• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب طرفداران تراکتورسازی تبریز

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
پرسپولیس-تراکتورسازی؛ بلاتکلیفیِِ حقیقی، درخششِ کیانی - Goal.com

299239_heroa.jpg

حقیقی با توجه به شرایطِ فیزیکی‌اش، بازیکنی است که پرسِ فضا را بهتر از پرسِ توپ انجام می‌دهد و بهتر است انرژی‌اش برای زمانِ بازیسازی حفظ شود تا تکل زدن.

پرسپولیس و تراکتور دو رویکردِ متضاد به بازی داشتند. تراکتور روی حملاتِ تدریجی و متمرکز برنامه‌ریزی کرده بود و پرسپولیس از آنجا که توانِ بازیسازیِ پله‌ای از عقبِ زمین نداشت؛ رو می‌آورد به ضدحمله و حملاتِ سریع. از این رو بازی حالتِ دوقطبی داشت: یا تراکتور روی حملاتِ متمرکزِ خود به موفقیت می‌رسید یا پرسپولیس به دفاعِ بالاآمده‌ی تراکتور شوک وارد می‌کرد.

چرا پرسپولیس در بازیسازیِ پله‌ای موفق نبود؟

مهم‌ترین دلیل این بود که پرسپولیس منبعِ تغذیه‌ی اصلیِ خود در خطِ میانی را شناسایی نکرده بود. تراکتوری‌ها در نیمه‌ی نخست توپ را در عقبِ زمین به کیانی می‌رساندند و او مسئولِ اصلیِ تقسیم بازی و توزیعِ توپ بود. همان‌جور که تصویرِ در پیوند با عملکردِ کیانی نشان می‌دهد، او در نیمه‌ی اول 32 پاس داده که همه‌ی این پاس‌ها سالم بودند و به مقصد رسیدند.

درخششِ کیانی موجب شد دایی، محمد نوری را به هافبک دفاعی تراکتور نزدیک کند و این تغییر بازدهیِ کیانی را در نیمه‌ی دوم پایین آورد. در پرسپولیس اما گاهی رضا حقیقی منبعِ توزیعِ توپ می‌شد، بعد برای دقایقی جلال حسینی و بنگر، بلند برای سیدصالحی توپ ‌می‌ریختند و گاهی نوروزی و غلامرضا رضایی توپ‌گیرها از خط دفاع می‌شدند. نگاه کنید به تصویرِ در پیوند با عملکردِ رضا حقیقی در نیمه‌ی نخست. او در نیمه‌‌‌ی نخست 15 پاس سالم و 3 پاس نادرست داشته و 4 پاس بلندِ سالم هم داده اما عملکردش در مجموع به خوبیِ کیانی نبوده است.

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
گزارش روز: پرسپولیس این کریمی را نمی خواست - Goal.com

299253_heroa.jpg

چهارشنبه شب کریمی حتی ده درصد خودش هم نبود و با اینکه ظاهری ترکه ای و آماده داشت هرگز در اندازه این بازی بزرگ ظاهر نشد

سایت گل – علی کریمی با آن لباس سفیدرنگ و بین آن همه غریبه در دقیقه صفر بازی چهارشنبه شب برای خیلی از پرسپولیسی ها غریبه نبود.او را دوست داشتند و نامش را فریاد زدند،موقع گرم کردن،موقع تعویض و بعد از پایان بازی.حتی وقتی او با دهنوی درگیر شد کسی به حمایت از بازیکن پرسپولیس او را شماتت نکرد و فقط صدای هوی تراکتوری ها بود که در مذمت حرکت عجیب دهنوی شنیده شد .او با پیراهن سفیر برای سکوهای سرخ غریبه نبود چون قبل از این هم با لباس دیگری دیده بودندش ، همین جا در همین ورزشگاه آزادی.

پرسپولیسی ها قبل از این هم علی کریمی را با پیراهن تیمی دیگر(استیل آذین) مقابل تیم محبوب شان دیده بودند اما علی کریمی آن روز تا شماره هشتی که چهارشنبه شب دیدیم زمین تا آسمان توفیر داشت.آن شب کریمی با پاس گلی که به محمد غلامی داد از دایی و پرسپولیس امتیاز گرفت و قابلیت هایش را نشان داد اما چهارشنبه دوم مرداد او تنها سایه ای از آن هشت رویایی بود که حتی در سی و چند سالگی با جرقه هایش کل ورزشگاه را به تعریف و تمجید از پابه توپ بی نظیر و جادویش با توپ وا می داشت.

چهارشنبه شب کریمی حتی ده درصد خودش هم نبود و با اینکه ظاهری ترکه ای و آماده داشت هرگز در اندازه این بازی بزرگ ظاهر نشد تا جایی که مهدی کیانی و مهدی کریمیان مجبور بودند میزان دوندگی شان را افزایش دهند تا کمبود دوندگی شماره هشت تیم شان زیاد به چشم نیاید.

با این حال کریمی در بازی ایستا و ساکنش هم چیزی نشان مان نداد و آنقدر بی خاصیت بازی کرد که خیلی از پرسپولیس ها به این فکر کنند که قطعا امسال با بازیکن جوان تر و روی فرم تری در آن پست نتایج بهتری خواهند گرفت.در عین حال برخی نیز با حسرت این سوال را از خود می پرسیدند که «واقعا چرا کریمی همین پارسال یا بعد از پایان فصل اخیر که خودش هم اعلام خداحافظی کرده بود کنار نرفت تا حالا با این نمایش های ضعیف هوادارانش را ناراحت کند؟»

آیا کریمی که انتظار دارد بقیه شانش را حفظ کنند خود نیز شانش را حفظ می کند؟

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
شیرازه تیم را "قهرمانی" با پنالتیِ اشتباهی که گرفت از هم پاشید/ برای سه امتیاز دربی باید بجنگیم| پایگاه فرهنگی اطلاع رسانی آناج | Anaj.ir

به گزارش آناج، "حبیب گردانی" در گفتگو با خبرنگار ورزشی آناج در خصوص بازی تیمش مقابل پرسپولیس گفت: بازی خوبی انجام شد و عملکرد هر دو تیم نسبتا خوب بود. ما از لحاظ بدنی کم آوردیم و در مقابل بازیکنان پرسپولیس هم توانستند به خوبی قدر موقعیت هایشان را بدانند.

