• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب طرفداران تراکتورسازی تبریز

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
نصرتی: با نخ لحاف دوزی ابرویم را بخیه زدند!/ با اصرار کریمی، کاپیتان شدم/ مدافعان تراکتور با هم رفاقت و رقابت دارند

مدافع تیم فوتبال تراکتورسازی گفت: من نزدیک به 7 سال با علی دایی همبازی بودم. او از بزرگان فوتبال است و همواره رفاقت نزدیکی با هم داشته ایم.
محمد نصرتی در گفت و گو با خبرنگار اوج نیوز، درباره دیدار با پرسپولیس، مصدومیتش، بازوبند کاپیتانی، دربی تبریز در هفته دوم و برخی مسائل دیگر صحبت هایی را انجام داد که در ادامه از نظرتان می گذرد:
*از بازی با پرسپولیس صحبت کن.
- از جانب ما بازی خوب نبود. ما شروع بدی نداشتیم و تا زمانی که من مصدوم شوم روند بازی در اختیارمان بود اما وقتی مصدوم شدم 10 دقیقه بیرون بودم و تیم 10 نفره بازی می کرد. در همین مدت اتفاقات زیادی رخ داد؛ یک پنالتی به ناحق علیه ما گرفته شد و یک توپ هم آنها به تیر دروازه زدند. ما توانسته بودیم فشار را روی دروازه پرسولیس زیاد کنیم اما پس از آن اتفاقات پرسپولیس روحیه اش زیاد شد و بر بازی تسلط پیدا کرد. در نیمه دوم هم تا آمدیم بر بازی تسلط پیدا کنیم، دوباره به ناحق مرتضی اسدی اخراج شد و تا دقیقه 80 هم سعی کردیم عقب نشینی نکنیم اما نشد و به هر حال بازی را باختیم. به پرسپولیس تبریک می گویم.
*انگار خیلی از عملکرد داور ناراحت هستید؟
- به هر حال او پنالتی که گرفت، اشتباه بود و اسدی را نیز به ناحق اخراج کرد.
* قبل از بازی به سمت نیمکت پرسپولیس رفتی. انگار کدورت ها از بین رفته است؟
- کدورتی وجود نداشت. من نزدیک به 7 سال با علی دایی همبازی بودم. او از بزرگان فوتبال است و همواره رفاقت نزدیکی با هم داشته ایم. امیدوارم هرجا هست موفق باشد.
* درباره مصدومیتت صحبت کن. گویا اتفاقات عجیبی رخ داده است؟
- من بلند شدم سر بزنم که با سیدجلال حسینی سر به سر شدیم و بالای ابرویم شکافت. البته شکافتگی اش خیلی عمیق بود. جالب این بود که دکتر فدراسیون آمده بود و می خواست همانجا وسط زمین بخیه اش بزند. به هر حال نگذاشتیم این اتفاق بیفتد. البته خونریزی ام خیلی زیاد بود. کل لباسم خونی شده بود. نکته جالب دیگر این بود که بک قطره کوچک خون روی شورتم ریخته بود که قهرمانی می گفت باید آن را تعویض کنی. همینطوری مدت زیادی ما را بیرون نگه داشتند و تیم 10 نفره بازی کرد.
* آمبولانس آمده بود که به بیمارستان انتقالت دهد؟
- بله اما در بین دونیمه بخیه زدند و مشکلم حل شد؛ فقط چون امکانات نبود با نخی بسیار کلفت بخیه زدند. فکر کنم نخ لحاف دوزی بود!
* بازوبند کاپیتانی را هم بعد از اخراج اسدی بر بازو بستی.
- من اصلا حواسم نبود که علی کریمی آمد و بازوبند را داد به من و گفت ببند. نمی خواستم ببندم و به کریمی گفتم خودش آن را ببندد اما او اصرار کرد و من هم پذیرفتم.
* شنیده ای کریمی گفته در تراکتورسازی برای انتخاب بازوبند کاپیتانی کاغذ رای نداریم؟
- من چیزی نشنیده ام؛ از خودش بپرسید.
* این شکست چقدر در روحیه بازیکنان تاثیر گذاشته است؟
- به هر حال شکست تلخ است اما بازی اول بود و پرسپولیس از امتیاز میزبانی سود می برد.ما دیگر نمی خواهیم به اتفاقات این مسابقه فکر کنیم. چون گذشته است و از حالا باید تمرکزمان روی مسابقات آینده تیم باشد.
* دربی تبریز را چطور می بینی؟
- گسترش فولاد تیم با انگیزه ای است و مربی جوانی دارد. ما هم می خواهیم جبران مافات کنیم و برای برد در این دربی حاضر می شویم.
* در خط دفاعی مدافعان زیادی حضور دارند. این ترافیک بازیکن مشکل ساز نمی شود؟
- ما در همه پست ها بازیکنان زیادی داریم. قطعا در کنار رقابت، رفاقت خوبی هم وجود دارد. با صلاحدید کادرفنی هرکس آماده تر باشد بازی می کند. همه ما مدافعان با هم رفیق هستیم.
* تراکتورسازی پس از دو نایب قهرمانی امسال قهرمان می شود؟
- تازه اول لیگ است اما ما نهایت تلاشمان را برای رسیدن به این مهم انجام می دهیم.

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
ایسنا - مهدی کریمیان: هفته اول خوب نبودیم

بازیکن تیم فوتبال تراکتورسازی می‌گوید که تیمش جزو مدعیان قهرمانی است و او و هم تیمی‌هایش، تمام تلاششان را برای موفقیت این تیم انجام خواهند داد.

مهدی کریمیان در گفت‌وگو با خبرنگار ورزشی خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، در رابطه با شکست تراکتورسازی مقابل پرسپولیس در هفته‌ی اول لیگ برتر فوتبال گفت: در روزی که خیلی خوب نبودیم نتیجه بازی را واگذار کردیم. به هر حال هفته اول مسابقات لیگ برتر بود و سه، چهار هفته اول مسابقات همیشه سنگین است، البته با این حرف نمی‌خواهم شکستمان مقابل پرسپولیس را توجیه کنم.

وی ادامه داد: روند بازی به شکلی بود که با سوت‌های داور کنترل بازی از دستمان خارج شد و فکر می‌کنم در روزی که خیلی خوب نبودیم نیز می‌توانستیم نتیجه‌ی بازی را به پرسپولیس واگذار نکنیم.

کریمیان درباره داور بازی هم اظهار کرد: داور مسابقه تمرکز کافی در بازی نداشت و یک پنالتی اشتباه نیز گرفت که حتی بازیکنان پرسپولیس هم از آن پنالتی تعجب کرده بودند. این پنالتی باعث به هم ریختن تمرکزمان شد. باید با تمام توان در مقابل تیم‌ها بازی کنیم و تمامی موارد را در نظر داشته باشیم.

