• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب طرفداران تراکتورسازی تبریز

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
پرسپولیس - تیراختور از نگاهی دیگر

Tiraxturchi.ir-yildrim7hgh؛ساعت 15 روز چهارشنبه دوم مرداد مکان ورزشگاه آزادی دیدار پرسپولیس تهران و تیراختور آذربایجان

هواداران تیراختور که از شهرهای مختلف خود را به ورزشگاه رسانده بودند و اکثرا خسته را بودند روی چمنهای اطراف و محوطه استادیوم در حا استراحت کردن بودند خیلی از هواداران با تی شرتهای سفید رنگ آمده بودند و وقتی شالها و پرچمهای قرمز تیراختور را بر گردن و دستهایشان می دیدیم به خودمان می بالیدیم که تیراختور واقعا یک تیم خاص است و هوادارانی دارد که به این تیم هویت داده اند.با بنری بزرگ با مظنون کرج تورک لرینین اوره گی سنه چیرپینیر تیراختور به سمت گیشه های بیلیط فروشی حرکت می کنیم بهای بلیط طبقه اول 8 هزار تومان است و بلیطهای طبقه دوم هم به قیمت 5 هزار تومان به فروش می رسد. به همراه دوستانمان بلیط 8 هزار تومانی طبقه اول را می خریم تا وارد استادیوم شویم در همان ابتدا با صحنه جالب و البته غیرقابل باوری روبرو می شویم ماموران نیروی انتظامی اینبار با پوششی متفاوت جلوی ورودیهای استادیوم انتظار هواداران را می کشند آنها با پوشیدن کاورهای زرد رنگ و بدون کلاه و زره هواداران را به هنگام ورود تفتیش می کنند.در هنگام ورود یکی از ماموران به ما تذکر می دهد که آوردن هر گونه بنر یا پارچه نوشته ممنوع است و هرچه اصرار می کنیم اجازه نمی دهد که بنر را به داخل ببریم به ناچار بنر را داخل ماشین گذاشته و دست خالی وارد استادیوم می شویم ساعت 16 است و حدود 2 هزار هوادار روی سکوهای و همچنین داخل سالنها حضور دارند در میان هواداران تیراختور یک جوان فرانسوی نشسته است خود را به او رسانده و دقایقی را با او هم سخن می شویم :

نامم ماکس است اهل شهر سنت آتین فرانسه هستم طرفدار تیم پاری سن ژرمن فرانسه هستم مدتی می شود که برای کار به ایران آمده ام در بندر قشم و در یک شرکت ژنراتورسازی کار می کنم و مهندس قسمت میکانیکی آن هستم اینجا یک دوست خوب دارم که با او به اکثر شهرهای ایران سفر کرده ام از جمله تبریز و لاهیجان و منجیل امروز که اینجا هستم با دوستم آمده ام و برایم خیلی جالب و عجیب است که با اینکه تیم شما در این بازی میهمان است ولی هواداران زیادی را برای تیم شما در اینجا می بینم شماها انسانهای شادی هستید می خوانید می رقصید شادی می کنید(منظور رقص های آذربایجانی هوادارانی است که دیروز در استادیوم دیده بود)شما تشویقهای فوق العاده ای دارید برایم خیلی جالب است در بعضی تیمهای فرانسه نیز هواداران چنین تشویق هایی را انجام می دهند ولی شما با انرژی تر هستید(اشاره به شعارهای یئل یاتار طوفان یاتار و شعار بشیکتاشی) من اینجا فهمیدم که زبان شما با فارسها یکی نیست و شما تورک هستید من حتی متوجه شده ام که نماد مردم شما گرگ است(در این هنگام با علامت دست به خوبی علامت بوزقورد را نشان می دهد) ماکس در پایان می گوید که شماها انسانهای میهمان نواز و مهربانی هستید و دوست دارم روزی در جشن قهرمانی تیم تان با شما همراه باشم.در حالی که هواداران شعار بشیکتاشی را شروع می کنند ماکس هم با ما این حرکات را انجام می دهد از او خداحافظی می کنیم

هواداران گاه گداری شعارهای مختلف را سر می دهند دیگر به افطار نزدیک شده و تعداد هواداران نیز به بیش از 10 هزار نفر رسیده با صدای اذان هوادارانی که روزه هستند روزه خود را باز می کنند در راهرو ها نیز اکثر هواداران در حال خواندن نماز مغرب و عشا هستند یک ساعت مانده به آغاز بازی با ورود بازیکنان دو تیم به زمین ورزشگاه منفجر می شود در این بین هواداران تیراختور مثل همیشه تک تک بازیکنان را فرا می خوانند و تشویق می کنند در این بین محمد ابراهیمی بعد از تشویق شدن به جمع دیگر بازیکنان بر می گردد اما هواداران با فریاد " ممد کئشگه بورا " او را دوباره فرا می خوانند و ابراهیمی که می داند هواداران از او چه می خواهند شروع به شمارش می کند:

اوووو اوووووووووو اووووووووووووو

هییییییییییسسسسسسسس

بیررررررر ایکیییییی اوچچچچچچچچچ

{چپیک}تیراختور ... {چپیک}تیراختور

یایایایایایایایایاااااا یاشااااااا تیراختورررر

یایایایایایایایایاااااا یاشااااااا تیراختورررر

با شعار بشکتاشی هواداران جان تازه ای را می گیرند و به نوبت شعارهای آذربایجان یاشاسین ،یئل یاتار طوفان یاتار،تورک دیلینده مدرسه(از طرف بخشی از هواداران) سر می دهند و در بعضی مواقع نیز با شعارهای پرسپولیس تهران محبوب افغانستان،پرسپولیس تهران سوراخ شهر کابل و پرسپولیس هیچ ... نیست برای هواداران پرسپولیس کری می خواندند.

ساعت 22:15 بازی بالاخره شروع می شود بازیکنان تیراختور با پیراهنهای سفید بازی را خوب شروع می کنند و 15 هزار هوادار تیراختور با فریادهای " یورو " آنها را به حمله دعوت می کنند اما این تشویق ها تنها 10 دقیقه طول می کشد محسن قهرمانی در حالیکه حتی هواداران پرسپولیس هم بهت زده شده بودند یک پنالتی اشتباه برای پرسپولیس گرفت تا سکوهایی که هواداران تیراختور بودند ملتهب شود و از بی شرف گرفته تا رکیک ترین الفاظ نثار داور مسابقه شود هر چند گل نشدن پنالتی شادی را دوباره به هواداران تیراختور باز گرداند اما لجبازی های متعدد محسن قهرمانی و نگرفتن خطاهای متعدد بازیکنان پرسپولیس روی ابراهیمی و کریمی باعث شد تا علاوه بر اینکه هواداران نتوانند تشویق خود را معطوف به تیراختور کنند تمرکز بازیکنان نیز در زمین مسابقه به هم خورد و بازی از دستشان خارج شد.