وی ادامه داد: اولین بازی فصل بود و با توجه به اینکه تازه بدنسازی را تمام کرده ایم، نتوانستیم آنطور که باید بازی کنیم. امیدوارم در بازی بعدی این باخت را جبران کنیم و بتوانیم روند صعودی خود را آغاز کنیم.

مدافع تراکتورسازی با انتقاد از عملکرد محسن قهرمانی در این بازی تصریح کرد: بازی با پرسپولیس همیشه حاشیه ها و حساسیت های بالایی به همراه دارد و این مسائل باعث تحلیل رفتن عملکرد بازیکنان می شود. در این بازی داور واقعا بد سوت زد و با پنالتی که به نفع پرسپولیس گرفت واقعا شیرازه تیم از هم پاشید.

گردانی ادامه داد: قبل از پنالتی نادرستی که گرفته شد، خوب بازی می کردیم ولی بعد از آن دچار مشکلاتی شدیم. قهرمانی در این دیدار خطاهایی را که روی بازیکنانمان انجام می شد، نمی دید و در صحنه اخراج اسدی هم که من در نزدیکی وی بودم، توپ زیر پایش رفت و به هیچ وجه نباید اخراج می شد. نمی دانم داور بازی تحت تأثیر جو ورزشگاه قرار گرفته بود یا با تراکتورسازی مشکلی داشت که این چنین قضاوت می کرد.

وی یادآور شد: تراکتورسازی امسال در حضور بازیکنان بزرگی همچون علی کریمی که یکی از بهترین بازیکنان آسیا است بسته شده است و با دو فصل نائب قهرمانی پیاپی انتظارات از تیم بالا است. انشاا... از بازیهای آینده سعی خواهیم کرد با بازی خوب و منسجم بتوانیم خواسته هواداران را عملی کنیم. بازی با پرسپولیس را فراموش خواهیم کرد و در بازی برگشت انتقام این باخت را خواهیم گرفت.

بازیکن تبریزی تراکتورسازان از هواداران تیمش که مثل همیشه در این بازی هم به استادیوم آمده اند تشکر کرد و گفت: از هواداران که همیشه و در همه حال حمایتمان کرده اند بی نهایت سپاسگذارم. تراکتور بدون هوادارانش هیچ است و این حضور آن هاست که به تیم اعتبار و قدرت می بخشد، دست تک تکشان را می بوسم و اطمینان می دهم از بازی بعدی به چیزی جز قهرمانی فکر نمی کنیم.

گردانی در خصوص دربی فوتبال تبریز در هفته دوم لیگ برتر اظهار داشت: گسترش فولاد تیم جوان و دونده ای بسته است و از مربی خوبی هم بهره می برد. در مقابل استقلال هم خوب بازی کردند و روی اتفاق نتوانستند از این بازی امتیاز بگیرند. ما باید با تمام قوا مقابل گسترش فولاد قرار بگیریم و با بازی خوب و جوانمردانه و با حمایت هواداران بتوانیم نخستین سه امتیاز فصل را از گسترش فولاد بگیریم.

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
وقتی شبه معشوق جای معشوق قرار گرفت؛سکوت نکنی حرف را فریاد می کنیم

Tiraxturchi.ir-Tiraxtur1؛دوست داشتم بنویسم سید صالحی به احترام هزاران هوادار تیراختور گلزنی خود را با یک لبخند جشن گرفت اما این واقعیت نبود تا بنویسم. دوست داشتم بنویسم علی کریمی اخلاق حرفه ای را رعایت کرد و نه با بازیکنی در میدان درگیر شد و نه مصاحبه ای تاثر بر انگیز داشت. اما واقعیت نشان از رد پاهایی بود که بر هویت تیمی تیراختور نقش می بست و من ناگزیر از نوشتن حقیقت .
عشق بازی عاشق با شبه معشوق !
واقعیت حضور علی کریمی در تیراختور همانند عاشقی هست که در نبود معشوق با تصویر خود ساختی ذهنی اش عشق بازی می کند . او در کنار تیراختور هست چون تیراختور نیز سرخ است . او در کنار ماست چون تیراختور نیز پرتماشاگر است . شبیه داستان پسر و دخترهایی که به معشوق نمی رسند و شبه معشوق را مرهم دل خود می کنند و با یاد و عشق معشوق واقعی با شبه معشوق عشق بازی می کنند و وظایف همسری را نیز رعایت می کنند و در انتظار روزی هستند که تصویرکنار برود و به اصل بپیوندند.
اما کاش همچون آنها احترام شبه معشوق را نگه می داشت و از وصل به اصل حرف نمی زد و نمی گفت " چسبیده ها نمی گذارند من به پرسپولیس برگردم و کسی نمی تواند مرا از پرسپولیس جدا کند " .
من به این احساس کریمی احترام می گذارم و او را می ستایم . اما ما عاشق تیراختور هستیم و غرور آن غرور ما ، سرنوشت آن سرنوشت ما و نام آن عجین شده با هویت و خواست سرزمین مقدسمان است .

