90/ چند خبر کوتاه از باشگاه تراکتورسازي تبريز
لک: پنالتي گرفتم به من گفتند لک لک!
کريمي گفت حقيقي وسط ميزند
90: بدون شك حامد لك يكي از بهترين بازيكنان بازي پرسپوليس- تراكتورسازي بود. دروازه بان 23 ساله تراكتورسازي كه يك پنالتي گرفت و چند موقعيت گل را هم از پرسپوليسي ها گرفت. لك درباره بازي مي گويد:« ميتوانستيم با تساوي زمين بازي را ترك كنيم. تازه اگر داور با آن پنالتي و اخراج، روحيه و برنامه هاي ما را به هم نميريخت حتي ميتوانستيم با كسب 3 امتياز زمين بازي را ترك كنيم. اين هم از شانس بد ما بود كه هفته اول نتوانستيم امتيازي دشت كنيم. اميدوارم از هفته دوم روند بردهاي ما آغاز شود و بتوانيم اولين بردمان را روبروي گسترش فولاد جشن بگيريم»
لك درباره ضربه پنالتي كه مهار كرد مي گويد:« اصلا نفهميديم چه اتفاقي افتاد كه داور پنالتي گرفت. خود پرسپوليسي ها هم تعجب كردند كه داور به نفعشان پنالتي گرفت. من كه مي خواستم شروع مجدد كنم كه سوت داور را به علامت پنالتي شنيدم. بعد از آن سريع و بدون هيچ درنگي رفتم پيش علي آقاي كريمي. از او پرسيدم چه كسي پنالتي مي زند كه گفت نمي دانم ولي اگر حقيقي بزند وسط مي زند. من هم تا آخرين لحظه مكث كردم و بعد تصميم گرفتم تا شيرجه بزنم. اگر مكث نميكردم نميتوانستم پنالتي را بگيرم. همين مكث باعث شد با نوك پا توپ را بگيرم و در برگشت هم خدا خواست و توپ پرسپوليسي ها به تير دروازه خورد. زماني كه در صبا بودم هم از سهراب بختياري زاده مشاوره ميگرفتم و مي پرسيدم كه بازيكنان حريف پنالتي هاي خود را كدام طرف مي زنند.»
پرسپوليسي ها 90 دقيقه عليه لك شعار دادند و به او ناسزا گفتند. از طرفي تراكتوري ها او را تشويق كردند و به او لقب اوليور كان را دادند. لك درباره اين شعارها ميگويد:« از هواداران خونگرم تراكتورسازي ممنونم كه مرا مورد لطف قراردادند و تشويقم كردند. اميدوارم بتوانيم زحمات آنها را جبران كنيم اما در مورد پرسپوليسيها بايد بگويم آنها برخورد خوبي با من نداشتند. من براي تيمم پنالتي گرفتم اما آنها به من گفتند لك لك و خيلي چيزهاي ديگر. مثلا من براي اتلاف وقت توپ را به گوشه 18 قدم مي بردم اما پرسپوليسي ها عليهام شعار مي دادند. نميدانم چرا ولي وقتي تماشاگران حريف عليهام شعار ميدهند بهتر گلري ميکنم. اسير جنگ رواني آنها نميشوم و سعي ميکنم با تمرکز بهترين گلريام را انجام بدهم.»
ايرانپوريان: آقاي فردوسيپور به اين ماه عزيز دوپينگي نيستم!
90: محمد ايرانپوريان درباره شکست تراکتورسازي مقابل پرسپوليس ميگويد: نميخواهم بهانه بياورم. اول از هر چيز بايد بگويم روز بد ما بود و بازي خوبي ارائه نکرديم اما حقيقتا در سوتهايي که در اين بازي محسن قهرماني زد و سوتهايي که نزد، شگفت زدهام. آن پنالتي که عليه ما گرفته شد شوک بدي برايمان بود و تمرکزمان را گرفت.خدا وکيلي توپ به کتف بازيکن ما خورد و اصلا پنالتي نبود.
او درباره گزارش فردوسيپور هم ميگويد: براي عادل فردوسي پور به عنوان يک گزارشگر حرفه اي احترام زيادي قائل هستم اما نمي دانم چرا او درباره من گفته است که مشخص نشد چگونه از اتهام دوپينگ تبرئه شدم.ديگر همه آدم و عالم متوجه شدند که آن بحث به خاطر قطره چشمي بود که من از آن استفاده کردم.در اين باره اطلاع رساني هم شد.نمي دانم چرا عادل گفته است که مد شده بازيکن دوپينگي ،تبرئه شود.به اين ماه عزيز من دوپينگي نبودم.مدارک و مستنداتي هم که ارائه کردم اين مسئله را تاييد کرد.
