقيقه مثل مدرسه باغچه‌بان با ايما و اشاره با كمكش حرف زد!؟ چرا در نيمه اول به خاطر پنالتي كه گرفت با كمكش صحبت نكرد؟ حتي در جريان بازي هم هر لحظه به ابراهيمي مي‌‌گفت اخراجت مي‌‌كنم! اما در صورتي كه بايد به حقيقي كارت زرد نشان مي‌‌داد، چشم‌پوشي كرد.
90: پس معتقدي به خاطر داوري نتيجه نگرفتيد؟
ما انتظار نداريم داور براي ما گل بزند. اما قرار نيست اعصاب تيم ما را بهم بريزد. ما مي‌‌‌توانستيم حداقل يك امتياز بگيريم اگر 11 نفره بوديم.
90: اين باخت را به گردن نمي‌‌گيريد؟
به عنوان يك بازيكن تراكتور باخت را برگردن مي‌‌گيريم و اين برد را هم به پرسپوليسي‌ها تبريك مي‌‌گويم اما به آنها بگويم كه با يك گل بهار نمي‌‌شود. آقايان پرسپوليسي بايد هم خوشحال باشند!
90: چرا اين حرف را مي‌‌زني؟
آنها بعد از 5 بازي توانستند تراكتور را ببرند! رضا حقيقي گفته، از خوشحالي برد مقابل تراكتور مرض قند گرفته! اما آنها مطمئن باشند همانطور كه پارسال آن نتيجه‌هاي ضعيف را گرفتند و مرضي نگرفتند، امسال هم هيچ‌گونه مريضي نمي‌‌گيرند. اگر داورنبود نمي‌‌توانستند ببرند!
90: البته رويانيان هم اين بازي را با داربي مقايسه كرده؟
بله، ايشان هم خيلي به وجد آمدند! برد مقابل تراكتور باعث افتخار آنهاست! شايد به همين دليل 24 ساعت بعد از بازي به تراكتور هديه دادند!
به خاطر قانون‌هاي من درآوردي انصاري‌فرد نتوانست براي ما بازي كند.
90: به هر حال قانون اين بوده ديگر.
اين چه قانوني است؟! چطور دهنوي يك ساعت مانده به بازي مشكلش حل مي‌‌شود و كارت بازي‌اش صادر مي‌‌شود؟! خوشحالم كه پرسپوليسي‌ها اينقدر از انصاري‌فرد مي‌‌ترسيدند و اين بزرگي كريم را ثابت مي‌‌كند. اما آقاي رويانيان چرا قبل از بازي اين هديه را نداديد؟
90: به گفته تاج، ديگر مشكل با تلفن حل نمي‌‌شد و حتما بايد براي صدور رضايتنامه انصاري‌فرد اقداماتي انجام مي‌‌شد؟
اگر انصاري‌فرد بازيكن سرخابي بود با تلفن كه هيچ با اس‌ام‌اس كارت بازي‌اش صادر مي‌شد! همانطور كه دهنوي خيلي راحت بازي كرد.
90: اما قبول كن، تراكتوري‌هاي هم آماده نبودند؟
اين طبيعي است چون بازي اول بود و ما زياد سرحال نبوديم اما در روزي كه ما خوب نبوديم مي‌‌توانستيم مساوي كنيم.
90: جو ورزشگاه را چطور ديدي؟
خيلي ناراحت شدم كه به جواد كاظميان توهين كردند. كاظميان گلزن‌ترين بازيكن ادوار پرسپوليس است. كاش همانطور كه كريمي را تشويق كردند، قدر زحمات كاظميان را هم مي‌‌دانستند.
90: هواداران تبريزي هم ازا ين باخت ناراحت بودند.
آنها باز هم ثابت كردند كه بهترين تماشاگران هستند و بعد ازبازي با گفتن، عيبي يوخ به ما روحيه دادند. واقعا آنها با زبان روزه ما را شرمنده كردند.

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
90/ ويندوز جديد نصب کن!