بازیکن تراکتورسازان درخصوص ادامه مسابقات لیگ برتر بیان کرد: اول راه هستیم و با یک یا دو گل نمی‌توان آینده تیم را پیش‌بینی کرد. مطمئن باشید به شرایط خوبی خواهیم رسید.

وی ادامه داد: مدعیان لیگ تقریبا از هفته‌ی پنجم یا ششم خود را از سایر تیم‌ها جدا می‌کنند. قطعا از بازی بعدی عملکرد خوبی خواهیم داشت و شکست در مقابل پرسپولیس را نیز جبران می‌کنیم. تراکتورسازی جزو مدعیان قهرمانی خواهد بود.

کریمیان درباره بازی پیش روی تیمش با گسترش فولاد تبریز گفت: از امروز تمریناتمان را از سر خواهیم گرفت تا آماده‌ی بازی پیش رو باشیم. گسترش فولاد تیم خوبی است و بازی این تیم مقابل استقلال را نیز بررسی خواهیم کرد تا ان‌شاءالله از هفته‌ی دوم امتیازات را به خوبی جمع کنیم.

انتهای پیام

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
در گفت‌وگو با فارس عسگری: رفتار قهرمانی به هیچ وجه مناسب نیست/پنالتی برای پرسپولیس پیش نیامد

رئیس دپارتمان داوری فوتبال کشورمان گفت: منتظر هستیم تا فیلم بازی‌های هفته اول لیگ برتر به دستمان برسد تا با بازبینی آنالیز دقیقی در مورد عملکرد داوران داشته باشیم.
خبرگزاری فارس: عسگری: رفتار قهرمانی به هیچ وجه مناسب نیست/پنالتی برای پرسپولیس پیش نیامد
Tweet
حسین عسگری در گفت‌وگو با خبرنگار ورزشی خبرگزاری فارس، با اشاره به اعتراضات برخی تیم‌ها به نحوه داوری در هفته اول لیگ برتر گفت: به دلیل همزمانی مسابقات هفته اول من نتوانستم تمامی بازی‌ها را ببینم و عملکرد داوران را زیر نظر داشته باشم اما بازی پرسپولیس و تراکتورسازی و همینطور استقلال و گسترش فولاد را که پخش زنده بود از تلویزیون دیدم.

عسگری ادامه داد: در دیدار پرسپولیس و تراکتورسازی که داوری آن بر عهده محسن قهرمانی بود اتفاقات متفاوتی داشت یک شانسی که تیم داوری مسابقه آورد اینکه اشتباهات آنها در نتیجه مسابقه تعیین کننده نبود البته اشتباهات کوچکی نبود بخصوص نحوه برخورد و رفتار داور اصلاً خوب نبود این شیوه برخورد از سوی دارو مسابقه مناسب نیست.

وی ادامه داد: کمک داوران بازی پرسپولیس و تراکتورسازی دچار یکی، دو اشتباه شدند که از این کمک داوران باتجربه بعید بود.

رئیس دپارتمان داوری فوتبال کشورمان در خصوص اعلام پنالتی به سود تیم پرسپولیس اظهار داشت: در صحنه تلویزیونی در خصوص خطای هندی که محسن قهرمانی در محوطه جریمه تراکتورسازی گرفت که منجر به پنالتی به سود پرسپولیس شد ما چیزی ندیدیم و خطای هند به نظر نمی‌رسید با این حال ما منتظر هستیم فیلم مسابقه به دست ما برسد تا با آنالیز و جلو و عقب کردن آن نظر نهایی را بدهیم.محسن قهرمانی داور کم‌تجربه‌ای نیست و ما انتظار بالایی از او داریم.

عسگری در خصوص قضاوت زرگر داور بازی گسترش فولاد تبریز و استقلال گفت: در این مسابقه مشکل خاص داوری وجود نداشت و اتفاق خاصی نیفتاد.

رئیس دپارتمان داوری در خصوص اینکه در جریان مسابقه پرسپولیس و تراکتورسازی داور مسابقه از اعلام یک پنالتی به سود تیم پرسپولیس خودداری کرده است اظهار داشت: پنالتی برای پرسپولیس؟ ما که از صحنه تلویزیون چیزی ندیدیم با این حال باید منتظر گزارش ناظر بازی و ناظر داوری باشیم و ببینیم که آنها در این مورد گزارشی به ما می‌دهند ولی از صحنه تلویزیونی ما صحنه مشکوک به پنالتی ندیدیم که به سود پرسپولیس اعلام نشود.

رئیس دپارتمان داوری در مورد اینکه آیا احتمال دارد محسن قهرمانی به خاطر قضاوت ضعیفش در بازی پرسپولیس و تراکتورسازی از سوی دپارتمان داوری با محرومیت مواجه شود گفت: نباید دنبال محرومیت داور باشیم من به شخص کاری ندارم اما محرومیت برای یک داور خیلی بد و زشت است و نباید استفاده شود اگر در هفته اول لیگ بخواهیم چنین صحبت‌هایی را بکنیم در اواسط فصل دیگر کار بسیار دشوارتر خواهد بود.

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
لجاجت در مقام قضاوت! | پایگاه اطلاع رسانی تبریز بیدار

لجبازی بهترین واژه ای بود که سرمربی تیم تراکتورسازی تبریز در نشست خبری بعد از بازی مقابل پرسپولیس، در مورد رفتارها، واکنش ها و تصمیمات داور مسابقه بکار برد. هرچند لج و لجبازی بیشتر در کودکان معمول و از مراحل رشد آنان است اما در کل لجبازی را اینگونه تعریف می کنند که اصولا "یک نوع رفتار و واکنش نامطلوب است که به صورت های مختلف از جمله آسیب رساندن به خود و دیگران، ناسزا گفتن، گریه کردن، فریاد کشیدن، شکستن وسایل و… خود را نشان می دهد.

در حقیقت لجبازي يعني به كرسي نشاندن حرف خود، اصرار و پافشاري در كارها و يا فقط مخالفت کردن با ديگران. در لجبازي اصل موضوع مهم نيست، بلكه مخالف بودن و پيروز شدن مهم است."
قضاوت محسن قهرمانی در مسابقه دو تیم تراکتورسازی تبریز و پرسپولیس تهران، بویژه تصمیم شگفت انگیز وی در اعلام ضربه پنالتی، اخراج سخت گیرانه مرتضی اسدی و از همه مهمتر رفتار وی در مقابل اعتراض بازیکنان و کادر فنی تیم تراکتورسازی نسبت به تصمیماتش را میتوان از جمله مصادیق لج و لجبازی در یک مسابقه فوتبال برشمرد. آنچه که مجید جلالی در پایان بازی هم بدان اشاره و خاطرنشان کرد: "در این بازی اشتباهات داوری را صبورانه تحمل کردیم. داور اگر بی‌طرف باشد، اشتباهاتش را می‌توان تحمل کرد هر چند خیلی سخت است اما وقتی با داوری لجباز طرف باشید، تحمل اشتباهات خیلی سخت می‌شود زیرا این داور لجباز، با اشتباه اول، اشتباهات بعدی را هم تکرار می‌کند."