نقل و انتقال بازیکن بین تیم تیراختور و تیمهای سرخابی به چه نیتی انجام می شود ؟
صدها بازیکن در لیگ برتر و هزاران بازیکن در دنیا هستند که می توانند به تیراختور برای رسیدن به اهدافش کمک کنند اما چطور در تیم تیراختور قسمت اعظم نقل و انتقال بازیکنان با تیمهای سرخابی اتفاق می افتد حاکی از برنامه ریزی سازمان یافته برای این نقل و انتقالات می باشد.
نگاهی به فصول گذشته نیز نشان می دهد این نقل و انتقالات همیشگی بوده و اگر کفه ترازو زمانی به سمت استقلال سنگینی می کرد هم اکنون تیم پرسپولیس جای آنرا گرفته است . اگر هم به تاریخ حضور این بازیکنان نگاه کنید خواهید دید که همراهی آنها همیشه با حاشیه همراه بوده است و سوال اینجاست چرا ما بازیکنی را انتخاب می کنیم تا مواظب مصاحبه هایش و حرکتهایش باشیم ؟ آنهم بازیکنان تمام شده و قهر کرده تیم های سرخابی ؟ آیا حضور قلعه نوعی به همراه بازیکنان آبی برای ما درس کافی نداشت ؟

تصمیمهای مدیریت و حضور این بازیکنان حاشیه ساز است نه منتقدان !
شاید بعضی ها که الان این مقاله را می خوانند ، بگویند من و همفکران من حاشیه ساز هستیم در صورتیکه هویت و غرور تیم تیراختور اصل است و این تیم مدیریت بوده که دوباره آزموده را دوباره می آزماید و با جذب بازیکنان حاشیه ساز موجبات به حاشیه رفتن تیم می شوند و می خواهید ال کلاسیکوی آسیا به تقابل بازیکنان سابق با تیم قدیمی خود تنزل پیدا کند و با لگدمال شدن هویت تیم تیراختور ما هر روز شاهد کاهش هواداران تیم تیراختور در استادیوم باشیم و دشمنان و ساتقین ها جشن پیروزی بگیرند و اما شما هوادار عزیز یقین بدانید برای بازیابی غرور تیمی و هویتی یک تیم ماهها و سالها وقت لازم است تا دوباره دهها هزار نفر سیل آسا راهی استادیوم سهند شوند و اگر از تاریخ عبرت نگیریم با خشم آن نابود می شویم و باز می گویم عشق به تیم تیراختور را در فکر جستجو کنید نه در خون و تو ای بازیکن که نامت در کنار تیراختور قرار گرفته است قلب و احساست برای ما قابل احترام است ، پس به احترام شبه معشوق سکوت کن و اگر سکوت نکنی حرف را فریاد می کنیم و مسببان شکستن غرور عشقمان را به خاک مذلت می کشانیم.

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
90/ پرسپوليس انصاري‌فرد را دور زد!

90: کار کريم گره خورد! او نه تنها بازي با پرسپوليس را از دست داد که حالا برخي مي‌گويند سرخپوشان تهراني مي‌خواهند او را به تيمشان برگردانند! معلوم نيست پرسپوليس که انصاري‌فرد را به در خروج باشگاه هدايت کرد و اين بازيکن را نخواست چگونه يکشبه عاشق و شيداي او شد! اما به راستي کريم به چه دليل و چگونه از بازي انتقامي بازماند و نتوانست مقابل دايي و پرسپوليس به ميدان رود؟
مسئولان تراکتور از حميد زيني‌زاده مديرعامل تا حسن آذرنياي سرپرست در چند روز گذشته مصاحبه انجام دادند و هر بار از حل مشکل کريم خبر دادند. آنها از يکشنبه مي‌گفتند کريم مشکلي براي بازي با پرسپوليس ندارد و به اين ديدار مي‌رسد. اما وقتي مسئولان هيأت فوتبال گفتند پرونده انصاري‌فرد براي صدور کارت بازي کامل نيست تراکتوري‌ها به صرافت افتادند. آن وقت بود که زيني‌زاده راهي تهران شد. اول گفته شد پرسپوليس رضايت‌نامه نمي‌دهد. بعد باشگاه تراکتور اعلام کرد کريم نيازي به رضايت‌نامه ندارد و فقط بايد فسخ قراردادش را ثبت کند. اما ساعاتي بعد مشخص شد پرسپوليس تا حقش را نگيرد برگه تسويه حساب نمي‌دهد. همين موضوع زيني‌زاده را به فدراسيون کشاند. او پس از جلسه با کفاشيان و تاج قول مساعد گرفت، اين دوشنبه بود و زيني‌زاده در همين روز خبر داد مشکل تراکتور حل شده و اين باشگاه زير حرف زور نمي‌رود. با اين مصاحبه صريح و قدرتمندانه پرشورها نفس راحتي کشيدند.
سه‌شنبه اما هيأت فوتبال تهران اعلام کرد مجوز بازي انصاري‌فرد صادر نمي‌شود. انگار رضايت‌نامه هنوز صادر نشده بود و تازه اگر هم مي‌شد مهم اين بود که ثبت آن قبل از 20 تير باشد. اين خبر سبب شد زيني‌زاده دست کريم را بگيرد و با اولين پرواز تبريز – تهران و زودتر از کاروان تيم راهي پايتخت شود. انصاري‌فرد به باشگاه پرسپوليس رفت تا خودش شخصا نامه‌اش را بگيرد. او اما نماينده نديد و پرسپوليسي‌ها مهاجم ياغي خود را سر دواندند! پس از چند ساعت معطلي انصاري‌فرد از باشگاه رفت اما نماينده تراکتور آنجا ماند. چند ساعت از ظهر گذشته بود که سرانجام با وساطت علي دايي و پس از توافق بر سر پرداخت حدود 150 ميليون تومان از سوي تراکتور رضايت‌نامه انصاري‌فرد صادر شد. اما ... يک اماي مهم در کار بود. تاريخ اين رضايت‌نامه 30 تير زده شد!
اينگونه باز هم کارت بازي او روي هوا مي‌ماند! موضوع مهم‌تر اما بحث خانه‌نشيني کريم تا نيم فصل بود. گفته مي‌شود چون رضايت‌نامه اين بازيکن ده روز پس از مهلت قانوني صادر شده انصاري‌فرد تا پايان نيم فصل نمي‌تواند براي هيچ تيم جديدي بازي کند!
با اين اتفاق حتي برخي مدعي شده‌اند انصاري‌فرد تنها مي‌تواند در پرسپوليس بازي کند و با بازگشت به اين تيم از خانه نشيني تا نيم فصل رهايي يابد! با اين شرايط پيچيده،‌انصاري‌فرد بر سر سه راهي قرار مي‌گيرد. او به دليل آنکه قراردادش بعد از موعد مقرر ثبت شده يا بايد به پرسپوليس برگردد يا شش ماه از ميادين دور بماند و يا پس از توافق دو باشگاه و همچنين اعلام نظر سازمان ليگ نظرنهايي در مورد آينده‌اش صادر شود.
برخي مدعي هستند مسئولان باشگاه پرسپوليس که از جدايي او پشيمان شده‌اند تاريخ صدور رضايت‌نامه‌اش را جوري صادر کرده‌اند که او مجبور به بازگشت باشد البته گريگوريان مسئول ثبت قراردادهاي سازمان ليگ مي‌گويد: اگر اين بازيکن قبل از تاريخ 20 تير با باشگاه پرسپوليس بر سر جدايي توافق کرده باشد مشکلي ندارد. بحث ما توافق‌نامه است و نه الزاما رضايت‌نامه!
به هر حال کريم در اولين گام نتوانست تراکتور را همراهي کند و تيم تبريزي در يک بازي ويژه به دليل برخي شيطنت‌ها از همراهي اين مهاجم محروم ماند. کريم سه‌شنبه با حضور در باشگاه پرسپوليس هرچه تلاش کرد تاريخ صدور رضايت‌نامه‌اش را تغيير دهد چرا که پيش از اين براي جدايي توافق کرده بود موفق نشد تا دايي از رويارويي با او خلاص شود!