«تراکتورسازي نه آنقدر خوب بود که بازي را ببرد و نه آنقدر بد بود که نتيجه را واگذار کند.» اين جمله را مجيد جلالي پس از ناکامي تيمش در اولين گام جام سيزدهم به زبان آورد.
محمد کريم روزبه
90: «تراکتورسازي نه آنقدر خوب بود که بازي را ببرد و نه آنقدر بد بود که نتيجه را واگذار کند.» اين جمله را مجيد جلالي پس از ناکامي تيمش در اولين گام جام سيزدهم به زبان آورد.
اتفاقا به اعتقاد ما اين ديدار «اسلوموشن» آن هم با حضور دو تيم بزرگ ايراني چيزي نبود که انتظارش را مي‌کشيديم و با توجه به نفرات بزرگ دو تيم که در طي اين سال‌ها در تيم مقابل حضور داشتند، طرفداران فوتبال به دنبال ديداري انتقامي بودند.
بي‌گمان قضاوت لجبازانه محسن قهرماني که با زيرپا گذاشتن قوانين و خود سر عمل‌ کرد باعث شد همان چند مثقال جذابيت اين بازي هم تحت الشعاع قرار بگيرد و البته تماشاگران تيفوسي تراکتورسازي هم بلافاصله پس از اعلام آن ضربه مشکوک پنالتي از خجالتشان در آمدند.
با نگاهي فني‌تر به اين ديدار مي‌توانيم اشاره کنيم پرسپوليس با توجه به لرزاندن تور و تيرک دروازه‌ از حريف تبريزي‌اش به صورت نسبي برتر بود اما اگر تراکتور ده نفره نمي‌شد شايد همين برتري در نتيجه بازي تغييري به وجود نمي‌آورد. آنچه مسلم است اين ديدار عليرغم تمام فراز و نشيب‌هايش که البته بيرون از ميدان بيشتر بود پرسپوليس در گام اول سه امتياز با ارزش گرفت و استارت خوبي را زد که مسلما در هفته‌هاي بعدي بيشتر به چشم خواهد آمد.
نکته ويژه در پيروزي پرسپوليس حضور تاثيرگذار پيام صادقيان بود که توانست در همان اندک لحظات بازي نشان دهد چنانچه بيشتر در ميدان حضور داشته باشد ثمرات زيادي خواهد داشت. بازيکن آذري که مي‌توانست تراکتوري باشد!
اما در تراکتورسازي قطعا مجيد جلالي مي‌داند اين تيم که با «چفت و بست» مدعي قهرماني بسته شده بايد با عيب‌يابي تيمش بلافاصله در هفته‌هاي بعدي جبران مافات کند زيرا تراکتورسازان فقط و فقط از تيم شهرشان پيروزي و حتي نشستن به روي سکوي قهرماني مي‌خواهند و تحمل زيادي ندارند به همين خاطر آقا معلم که بعد از يک فصل دوري در رقابت‌هاي ليگ برتر بايد به کامپيوتر خود «ويندوز 7» وصل کند و کاملا به روز شود، البته آقامجيد مربي باهوشي است و با آرامش که تراکتورسازان به او هديه مي‌دهند مي‌تواند از تراکتور در کوران ليگ حرفه‌اي سيزدهم تيمي مقتدر بسازد زيرا ابزار لازم يعني بازيکنان سرآمد، باتجربه و البته باانگيزه را در اختيار دارد.
اگرچه قهرماني جذابيت اين ديدار را به نوعي کشت اما پرسپوليس به قول علي پروين فقط يک چيکه از حريف سرتر بود و البته توانست از آن به درستي سود ببرد و پيروز شود. تراکتور اما آنقدر خوب نبود که بتواند حتي با يک تساوي از تهران بازگردد. آن هم در شبي که پرشورها بدجوري حامي تراکتور بودند. حيف...

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
فوتبال آذربایجان - تصاویری از تمرین تراکتور روز یکشنبه

تصاویری از تمرین تراکتور روز یکشنبه

تمرین تراکتورسازی تبریز در حالی روز یک شنبه در حضور حدود 1500 هوادار برگزار شد که این تیم باید در روز پنجشنبه به دیدار همشهری خود برود در تمرین امروز تراکتور تمام بازیکنان تیم حضور داشتند و تنها غایب تراکتورسازی در تمرین امروز مرتضی اسدی بود که به علت محروم بودن از دیدار با گسترش در دو روز گذشته در تمرینات گروهی تیم شرکت نداشت
در تمرین امروز کریمی و ابراهیم زاده نیز که به خاطر مصدومیت در تمرین دیروز حضور نداشتند شرکت کردند تمرین امروز در حالی برگزار شد که همزمان با تراکتورسازی در یک کیلومتر دورتر گسترش نیز در زمین اختصاصی خود در حال تمرین بود در ادامه مطلب تصاویری از تمرین امروز را مشاهده می کنید

79812845913785490772_thumb.jpg

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
90/ دقيقي: سعيد سرخابي نبودم!