هرچند به گفته مجید جلالی "در این بازی اینقدر بد نبودیم که شایسته شکست باشیم و آنقدر هم خوب نبودیم که مستحق پیروزی باشیم" اما نکته قابل تامل، بحث لج و لجبازی در جایگاه مقدس قضاوت و مقام داوری است. نگاهی به بایدها و نبایدها در رفتار و کردار یک قاضی بیانگر این نکته مهم است که "صفاتی مانند عدالت، داشتن اخلاق شایسته، وقار و آرامش فکری هنگام قضاوت، پرهیز از خشم و غضب در مقابل طرفین و اجتناب از دوگانگی در قضاوت از جمله بایسته هایی است که باید یک داور در مقام قضاوت آنها را رعایت کند." رفتارهایی که محسن قهرمانی در آغازین دیدار لیگ سیزدهم از آنها غافل شد. غفلتی که در همین شروع فصل جدید رقابتهای فوتبال دسته برتر باشگاههای کشور باید زنگ خطری برای مسئولان فدراسیون فوتبال و سازمان لیگ باشد. امام علي(ع) هم فرموده اند: انسان لجوج، رأي و نظرات سالم ندارد...

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
تراکتورچی - مجله خبری باشگاه فرهنگی و ورزشی تراکتورسازی تبریز

به نوشته مجله خبری-هواداری تراکتورسازی ماجدی در آخرین اظهارات خود از گفته های قلعه نویی دفاع کرده است و گفته است امیر قلعه نویی نباید تراکتور را نائب قهرمان می کرد باید به جناب ماجدی عرض کنیم شما در حدی نیستید که در امورات مربوط به تراکتورسازی و هوادارن آن دخالت کنید پس بیهوده سخن نگویید. هر چند در مقابل شما باید سکوت کرد اما بد نیست بدانید این شما و دار و دسته شما هستند که باید بروند پیش روانشناس نه رسول خطیبی. خطیبی چیزی نگفته است که شما اینگونه دست وپاچه شده اید چرا حرف را به خودتان گرفته اید؟ اگر مشکلی نداشتید از چه می ترسید؟

اما امیر خان قلعه نویی تراکتور را شما نائب قهرمان نکردید تیم به وسیله تشویق های ما نائب قهرمان شد تیمی ضعیف تر از تیم شما را تونی نائب قهرمان کرد اما به اندازه شما بیش از اندازه خود سخن نگفت امیر قلعه نویی کسی است که از حمایت همه جانبه هواداران تراکتورسازی بهره مند بود و احترام خاصی برای خود دست و پا کرده بود اما در انتها با قول هایی که به ما هواداران داده بود راهی استقلال شد و در کنفرانس خبری اعلام کرده است نگذاشتند در تبریز بمانم وقتی پرسیدند چرا؟ ایشان عنوان می کند سه شرط داشتم که اجرا نشد یکی از آن شرایط تسویه مالی بود. اما امیر خان در ایران کمتر باشگاهی می تواند تسویه کند با اینکه بدهی تراکتور کم بود اما قلعه نویی بهانه ای دست و پا کرد که قابل حل نبود چون تراکتور پشتیبانی نمی شد و غیر ممکن بود با تمام بازیکنان تسویه حساب کند.

مجله خبری-هوداری تراکتورسازی(تراکتورچی)
مجله خبری-هوداری تراکتورسازی(تراکتورچی)
اما پرسش ما این است جناب آقای امیر قلعه نویی شما زمانی که از تراکتور رفتید راهی کدام تیم شدید؟ این تیم تسویه مالی کرده بود؟ اگر بله پس چرا دم از مشکل مالی می زد و بازیکنانش ادعا می کردند پول خود را نگرفته اند؟ اگر هم تسویه نکرده بود که شرایط برای تراکتور و استقلال یکی بوده پس نمیتوان گفت عدم تسویه مالی دلیل جدایی شما از تراکتور بوده است کاری به اینکه شما به استقلال رفتید نداریم استقلال لایق شما و شما لایق استقلال هستید اما خوب نیست بخواهید با کلمات بازی کرده و هواداران را فریب دهید.

همان هوادارانی که می گفتید با شعور و با فرهنگ و با سواد هستند را در کنفرانس بی سواد بی فرهنگ و…. عنوان می کنید، چرا؟ چون در زمان مربی گری در تراکتور به شما شخصیت دادیم؟ و حالا که رفته اید به اندازه شخصیت خودتان شعار می شنوید باید دیگران را بی فرهنگ خطاب کنید؟

رفتید به سلامت دیگر پشت سر خود را هم نگاه نکنید ولی حق ندارید منتی بر سر تراکتور و هوادارانش بزنید چرا که بیش از اندازه خود حقوق گرفته و احترام دیده اید اگر کسی باید منت بزند ما هستیم که باید منت دوستی و تشویق هایمان را بر سر شما بزنیم. راستی مدرک شما چیست؟ معدل شما چند بود؟ سیکل با معدل ۱۲٫۵۲؟ که ادعای با سوادی دارید؟

به راستی که لقب امیر پارا لایق شماست و لیاقت ژنرال بودن و شنید کلمه پاا را نداشته و نخواهید داشت.

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
2 بازيكن خارجي به تیم اضافه می شود/ مقابل پرسپولیس محتاطانه بازی نکردیم

به گزارش نصرنیوز، مجید جلالی سرمربی تیم تراکتورسازی در گفتگوی اختصاصی با خبرنگار ورزشی نصرنیوز در خصوص دیدار با پرسپولیس اظهار داشت: اين هفته بازي اول تيم ها بود و تيم ها تازه از شرايط بدنسازي خارج شدند و زمان می خواهد تا تیم به مرز آمادگی برسد.

جلالی با قبول نبود طراوت و شادابی در تیم خاطرنشان کرد: همانطور كه عرض كردم تيم ها به دليل خروج از شرايط بدنسازي هنوز قادر به نمايش گذاشتن تاكتيك تيمي نخواهند بود تيم ما هم از اين قاعده مستثنا نبود.

