• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب طرفداران پرسپولیس

sasan s

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,123
متاسفانه ایسنا هم خبر مصدومیت علی کریمی رو زد. خبرآنلاین هم به نقل ایسنا خبرو کار کرده :(

کریمی داربی را از دست داد/ ناراحتی شدید شماره 8

علی کریمی داربی 76 را از دست داد.

به گزارش خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، کاپیتان دوم تیم فوتبال پرسپولیس که در بازی برابر صبای قم مصدوم شده بود در چند روز گذشته با تشخیص پزشک این تیم به انجام کارهای بدنسازی و فیزیوتراپی پرداخت و برای تعیین قطعی وضعیت مصدومیتش روز گذشته MRI داد.

جواب MRI کریمی امروز به دست کادر پزشکی پرسپولیس رسید و پس از بررسی آن مشخص شد که شماره 8 سرخ‌پوشان بازی حساس جمعه برابر استقلال را از دست خواهد داد.

کریمی دچار کشیدگی از ناحیه رباط پایش شده و به احتمال فراوان نزدیک به دو ماه از میادین دور خواهد بود. نکته جالب ناراحتی شدید کریمی پس از آمدن جواب MRI بود.

به گزارش ایسنا مهدی مهدوی‌کیا دیگر بازیکن باتجربه پرسپولیس هم به دلیل مصدومیت از ناحیه مچ پا چند روزی است که اختصاصی تمرین می‌کند و باید دید به این بازی می‌رسد یا خیر.

ادیت : الان دیدم خبرگزاری مهر هم خبرو گذاشته متاسفانه :(

Last edited:

sasan s

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,123
حاشیه‌های حضور کریمی در بیمارستان آتیه
درخواست کریمی برای حضور در دربی پذیرفته نشد!

خبرگزاری فارس: علی کریمی که از نرسیدن به دربی خیلی ناراحت بود، از پزشک پرسید اگر در این مسابقه به زمین برود،‌ چه اتفاقی برایش خواهد افتاد که با مخالفت متخصص فیزیوتراپی مواجه شد.
خبرگزاری فارس: درخواست کریمی برای حضور در دربی پذیرفته نشد!

به گزارش خبرگزاری فارس، علی کریمی برای اینکه از آخرین وضعیت خود مطلع شود، ظهر امروز به همراه پزشکان پرسپولیس به بیمارستان آتیه رفت و پای خود را به دکتر رازی نشان داد.

وقتی در مورد از دست دادن دربی آب پاکی روی دست او ریخته شد، او با بهت و ناراحتی بیمارستان را ترک کرد.

کریمی که با سؤال‌های متعدد مردم نیز روبرو شده بود پاسخی جز انشاءالله و امیدوارم برای آنها نداشت.

در این شرایط کریمی از دکتر رازی درخواست کرد که در دربی بازی کند و پرسید اگر با این وضعیت به زمین برود چه اتفاقی برایش خواهد افتاد که با مخالفت متخصص فیزیوتراپی روبرو شد و به او اعلام شد که بهتر است بازی نکند.

منبع : فارس

zvmgddtvad4obrjmep2e.jpg

پ.ن: دم داش علی گرم که اینقدر با غیرته. :) به خاطر نام پرسپولیس و این هوادار حتی حاضره با همین وضعیت هم بیاد بازی کنه.
داش علی برای همین کارهاته که توی قلب همه ماهایی .
هیچکدوم از هواداران راضی نیستند حتی به خاطر دربی کوچکترین خطری سلامتی تو رو تهدید بکنه. تو تا حالا از آزمونهای زیادی برای اینکه نشون بدی متعلق به مکتب پرسپولیس هستی موفق بیرون اومدی.
من مطمئنم حضور تو روی سکوها هم میتونه باعث جوش و خروش تیم بشه. اصلا شاید همه تیم این بار فقط به خاطر تو و این تعصبت توی دربی جانفشانی کنند. پس ما هم منتظر می مونیم تا اینبار تیممون تشکری از غیرت و تعصب تو داشته باشه.

