• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب طرفداران تراکتورسازی تبریز

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
احتمال بازگشت انصاری فرد به پرسپولیس زیاد هست / تکلیف او امروز مشخص می شود

شنیده می‌شود که کریم انصاری فرد راهی جز فسخ قراردادش با تراکتورسازی ندارد. انصاری فرد در حالی که رضایتنامه خود را از پرسپولیس دریافت نکرده بود با تراکتورسازی وارد مذاکره شد و با مسئولان تیم تبریزی به توافق رسید. قراردادی امضا کرد و رسما بازیکن تراکتورسازی شد.

نکته این قرارداد، امضای آن پس از پایان مهلت نقل و انتقالات بود. کریم تنها در صورتی که بازیکن آزاد بود می‌توانست با تراکتورسازی قرارداد امضا کند اما او با توجه به اینکه فسخ قرارداد خود را نگرفته و در هیات فوتبال ثبت نکرده بود رسما بازیکن پرسپولیس محسوب می‌شد و نه بازیکن آزاد. پس کریم در هیچ حالتی نمی‌توانست به تراکتورسازی برود. همین هم شد و مسئولان سازمان لیگ کارت بازی او را برای دیدار مقابل پرسپولیس صادر نکردند.

مسئولان سازمان لیگ اعلام کردند که هنوز مدارک انصاری فرد ارسال نشده و به همین جهت نمی‌توانند برای او کارت بازی صادر کنند. برخلاف صحبت‌های مسئولان تراکتورسازی که خبر از حل مشکلات انصاری فرد برای بازی مقابل پرسپولیس می‌دادند این اتفاق رخ نداد و در جلسه دیروز تاج و همکارانش، هیچ یک از آنها مهر تایید نزدند به انتقال قانونی این مهاجم 23 ساله.

قرار است امروز نشستی بین مدیران 2 باشگاه تراکتورسازی و پرسپولیس انجام شود تا آنها تکلیف نهایی کریم را مشخص کنند. این در شرایطی است که انصاری فرد بر سر 3 راهی قرار گرفته. او به دلیل اینکه قراردادش بعد از موعد مقرر ثبت شده یا باید به پرسپولیس برگردد، یا 6 ماه بیرون بماند و یا اینکه به یک لیگ خارجی برود.

این در شرایطی است که پرسپولیسی‌ها تمایل دارند بار دیگر انصاری فرد را به ترکیب تیمشان برگردانند. بازگشت انصاری فرد به پرسپولیس را باید جدی گرفت.

هر چند سرپرست باشگاه تراکتورسازی در مقابل سازمان لیگ گفت: «ما به هیچ عنوان انصاری فرد را از دست نخواهیم داد و او قطعا در تراکتورسازی می‌ماند.»

برخلاف این صحبت نماینده تراکتورسازی، گفته می‌شود کریم انصاری فرد برای بازگشت به پرسپولیس شانس بالایی دارد و با توجه به تمایل علی دایی به بازگشت او، باید گفت کریم به احتمال 90 درصد دوباره به تهران برمی گردد تا با پیراهن شماره 9 پرسپولیس به میدان برود. هر چه هست ظرف امروز و فردا تکلیف انصاری فرد مشخص می‌شود. یا او به پرسپولیس برمی گردد یا اینکه 6 ماه از میادین دور می‌ماند. گزینه اول محتمل‌تر است.

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
کاروان تیم تراکتورسازی در راه تبریز

کاروان تیم تراکتورسازی تبریز که در تهران بسر می برد امروز ساعت 15:45 تهران را به مقصد تبریز ترک می کند جلالی امروز را به سرخپوشان استراحت داده است و قرار است از روز جمعه تمرینات تراکتور برای رویارویی با گسترش فولاد از سر گرفته شود تراکتورسازی روز پنحشنبه در تبریز با گسترش فولاد دیدار می کند .

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
یادداشت روز: بازی را برای پرسپولیس درآوردند!

تراکتور در بازی دیروز باخت، اما نه به پرسپولیس و تاکتیک تیمی علی دایی و هواداران پرسپولیس، تراکتور دیروز باخت چون قهرمانی با نادآوری در کنار کار کثیف تیم پرسپولیس و رویانیان توانستند بازی را برای پرسپولیس در بیاورند.