سعيد دقيقي مهاجم نوک تراکتورسازي در بازي با پرسپوليس بود اين مهاجم در جريان بازي تلاشش را کرد تا بتواند دروازه پرسپوليس را باز کند اما موفق نشد و فرصت آنچناني هم نداشت.
90: سعيد دقيقي مهاجم نوک تراکتورسازي در بازي با پرسپوليس بود اين مهاجم در جريان بازي تلاشش را کرد تا بتواند دروازه پرسپوليس را باز کند اما موفق نشد و فرصت آنچناني هم نداشت. اين بازيکن که لقب آقاي گل تبريزي‌ها را به خودش اختصاص داده بايد بيشتر تلاش کند تا با گلزني‌هايش انتظارات هواداران برآورده شود. دقيقي در اين بازي آسيب ديد و لبش پاره شد. اما بعد از مداوا تمريناتش را آغاز کرد تا از بازي با گسترش فولاد گلزني‌هايش را شروع کند. ديروز دقيقي درخصوص بازي با پرسپوليس گفت و گويي با 90 داشت که مي‌خوانيد:
90: بازي با پرسپوليس چطور بود؟
به نظر من 20 دقيقه اول بازي خوب کار کرديم و تيم مان خيلي خوب بود. اما شرايط بازي تغيير کرد و نتوانستيم همانطور که خوب شروع کرديم، ادامه دهيم.
90: حتما تو هم از داوري ناراضي هستي؟
همه ديدند که به خاطر اشتباهات سهوي آقاي قهرماني تمرکز بازيکنان ما بهم ريخت. ضمن اينکه ما 60 دقيقه 10 نفره بازي کرديم!
90: چرا 60 دقيقه؟
چون در نيمه اول به خاطر شکستگي سر نصرتي 10 دقيقه 10 نفره بوديم، نيمه دوم هم که اسدي اخراج شد. وقتي نصرتي از زمين بيرون رفت پرسپوليس سوار بازي شد! پنالتي هم که کار ما را خراب کرد.
90: اما پنالتي که گل نشد؟
ما شوکه شده بوديم و از لحاظ روحي و رواني تمرکز‌مان را از دست داديم. حتي داور بعضي از خطاها را نمي‌گرفت که در ضد حملات به تيم ما فشار مي‌آمد.
90: اما قبول کن تراکتور موقعيت زيادي نداشت؟
ما دنبال بهانه نيستيم و قبول دارم شادابي و آمادگي لازم را نداشتيم. اما اين مسائل هم باعث شد نتوانيم خوب بازي کنيم و 10 نفره شدن به ضرر ما شد.
90: پس اگر 11 نفره بوديد مي‌توانستيد حداقل مساوي را بگيريد؟
شک نکنيد. البته اگر دقت مي‌کرديم با 10 نفره هم مي‌توانستيم يک امتياز بگيريم.
90: خودت هم مصدوم شدي؟
لب خودم از داخل پاره شد و خونريزي کرد. اما فوتبال همين است و برخورد هم وجود دارد.
90: از خودت براي بازي اول راضي بودي؟
از خودم راضي نيستم چون هميشه جلوي پرسپوليس و استقلال يا پاس گل دادم و يا گل زدم. اما در اين بازي نتوانستم به خاطر 10 نفره شدن ايده‌آل کار کنم. سابقه نداشت که جلوي پرسپوليس اينطور بازي کنم اما شرايط خوب نبود و به هر حال سعيد سرخابي نبودم (مي‌خندد)
90: پس در بازي‌هاي بعدي دقيقي گلزن را مي‌بينيم؟
با همين هدف به تبريز آمدم. نمي‌خواهم فقط حرف بزنم و بايد در تمرينات خودم را ثابت کنم و در عمل همه چيز را نشان دهم.
90: با آمدن انصاري‌فرد کارت از بازي بعد هم سخت‌تر مي‌شود؟
خوشحال هستم که کار انصاري‌فرد درست شد و مي‌تواند براي تراکتوربازي کند. ما بايد در کنار هم و با هم براي موفقيت تراکتورسازي بجنگيم و اگر شرايط ايده‌ال باشد مي‌توانيم نتيجه بگيريم.
90: بازي با گسترش فولاد را چطور مي‌بيني؟
بازي هاي هفته اول جلوي تمام تيم‌ها سخت است حالا هر تيمي مي‌خواهد باشد! گسترش هم تيم خوب و جواني است و چون اين بازي دربي تبريز است حساسيت زيادي دارد.
90: همبازيانت هم از مصاحبه‌هاي بعد از برد پرسپوليسي‌ها ناراحت بودند؟
من به پرسپوليسي‌ها تبريک مي‌گويم. اما تکليف قهرماني با يک برد مشخص نمي‌شود و 29 بازي ديگر باقي مانده است.
90: جو ورزشگاه خوب بود؟
به نظر من مشکلي نبود و هواداران هم کريمي را تشويق کردند.
فقط از هواداران تبريزي که به تهران آمده بودند عذرخواهي مي‌کنم.