زنده باد پرسپولیس و پرسپولیسی

شاد و پیروز باشید

sasan s

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,123
عمو ساسان کلی دپرس شدم:(

چه میشه کرد مرجان جان ، این هم خواست خدا بوده حتما ، خواست خدا هم حکمتی داره /

ولی واقعا حال می کنم انقدر این آدم متعصبه ، مطمئنم تیم برای این تعصب هم که شده توی دربی کم نمیزاره.

ولی حیف که رهبرمون رو از دست دادیم. حداقل امیدوارم داش مهدی برسه تا بار تجربه تیم بیش از این کم نشه. :)

abbas joon

Registered User
لایک‌ها
218
اه
حیف شد.
عاشقتم با غیرت 88888888888888888

sadeghbb

Registered User
لایک‌ها
6,160
ای نباشی شانس!!!
خیلی دربی جذابی میشد اگر علی مصدوم نمیشد! نصف حساسیت دربی از بین رفت.
امیدوارم مهدی برسه و بتونه جاشو یکم پر کنه.تو چند بازی گذشته علی کریمی هافبک راست بود همون جایی که مهدی استادشه.
تنها تغییرمون همین باشه،بهتره
ضد حمله های فوقالعاده ای میزنه تیم این روزا باید اساس
تیم هم همین باشه

Sent from my HTC One X using Tapatalk 2

sasan s

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,123
مارکو پروویچ‌: شاید من معجزه‌گر صرب پرسپولیس در دربی باشم / ثابت می‌کنم یک کاشته‌زن حرفه‌ای هستم

مارکو پروویچ حالا یکی از قابل اعتمادترین هافبک‌‌های پرسپولیس است.
بازيكني كه توانايي‌‌هايش را در مدت زماني كوتاهي نشان داد و به عنوان يكي از محبوب‌ترين بازيكنان تيم از سوي تماشاگران مورد تشويق قرار گرفت. با كمك يك دوست قديمي، براي دقايقي با ماركو به صحبت پرداختيم. او در هنگام مصاحبه نيز مانند زمان حضورش در زمين، با احساس و منطق حرف مي‌زند كه اين قضيه مي‌تواند شما را هم متعجب كند‌:

*ماركو! تو را اين روزها مانند ساير ستاره‌هاي پرسپوليس با گرماي خاصي تشويق مي‌كنند. مي‌خواهيم مصاحبه را از همين جا شروع كنيم، نظرت در اين مورد چيست؟
خودم هم از اين ماجرا بي‌نهايت خوشحالم. مي‌توانم احساس مردمي كه براي حمايت از پرسپوليس به ورزشگاه مي‌آيند را درك كنم چون خودم نيز قبل از شروع فوتبال، يك طرفدار پروپاقرص بودم و دقيقاً مي‌فهمم شرايط يك هوادار در آن زمان چيست. اين براي من يك افتخار بزرگ محسوب مي‌شود كه مي‌بينم هواداران برايم تا اين حد اعتبار قائل هستند. من اعتماد به‌نفس زيادي از اين تشويق‌ها گرفته‌ام و شرايطم خيلي خوب است. وقتي براي گرم كردن بدن‌مان به زمين بازي وارد شديم، متوجه تشويق‌ها شدم و صداي مردم را شنيدم. در ابتدا براي آنهايي كه روي سكو نشسته بودند دست تكان دادم اما وقتي دوباره تشويقم كردند، احساس كردم بايد به سمت‌شان بروم و تعظيم كنم. اين مسائل براي من خيلي مهم است چون مي‌خواهم رابطه بسيار صميمانه‌اي با هواداران داشته باشم. من اين رفتار را از هواداران باشگاه ستاره سرخ بلگراد ياد گرفته‌ام. مي‌دانم در اين هواي سرد، چقدر مشكل براي تماشاي يك مسابقه فوتبال وجود دارد.

