• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب طرفداران تراکتورسازی تبریز

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
وب سایت رسمی و پایگاه اطلاع رسانی باشگاه فرهنگی ورزشی تراکتور سازی تبریز

imagedisplay.aspx

imagedisplay.aspx

imagedisplay.aspx

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
قهرمانی چند سال است خطا روی ابراهیمی را نمی‌گیرد/ شاید پرسپولیسی‌ها نمی‌خواستند انصاری‌فرد بازی کند

خبرگزاری تسنیم: سرپرست تیم فوتبال تراکتورسازی تبریز گفت: احتمال می‌دهم مسئولان پرسپولیس نمی‌خواستند انصاری‌فرد مقابل آنها بازی کند.
printنسخه قابل چاپ
حسن آذرنیا در گفت‌وگو با خبرنگار ورزشی خبرگزاری تسنیم، درباره شکست یک بر صفر تراکتورسازی مقابل پرسپولیس در هفته اول لیگ برتر اظهار داشت: کیفیت واقعی بیشتر تیم‌ها از هفته چهارم و پنجم مشخص می‌شود و تراکتورسازی نیز از این قاعده مستثنی نیست. در دیدار با پرسپولیس بازی را خوب شروع کردیم و پیش از آنکه داور آن پنالتی را به سود پرسپولیس بگیرد و اعصاب ما را بهم بریزد بچه‌های ما بد کار نکرده بودند.
وی افزود: زمانی‌که از دقیقه 48، مجبور شدیم با اخراج مرتضی اسدی 10 نفره بازی کنیم، شرایط برای تیم ما تغییر کرد. اخراج اسدی کاملا درست بود و حرفی در این باره نداریم.
آذرنیا تصریح کرد: بازیکنان باید از شکست روز چهارشنبه درس بگیرند و خود را برای بازی با گسترش فولاد، تیمی که با انگیزه بالا مقابل استقلال بازی کرد آماده کنند و بتوانند 3 امتیاز این دیدار را بگیرند.
سرپرست تراکتورسازی در خصوص داوری محسن قهرمانی عنوان کرد: طبق بخشنامه نباید درباره داوری صحبت کنیم اما صحبت کارشناسان داوری را که می‌بینیم متوجه می‌شویم پنالتی‌ که علیه ما اعلام شد اصلا پنالتی نبود. چند مورد نیز روی محمد ابراهیمی خطا شد که داور به راحتی از آن صحنه‌ها گذشت. با وجود این صحبت در مورد گذشته دیگر تاثیری ندارد.
آذرنیا درباره اظهارات مجید جلالی مبنی بر اینکه محسن قهرمانی با تراکتورسازی لجبازی می‌کرد، گفت: اجازه دهید موضوعی را در مورد محمد ابراهیمی بگویم. چند سال پیش قهرمانی پنالتی روی محمد ابراهیمی به سود تراکتورسازی گرفت که در برنامه 90 مشخص شد آن صحنه پنالتی نبوده و ابراهیمی تمارض کرده است. پس از آن هر بار که ابراهیمی روی زمین می‌افتد داور خطا نمی‌گیرد. این در حالی است که در بازی با پرسپولیس چند بار روی ابراهیمی خطا شد که داور خطا نگرفت.
وی در مورد صادر شدن کارت بازی کریم انصاری‌فرد تصریح کرد: پیش از دیدار با تراکتورسازی پرسپولیس نامه‌ای را به ما داده بود که این نامه مشکل ما را حل نکرد. پس از بازی با و در روز پنجشنبه زینی‌زاده مدیرعامل باشگاه با محمد رویانیان جلسه‌ای در این زمینه برگزار کرد. اکنون نیز نماینده ما در باشگاه پرسپولیس حضور دارد و با مکاتباتی که انجام شده به احتمال زیاد رضایتنامه انصاری‌فرد امروز صادر می‌شود.
سرپرست تراکتورسازی در پاسخ به این سوال که به نظر می‌رسید باشگاه پرسپولیس دوست نداشته انصاری‌فرد مقابل این تیم به میدان برود و به همین دلیل رضایتنامه این بازیکن را صادر نکرد، اظهار داشت: من هم احتمال می‌دهم آنها نمی‌خواستند انصاری‌فرد مقابل پرسپولیس بازی کند. به هر حال این بازی به پایان رسید و امیدوارم کارت بازی این بازیکن به زودی صادر شود.
انتهای پیام/

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
نمایشگاه هنری-ورزشی برای هواداران

باشگاه تراکتورسازی تبریز در فراخوانی اعلام کرد: به اطلاع کلیه هواداران (بانوان و آقایان) باشگاه تراکتوسازی می‌رساند، به‌زودی نمایشگاهی از آثار هنری، ورزشی و علمی هواداران مربوط به تراکتورسازی برگزار خواهد شد.

لذا از همه علاقمندان دعوت می‌شود آثار خود را به کانون هواداران واقع در خیابان دامپزشکی، ساختمان تجاری سرباز، طبقه اول تحویل دهند.

علاقمندان می‌توانند جهت کسب اطلاعات بیشتر با شماره 4403632 تماس حاصل فرمائید.

مهلت ارسال آثار حداکثر تا مورخه 31/05/90 خواهد بود و به بهترین آثار در مراسم ویژه‌ای جوایز ارزنده اعطا خواهد شد.

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
قهرمانی، بازنده بزرگ هفته اول/لجباز مردود | تراکتور اسپور

«اشتباهات داوری پذیرفتنی است اما وقتی شکل لجبازی به خود می‌گیرد باید فکر دیگر کرد.»

قضاوت عجیب و سوال‌برانگیز محسن قهرمانی داد تراکتوری‌ها و حتی غیرتراکتوری‌ها را در آورده است. مجید جلالی، سرمربی تراکتورسازی که کمتر دیده شد در هفته‌های ابتدایی لیگ به قضاوت‌ها و اشتباهات داوران واکنش نشان بدهد، در کنفرانس خبری پس از بازی در این باره گفت: «اشتباهات داوری پذیرفتنی است اما وقتی شکل لجبازی به خود می‌گیرد باید فکر دیگر کرد.» قهرمانی به غیر‌از اعلام یک پنالتی باورنکردنی در ابتدای بازی چند بار برخوردهای مدافعان پرسپولیس با مهاجمان تراکتورسازی را سوت نزد و خطا ندانست. سوت‌های او در ۲۰ دقیقه ابتدایی به‌گونه‌ای بود که تراکتوری‌ها او را در باخت خود تاثیرگذار بدانند. مهدی کریمیان روز گذشته به اوج گفت: « قهرمانی از نظر بدنی آماده بود اما فکر می‌کنم از بعد روحی آمادگی صددرصد را پیدا نکرده بود. آن پنالتی خنده‌دار که خود بازیکنان پرسپولیس هم مانده بودند چگونه داور اعلام کرده است تیم ما را به شوک فرو برد. تا قبل از پنالی همه چیز به نفع ما بود و حتی توپ به پای بازیکنان پرسپولیس نخورده بود. با آن پنالتی به ما انگار الهام شد که هر کاری در این بازی انجام بدهیم نتیجه‌ای ندارد و برنده نیستیم.» لجبازی‌های قهرمانی حالا در اولین هفته لیگ دوباره برای او دردسرساز شده است. پرویز سیار، کارشناس داوری نمره مردودی به قهرمانی داد: «اولین اشتباه مسابقه که مسئول مستقیم آن داور است تاخیر ۶ دقیقه‌ای در شروع بازی بود. قهرمانی اشتباه‌ها و خطاهای فاحشی داشت و بنده به دقت قضاوت او را در تمام صحنه‌های مسابقه آنالیز کردم و البته هیچ عمدی در اشتباه‌های او به نفع یک تیم خاص ندیدم. اما اشتباه‌های فراوان او باعث می‌شود نمره مردودی به او داده و از ۲۰ نمره حداکثر می‌توانم نمره ۵ به قضاوتش بدهم.» با هجمه‌ای که این روزها قهرمانی علیه خود به وجود آورده است، ممکن است این داور همیشه‌جنجال‌ساز چند هفته در بازی‌های لیگ برتر آفتابی نشود.