با شروع نیمه دوم هواداران کمی آرام تر از قبل بازی را دنبال کردند و در دقایقی با شعارهای خود تیراختور را به حمله دعوت کردند اما اخراج مرتضی اسدی و بازی ضعیف بازیکنان باعث شد که هیچ یک از هواداران امیدی به پیروزی نداشته و به مساوی راضی باشند اما دقایق پایانی مسابقه و گل زیبای سیدصالحی روی غفلت مدافعان تیم باعث شد سکوهای مربوط به هواداران تیراختور در سکوتی غم انگیز فرو رود و پرسپولیسی ها بعد از دو سال در برابر هواداران تیراختور خوشحال باشند

بالاخره بازی با همان نتیجه یک بر صفر به پایان رسید اما هواداران تیراختور با زدن دستهای ممتد و فریاد نام تیراختور تیمشان را تشویق می کردند بازیکنان با دیدن این صحنه به سیمت آنها رفته و از هواداران تشکر کردند هواداران نیز با شعار عیبی یوخ باز هم توجه تصویر برداران و خبرنگاران حاضر در استادیوم را به خود معطوف کردند. اری تیراختور مثل همیشه لیگ را خوب شروع نکرد اما هواداران هنوز به این تیم امیدوارند.

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
ظاهرا حضور کرار منع قانونی دارد/گلر دوم ما مثل عابدزاده است قلعه‌نویی: هنوز به شرایط ایده‌آل نرسیدیم/چون تراکتور را آسیایی کردم از من نار

به گزارش خبرگزاری فارس، امیر قلعه‌نویی بعد از پیروزی تیمش مقابل گسترش فولاد در نشست خبری اظهار داشت: ابتدا جا دارد از احترامی که خبرنگاران آذری زبان به پیشکسوت‌های خود انجام می‌دهند تشکر کنم چون آنها همیشه این کار را انجام می‌دهند و سالی که من در تبریز بودم این اتحاد و احترام خیلی به تراکتور‌سازی کمک کرد.

وی افزود: خدا را شکر می‌کنم که در آغاز لیگ توانستیم برنده بازی باشیم. البته باد روی کیفیت بازی تاثیر‌گذار بود و باید بدانیم که شرایط آرمانی نداریم ولی اگر نیمه اول برهانی آن سه تک به تک را تبدیل به گل می‌کرد کار ما به اینجا نمی‌کشید.

وی تاکید کرد: گسترش فولاد تیم جوانی است که وقتی مقابل استقلال بازی می‌کند با انرژی مضاعف به زمین می‌آید و پخش مستقیم بازی‌ها روی عملکردش تاثیر گذاشت. به رسول خطیبی تبریک می‌گویم که با تیمی گمنام در این شرایط قرار گرفته اما آنها قطعا شرایط سخت‌تری را در ادامه راه تجربه خواهند کرد. در حال حاضر نمی‌شود تیم‌ها را ارزیابی کرد چون تا چند هفته ابتدایی تیم‌ها جا نیفتاده‌اند اما در این بازی‌های این مدلی باید از حداقل موقعیت‌ها استفاده کرد ولی انصافا ما نفهمیدیم که آن توپ چگونه تبدیل به گل گسترش شد و ظاهرا باد آن توپ را به دروازه ما فرستاد.

قلعه نویی در خصوص عملکرد بازیکنان جدید تیمش گفت: بازیکنی مثل نوری سال گذشته در شرایط بازی بوده اما جمشیدیان و قاضی این شرایط را نداشتند و بازی به بازی بهتر می‌شوند.

خبرنگاری پرسید ظاهرا جواد نکونام مشکل مالی دارد که از شما انتقاد و گلایه کرده است که قلعه‌نویی گفت: من مشکلی با او ندارم اگر هم او اینجا نیست به این دلیل است که از تمرینات دور بوده و باید آماده‌تر شود. البته تا پریروز که در تمرینات حضور داشت مشکلی نداشته ولی اگر خبر جدیدی اتفاق افتاده باید به تهران برگردم اما در مجموع اعتقاد دارم نکونام برای فوتبال ملی زحمت کشیده و علاقمند بود که در استقلال بماند.

قلعه نویی تاکید کرد: داستان بی‌پولی وجود ندارد و استقلال تلاش می‌کند که پول بازیکنانش را بدهد اما خیلی از بازیکنان از من قلعه‌نویی بیشتر پول گرفته‌اند پس من هم باید بگویم به خاطر مسائل مادی کار نمی‌کنم.

سرمربی تیم استقلال در پاسخ به این سوال که قبول دارید نبود هافبک بازیساز به شما ضربه می‌زند گفت: صد در صد این موضوع را قبول دارم. باید به جمشیدیان و لاوره فرصت بدهم که البته ظاهرا داستان کرار به مشکلات منع قانونی خورده ولی دو سال تجربه کار با جمشیدیان را دارم که اگر او به شرایط آرمانی برگردد به ما کمک می‌کند هرچند قبول دارم که امروز مشکل بازی‌سازی داشتیم.

سرمربی تیم استقلال در ادامه ضمن گلایه از شعار‌های تماشاگران علیه وی گفت: سالی که از تراکتور‌سازی رفتم حتی به این تیم لیست هم دادم ولی نمی‌دانم امروز چرا این شعارها را دادند. البته من این شعارها را به نام فرهنگ و مردم آذربایجان نمی‌گذارم و شما نباید همه انسان‌ها را یکسان قرار بدهید. حتی طرفداران آذری‌زبان در خارج از ایران از من تشکر کردند اما اشتباه کردند که تراکتور را آسیایی کردند و شاید تماشاگران به این خاطر از من ناراحتند ولی این را بگویم حتی اگر یک نفر در این استان از من راضی باشد برای من کافی است.

وی تاکید کرد: ملاک قشر باسواد مملکت هست و همین شما هم در کنفرانس از من تشکر کردید و من نمی‌گویم که آنها خط گرفتند و خودجوش بوده ولی وقتی 10 الی 15 هفته به صورت پیاپی علیه من شعار می‌دهند حتما این مسائل خودجوش بوده است.

خبرنگاری پرسید شاید به خاطر رفتن شما از تبریز این شعارها را می‌دهند که قلعه‌نویی گفت: من اگر می‌خواستم از اینجا بروم لیست نمی‌دادم. این مسائل نیست. عده‌ای گفتند به خاطر رودریگو توزی علیه من شعار می‌دهند اما این بازیکن سال اول هم قصد داشت از تبریز برود و در استقلال هم که بود تیم ما را رها کرد. این بازیکن اخلاق خاص خودش را هم داشت. صادقی و اکبر‌پور هم که جزئی از استقلال بودند که به تیمشان برگشتند. من این مسائل را قبول ندارم.

قلعه نویی در خصوص اینکه ساموئل به جای جباری به میدان رفته است گفت: این دو بازیکن ارتباطی به هم ندارند چون ساموئل هافبک دفاعی بود.

سرمربی تیم استقلال در خصوص رویارویی اش با خطیبی گفت: من با خطیبی در استقلال همبازی نبودم و او بازیکن خوبی است. سالی که من مربی تیم ملی بودم به خاطر خطیبی فشارهای زیادی را تحمل کردم و شاید به خاطر آن پنالتی می‌گویند که او مشکلاتی با من داشت ولی باید بگویم خوشحالم که یک سرمربی جوان به فوتبال ما اضافه شد و از زنوزی سمندر و حسین‌زاده باید تشکر کرد که به چنین مربی جوانی بها دادند.

قلعه نویی باز هم به شعارها در تبریز علیه خود اشاره کرد و گفت: اعتقاد من این است که همه ایران سرای من است. مدتی که در تبریز بودم هیچ آذری زبانی توهین نمی‌کرد و خداوکیلی دو بازی با استقلال و پرسپولیس در تبریز کردیم. هیچ توهینی انجام نشد. آذربایجان جزو تاریخ این مملکت است و ستارخان و باقرخان و استاد شهریار در تاریخش وجود دارد. شاید در زمان حضور ما بعضی‌ها به من حمله کردند ولی به تراکتور‌سازی کاری نداشتند.

