• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب طرفداران پرسپولیس

e4lyas

Registered User
لایک‌ها
2,399
من از مصدومیت ها و نوع فشار اون اطلاعی ندارم اما واقعا نمیشه بازی کرد ؟ منظورم اینه که فشار بر روی بدن چه مقدار است ؟
خود کریمی اذعان بر این نداره که دردی نداره ؟

sasan s

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,123
سلام خدمت دوستان

من از مصدومیت ها و نوع فشار اون اطلاعی ندارم اما واقعا نمیشه بازی کرد ؟ منظورم اینه که فشار بر روی بدن چه مقدار است ؟

بحث کشیدگی ها بحث ساده ای نیست . فکر می کنم این بلایی بود که سر محسن خلیلی هم اومد . پاش مشکل داشت و بازی کرد و رباط پاره کرد و به نوعی فوتبالش تموم شد. نباید چنین بلایی سر داش علی هم بیاد.

شاد و پیروز باشید

sasan s

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,123
خوردبین:حسرت حضورنداشتن در شهرآورد شش تایی ها را می خورم

یکی ازقدیمی ترین پیشکسوتان باشگاه پرسپولیس می گوید،همیشه حسرت غیبت در شهرآورد شش تایی ها را می خورد.

ˈمحمود خوردبینˈ روز دوشنبه درگفت وگو با خبرنگار ایرنا، گفت:زمان شهرآورد سال 52 ( شهرآورد 6 تایی ها) بازیکن پرسپولیس بودم اما در آن سال به دلیل اینکه به همراه حسین کلانی سرباز بودیم مجبور شدیم برای مسابقات ارتش های جهان به شیراز برویم.

وی افزود: کلانی توانست خود را به این دیدار برساند اما به من اجازه ندادند و زمانی که از نتیجه با خبر شدم همیشه حسرت حضور در آن مسابقه را خوردم.

پرگل ترین دیدار این دو تیم شهرآورد 16 شهریور 1352 است که با نتیجه شش بر صفر به سود تیم پرسپولیس به پایان رسید.

خوردبین گفت :همیشه اعتقاد دارم که در شهرآورد تیمی برنده می شود که ازلحاظ روحی بالاتر باشد و خوشبختانه تیم ما توانسته در هفته های اخیر وضعیت خوبی پیدا کند.

وی ادامه داد: پیش بینی این بازی بسیار سخت است ولی امیدوارم پرسپولیس برنده این بازی دشوار باشد واطمینان دارم این برد می تواند به پرسپولیس کمک زیادی کند.

*** شهرآورد ها با سایر دیدارها فرق دارد

خوردبین گفت:همیشه درفوتبال ما سعی داشته اند که شهرآورد را بی اهمیت نشان دهند اما این دیدار با سایر دیدارها تفاوت دارد و نمی توان آن را معمولی نشان داد.

وی در پاسخ به این سئوال که آیا پیش از دربی ها مسئولان ورزش خواهان مساوی شدن این بازی بودند، تصریح کرد: بارها در جلسات پیش از بازی به عنوان نماینده پرسپولیس شرکت کرده اما حتی یکبار هم از ما نخواستند که این دربی را مساوی کنیم.

وی در خصوص صحبت های فتح اله زاده در شهرآوردی که پرسپولیس با 9 بازیکن مسابقه داد، گفت:هیچ یک از مباحثی که دراین رابطه مطرح شده صحت ندارد و ما حتی در آن بازی می توانستیم برنده بازی باشیم.

مدیرعامل استقلال چندی پیش ادعا کرد، درشهرآورد سال 78 که پرسپولیس 9 نفره شد به بازیکنان تیم او توصیه شده بود که حریف را 6 تایی نکنند.

سرپرست سابق تیم فوتبال پرسپولیس، اظهار داشت: کنترل نتیجه بازی به هیچ عنوان امکان پذیر نیست و در آن بازی استقلالی ها تمام تلاش خود را برای موفقیت کردند.