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
کاظمیان:قهرمانی اعصاب ما را خراب کرد/در بازی های آینده این باخت را جبران می کنیم

مهاجم تیم تراکتورسازی گفت:امیدوارم در آینده حق تراکتورسازی در بحث داوری تضییع نشود.
جواد کاظمیان درگفت و گو با خبرنگار اوج درباره اینکه آیا شکست تیمش مقابل پرسپولیس را فراموش کرده است یا نه عنوان کرد:هیچ شکستی فراموش شدنی نیست و ما شرمنده هوادارانمان هستیم.از آنها می خواهم در بازی های حساس آتی ما را حمایت کنند تا به شرایط ایده آل برگردیم.
وی ادامه داد:بازی با پرسپولیس مسابقه اول ما بود.قبول دارم اگر می توانستیم در این مسابقه به پیروزی برسیم خیالمان برای آینده راحت می شد اما اتفاقات فوتبال روی بد خود را به ما نشان داد.به طور حتم در مسابقات آتی جبران باخت در برابر پرسپولیس را می کنیم.
مهاجم تراکتورسازی درباره داوری محسن قهرمانی در بازی تراکتورسازی مقابل پرسپولیس گفت:نمی خواهم درباره داوری حرف بزنم.هر چه بود گذشت اما امیدوارم جامعه فوتبال دیده باشد در این مسابقه با تراکتور چه برخوردی شد.داور بازی اعصاب همه ما را خراب کرد.امیدوارم در آینده حق تراکتورسازی در بحث داوری تضییع نشود.
کاظمیان درباره دربی تبریز اظهار داشت:حوشحالم امسال تبریز در لیگ برتر دو نماینده دارد.فکر می کنم بازی این دو تیم سطح بالای فوتبال در تبریز را نشان خواهد داد.امیدوارم تماشاگران از دیدن یک بازی خوب لذت ببرند.

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
90/ چند خبر کوتاه از باشگاه تراکتورسازي تبريز

لک: پنالتي گرفتم به من گفتند لک لک!
کريمي گفت حقيقي وسط مي‌زند
90: بدون شك حامد لك يكي از بهترين بازيكنان بازي پرسپوليس- تراكتورسازي بود. دروازه بان 23 ساله تراكتورسازي كه يك پنالتي گرفت و چند موقعيت گل را هم از پرسپوليسي ها گرفت. لك درباره بازي مي گويد:« مي‌توانستيم با تساوي زمين بازي را ترك كنيم. تازه اگر داور با آن پنالتي و اخراج، روحيه و برنامه هاي ما را به هم نمي‌ريخت حتي مي‌توانستيم با كسب 3 امتياز زمين بازي را ترك كنيم. اين هم از شانس بد ما بود كه هفته اول نتوانستيم امتيازي دشت كنيم. اميدوارم از هفته دوم روند بردهاي ما آغاز شود و بتوانيم اولين بردمان را روبروي گسترش فولاد جشن بگيريم»
لك درباره ضربه پنالتي كه مهار كرد مي گويد:« اصلا نفهميديم چه اتفاقي افتاد كه داور پنالتي گرفت. خود پرسپوليسي ها هم تعجب كردند كه داور به نفعشان پنالتي گرفت. من كه مي خواستم شروع مجدد كنم كه سوت داور را به علامت پنالتي شنيدم. بعد از آن سريع و بدون هيچ درنگي رفتم پيش علي آقاي كريمي. از او پرسيدم چه كسي پنالتي مي زند كه گفت نمي دانم ولي اگر حقيقي بزند وسط مي زند. من هم تا آخرين لحظه مكث كردم و بعد تصميم گرفتم تا شيرجه بزنم. اگر مكث نمي‌كردم نمي‌توانستم پنالتي را بگيرم. همين مكث باعث شد با نوك پا توپ را بگيرم و در برگشت هم خدا خواست و توپ پرسپوليسي ها به تير دروازه خورد. زماني كه در صبا بودم هم از سهراب بختياري زاده مشاوره مي‌گرفتم و مي پرسيدم كه بازيكنان حريف پنالتي هاي خود را كدام طرف مي زنند.»
پرسپوليسي ها 90 دقيقه عليه لك شعار دادند و به او ناسزا گفتند. از طرفي تراكتوري ها او را تشويق كردند و به او لقب اوليور كان را دادند. لك درباره اين شعارها مي‌گويد:« از هواداران خونگرم تراكتورسازي ممنونم كه مرا مورد لطف قراردادند و تشويقم كردند. اميدوارم بتوانيم زحمات آنها را جبران كنيم اما در مورد پرسپوليسي‌ها بايد بگويم آنها برخورد خوبي با من نداشتند. من براي تيمم پنالتي گرفتم اما آنها به من گفتند لك لك و خيلي چيزهاي ديگر. مثلا من براي اتلاف وقت توپ را به گوشه 18 قدم مي بردم اما پرسپوليسي ها عليه‌ام شعار مي دادند. نمي‌دانم چرا ولي وقتي تماشاگران حريف عليه‌ام شعار مي‌دهند بهتر گلري مي‌کنم. اسير جنگ رواني آنها نمي‌شوم و سعي مي‌کنم با تمرکز بهترين گلري‌ام را انجام بدهم.»
ايران‌پوريان: آقاي فردوسي‌پور به اين ماه عزيز دوپينگي نيستم!
90: محمد ايران‌پوريان درباره شکست تراکتورسازي مقابل پرسپوليس مي‌گويد: نمي‌خواهم بهانه بياورم. اول از هر چيز بايد بگويم روز بد ما بود و بازي خوبي ارائه نکرديم اما حقيقتا در سوت‌هايي که در اين بازي محسن قهرماني زد و سوت‌هايي که نزد، شگفت زده‌ام. آن پنالتي که عليه ما گرفته شد شوک بدي برايمان بود و تمرکزمان را گرفت.خدا وکيلي توپ به کتف بازيکن ما خورد و اصلا پنالتي نبود.
او درباره گزارش فردوسي‌پور هم مي‌گويد: براي عادل فردوسي پور به عنوان يک گزارشگر حرفه اي احترام زيادي قائل هستم اما نمي دانم چرا او درباره من گفته است که مشخص نشد چگونه از اتهام دوپينگ تبرئه شدم.ديگر همه آدم و عالم متوجه شدند که آن بحث به خاطر قطره چشمي بود که من از آن استفاده کردم.در اين باره اطلاع رساني هم شد.نمي دانم چرا عادل گفته است که مد شده بازيکن دوپينگي ،تبرئه شود.به اين ماه عزيز من دوپينگي نبودم.مدارک و مستنداتي هم که ارائه کردم اين مسئله را تاييد کرد.
وي درباره بازي نکردن کريم انصاري فرد در اين مسابقه و حال و هواي اين بازيکن در روز بازي مي‌گويد: کريم آن روز خيلي ناراحت و پريشان بود.او مرتب با تلفن همراهش صحبت مي‌کرد. نه روز بازي نهار خورد و نه به جلسه فني آمد.

لب دقيقي پاره شد
90: سعيد دقيقي از ابتداي بازي مقابل پرسپوليس در ترکيب تراکتورسازي حضور داشت. او بارها با بازيکنان پرسپوليس درگير شد تا بتواند به دروازه حريف نزديک شود در همين جدال‌ها دقيقي مصدوم شد و در برخورد با محسن بنگر لبش آسيب ديد و پاره شد. دقيقي تحت درمان قرار گرفت و با يخ درماني در تمرين ديروز حضور پيدا کرد.
ابروي کريميان شکافت
90: مهدي کريميان هم در بازي با پرسپوليس مصدوم شد. اين بازيکن در برخوردي که سيدجلال حسيني مدافع تراکتور داشت. ابرويش شکافت البته پزشکان تيم تشخيص دادند ابروي او نيازي به بخيه ندارد و بخاطر ورم زياد يخ درماني کرد. او ديروز با همان ابروي ورم کرده در اولين تمرين بعد از شکست مقابل پرسپوليس شرکت کرد.
اسدي با چشم کبود برگشت!
90: مرتضي اسدي در بازي با پرسپوليس هم اخراج شد و هم آسيب ديد. اسدي در برخوردي که با سيدصالحي در محوطه جريمه داشت به شدت از ناحيه چشم آسيب ديد و حتي بازيکنان تراکتور مي‌گفتند خدا رحم کرد که ضربه مستقيم به چشمش نخورده است! اسدي با چشمي کبود به تبريز بازگشت. به هر حال او يکي از بدترين روزهايش را مقابل پرسپوليس تجربه کرد.