خبرنگاری در خصوص اینکه رحمتی به خاطر نداشتن رقیب ممکن است دچار افت شود از سرمربی استقلال سوال کرد که قلعه‌نویی گفت: سوال شما را قبول ندارم. ما بهترین سرمایه دروازه‌بانی را داریم. اگر بازی استقلال و دینامو کیف را ببینید متوجه می‌شوید که حسینی یکی از آینده‌های فوتبال این مملکت است و دروازه‌بانی او شبیه به عابد‌زاده است. هیچ کجای دنیا روی دوگلر سرمایه‌گذاری نمی‌کنند و حتی بایرن‌مونیخ روی یک دروازه‌بان سرمایه‌گذاری می‌کند حتی رئال مادرید با کاسیاس نیز همین شرایط را دارد.

قلعه‌نویی در خصوص بازیکنان ملی‌پوش این تیم و تفاوت آنها در استقلال گفت: رسیدن به تیم ملی آرزوی هر بازیکنی است و بستگی به مدیریت یک مربی دارد. خوشحالم که استقلال و فکر استقلال در رفتن تیم ملی به جام جهانی تاثیر داشت و بازیکنان ملی‌پوش ما به باشگاهشان هم عرق دارند.

وی در پایان در خصوص هدفگذاری استقلال گفت: زمانی که به تراکتور‌سازی آمدیم همین هدف را داشتیم و در سپاهان هم چنین شرایطی را تجربه کردیم. ما باید اول عنوان قهرمانی‌مان را حفظ کنیم و بعد روی آسیا و جام حذفی تمرکز کنیم. باید فضایی درست کنیم که بازیکنان به اهمیت کار آگاه باشند چون سال گذشته در این زمان سوم بودیم و امسال باید از عنوان قهرمانی دفاع کنیم.

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
http://www.yjc.ir/fa/news/4484332/نصرتي-بازي-خوبي-را-از-2-تيم-شاهد-نبوديم

محمد نصرتی در گفتگو با خبرنگار ورزشی باشگاه خبرنگاران درباره بازی تراکتورسازي مقابل پرسپولیس گفت: در مجموع بازی خوبی را از دو تیم شاهد نبودیم، زیرا در هفته های اول لیگ معمولاً بازیکنان با افت بدنی روبرو هستند و نمی توانند توانایی های خودشان را در حد مطلوب به نمایش بگذارند..

مدافع تیم فوتبال تراکتورسازی تبریز در مورد انتقادات موجود از تیم داوری و پنالتی و اخراجی که به ضرر تراکتور صورت گرفت افزود: قهرمانی از داوران خوب و بین المللی فوتبال ماست ولی باید قبول کند در بازی دیشب نتوانست قضاوت خوبی داشته باشد.

تیم ما بعد از آن ماجرا و 10 نفره شدن، بازی را از دست داد و امیدوارم در آینده قضاوت ها به ضرر تیم تمام نشود زیرا حیف است که تلاش شبانه روزی اعضای تیم به خاطر یک لحظه غفلت سوت اشتباه از بین برود و تیم به نتیجه مطلوب نرسد.

وی در پایان در خصوص مصدومیتی که در نیمه اول بازی برایش رخ داد خاطر نشان کرد: مصدومیتم جدی نیست و در بین دو نیمه پزشکان سرم را مداوا کردند فکر می کنم 5 یا 6 بخیه به سرم زده شد ولی مشکل خاصی برای همراهی تیم در تمرینات و مسابقات آتی نخواهم داشت./

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
جام نیوز :: JamNews - توضيحات مديرعامل تراكتور در خصوص آخرين وضعيت انصاري فرد

جام ورزشي؛ حمید زینی زاده در مورد اتفاقات دیدار اول تراکتورسازی در لیگ برتر مقابل پرسپولیس گفت: «در حال حاضر نمی خواهم در مورد این بازی صحبت کنم اجازه بدهید یکی دو روز بگذرد آن وقت حرف هایم را بیان می کنم.»

وی در مورد اینکه وضعیت صدور رضایت‌نامه کریم انصاری فرد به کجا انجامید،‌ عنوان کرد: «مشکل خاصی وجود ندارد. نتیجه نهایی این مسئله نیز تا شنبه مشخص می شود.»

مدیرعامل تراکتورسازی در مورد اینکه آیا موضع پرسپولیسی ها در این ارتباط مشخص است، اظهار داشت: «مشکل خاصی وجود ندارد و این مسئله حل شده است.»

زینی زاده در مورد کارت بازی کریم انصاری فرد، خاطرنشان کرد: «کارت بازی کریم انصاری فرد صادر شده است و تنها امضای نهایی آن مانده که این کار نیز به زودی انجام می شود.»

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
پرویز سیار:قهرمانی مردود شد | کرنر

به گزارش کرنر،کارشناس داوری قضاوت محسن قهرمانی را شروع بدی برای داوری‌های لیگ سیزدهم دانست و گفت: قهرمانی بازی پرسپولیس و تراکتورسازی را آنقدر ضعیف و پراشتباه قضاوت کرد که از ۲۰ نمره حداکثر به او ۵ می‌دهم.

پرویز سیار در گفت‌وگو با خبرنگار ورزشی خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، قضاوت محسن قهرمانی در بازی پرسپولیس و تراکتورسازی را بسیار ضعیف و پراشتباه دانست و اظهار کرد: اولین اشتباه مسابقه که مسوول مستقیم آن داور است تاخیر ۶ دقیقه‌ای در شروع بازی بود. در بیش از ۱۰۰۰ مسابقه خارجی که در اروپا از نزدیک دیدم شاهد تاخیر حتی یک دقیقه‌ای در بازی‌ها نبودم. اگر اتفاق خاصی مانند پدیده‌های غیرطبیعی بوجود نیاید داور می‌بایست راس ساعت تعیین شده مسابقه را آغاز کند. به هر حال برای تنظیم ساعت بازی تلویزیون و سایر دستگاه‌ها برنامه‌ریزی‌های دقیقی کردند و در انظار عمومی هم چنین اتفاقی اصلا خوب نیست.

وی افزود: اما اولین اشتباه برجسته داور در مسابقه مربوط به صحنه پنالتی بود. توپ سانتر شده بازیکن پرسپولیس حتی با دست مدافع تراکتورسازی برخورد نکرد و به نظر با شانه یا حداکثر با قسمت فوقانی دست برخورد کرد که در هر دو صورت نمی‌توانست خطای هند باشد. بازیکن مدافع در حال حرکت در جهت حرکت توپ بود و حتی تا حدی به جلو نگاه می‌کرد، بنابراین او به عمد برخوردی با توپ نداشت و این توپ بود که به او اصابت کرد، پس تحت هیچ شرایطی پنالتی نبود.

کارشناس داوری البته اخراج مرتضی اسدی از تیم تراکتورسازی را درست دانست و گفت: بازیکنی که روی مهاجم پرسپولیس خطا کرد بسیار باهوش عمل کرد و این خطا را در آخرین فرصتی که برای مهار توپ داشت درست پشت محوطه جریمه انجام داد. او زمانی خطا کرد که یک لحظه‌ دیگر مهاجم حریف وارد محوطه جریمه می‌شد و خطار در آن شرایط یعنی پنالتی. خطا صددرصد اتفاق افتاد و جریمه‌اش هم به درستی اخراج بازیکن مدافع بود.