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
90/ اعتراف بازيکنان پرسپوليس

90: در جريان بازي پرسپوليس و تراکتورسازي اتفاقي عجيب افتاد که حتي فردوسي‌پور گفت: دهنوي فن کشتي روي کريمي اجرا کرد! در محوطه جريمه پرسپوليس دهنوي، کريمي را زمين زد که بازيکنان تراکتور معتقد بودند داور بايد به دهنوي کارت نشان مي‌داد. خيلي‌ها به اين حرکت دهنوي انتقاد کردند و اين بحث به تمرينات پرسپوليس هم کشيده شد. شايعه شده بود در تمرين پنجشنبه سرخپوشان به هم مي‌گفتند، کريمي اول فحش داده است! اما در صحبتي که با چند تن از بازيکنان تراکتور داشتيم. همگي متفق القول گفتند، کريمي فحش نداده و اصلا بازيکني نيست که اين کار را بکند! البته دو بازيکن پرسپوليس هم مي‌گويند: ما نشنيديم کريمي حرف بدي بزند و در شأن او نيست که چنين کاري بکند. حال بايد ديد، دهنوي چه جوابي درخصوص ادعاي همبازيانش دارد. دو بازيکني که تمايلي براي افشاي نامشان ندارند!

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
90/ اصلاحات براي پيروزي در داربي

داربي تبريز رنگ ديگري به خود گرفته است بعد از باخت بحث برانگيز تراكتور و همچنين شكست گسترش مقابل استقلال در هفته اول داربي تبريز براي هر دو تيم بازي حساسي به حساب مي‌‌آيد.
90: داربي تبريز رنگ ديگري به خود گرفته است بعد از باخت بحث برانگيز تراكتور و همچنين شكست گسترش مقابل استقلال در هفته اول داربي تبريز براي هر دو تيم بازي حساسي به حساب مي‌‌آيد. جلالي قصد دارد با آرامش و حفظ انسجام تيمي، تيمش را براي حضور در اين بازي آماده كند در بازي اول به نظر مي‌‌رسيد بازيكنان تراكتور هنوز از خستگي كارهاي بدنسازي خارج نشده‌اند و پاهاي آنها در ميدان سنگيني مي‌‌كند با غيبت اسدي در خط دفاعي به احتمال زياد فرشيد طالبي در كنار نصرتي قرار خواهد گرفت احتمال حضور ميثم بائو هم در خط مياني وجود دارد بايد ديد جلالي به چه صورتي برنامه‌ريزي خواهد كرد تا سه امتياز بازي را از آن خود كند. تراكتور در خط حمله آنطور كه مديرعامل باشگاه اعلام كرده مي‌‌تواند از انصاري‌فرد استفاده كند در آن طرف ميدان هم گسترشي‌ها در ميدان اول در دقايق پاياني بازي مساوي را با باخت عوض كردند رسول خطيبي بايد قدر تمام لحظات بازي‌هاي ليگ‌برتر را بداند و بي‌‌مهابا به قصد برد در ميدان حضور پيدا نكند در ليگ‌برتر كسي برنده است كه از لحظات بازي حساب شده بهره‌ بگيرد حالا بايد به انتظار نشست و ديد كدام مربي خواهد توانست اولين سه امتياز خانگي خود را دشت كند.
در آخر لازم است نكاتي در مورد بازي دهنوي در پرسپوليس بيان شود. دهنوي در بازي با تراكتور طوري بازي مي‌‌كرد كه انگار تمام كينه‌هاي يك فصل خود را بر سر تراكتور خالي مي‌‌‌كند! بازيكني كه يك فصل هواداران به او شخصيت دادند و او را تشويق كردند با تراكتور در آسيا حضور پيدا كرد و با نام تراكتور در ليگ آقايي كرد. شايد گناه دهنوي‌ها نيست بلكه گناه هواداران باشد كه ستاره‌هاي كاغذي را تبديل به اسطوره‌هاي خود مي‌‌كنند اما روزي فراخواهد رسيد كه دهنوي هم به اشتباه خود پي‌خواهد برد و آن زمان است كه تاسف ديگر سودي ندارد چرا كه فاصله رسيدن از عرش به فرش تنها در حد يك چشم به هم زدن است. آذربايجان و آذربايجاني‌ از قديم‌الايام به مهمان‌نوازي شهره عام و خاص بود‌ه‌اند و اين كارها را هم بسيار تجربه كرده‌اند اما هميشه در آخر سر بلند و سرافراز بوده‌اند و خواهند بود پس چه بهتر كه بر اين اشتباه دهنوي هم چشم بپوشيم تا خود او به اشتباهش پي ببرد.