*فكر مي‌كني بتواني پس از پايان نيم‌فصل، محبوب‌ترين بازيكن پرسپوليس شوي؟

كار سختي است ولي بايد تلاش زيادي كنم. من بايد هميشه يكي از بهترين‌‌هاي تيمم باشم. متأسفانه ما در هفته‌هاي گذشته در حالي كه مي‌توانستيم همه بازي‌هاي‌مان را با برد پشت‌سر بگذاريم ولي دو ديدار را از دست داديم و مساوي كرديم. اين مسئله شايد براي هواداران كمي سخت باشد و بازيكنان در اين نتايج، ديده نشوند ولي من سعي مي‌كنم اول براي تيمم مؤثر بوده و بعد به فكر محبوبيت باشم. اين را بگويم كه تيم برنده، به ‌صورت اتوماتيك بازيكنان محبوبي مي‌سازد. اصلاً بازيكنان‌ قدرتمند، هميشه محبوب هستند. بازيكناني مثل علي كريمي يا مهدي مهدوي‌كيا كه مي‌دانم در پرسپوليس چقدر محبوبيت دارند. اين عملكرد تمام كيفيت من نيست، خودم را بايد بيشتر از اينها نشان دهم.

*بازي آخر مقابل داماش را چطور ديدي؟
بازي مهمي بود. مهم و البته بسيار سخت. ما نيازمند سه امتياز بوديم و به همه اهداف‌مان رسيديم.

*اهداف‌تان چه بود؟
گلزني، كسب پيروزي خانگي، خوشحال كردن هواداران و در نهايت از دست ندادن بازيكنان‌مان براي دربي بزرگ تهران.

*اما هواداران از نوع بازي پرسپوليس چندان رضايتي نداشتند!

بله من هم با آنها موافقم چون ما چندان جالب توجه بازي نكرديم. بايد همه ما منطقي باشيم و اين مسئله را قبول كنيم كه در روز ديدار با داماش، روز خوبي نداشتيم. اين مسئله را سرمربي تيم هم به بازيكنان گوشزد كرد ولي به نظر من، در اين وضعيتي كه داريم سه امتياز مهم بود. كمي زمان مي‌خواهيم تا پس از ثبات تيم در يك جايگاه مطمئن، دوباره نمايش خوب و ديدني از خود نشان دهيم. البته اين لذت‌بخش است كه در روز بدمان هم پيروز شويم.

*تو در مورد دربي هم صحبت كردي. چقدر در مورد دربي تهران اطلاعات داري؟
چيزهاي زيادي شنيده‌ام. اينكه دربي تهران يكي از دربي‌‌هاي جذاب قاره آسياست و شرايط ويژه‌اي دارد. مي‌دانم بين پرسپوليس و تيم صدرنشين جدول يعني استقلال برگزار مي‌شود و تاريخچه‌اي 44 ساله دارد. دربي در همه جاي جهان جذاب است و مي‌تواند در ايران به ‌خاطر هواداراني كه مي‌آيند، جذاب‌تر هم باشد. تا به حال تجربه دربي‌‌هاي زيادي را داشته‌ام ولي بازي در ايران مي‌تواند برايم تجربه‌اي شيرين و جالب باشد.

*مي‌داني در دربي دور برگشت فصل قبل، پرسپوليس با يك معجزه برنده بازي شد؟
بله اين را شنيدم و برايم بسيار جالب است كه هواداران پرسپوليس هنوز و با گذشت حدود يك‌سال از آن ماجرا، از اين ديدار با هيجان خاصي حرف مي‌زنند. از كجا معلوم، شايد اين‌بار من معجزه صربستاني دربي تهران باشم و براي پرسپوليس كار بزرگي انجام دهم كه در حافظه تاريخ دربي‌ها حك شود؟! آن‌قدر روحيه و انگيزه دارم كه هر اتفاقي را ممكن است در دربي رقم بزنم.

*پس دوست داري يك بازيكن محبوب و جذاب براي هواداران باشي؟
همان‌طور كه گفتم، در پرسپوليس ممكن است هر اتفاقي برايم رخ دهد. دوست دارم تمام اين اتفاقات مثبت باشد و مرا به وجد بياورد. بدون هيچ ترسي به پرسپوليس آمدم و مي‌خواهم از حضور در اين تيم لذت ببرم. اينجا، هر روز ماجراهايي رقم مي‌خورد كه مي‌تواند برايم شيرين باشد، حالا اگر بتوانيم استقلال را در بازي جمعه آينده شكست دهيم، همه چيز زيبا و شفاف‌تر خواهد شد.