*** آرزو می کنم کریمی به شهرآورد 76 برسد

خوردبین در خصوص احتمال غیبت کریمی در دیدار شهرآورد، گفت: نرسیدن علی کریمی به شهرآورد برای پرسپولیس بسیار سخت خواهد بود و امیدوارم بازیکنان جایگزین جای او را پر کنند.

وی خاطرنشان کرد: امیدوارم مهدی مهدوی کیا به این بازی برسد زیرا اعتقاد دارم که در شهرآورد باید بازیکنان با تجربه به میدان بروند زیرا دربی جای بازیکنان بزرگ است.

خوردبین با تمجید از مهدوی کیا، اظهار داشت: مهدوی کیا آدم بسیار بزرگی است و متاسفانه در فوتبال ایران نمی خواهند بازیکنان با اخلاق را الگو قرار دهند.

وی افزود:همه در فوتبال ما فکر می کنند که بازیکنان الگو درک ندارند اما به هیچ عنوان به این شکل نیست. نداشتن حاشیه باعث شده الگویی چون وحید هاشمیان برای مربیگری به فوتبال آلمان برود. در فوتبال ایران به هرکسی که جنجالی تر باشد بیشتر توجه می شود.

*** اگر ‍ژوزه بود امیدی به برد پرسپولیس نداشتم

خوردبین خاطرنشان کرد: اطمینان دارم اگر مانوئل ‍ژوزه سرمربی پرسپولیس بود تیم ما در این دیدار حساس نتیجه نمی گرفت اما با حضور یحیی گل محمدی که خود شهرآورد را به خوبی به عنوان بازیکن لمس کرده است می توانیم در این دیدار نتیجه بگیریم.

*** گل هایم در شهرآورد همیشه جنجالی بود

مهاجم اسبق تیم فوتبال پرسپولیس گفت: سه گل در شهرآوردهایی که برای پرسپولیس بازی کردم به ثمر رسانده ام و 2 گل من بسیار جنجالی شد.

وی ادامه داد: گل هایم مشکوک به گل بود و زمانی که داور آن را صحیح اعلام کرد اعتراض شدید استقلالی ها را به همراه داشت. گل هایم در دربی بهترین خاطرات من از بازی های مقابل استقلال است.

خوردبین خاطرنشان کرد: زمانی که در دربی گلزنی می کنیم در میان هواداران جایگاه بسیار خاصی پیدا خواهیم کرد و فکر می کنم بازیکنان مانند زاید با گلزنی در این دیدار راه صد ساله را یک شبه طی کردند.

*** باخت ها بدترین خاطره من هستند

خوردبین در خصوص بدترین خاطرات خود از دربی، گفت: باخت های ما بدترین خاطره من از دربی بودند و به خصوص در یک بازی که با نتیجه سه بر صفر شکست خوردیم.

وی افزود: در این دیدار یک گل صدرصد را نتوانستم به ثمر برسانیم و آنقدر بعد از آن صحنه ناراحت بودم که نزدیک بود در پایان بازی سکته کنم.

*** تعصب بازیکنان باعث جذاب شدن شهرآوردها بود

خوردبین در پاسخ به این سئوال که چرا شهرآوردهای قدیمی جذاب تر بود، خاطرنشان کرد: تعصب بازیکنان باعث شده بود این بازی ها زیبا شود و در آن زمان اگر 2 میلیارد هم به من می دادند حاضر نبودم پیراهن استقلال را به تن کنم.

*** از بازیکنان پرسپولیس می خواهم از جان مایه بگذارند

خوردبین گفت: از بازیکنان پرسپولیس می خواهم برای موفقیت تیم محبوب مان از جان مایه بگذارند.

وی در خصوص نقاط قوت پرسپولیس در دیدار شهرآورد ، اظهار داشت: خط حمله ما نقطه قوت پرسپولیس است و می دانم نقطه قوت ما باعث پیروزی پرسپولیس می شود.