دقيقي: تعويض حقم بود!
90: سعيد دقيقي در مورد ديدار مقابل پرسپوليس مي‌گويد: ابتدا بايد از هواداران تراکتورسازي تشکر کنم که خيلي از آنها به ورزشگاه آمدند و تيم ما را حمايت کردند. هميشه بازي‌هاي اول ليگ سختي‌هاي خاص خودش را دارد و ما متاسفانه نتوانستيم در اولين بازي عملکرد خوبي داشته باشيم. برد و باخت در فوتبال طبيعي است و قول مي‌دهيم در ديدارهاي آينده اين شکست را جبران کنيم.
دقيقي در مورد قضاوت محسن قهرماني که باعث اعتراض مجيد جلالي و بازيکنان تراکتور شد عنوان مي‌کند: داور ما را اذيت کرد هر چند اشتباهات او سهوي بود. در ?? دقيقه اول تيم برتر ميدان بوديم ولي اشتباهات داوري شرايط را تغيير داد. از طرفي بدن‌هاي ما در افت بود و اين موضوع هم نقش زيادي در شکست تراکتور داشت. مطمئنا در بازي‌هاي آينده شرايط بدني تيم ما بهتر مي‌شود و مي‌توانيم اين باخت را جبران کنيم.
دقيقي در مورد عملکرد خودش در اين مسابقه و همچنين تعويض شدنش در نيمه دوم مي‌گويد: وقتي تيم ما ?? نفره شد آقاي جلالي تصميم گرفت خط هافبک را پر تعداد کند به همين دليل تعويض شدم و اعتراضي هم به تصميم سرمربي ندارم. از عملکرد خودم راضي نبودم. البته تمام بازيکنان شرايط چندان خوبي نداشتند چون از لحاظ بدني در افت بوديم. در بازي‌هاي آينده براي تراکتورسازي گلزني خواهم کرد تا محبت هواداران را جبران کنم.
دقيقي در پاسخ به اين سئوال که پرسپوليس را چطور ديدي مي‌گويد: پرسپوليس امسال جوان‌تر شده و بازيکنان اين تيم دوندگي زيادي در زمين داشتند. از حالا نمي‌توان پيش‌بيني کرد چه اتفاقاتي خواهد افتاد و چه تيمي بهتر است، مطمئن باشيد تراکتور به روزهاي خوبش مي‌رسد و يکي از مدعيان جدي قهرماني مي‌شود.
ديدار تراکتوري‌ها با خانواده آتش‌نشان فداکار
90: حميد زيني‌زاده مديرعامل تراکتورسازي به همراه جمعي از اعضاي اين باشگاه و نماينده حجت‌الاسلام عليپور در کميته اخلاق فدراسيون فوتبال، به منزل شهيد اميد عباسي، آتش نشان فداکار رفت و با خانواده وي ديدار کرد.
زيني‌زاده در اين ديدار لوح و هديه‌اي از طرف هيات مديره باشگاه تراکتورسازي به پدر شهيد عباسي اهدا کرد.

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
90/ قهرماني سيستم تراکتور را به هم ريخت

تراکتور سازي در اولين بازي ليگ سيزدهم نتوانست سه امتياز را دشت کند و به همين خاطر کاروان اين تيم بعد از بازي با پرسپوليس دست خالي به تبريز بازگشتند.
واشقاني
90: تراکتور سازي در اولين بازي ليگ سيزدهم نتوانست سه امتياز را دشت کند و به همين خاطر کاروان اين تيم بعد از بازي با پرسپوليس دست خالي به تبريز بازگشتند. بازيکنان تراکتور معتقد بودند داوري در نتيجه بازي تاثير گذار بوده و حتي اعتراض‌هايي هم داشتند. مهدي کياني بازيکن باتجربه تراکتور بارها در جريان بازي با محسن قهرماني صحبت کرد. او از ابتدا در ترکيب تراکتور به ميدان رفت و در جدال‌هاي وسط زمين حضور خوبي داشت. کياني بعد از اخراج اسدي بيشتر در کارهاي دفاعي شرکت کرد اما او هم نتوانست مانع از گل خوردن تيمش شود. در رابطه با اين بازي گفت‌و گويي با کياني انجام داديم که مي‌خوانيد:
90: قول داده بوديد دست پر به تبريز برگرديد؟
متاسفانه نتوانستيم به قولمان عمل کنيم ولي تمام تلاشمان را کرديم. ما جلوي پرسپوليس دايي بازي مي‌کرديم و کار راحتي نداشتيم.
90: بازي را چطور ديدي؟
ما تا 20 دقيقه اول بازي خوب کار کرديم و بازي دست تراکتور بود اما داوري کار ما را خراب کرد.
90: به قضاوت قهرماني معترض هستي؟
بله به نظر من قهرماني بعضي وقت ها الکي سوت مي‌زد. وقتي نيمه اول براي پرسپوليس پنالتي گرفت سيستم ما را بهم ريخت ! واقعا شوکه شديم وقتي سوار بازي بوديم داور پنالتي اعلام کرد جالب اينکه داور خطاهاي پرسپوليس را نمي‌گرفت!
90: پس پنالتي نبود؟
نه بابا. چه پنالتي؟ در بازيهاي اروپايي خطاهاي بدتر از اين را پنالتي نمي‌گيرند ولي داور اين صحنه را پنالتي گرفت. حتي پرسپوليسي‌ها هم باورشان نمي‌شد که داور برايشان پنالتي گرفته باشد!
90: اخراج اسدي هم به نظرت اشتباه بود؟
در اين مورد نمي‌توانم نظر بدهم و کارشناسان بايد بگويند اما اسدي در موقعيت تک به تک نوروزي را زد. فقط بايد بگويم اگر 10 نفره نمي‌شديم پرسپوليس نمي‌توانست ببرد . کاش داور خطاي پرسپوليسي‌ها را مي‌گرفت.
90: منظورت کدام صحنه‌هاست؟
صحنه‌اي که دهنوي در محوطه جريمه علي کريمي را زمين زد. من همان لحظه اين صحنه را نديدم ولي بعد از بازي از طريق تلويزيون ديدم. داور اين صحنه‌ها را نمي‌ديد و چشمهايش را مي‌بست. قهرماني داور خوبي است ولي نمي دانم چرا حق تراکتور را خورد!
90: به خاطر خستگي بازيکنان، تراکتور آن شادابي را نداشت؟
متاسفانه خسته بوديم. البته هميشه در بازي اول اين اتفاق مي‌افتد. در تمرينات خوب کار کرديم ولي روز بازي هنوز به هماهنگي و آمادگي لازم نرسيده بوديم.
90: براي بازي با گسترش فولاد اين مشکل برطرف مي‌شود؟
در اين چند روز سعي مي‌کنيم خودمان را به آمادگي خوبي برسانيم. بازي با گسترش فولاد سخت است چون تيم جوان و با انگيزه‌اي دارد. اما ما هم تراکتور هستيم و بايد در خانه يقه تمام تيم‌ها را بگيريم و امتياز از دست ندهيم.
90: به کريمي توصيه نکردي به سمت نيمکت پرسپوليس برود؟
من در حدي نيستم که به کريمي توصيه کنم. خدا را شکر اتفافات حاشيه‌اي در ورزشگاه نيفتاد و هواداران پرسپوليس هم کار مثبتي انجام دادند و کريمي را تشويق کردند.
90: جلالي در رختکن ناراحت نبود؟
آقا مجيد هم از 10 نفره شدن تيم ناراحت بود و به نظرش اگه اسدي اخراج نمي‌شد ما حداقل يک امتياز را مي‌گرفتيم. ما مجبور شديم عقب نشيني کنيم.
90: قبول داري تراکتور هم موقعيت آنچناني نداشت؟
بله . قبول دارم کلا سرحال نبوديم و هنوز آمادگي صد درصد را بدست نياورديم. هنوز کار داريم و در بازي برگشت جبران مي‌کنيم.

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
گزارش تمرین / غیبت 88 و مصدومیت 8 | تراکتور اسپور

مسعود کریمی / علی کریمی در دقایق آخرمصدوم شد، دکتر مولایی در اینباره گفت : مشکلات وی جدی نیست و می تواند تمرینات خود را انجام دهد.