*تو اين‌قدر راحت راجع به دربي حرف مي‌زني، در حالي كه در بازي قبل، به سادگي از تركيب تيم كنار رفتي و تعويض شدي. در اين مورد چه نظري داري؟

من يك بازيكن حرفه‌اي هستم و به عنوان يك حرفه‌اي به ايران آمده‌ام. وقتي مربي از من خواست به ميدان بروم، بدون اينكه كوچكترين حرفي بزنم آن را پذيرفتم و وقتي گفت بايد از زمين بيرون بيايي، اعتراضي نكردم. اين را مي‌دانم كه اگر قرار است به تيم كمك كنم، نبايد اعتراضي داشته باشم. تصميمات سرمربي تيم را مي‌پذيرم و مي‌دانم او يك مربي جوان است كه تحت‌فشارهايي قرار دارد. اگر من و ساير بازيكنان هم بخواهيم او را در داخل تيم آزار دهيم، شرايطش سخت‌تر از قبل مي‌شود.

*در نيمه اول بازي، يك موقعيت بسيار خوب براي زدن ضربه كاشته نزديك به دروازه داشتي. در اين مورد صحبت مي‌كني؟
موقعيت خوبي بود كه متأسفانه از دست رفت. من يك ضربه كاشته‌زن حرفه‌اي هستم و اين قضيه را در طول فصل ثابت مي‌كنم ولي براي شروع، بايد چند موقعيت ديگر در اختيارم قرار گيرد. فكر مي‌كنم اگر بيشتر به من اعتماد شود، بتوانم به زودي ضربات سمت چپ را تصاحب كنم و گل‌هاي حساسي به ثمر برسانم. ضربات كاشته يكي از راه‌هاي آسان رسيدن به گل است ولي فقط با اعتماد به‌ بازيكنان و كادرفني به يك بازيكن، به دست مي‌‌آيد.

منبع:خبرآنلاین

کرانچار: پرسپولیس دربی را می‌برد / استقلال خودش را به آب و آتش نمی‌زند

سرمربی سپاهان معتقد است پرسپولیس برنده دربی 76 می‌شود.
به گزارش خبرآنلاین؛ زلاتكو كرانچار سرمربی سپاهان اصفهان كه سابقه سرمربیگری پرسپولیس را هم دارد در مورد دربی 76 تهران كه جمعه برگزار می‌شود می‌گوید: «به نظر من پرسپولیس به سه دلیل برنده این دربی می‌شود. اول اینكه من پرسپولیسی هستم. با این تیم كار كرده‌ام و دوست دارم پرسپولیس برنده شوم. دلیل دوم اینكه تیم‌هایی كه در صدر جدول هستند برای این بازی خودشان را به آب و آتش نمی‌زنند كه امتیاز بگیرند اما پرسپولیس دست به هر كاری می‌زند تا جایگاهش را بهتر كند. دلیل سوم هم اینكه پرسپولیس انگیزه زیادی دارد و می‌خواهد نتایج بدی كه در نیم فصل اول گرفته را جبران كند تا هوادارانش خوشحال شوند. مطمئنم پرسپولیس برای این بازی انگیزه برد دارد و این خیلی كمك می‌كند.»

منبع: خبرآنلاین

sasan s

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,123
خودم را امتحان کرده‌ام، آماده‌ام/ قاضی: سعی می‌کنم این دفعه به تور دروازه بزنم

مهاجم ملی پوش تیم فوتبال پرسپولیس گفت: هدف ما نزدیک شدن به صدر جدول است، کار سختی پیش رو داریم اما آن را دور از دسترس نمی‌دانیم.

محمد قاضی در گفتگو با سایت رسمی باشگاه پرسپولیس افزود: تحول در تیم فوتبال پرسپولیس کاملا مشخص است. ما نیاز داریم و می‌خواهیم روندی را که آغاز کرده‌ایم، ادامه بدهیم و در این مسیر همه اراده کرده‌ایم حریفان را از پیش رو برداریم، چه دربی باشد و چه غیر از آن.