وی در خصوص اینکه آیا قبول دارد که در مقابل پرسپولیس تیم محتاطانه بازی کرد یا خیر، تصریح کرد: اصلا این حرف را قبول ندارم. چون ما اگر مي خواستيم محتاطانه بازي كنيم بازي را با 3 مهاجم شروع نمي كرديم و برعكس با 5 هافبك و تك مهاجم بازي مي كرديم ولي همانطور كه ديديد ما سعيد دقيقي ، جواد كاظميان و محمد ابراهيمي را از اول مسابقه در تركيب داشتيم كه اين نشان مي دهد براي برد و كاملا هجومي به ميدان رفته بوديم.

سرمربی تراکتورسازان در پاسخ به اینکه چه عاملی باعث شد تا تراكتور از خلق موقعيت روي دروازه پرسپوليس ناتوان باشد، گفت: هفته اول مسابقات بود و تيم ما به هماهنگي لازم دست پيدا نكرده بود و وقتي داور بازي هم با سوت لجبازانه تيم حريف را در موقعيت پنالتي قرار مي دهد شرايط بازي تغییر پیدا می کند.

جلالي با پذیرفتن نبود هافبك بازي ساز در بازي اول و عدم آمادگي مهدي كريميان اظهار داشت: كاملا با شما موافقم. متاسفانه روز بد هافبك هاي ما بود و اصلا نتوانستند مهاجمان را تغذيه كنند اما انشاالله شرايطمان روز به روز بهتر خواهد شد ضمن اينكه قرار است 2 بازيكن خارجي هم طي هفته اخير به تيم ما اضافه شوند.

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
تراکتور

مهدی کیانی می گوید : اگر در بازی مقابل پرسپولیس 10 نفره نمی شدیم حتما این تیم را شکست می دادیم..

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
قلعه نوعی پیشکسوت و مربی من است

به گزارش نصرنیوز، رسول خطیبی سرمربی تیم فوتبال گسترش فولاد تبریز در خصوص دیدار هفته اول گسترش فولاد تبریز و استقلال تهران و اتفاقات پایانی این دیدار خاطر نشان کرد: خدا را شاکریم که در اولین بازی بازیکنان تیم گسترش فولاد بازی خوبی را پشت سر گذاشتند و از لحاظ فنی غیر از سه بازیکن بقیه بچه‌ها بازی خوبی را نمایش گذاشتند.

وی همچنین در خصوص اتفاقات پایان بازی افزود: بنده همیشه به تمام پیشکسوتان احترام خاصی قائل هستم آقای قلعه نوعی هم مربی بنده در تیم ملی بوده و من هم مثل همیشه به تمام مربیانم احترام گذاشته و خواهم گذاشت خصوصاً که آقای قلعه نوعی مربی بزرگی در فوتبال ایران می‌باشند برای ایشان و کادر فنی تیم استقلال تهران آرزوی موفقیت دارم.

وی همچنین در خصوص تماس قلعه نوعی و ماجدی با سعید آقایی بازیکن گسترش فولاد افزود: من نگفتم آقای ماجدی به بازیکن ما زنگ زده ولی سرپرست تیم ملی جوانان نباید به بازیکنی که تیمش بازی مهمی دارد و مربی بر روی بازیکن حساب ویژه ای باز کرده مدام با بازیکن تماس گرفته و می‌گوید بیاید سر تمرین آقای ماجدی هم به عنوان مسئول کمیته جوانان باید به این مسأله رسیدگی می کرد و نمی گذاشت بازیکن ما تحت فشار قرار گیرد.

وی افزود: همچنین در مورد آقای قلعه نوعی همچنان که قبلا هم گفتم ایشان استاد بنده هستند و نباید قبل از بازی در مورد بازیکن صحبت می‌کرد حالا که بازی تمام شده به مجموعه باشگاه استقلال و شخص آقای قلعه نوعی تبریک می‌گویم.

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
دلخوری قلعه نویی از شعارهای دیشب تبریز/ امیر و یک تصمیم تکراری برای بازی با تراکتور

قانون آنلاین-پس از پایان بازی دیروز استقلال و گسترش فولاد، امیر قلعه نویی بابت شعارهایی که در ورزشگاه علیه او سر داده شد به شدت از هواداران تبریزی دلخور بود. او در فرودگاه با تعدادی از هواداران تراکتورسازی وارد بحث شد و آنها را به بی اطلاعی و بی انصافی متهم کرد. تبریزی های حاضر در ورزشگاه در طول این مسابقه بارها قلعه نویی را خطاب قرار دادند و او را "رییس مافیای فوتبال ایران" معرفی کردند. آنها از اینکه قلعه نویی پس از ترک تراکتورسازی به همراه استقلال به تبریز سفر نکرد تا از شر انتقادات در امان باشد گلایه داشتند. این در حالی بود که سرمربی استقلال در کنفرانس خبری قبل از بازی دیروز به روح مادرش قسم خورد اگر در آن مقطع زمانی موضوع عمل جراحی زانو و پس از ان فوت مادرش اتفاق نمی افتاد به طور قطع در تبریز حاضر می شد.

قلعه نویی پس از بازگشت به تهران در اظهارنظری غیر رسمی اعلام کرده با توجه به برخورد تبریزی ها به احتمال زیاد امسال هم برای رویارویی با تراکتورسازی به تبریز نمی رود. او معتقد است اتفاقات ورزشگاه یادگار امام از قبل برنامه ریزی شده بود و با این حساب در بازی با تراکتورسازی که ورزشگاه پر می شود جو به مراتب سنگین تری حاکم خواهد شد. استقلال در هفته پایانی نیم فصل اول در تبریز مهمان تراکتورسازی است و هیچ بعید نیست امیر قلعه نویی این بار هم در این بازی غایب باشد. او که پیش از این با شرکت نکردن در جشن قهرمانی استقلال به اعتراض های هواداران این تیم واکنش نشان داده بود، حالا برنامه مشابهی را برای هواداران تراکتورسازی در نظر گرفته است.

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
متلک منشوری کاظمیان به شیرینی

قانون آنلاین- در ابتدای دیدار پرسپولیس و تراکتورسازی، اتفاقات جالبی رخ داد که از چشم بسیاری از خبرنگاران و عکاسان حاضر در ورزشگاه جا ماند.

یکی از این اتفاقات به متلک سنگین جواد کاظمیان به سعید شیرینی بر می‌گشت. در ابتدای مسابقه وقتی که دو تیم قصد داشتند مراسم ابتدایی را به جا بیاورند، کاظمیان که دل خونی از چک‌های برگشتی سعید شیرینی دارد، با صدای بلند او را صدا می‌زند. شیرینی با این تصور که کاظمیان قصد دارد از او رخصت بگیرد و کدورت‌ها را کنار بگذارد به سوی او بر می‌گردد و می‌گوید جانم؟! اما کاظمیان یک جمله سنگین که چند کلمه منشوری هم در آن گنجانده شده بود علیه شیرینی به کار می‌برد.
سعید شیرینی که رنگ صورتش به واسطه شنیدن این الفاظ پریده بود، راهش را کج کرد تا کاظمیان همچنان با صدای بلند، جملاتش را تکرار نکند.
جالب‌تر این بود که محمد دایی، برادر علی دایی و دستیار او، دقیقا کنار سعید شیرینی بود و این جملات را شنید. اما او هم مانند شیرینی واکنشی به این قضیه نشان نداد.