سیار یکی دیگر از اشتباه‌های تیم داوری را برخوردن نکردن با بعضی صحنه‌های درگیری بازیکنان، بویژه بعضی از ضربات پرسپولیسی‌ها روی بازیکنان تراکتورسازی دانست و به ایسنا گفت: برای یک تیم داوری عیب است که به تمام صحنه‌های مسابقه اشراف نداشته باشد. به طور مثال وظیفه داور چهارم این است که ۹۰ دقیقه بازی را به دقت نگاه کند نه اینکه کنار زمین حواسش به صحبت یا خوش‌وبش با مربیان و مسوولان تیم‌ها و مسایل دیگر پرت شود. در دیدار فینال جام جهانی ۲۰۰۶ زیدان ضربه سر معروفی را به ماتراتزی زد که از دید داور پنهان ماند اما آن صحنه را داور چهارم دید و به داور اول اطلاع داد. شاید آن اتفاق تاثیر بسزایی در از دست‌ دادن قهرمانی فرانسوی‌ها داشت. در بازی پرسپولیس و تراکتورسازی قاسم دهنوی در تمام مدت مسابقه علی کریمی را آزار می‌داد و حتی در یک صحنه انگار به او سالتو زد!

وی ادامه داد: رفتار دهنوی باعث از دست رفتن تمرکز و عصبانیت کریمی هم شده بود. همین طور در برخی صحنه‌های دیگر بازیکنان پا را در محوطه‌ای که فقط باید با سر به توپ ضربه زد بالا می‌آوردند و متاسفانه داور در عین نزدیکی به صحنه، خطایی اعلام نمی‌کرد! وظیفه داور چهارم هم بود که بسیاری از صحنه‌های درگیری که بعضا شیطنت‌آمیز هم بود را به داور اطلاع دهد.

کارشناس داوری در مجموع قضاوت محسن قهرمانی را شروع بدی برای داوری‌های لیگ سیزدهم دانست و در واکنش به اینکه چه نمره‌ای به او می‌دهید، به ایسنا گفت: قهرمانی اشتباه‌ها و خطاهای فاحشی داشت و بنده به دقت قضاوت او را در تمام صحنه‌های مسابقه آنالیز کردم و البته هیچ عمدی در اشتباه‌های او به نفع یک تیم خاص ندیدم. اما اشتباه‌های فراوان او باعث می‌شود نمره مردودی به او داده و از ۲۰ نمره حداکثر می‌توانم نمره ۵ به قضاوتش بدهم.

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
سایت رسمی هواداران تیم تراکتورسازی تبریز

به اطلاع هواداران پر شور تیم تراکتورسازی میرساند تمرین امروز جمعه 4 مردادماه 92 ساعت 30/18 در استایوم و کمپ اختصاصی باشگاه برگزار خواهد شد .

هواداران میتوانند جهت تماشا از درب شماره 3 تراکتورسازی وارد کمپ تراکتوسازان شوند و تمرینات را تماشا کنند

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
پس از گفت‌وگوهای نهایی بین مدیران دو باشگاه رویانیان موافقت خود را با حضور انصاری‌فرد در تراکتورسازی اعلام کرد

به گزارش خبرگزاری فارس، مسئولان باشگاه پرسپولیس و تراکتورسازی به دلیل برخی از مسائل مالی بر سر کریم انصاری‌فرد دچار مشکلاتی شده بودند و به همین دلیل این بازیکن موفق نشد تا در دیدار روز چهارشنبه تراکتورسازی را همراهی کند.

از همین رو، روز گذشته و امروز صحبت‌هایی بین رویانیان و زینی‌زاده مدیران عامل دو باشگاه انجام شد که در نهایت باشگاه پرسپولیس موافقت خود را با رفتن انصاری‌فرد به تراکتورسازی پس از توافقات لازم به مدت یک سال اعلام کرد.

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
زینی زاده در گفت و گو با اوج:انصاری فرد بازیکن تراکتور است/حرف نزدنم ربطی به قضیه او ندارد

مدیرعامل باشگاه تراکتورسازی گفت:انصاری فرد بازیکن تراکتورسازی است.
حمید زینی زاده در گفت و گو با اوج نیوز در خصوص وضعیت انصاری فرد اظهار داشت:مشکلاتی در خصوص صدور کارت این بازیکن رخ داد اما روز شنبه مشکلات اداری وی رفع می شود و او می تواند برای ما بازی کند.
وی در پاسخ به این سوال که آیا از سوی باشگاه پرسپولیس کارشکنی رخ داده تا او جلوی تیم سابقش بازی نکند،گفت:کارشکنی نبوده.به هر حال دوستان در پرسپولیس مسایلی را عنوان می کنند تا حل شود.
زینی زاده در خصوص اینکه آیا این مسایل دریافت پول است جواب روشنی نداد و گفت:یک سری امور اداری مانده که تا روز شنبه رفع می شود.
مدیرعامل تراکتورسازی که مایل نبود درباره بازی پرسپولیس و تراکتورسازی صحبت کند در پاسخ به این سوال که آیا این موضوع ارتباطی به انصاری فرد دارد،خاطرنشان کرد:خیر.فعلا ترجیحم این است حرفی درباره این بازی نزنم.
زینی زاده در پایان در مورد اینکه هواداران تراکتورسازی در خصوص انصاری فرد سوالات زیادی دارند،اظهار داشت:او بازیکن تراکتورسازی است.

Bat Man

Registered User
لایک‌ها
1,665
جواد جان خوشم میاد یه تنه تاپیک رو میرونی:D

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
با تعریف اوج نگرفته ایم/به راحتی شکست نمیخوریم - تراکتورچی

به نوشته مجله خبری-هواداری تراکتورسازی محسن قهرمانی بمب نقل و انتقالات رویانیان بود که به یک باره منفجر شد و در مقابل محسن ترکی فتح الله زاده رو نمایی شد اما این رقابت های کثیف شاید نتیجه را به نفع آنها بازگرداند اما باید بدانند قدرت مردم و هواداران چیزی نیست که بتوان به راحتی آنرا خنثی کرد چه با ترکی چه با قهرمانی، پس از مطلب مربوط به قهرمانی مطلبی دیگر به نوشته تورک اسپور منتشر می کنیم تا به گوش برخی ها برسد ما بیدار تر از آنیم که با کارهای شما عشق خود را فراموش کنیم.
وقتی فردی عاشق شد قسم میخورد پای خوب و بد روزگار ایستادگی کند؛قسم می خورد در خوشی و غم کنار عشقش باشد عشق ما به تراکتور عشق تهرانی ها به پرسپولیس یا استقلال نیست که با یک باخت به خانواده و … بازیکن و مربی فحاشی کنیم؛ مرد و مردانه پای عشق خود ایستاده ایم و خواهیم ایستاد.