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
90/ چند خبر از فوتبال خطه آذربايجان

مجيد جلالي از عملکرد هافبک‌هاي تيمش مقابل پرسپوليس اصلا راضي نيست.
رسول حرفش را پس گرفت
خطيبي: قلعه‌نوعي پيشکسوت و مربي من است!
90: رسول خطيبي در خصوص اتفاقات پايان بازي مقابل استقلال مي گويد: بنده هميشه براي تمام پيشکسوتان احترام خاصي قائل هستم. آقاي قلعه نوعي هم مربي بنده در تيم ملي بوده و من هم مثل هميشه به تمام مربيانم احترام گذاشته و خواهم گذاشت خصوصاً که آقاي قلعه نوعي مربي بزرگي در فوتبال ايران مي‌باشند و براي ايشان و کادر فني تيم استقلال تهران آرزوي موفقيت دارم.
وي همچنين در خصوص تماس قلعه نوعي و ماجدي با سعيد آقايي بازيکن گسترش فولاد مي‌گويد: من نگفتم آقاي ماجدي به بازيکن ما زنگ زده ولي سرپرست تيم ملي جوانان نبايد به بازيکني که تيمش بازي مهمي دارد و مربي بر روي بازيکن حساب ويژه اي باز کرده مدام با بازيکن تماس گرفته و بگويد بيايد سر تمرين. آقاي ماجدي هم به عنوان مسئول کميته جوانان بايد به اين مسئله رسيدگي مي کرد و نمي گذاشت بازيکن ما تحت فشار قرار گيرد.
وي ادامه مي‌دهد: «همچنين در مورد آقاي قلعه‌نوعي همچنان که قبلا هم گفتم ايشان استاد بنده هستند و نبايد قبل از بازي در مورد بازيکن صحبت مي‌کرد حالا که بازي تمام شده به مجموعه باشگاه استقلال و شخص آقاي قلعه نوعي تبريک مي‌گويم.»
اين در حالي است که خطيبي بعد از شکست مقابل استقلال به شدت از ماجدي انتقاد کرده و گفته بود: ماجدي 300 هزار بار با آقايي تماس گرفت و تمرکز بازيکن ما را بر هم زد.
ششگلاني: شهرداري تيم‌داري مي‌کند!
90: رييس شوراي اسلامي شهر تبريز مي‌گويد: طبق روال سالهاي قبل شهرداري تبريز تيمداري خواهد کرد.
جواد ششگلاني ادامه مي‌دهد: پس از اتفاقات تيم فوتبال شهرداري تبريز، شهردار تبريز تصميم بر تعطيلي فعاليت تيمهاي ورزشي گرفت ولي با رايزني‌هاي صورت گرفته به جهت از بين نرفتن امتياز تيمهاي ليگ برتري در مرحله اول تصميم بر واگذاري تيم‌ها به هياتهاي مربوطه و واريز مبالغ بر هيات‌ها شد.
رييس هيات فوتبال آذربايجان شرقي در ادامه مي‌گويد: ولي در جلسه‌هاي قبلي شوراي اسلامي شهر تبريز تصميم بر آن شد که شهرداري تبريز همانند روال سالهاي گذشته تيمداري کند و مجوزهاي لازم به شهردار از سوي شورا صادر شده است.
بازگشت ابراهيم‌زاده
90: مسعود ابراهيم‌زاده به جمع سرخپوشان ملحق شد. او که هفته گذشته مصدوم شده و بازي با پرسپوليس را از دست داده بود از ديروز در تمرينات گروهي شرکت کرد. ابراهيم‌زاده جمعه آخرين تمرين اختصاصي‌اش را انجام داد و پس از آن مجوز حضور در تمرينات گروهي را گرفت. در تمرين ديروز مشخص شد او مشکلي براي بازي با گسترش ندارد و مي‌تواند در داربي حضور يابد البته اگر مجيد جلالي بخواهد!
نارضايتي جلالي از دو هافبک
90: مجيد جلالي از عملکرد هافبک‌هاي تيمش مقابل پرسپوليس اصلا راضي نيست. او خواسته‌هاي ويژه‌اي از آنها داشت تا بتوانند در سيستم 3-3- 4 هم خوب دفاع و هم سه مهاجم تيم را تغذيه کنند. اما به انتقاد جلالي، علي کريمي و مهدي کريميان روز خوبي نداشتند و نتوانستند برنامه‌هاي او را اجرا کنند. البته سرمربي تراکتور از عملکرد مهدي کياني راضي است. جلالي البته معتقد است کريميان و کريمي در اين بازي دچار افت بدني شدند و به زودي اوج مي‌گيرند.