آقای زینی زاده خوب می داند با شرایطی که دیگر برای ما عادت شده نمی شود جام آورد، تا کی باید شاهد تولد امثال ترکی های باشیم که هر بار به نفع تیمی خاص بازی را در می آورند، این یک جدال نابرابر و نا عادلانه است که دیگر برای همه رو شده است.

آقایان ادعا می کنند که تراکتور هم از خانواده قرمز پوش پرسپولیس هست در حالی که عمدا تاریخ فسخ قرارداد انصاری فرد را روز سی ام درج می کنند و بعد هم ادعا می کنند بعد از بازی نخست این اشتباه را جبران خواهند کرد، البته دلیل باخت تراکتور به پرسپولیس در بازی شب گذشته مربوط به نبود انصاری فرد نمی شود اما این کارهای کثیف در کنار اعلام پنالتی کودکانه و تقدیم آن به پرسپولیس در دقایق اولیه و اخراج مدافع تراکتور در حالی که بازیکن حریف در موقعیت صد در صد گل نبود آیا شائبه بوجود نمی آورد!

دیروز همگان شاهد بودیم که باز دوباره یکی از داوران زحمت کش فوتبال ما یعنی آقای قهرمانی با دارودسته آقای رویانیان بازی را خیلی شیک و بیک برای تیمی در اورد که از بازی کردن کریم انصاری فرد هراس داشت.

البته اینکه قهرمانی بازی را برای پرسپولیس در آورد در آن شکی نیست، اما نباید فراموش کنیم که تراکتور هم در این بازی خوب بازی نکرد، البته پرسپولیس هم در این بازی آنقدر بد بود که بتوان گفت نمی توانست پیروز میدان لقب بگیرد. اما آنچه شایسته است مورد توجه قرار بگیرد این است که جلالی باید بهتر از این تیم اش را ارنج کند، تراکتور دیروز در خط هافبک با مشکل مواجه بود، یاران ما نمی توانستند توپ را صحیح و سالم به مهاجمین تحویل دهند و این در حالی نمود داشت که ترکیب تیم بجز یکی دو تغییر همان ترکیب سال گذشته بود.

جلالی برای قهرمان کردن تراکتور البته نیاز به زمان دارد اما دیروز می شد با کمی هوشیار بازی کردن پرسپولیس را در تهران زمین گیر کرد و اجازه نداد قهرمانی با اعصاب و شعور هواداران تراکتور بازی کند.

حالا بهتر است آقای زینی زاده کاری بکند، از همین هفته اول باید به این نحوه داوری و این گونه برخورد با تیم بزرگ تراکتور کس یا کسانی در فدراسیون باید پاسخگو باشند، رفتاری که آنها در پی گرفته اند باید دیگر زینی زاه و هیئت مدیره باشگاه را به فکر وادارد که اگر وضع به اینگونه پیش برود باید با قهرمانی و کسب جام خداحافظی کرد.

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
اهراب نیوز - تصویری/مدرسه فوتبال تراکتورسازی

n00013472-r-s-002.jpg

n00013472-r-s-000.jpg

n00013472-r-s-004.jpg

n00013472-r-s-003.jpg

n00013472-r-s-008.jpg

n00013472-r-s-007.jpg

n00013472-r-s-010.jpg

n00013472-r-s-013.jpg

n00013472-r-s-018.jpg

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
http://www.598.ir/fa/news/151835/واکنش-جادوگر-به-درگيري‌اش-با-دهنوي

به گزارش 598 به نقل ازخبرنگار ورزشی خبرگزاری فارس،علی کریمی در مورد شکست تراکتورسازی مقابل پرسپولیس گفت: بازی در کل جالب نبود، فکر می‌کنم پرسپولیس روی خوش شانسی توانست به پیروزی برسد. آنقدر در مورد مسائل حاشیه‌ای صحبت کردند که بازی از لحاظ فنی صفر بود.

وی در مورد هواداران گفت:‌ امروز مشکل خاصی وجود نداشت. هم طرفداران ما هم طرفداران پرسپولیس تیم خود را تشویق کردند. فکر می‌کنم شانس داشتند و دارند و آنها مرا شرمنده کردند و امیدوارم بتوانم روزی محبت‌شان را جبران کنم.