tractorchi_post
چه قلعه نویی مارا بی سواد عنوان کند چه بی فرهنگ؛ چه ماجدی به مربی ما توهین کند چه فردوسی پور تمجید کند؛ ما با تعریف و تمجید ها اوج نگرفته ایم که با تخریب ها تضعیف شویم ما آذربایجانی هستیم و قدرتمند،غیرتمند و باتعصب. در ادامه مطلب منتشر شده توسط تورک اسپور را مطالعه کنید:
“قهرمانی یا ترکی ؟ مسئله این است …
تورک اسپور : انگار باید عادت کنیم. انگار باید به ایستاده حقمان را خوردن عادت کنیم . انگار نباید هیچوقت پایمان را بیشتر از حدی درازتر کنیم. پیش تر ثابت شده و اکنون هم ثابت کردند که نتیجه ایی باید رقم بخورد که آنها میخواهند نه نتیجه ایی در دنیای واقعی فوتبال
تقصیر ما چیست که این تیم پرسپولیستان نتوانسته در همه ی پنج بازی قبلی نتیجه ایی بگیرد ، ما چه کنیم که توان رویارویی با قدرت واقعی تیم محبوب آذربایجان را ندارید ، آنروز از ترس خوشحالی و شادمانی و بالای سر بردن جام ، ترکی وارد عمل شد و اکنون در بازی آغازین لیگ سیزدهم قهرمانی .
نکته ی ظریف و جالبی است ، هر دو یک پنالتی میگیرند ، آن هم پنالتی که حتی عادل فردوسی پور طرفدار پر و پا قرص پرسپولیس شوکه میشود و آنرا به صورت صریح و روشن رد میکند و آن هم کارت قرمز های مستقیم برای فلج کردن تیم و ده نفره شدن آن.
در بازی تراکتور و پرسپولیس در ورزشگاه آزادی شاید نیاز به توضیح و شرح بیشتری نباشد چرا که همگان به خوبی دیدند چه اتفاقاتی افتاد و چه اتفاقاتی را برنامه ریزی کردند تا بتواند به هر نحوی شده در مقابل این تیم بزرگ و قدرتمند امتیازی بعد از سالها بگیرند.
بازیکن پرسپولیس هنوز زمین نخورده آقای قهرمانی سوت گوش کر کن خود را می نوازد و دستی بر سر دوستان پرسپولیسی می کشد …
آن طرف تر محمد ابراهیمی با آن همه سخت کوشی و دوندگی سر و پایش زیر پاهای بازیکن خرد میشود ولی انگار نه انگار و تازه قهرمانیه داور به قول عادل با ژست مخصوص خود به بازیکن خطا شده ی ما اخطار و کارت می دهد.
در محوطه ی جریمه آقای دهنوی دو امتیاز فن کشتی را از کریمی ما می گیرد ولی چه ساده باید باشیم ما اگر انتظار حتی یه تذکر را از داور داشته باشیم…
ترکی یا قهرمانی فرقی ندارد ، هدف یکیست …”

به امید موفقیت هر دو تیم آذربایجن در مقابل دشمنان شادی این مردم ” آذربایجان تیملری فرق ائلمز ره لری”

یاشاسن تیرختور ************* یاشاسن آذربایجان

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
تراکتورسازان به تبریز رسیدند/ سرانجام انصاری فرد چه می شود؟| پایگاه فرهنگی اطلاع رسانی آناج | Anaj.ir

به گزارش آناج، تیم فوتبال تراکتورسازی تبریز پس از شکست یک بر صفر مقابل پرسپولیس در شرایطی به تبریز برگشت که کریم انصاری‌فرد همراه قرمزپوشان به دلیل مشکلاتی که برای صدور کارت بازی‌اش دارد، نرفت.

این در شرایطی است که هنوز وضعیت این بازیکن در پرده ای از ابهام قرار دارد و همچنان کارت بازی او صادر نشده است. از همین رو مسئولان باشگاه پرسپولیس و تراکتورسازی که قرار بود روز گذشته در مراسم افطار با یکدیگر در این خصوص صحبت کنند این موضوع به دلیل سفر تبریزی‌ها کنسل شد و فقط طرفین با یکدیگر گفت‌وگوی تلفنی داشتند.

قرار است پس از گفتگوهای دو روز آینده تکلیف نهایی انصاری‌فرد روشن شود.

این بازیکن با توجه به اینکه با پرسپولیس قرارداد 3 ساله داشت به تراکتورسازی رفت اما رضایت‌نامه‌اش 10 روز دیرتر صادر شد و به همین دلیل مسئولان برگزاری لیگ هم برای وی کارت بازی صادر نکردند.

احتمال بازگشت انصاری‌فرد به پرسپولیس وجود دارد اما فعلا مسئولان تراکتورسازی این موضوع را تکذیب می‌کنند.

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
رویانیان: انصاری فرد را به هواداران تراکتور تقدیم کردم/ بلیت فروشی حق باشگاه‌ها است/ بردمقابل تراکتور کمتر از دربی نبود

مدیر عامل باشگاه پرسپولیس گفت: ارزش پیروزی دربازی مقابل تراکتورسازی کمتر از دربی نبود.
به گزارش اوج نیوز،محمد رویانیان در گفت وگو با سایت رسمی باشگاه پرسپولیس افزود: این بازی یکی از حساس‌ترین مسابقات ما در فصل جاری بود که به واسطه برگزاری در آغاز فصل اهمیت خاص خودش را داشت. به هر حال تراکتورسازی یکی از مدعیان قهرمانی است و مهره‌های خوبی را در اختیار گرفته است. آنها تماشاگران پرشوری دارند به همین دلیل این بازی حساسیت خاص خودش را داشت و برد در این بازی کمتر از دربی نبود. همچنین آنها کریمی، کاظمیان و نصرتی سه بازیکن سابق پرسپولیس را در اختیار داشتند که هواداران پرسپولیس آنها را دوست دارند. این یک بازی عاطفی و حساس بود. جا دارد از استقبال خوب هواداران پرسپولیس و حمایت همه جانبه آنها از تیم تشکر کنم. آنها نشان دادند شعور حرفه‌ای شان بیشتر از شورشان است. هواداران تا دقیقه نود و سوت پایان بازی هوشمندانه از تیم حمایت کردند و ثمره این حمایت را با گل سه امتیازی سید صالحی دیدند.
رویانیان در ادامه از 4 بازیکن ملی‌پوش و سه بازیکن جوان پرسپولیس تقدیر کرد و گفت: سید جلال حسینی، حسین ماهینی، غلامرضا رضایی و محمدرضا خانزاده 4 بازیکن ملی‌پوش ما و همچنین امیر عابدزاده، مهرداد کفشگری و امید عالیشاه از جمله نفراتی هستند که از اول فصل تا کنون ریالی از ما پول نگرفته‌اند. این در حالی است که آنها دو ماه در تمرینات، اردوها و مسابقات شرکت کرده‌اند. این اقدام آنها جای تحسین فراوان دارد. به هر حال در یکی دو ماه گذشته به واسطه مشخص نبودن وضعیت مدیرتی باشگاه، بسیاری از کارها قفل شده بود و بحث رفتن بنده شرایط را پیچیده و سخت کرد اما خوشبختانه در مجموع تیم خوبی بسته شده است و خوشحالم که در گام اول هواداران خوشحال شدند.
رویانیان در ادامه به نقل و انتقالات پرسپولیس اشاره کرد و گفت: دایی در نقل و انتقالات به دنبال اسم‌ها و نام‌ها نبود. بلکه تلاش داشت یک تیم متوازن و نفرات تاثیرگذار و توانمندی را جذب کند. شاید به واسطه اینکه برخی از بازیکنان جذب شده از اسم و رسم آنچنانی برخوردار نبودند نگرانی‌هایی ایجاد شده بود اما دایی در فصل نقل و انتقالات به دنبال آن بود که نقاط ضعف فصل گذشته بر طرف شود، توازن در پست‌ها را برقرار کند و جوان‌گرایی منطقی انجام دهد. البته بنده معتقدم برگ برنده و بهترین انتخاب ما در نقل و انتقالات جذب علی دایی بود که او را به خدمت گرفتیم. از آنجا که چند جای خالی داریم، برای پر کردن این جاهای خالی نگران نیستیم. برای پر کردن خلا احتمالی می توانیم در هر پستی که کمبودی احساس کردیم بازیکن جذب کنیم.
مدیر عامل باشگاه پرسپولیس به مذاکرات شب گذشته خود با زینی زاده مدیر عامل باشگاه تراکتور سازی اشاره کرد و درباره وضعیت انصاری فرد گفت: نمی خواهم وارد جزئیات شوم و درباره جدایی این بازیکن از پرسپولیس حرف بزنم. دیشب با آقای زینی زاده مفصل صحبت کردیم و مذاکرات خوبی داشتیم. ما برای صدور رضایت نامه انصاری فرد یک مقدار با باشگاه تراکتور اختلاف مالی داشتیم. دیشب آقای زینی زاده عنوان کردند که کریم را به احترام هواداران تراکتورسازی در اختیار تراکتور قراردهیم تا مشکلی برای ثبت قرارداد به وجود نیاید. تراکتورسازی تیم قابل احترامی است و هواداران زیادی دارد و از آنجا که امسال در لیگ قهرمانان بازی می‌کند نماینده ایران محسوب می شود. باید بگویم ما قلبا دوست نداشتیم کریم را از دست بدهیم به هر حال او در رده سنی خودش یکی از استعدادهای فوتبال آسیا محسوب می شود. در مجموع دیشب و در راستای مذاکرات انجام شده با زینی زاده موافقت خود برای صدور رضایت نامه انصاری‌فرد را اعلام داشتیم و اختلاف نظرهای مالی هم به نوعی حل و فصل شد. ما کریم را تقدیم می کنیم به طرفداران خوب تراکتورسازی.
رویانیان همچنین به پیگیری موضوع بلیت فروشی رقابت‌های لیگ برتر اشاره کرد و گفت: بلیت فروشی حق باشگاه‌ها است. ما با تاج چند بار حرف زدیم. سازمان لیک در ادامه کارهای خوب خود بحث بلیت الکترونیکی را راه اندازی کرده است. اما اگر این بلیت فروشی الکترونیکی به سامانه و پورتال باشگاه وصل نشود ضربه بزرگی به باشگاه خواهد بود و در واقع عدم اتصال این شبکه به سامانه باشگاه یک نقص بزرگ در این سیستم خواهد بود.