65 درصد پرشورها موافق قرعه خوب
تراكتور قهرمان مي‌ شود يا نه
90: نظرسنجي90 درخصوص قرعه تراكتور در شروع ليگ هم به پايان رسيد و پرشورها با آراي خود نظر دادند كه قرعه تيم محبوبشان خوب و قابل قبول است. 65 درصد پرشورها راي به گزينه يك دادند و اعلام كردند قرعه خوبي نصيب تيم‌شان شده است. البته حدود 35 درصد پرشورها هم گزينه 2 را انتخاب كردند تا بگويند قرعه تراكتور سخت و دشوار بوده است. از امروز نظرسنجي جديد شروع مي‌‌شود و پرشورها بايد به اين سئوال جواب دهند كه آيا تراكتور مي‌‌تواند در اين فصل قهرمان شود و اولين جام ليگ برتري به ويترين باشگاه اضافه شود يا نه. شما مي‌‌توانيد يكي از گزينه‌هاي زير را به سامانه پيامكي 3000169990 پيامك بزنيد.
1) تراكتور مي‌‌تواند قهرمان شود
2) تراكتور موفق نمي‌‌شود قهرمان شود

كلاس توجيهي براي بازيكنان
90: مجيد جلالي براي هر بازي برنامه دارد و قبل از مصاف با هر تيمي براي بازيكنان كلاس توجيهي مي‌‌گذارد تا با شناخت كامل وارد زمين شوند. ديروز هم پيش از آغاز تمرين تراكتورسازي جلالي بازيكنان را جمع كرد و در كلاس گسترش‌فولاد را آناليز كرد. حريف بعدي تراكتورسازي همشهري‌اش است و به همين خاطر جلالي تمام نقاط ضعف و قدرت شاگردان خطيبي را براي بازيكنانش شرح داد. او پيش از اين به تنهايي فيلم بازي گسترش برابر استقلال را ديده بود و بازيكنان را هم براي داربي تبريز توجيه كرد. بعد از اين كلاس تمرين آغاز شد.

عادت خوب جادوگر
90: با وجود اينكه علي كريمي در بازي مقابل پرسپوليس كاپيتان تراكتورسازي نبود اما حركت خوب هميشگي‌اش را تكرار كرد. او از زماني كه به فوتبال ايران بازگشته حركت پسنده‌يده‌اي را در فوتبال ايران جا انداخته است. شماره 8 در انتهاي بازي با پرسپوليس بازيكنان را جمع كرد و براي تشكر از هواداران آنها را به ضلع جنوبي ورزشگاه آزادي برد. حركتي كه با توجه به شكست او مقابل دايي ارزشي دو چندان مي‌‌يابد.

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
لیگ برتر| تراکتورسازی اسير مافيا ؟!

معمولا بازي اول تيمها در آغاز مسابقات چندان دلچسب نمي شود . تيمها نسبت به هم شناخت کاملي ندارند . از نظر هماهنگي و کارهاي ترکيبي نيز تيمها با مشکل مواجه مي شوند . بدنهاي شلاق خورده در دوران بدنسازي هنوز بخوبي بيدار نشده .و نمي توان انتظار زيادي از تيمها و بازيکنان داشت . از بد قرعه نيز اگر مدعيان در هفته اول بهم برخورد کنند .بازي گره مي خورد و نتيجه مساوي است و يا برد با حداقل گل،اما براي قضاوت در بازي هفته اول و آخر معني نمي دهد. چرا که تغيير ي در قوانين بوجود نمي آيد .مگر اينکه داور يا ضعيف باشد و يا با قصد وغرض سوت بزند .براي قهرماني در ليگ برتر در مقالات متعددي فاکتور هاي لازم را بر شمرده ام .اما مانده ام با اين پديده ناداوري چگونه کنار بيايم .

چه کسي فشار تهاجمي تراکتور را کم کرد ؟

به گزارش تماشاگر به نقل از نود نيمه اول بازي در دقايقي تراکتور تماشاگر پسند بازي مي کند .در محوطه جريمه پرسپوليس خيمه زده .پاسهاي تکضرب و سرعتي بازيکنان تراکتور نويد به ثمر رسيدن گل را مي دهد. اما به يکباره اينطرف ميدان و از يک توپ 30 درصدي و سانتري دير هنگام در تعجب اهالي فوتبال دوست و دشمن خنده اش مي گيرد؟ باورش خيلي مشگل است داور بازي يک پنالتي گرفته، شايد علت اين پنالتي بر مي گردد به کم کردن فشار حملات تراکتور ؟ سالها پيش در يکي از کلاسهاي مربيگري کارآموزي روي تخته نوشت : فشار تيم مقابل را داور بازي هم مي تواند با يک سوت اشتباه کم کند! بلي داور با گرفتن پنالتي اشتباه آتش زبانه کشيده تراکتور را خاموش مي کند او پنالتي مي گيرد تا بازيکنان تراکتور آرام و محتاط به بازي ادامه بدهند . و فشار تراکتور روي دروازه حريف کمتر شود .

کشتي کج است يا فوتبال، پهلوانان ؟!