کاظمیان شسر قضیه چکی که شیرینی به او داده و برگشت خورده بود و بعدا معلوم شد متعلق به یک دستفروش بوده با سرپرست پرسپولیس به مشکل خورده بود.

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
حرف‌های عادل پوچ است/ بهتر است شیرین‌بازی درنیاورد

قانون آنلاین- متلک های عادل به محسن قهرمانی واکنش شدید این داور را در پی داشت. قهرمانی درباره اضافه وزن مورد نظر فردوسی‌پور به برنا گفت: «من اتفافا وزنم سرجایش است و فردوسی پور بهتر است به فکر خودش و برنامه اش باشد و شیرین‌بازی درنیاورد! فردوسی پور در هر شرایط که باشم به دنبال انجام صحبت‌های پوچ است و فکر می کند خیلی شیرین است! فردوسی پور بداند در تست آمادگی جسمانی پیش از مسابقات بهترین عملکرد را داشتم و بهتر است صحبتی نکند.»

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
امکان ارتباط مستقیم با ستاره‌های فوتبال تراکتورسازی تبریز فراهم شد

ایلنا: ۲۰۱۰۲۰ شماره ایست که هواداران تراکتورسازی می‌توانند با ستاره‌های محبوب خود در ارتباط باشند.
به گزارش ایلنا از این رو بازیکنان تیم تراکتورسازی از جمله علی کریمی، مرتضی اسدی و کریم انصاری فرد در این سیستم عضو شده‌اند تا بتوانند به صورت مستقیم و بدون واسطه با هواداران خود در ارتباط باشند. همه هواداران می‌توانند پیامک‌های خود را به بازیکن مورد علاقه خود ارسال نمایند و پیام‌هایی را مستقیما از بازیکن مورد علاقه خود دریافت کنند.
هواداران می‌توانند با ارسال کد بازیکن مورد دلخواه خود به سامانه ۲۰۱۰۲۰ عضو کلوپ هواداران بازیکن محبوب خود شوند و از آن پس پیامک‌های ارسالی از سوی بازیکن انتخاب شده را دریافت نمایند، همچنین هواداران می‌توانند به صورت مستقیم به شماره‌هایی که در زیر اعلام می‌شود پیامک بفرستند تا به صورت مستقیم با بازیکن مورد نظر در ارتباط باشند.
علی کریمی کد: ۸ شماره اختصاصی: ۲۰۱۰۲۰۸
مرتضی اسدی کد: ۸۸۸۸۸ شماره اختصاصی ۲۰۱۰۲۰۸۸۸۸۸
کریم انصاری فرد کد: ۱۰۱۰ شماره اختصاصی: ۲۰۱۰۲۰۱۰۱۰

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
چرا انصاری فرد بازی نکرد؟

بانک ورزش – همانطور که می‌دانید، رویانیان تدابیر زیادی را برای بازی نکردن انصاری‌فرد مقابل پرسپولیس بکار بست که کاربردی‌ترین این تدابیر، ثبت تاریخ تسویه حساب به تاریخ سی‌ام تیرماه بود که یعنی ده روز پس از پایان نقل و انتقالات و این اتفاق به خودی خود باعث می‌شد انصاری‌فرد از بازی مقابل پرسپولیس محروم شود.
به گزارش قانون آنلاین، تراکتوری‌ها تلاش فراوانی را برای راضی نمودن رویانیان کردند اما در این امر موفق نبودند ولی درست قبل از مسابقه و درحالی که مشخص شده بود انصاری‌فرد مقابل پرسپولیس بازی نخواهد کرد، زینی‌زاده مدیرعامل تراکتور به صورت رسمی و در مصاحبه با خبرگزاری‌ها اعلام کرد که مشکل انصاری‌فرد و کارت بازی او حل شده و تنها دلیل بازی نکردن او در این مسابقه، آماده نبودن بدنی اوست. همین اظهارنظر نشان می‌دهد گویا توافقات تراکتور و پرسپولیس حاصل شده است. رویانیان هم وقتی مطمئن شد انصاری‌فرد در این مسابقه حضور نخواهد داشت، تاریخ برگه تسویه حساب را تغییر داده است.
این کار ممکن است برای چند روز سر و صدای رسانه‌ها را بلند کند، اما تجربه نشان داده که حافظه کوتاه مدت فوتبال دوستان ایرانی ضعیف است و خیلی زود همه چیز فراموش می‌شود. به همین دلیل بود که به‌رغم تمام اتفاقاتی که افتاد حالا بنظر می‌رسد انصاری‌فرد با حربه رویانیان مشکلی برای حضور در تراکتور نخواهد داشت. جالب اینجاست که رویانیان اعلام کرده است که اجازه نخواهد داد با آینده فوتبالی انصاری‌فرد بازی صورت گیرد و به هر نحو ممکن مشکل او را حل خواهد کرد.
حالا باید دید این ادعا با دور زدن قانون شکل می‌گیرد یا اینکه رویانیان تصمیم دیگری را در این زمینه اتخاذ کرده است.

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
کیانی: رفتار دهنوی با کریمی درست نبود/ داور به تراکتور ضد حال زد