وی ادامه داد: هدف ما نزدیک شدن به صدر جدول است، کار سختی پیش رو داریم اما آن را دور از دسترس نمی‌دانیم. شرایط تیم ما خیلی خوب است و با پیروزی در چند بازی پیاپی فاصله با صدر جدول کم خواهد شد و از این رو در بازی دربی نگاه ما فقط به استقلال نیست.

مهاجم پرسپولیس درخصوص مسائلی که درباره شرایط دو تیم مطرح می‌شود، خاطر نشان کرد: دربی شرایط خاص خودش را دارد و نمی‌توان به جدول نگاه کرد. از سوی دیگر پرسپولیس الان شرایط خیلی خوبی دارد. بدون حاشیه کارها را دنبال می‌کنیم و فکر می‌کنم از این جهات برای بازی آماده‌تر باشیم. تیم ما بازیکنان بزرگی دارد که هر یک ظرفیت تاثیرگذاری بر جریان بازی را دارند و ما آماده‌ایم تمام وجودمان را برای بازی بگذاریم.

وی درباره عملکرد گذشته خود برابر استقلال گفت: در فولاد که بودم مقابل استقلال یک پاس گل دادم. در ذوب آهن هم یک شوت سنگین به تیر دروازه آنها زدم. اگر کادر فنی صلاح بداند و در بازی حاضر باشم سعی می‌کنم وظایف خودم را طبق آنچه سرمربی می‌خواهد انجام بدهم. به عنوان یک فوروارد قطعا سعی می‌کنم این دفعه به تور دروازه بزنم.

قاضی درباره طرح بعضی مسائل درباره او پس از بازی با داماش تصریح کرد: نمی‌دانم چرا این مسائل مطرح می‌شود، من مدتی به دلیل مصدومیت دور بودم، می‌خواستم زودتر برگردم ولی به توصیه پزشکان دندان روی جگر گذاشتم و بازگشتم عقب افتاد. در این مدت خیلی تمرین کردم. همین امروز که تیم استراحت داشت، من تمرین کردم تا بتوانم زودتر به میادین برگردم. دلم نمی‌خواهد با طرح این مسائل برای من و تیم مشکل ایجاد شود.

ملی پوشان پرسپولیس ادامه داد: نمی‌دانم چرا بعد از بازی با داماش این مسائل مطرح شد. من هم مثل بچه‌ها به رختکن رفتم. گاهی پیش می‌آید که بعضی بازیکنان در تهران جدا از تیم بر‌می‌گردند. بویژه زمان‌هایی که تیم برده است. پیروزی را به هم تبریگ گفتیم. من عجله داشتم چون می‌خواستم به تمرین برسم. بدن خودم را می‌شناسم. اگر تمرین نکنم افت می‌کنم. روز بازی که تمرین نکرده بودم، به خاطر همین وقتی کارها تمام شد، رفتم. واقعا هیچ مساله‌ای نبود و نمی‌دانم چرا اینقدر روی من حساس شده‌اند. اگر مساله‌ای بود آقا یحیی با مسوولان تیم مطرح می‌کردند، اما واقعا هیچ اتفاقی روی نداد، تمرین کردن که جرم نیست.

وی درباره آخرین شرایط خود تصریح کرد: بازی دوستانه‌ای که روز شنبه داشتیم برای من خیلی خوب بود. این حس را به من داد که به شرایط خوب برگشته‌ام و نگرانی‌ها برطرف شد و حالا به شرایط ایده آل خودم نزدیک شده‌ام. کاملا به خودم اطمینان دارم و می‌توانم با تمرین و مسابقه حق خودم را بگیرم. دلیل ندارد که بخواهم دست به کارهای دیگر بزنم. هواداران هم مطمئن باشند در ذهن تک تک بچه‌ها غیر از این نیست.

منبع: سایت رسمی باشگاه پرسپولیس

نورمحمدی: کسی نمی‌داند در فکر سرمربی چه می‌گذرد

مدافع تیم فوتبال پرسپولیس گفت: بازی دربی رفت هم می‌توانست به سود ما تمام شود. کسی نمی‌داند در فکر سرمربی چه می‌گذرد.

علیرضا نورمحمدی در گفتگو با سایت رسمی باشگاه پرسپولیس گفت: در بازی‌های گوناگونی پرسپولیس توپ و میدان را در اختیار داشت اما در نهایت حوادث بازی با یک اشتباه داوری، نتیجه را به سود حریف ما کرد.