*تمرین روز جمعه تراکتور سازان راس ساعت ۱۸:۳۰ برگزار شد.
*حدود هزار نفر تماشاگر از نزدیک تمرین را مشاهده کردند.
*از غایبان این تمرین امروز می توان به مرتضی اسدی ، میثم بائو و میلاد فخرالدینی اشاره کرد.
*تمرین امروز با حرکات کششی آغاز شد.بعد از گذشت چند دقیقه بازیکنان زیر نظر فرهاد پورغلامی به تمرین پاس تک ضرب و سرعتی پرداختند.
*سی دقیقه بعد از این تمرین بازیکنان به دوتیم تقسیم شدند وبازی کردند.
*حامد لک،مارکو و جواد کاظمیان از انگیزه ی بالایی برخورداربودند.
*علی کریمی در دقایق آخرمصدوم شد، دکتر مولایی در اینباره گفت : مشکلات وی جدی نیست و می تواند تمرینات خود را انجام دهد.
*از نکات جالب توجه تمرین این بود که علی کریمی پیراهن بدون شماره برتن داشت.
*مسعود ابراهیم زاده که مصدوم شده بود زیر نظر دکتر مولایی به صورت اختصاصی تمرین کرد.
*رحمان یاوران ریس کانون هواداران گفت مشکل انصاری فرد تقریبا حل شده است و از شنبه در تمرینات حاضر خواهد شد.وی همچنین گفت به خاطر مشکلاتی که در خط هافبک داریم دو هافبک خارجی احتمالا از فردا به تیم ملحق خواهد شد.

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
90/ ستاره‌ها را بازخواست کن!

اين قبول که هيچ کدام از بازيکنان تراکتور حتي ده درصد خودشان در بازي با پرسپوليس نبودند اما محسن قهرماني هم شايد در شرايط بازي‌ها قرار نگرفته بود.
فرزاد ملازاده
90: اين قبول که هيچ کدام از بازيکنان تراکتور حتي ده درصد خودشان در بازي با پرسپوليس نبودند اما محسن قهرماني هم شايد در شرايط بازي‌ها قرار نگرفته بود. قهرماني بيش از انگشتان دست در حين بازي سوت‌هاي اشتباه زد و به نوعي يار دوازدهم پرسپوليس بود. اشتباه در اعلام پنالتي اصلي‌‌ترين اشتباه قهرماني در قضاوت بود. چندين بار خطا روي ابراهيمي و از سوي بازيکنان پرسپوليس از سوي قهرماني خطا اعلام نشد. همه اينها باعث شد که نمره قضاوت قهرماني در بازي اول ليگ برتر بسيار پايين باشد اما چون تراکتوري‌ها به اين قضاوت‌ها عادت کرده‌اند ديگر جايز نيست که بيشتر از اين حول اين قضاوت هم صحبت کنيم اما در خط دروازه تراکتور حامد لک نسبت به ساير بازيکنان عملکرد خوبي داشت و با مهار پنالتي اجازه نداد پرسپوليس به گل برسد. لک در اين بازي نمره نسبتا قابل قبولي گرفت اما در خط دفاعي اسدي با اخراج خودش بازي ضعيفش را تکميل کرد. البته گرداني و ايران پوريان با وجود عملکرد دفاعي متوسط به هيچ وجه در بازيسازي و حضور در حملات تراکتور نقشي را بازي نکردند تا کناره‌هاي تراکتور حتي يک توپ به روي دروازه پرسپوليس به خوبي ارسال نکند اما در خط مياني کياني در جنگ‌هاي تن به تن حضور خوبي داشت و تا حدودي وظيفه خود را به خوبي انجام داد اما مهدي کريميان و علي کريمي به هيچ وجه عملکرد متوسط خود را هم به نمايش نگذاشتند و در حالي که وظيفه بازيسازي و موقعيت‌سازي براي مهاجمان تراکتور را بر عهده داشتند نتوانستند حتي يک موقعيت خوب را براي مهاجمان تراکتور فراهم کنند اما محمد ابراهيمي در ميانه ميدان دوندگي زيادي داشت اما تلاش‌هاي اوهم در بازي تيمي تراکتور تاثيري نداشت. اما در خط حمله تراکتور غيبت کريم انصاري‌فرد از يک طرف و عملکرد ضعيف سعيد دقيقي و کاظميان باعث شد که نيلسون بيکارترين مرد ميدان لقب گيرد. قبول مطمئنا تراکتور بعد از چند هفته در شرايط آمادگي کامل قرار خواهد گرفت اما همانطور که قبلا نوشتيم جلالي بايد فرق تبريز با ديگر شهرها را دقيقا بداند. فوتبال تبريز و هواداران آن بسيار متفاوت هستند و او بايد بازيکنان خود را کاملا توجيه کند. او بايد بازيکنان تيم را بازخواست کند و از آنها انتظار عملکرد بهتري را داشته باشد اما در اين بازي هواداران نمره قبولي گرفتند و با حضور انبوه خود در آزادي يک بار ديگر به همگان نشان دادند که هواداران تراکتور در ايران و آسيا بي‌نظيرند، هرچند عادل فردوسي‌پور در گزارش بازي سعي کرد نشان دهد که هواداران پرسپوليس بسيار زيادتر از هواداران تراکتور هستند اما کساني که در ورزشگاه حضور داشتند شاهد بودند که تعداد هواداران تراکتور با هواداران پرسپوليس تقريبا برابر بود. حال قصد فردوسي‌پور از بيان اين موضوع چه بود قضاوت با شما.

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
جلالی:15 خطای بازیکنان پرسپولیس گرفته نشد/امیدوارم کریمی زودتر برگردد

سرمربی تیم تراکتورسازی گفت:هر چند از یاد بردن باخت مقابل پرسپولیس سخت است اما باید با امیدواری به راهمان ادامه بدهیم.
مجید جلالی در گفت و گو با خبرنگار اوج در پاسخ به این پرسش که پس از چند روز دیدگاهش درباره شکست تراکتورسازی مقابل پرسپولیس چیست عنوان کرد:این بازی،مسابقه اول ما بود.جمله ای که در حال حاضر می توانم بیان کنم این است که در این مسابقه شرایط آن طوری که ما می خواستیم پیش نرفت.من هنوز بر این باورم که در این مسابقه از نظر بدنی مشکلی نداشتیم.پیش از مسابقه با پرسپولیس تمرینان تاکتیکی و بدنسازی خوبی را پشت سرگذاشته بودیم.فکر می کنم بازیکنان در این بازی در درگیری ها کم آوردند.
وی ادامه داد:دیگر نمی خواهم درباره داوری این بازی صحبت کنم اما من بارها فیلم بازی را تماشا کردم.درست 15 خطای تیم پرسپولیس در این مسابقه روی بازیکنان ما گرفته نشد و این مساله در جریان بازی به ما لطمه سنگینی زد.
سرمربی تراکتورسازی افزود:هر چه بود گذشت.ما تمریناتمان را با جدیت دنبال می کنیم و نباید با این شکست از مسابقات آتی نا امید شویم.تراکتورسازی پتانسیل خوبی دارد و هواداران نباید نگران آینده باشند.هر چند از یاد بردن باخت مقابل پرسپولیس سخت است اما باید با امیدواری به راهمان ادامه بدهیم.
جلالی درباره آسیب دیدگی علی کریمی در تمرین روز جمعه تراکتورسازی گفت:این آسیب دیدگی موضوع مهمی نیست و یک مصدومیت جزیی بود.امیدوارم با تلاش کادر پزشکی،کریمی هر چه زودتر به تمرینات گروهی اضافه شود.
وی درباره وضعیت کریم انصاری فرد و آینده این بازیکن در تراکتورسازی بیان داشت:ترجیح می دهم در آینده در این باره صحبت کنم.
وی درباره دربی تبریز و دیدار با گسترش فولاد اظهار داشت:گسترش تیم جوان و دونده ای است.من بازی این تیم مقابل استقلال را دیدم.سعی می کنیم در روزهای باقیمانده تا زمان برگزاری این بازی شناختمان از این تیم را تقویت کنیم و در بهترین شرایط به مصاف گسترش برویم.

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
ایسنا - اعتمادی علیه تراکتورسازی به فیفا شکایت می‌کند

دروازه‌بان ایرانی- هلندی فصل قبل تراکتورسازی قصد دارد به خاطر پرداخت نشدن طلبش، از این باشگاه به فیفا شکایت کند.