هافبک تیم فوتبال تراکتورسازی تبریز گفت: اگر در بازی مقابل پرسپولیس 10 نفره نمی شدیم حتما این تیم را شکست می دادیم.
مهدی کیانی در گفت و گو با خبرنگار اوج نیوز درباره شکست تراکتور مقابل پرسپولیس، اظهارداشت: ما اصلا دوست نداشتیم این بازی را با شکست به پایان برسانیم. تا قبل از اینکه داور پنالتی نادرست برای پرسپولیس بگیرد و قضاوتش را به سود این تیم تغییر دهد هم چیز داشت خوب پیش می رفت.
وی ادامه داد: اصلا قصد ندارم این شکست را توجیه کنم اما داور به ما ضد حال زد. ما جرات نمی کردیم با قهرمانی حرف بزنیم. او خطاهایی را به نفع پرسپولیس می گرفت که خیلی عجیب بود بعد خطاهای صد در صد را به نفع تراکتور نمی گرفت. متاسفانه داور با ما لج کرد و همین باعث شد شیرازه تیم ما از هم بپاشد.
کیانی افزود: بعد از اخراج اسدی هم از نظر روحی و روانی به هم ریختیم. در نیمه دوم اصلا خوب بازی نکردیم و موقعیت گل نداشتیم. فقط یک موقعیت گل به پرسپولیس دادیم که از آن هم استفاده کردند.
وی درباره اینکه بازیکنان تراکتور احساسی بازی می کردند، گفت: بازی اول و مقابل پرسپولیس بود و همه بچه ها دوست داشتند خودشان را نشان دهند. امیدوارم از بازی های بعدی اینطور نباشیم و منطقی بازی کنیم.
کیانی درخصوص درگیری دهنوی و کریمی یادآور شد: دهنوی مامور مستقیم مهار کریمی بود. من در جریان بازی متوجه نشدم اما بعد که فیلم بازی را دیدم فهمیدم که دهنوی چه کار کرده است. رفتار دهنوی با کریمی درست نبود و او باید برای کریمی احترام قایل می شد.
هافبک تراکتور با اشاره به دیدار تیمش مقابل گسترش فولاد گفت: خطیبی مربی کاربلدی است و تیم خوبی را بسته است. درست است که این بازی دربی تبریز است اما باید در این بازی پیروز شویم.

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
اعتراض شدید تراکتوری ها به کمیته داوران - Goal.com

سایت گل - از باشگاه تراکتور سازی خبر می رسد که مسئولین این باشگاه نامه بلند بالای اعتراضی را تدارک دیده اند که فردا به کمیته داوران فدراسیون فوتبا ل ارسال کنند ، تراکتوری ها اعتقاد دارند تصمیمات قاضی میدان و رفتار های شخصی وی درچهارچوب اشتباهات داوری و رفتار های تعریف شده برای داوران نمی گنجید ، قهرمانی داور این دیدار علاوه بر اشتباه مسلم در اعلام ضربه پنالتی در ادامه بازی نیز با رها از خطای مسلم روی بازیکن این تیم بسادگی گذشت ودر مورد مصدومیت محمد نصرتی و نحوه ورود این بازیکن نیز اعمال نظر غیر متعارف کرده و3 دقیقه زمان را از تیم میهمان گرفت تا 10 نفره بکار خود ادامه دهند
.
محمد نصرتی مدافع پیش تاخته تراکتور در یک صحنه ارسال در دقیقه 11 با محسن بنگر مدافع پرسپولیس برخورد کرد تا از ناحیه سر دچار اسیب دیده گی شد ، 3 دقیقه طول کشید تا دربیرون از زمین مورد مداوا قرار بگیرد ، نصرتی بعد اقدامات پزشکی با سر باند پیچی شده در کنار کمک داور دوم این دیدار قرار گرفت تا بعد بررسی لازم از نظر چگونه گی مداوا وبانداژ وارد زمین شود که کمک دوم رای به بازی نصرتی داد ، اما در میان ناباوری این بازیکن بعد لحظاتی انتظار در کنار زمین ، قهرمانی خود را با او رساند ووجود چند قطره خون را در روی شورت ورزشی او بهانه قرار داد تا او 200 متر نیمه میدان را دویده خود را به نیمکت خودی رسانده و موضوع را با کادر فنی در میان بگذارد ، یکبار دیگر مسیر 200 متری بصورت رفت وبرگشت از سوی تدارکات این تیم طی شد تا از رختکن تراکتوری ها یک شورت ورزشی با شماره 20 تهیه ومحمد نصرتی به جمع بازیکنان داخل میدان اضافه شود ، تراکتور سازی در مجموغ 6 دقیقه رااز دست داد و10 نفره بکارخود ادامه داد که سهم داور میدان 3 دقیقه بوده است..

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
نظرات - سایت هواداران تراکتورسازی تبریز

منبع: اختصاصی Traxtorchi.ir - Samburan: شاید حرفهایی که میزنیم برای عده ای ناراحت کننده باشد اما هدف این سایت نگرشی خاص و قدیمی همچون گذشته ها به تیم تیراختور است و سعی داریم همان باشیم که بوده ایم متاسفانه این نگرش در این اواخر توسط عده ای به بیراهه میرود و اگر جلوی پیشروی اینگونه رفتارهای غیر متعارف گرفته نشود آخر سر دودش به چشم خودمان خواهد رفت که نشانه هایی از این مواردرا سراغ داریم.

امیرقلعه نوعی که اسم استقلالی او در زبانها میچرخد و حتی تیراختور را در روزهای نقل و انتقلات با تلف کردن وقت تیم در جذب مهره های کار آمد به علت پیوستن به استقلال تنها گذاشت نمونه ی بارزی از این لقب گذاریها بود او نیامده تبدیل به امیر پاشا شد اما با چه دلایل و چه محبتهایی که در حق تیم و هوادارانش کرد تا اینگونه قبل از آسیایی کردن تیم که هنوز چیزی مشخص نبود در همان اوایل فصل در تیراختور صاحب این لقب پر معنی شد؟!

وقتی که کسی عمر و زندگی و دوران بازیکنی خود را در تیمی دیگر آنهم در استقلال و پرسپولیسی که از رقیبان اصلی تیم محسوب میشوند سپری میکند و در زمانی گذرا به تیم تیراختور میپیوندد با کدام شور و انگیزه او را صاحب لقبی میکنیم که میدانیم او تنها یکسال و یا حداکثر دو سال در خدمت تیم تیراختور خواهد بود و بعد از جدا شدنش نیز نامی از تیراختور در روی آن بازیکن نمیتوانیم پیدا کنیم و یا با جوی که حاکم بر اوضاع تیراختور در لیگ ایران از طریق رسانه ها هست نام او بر روی تیراختور باطل خواهد شد.

زمانی که رسانه های تهرانی سعی دارند بر روی بازیکنان اصلی تیم تیراختور نیز شاخه ای با نام پرسپولیسی بودن یا استقلالی بودن بدهند دیگر چه انتظاری میرود که این رسانه ها حرف هواداران تیراختور را جدی گرفته و در عرض یکسال بازیکنان شاخص تیمهای تهرانی را به نام تیراختور رقم بزنند؟!

انرژی که بیهوده صرف میشود تا در آینده نتیجه ای پوچ و معکوس داشته باشد!

عده ای از هواداران تیم تیراختور معنی حمایت از بازیکن و تیم را در قالب بعضی فرا فکنیها ی اضافی از بین برده اند البته آنها تنها منظوری که از این عمل دارند حمایت از تیم میباشد و بس ولی اینکه بعضی اوقات با نمیدانم کاری خود باعث رنجیده خاطر شدن خود در فصلهای بعد از دست عده ای از بازیکنانی میشوند که روزی با لقب آنهارا فریاد میزدند حکایتی است که خود ساخته اند و نتیجه لقب گذاریهای نسنجیده این میشود که امیر پاشا بعد از یکسال دیگر به امیر پارا تغییر اسم میدهد!