کریمی در مورد اینکه چرا سمت نیمکت پرسپولیس نرفت خاطرنشان کرد: موقع گرم کردن سمت آنهایی که لازم بود سلام علیک کنم و با بازیکنان خوش و بش داشتیم. لزومی نداشت به سمت نیمکت بروم و چرا باید این کار را انجام می‌دادم. بازی اول بود شکست خوردیم با این نتیجه تکلیف قهرمان مشخص نمی‌شود. 29 بازی دیگر داریم و زندگی ادامه دارد.

وی در مورد عملکرد خودش در این مسابقه عنوان کرد: برعکس شرایطم در تمرینات وضعیت خوبی نداشتم.

کریمی در مورد اینکه فقط به خاطر هواداران نتوانست بازی خوبی انجام دهد، عنوان کرد:‌دلیل این موضوع هواداران نبودند، کل تیم ما خوب بازی نکرد و همانطور که دیدید پرسپولیس مقابل 60 هزار هوادار خوب نبود. 3-4 بازی دوستانه انجام دادیم و اگر 4 هفته از لیگ بگذرد آن‌وقت می‌توانیم در مورد شرایط مسابقات نظر بدهم.

وی در مورد اینکه با علی دایی در این مسابقه جدالی داشت، عنوان کرد: این مسابقه مثل سایر دیدارها بود. این پیروزی را به علی دایی تبریک می‌گویم اما تکلیف قهرمان با این بازی مشخص نمی‌شود.

بازیکن تراکتورسازی تبریز در مورد اینکه هواداران پرسپولیس دوست دارند پیراهن شماره 8 را او به تن کند گفت:‌ زندگی همیشه بر وفق مراد نیست من دوست نداشتم از پرسپولیس جدا شوم اما از تصمیم خودم برای حضور در تراکتورسازی خوشحالم. این تیم هواداران خوبی دارد و امیدوارم با حمایت هواداران نتایج خوبی بگیریم.

کریمی در مورد اینکه شماره 8 تراکتورسازی به تن کرده است، اظهار داشت: بازیکن به شماره شخصیت می‌دهد نه شماره به بازیکن این مسئله اصلا مهم نیست.

وی در مورد درگیری‌هایی که در جریان بازی با قاسم دهنوی داشت:‌گفت: زمان ضربات ایستگاهی می‌دیدید چگونه رفتار می‌کرد. برخی فوتبال را با کشتی فرنگی اشتباه گرفته‌اند. اینها ستاره نیستند بلکه نام‌هایی هستند که به پرسپولیس آمده‌اند.

کریمی در مورد موضوع کاپیتانی تراکتورسازی خاطرنشان کرد: کاپیتانی مسئله‌ای حل شده‌ای است. ما در تیم‌مان اصلا به این مسائل فکر نمی‌کنیم و حل‌شده است. برای انتخاب کاپیتانی نیاز به صحبت کردن و دادن کاغذ به بازیکنان برای انتخاب کاپیتان نداریم.

بازیکن تراکتورسازی با انتقاد از برنامه ورزش و مردم خاطرنشان کرد: همه می‌دانند ورزش ومردم چرا ماندگار شده است. این مسئله به خاطر روابط خاص آنهاست. جهانگیر کوثری برنامه خوبی داشت و کارشناسی‌های مناسبی می‌کرد اما او را برداشتند. اندازه عمر من این برنامه سابقه دارد و آن را تغییر هم نمی‌دهند دلیل آن هم روابط خاصی است که وجود دارد.

کریمی در مورد جدایی‌اش از پرسپولیس عنوان کرد: ‌افرادی که به پرسپولیس چسبیده‌اند نمی‌گذارند من به این تیم برگردم هیچ بنده خدایی نمی‌تواند مرا از پرسپولیس جدا کند و عزت و ذلتم دست خداست.

وی در مورد کارلوس کی‌روش گفت: کی‌روش همیشه به من لطف داشته و مطمئنم او برای جام جهانی بهترین‌ها را انتخاب می‌کند.