وی ادامه داد: در بازی با داماش یک پنالتی کاملا درست برای ما اعلام شد و کارشناسان هم روی این مساله تاکید داشتند. البته از نظر بازی می‌توانستیم بهتر باشیم اما آن شرایط هم دلایل خاص داشت. همه چیز هم به دربی مربوط نمی‌شد، هر چند که هر کاری کنیم بازی قبل از دربی تحت تاثیر آن قرار می‌گیرد. واقعیت این است که بچه‌ها استرسی هم برای حفظ نتیجه داشتند. ما در جام حذفی عالی کار کردیم اما هنوز گره لیگ باز نشده بود و این روی بچه‌ها فشار می‌آورد.

مدافع پرسپولیس درباره عدم حضورش در بازی با داماش و احتمال بازی در دربی خاطرنشان کرد: در خیلی از پست‌ها نمی‌توان گفت چه کسی بازی می‌کند. نیاز به گفتن نیست که آقا یحیی دست خودش را رو نمی‌کند و کسی نمی‌داند در ذهن او چه می‌گذرد. درباره بازی با داماش هم صلاحدید مربی اینطور بود. بازی کردن برای هیچیک از ما تضمین شده نیست. از سوی دیگر مربی برای هر بازی برنامه‌های خاص خودش را دارد.

نورمحمدی تصریح کرد: سه امتیاز بازی با داماش، فشار را تا حد زیادی از روی تیم کم کرد. متاسفانه مسائل داوری در حالی مطرح شد که پنالتی اعلام شده درست بود. پرسپولیس روی پای خودش ایستاده است. اگر قرار بود خارج از میدان مسابقه دنبال نتیجه باشیم الان در جاهای بهتری از جدول بودیم. حتی اگر در همان نیم فصل اول بعضی اشتباهات داوری نبود، الان در مکان‌های بالای جدول بودیم. مثلا در بازی دربی رفت می‌توانستیم برنده بازی و سه امتیاز باشیم. البته اشتباهات سهوی داوری همیشه بوده و هست و نباید بیش از حد به آن پرداخت.

مدافع پرسپولیس در پایان افزود: الان روحیه خوبی در تیم وجود دارد. انگیزه بچه‌های ما مضاعف است و ما روی هر دو جام تمرکز داریم و دربی بخشی از مسیر ما برای رسیدن به هدف ما است.

منبع:سایت رسمی باشگاه پرسپولیس

al7one

Registered User
لایک‌ها
541
خیلی ناراحت شدم خیلی ..
sad.gif
مهدوی کیا چی اونم نمیرسه؟

Last edited:

hdavoodh

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
16,196
من این پستا رو خوندم دپرس شدم بابا!!!!!
خب کریمی نیست واقعا حیف شد ... ولی حتما یحیی فکرشو میکنه و کسی میزاره که بتونه مفید باشه ... اگه بچه های تیم هم اندازه ما دپرس بشن بازی چی میشه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:f34r:
همه باید تلاش کنن جای کریمی و هر کی تو این بازی نیست پر بشه و همه موظف هستن بشدت بجنگن ... برد باید مال ما باشه .... جو دیپرشن رو ببریم بیرون از تاپیک ......
حالا همه با روحیه تشویق کنن ... امیدوارم نتیجه همونی باشه که تو فکر منه!!!!:p

hdavoodh

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
16,196
قاضي: اين بار به استقلال گل مي‌زنم

وي درباره عملکرد گذشته خود برابر استقلال به سايت باشگاه گفت: در فولاد که بودم مقابل استقلال يک پاس گل دادم. در ذوب آهن هم يک شوت
سنگين به تير دروازه آنها زدم. اگر کادر فني صلاح بداند و در بازي حاضر باشم سعي مي‌کنم وظايف خودم را طبق آنچه سرمربي مي‌خواهد انجام بدهم.
به عنوان يک فوروارد قطعا سعي مي‌کنم اين دفعه به تور دروازه بزنم.

f@rzad : اسم تیمها رو درست تایپ کنید .