وي درباره بازي نکردن کريم انصاري فرد در اين مسابقه و حال و هواي اين بازيکن در روز بازي ميگويد: کريم آن روز خيلي ناراحت و پريشان بود.او مرتب با تلفن همراهش صحبت ميکرد. نه روز بازي نهار خورد و نه به جلسه فني آمد.
لب دقيقي پاره شد
90: سعيد دقيقي از ابتداي بازي مقابل پرسپوليس در ترکيب تراکتورسازي حضور داشت. او بارها با بازيکنان پرسپوليس درگير شد تا بتواند به دروازه حريف نزديک شود در همين جدالها دقيقي مصدوم شد و در برخورد با محسن بنگر لبش آسيب ديد و پاره شد. دقيقي تحت درمان قرار گرفت و با يخ درماني در تمرين ديروز حضور پيدا کرد.
ابروي کريميان شکافت
90: مهدي کريميان هم در بازي با پرسپوليس مصدوم شد. اين بازيکن در برخوردي که سيدجلال حسيني مدافع تراکتور داشت. ابرويش شکافت البته پزشکان تيم تشخيص دادند ابروي او نيازي به بخيه ندارد و بخاطر ورم زياد يخ درماني کرد. او ديروز با همان ابروي ورم کرده در اولين تمرين بعد از شکست مقابل پرسپوليس شرکت کرد.
اسدي با چشم کبود برگشت!
90: مرتضي اسدي در بازي با پرسپوليس هم اخراج شد و هم آسيب ديد. اسدي در برخوردي که با سيدصالحي در محوطه جريمه داشت به شدت از ناحيه چشم آسيب ديد و حتي بازيکنان تراکتور ميگفتند خدا رحم کرد که ضربه مستقيم به چشمش نخورده است! اسدي با چشمي کبود به تبريز بازگشت. به هر حال او يکي از بدترين روزهايش را مقابل پرسپوليس تجربه کرد.
دقيقي: تعويض حقم بود!
90: سعيد دقيقي در مورد ديدار مقابل پرسپوليس ميگويد: ابتدا بايد از هواداران تراکتورسازي تشکر کنم که خيلي از آنها به ورزشگاه آمدند و تيم ما را حمايت کردند. هميشه بازيهاي اول ليگ سختيهاي خاص خودش را دارد و ما متاسفانه نتوانستيم در اولين بازي عملکرد خوبي داشته باشيم. برد و باخت در فوتبال طبيعي است و قول ميدهيم در ديدارهاي آينده اين شکست را جبران کنيم.
دقيقي در مورد قضاوت محسن قهرماني که باعث اعتراض مجيد جلالي و بازيکنان تراکتور شد عنوان ميکند: داور ما را اذيت کرد هر چند اشتباهات او سهوي بود. در ?? دقيقه اول تيم برتر ميدان بوديم ولي اشتباهات داوري شرايط را تغيير داد. از طرفي بدنهاي ما در افت بود و اين موضوع هم نقش زيادي در شکست تراکتور داشت. مطمئنا در بازيهاي آينده شرايط بدني تيم ما بهتر ميشود و ميتوانيم اين باخت را جبران کنيم.
دقيقي در مورد عملکرد خودش در اين مسابقه و همچنين تعويض شدنش در نيمه دوم ميگويد: وقتي تيم ما ?? نفره شد آقاي جلالي تصميم گرفت خط هافبک را پر تعداد کند به همين دليل تعويض شدم و اعتراضي هم به تصميم سرمربي ندارم. از عملکرد خودم راضي نبودم. البته تمام بازيکنان شرايط چندان خوبي نداشتند چون از لحاظ بدني در افت بوديم. در بازيهاي آينده براي تراکتورسازي گلزني خواهم کرد تا محبت هواداران را جبران کنم.
دقيقي در پاسخ به اين سئوال که پرسپوليس را چطور ديدي ميگويد: پرسپوليس امسال جوانتر شده و بازيکنان اين تيم دوندگي زيادي در زمين داشتند. از حالا نميتوان پيشبيني کرد چه اتفاقاتي خواهد افتاد و چه تيمي بهتر است، مطمئن باشيد تراکتور به روزهاي خوبش ميرسد و يکي از مدعيان جدي قهرماني ميشود.
ديدار تراکتوريها با خانواده آتشنشان فداکار
90: حميد زينيزاده مديرعامل تراکتورسازي به همراه جمعي از اعضاي اين باشگاه و نماينده حجتالاسلام عليپور در کميته اخلاق فدراسيون فوتبال، به منزل شهيد اميد عباسي، آتش نشان فداکار رفت و با خانواده وي ديدار کرد.
زينيزاده در اين ديدار لوح و هديهاي از طرف هيات مديره باشگاه تراکتورسازي به پدر شهيد عباسي اهدا کرد.