اين طرف ميدان سري شکسته ،زير چشمي کبود شده ، داخل محوطه پرسپوليس دهنوي يک سالتو 6 امتيازي به اسطوره فوتبال علي کريمي مي زند. صحنه را به غير از کمک داور و داوربازي تمام ايران مي بينند .اما دريغ از يک کارت زرد از سوي داور ،اما آنطرف ميدان بتاز ! که داور در نيمي از زمين مهربان و در نيمي ديگر خشمگين است ؟چه سوت هائي که نواخته نمي شود و چه سوت هائي که بي جهت به صدا در مي آيد .

اي قهرمان داور ؟

باور کنيد که نقش داور در نتيجه تيمي بسيار تاثير گذار است . داور مي تواند تاکتيک يک تيم را با اشتباه خود تغيير بدهد و باعث فعل و انفعالات بسياري در بازي شود . با اين وضعيت داوري در بازي اول تراکتور در هفته هاي آتي دلمشغولي بوجود مي آيد .

تاکتيک دهه 40 نيز هنوز در فوتبال ما جواب مي دهد ؟

اينکه براي خارج کردن بازيکني تکنيکي براي او مامور در بازي داشته باشي بد نيست ولي وقتي اين ماموريت بوي اذيت و آزار مي دهد طعم فني ندارد اينگونه حرکات دهنوي بر روي علي کريمي نوعي شيطنت دموده تاکتيکي است که محلي از اعراب ندارد .هرگز مجيد جلالي به خودش اجازه نمي دهد دست به اينگونه رفتارها بزند .

سخني با آقا معلم !

مجيد جان بشين خانه ، اينجا و در اين فوتبال براي سالم کار کردن نمي شود وقت گذاشت، بايد ببري و نتيجه بگيري ، فوتبال بعضي موقع ها دل آزار مي شود وقتي مي بيني که ميدان، ميدان برابري نيست ! کيلومتر ها راه بيائي تا يک بازي ببيني و اجازه ندهند تا جوانمردانه بازي کني ! و جوانمردانه ببيني !

javad19

Registered User
لایک‌ها
619

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
لیگ برتر| احتمال برنده اعلام شدن تراکتورسازی مقابل پرسپولیس

به گزارش وبسایت لیگ برتر، پرونده تخلف قاسم دهنوی بدلیل انعقاد قرارداد با دو باشگاه سپاهان اصفهان و پرسپولیس تهران در کمیته های انضباطی و استیناف مفتوحه و در حال رسیدگی است.
بر اساس این گزارش چنانچه تخلف این بازیکن ثابت شده و باشگاه اصفهانی در این پرونده ذیحق اعلام گردد، به احتمال بسیار بواسطه بازی غیرقانونی دهنوی مقابل تراکتورسازی، تیم پرسپولیس با نتیجه 3 بر صفر بازنده این دیدار شناخته شود.

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
لیگ برتر| راه میانبر تراکتورسازی تبریز برای کسب جام قهرمانی

به گزارش وبسایت لیگ برتر، حمید زینی زاده آسان ترین راه رسیدن به جام قهرمانی را حضور بابرنامه در جام حذفی ایران دانست.
حمید زینی زاده افزود: جام حذفی راه میانبر تراکتورسازی برای احراز مقام قهرمانی است.
وی ادامه داد: البته حضور مقتدرانه در لیگ برتر، جام حذفی و لیگ قهرمانان آسیا جزو اهداف تراکتورسازی در فصل جاری رقابت ها محسوب می شود که امیدواریم با کسب جام قهرمانی در این پیکارها هواداران پرتعداد خود را خشنود و راضی سازیم.

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
نظرات - سایت هواداران تراکتورسازی تبریز

اختصاصی Traxtorchi.ir: به گزارش سایت تراختورچی دات آی آر زینی زاده دربرنامه موج فوتبال که به صورت زنده قرار است یکشنبه شبها بعد از اخبار استانی هر هفته با مجریگری توانمند میلاد وطن پرست به روی آنتن برود اعلام کرد که دهنوی و شکایت سپاهان از او که به رای کمیته استیناف بستگی دارد و هنوز صادر نشده وی با مساعدت سازمان لیگ در ترکیب پرسپولیس قرار گرفته است.

مدیر عامل تیراختور با اشاره به این موضوع حرکت سازمان لیگ را نیز در این میان که تیمهای تهرانی همیشه در راس پاره ای بخششها و پارتی بازیها قرار دارند غیر مستقیم زیر سوال برد.

در این میان مجری برنامه با سوالاتی در مورد فلاویو لوپز برنامه را ادامه داد و در جواب اینکه فلاویو چرا به تیم بازنگشت او نیز با پاسخ اینکه فلاویو بعد از رفتن تونی الیویرا دیگر با انواع و اقسام بهانه گیریها و مصدومیت نمیخواست در تیم بماند به این سوال پایان داد.