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
خبرگزاری آريا - ناکامي مقابل پرسپوليس را جبران مي کنيم

خبرگزاري آريا - سرمربي تراکتورسازي گفت:با اينکه 10 نفره مقابل پرسپوليس بازي کرديم ولي صاحب فرصتهاي بسياري نيز شديم.
مجيد جلالي،سرمربي تيم فوتبال تراکتورسازي تبريز،تصريح کرد:بعد از اينکه 10 نفره شديم با تعويض و تغيير تاکتيک تلاش کردم که جريان بازي را در اختيار بگيريم که البته تا حدود زيادي نيز موفق شديم ولي در يک لحظه غفلت حريف به گل برتري دست پيدا کرد ولي اعتقاد دارم در هفته اول بازي ايده آلي را به نمايش گذاشتيم و با اين روند حتما در هفته هاي بعدي نتيجه دلخواه را کسب خواهيم کرد ولي بازيکنان نيز بايد تمرينات را با جديت بيشتري دنبال کنند تا از اين طريق جايگاه مطلوبي را در جدول رده بندي در اختيار بگيريم.
وي در پايان به آرياافزود:پرسپوليس بيشتر حملات خود را از سمت راست طراحي مي کرد براي همين در طول مسابقه تلاش کرديم که نقاط قوت حريف را پوشش دهيم ولي متاسفانه ناکام زمين را ترک کرديم ولي حتما در هفته هاي بعدي بهتر ظاهر خواهيم شد و اين شکست را در هفته اول جبران مي کنيم.

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
ایران پوریان:انصاری فرد نه نهار خورد و نه به جلسه فنی آمد/آقای فردوسی پور،به این ماه عزیز من دوپینگی نیستم

مدافع تیم تراکتورسازی گفت:برای عادل فردوسی پور به عنوان یک گزارشگر حرفه ای احترام زیادی قائل هستم اما نمی دانم چرا او درباره من گفته است که مشخص نشد چگونه از اتهام دوپینگ تبرئه شدم.
محمد ایران پوریان درباره شکست تراکتورسازی مقابل پرسپولیس به خبرنگار اوج عنوان کرد:نمی خواهم بهانه بیاورم.اول از هر چیز باید بگویم روز بد ما بود و بازی خوبی ارائه نکردیم اما حقیقتا در سوت هایی که در این بازی محسن قهرمانی زد و سوت هایی که نزد،شگفت زده ام.آن پنالتی که علیه ما گرفته شد شوک بدی برایمان بود و تمرکزمان را گرفت.خدا وکیلی توپ به کتف بازیکن ما خورد و اصلا پنالتی نبود.
وی ادامه داد:روند بازی را اگر قبل از پنالتی نگاه کنید متوجه می شوید ما سرتر بودیم و حتی فرصت هایی هم روی دروازه حریف ایجاد کردیم اما پس از این اتفاق نتوانستیم خودمان را جمع کنیم و به بازی برگردیم.البته این بازی تجربه خوبی برایمان شد تا با هوشیاری بیشتری به ادامه مسابقات برویم.اطمینان دارم تراکتورسازی در این فصل بهتر از فصل گذشته خواهد بود و امیدوارم بتوانیم هوادارانمان را شاد کنیم.
ایران پوریان افزود:برای عادل فردوسی پور به عنوان یک گزارشگر حرفه ای احترام زیادی قائل هستم اما نمی دانم چرا او درباره من گفته است که مشخص نشد چگونه از اتهام دوپینگ تبرئه شدم.دیگر همه آدم و عالم متوجه شدند که آن بحث به خاطر قطره چشمی بود که من از آن استفاده کردم.در این باره اطلاع رسانی هم شد.نمی دانم چرا عادل گفته است که مد شده بازیکن دوپینگی ،تبرئه شود.به این ماه عزیز من دوپینگی نبودم.مدارک و مستنداتی هم که ارائه کردم این مساله را تایید کرد.
وی درباره بازی نکردن کریم انصاری فرد در این مسابقه و حال و هوای این بازیکن در روز بازی گفت:کریم آن روز خیلی ناراحت و پریشان بود.او مرتب با تلفن همراهش صحبت می کرد.نه روز بازی نهار خورد و نه به جلسه فنی آمد.امیدوارم مشکل او هر چه زودتر رفع شود و به مسابقات برگردد.