علت اصلی این موضوعات این است که ما انتظار بیمورد داشتیم که امیر قلعه نوعی بزرگی تیم ما را همچون خودمان قبول کند و در تیم تیراختور برای سالهای متمادی بماند اما عزیزان و هواداران تیراختور او استقلالیست و روزی باید میرفت و میدانستیم که آمدن وی به تیراختور سکویی برای پیوستنش به استقلال بود ولی در این میان ما آن کاری را که نباید میکردیم با او کردیم و لقب دادیم بزرگتر و بزرگترش کردیم مهر بزرگی تیمی همچون استقلال را که او به عنوان یک استقلالی به تیم تیراختور پیوسته زدیم و خوشحال بودیم که از استقلال کسی به تیمی همچون تیراختور آمده و ندانسته خود را کوچک و استقلال را بزرگتر و پر جلو.ه تر نمودیم که انگار افتخار بزرگی نسیبمان شده که یک استقلالی به تیراختور پیوسته!

اما ما بزرگتر از آنهاییم , اگر انها در طول 10 سال متمادی در تیم خود صاحب لقب شده اند در تیم ما باید بیش از 30 سال باشند که صاحب لقب و اسم و رسم شوند چون مدرکی که تیراختور به عنوان لقب به بازیکنان و مربیانش میدهد بسیار مدرک بزرگتر و والاتری از مدرک هواداران استقلال و پرسپولیسی است که در واقع آنها را قبول نداریم.

ما به این می اندیشیم و به بزرگی تیراختور خود اعتماد و اعتقاد داریم اما بعضی دیگر با سطحی نگری در بین هواداران تیم موجب اختلافات و شکافها بین هواداران میشوند و بدتر اینکه کار خود را هم تایید میکنند.

به آسانی نمیتوان کسی را مورد لطف و عنایت قرار داد تا که او هم به آسانی همین لطف و عنایت را به خودمان برگرداند تا رو سیاه شویم و بعد از آن شروع به فحش و دشنام برای آنهایی بکنیم که در واقع آن دشنامها را باید به خودمان بدهیم که چرا باید امروز نادان کند کاری که نباید میکرد!

لقب و ارزش لقب گذاری در تیم بر روی بازیکن برای یک یا دو نفر که عمر خود را در تیممان گذرانده اند و چشم باز کرده و تیراختور را بر زبان رانده اند ارزش دارد.

باید تشویق کنیم باید به بازیکنانمان روحیه بدهیم باید کلام شایسته ی عیبی یوخ را بارها و بارها در استادیومها با صدای بلند سر دهیم تا این عیبی یوخها به بازیکنان شور و حال دهد و این فرهنگ والا آنها را جذب تیم تیراختور کند نه لقبهای بی مورد و بی ارزشی که رنگ و رویش را با افراط در این کار از دست میدهد و برای بازیکنانش هم امری عادی و مسخره تلقی میشود چرا که اینجا هر کسی لقبی خواهد داشت و کاری معمولی و دور از انتظار برایشان نخواهد بود.

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
قهرمانی : فردوسی پور به فکر برنامه باشد و کمتر شیرین بازی درآورد ! / آقای عسگری نمی توانم جراحی پلاستیک کنم - Goal.com

299252_heroa.jpg

فردوسی پور در هر شرایط که باشم به دنبال انجام صحبت های پوچ است و فکر می کند خیلی شیرین است!

سایت گل-محسن قهرمانی، داور دیدار دو تیم پرسپولیس و تراکتورسازی که همیشه تا حدود بسیاری با سایر داوران فرق دارد، در شرایطی‌که داوران لیگ برتر ممنوع المصاحبه بوده‌اند در مصاحبه‌ای با خبرگزاری برنا نسبت به صحبت‌های حسین عسگری و البته اتفاقات این دیدار واکنش نشان داد و گفت :

*شب پرحاشیه‌ای را در هفته نخست سپری کردید؟
بازی پرسپولیس و تراکتورسازی به واسطه شرایطی که این دو تیم در سال های اخیر داشتند و بازیکنانی که از دو تیم در نقل و انتقالات جابجا شدند، قاعدتا حساسیت های آن هم افزایش پیدا می کرد و این اتفاق هم افتاد.

*از قضاوت خودتان راضی بودید؟
بعد از بازی چندین بار فیلم مسابقه را تماشا کردم و می توانم بگویم تاثیری در نتیجه مسابقه نداشتم.

*این مسابقه با تاخیر 6 دقیقه‌ای آغاز شد. علت آن چه بود؟
از ابتدا قرار بود این مسابقه ساعت 22 آغاز شود اما مسئولان فدراسیون و سازمان لیگ تصمیم گرفتند تا بازی از ساعت 22:15 شروع شود. نماینده تام الاختیار سازمان لیگ باید بعد از فراهم شدن شرایط بگوید مسابقه برگزار شود. در آن زمان طبق گفته نماینده سازمان لیگ و به علت شلوغ بودن کنار زمین فرضتی نیاز بود تا آن قسمت خالی شود و همین عامل باعث تاخیر در مسابقه شد و تیم داوری داخل زمین مقصر نبودند.

*خیلی‌ها عنوان کردند پنالتی اعلام شده به سود پرسپولیس از سوی شما درست نبوده است.
در زمین مسابقه برای تصمیم گرفتن فرصتی نیست و بلافاصله داور باید تصمیمش را بگیرد. در آن صحنه تشخیص من این بود که اعلام پنالتی درست بوده است.

*بعد از بازبینی فیلم هم چنین نظری دارید؟
تماشای فیلم مسابقه و این که آن موقع بخواهیم تجزیه و تحلیل کنیم کار راحتی است. این قدر شهامت دارم که بگویم در اعلام ضربه پنالتی اشتباه کردم و از مجموعه تراکتورسازی و هوادارانش عذر خواهی کنم. خدا این قدر به من لطف داشت که پنالتی پرسپولیس گل نشود و در نتیجه بازی تاثیر گذار نباشم.