خوردبین اعلام کرد که حاظر نیست نقطه ضعف پرسپولیس را اعلام کند.

*** استقلال را با گل نوری شکست می دهیم

سرپرست سابق پرسپولیس، گفت: اطمینان دارم این بازی را با اختلاف یک گل و آن هم با گل ˈمحمد نوریˈ شکست می دهیم. امیدوارم بازیکن مورد علاقه من در این شهرآورد گلزنی کند و می دانم نوری با توانمندی های زیاد خود این کار را انجام می دهد.

خوردبین با انتقاد از ‍ژوزه، اظهار داشت: همان زمانی که این مربی نوری را از زمین بیرون گذاشت اعلام کردم که ژوزه چیزی از مربیگری نمی داند.

دیدار تیم های فوتبال استقلال و پرسپولیس در هفته بیست و سوم لیگ برتر باشگاه های ایران ساعت 15 روز جمعه ششم بهمن در ورزشگاه آزادی تهران برگزار می شود.

منبع :ایرنا

محسن خلیلی: می‌توانستند مثل جباری از من هم حمایت کنند/ دوست دارم کریمی به داربی برسد

مهاجم سابق پرسپولیس با گلایه از مسئولان این باشگاه می‌گوید پرسپولیسی‌ها می‌توانستند همانند مجتبی جباری از او حمایت کنند.

محسن خلیلی در گفت‌وگو با خبرنگار ورزشی خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، درباره داربی 76، خاطرات خود از بازی برابر استقلال، گلایه‌هایش از مسئولان باشگاه پرسپولیس و شرایط کنونی خود صحبت کرد.

* چهار روز دیگر به هفتاد و ششمین داربی پایتخت باقی مانده است. به عنوان بازیکنی که در چند بازی برابر استقلال حضور داشتی، با شنیدن نام داربی چه احساسی پیدا می‌کنی؟

وقتی اسم داربی می‌آید یک بازی پر از هیجان، سرنوشت‌ساز و همچنین کری‌خوانی به ذهن هواداران می‌آید. مدت زیادی از اولین تجربه من در داربی می‌گذرد اما باز هم صحبت کردن درباره آن جالب است. وقتی به پرسپولیس آمدم کسی نمی‌گفت که امسال برای ما خوب گل بزن یا آقای گل لیگ شو. همه از من می‌خواستند که مثل فصل قبل که در سایپا در دو بازی رفت و برگشت به استقلال گل زده بودم، باز هم به این تیم گل بزنم. آن‌ها به من می‌گفتند که مهم نیست امسال چندم می‌شویم بلکه مهم این است که دو بازی رفت و برگشت را از استقلال ببریم. این موضوع برای خودم عجیب و غریب بود اما وقتی برای اولین بار در داربی بازی کردم و جو ورزشگاه را دیدم کاملا متوجه شرایط شدم. نمی‌شود گفت این بازی مثل سایر بازی‌های دیگر سه امتیاز دارد. این جمله‌ی کلیشه‌ای واقعا برای داربی مصداق ندارد. داربی بازی‌ای است که مردم با آن در طول یک سال زندگی می‌کنند و برای هم کری می‌خوانند. مثلا به همدیگر می‌گویند که اگر 10 باخت هم داده باشیم شما را در داربی برده‌ایم. به خاطر همین فشارها و حساسیت‌ها روی بازیکنان است که داربی جذابیت خود را از دست می‌دهد. به نظر من هواداران باید حق بدهند که خودشان باعث می‌شوند کیفیت این بازی پایین بیاید. بالاخره باید قبول کنیم که مردم ایران احساسی هستند و این موضوع به بازیکنان هم منتقل می‌شود.

* در آن سال در هر دو بازی رفت و برگشت به استقلال گل زدی.