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
سیدصالحی:ایامی که در تراکتورسازی بودم را فراموش نمی کنم/این گل را مرهون عنایت خداوند متعال هستم

مهاجم تیم فوتبال پرسپولیس گفت:امیدواریم که بتوانیم در ادامه بازی‌ها نتایج مطلوبی بگیریم و پاسخ اعتماد باشگاه، کادر فنی و حمایت همه جانبه هواداران را بدهیم.
به گزارش اوج نیوز،سید مهدی سید صالحی در گفتگو با سایت رسمی باشگاه پرسپولیس درباره پیروزی سرخپوشان مقابل تراکتورسازی اظهار داشت: خوشحالم و خدا را شکر می‌کنم که تیم فوتبال پرسپولیس در هفته اول رقابت‌های لیگ برتر به پیروزی رسید تا در بازی‌های آینده راحت‌تر بتواند به مصاف حریفان برود.
وی افزود: ما بازی سختی داشتیم و تیم تراکتورسازی تیم توانمند و قابل احترامی است که مقابل ما به دنبال گرفتن یک نتیجه مطلوب بود. بنده احترام خاصی برای هواداران تراکتورسازی قائل هستم و ایامی که در این تیم عضویت داشتم را فراموش نمی‌کنم.
سید صالحی درباره گلزنی خودش گفت: این موضوع مرهون لطف و عنایت خداوند و توسل به حضرت فاطمه زهرا (س) می‌دانم و خوشحالم که پرسپولیس در بازی اول توانست هواداران خود را راضی نگه داشته و آنها را خوشحال کند. ما امیدواریم که بتوانیم در ادامه بازی‌ها نتایج مطلوبی بگیریم و پاسخ اعتماد باشگاه، کادر فنی و حمایت همه جانبه هواداران را بدهیم.
سید صالحی در پایان گفت: چون می‌خواهم کمتر مصاحبه کنم، ترجیح دادم بعد از بازی مصاحبه‌ای نداشته باشم. به همین دلیل از خبرنگارانی که در محل مصاحبه با بازیکنان حضور داشتند عذرخواهی می‌کنم که پاسخگوی سوالات آنها نبودم.

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
ساعت 17 امروز زمان بازگشت کاروان تراکتور به تبریز

تیم تراکتورسازی تبریز که دیشب در ورزشگاه آزادی تهران یک بر صفر به تیم پرسپولیس باخت، ساعت 17 امروز به تبریز باز می گردد.

مجید جلالی سرمربی تیم تراکتورسازی امروز را به سرخپوشان استراحت داده و قرار است از فردا جمعه تمرینات تراکتورسازی برای رویارویی با گسترش فولاد از سر گرفته شود.

تیم تراکتورسازی پنحشنبه هفته جاری در تبریز از چارچوب بازی های هفته دوم لیگ برتر با همشهری خود گسترش فولاد دیدار می کند

ARMF

مدیر بازنشسته ورزش
لایک‌ها
18,108
درود

استفاده از عکسهای ساختگی و تحریک آمیز ممنوعه. ادامه این روند دسترسی شما رو محدود میکنه.

پاینده باشید

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
درود

استفاده از عکسهای ساختگی و تحریک آمیز ممنوعه. ادامه این روند دسترسی شما رو محدود میکنه.

پاینده باشید

استاد کی گفته ساختگی .... صبر کن با یه لینک معتبر برات میزرم ....

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
کریمیان:پس از آن پنالتی به ما الهام شد برنده نیستیم/قهرمانی یک دقیقه مثل مدرسه ثمین باغچه بان با کمک داور صحبت می کرد