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
90/ مشکل مالي داريم اما کريمي اعتراض نکرد

در خبرها آمده بود، ميلاد فخر‌الديني مدافع تراکتورسازي تا نيم فصل نمي‌تواند براي تيمش بازي کند. اين در حالي است که فخرالديني از مدت‌ها پيش تمريناتش را با تيم آغاز کرده و گفته مي شود مي‌تواند از هفته سوم براي تراکتور به ميدان رود.

فخرالديني: از هفته ششم بازي مي‌کنم
90: در خبرها آمده بود، ميلاد فخر‌الديني مدافع تراکتورسازي تا نيم فصل نمي‌تواند براي تيمش بازي کند. اين در حالي است که فخرالديني از مدت‌ها پيش تمريناتش را با تيم آغاز کرده و گفته مي شود مي‌تواند از هفته سوم براي تراکتور به ميدان رود. با بخشيده شدن ايرانپوريان خيال جلالي بابت دفاع راست تا حدودي راحت شد و از سوي ديگر فخرالديني هم فرصت بيشتري براي رسيدن به شرايط ايده‌آل به دست آورد. ديروز براي مطلع شدن از آخرين وضعيت فخرالديني تماسي با او داشتيم که مصاحبه او را مي‌خوانيد:
90: درست است تا نيم فصل نمي‌تواني بازي کني؟
نه، اين خبر درست نيست و من از خيلي وقت پيش‌ تمريناتم را شروع کردم.
90: پس چه زماني مي‌تواني براي تراکتور بازي کني؟
از هفته ششم يا هفتم مي توانم بازي کنم. در اين مدت تمرينات خوبي داشتم و بدون مشکل تمرين کردم.
90: در تمرينات گروهي هم حضور داشتي؟
بله، هم اختصاصي تمرين کردم و هم در تمرينات گروهي حضور دارم. 70، 80 درصد تمرينات گروهي را انجام مي‌دهم و تا چند وقت ديگر هم مي‌توانم کاملا همراه تيم باشم.
90: در مجموع اوضاع تراکتورسازي را چطور مي‌بيني؟
اوضاع تيم خيلي خوب است فقط مسائل مالي کمي اذيت‌مان کرد.
90: هنوز مشکل مالي داريد؟
بله، مسئولان قول دادند اين مشکل را حل کنند و حتي صحبت‌هايي هم کرديم. تاريخ چک‌هايي که به ما دادند تيرماه بود اما پاس نشد. اميدوارم آقاي زيني‌زاده اين مشکلات را حل کند.
90: شايعه شده بود، کريمي هم به مشکلات مالي اعتراض کرده؟
نه، اين اتفاق نيفتاده و کريمي اعتراض نکرده است. فکر نمي‌کنم آقاي کريمي مشکل مالي داشته باشد.
90: اين مسائل به تيم ضربه نمي‌زند؟
امسال که مي‌خواهيم قهرمان شويم مسئولان لطف کردند و شرايط را مهيا کردند. ما بازيکنان خوبي گرفتيم و در اين مدت هم تمرينات خوبي داشتيم. با حل مشکلات مالي شرايط بهتر از اين مي‌شود و ديگر بچه‌ها دغدغه ندارند.
90: تراکتور امسال مي‌تواند قهرمان شود؟
هدف تراکتور قهرماني است و به همين دليل بازيکنان خوبي گرفته. اسکلت تيم هم حفظ شده و آقاي جلالي هم براي قهرماني برنامه‌ريزي کرده است. هواداران هم فقط قهرماني مي‌خواهند.
90: تراکتور کهکشاني نمي‌شود؟
اين لقب فقط انتظارات را بالا مي‌برد و تيم ما فقط خوب است و مي‌تواند مدعي باشد.
90: فکر مي‌کني بتواني باز هم جايگاهت در تراکتور را به دست بياوري؟
تمام سعي و تلاش خودم را مي‌کنم و مي‌خواهم باز هم براي تراکتور به ميدان بروم. خدا را شکر ايرانپوريان بخشيده شد تا تراکتور در دفاع راست مشکلي نداشته باشد.