در کل یکی از محاسنی که من داشتم این بود که از ابتدای شروع فوتبالم هیچ وقت تحت تاثیر جو ورزشگاه قرار نمی‌گرفتم. وقتی وارد زمین می‌شدم هدفم خوب بازی کردن و گل زدن بود. تمام تمرکزم هم روی بازی بود و زیاد به تماشاگران و شعارهای آن‌ها فکر نمی‌کردم. شاید به همین خاطر بود که همیشه از تک موقعیت‌ها بهترین استفاده را می‌کردم. شاید بعضی از بازیکنان به این شعارها توجه کنند و حواس‌شان پرت شود اما من همیشه حواسم به بازی بود.

* بعد از اینکه در بازی برگشت به استقلال گل زدی خوشحالی‌ات را به شیوه خاصی به هواداران حریف نشان دادی. این کارت دلیل خاصی داشت؟

در آن بازی به خاطر شرایطی که وجود داشت، من پشت سر نیکبخت که مهاجم نوک بود بازی می‌کردم. در آن بازی به صلاحدید افشین قطبی و علی‌رغم میل باطنی‌ام در آن پست بودم اما به تصمیم مربی احترام می‌گذاشتم، به همین خاطر در نیمه نخست زیاد موقعیتی نصیبم نشد اما در نیمه در یک صحنه پشت دفاع استقلال فرار کردم و با طالبلو تک به تک شدم. شاید همه در آن لحظه فکر می‌کردند که من طالبلو را دریبل می‌کنم و خود وحید هم همین انتظار را داشت. اما من با پای غیر تخصصی‌ام یک ضربه چیپ زدم و آن توپ گل شد. آن گل یکی از بهترین لحظه‌های زندگی من بود چرا که برایم خیلی مهم بود که لقب رفت و برگشت را که فصل قبل به دست آورده بودم، از دست ندهم.

* خاطره بدی از داربی داری؟

اصلا خاطره بدی ندارم. بعد از آن بازی در چشم هواداران می‌دیدم که از عملکرد من راضی هستند و می‌گفتند محسن، کار خودش را کرده است. اما توقع‌شان از من بالا رفت. با این حال برای سال‌های بعد دیگر نتوانستم در داربی باشم چرا که در بازی تیم ملی با سوریه آسیب دیدم و از آن به بعد نتوانستم به شرایط ایده‌آل خودم برگردم. کسی هم در این میان به من کمک نکرد. من از مسئولان و مربیان پرسپولیس انتظار داشتم. چطور زمانی که گل می‌زدم آن‌ها خوشحال بودند و از من انتظار داشتند که وقتی تیم عقب است کمک‌شان کنم و پرسپولیس را از بحران خارج کنم اما وقتی من به حمایت نیاز داشتم خیلی راحت از من گذشتند. بعد از فصلی که مصدوم شدم به عنوان آخرین بازیکن به پرسپولیس رفتم. سال بعد از آن در نیم فصل دوم برای پرسپولیس عملکرد خوبی داشتم و در مجموع حضورم در بازی‌های لیگ و جام حذفی 11 گل زدم اما با وجود این باز هم به من اعتماد نشد. این نشان می‌دهد که فقط بازیکنان را در اوج می‌خواهند. زمانی که به استیل آذین رفتم هم آخرین بازیکن این تیم بودم. با این حال همه چیز گذشته و من انتظاری از کسی ندارم. هواداران پرسپولیس از خیلی‌ها قدرشناس‌تر بودند. باید از آن‌ها تشکر کنم چرا که هرچه دارم از آن‌هاست. جا دارد بگویم که برایم خیلی عجیب بود که وقتی با پیراهن مس کرمان به پرسپولیس گل زدم هواداران من را تشویق کردند. این نشان می‌دهد که آن‌ها دوست داشتند من به پرسپولیس برگردم.

* صحبت‌های تو در حالی است که در فوتبال ایران بازیکنان دیگری هم این مصدومیت‌ها را تجربه کرده‌اند. برای مثال باشگاه استقلال همیشه از مجتبی جباری حمایت کرده است.