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
مشکل انصاری فرد حل شد؟/ تراکتور 150 میلیون به پرسپولس داد

باشگاه پرسپولس با دریافت مبلغ 150 میلیون تومان موافقت خود را برای پیوستن کریم انصار فرد به باشگاه تراکتورسازی اعلام کرد.
به گزارش اوج نیوز، بعد از مذاکره دیشب محمد رویانیان و زینی زاده، باشگاه تراکتور با پرداخت 150 میلیون تومان توانست رضایت پرسپولیس را جلب کند.
البته هنوز مشخص نیست مشکل انصاری فرد برای بازی کردن حل شده یا نه چون تاریخ صدور رضایت نامه وی بعد از پایان مهلت نقل و انتقالات بوده و باید دید نظر سازمان لیگ و هیات فوتبال در این باره چیست.

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
مشکل انصاری فر – تراکتور حل شد - Goal.com

در مورد کریم‌ انصاری‌فرد با زینی‌زاده مدیرعامل تراکتورسازی اختلافات مالی داشتیم. رضایتنامه ایشان را صادر کردیم اما باید تغییراتی پیدا می‌کرد ولی مشکل اصلی ما مالی بود.

سایت گل – با وجود شنیده شدن اخباری مبنی بر اینکه انتقال کریم انصاری فر به تراکتورسازی غیرقانونی بوده و این بازیکن مجبور است به پرسپولیس برگردد اما مشکل پیش آمده برای او حل شد و به احتمال فراوان انصاری فر در دیدار هفته دوم تراکتورسازی در دربی تبریز به میان خواهد رفت.
محمد رویانیان که ظاهرا بدش نمی آمد انصاری فر در بازی با پرسپولیس غایب باشد طی جلساتی با مدیر عامل تراکتورسازی مشکل پیوستن انصاری فر به تیم تبریزی را حل کرد و اینگونه که خودش می گوید فقط پول باعث شده تا این اتفاق یک هفته دیر عملی شود.
رویانیان امروزدرخصوص آخرین وضعیت کریم انصاری‌فرد گفت:« در مورد کریم‌ انصاری‌فرد با زینی‌زاده مدیرعامل تراکتورسازی اختلافات مالی داشتیم. رضایتنامه ایشان را صادر کردیم اما باید تغییراتی پیدا می‌کرد ولی مشکل اصلی ما مالی بود. دیروز و امروز با زینی‌زاده صحبت کردم و با توجه به خواسته ایشان که از من درخواست کرد تا در این ماجرا کوتاه بیایم و کریم را به مردم آذربایجان در یک فصل هدیه دهم موافقت خودم را با رفتن ایشان اعلام کردم. ما هم کریم را یک سال به مردم بافرهنگ و بزرگ آذربایجان هدیه می‌دهیم.»
بدین ترتیب انصاری فر را باید از امروز بازیکن تراکتورسازی به حساب آورد و باید ید جلالی مقابل گسترش فولاد این مهاجم گرانقیمت را تست خواهد کرد یا نه.

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
دقیقی: شکست مقابل پرسپولیس را جبران می‌کنیم/ داور ما را اذیت کرد

دقیقی: شکست مقابل پرسپولیس را جبران می‌کنیم/ داور ما را اذیت کرد
خبرگزاری تسنیم: مهاجم تراکتورسازی تبریز معتقد است که تیمش به زودی شکست مقابل پرسپولیس را جبران خواهد کرد.
printنسخه قابل چاپ
سعید دقیقی در گفت‌وگو با خبرنگار ورزشی خبرگزاری تسنیم در مورد دیدار مقابل پرسپولیس گفت: ابتدا باید از هواداران تراکتورسازی تشکر کنم که خیلی از آنها به ورزشگاه آمدند و تیم ما را حمایت کردند. همیشه بازی‌های اول لیگ سختی‌های خاص خودش را دارد و ما متاسفانه نتوانستیم در اولین بازی عملکرد خوبی داشته باشیم. برد و باخت در فوتبال طبیعی است و قول می‌دهیم در دیدارهای آینده این شکست را جبران کنیم.
دقیقی در مورد قضاوت محسن قهرمانی که باعث اعتراض مجید جلالی و بازیکنان تراکتور شد عنوان کرد: داور ما را اذیت کرد هر چند اشتباهات او سهوی بود. در 15 دقیقه اول تیم برتر میدان بودیم ولی اشتباهات داوری شرایط را تغییر داد. از طرفی بدن‌های ما در افت بود و این موضوع هم نقش زیادی در شکست تراکتور داشت. مطمئنا در بازی‌های آینده شرایط بدنی تیم ما بهتر می‌شود و می‌توانیم این باخت را جبران کنیم.
دقیقی در مورد عملکرد خودش در این مسابقه و همچنین تعویض شدنش در نیمه دوم گفت: وقتی تیم ما 10 نفره شد آقای جلالی تصمیم گرفت خط هافبک را پر تعداد کند به همین دلیل تعویض شدم و اعتراضی هم به تصمیم سرمربی ندارم. از عملکرد خودم راضی نبودم. البته تمام بازیکنان شرایط چندان خوبی نداشتند چون از لحاظ بدنی در افت بودیم. در بازی‌های آینده برای تراکتورسازی گلزنی خواهم کرد تا محبت هواداران را جبران کنم.
دقیقی در پاسخ به این سوال که پرسپولیس را چطور دیدی اظهار داشت: پرسپولیس امسال جوان‌تر شده و بازیکنان این تیم دوندگی زیادی در زمین داشتند. از حالا نمی‌توان پیش بینی کرد چه اتفاقاتی خواهد افتاد و چه تیمی بهتر است، مطمئن باشید تراکتور به روزهای خوبش می‌رسد و یکی از مدعیان جدی قهرمانی می‌شود.