*رئیس دپارتمان داوری هم صحبت‌هایی را عنوان کرده است با این عنوان که رفتار محسن قهرمانی در این مسابقه مناسب نبود و آنها شانس آوردند در نتیجه مسابقه تاثیر گذار نبودند. شما در این خصوص چه نظری دارید؟
اول از همه می خواهم بگویم آقای عسگری مشکل رفتاری یعنی چه؟! از این صحبت ها برداشت های زیادی می شود و آن وقت همه فکر می کنند که من سالم نیستم! من که حق مصاحبه نداشتم اما باید از خودم دفاع کنم. چطور آقای عسگری با گذشت چند روز از مسابقه تماسی هم با من نداشت تا حرف هایش را بگوید اما این کار را در رسانه ها انجام می‌ دهد؟! رئیس دپارتمان داوری از کدام صحنه صحبت می کند که می گوید مشکل رفتاری دارم؟! خودم هم گفتم در اعلام صحنه پنالتی اشتباه کردم و از مجموعه تراکتورسازی عذرخواهی می کنم که این بحث فنی است. در صحنه اخراج مدافع تراکتورسازی همه دیدند که تصمیم درست بوده و این هم فنی است. آقای عسگری، فرم صورت من همین است، نمی توانم که جراحی پلاستیک انجام بدهم! در خیابان هم راه می روم یک اخمی روی صورت هم است و نمی شود آن را عوض کرد.

*درخصوص صحنه‌های درگیری قاسم دهنوی و علی کریمی با یکدیگر هم بحث زیاد است که چرا شما واکنشی نشان ندادید. در این باره چه صحبتی دارید؟
من که نمی توانم حواشی پیش از مسابقه دو تیم و مسائلی که میان آنها وجود دارد را کنترل کنم. مثل همه فقط دو چشم دارم و نمی توانم در یک زمان به تمام امور مسلط باشم. در میانه زمین یا در زمان کرنر اگر صحنه های به وجود آمده را می دیدم، قطعا مطابق با قوانین تصمیم گیری می کردم. من که مشکلی با کسی ندارم و وظیفه داور این است تا تیمی ضرر نکند و قرار هم نیست هیچ گاه شرایط مطلوبی برای همه ایجاد شود. اشتباه است و نمی شود آن را کتمان کرد چه در بحث داوری یا مسائل فنی اما این که آقای عسگری بگوید مشکل رفتاری دارم واقعا جای تعجب دارد! می دانم با این صحبت ها چند هفته ای محروم می شوم اما مجبورم تا از حیثیت خودم دفاع کنم. همیشه یک اخمی روی صورتم است. اگر بخندم می گویند چرا می خندی اگر عصبانی باشم می گویند چرا عصبانی هستم. مگر باید جراحی پلاستیک کنم! فرم صورتم همین است و متاسفانه همه می خواهند به قهرمانی خرده بگیرند.

*در صحنه‌ای در کنار زمین قصد برخورد با یک از نفرات روی نیمکت تراکتورسازی را داشتید. درست است؟
آذرنیا سرپرست تراکتورسازی گفته بود کمک داور باید اعلام آفساید می کرد و من هم به کنار زمین آمدم و گفتم اگر این کار تکرار شود، مطابق با قانون تصمیم گیری می کنم.

*گزارشگر بازی هم در صحبت‌های خود تاکید کرد با اضافه وزن دوباره مواجه شده‌اید. در این خصوص چه نظری دارید؟
من اتفافا وزنم سرجایش است و فردوسی پور بهتر است به فکر خودش و برنامه اش باشد و شیرین بازی درنیاورد! فردوسی پور در هر شرایط که باشم به دنبال انجام صحبت های پوچ است و فکر می کند خیلی شیرین است! فردوسی پور بداند در تست آمادگی جسمانی پیش از مسابقات بهترین عملکرد را داشتم و بهتر است صحبتی نکند.

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
مقابل تراکتورسازی به هیچ عنوان بازی نمی کنم/ دربی تماشایی خواهد شد| پایگاه فرهنگی اطلاع رسانی آناج | Anaj.ir

به گزارش آناج، "رسول خطیبی" در گفتگو با خبرنگار ورزشی آناج در خصوص بازی تیمش مقابل استقلال گفت: در کل بازی خوبی را شاهد بودیم و بچه ها بد بازی نکردند، کم تجربگی و اشتباه بازیکنانم به علاوه شانس باعث شد استقلال پیروز بازی لقب بگیرد.

وی در خصوص بازی هفته آینده مقابل تراکتورسازی خاطرنشان کرد: بازی سختی در پیش داریم ولی من به هیچ عنوان مقابل تراکتورسازی به زمین نخواهم رفت، حتی اگر تیم در آستانه شکست باشد.

سرمربی تیم فوتبال گسترش فولاد ادامه داد: با تمام قوا به مصاف تراکتورسازی خواهیم رفت و با بازی جوانمردانه و تلاش بازیکنانم سعی خواهیم کرد سه امتیاز این بازی را به نام خود بزنیم.

خطیبی ادامه داد: مطمئناً هواداران زیادی برای تماشای دربی به استادیوم خواهند آمد و شعار "آذربایجان تیملری فرق ائلمز رهلری"را ثابت خواهند کرد و من مطمئنم بازی خوبی را شاهد خواهیم بود.

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
برگزاری نشست توجیهی جلالی با بازیکنان تراکتورسازی/تاخیر کریمی و حضور 2 هزار تماشاگر

سرمربی تیم تراکتورسازی نشستی را با بازیکنان این تیم برگزار کرد.
به گزارش اوج نیوز،مجید جلالی پیش از آغاز تمرین روز شنبه تراکتورسازی نشست توجیهی را درباره بازی هفته دوم این تیم مقابل گسترش فولاد و برنامه های تمرینی در روزهای آتی برگزار کرد.
وی همچنین درباره بازی اخیر تراکتورسازی مقابل پرسپولیس نکاتی را بیان کرد.
علی کریمی با تاخیر در محل تمرین حضور یافت و به همین دلیل در این جلسه فنی غایب بود.
حدود 2 هزار تماشاگر در محل تمرین حضور داشتند.برخی از تماشاگران نسبت به عملکرد تیم در بازی مقابل پرسپولیس انتقاد داشتند.

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
به دلیل آسیب دیدگی از ناحیه همسترینگ/کریمی با تراکتورسازی تمرین نکرد

هافبک تیم تراکتورسازی نتوانست در تمرینات گروهی روز شنبه تیمش حضور پیدا کند.
به گزارش اوج نیوز،علی کریمی به دلیل اینکه در تمرین روز جمعه تراکتورسازی دچار آسیب از ناحیه عضله همسترینگ دچار اسپاسم شد،روز شنبه در تمرینات گروهی تیمش شرکت نکرد و فقط به دور زمین دوید.
دکتر مولایی،پزشک تیم تراکتورسازی در گفت و گو با خبرنگار اوج درباره وضعیت علی کریمی اظهار داشت:کریمی طی دیروز و امروز دو جلسه فیزیوتراپی کرده است و از روز یکشنبه با تیم تمرین می کند.بنابراین او مشکلی برای حضور در بازی مقابل گسترش نخواهد داشت.

بالا