عقیل اعتمادی، دروازه‌بان فصل گذشته تراکتور سازی که در هلند زندگی می‌کند در تماس با خبرنگار ورزشی خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا) درباره طلب خود از تراکتور سازی، اظهار کرد: قسمتی از مبلغ قراردادم با باشگاه تراکتورسازی تاکنون پرداخت نشده و متاسفانه باشگاه به تماس‌های تلفنی من هیچ گونه پاسخی نمی‌دهد.

وی ادامه داد: به خاطر هواداران پورشور تیم تراکتور سازی که از من زمانی که در تراکتور سازی بودم حمایت بسیار خوبی داشتند، نمی‌خواستم از این باشگاه به فیفا شکایت کنم ولی به دلیل اینکه به طلبم احتیاج دارم، مجبور به این کار شده‌ام و از این باشگاه به فیفا شکایت خواهم کرد.

سنگربان سابق تراکتور سازی در پایان گفت: امیدوارم این تیم با اعضایی که در اختیار دارد در این فصل نیز موفق باشد و با موفقیت این تیم من نیز خوشحال خواهم شد. دلم برای هواداران این تیم تنگ شده و برای آقای زینی زاده، مدیرعامل جدید باشگاه نیز آرزوی موفقیت دارم.

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
قهرمانی، تمرکز لازم برای قضاوت نداشت/بازی مقابل پرسپولیس را باید فراموش کنیم

محمد ایرانپوریان در گفت وگوی اختصاصی با خبرنگار ورزشی پانا، اظهار کرد: در بازی مقابل تیم پرسپولیس در شرایط خوبی نبودیم چون مسابقه اول بود و هنوز مدتی طول می کشد تا به هماهنگی های لازم برسیم و تراکتوری بشویم که هواداران تیم از ما انتظار دارند، به نظر من بازی در مقابل پرسپولیس را باید به کلی فراموش کنیم و با تمرکز بیشتر به بازی های پیش روی فکر کنیم.
ایرانپوریان در رابطه با داوری بازی تراکتور و پرسپولیس، گفت: محسن قهرمانی آن روز تمرکز خوبی نداشت و اصلا خوب سوت نزد. به نظر من بیشتر سوت ها و قضاوت های وی به ضرر تراکتور بود. قهرمانی به خاطر یک لکه کوچک روی سر محمد نصرتی چندین دقیقه او را بیرون از زمین نگه داشت و تمرکز را در تیم به هم زد. به نظر من در حالت کلی داوری بازی یک طرفه بود.
وی در مورد دربی تبریز هم گفت: دربی در همه شهرها شرایط خاص خود را دارد و چون از طرفی مردم تبریز علاقه خاصی به فوتبال دارند، حساسیت دربی تبریز را چند برابر می کند، امیدوارم در این بازی 3 امتیاز را از تیم گسترش بگیریم تا بتوانیم در بقیه بازی ها بهتر عمل کنیم.
مدافع تیم تراکتور سازی یادآور شد: سابقه در فوتبال تبریز نشان داده که مردم تبریز در بازی های حساس استقبال بی نظیری از آن بازی می‌کنند. به نظر من چون دربی نیز حساسیت های خاص خود را دارد مردم را به استادیوم خواهد کشاند و امیدوارم که در این بازی شاهد ورزشگاهی مملو از تماشاگران تبریزی باشیم.
محمد ایرانپوریان در پایان اظهار کرد: از تمامی هوادارانی که به تهران آمدند نهایت تشکر و قدردانی را دارم و واقعا ناراحتیم که شرمنده آنها شدیم.

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
چه کسي فشار تهاجمي تراکتور را کم کرد ؟ / کشتي کج است يا فوتبال، پهلوانان ؟!

مجيد جان بشين خانه ، اينجا و در اين فوتبال براي سالم کار کردن نمي شود

معمولا بازي اول تيمها در آغاز مسابقات چندان دلچسب نمي شود . تيمها نسبت به هم شناخت کاملي ندارند . از نظر هماهنگي و کارهاي ترکيبي نيز تيمها با مشکل مواجه مي شوند . بدنهاي شلاق خورده در دوران بدنسازي هنوز بخوبي بيدار نشده .و نمي توان انتظار زيادي از تيمها و بازيکنان داشت . از بد قرعه نيز اگر مدعيان در هفته اول بهم برخورد کنند .بازي گره مي خورد و نتيجه مساوي است و يا برد با حداقل گل،اما براي قضاوت در بازي هفته اول و آخر معني نمي دهد. چرا که تغيير ي در قوانين بوجود نمي آيد .مگر اينکه داور يا ضعيف باشد و يا با قصد وغرض سوت بزند .براي قهرماني در ليگ برتر در مقالات متعددي فاکتور هاي لازم را بر شمرده ام .اما مانده ام با اين پديده ناداوري چگونه کنار بيايم .

چه کسي فشار تهاجمي تراکتور را کم کرد ؟

به گزارش تماشاگر به نقل از نود نيمه اول بازي در دقايقي تراکتور تماشاگر پسند بازي مي کند .در محوطه جريمه پرسپوليس خيمه زده .پاسهاي تکضرب و سرعتي بازيکنان تراکتور نويد به ثمر رسيدن گل را مي دهد. اما به يکباره اينطرف ميدان و از يک توپ 30 درصدي و سانتري دير هنگام در تعجب اهالي فوتبال دوست و دشمن خنده اش مي گيرد؟ باورش خيلي مشگل است داور بازي يک پنالتي گرفته، شايد علت اين پنالتي بر مي گردد به کم کردن فشار حملات تراکتور ؟ سالها پيش در يکي از کلاسهاي مربيگري کارآموزي روي تخته نوشت : فشار تيم مقابل را داور بازي هم مي تواند با يک سوت اشتباه کم کند! بلي داور با گرفتن پنالتي اشتباه آتش زبانه کشيده تراکتور را خاموش مي کند او پنالتي مي گيرد تا بازيکنان تراکتور آرام و محتاط به بازي ادامه بدهند . و فشار تراکتور روي دروازه حريف کمتر شود .

کشتي کج است يا فوتبال، پهلوانان ؟!

اين طرف ميدان سري شکسته ،زير چشمي کبود شده ، داخل محوطه پرسپوليس دهنوي يک سالتو 6 امتيازي به اسطوره فوتبال علي کريمي مي زند. صحنه را به غير از کمک داور و داوربازي تمام ايران مي بينند .اما دريغ از يک کارت زرد از سوي داور ،اما آنطرف ميدان بتاز ! که داور در نيمي از زمين مهربان و در نيمي ديگر خشمگين است ؟چه سوت هائي که نواخته نمي شود و چه سوت هائي که بي جهت به صدا در مي آيد .

اي قهرمان داور ؟

باور کنيد که نقش داور در نتيجه تيمي بسيار تاثير گذار است . داور مي تواند تاکتيک يک تيم را با اشتباه خود تغيير بدهد و باعث فعل و انفعالات بسياري در بازي شود . با اين وضعيت داوري در بازي اول تراکتور در هفته هاي آتي دلمشغولي بوجود مي آيد .

تاکتيک دهه 40 نيز هنوز در فوتبال ما جواب مي دهد ؟

اينکه براي خارج کردن بازيکني تکنيکي براي او مامور در بازي داشته باشي بد نيست ولي وقتي اين ماموريت بوي اذيت و آزار مي دهد طعم فني ندارد اينگونه حرکات دهنوي بر روي علي کريمي نوعي شيطنت دموده تاکتيکي است که محلي از اعراب ندارد .هرگز مجيد جلالي به خودش اجازه نمي دهد دست به اينگونه رفتارها بزند .

سخني با آقا معلم !

مجيد جان بشين خانه ، اينجا و در اين فوتبال براي سالم کار کردن نمي شود وقت گذاشت، بايد ببري و نتيجه بگيري ، فوتبال بعضي موقع ها دل آزار مي شود وقتي مي بيني که ميدان، ميدان برابري نيست ! کيلومتر ها راه بيائي تا يک بازي ببيني و اجازه ندهند تا جوانمردانه بازي کني ! و جوانمردانه ببيني !