به هر حال کسی نخواست که مثل مجتبی جباری به من کمک کند. شاید در این جا بشود از مسئولان استقلال تشکر کرد که همیشه صبر کردند و به جباری کمک کردند تا به میدان بازگردد و به این تیم کمک کند. شاید به همین خاطر است که کمتر پیش می‌آید پرسپولیس بازیکن خیلی قدیمی در تیمش داشته باشد. الان شرایط به گونه‌ای است که در استقلال بحث بر سر بازوبند کاپیتانی است. این یعنی اینکه کاپیتان‌های این تیم هر کدام 6 – 7 سال سابقه حضور در استقلال را دارند اما در پرسپولیس بازیکنی که یک سال است آمده بازوبند را می‌بندد.

* البته بعد از اینکه به پرسپولیس گل زدی، گریه هم کردی. کاری که کمتر در میان بازیکنان ایرانی دیده‌ایم.

این عقیده شخصی من بود. نمی‌شود گفت هر بازیکنی که به تیم سابقش گل می‌زند باید ناراحت شود و گریه کند. من از این ناراحت شدم که به تیمی گل زدم که در آن آقای گل شده بودم و از همان تیم به تیم ملی رسیده بودم. وقتی دیدم هواداران پرسپولیس من را تشویق می‌کنند بغضم گرفت که چرا نمی‌توانم با این هواداران شادی کنم. من هیچ موقع برای بازگشت به پرسپولیس فشار نیاوردم و کسی را زور نکردم که به این تیم برگردم. با خودم گفتم هر موقع خودشان دوست داشته باشند برمی‌گردم. اما این اتفاق نیفتاد. همان طور که پارسال در زمان مربی‌گری حمید استیلی پرسپولیس یک جای خالی داشت اما سعی نکردند به یک پرسپولیسی کمک کنند و من هم موقعیت بازگشت به این تیم را از دست دادم و یک نیم فصل بیرون ماندم. صحبتی که الان به یک پرسپولیسی می‌توانم بکنم این است که همیشه هوای تیمش را داشته باشد. این روزها می‌بینم برخی پیشکسوتان به مربیان انتقاد می‌کنند یا برعکس آن هم رخ می‌دهد. در حالی که این خوب نیست و همدلی و پشت هم بودن باعث موفقیت می‌شود. واقعا وقتی مجتبی جباری را می‌بینم افسوس می‌خورم. پرسپولیسی‌ها حتی یک بار هم به من نگفتند که بیا تا کمک کنیم به شرایط خوبت برگردی. با این حال امیدوارم دیگر بعد از این چنین اتفاقی برای هیچ بازیکنی نیفتد و مثل مجتبی جباری‌ها و کیانوش رحمتی‌ها از بازیکنان‌مان حمایت کنیم. شاید ما که اینقدر ادعا داریم بازیکنان‌مان باید حرفه‌ای شوند بهتر باشد به مسوولان و مربیان‌مان بگوییم که باشگاه اوساسونا را سرلوحه کار خود قرار دهند که چطور بعد از مصدومیت مسعود شجاعی از این بازیکن حمایت کرد و فقط لیونل مسی و کریستیانو رونالدو را برای بازیکنان مان مثال نزنیم.

* این روزها بحث‌هایی درباره توصیه مسئولان به مربیان و بازیکنان پرسپولیس و استقلال برای مساوی شدن برخی از بازی‌های این تیم مطرح می‌شود. آیا در بازی‌های شما هم چنین اتفاقی افتاد؟

اصلا چنین چیزی وجود نداشت. در سه بازی‌ای که من مقابل استقلال انجام دادم، چنین چیزی ندیدم. مثلا در بازی رفت که گل زدم شیث رضایی که باید تعویض می‌شد، در دقیقه 85 سانتر کرد و من از میان 5 نفر گل زدم. چطور می‌شود آن اتفاق هماهنگ شده باشد؟ فقط همین بحث وجود داشت که بازیکنان دو تیم آرامش خود را حفظ کنند و به تیم و هواداران حریف توهین نکنند.