word_life

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
213
از اولم حضور کریمی توی تراکتور اشتباه بود
بازیکنی که از بدو ورودش پشت سر هم در مورد علاقه به تیم قبلیش مصاحبه میکنه رو باید بندازن بیرون
دیروزم با بازیش ثابت کرد جاش تراکتور نیس
امیدوارم مثل پرسپولیس تراکتورم به حاشیه نکشه

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
آذرنیا: کارت بازی انصاری فرد به زودی صادر می شود

سرپرست باشگاه تراکتورسازی گفت: مشکل کریم انصاری فرد حل شده است.
حسن آذرنیا در گفت و گو با خبرنگار اوج نیوز اظهارداشت: با مساعدتی که باشگاه پرسپولیس داشت مشکل کریم انصاری فرد حل شده است. ما امیدواریم کارت بازی وی هم ظرف امروز و فردا صادر شود.
وی ادامه داد: فکر نمی کنم انصاری فرد برای بازی با گسترش فولاد مشکل داشته باشد. ان شاالله که او به بازی با گسترش برسد.
گفتنی است؛ انصاری فرد برای رسیدگی به برخی کارهای اداری اش امروز هم در تمرین تراکتور شرکت نکرد.

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
پرسپولیس - تیراختور از نگاهی دیگر

000.jpg

Tiraxturchi.ir-yildrim7hgh؛ساعت 15 روز چهارشنبه دوم مرداد مکان ورزشگاه آزادی دیدار پرسپولیس تهران و تیراختور آذربایجان

هواداران تیراختور که از شهرهای مختلف خود را به ورزشگاه رسانده بودند و اکثرا خسته را بودند روی چمنهای اطراف و محوطه استادیوم در حا استراحت کردن بودند خیلی از هواداران با تی شرتهای سفید رنگ آمده بودند و وقتی شالها و پرچمهای قرمز تیراختور را بر گردن و دستهایشان می دیدیم به خودمان می بالیدیم که تیراختور واقعا یک تیم خاص است و هوادارانی دارد که به این تیم هویت داده اند.با بنری بزرگ با مظنون کرج تورک لرینین اوره گی سنه چیرپینیر تیراختور به سمت گیشه های بیلیط فروشی حرکت می کنیم بهای بلیط طبقه اول 8 هزار تومان است و بلیطهای طبقه دوم هم به قیمت 5 هزار تومان به فروش می رسد. به همراه دوستانمان بلیط 8 هزار تومانی طبقه اول را می خریم تا وارد استادیوم شویم در همان ابتدا با صحنه جالب و البته غیرقابل باوری روبرو می شویم ماموران نیروی انتظامی اینبار با پوششی متفاوت جلوی ورودیهای استادیوم انتظار هواداران را می کشند آنها با پوشیدن کاورهای زرد رنگ و بدون کلاه و زره هواداران را به هنگام ورود تفتیش می کنند.در هنگام ورود یکی از ماموران به ما تذکر می دهد که آوردن هر گونه بنر یا پارچه نوشته ممنوع است و هرچه اصرار می کنیم اجازه نمی دهد که بنر را به داخل ببریم به ناچار بنر را داخل ماشین گذاشته و دست خالی وارد استادیوم می شویم ساعت 16 است و حدود 2 هزار هوادار روی سکوهای و همچنین داخل سالنها حضور دارند در میان هواداران تیراختور یک جوان فرانسوی نشسته است خود را به او رسانده و دقایقی را با او هم سخن می شویم :

نامم ماکس است اهل شهر سنت آتین فرانسه هستم طرفدار تیم پاری سن ژرمن فرانسه هستم مدتی می شود که برای کار به ایران آمده ام در بندر قشم و در یک شرکت ژنراتورسازی کار می کنم و مهندس قسمت میکانیکی آن هستم اینجا یک دوست خوب دارم که با او به اکثر شهرهای ایران سفر کرده ام از جمله تبریز و لاهیجان و منجیل امروز که اینجا هستم با دوستم آمده ام و برایم خیلی جالب و عجیب است که با اینکه تیم شما در این بازی میهمان است ولی هواداران زیادی را برای تیم شما در اینجا می بینم شماها انسانهای شادی هستید می خوانید می رقصید شادی می کنید(منظور رقص های آذربایجانی هوادارانی است که دیروز در استادیوم دیده بود)شما تشویقهای فوق العاده ای دارید برایم خیلی جالب است در بعضی تیمهای فرانسه نیز هواداران چنین تشویق هایی را انجام می دهند ولی شما با انرژی تر هستید(اشاره به شعارهای یئل یاتار طوفان یاتار و شعار بشیکتاشی) من اینجا فهمیدم که زبان شما با فارسها یکی نیست و شما تورک هستید من حتی متوجه شده ام که نماد مردم شما گرگ است(در این هنگام با علامت دست به خوبی علامت بوزقورد را نشان می دهد) ماکس در پایان می گوید که شماها انسانهای میهمان نواز و مهربانی هستید و دوست دارم روزی در جشن قهرمانی تیم تان با شما همراه باشم.در حالی که هواداران شعار بشیکتاشی را شروع می کنند ماکس هم با ما این حرکات را انجام می دهد از او خداحافظی می کنیم

هواداران گاه گداری شعارهای مختلف را سر می دهند دیگر به افطار نزدیک شده و تعداد هواداران نیز به بیش از 10 هزار نفر رسیده با صدای اذان هوادارانی که روزه هستند روزه خود را باز می کنند در راهرو ها نیز اکثر هواداران در حال خواندن نماز مغرب و عشا هستند یک ساعت مانده به آغاز بازی با ورود بازیکنان دو تیم به زمین ورزشگاه منفجر می شود در این بین هواداران تیراختور مثل همیشه تک تک بازیکنان را فرا می خوانند و تشویق می کنند در این بین محمد ابراهیمی بعد از تشویق شدن به جمع دیگر بازیکنان بر می گردد اما هواداران با فریاد " ممد کئشگه بورا " او را دوباره فرا می خوانند و ابراهیمی که می داند هواداران از او چه می خواهند شروع به شمارش می کند:

4509.jpg

اوووو اوووووووووو اووووووووووووو

هییییییییییسسسسسسسس

بیررررررر ایکیییییی اوچچچچچچچچچ

{چپیک}تیراختور ... {چپیک}تیراختور

یایایایایایایایایاااااا یاشااااااا تیراختورررر

یایایایایایایایایاااااا یاشااااااا تیراختورررر

با شعار بشکتاشی هواداران جان تازه ای را می گیرند و به نوبت شعارهای آذربایجان یاشاسین ،یئل یاتار طوفان یاتار،تورک دیلینده مدرسه(از طرف بخشی از هواداران) سر می دهند و در بعضی مواقع نیز با شعارهای پرسپولیس تهران محبوب افغانستان،پرسپولیس تهران سوراخ شهر کابل و پرسپولیس هیچ ... نیست برای هواداران پرسپولیس کری می خواندند.

ساعت 22:15 بازی بالاخره شروع می شود بازیکنان تیراختور با پیراهنهای سفید بازی را خوب شروع می کنند و 15 هزار هوادار تیراختور با فریادهای " یورو " آنها را به حمله دعوت می کنند اما این تشویق ها تنها 10 دقیقه طول می کشد محسن قهرمانی در حالیکه حتی هواداران پرسپولیس هم بهت زده شده بودند یک پنالتی اشتباه برای پرسپولیس گرفت تا سکوهایی که هواداران تیراختور بودند ملتهب شود و از بی شرف گرفته تا رکیک ترین الفاظ نثار داور مسابقه شود هر چند گل نشدن پنالتی شادی را دوباره به هواداران تیراختور باز گرداند اما لجبازی های متعدد محسن قهرمانی و نگرفتن خطاهای متعدد بازیکنان پرسپولیس روی ابراهیمی و کریمی باعث شد تا علاوه بر اینکه هواداران نتوانند تشویق خود را معطوف به تیراختور کنند تمرکز بازیکنان نیز در زمین مسابقه به هم خورد و بازی از دستشان خارج شد.

با شروع نیمه دوم هواداران کمی آرام تر از قبل بازی را دنبال کردند و در دقایقی با شعارهای خود تیراختور را به حمله دعوت کردند اما اخراج مرتضی اسدی و بازی ضعیف بازیکنان باعث شد که هیچ یک از هواداران امیدی به پیروزی نداشته و به مساوی راضی باشند اما دقایق پایانی مسابقه و گل زیبای سیدصالحی روی غفلت مدافعان تیم باعث شد سکوهای مربوط به هواداران تیراختور در سکوتی غم انگیز فرو رود و پرسپولیسی ها بعد از دو سال در برابر هواداران تیراختور خوشحال باشند

بالاخره بازی با همان نتیجه یک بر صفر به پایان رسید اما هواداران تیراختور با زدن دستهای ممتد و فریاد نام تیراختور تیمشان را تشویق می کردند بازیکنان با دیدن این صحنه به سیمت آنها رفته و از هواداران تشکر کردند هواداران نیز با شعار عیبی یوخ باز هم توجه تصویر برداران و خبرنگاران حاضر در استادیوم را به خود معطوف کردند. اری تیراختور مثل همیشه لیگ را خوب شروع نکرد اما هواداران هنوز به این تیم امیدوارند.

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
http://elnews.ir/1070-shhravrd-fvtbal-tbrez-tmashaee-khvahd-bvd.html

ائل نیوز: ایستگاه دوم لیگ برتر شاهد تقابل تیم های همشهری تراکتورسازی و گسترش تبریز خواهد بود.به گزارش پایگاه خبری تحلیلی ائل نیوز، متوقف ماندن نمایندگان فوتبال تبریز در هفته نخست لیگ برتر، جدال سرخابی های فوتبال این شهر را تماشائی تر و حساس تر کرده است.
آبی پوشان تبریزی در اولین فصل حضور خود در سطح برتر فوتبال ایران، سودای قدرت نمائی با جوانان دارند اما تراکتورسازان با مجید جلالی اندیشه ای بجز کسب مقام قهرمانی ندارند.
دستیابی به امتیاز آنهم در حداکثر سقف ممکن، هدف کادر فنی و بازیکنان دو تیم در شهرآورد فوتبال تبریز خواهد بود لذا همین عامل به زیبائی و جدال پایاپای مردان دو سوی زمین ختم خواهد شد.
حضور کثیر تماشاگران و رونمائی رسمی از تراکتورسازی در نخستین بازی رسمی خانگی نیز نکات مثبت این شهرآورد را کاملتر خواهد ساخت.
آبی پوشان که طبق برنامه اعلامی می بایست در هفته سوم میزبان سپاهان اصفهان باشند تا قبل از این مصاف بدنبال کسب امتیاز هستند اما تراکتورسازی حریف سهل و آسانی برای برتری رقیب همشهری نیست با اینحال دنیای فوتبال انباشته از حوادث و اتفاقات غیر قابل پیش بینی است و چه بسا عملکرد فنی و در کنار آن اتفاقات حاکم بر سرنوشت این بازی، چهره تیم شادمان را در پایان پیکار مشخص و عیان سازد.

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
مهمترین رویدادهای ورزشی امروز| پایگاه فرهنگی اطلاع رسانی آناج | Anaj.ir

به گزارش آناج، امروز شنبه پنجم مردادماه سال 1392 هجری شمسی، مصادف است با هجدهم رمضان سال 1434 هجری قمری و بیست و هفتم ژوییه سال 2013 میلادی.

- مسابقات کشتی آزاد قهرمانی نوجوانان آسیا از امروز در بلغارستان آغاز می‌شود.

- سوپر جام فوتبال باشگاهی آلمان امشب بین دو تیم بایرن مونیخ و دورتموند برگزار می‌شود.