زینی زاده با اشاره به اینکه هفته ی بعد دو بازیکن از تیم ملی فوتبال نیجریه در پستهای فوروارد و و هافبک برای تست وارد تبریز خواهند شد خبر داد و اشاره کرد که بازیکنانی که از تیمهای ملی کشورشان به تیم می پیوندند نیازی به تست ندارند اما آقای جلالی و باشگاه آنها را نیز بعد از تایید تست جذب تیم خواهد نمود.

در این برنامه به محرومیت قهرمانی به علت قضاوت ناشایست در بازی پرسپولیس و تیراختور نیز برای 4 هفته اشاره شد.

سازمان لیگ و فدراسیون برای بار دیگر نشان داند که انصاریفرد تنها به خاطر اینکه جذب تیراختور شده بود نتوانست به راحتی دهنوی و بر خلاف مساعدت آنها همچون پرسپولیس در ترکیب تیم تیراختور قرار گیرد.

سازمان لیگ و فدراسیون فوتبال تا کی میخواهند اینگونه حق تیمهای آذربایجانی را با رفتارها و تصمیمات ناشایست نا حق کنند خدا میداند اما باید به یاد داشته باشند که آنها با تیم پر طرفداری دست و پنجه نرم میکنند که به صلاح فوتبال ایران و لیگ برتر تا زمانی که اینگونه مغرضانه عمل میکنند نخواهد بود.

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
نظرات - سایت هواداران تراکتورسازی تبریز

منبع: اختصاصی Traxtorchi.ir - Samburan: او که بیشتر معروف است که با لابیگری و ارتباط با دلالهای معروف نتایج بازیها را با هزاران ترفند قبل از بازی به نفع خود رقم میزند بعد از بازی با گسترش فولاد هواداران تیم تیراختور و گسترش فولاد را به صورت غیر مستقیم بیسواد خواند!

او که گذشته های خود را از یاد و حافظه کوتاه مدتش به کلی از بین برده و با بوی پول که از مدتها پیش به مشامش خوش بوده به مقام و منزلت و شهرت رسیده اینبار نیز به دنبال تحصیلکرده ها میگردد!
به اطلاع این عزیز میرسانیم که شاید پول و ظواهر دنیوی بتواند انسانها را کمی در جامعه ی امروزی به منزلت برساند اما ذات انسان به زیادی و یا کم بودن مال و منال دنیوی نیست و اگر این موضوع از روی بعضی انسانهای پولدار برداشته شود انسانیت واقعی آنها پشیزی نمی ارزد.

او از یاد برده است که در بازی مقابل سپاهان در تبریز که منجر به باخت 3 بر 1 تیراختور در جلو دیدگان 100 هزار هوادار تیراختوری شد تشویقهای همان هواداران بعد از اتمام بازی همانهایی بودند که امروز آنها را قشر بیسواد تلقی میکند و شاید هم موضوعی که او در این مدت با خودش نتوانسته کنار بیاید همین است که وی از نظر سطح تحصیلات در رتبه ای قرار ندارد که بتواند در مقابل دیگران قد علم کند.

او فهمیده است که با لابیگری و مافیا بازی در این جامعه نمیتوان سطح تحصیلات را نیز همچون پولهای فوتبالی بالا برد .

اتفاقا باید اشاره کنیم که قشری که با او دست و پنجه نرم میکنند و به عنوان هواداران تیراختور هستند قشری تحصیلکرده اند که وی نمیتواند به راحتی به علت سطح طبقات فکری و سواد که بین او و هواداران تیراختور به وجود آمده ارتباط بر قرار کند.

امیدواریم وی بعد از این مدت به فکر مدرک تحصیلی دبیرستانی خود نیز باشد تا بتواند در حین صحبت و مصاحبه ها کلامی بر زبان بیاورد که اینگونه باعث تنفر روز افزون افراد قشر تحصیلکرده جامعه نشود و صد البته داریم کسانی که شاید سطح تحصیلاتشان در حد دبیرستانی هم نبوده باشد اما آنها با دید و تربیت خانوادگی مناسب نسبت به بقیه در سطح انسانی والایی قرار دارند که بایستی با دید احترام به آنها نگریست .

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
مهمترین رویدادهای ورزشی امروز| پایگاه فرهنگی اطلاع رسانی آناج | Anaj.ir

به گزارش آناج، امروز دوشنبه هفتم مردادماه سال 1392 هجری شمسی، مصادف است با بیستم رمضان سال 1434 هجری قمری و بیست و نهم ژوییه سال 2013 میلادی.

- بیست و دومین دوره مسابقات المپیک تابستانی ناشنوایان جهان امروز هم در حالی در شهر صوفیه بلغارستان پیگیری می‌شود که نمایندگان ایران به مصاف حریفان خود می‌روند.

- تیم فوتبال جوانان ایران در دومین دیدارش در تورنمنت وین فانگ چین برابر جوانان سائوپائولوی برزیل به میدان می‌رود.

بالا