گرامی کیبردم ماکروسافته اسپیس زیاد میزنه .... :blink:
خودِمونیم مثل عقاب بالای تاپیکیدا!!

Last edited:

jerii

همکار بازنشسته
لایک‌ها
9,663
امیدوارم داش مهدی بتونه از اول بازی کنه
چون بودن داش مهدی و ***** اون می تونه جای خالیه داش علی رو پر کنه!

قرقی؛باید دروازه بسته بمونه

13 (3).jpg

sadeghbb

Registered User
لایک‌ها
6,160
فوتبال منهای داور ! :دی
جالبه !!!

با اعمال اين قانون در آينده نزديك شاهد چنين صحنه‌هايي در ميادين فوتبال خواهيم بود:
- اصغر چی شد؟ چرا داری از زمین می‌ری بیرون؟!
- شما بازی کنین من یه فحش خیلی بد دادم خودمو اخراج کردم....
- اما ما که چیزی نشنیدیم...
- خودم شنیدم، گوشام از محسن قهرمانی هم تیزتره...
- آقا نگه دارین، ‌ بازی رو نگه دارین.
- چی شده؟
- من به کامبیز نیروی بیش از حد وارد کردم.
- ‌ای کلک پس تو بودی، هی گفتم خدایا این کیه داره به من نیروی بیش از حد وارد می‌کنه!
مربی: چه مرگته؟! چرا تک به تک رو نزدی؟
بازیکن: آفساید بود آقا. یه نیم بدن جلو‌تر بودم.

SherlockHolmes

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
825
بچه ها من آدم خوشبینی نیستم کلا ولی هیچ وقت به اندازه این دفعه مطمئن نبودم از بردمون ،میدونید چرا؟ چون کیفیت بازی ما از استقلال بالاتره ولی اونها تو جدول بالا ترن ،همین باعث میشه ببازن چون اگه جدول بر عکس بود اونها بازی رو میبستن چون میدونستن ضعیف ترن . ولی الان نه . علی کریمی هم مصدومیت اش یه جورایی عجیبه ولی اگه جمعه دیدید تو زمینه تعجب نکنید .

Six

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
605
منم از مصدومیت علی آقا خیلی ناراحت شدم، مخصوصا" وقتی شنیدم با همین شرایط هم اصرار به بازی کردن داشته.. اما فکر میکنم این اتفاق همون اندازه که ناراحت کنندست امیدوار کننده هم میتونه باشه، چرا که ممکنه این موضوع تو روحیه بازیکنان تاثیر بزاره و انزژی مضاعفی برای این بازی و پر کردن جای خالی کریمی ایجاد کنه که این میتونه باعث همون غیرت پرسپولیسی بین بازیکنان بشه تا به بهترین شکل بازی خودشون رو انجام بدند. :blush:

nani900

Registered User
لایک‌ها
81

[h=1]روایت ایمون زاید از هت تریک در دربی و بازی ۶ بهمن امسال: نیم فصل اول بی‌تابی می‌کردم در دربی بازی کنم/ در انتظار برد پرسپولیس هستم/ ۱۰ دقیقه ۳ گل آن هم با ۱۰ نفر؛ ما معجزه کردیم[/h]

مهاجم سابق پرسپولیس می‌گوید نمی‌تواند برای دیدن دربی 76 به تهران بیاید.

به گزارش خبرآنلاین؛ ایمون زاید که با هت تریک در دربی خودش را برای هواداران پرسپولیس جاودانه کرده، در مورد این شایعه که گفته می‌شود برای دیدن دربی 76 به تهران می‌آید می‌گوید:

«این یک بحث عجیب است که می‌گویند من قرار است به ورزشگاه آزادی بیایم. چنین امکانی وجود ندارد. ما پنجشنبه بازی داریم و نمی‌توانم جمعه در ورزشگاه آزادی باشم چون جمعه با

آلومینیوم تمرین ریکاوری دارم.»