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
اخباری ازباشگاه تراکتورسازی

بدون شک حامد لک یکی از بهترین بازیکنان بازی پرسپولیس- تراکتورسازی بود. دروازه بان 23 ساله تراکتورسازی که یک پنالتی گرفت و چند موقعیت گل را هم از پرسپولیسی ها گرفت. لک درباره بازی می گوید:« می‌توانستیم با تساوی زمین بازی را ترک کنیم. تازه اگر داور با آن پنالتی و اخراج، روحیه و برنامه های ما را به هم نمی‌ریخت حتی می‌توانستیم با کسب 3 امتیاز زمین بازی را ترک کنیم. این هم از شانس بد ما بود که هفته اول نتوانستیم امتیازی دشت کنیم. امیدوارم از هفته دوم روند بردهای ما آغاز شود و بتوانیم اولین بردمان را روبروی گسترش فولاد جشن بگیریم»

لک درباره ضربه پنالتی که مهار کرد می گوید:« اصلا نفهمیدیم چه اتفاقی افتاد که داور پنالتی گرفت. خود پرسپولیسی ها هم تعجب کردند که داور به نفعشان پنالتی گرفت. من که می خواستم شروع مجدد کنم که سوت داور را به علامت پنالتی شنیدم. بعد از آن سریع و بدون هیچ درنگی رفتم پیش علی آقای کریمی. از او پرسیدم چه کسی پنالتی می زند که گفت نمی دانم ولی اگر حقیقی بزند وسط می زند. من هم تا آخرین لحظه مکث کردم و بعد تصمیم گرفتم تا شیرجه بزنم. اگر مکث نمی‌کردم نمی‌توانستم پنالتی را بگیرم. همین مکث باعث شد با نوک پا توپ را بگیرم و در برگشت هم خدا خواست و توپ پرسپولیسی ها به تیر دروازه خورد. زمانی که در صبا بودم هم از سهراب بختیاری زاده مشاوره می‌گرفتم و می پرسیدم که بازیکنان حریف پنالتی های خود را کدام طرف می زنند.»

پرسپولیسی ها 90 دقیقه علیه لک شعار دادند و به او ناسزا گفتند. از طرفی تراکتوری ها او را تشویق کردند و به او لقب اولیور کان را دادند. لک درباره این شعارها می‌گوید:« از هواداران خونگرم تراکتورسازی ممنونم که مرا مورد لطف قراردادند و تشویقم کردند. امیدوارم بتوانیم زحمات آنها را جبران کنیم اما در مورد پرسپولیسی‌ها باید بگویم آنها برخورد خوبی با من نداشتند. من برای تیمم پنالتی گرفتم اما آنها به من گفتند لک لک و خیلی چیزهای دیگر. مثلا من برای اتلاف وقت توپ را به گوشه 18 قدم می بردم اما پرسپولیسی ها علیه‌ام شعار می دادند. نمی‌دانم چرا ولی وقتی تماشاگران حریف علیه‌ام شعار می‌دهند بهتر گلری می‌کنم. اسیر جنگ روانی آنها نمی‌شوم و سعی می‌کنم با تمرکز بهترین گلری‌ام را انجام بدهم.»

ایران‌پوریان: آقای فردوسی‌پور به این ماه عزیز دوپینگی نیستم!
محمد ایران‌پوریان درباره شکست تراکتورسازی مقابل پرسپولیس می‌گوید: نمی‌خواهم بهانه بیاورم. اول از هر چیز باید بگویم روز بد ما بود و بازی خوبی ارائه نکردیم اما حقیقتا در سوت‌هایی که در این بازی محسن قهرمانی زد و سوت‌هایی که نزد، شگفت زده‌ام. آن پنالتی که علیه ما گرفته شد شوک بدی برایمان بود و تمرکزمان را گرفت.خدا وکیلی توپ به کتف بازیکن ما خورد و اصلا پنالتی نبود.

او درباره گزارش فردوسی‌پور هم می‌گوید: برای عادل فردوسی پور به عنوان یک گزارشگر حرفه ای احترام زیادی قائل هستم اما نمی دانم چرا او درباره من گفته است که مشخص نشد چگونه از اتهام دوپینگ تبرئه شدم.دیگر همه آدم و عالم متوجه شدند که آن بحث به خاطر قطره چشمی بود که من از آن استفاده کردم.در این باره اطلاع رسانی هم شد.نمی دانم چرا عادل گفته است که مد شده بازیکن دوپینگی ،تبرئه شود.به این ماه عزیز من دوپینگی نبودم.مدارک و مستنداتی هم که ارائه کردم این مسئله را تایید کرد.

وی درباره بازی نکردن کریم انصاری فرد در این مسابقه و حال و هوای این بازیکن در روز بازی می‌گوید: کریم آن روز خیلی ناراحت و پریشان بود.او مرتب با تلفن همراهش صحبت می‌کرد. نه روز بازی نهار خورد و نه به جلسه فنی آمد.

لب دقیقی پاره شد
سعید دقیقی از ابتدای بازی مقابل پرسپولیس در ترکیب تراکتورسازی حضور داشت. او بارها با بازیکنان پرسپولیس درگیر شد تا بتواند به دروازه حریف نزدیک شود در همین جدال‌ها دقیقی مصدوم شد و در برخورد با محسن بنگر لبش آسیب دید و پاره شد. دقیقی تحت درمان قرار گرفت و با یخ درمانی در تمرین دیروز حضور پیدا کرد.

ابروی کریمیان شکافت
مهدی کریمیان هم در بازی با پرسپولیس مصدوم شد. این بازیکن در برخوردی که سیدجلال حسینی مدافع تراکتور داشت. ابرویش شکافت البته پزشکان تیم تشخیص دادند ابروی او نیازی به بخیه ندارد و بخاطر ورم زیاد یخ درمانی کرد. او دیروز با همان ابروی ورم کرده در اولین تمرین بعد از شکست مقابل پرسپولیس شرکت کرد.

اسدی با چشم کبود برگشت!
مرتضی اسدی در بازی با پرسپولیس هم اخراج شد و هم آسیب دید. اسدی در برخوردی که با سیدصالحی در محوطه جریمه داشت به شدت از ناحیه چشم آسیب دید و حتی بازیکنان تراکتور می‌گفتند خدا رحم کرد که ضربه مستقیم به چشمش نخورده است! اسدی با چشمی کبود به تبریز بازگشت. به هر حال او یکی از بدترین روزهایش را مقابل پرسپولیس تجربه کرد.

دقیقی: تعویض حقم بود!
سعید دقیقی در مورد دیدار مقابل پرسپولیس می‌گوید: ابتدا باید از هواداران تراکتورسازی تشکر کنم که خیلی از آنها به ورزشگاه آمدند و تیم ما را حمایت کردند. همیشه بازی‌های اول لیگ سختی‌های خاص خودش را دارد و ما متاسفانه نتوانستیم در اولین بازی عملکرد خوبی داشته باشیم. برد و باخت در فوتبال طبیعی است و قول می‌دهیم در دیدارهای آینده این شکست را جبران کنیم.

دقیقی در مورد قضاوت محسن قهرمانی که باعث اعتراض مجید جلالی و بازیکنان تراکتور شد عنوان می‌کند: داور ما را اذیت کرد هر چند اشتباهات او سهوی بود. در ?? دقیقه اول تیم برتر میدان بودیم ولی اشتباهات داوری شرایط را تغییر داد. از طرفی بدن‌های ما در افت بود و این موضوع هم نقش زیادی در شکست تراکتور داشت. مطمئنا در بازی‌های آینده شرایط بدنی تیم ما بهتر می‌شود و می‌توانیم این باخت را جبران کنیم.

دقیقی در مورد عملکرد خودش در این مسابقه و همچنین تعویض شدنش در نیمه دوم می‌گوید: وقتی تیم ما ?? نفره شد آقای جلالی تصمیم گرفت خط هافبک را پر تعداد کند به همین دلیل تعویض شدم و اعتراضی هم به تصمیم سرمربی ندارم. از عملکرد خودم راضی نبودم. البته تمام بازیکنان شرایط چندان خوبی نداشتند چون از لحاظ بدنی در افت بودیم. در بازی‌های آینده برای تراکتورسازی گلزنی خواهم کرد تا محبت هواداران را جبران کنم.