هافبک تیم تراکتورسازی گفت:داور قرار نیست برای ما گل بزند و ما هم چنین انتظاری نداریم اما قرار هم نیست اعصاب بازیکن را به هم بریزد.
مهرداد کریمیان در گفت و گو با اوج درباره شکست تراکتورسازی مقابل پرسپولیس عنوان کرد:من حدود یک ماه بود که مصاحبه ای نکرده بودم و باز هم قصد نداشتم حرفی بزنم اما اتفاقاتی که در بازی چهارشنبه شب رخ داد مجبورم کرد صحبت کنم.
وی ادامه داد:طبیعی است ما در هفته اول مسابقات بودیم و آمادگی کامل را نداشتیم.شرایط بدنی و هماهنگی به نقطه ایده آل نرسیده بود.فکر می کنم چنین شرایطی برای داور بازی هم وجود داشت.البته قهرمانی از نظر بدنی آماده بود اما فکر می کنم از بعد روحی آمادگی صد در صد را پیدا نکرده بود.
هافبک تراکتورسازی افزود:به پرسپولیس تبریک می گویم که این بازی را برد اما آنها بدانند با یک گل بهار نمی شود.لیگ تازه آغاز شده است و بازی های زیادی در پیش است.از اول بازی ما را تحت فشار قرار دادند.آن پنالتی خنده دار که خود بازیکنان پرسپولیس هم مانده بودند چگونه داور اعلام کرده است تیم ما را به شوک فرو برد.تا قبل از پنالی همه چیز به نفع ما بود و حتی توپ به پای بازیکنان پرسپولیس نخورده بود.با آن پنالتی به ما انگار الهام شد که هر کاری در این بازی انجام بدهیم نتیجه ای ندارد و برنده نیستیم.جدا از این فراموش نکنیم که در این بازی ما حدود 60 دقیقه،10 نفره بازی کردیم چون محمد نصرتی هم در نیمه نخست به دلیل ضربه ای که به سرش وارد شد حدود 10 دقیقه بیرون زمین بود.این ها همه مشکلاتی بود که در این مسابقه برای ما به وجود آمد.
وی ادامه داد:برای داوران که قشر زحمتکش جامعه فوتبال هستند احترام ویژه ای قائلم و به محسن قهرمانی هم ارادت دارم اما نمی دانم چرا او در این بازی به این بزرگی و حساسی خیلی سوت ها را زد و خیلی سوت ها را هم نزد.حتی در بحث اخراج اسدی هم من حرف دارم.چرا قهرمانی در این صحنه قاطع سوت نزد و یک دقیقه مثل مدرسه ثمین باغچه بان با کمک داور صحبت می کرد؟داور قرار نیست برای ما گل بزند و ما هم چنین انتظاری نداریم اما قرار هم نیست اعصاب بازیکن را به هم بریزد.
هافبک تراکتورسازی افزود:من به عنوان یک بازیکن تراکتورسازی این باخت را گردن می گیرم.حتما سعی می کنیم در ادامه جبران این نتیجه را بکنیم اما اما امیدوارم در ادامه لیگ برتر اینگونه اتفاقات علیه ما رخ ندهد.
کریمیان درباره رفتاری که هواداران پرسپولیس با جواد کاظمیان کردند گفت:برای من جای تعجب داشت که اینگونه با کاظمیان برخورد شد.او هنوز بهترین گلزن ادوار لیگ در پرسپولیس است و کم برای این تیم زحمت نکشیده است.کاش همانطوری که کریمی تشویق شد،کاظمیان هم تشویق می شد.

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
نظرات - سایت هواداران تراکتورسازی تبریز

منبع: اختصاصی Traxtorchi.ir - Samburan: آیا این پیروزی چنگی به دل پرسپولیسیها زد؟!
به احتمال فراوان چنگ به دلشان میزند چون این تیمها فقط با این لابی گریها بوده که در لیگ ایران خیمه زده اند.

وقتی برای کسی و یا کسانی خجالت کشیدن معنی و مفهومی نداشته باشد دیگر بعد از تکرار مکرراتش اصلا مفهومی برایشان نخواهد داشت.

محسن قهرمانی به اصطلاح داور این مسابقه فقط در میدان بود که در آخر تیراختور را بازنده این بازی کند او با گرفتن اولین پنالتی که هم در زمین و هم در تلوزیون و هم گزارشگر بازی به غلط بودن این پنالتی اذعان داشتند وی که داور بود چگونه نمیتوانست تشخیص دهد که پنالتی که گرفته درست نیست؟! و آن هم از قیافه ای که گرفته!
اما قضیه ی پنالتی منتفی شد و خوشبختانه درون دروازه تیراختور با درخشش حامد لک قرار نگرفت و لی صحبت اینجاست که محسن قهرمانی عقده ای با گرفتن این پنالتی مضحک و مسخره پیامش به هواداران تیراختور و تیم تیراختور چه بود.

او نشان داد که برای بازنده کردن تیراختور پا به میدان گذاشته بود تا بارها خطاهای مورد دار و خطرناک و کارت داربازیکنان پرسپولیس را نبیند و صد البته بهانه ای به دستش بیافتد که خطای اسدی را با اخراج جواب دهد و تیراختور را از دقیقه ی 50 ده نفره کند.