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
قلعه‌نویی، استاد سهم‌خواهی!

قانون آنلاین- سهم‌خواهی از موفقیت‌های دیگران، همیشه یکی از عادات دیرینه امیر قلعه‌نویی بوده است. همین چند هفته پیش بود که ادعای عجیب او با مضمون «تیم ملی با اندیشه‌های من به جام جهانی رفت» موجی از انتقادات را در کشور به دنبال آورد. او حالا در کنفرانس مطبوعاتی پس از پایان بازی با گسترش فولاد هم ادعای مشابهی را مطرح می‌کند و دومین نایب قهرمانی تراکتورسازی در تبریز را هم به خودش ربط می‌دهد: «شاید ما اشتباه کرده‌ایم که تراکتور را آسیایی کردیم. شاید ناراحتی‌شان از این است. خوشحالم که در زمان من تیم‌شان آسیایی شده و لیست‌شان را من داده‌ام و باز هم توانستند آسیایی شوند.» به این ترتیب امیر ادعا می‌کند همین که لیست خرید تراکتورسازی را داده، باعث نایب قهرمانی مجدد این تیم شده است؛ آنچه بعید است واقعیت داشته باشد و به مذاق تیفوسی‌های تراکتورسازی خوش بیاید.

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
عادت زیبای جادوگر ترک نشد

قانون آنلاین- از زمان بازگشت دوباره علی کریمی به فوتبال ایران، این بازیکن یک سنت پسندیده را در مسابقات لیگ برتر جا انداخته است که خودش تحت هر شرایطی آن را رعایت می‌کند. کریمی فارغ از نتیجه بازی و اتفاقات سکوها، همیشه بعد از سوت پایان داور بازیکنان تیمش را جمع می‌کند و برای تشکر پیش هواداران می‌برد. شماره هشت با اینکه در تراکتورسازی کاپیتان نیست، باز در انتهای مسابقه با پرسپولیس عادتش را ترک نکرد و با جمع کردن بازیکنان دور خودش، آنها را به سمت تماشاگران این تیم در ضلع جنوبی ورزشگاه آزادی برد.

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
نصرتی: با سوزن لحاف دوزی بخیه‌ام زدند!/ جای کریمی بودم، در زمین راه می‌رفتم

قبل از این بازی آنقدر فشار روانی به او وارد شد که اگر من جای علی بودم در زمین به جای بازی کردن راه می رفتم.با وجود آن همه فشار فکر می کنم علی خوب بازی کرد و قطعا در بازی های آتی شاهد همان کریمی همیشگی خواهید شد.در این بازی به خیلی ها ثابت شد که محبوبیت کریمی نزد هواداران تیم هیچ وقت از بین نمی رود.همه دیدند و شاهد بودند که این بازیکن نه تنها مورد اعتراض و شعار قرار نگرفت بلکه حتی تشویق هم شد
نصرتی: با سوزن لحاف دوزی بخیه‌ام زدند!/
جای کریمی بودم، در زمین راه می‌رفتم
قانون آنلاین- محمد نصرتی مدافع بلند قامت تراکتور سازی تبریز مدعی است که محسن قهرمانی در اولین مصاف تیم شان با پرسپولیس به ضرر تیم شان سوت زده و قضاوت کرده است.این مدافع پرسپولیسی ها مستحق پیروزی در این دیدار نمی داند و عنوان می کند که اگر این بازی در شرایط عادی برگزار می شد شاگردان علی دایی موفق به شکست شان نمی شدند.ادامه صحبت های نصرتی در گفتگو با قانون آنلاین در زیر از حضورتان می گذرد.
تیم تان برابر پرسپولیس اصلا نتوانست در حد و اندازه نامش ظاهر شود.چرا؟
خودم هم این مسئله را قبول دارم.اصلا نتوانستیم درحد و اندازه نام مان ظاهر شویم.فکر می کنم به خاطر آماده نبودن بازیکنان مان از نظر بدنی بود.آمادگی بدنی مان خیلی خوب نبود طوری که نمی توانستیم در زمین دوندگی لازم را داشته باشیم.از طرفی هم قضاوت آقای قهرمانی را در این شکست مان تاثیر گذار می دانم.
معتقدی که کدام تصمیم این داور بیشتر به تیم تان ضربه زد؟
آن پنالتی که گرفتند اصلا پنالتی نبود.با اخراج اسدی هم واقعا در حق مان اجحاف شد.از آقای ترکی انتظار داشتیم که قضاوت بهتری داشته باشند.اگر 10 نفره نمی شدیم تنیجه را واگذار نمی کردیم چون پرسپولیس در شرایطی نبود که بتواند تیم مان را شکست بدهد.
می خواهی بگویی که پرسپولیس مستحق پیروزی در این دیدار نبود؟
دنبال این نیستم که پیروزی این تیم را لوس و بی ارزش کنم اما باید بگویم که نمایش پرسپولیسی ها هم چنگی به دل نمی زد بازی شان طوری نبود که بتوانند در حالت عادی تیم ما را شکست بدهندوتساوی عادلانه ترین نتیجه برای این بازی بود.
علی کریمی هم آن بازیکنی نبود که همه انتظارش را داشتند.فکر می کنی چرا؟
قبل از این بازی آنقدر فشار روانی به او وارد شد که اگر من جای علی بودم در زمین به جای بازی کردن راه می رفتم.با وجود آن همه فشار فکر می کنم علی خوب بازی کرد و قطعا در بازی های آتی شاهد همان کریمی همیشگی خواهید شد.در این بازی به خیلی ها ثابت شد که محبوبیت کریمی نزد هواداران تیم هیچ وقت از بین نمی رود.همه دیدند و شاهد بودند که این بازیکن نه تنها مورد اعتراض و شعار قرار نگرفت بلکه حتی تشویق هم شد.
دربرخورد با جلال حسینی هم که مصدوم شدی.
تقصیر حسینی نبود.خودم بی محابا پریدم.به هر حال در زمین مسابقه یک چنین اتفاقاتی رخ می دهد.دیگر به اینجور مسایل عادت کرده ایم.در آن لحظه مصدومیت اذیتم نکرد بلکه معطلی که پزشکان برایم به وجود آوردند کلافه ام کرد.آقایان می خواستند در همان کنار زمین سرم را بخیه بزنند.اگر به موقع مرا به زمین می فرستاند شاید برخی از اتفاقات نمی افتاد.در آن شرایط که تیم مان به واسطه مصدومیت من 10 نفره شده بود آقایان تصمیم می گرفتند که سرم را بخیه بزنند یا خیر.
حالا بالاخره بخیه زدند یا خیر؟
بله.بین دونیمه بخیه زدند،آن هم چه بخیه ای!
چطور؟
فکر می کنم با سوزن لحاف دوزی بخیه ام زدند!بالای ابرویم را آنقدر بد بخیه زده اند که چهره ام زشت شده است.اگر بخیه نمی زدم بهتر بود.
خط دفاع تراکتور را در این بازی خیلی ضعیف و متزلزل دیدیم.در حضور بازیکنانی مثل تو و اسدی انتظار بیشتری از خط دفاع تراکتور می رفت.
همانطور که گفتم بدنهایمان نا آماده بود.قطعا در ادامه مسابقات شاهد عملکرد بهتری از تیم مان خواهید شد.از حالا زود است که قضاوت کنید.
یعنی به نظرت تراکتور می تواند در ادامه انتظارات را برآورده کند؟
چرا نتواند؟با شکست در این دیدار دنیا که به پایان نرسیده است.فعلا تنها یک هفته از لیگ سپری شده است.مطمئن باشید که در آینده شاهد یک تراکتور مدعی و قدرتمند خواهید شد.