- دیدارهای دوستانه باشگاهی امشب هم برگزار می‌شود که مهمترین این دیدارهای به شرح زیر است:
* آلکمار هلند - آژاکس هلند (تورنمنت یوهان کرایوف)

والرنیا نروژ - بارسلونا اسپانیا

پاری‌سن ژرمن فرانسه - رئال مادرید اسپانیا

هامبورگ آلمان - اینتر میلان ایتالیا

آتلتیکو بیلبائو اسپانیا - فرایبورگ آلمان

سلتیک اسکاتلند - مونشن گلادباخ آلمان

هرنون هلند - اوساسونا اسپانیا

السد قطر - شالکه آلمان

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
علی کریمی: با پیراهن تراکتورسازی از فوتبال خداحافظی می کنم

به گزارش مدال نیوز، علی کریمی در گفت و گو با مدال نیوز در مورد اظهارات علی دایی که گفته بود برخی خود را مالک پرسپولیس می دانند ، گفت: من برای پرسپولیس و هواداران میلیونی آن احترام زیادی قائل هستم اما عزت دست خداست و بزرگتر از علی دایی هم نمی توانند من را خراب کنند.

وی در مورد حضورش در تراکتورسازی به مدال نیوز، گفت: در این مدتی که به تیم تراکتورسازی آمده ام به این تیم و هواداران خونگرمش علاقمند شده ام واکنون تصمیم گرفته ام که با پیراهن تراکتورسازی از فوتبال خداحافظی کنم. زیرا تراکتورسازی هم مثل پرسپولیس هواداران خونگرم و دوست داشتنی دارد.

کاپیتان سابق تیم ملی در مورد اینکه تصور می کند کارلوس کی روش او را به تیم ملی دعوت کند، گفت: من همواره در خدمت تیم ملی هستم واگر کی روش صلاح بداند دوباره من را به تیم ملی دعوت کند با تمام وجود در اختیار تیم ملی خواهم بود.

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
تغییر در برنامه بازی ها

بنابه اعلام سازمان لیگ برنامه بازی های هفته های دوم و سوم به دلیل برگزاری اردوی تیم ملی به شرح زیر تغییر یافته است .

هفته دوم : پنجشنبه 92/5/10 تراکتورسازی تبریز - گسترش فولاد ساعت 22 استادیوم یادگار امام (ره) تبریز

هفته سوم : سه شنبه 92/5/15 ذوب آهن اصفهان - تراکتورسازی تبریز ساعت 21 استادیوم فولاد شهر اصفهان

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
گزارش اختصاصی از تمرین جمعه: هافبک ها انتظاراتم را برآورده نکردند

تمرین امروز تراکتور سازان راس ساعت 18:30 برگزار شد.
حدود هزار نفر تماشاگر از نزدیک تمرین را مشاهده کردند.
از غایبان این تمرین امروز می توان به مرتضی اسدی ، میثم بائو و میلاد فخرالدینی اشاره کرد.

تمرین امروز با حرکات کششی آغاز شد.بعد از گذشت چند دقیقه بازیکنان زیر نظر فرهاد پورغلامی به تمرین پاس تک ضرب و سرعتی پرداختند.
سی دقیقه بعد از این تمرین بازیکنان به دو تیم تقسیم شدند و بازی کردند.
حامد لک،مارکو و جواد کاظمیان از انگیزه ی بالایی برخوردار بودند.
علی کریمی در دقایق آخرمصدوم شد، ولی با صحبتی که با پزشک تیم انجام دادیم، گفت مشکل وی جدی نیست و می تواند تمرینات خود را انجام دهد.
از نکات جالب توجه تمرین این بود که علی کریمی پیراهن بدون شماره برتن داشت.
مسعود ابراهیم زاده که مصدوم شده بود زیر نظر دکتر مولایی به صورت اختصاصی تمرین کرد.

رحمان یاوران ریس کانون هواداران گفت مشکل انصاری فرد تقریبا حل شده است و از شنبه در تمرینات حاضر خواهد شد.وی همچنین گفت به خاطر مشکلاتی که در خط هافبک داریم دو هافبک خارجی احتمالا از فردا به تیم ملحق خواهد شد.

در حاشیه تمرین صحبت کوتاهی با مجید جلالی داشتیم که تقدیم حضورتان می شود.

سرمربی تراکتور سازی که از عملکرد هافبکهای خود چندان راضی به نظر نمی رسید گفت: در بازی پرسپولیس ما با سه مهاجم بازی کردیم اگر با ترس بازی می کردیم با یک مهاجم بازی می کردیم.
وی افزود:خط هافبک تیم نتوانست مهاجمان تیم را تغذیه کنند و با پنالتی که داور گرفت روحیه بازیکنان ما را از بین برد.در نیمه دوم هم که شروع به بازی کردیم مدافع خود را با اخراج داور از دست دادیم و 10 نفره شدیم.
جلالی تاکید کرد بازی اول مان بود و تازه بدنسازی را تمام کردیم این هم باعث شد که نتوانیم خوب بازی کنیم.امید واریم در بازی گسترش جبران کنیم و سه امتیاز را بگیریم.

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
ابراهیم‌زاده به تمرینات گروهی بازگشت

به گزارش خبرگزاری فارس،‌ تراکتورسازی در هفته اول لیگ برتر فوتبال ایران مقابل پرسپولیس یک بر صفر شکست خورد.

شاگردان مجید جلالی در هفته دوم لیگ برتر روز جمعه در دربی تبریز به مصاف گسترش فولاد می روند.

در این دیدار غیبت مرتضی اسدی کاپیتان تراکتورسازی به دلیل اخراج مقابل پرسپولیس قطعی است. همچنین مسعود ابراهیم زاده که هفته پیش از ناحیه همسترینگ دچار آسیب دیدگی شده بود مشکلش در حال برطرف شدن است و از دیروز در تمرینات گروهی تیمش حاضر شد. التبه حضور این بازیکن مقابل گسترش فولاد هنوز قطعی نشده است و کادر پزشکی نظر نهایی خود را دو سه روز دیگر اعلام می کند.