او هر کمکی که از دستش بر می آمد برای پرسپولیس انجام داد تا آنها نتیجه را به نفع خود رقم بزنند.

اما از سویی دیگر قضیه ی انصاریفرد که این موضوع هم یکی دیگر از مهندسیهای پرسپولیس و آقای رویانیان قبل از بازی بود که کارت بازی وی از هر طریق ممکن صادر نشود و سازمان لیگ هم در این راستا به طور واضح سنگ اندازی کند تا با نبودن وی نیز نیروی قدرتی تیراختور باز هم در این مسابقه کمتر شود.

جناب آقای دایی که در اکثر مسابقات از داوریها ایراد میگرفتند حالا در کجا هستند که از داوری این بازی سخن بگویند هر چند که ایشان هم حق دارند و مجبورند حرفی در این رابطه نزنند.

اتفاقات نشان میدهد که امسال برای پرسپولیس نقشه ها کشیده شده تا هر طور ممکن یک پای ثابت قهرمانی در لیگ سیزدهم باشد اما انشاالله تیرشان در آینده به سنگ خواهد خورد و خود میدانند که لابی گری تا حدی میتواند کارساز مقابل تیمها باشد و با این کارها نمیتوانند مهر تایید بر قهرملنی تیم بزنند.

و اما طرف دیگر قضیه!

جناب آقای جلالی ما میدانیم که بازیها و تیمها هنوز شکل نگرفته اند و فعلا نمیتوان شما را نیز مقصر این قضیه دانست اما شما هم کمی محتاط عمل کردید و تیم را از حالت هجومی خارج کرده و سعی داشتید تا با اداره ی بازی در وسط میدان بازی را با مساوی تمام کنید اما زمانی که تیم پرسپولیس سعی داشت با کمک محسن قهرمانی3 امتیاز این بازی را از آن خود کند شما باید جرات به خرج میدادید و با ایجاد انگیزه بین بازیکنان آنها را به جلو فرا میخواندید و به مساوی کردن اکتفا نمیکردید و حاصل اینکه با گذر از تمام اتفاقات داوری بازی را واگذار کردیم و این چیزی نیست به جز اندیشه های شما که وقتی سر مربی در ذهن خود مساوی کردن میپروراند دیگر چه انتظاری میتوان از بازیکنان 10 نفره ی درون میدان داشت ؟!ما حتی خلق موقعیتی در مقابل دروازه پرسپولیس نداشتیم!!

سر مربی باید قبل از ورود به میدان خود باور کند که میتواند تیم حریف را شکست دهد و بعد از آن بازیکنانش را آماده ی رویارو.یی با حریفان بکند.

اما قضیه ی دیگر بازی علی کریمی در مقابل تیم سابق خود!

او برای چه در میدان بود؟! وقتی بازیکنی همچون علی کریمی که در میدان راه میرفت و بازی وی تنها سلب مسئولیت در میدان بود و وقتی توپ را در اختیار میگرفت فورا به بازیکنان دیگر در شرایط غیر متعادل پاس میداد این چه مفهومی دارد که وی باید تا دقیقه 70 در میدان حاضر باشد؟!

بازی علی کریمی در تک رویهای وی معروف است اما ما در مقابل پرسپولیس تک روی از وی ندیدیم تا دفاع حریف را در هم ریخته و خلق موقعیت کند. زیرا او نمیخواست در مقابل تیم سابق و محبوب خود شرایط را در تیراختور به نام خود رقم بزند.

تمام این موارد باعث باخت ما در این بازی شد اما امیدواریم تیم تیراختور و بازیکنانش شرایط را در نظر گرفته و با حساب اینکه تیراختور تنها میتواند با اکتفا کردن به آنها نتیجه بگیرد در بازیهای بعدی به عشق هواداران و تیم تیراختور بازیهای بهتری از خود به نمایش بگذارند .

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
http://www.tractorfc.com/read.php?n...-سایت-:قهرماني،تأثير-گذارترين-مهره-بازي-ديشب-!!!

newsimg-412611-1392-05-03-564327.jpg

گل پرسپوليس كاملاً در شرايط صحيح به ثمر رسيد،اخراج كاپتان تراختورسازان نيز كاملاً صحيح بود.اما آقاي قهرماني! شما كمر تراختور را شكستي!