دقیقی در پاسخ به این سئوال که پرسپولیس را چطور دیدی می‌گوید: پرسپولیس امسال جوان‌تر شده و بازیکنان این تیم دوندگی زیادی در زمین داشتند. از حالا نمی‌توان پیش‌بینی کرد چه اتفاقاتی خواهد افتاد و چه تیمی بهتر است، مطمئن باشید تراکتور به روزهای خوبش می‌رسد و یکی از مدعیان جدی قهرمانی می‌شود.

دیدار تراکتوری‌ها با خانواده آتش‌نشان فداکار
حمید زینی‌زاده مدیرعامل تراکتورسازی به همراه جمعی از اعضای این باشگاه و نماینده حجت‌الاسلام علیپور در کمیته اخلاق فدراسیون فوتبال، به منزل شهید امید عباسی، آتش نشان فداکار رفت و با خانواده وی دیدار کرد.

زینی‌زاده در این دیدار لوح و هدیه‌ای از طرف هیات مدیره باشگاه تراکتورسازی به پدر شهید عباسی اهدا کرد.

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
گهرخانی: 4 بازیکن پایه تراکتور در تیم بزرگسالان/ رصد تیم های پایه توسط جلالی| پایگاه فرهنگی اطلاع رسانی آناج | Anaj.ir

به گزارش آناج، بابک گهرخانی گفت: ابراهیم عابدنژاد و فیروز پاشاپور هر دو در پست هافبک، پیمان بابایی در پست فروارد و محمد علی رمضانیان پور در پست دروازبانی برای تیم بزرگسالان پا به توپ خواهند شد.

وی با اشاره به حضور مجید جلالی در راس کادر فنی تراکتورسازی افزود: استفاده از 4 بازیکن تیم پایه و توافق برای حضور در لیست 24 نفره تیم اصلی تراکتورسازی در سابقه این باشگاه بی‌سابقه است و این نشان از تفکر مربی این تیم برای حضور نیروهای جوان و با استعداد در ترکیب تیم اصلی است.

گهرخانی در عین حال رویکرد باشگاه را برای استفاده از نیروهای مستعدد تیم‌های پایه در تیم اصلی این ‌مجموعه مثبت و در زمینه اهداف بلند مدت عنوان کرد و گفت: این اقدام برای بومی‌سازی، کاهش هزینه‌ها، استفاده از نیروهای و استعدادهای جوان که می‌توانند پشتوانه‌ای چندین ساله برای باشگاه تراکتورسازی باشند از اهداف اصلی جذب بازیکن از تیم‌های پایه است.

مدیر اجرایی آکادمی باشگاه تراکتورسازی از رصد شدن فعالیت تیم‌های پایه تراکتورسازی توسط مجید جلالی خبر داد و گفت: تیم‌های پایه تراکتورسازی نیز در آینده نزدیک زیر نظر مستقیم سرمربی تیم اصلی، مجید جلالی قرار می‌گیرد تا استفاده از استعدادهای موجود در تیم اصلی بیش از این تحقق یابد.

وی سابقه عملی جلالی را در این بخش در سایر تیم‌ها مبین بر استفاده از نیروهای جوان یادآور شد و ابراز امیدواری کرد، تا دیدگاه و رویکرد به نیروهای جوان برای حضور در ترکیب تیم بزرگسالان در سال‌های آینده بیشتر نمود داشته باشد.

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
وضعیت مصدومیت کریمی امروز مشخص می‌شود

به گزارش خبرگزاری فارس، علی کریمی در تمرین دو روز پیش تراکتورسازی از ناحیه پای راست دچار مصدومیت جزئی شد.

این بازیکن روز گذشته در تمرینات گروهی تراکتورسازی شرکت نکرد و با استراحت و انجام کار زیر نظر پزشکان مراحل درمانی خود را دنبال کرد.

شرایط علی کریمی امروز بررسی و معلوم می شود که آیا او می تواند برای تیمش به میدان برود یا نه. البته مصدومیت کریمی چندان جدی نیست و اینطور که گفته می شود به احتمال فراوان او مشکلی برای حضور در میدان ندارد.

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
عضو هیئت مدیره باشگاه تراکتورسازی تبریز در گفت‌وگو با فارس: قلعه‌نویی 4 میلیارد به تراکتورسازی ضرر زد / نباید عوارض شهرداری صرف تیمداری ش

محمدحسین جعفری امروز در گفت‌و‌گو با خبرنگار فارس در تبریز اظهار داشت: دو فصل پیش تیم تراکتورسازی با هدف قهرمانی در لیگ برتر بسته شد و حتی قرارداد سنگین با امیر قلعه‌نویی و بازیکنانی که معرفی کرده بود دلیل این ادعا است و منکر زحمات وی نیز نیستیم اما این‌که تمام افتخارات تراکتورسازی با وی به دست آمده و بدون وی قادر به کسب عنوان نایب قهرمانی نبودیم، صحیح نیست.

وی تصریح کرد: تفکرات آن سال تراکتورسازی، قهرمانی در ایران بود و هر مربی که هدایت تیم تراکتورسازی را بر عهده می‌گرفت تمام شرایط برای رسیدن به این افتخار و صعود به باشگاه های آسیا از طرف باشگاه مهیا می‌شد.

قلعه‌نوعی لیستی به باشگاه تراکتورسازی نداده بود / بدون قلعه‌نویی هم می توانستیم نایب قهرمان شویم

جعفری در پاسخ به این ادعای قلعه‌نویی که اظهار کرده است لیست وی در سال دوم تراکتورسازی را نایب قهرمان کرد، گفت: وی لیستی به باشگاه نداده بود و شاید لیست را به خودش تحویل داده بود که چنین ادعایی دارد و باید به ایشان یادآوری کنم که فقط برنامه آغاز تمرینات تیم را به باشگاه داده بود.

مدیر باشگاه تراکتورسازی به ضرر و زیان‌هایی که قلعه‌نویی به باشگاه تراکتورسازی وارد کرده است اشاره کرد و اظهار داشت: بعد از پایان فصل، ما منتظر جواب وی ماندیم و همین سبب شد که زمان را از دست داده و زمانی که حضور وی در تیم تراکتورسازی منتفی شد، مربیان صاحب کارنامه داخلی همگی با تیم‌های دیگر قرارداد منعقد کرده بودند و ما برخلاف مصوبه هیئت مدیره باشگاه اقدام به جذب مربی خارجی کردیم و تاخیر قلعه‌نویی در پاسخ به باشگاه تراکتورسازی چهار میلیارد تومان ضرر به این باشگاه را به همراه داشت.

وی گفت: بین حرف‌های وی پیش و بعد از بازی استقلال با گسترش فولاد و مصاحبه‌هایش در آن مقطع تناقض وجود دارد و مردم به خوبی می‌توانند نسبت به ادعاهای وی مبنی بر این‌که می‌خواسته در تراکتورسازی به مربیگری‌اش ادامه دهد، قضاوت کنند.

تراکتورسازی امسال هم مدعی است

عضو هیئت مدیره باشگاه تراکتورسازی تبریز در مورد بازی این تیم با پرسپولیس تهران گفت: تیم تراکتورسازی تبریز هنوز به هماهنگی و آمادگی لازم دست نیافته و رفته رفته شرایط این تیم برای بازی خوب مهیا شده و تراکتورسازان با توجه به کادر و بازیکنان توانمندی که دارد این فصل نیز از تیم‌های مدعی قهرمانی لیگ برتر خواهند بود.

نباید عوارض مردم صرف تیمداری شود

منتخب شورای اسلامی شهر تبریز در مورد تیمداری باشگاه شهرداری تبریز اظهار داشت: نفس شورا خرد جمعی است و تمام 21 نفر باید نظر خود را در مورد تیمداری باشگاه شهرداری تبریز ذکر کنند اما به شخصه معتقد هستم اگر شهرداری تبریز قصد تیمداری حرفه‌ای دارد باید هزینه کند و منابع آن مشخص شود.

وی تاکید کرد: موافق تیمداری شهرداری تبریز به صورت گذشته نیستم و نباید عوارض مردم و درآمد ناچیز شهرداری صرف تیمداری حرفه‌ای شود اما شهرداری تبریز می‌تواند به صورت مادی و معنوی از تیم‌های ورزشی استان خصوصاً تیم ریشه‌دار تراکتورسازی حمایت کند.

جعفری در مورد آینده باشگاه شهرداری تبریز نیز گفت: باید شرایطی را ایجاد کنیم که باشگاه شهرداری تبریز به مرز درآمدزایی رسیده و به صورت خودگردان اداره شود و سپس به شکل حرفه‌ای تیمداری کند.