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
لجاجت در مقام قضاوت!| پایگاه فرهنگی اطلاع رسانی آناج | Anaj.ir

سرویس ورزشی آناج: لجبازی بهترین واژه ای بود که سرمربی تیم تراکتورسازی تبریز در نشست خبری بعد از بازی مقابل پرسپولیس، در مورد رفتارها، واکنش ها و تصمیمات داور مسابقه بکار برد. هرچند لج و لجبازی بیشتر در کودکان معمول و از مراحل رشد آنان است اما در کل لجبازی را اینگونه تعریف می کنند که اصولا "یک نوع رفتار و واکنش نامطلوب است که به صورت های مختلف از جمله آسیب رساندن به خود و دیگران، ناسزا گفتن، گریه کردن، فریاد کشیدن، شکستن وسایل و… خود را نشان می دهد. در حقیقت لجبازي يعني به كرسي نشاندن حرف خود، اصرار و پافشاري در كارها و يا فقط مخالفت کردن با ديگران. در لجبازي اصل موضوع مهم نيست، بلكه مخالف بودن و پيروز شدن مهم است."

قضاوت محسن قهرمانی در مسابقه دو تیم تراکتورسازی تبریز و پرسپولیس تهران، بویژه تصمیم شگفت انگیز وی در اعلام ضربه پنالتی، اخراج سخت گیرانه مرتضی اسدی و از همه مهمتر رفتار وی در مقابل اعتراض بازیکنان و کادر فنی تیم تراکتورسازی نسبت به تصمیماتش را میتوان از جمله مصادیق لج و لجبازی در یک مسابقه فوتبال برشمرد. آنچه که مجید جلالی در پایان بازی هم بدان اشاره و خاطرنشان کرد: "در این بازی اشتباهات داوری را صبورانه تحمل کردیم. داور اگر بی‌طرف باشد، اشتباهاتش را می‌توان تحمل کرد هر چند خیلی سخت است اما وقتی با داوری لجباز طرف باشید، تحمل اشتباهات خیلی سخت می‌شود زیرا این داور لجباز، با اشتباه اول، اشتباهات بعدی را هم تکرار می‌کند."

هرچند به گفته مجید جلالی "در این بازی اینقدر بد نبودیم که شایسته شکست باشیم و آنقدر هم خوب نبودیم که مستحق پیروزی باشیم" اما نکته قابل تامل، بحث لج و لجبازی در جایگاه مقدس قضاوت و مقام داوری است. نگاهی به بایدها و نبایدها در رفتار و کردار یک قاضی بیانگر این نکته مهم است که "صفاتی مانند عدالت، داشتن اخلاق شایسته، وقار و آرامش فکری هنگام قضاوت، پرهیز از خشم و غضب در مقابل طرفین و اجتناب از دوگانگی در قضاوت از جمله بایسته هایی است که باید یک داور در مقام قضاوت آنها را رعایت کند." رفتارهایی که محسن قهرمانی در آغازین دیدار لیگ سیزدهم از آنها غافل شد. غفلتی که در همین شروع فصل جدید رقابتهای فوتبال دسته برتر باشگاههای کشور باید زنگ خطری برای مسئولان فدراسیون فوتبال و سازمان لیگ باشد. امام علي(ع) هم فرموده اند: انسان لجوج، رأي و نظرات سالم ندارد...

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
كريمي گفت حقيقي وسط مي زند / حامد لك: پنالتي گرفتم ، به من گفتند لك لك/ عليه ام شعار بدهند، بهتر گلري مي كنم - Goal.com

من براي تيمم پنالتي گرفتم اما آنها به من گفتند لك لك و خيلي چيزهاي ديگر. مثلا من براي اتلاف وقت توپ را به گوشه 18 قدم مي بردم اما پرسپويلسي ها عليه ام شعار مي دادند.

سایت گل-بدون شك حامد لك يكي از بهترين بازيكنان بازي پرسپويلس- تراكتورسازي بود. دروازه بان 23 ساله تراكتورسازي كه يك پنالتي گرفت و چند موقعيت گل را هم از پرسپوليسي ها گرفت. لك درباره بازي مي گويد:« مي توانستيم با تساوي زمين بازي را ترك كنيم. تازه اگر داور با آن پنالتي و اخراج، روحيه و برنامه هاي ما را به همخ نمي ريخت حتي مي توانستيم با كسب 3 امتياز زمين بازي را ترك كنيم. اين هم از شانس بد ما بود كه هفته اول نتوانستيم امتيازي دشت كنيم. اميدوارم از هفته دوم روند بردهاي ما آغاز شود و بتوانيم اولين بردمان را روبروي گسترش فولاد جشن بگيريم»

لك درباره ضربه پنالتي كه مهار كرد مي گويد:« اصلا نفهميديم چه اتفاقي افتاد كه داور پنالتي گرفت. خود پرسپوليسي ها هم تعجب كردند كه داور به نفعشان پنالتي گرفت. من كه مي خواستم شروع مجدد كنم كه سوت داور را به علامت پنالتي شنيدم. بعد از آن سريع و بدون هيچ درنگي رفتم پيش علي آقاي كريمي. از او پرسيدم چه كسي پنالتي مي زند كه گفت نمي دانم ولي اگر حقيقي بزند وسط مي زند. من هم تا آخرين لحظه مكث كردم و بعد تصميم گرفت تا شيرجه بزنم. اگر مكث نمي كردم نمي توانستم پنالتي را بگيرم. همين مكث باعث شد با نوك پا توپ را بگيرم و در برگشت هم خدا خواست و توپ پرسپوليسي ها به تير دروازه خورد. زماني كه در صبا بودم هم از سهراب بختياري زاده مشااوره مي گرفتم و مي پرسيدم كه بازيكنان حريف پنالتي هاي خود را كدام طرف مي زنند.»

پرسپوليسي ها 90 دقيقه عليه لك شعار دادند و به او ناسزا گفتند. از طرفي تراكتوري ها او را تشويق كردند و به او لقب اوليور كان را دادند. لك درباره اين شعارها مي گويد:« از هواداران خونگرم تراكتورسازي ممنونم كه مرا مورد لطف قراردادند و تشويقم كردند. اميدوارم بتوانيم زحمات آنها را جبران كنيم اما در مورد پرسپوليسي ها بايد بگويم آنها برخورد خوبي با من نداشتند. من براي تيمم پنالتي گرفتم اما آنها به من گفتند لك لك و خيلي چيزهاي ديگر. مثلا من براي اتلاف وقت توپ را به گوشه 18 قدم مي بردم اما پرسپويلسي ها عليه ام شعار مي دادند. نمي دانم چرا ولي وقتي تماشاگران حريف عليه ام شعار مي دهند بهتر گلري مي كنم . اسير جنگ رواني انها نمي شوم و سعي مي كنم با تمركز بهترين گلري ام را انجام بدهم. »

بالا