من نمي توانم باور كنم!بازي افتتاحيه مقابل پرسپوليس،صدور كارت دهنوي،عدم صدور كارت انصاري فرد و داور ميدان،قهرماني!
اين يك مسأله سهوي نيست.
آقاي قهرماني ،15 دقيقه اول توپ و ميدان در اختيار تراختور بود،شما پنالتي اي گرفتيد كه عالم و آدم به آن خنديد!
حتي دشمن تراختوريها،فردوسي پور نيز نتوانست تعجب خود را از تصميم مضحك شما مخفي كند،
آقاي قهرماني پنالتي شما ما را به ياد محسن تركي انداخت،هر چند از نظر ما شما محسن تركي 2 هستيد!
آقاي قهرماني بازيكنان پرسپوليس 3 بار با كف پا روي ساق پاي بازيكنان ما رفتند و شما نخواستيد ببينيد.
آقاي قهرماني قضاوت شما مدافعان خشن پرسپوليس را گستاخ تر كرد.
آقاي قهرماني تكل از پشت بنگر چيزي فراتتر از آوانتاژ داشت!
آقاي قهرماني ،مشكلت با ابراهيمي چه بود؟ چون به تراختور تعصب دارد؟
آقاي قهرماني شما كه گوشهايت آنقدر تيز است كه نجواي ابراهيمي را از 30 متري شنيدي چگونه از 2 متري توپ به زمين زدن حقيقي را نديدي!؟
آقاي قهرماني بايد كارت زرد دوم را به حقيقي مي دادي،
آقاي قهرماني گل آنها و اخراج اسدي درست بود اما شما جريان بازي را عوض كردي،
آقاي قهرماني تمركز تيمي ما را به هم زدي،
آقاي قهرماني مأموريتت را به نحو احسن انجام دادي،
قسم به اين شب ها كه تقاص پس خواهي داد،
لعنت مليون ها مليون تراختوري پشت سر تو باد!
در اين روزهاي محترم،خدا را بشناس،
تو در قضاوتت كم فروشي كردي،
در زندگاني قهرمان باش،
قهرماني، حق را ناحق كردن نيست،
كاش به اندازه نامت بودي،

ARMF

مدیر بازنشسته ورزش
لایک‌ها
18,108

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
سایت رسمی هواداران تیم تراکتورسازی تبریز
بنابه گذارش سایت هوادارن تیم تراکتور - قهرمانی یار دوازده تیم پرسپولیس . همانطور که دیدیم در بازی دیروز از اولین دقایق بازی محسن قهرمانی قاضی دیدار تراکتورسازی و پرسپولیس در اولین سوت خود نشان داد که یار دوازدهم تیم پرسپولیس میباشد . با اخراج کاپیتان با غیرت تیم تراکتورسازی این تیم را 10 نفره کرد و پرسپولیس بازی را 12نفره دنبال کرد تا تیم تراکتورسازی در اولین بازی خود با ستاره هایی که در این فصل گرفته بود و با سرمربیگری مجید جلالی لیگ 13 را با شکست تلخلی آغاز کند .

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
خبرگزاری آريا - پاسخ حمايتهاي هواداران را مي دهيم

خبرگزاري آريا - مقابل پرسپوليس صاحب موقعيت هاي ايده آلي شديم که متاسفانه با بدشانسي همه آنها را از دست داديم و حريف خوش شانس بود.
علي کريمي،بازيکن تيم فوتبال تراکتورسازي تبريز،ضمن بيان مطلب فوق،خاطرنشان کرد:ليگ برتر تازه شروع شده و تراکتور با اين شرايط حتما در هفته هاي بعدي نتيجه هاي مورد نظر خود را کسب خواهد کرد چون از بازيکنان و کادر فني قابل قبولي برخوردار است البته در اين مسير نيازمند حمايت هواداران نيز هستيم که در مقابل پرسپوليس نيز به خوبي تيم را تشويق کردند و اميدوارم که بتوانيم در هفته هاي بعدي پاسخگوي محبت آنها نيز باشيم.
کرديمي در پايان به آريا گفت:در تمرينات عملکرد خوبي داشتم ولي در زمين انتظارات را برآورده نکردم ولي تازه ابتداي مسير هستيم و تيم پيروز قهرمان ليگ برتر نشده است و ما نيز همچنان اين فرصت را داريم که اين شکست را جبران کنيم.

بالا