میلاد فخر الدینی که از اواسط فصل گذشته دچار پارگی رباط صلیبی شده بود کم کم شرایط بازی را پیدا می کند و این بازیکن از هفته سوم می تواند دقایقی برای تیمش به میدان برود. احتمال حضور فخرالدینی مقابل گسترش فولاد بسیار کم است.

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
سایت رسمی هواداران تیم تراکتورسازی تبریز

به اطلاع هواداران پر شور تیم تراکتورسازی میرساند تمرین امروز شنبه 5 مردادماه 92 ساعت 30/18 در استایوم و کمپ اختصاصی باشگاه برگزار خواهد شد .

هواداران میتوانند جهت تماشا از درب شماره 3 تراکتورسازی وارد کمپ تراکتوسازان شوند و تمرینات را تماشا کنند

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
انصاری فرد رسما تراکتوری شد

ا وجود شنیده شدن اخباری مبنی بر اینکه انتقال کریم انصاری فر به تراکتورسازی غیرقانونی بوده و این بازیکن مجبور است به پرسپولیس برگردد اما مشکل پیش آمده برای او حل شد و به احتمال فراوان انصاری فر در دیدار هفته دوم تراکتورسازی در دربی تبریز به میان خواهد رفت.

محمد رویانیان که ظاهرا بدش نمی آمد انصاری فر در بازی با پرسپولیس غایب باشد طی جلساتی با مدیر عامل تراکتورسازی مشکل پیوستن انصاری فر به تیم تبریزی را حل کرد و اینگونه که خودش می گوید فقط پول باعث شده تا این اتفاق یک هفته دیر عملی شود.

رویانیان امروزدرخصوص آخرین وضعیت کریم انصاری‌فرد گفت:« در مورد کریم‌ انصاری‌فرد با زینی‌زاده مدیرعامل تراکتورسازی اختلافات مالی داشتیم. رضایتنامه ایشان را صادر کردیم اما باید تغییراتی پیدا می‌کرد ولی مشکل اصلی ما مالی بود. دیروز و امروز با زینی‌زاده صحبت کردم و با توجه به خواسته ایشان که از من درخواست کرد تا در این ماجرا کوتاه بیایم و کریم را به مردم آذربایجان در یک فصل هدیه دهم موافقت خودم را با رفتن ایشان اعلام کردم. ما هم کریم را یک سال به مردم بافرهنگ و بزرگ آذربایجان هدیه می‌دهیم.»

بدین ترتیب انصاری فر را باید از امروز بازیکن تراکتورسازی به حساب آورد و باید ید جلالی مقابل گسترش فولاد این مهاجم گرانقیمت را تست خواهد کرد یا نه.

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
صحبت از گذشته فایده‌ای ندارد آذرنیا: قرار است نامه انصاری‌فرد امروز به دستمان برسد/باید از ابتدا امتیازات را جمع کنیم

حسن آذرنیا در گفت‌وگو با خبرنگار ورزشی خبرگزاری فارس، در مورد شکست تراکتورسازی مقابل پرسپولیس گفت: اولین روز بازی‌ها بود، اکثر تیم‌ها هنوز به آن هماهنگی مدنظر نرسیدند و مدتی زمان می‌برد تا تیم در شرایط خوبی قرار بگیرد. در 20 دقیقه ابتدایی مسابقه پرسپولیس خوب و منسجم ظاهر شدیم، اما در ادامه شرایط تغییر کرد.

وی افزود: دوست ندارم در مورد داوری صحبت کنم اما اکثر کارشناسان اعلام کردند داور دچار اشتباهاتی شد. در همان اشتباهات ابتدای بازی باعث شد، شیرازه تیم ما برهم بخورد، و بازیکنان عصبی شدند. البته ما نیز در مسائل فنی خوب نبودیم. صحبت در مورد گذشته فایده‌ای ندارد و باید نگاه‌مان را معطوف به آینده کنیم.

آذرنیا در مورد دیدار مقابل گسترش فولاد تبریز گفت:‌گسترش فولاد تیم همشهری ما است آنها را می‌شناسیم نه تنها این مسابقه بلکه تمام بازی‌ها بسیار سخت است با توجه به اینکه لیگ 16 تیمی شده، هر کس از ابتدا امتیازات را جمع کند، می‌تواند شرایط بهتری داشته باشد، انشاءالله در این مسابقه بتوانیم تمامی امتیازات را کسب کنیم.

سرپرست تیم تراکتورسازی تبریز در مورد وضعیت انصاری‌فرد خاطرنشان کرد: قبل از بازی با پرسپولیس نامه‌ای به ما دادند که با آن نتوانستیم کارمان را جلو ببریم اما قرار است باشگاه پرسپولیس نامه‌ای به ما بدهد که کار انصاری‌فرد را حل می‌کند و آن را به فدراسیون و سازمان لیگ ارائه خواهیم کرد.

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
تمرین صبح تراکتورسازان

تیم تراکتورسازی تبریز که خود را برای برگزاری دیدار هفته دوم آماده می کند امروز تمرینات خود را در دو نوبت دنبال می کند ، تمرین صبح تراکتورسازان از ساعت 10 صبح در سالن بدنسازی کمپ اختصاصی شروع شد و بازیکنان پس از انجام برنامه تمرینی سالن به زمین شماره 2 کمپ رفتند و تمرینات بدون توپ خود را ادامه دادند . این تمرین پرنشاط تا ساعت 11 ادامه داشت و بازیکنان پس از سرد کردن به تمرین صبح خود پایان دادند ، تمرین بعد از ظهر تراکتورسازان از ساعت 18:30 در زمین اصلی کمپ برگزار خواهد گردید .

بالا