قصد حضور در انتخابات هیئت فوتبال استان را نداشتم

محمدحسین جعفری در مورد عدم ثبت‌نام در انتخابات ریاست هیئت فوتبال استان با توجه به شایعات شنیده شده، گفت: شرایط تعریف شده انتخابات هیئت فوتبال از لحاظ ترکیب رای دهندگان به نحوی است که نمی‌توان در این انتخابات کاندیدا شد و رای نیز آورد.

وی افزود: در این انتخابات افراد صاحب رای در محصورات سیستم و وابستگی فردی قرار داشته و عملاً اراده مستقلی برای انتخاب وجود ندارند و من نمی‌خواهم خود را درگیر چنین انتخاباتی کنم.

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
قبضه شدن تیم اصلی تراکتورسازی با بازیکنان پایه‌ای تراکتورسازان با 4 بازیکن تیم پایه قرارداد بست

بابک گهرخانی امروز در گفت‌وگو با خبرنگار فارس در تبریز اظهار کرد: ابراهیم عابدنژاد و فیروز پاشاپور هر دو در پست هافبک، پیمان بابایی در پست فروارد و محمدعلی رمضانیان پور در پست دروازه‌بانی برای تیم بزرگسالان پا به توپ خواهند شد.

وی با اشاره به حضور مجید جلالی در راس کادر فنی تراکتورسازی افزود: استفاده از چهار بازیکن تیم پایه و توافق برای حضور در لیست 24 نفره تیم اصلی تراکتورسازی در سابقه این باشگاه بی‌سابقه است و این نشان از تفکر مربی این تیم برای حضور نیروهای جوان و با استعداد در ترکیب تیم اصلی است.

گهرخانی در عین حال رویکرد باشگاه را برای استفاده از نیروهای مستعد تیم‌های پایه در تیم اصلی این ‌مجموعه مثبت و در زمینه اهداف بلند مدت عنوان کرد و گفت: این اقدام برای بومی‌سازی، کاهش هزینه‌ها، استفاده از نیروها و استعدادهای جوان که می‌توانند پشتوانه‌ای چندین ساله برای باشگاه تراکتورسازی باشند از اهداف اصلی جذب بازیکن از تیم‌های پایه است.

13920502205750919_PhotoL.jpg

مدیر اجرایی آکادمی باشگاه تراکتورسازی از رصد شدن فعالیت تیم‌های پایه تراکتورسازی توسط مجید جلالی خبر داد و گفت: تیم‌های پایه تراکتورسازی نیز در آینده نزدیک زیر نظر مستقیم سرمربی تیم اصلی، مجید جلالی قرار می‌گیرد تا استفاده از استعدادهای موجود در تیم اصلی بیش از این تحقق یابد.

وی سابقه عملی جلالی را در این بخش در سایر تیم‌ها مبین بر استفاده از نیروهای جوان دانست و ابراز امیدواری کرد، تا دیدگاه و رویکرد به نیروهای جوان برای حضور در ترکیب تیم بزرگسالان در سال‌های آینده بیشتر نمود داشته باشد.

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
جلالی: برخی باشگاه ها در تصمیمات نقشی دارند/فوتبال ایران را میشناسم| پایگاه فرهنگی اطلاع رسانی آناج | Anaj.ir

به گزارش آناج، مجید جلالی در گفت‌وگو با خبرنگار ورزشی خبرگزاری فارس در مورد دیدار هفته آینده تیمش مقابل گسترش فولاد تبریز گفت: شرایط جدول به گونه‌ای است که در هفته‌های اول بازی‌های بسیار سختی داریم. پس از دیدار هفته اول متوجه شدیم که اشکالاتی در کار ما وجود دارد که در قالب جلسات تئوری تلاش می‌کنیم این موضوعات را برطرف کنیم و از لحاظ روحی و روانی تیم را بازسازی کردیم. انشاءالله بتوانیم از هفته دوم نتایج بهتری بگیریم و برای کسب موفقیت تلاش بیشتری کنیم.

وی در مورد میزان شناختش از گسترش فولاد تبریز گفت: گسترش فولاد تیم جوان و دوند‌ه‌ای است که در رویارویی با این تیم‌ها باید بسیار با برنامه و دقیق عمل کنیم.

جلالی در مورد مصدومیت علی کریمی خاطرنشان کرد: کریمی مصدومیت کوچکی دارد که روز گذشته استراحت کرد و کارش را زیر نظر پزشکان انجام داد. امروز پس از معاینه توسط پزشکان وضعیت او مشخص می‌شود و مشکلش چندان حاد نیست.

وی در مورد اینکه بعد از بازی با پرسپولیس اعلام کرد دو سه روز دیگر در مورد وضعیت کریم انصاری‌فرد صحبت‌هایی را مطرح خواهد کرد، اظهار داشت: همان زمان گفتم چیزهایی در ذهنم وجود دارد که باید نسبت به آنها مطمئن شوم و سپس صحبت‌هایم را بیان کنم. اکنون با توجه به اینکه وضعیت کریم انصاری‌فرد مشخص نیست نمی‌توانم صحبتی انجام دهم.

جلالی در مورد انتقادهای کارلوس کی‌روش و صحبت‌های روز گذشته او در کنفرانس مطبوعاتی اظهار داشت: اینکه کی‌روش از برنامه خود دفاع می‌کند و با پشتکار، تلاش و سماجت می‌خواهد آن را عملی کند، خوب است. فوتبال ایران را می‌شناسیم، اگر انتظار داریم او به عنوان یک مربی بزرگ تاثیرگذار باشد با برگزاری دو سه اردوی 7 روزه یا 10 روزه به وقوع پیوستن این مسئله غیرممکن است. هم ما و هم او می‌دانیم که کی‌روش اعتقادی به لیگ ایران و اینکه اگر لیگ برتر در جریان باشد بتواند کمکی به فوتبال ما بکند، ندارد. چرا که این موضوع را خودش بارها اعلام کرده و دیدیم برای انتخاب بازیکنانش به جاهای دیگر سر می‌زند.

سرمربی تراکتورسازی افزود: او می‌خواهد برنامه‌اش حتما عملی شود و سایر موضوعات مثل جام حذفی، لیگ قهرمانان آسیا و لیگ برتر را آنقدر با ارزش نمی‌بیند. صحبت‌های او چنین نشانه‌ای می‌دهد. بهترین کار این است که در یک فضایی به دور از رسانه تعدادی از مسئولین حتی با حضور نماینده برخی باشگاه‌ها بنشیند و برای ریختن برنامه بهتر هم‌اندیشی کنند.

جلالی تاکید کرد: واقعیت فوتبال ما این است که برخی باشگاه‌ها هستند که در تصمیم‌گیری‌ها تاثیرگذارتر از تیم ملی هستند و در این ساختار نمی‌توان نقش آنها را نادیده گرفت. اینکه کی‌روش می‌گوید برای داشتن تیمی بهتر از تیم فعلی نیاز به زمان بیشتر دارد، من هم چنین اعتقادی دارم اما این موضوع نباید سبب شود تا سایر بخش‌ها به تمسخر گرفته شوند.

وی در مورد اینکه آیا آنها راضی هستند در لیگ قهرمانان آسیا و جام حذفی با وجود هزینه‌ای که انجام دادند بدون بازیکنان ملی‌پوش به میدان بروند، گفت: این انتظار بسیار سنگینی است که از طرف مقابل داشته باشی. به عنوان مربی تنها اگر به کار خودم فکر کنم خوب نیست؛ چه مربی باشگاهی باشد و چه مربی تیم ملی باید تمامی جوانب را بسنجیم تا سهم و سودی که می‌رسد از آن کل فوتبال لذت ببریم.

جلالی در مورد اینکه کی روش به عدم بازی استقلال در چهار هفته و همچنین نزدیکی مسابقات چهار هفته لیگ با لیگ قهرمانان آسیا به شدت انتقاد کرده است، خاطرنشان کرد: اگر بتوانیم باشگاه‌هایمان که بهتر بگوئیم چند باشگاه بزرگ که معمولا معترض هستند را متقاعد کنیم که در هر 4 روز دیدار انجام دهیم، خیلی از مشکلاتی که داریم حل خواهد شد.

بالا