او در مورد دربی رفت لیگ برتر دوازدهم هم می‌گوید: «زمان مانوئل ژوزه من در دربی فقط افسوس خوردم. دوست داشتم در ترکیب پرسپولیس باشم و بازی کنم. حتی حاضر بودم یک نیمه

به میدان بروم چون یک بار در دربی سه گل زده بودم و بی‌تابی می‌کردم که به زمین بروم. اما این اتفاق نیفتاد و خیلی ناراحت شدم. واقعا نمی دانم چرا با آن همه انگیزه ای که داشتم ،

مانوئل مرا 90 دقیقه روی نیمکت نشاند . اگر بازی می کردم با تجربه ای که داشتم حتما می توانستم گل بزنم.»

اما زاید تا همیشه خاطراتی شیرین از دربی سال قبل دارد از مسابقه ای که در آن هت تریک کرده بود ؛« آن شب برایم رویایی بود. راستش برای کل تیم رویایی و عجیب بود. باورتان نمی شود

اما هنوز یادم هست که چطور هم تیمی هایم می زدند و می رقصیدند. طرفداران در این یک سال هر جا من را می بینند از ان سه گل می گویند و آن 3 گل رابطه عمیقی میان من و هواداران

پرسپولیس ایجاد کرده است. یک رابطه عمیق عاطفی که عاشقش هستم.»

او از ان گل ها می گوید . از ده دقیقه باشکوه برای پرسپولیسی ها:«ما 10 نفره بودیم، دو بر صفر هم عقب بودیم. سعی و تلاش همه بازیکنان بود. قابل باور بود می‌بریم. من گل زدم ولی همه

بازیکنان تلاش کردند. همه عالی بودند. اولین گلی که زدم نوری پاس داد، می‌توانست بهترین پاس دنیا باشد. فرار کردم و کسی به گرد پایم نرسید. فکر کنم خیلی از تماشاگران این گلم را

ندیدند چون داشتند با ناراحتی از ورزشگاه می رفتند. ولی فریاد گل طرفداران انها را دوباره به ورزشگاه برگرداند. با آن گل همه ما دوباره به بازی برگشتیم. یک دقیقه بعد انگار معجزه شد

، سانتر مهدوی‌کیا بی‌نظیر بود. دقیقاً همانی بود که می‌خواستم. توپ امد روی سرم و دیگر هیچ کاری نمی توانستم بکنم غیر از گل زدن. من هم منطقی ترین راه را در پیش گرفتم. گل سوم

هم عالی بود. از موقعیت کرنر برای من توپ را فرستادند یک چرخش و بعد هم گل بیچاره استقلالی ها شوکه شده بودند. ولی طرفداران ما فکر کنم بهترین شب فوتبالی شان بود. این را می

گویم چمون خودم هم همین حس را داشتم حس تبدیل شدن به یک قهرمان.آن برد تا ابد در خاطره ها می ماند.»

او ادامه می دهد:« بعد از ان برد هر جا مردم مرا می دیدند از ان بازی می گفتند. راستش خیلی خوشحالم که لطف طرفدران پرسپولیس همیشه شامل حالم شده. این قدر در این تیم راحت

بودم که دوست دارم همیشه پرسپولیسی بمانم. این بار هم امیدوارم که آنها پیروز شوند .»

زاید در پاسخ به این سوال که «دوست داری در این دربی چه کسی گل بزند» می‌گوید: «نمی‌توانم در این مورد صحبت کنم. من فقط دوست دارم پرسپولیس برنده باشد. تنها کاری که من

می‌توانم انجام بدهم این است که در ترکیب آلومینیوم آن‌قدر خوب باشم که بتوانم پرسپولیسی‌ها را قانع کنم و دوباره به این تیم برگردم.»

به زاید می‌گوییم «خیلی‌ها معتقدند استقلال امسال قوی‌تر از پرسپولیس است» که او می‌گوید: «نه، چنین نظری ندارم. شاید پرسپولیس سال‌های قبل مهره کمتر داشت اما امسال بازیکنان

خوبی گرفته و کمبود مهره ندارد. هر ضعفی هم داشت، در نیم فصل جبران کرد. به نظرم دو تیم از نظر مهره برابر هستند. من انتظار دارم پرسپولیس این دربی را ببرد. دربی 76 را از تلویزیون

می‌بینم و در انتظار برد پرسپولیس هستم.»

خبر انلاین

بالا