* داربی 76 را چطور می‌بینی؟ پرسپولیس و استقلال هر دو در هفته‌های گذشته شرایط خوبی داشته‌اند.

واقعیت این است که پرسپولیس، امسال بهترین‌های لیگ و تیم ملی را که رویانیان آن‌ها را به خدمت گرفته در اختیار دارد. شاید بزرگ‌ترین مشکل پرسپولیس در نیم فصل اول این بود که بازیکنان دوست نداشتند برای ژوزه بازی کنند و آن مربی به گونه‌ای روی اعصاب بازیکنان بود. همین الان هم نمی‌شود گفت که پرسپولیس عالی شده است. در یک بازی 6 گل می‌زند و یک بازی را به زور می‌برد. بنابراین شرایط همان است، فقط بازیکنان دوست دارند بازی کنند اما آن موقع نمی‌خواستند. با این حال صحبت‌های من دلیل بر ضعف یحیی گل‌محمدی نیست. او یک مربی بادانش و آینده‌دار است. اما در کل پرسپولیس به آرامش خوبی رسیده است. اصلا نمی‌توان درباره برنده داربی صحبت کرد. در این بازی هر بازیکنی که تمرکز نداشته باشد، تیمش لنگ می‌زند. تیمی که بازیکنانش بیشتر تمرکز داشته باشند، شانس بالاتری برای پیروزی دارد، البته هر دو تیم بازیکنان باتجربه‌ای در داربی‌ها دارند. شاید نیمکت استقلال هم باتجربه‌تر باشد اما در نهایت این بازیکنان هستند که نتیجه را تعیین می‌کنند.

* غیبت علی کریمی چقدر در کار پرسپولیس تاثیرگذار خواهد بود؟

بدون شک کریمی مهره‌ی تاثیرگذاری است و نمی‌شود گفت بود و نبودش فرق نمی‌کند. به عنوان یک پرسپولیسی دوست دارم او در این بازی حضور داشته باشد. حتی شده برای یک نیمه به میدان برود. چرا که حضورش یک وزنه برای پرسپولیس و یک فشار روحی برای تیم حریف است.

* درباره وضعیت خودت هم صحبت کن.

من سال بعد هم با صبای قم قرارداد دارم. چیزی که برای خودم عجیب بود این بود که به من بازی ندادند و بدون اینکه آمادگی من را ببینند گفتند در لیست مازاد قرار داری. البته من از چند تیم شهرستانی پیشنهاد داشتم اما می‌خواستم در تهران به فوتبالم ادامه دهم و به خاطر شرایط زندگی شخصی خودم و اینکه تازه متاهل شده‌ام از این تیم‌ها عذرخواهی می‌کنم. منتظرم ببینم وضعیتم چطور می‌شود. این شرایط برایم خیلی سخت است اما باید صبر کنم. فعلا با مربی بدنسازم انفرادی تمرین می‌کنم. دوست ندارم به این فکر کنم که مرفاوی به خاطر مشکلات رنگی من را کنار گذاشته، مثبت فکر می‌کنم خیلی‌ها هم به من گفتند که مرفاوی حداقل می‌توانست بازی‌ات را ببیند و بعد بگوید به تو نیاز ندارم. با این حال من هیچ ذهنیت منفی درباره تیم ندارم و شاید مجبور شوم تا آخر فصل بیرون بمانم.

* در این رابطه اعتراضی به مسوولان باشگاه نکردی؟

من با باشگاه هیچ مشکلی ندارم و باشگاه هم برخلاف کادر فنی موافق جدایی‌ام نبود. با این وجود منتظرم ببینم شرایطم چگونه می‌شود.

منبع: ایسنا

sasan s

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,123
نشست هیات مدیره برگزار شد/موافقت رویانیان برای تداوم فعالیت در پرسپولیس/ از کادرفنی و بازیکنان تقدیر شد

نشست هیات مدیره باشگاه پرسپولیس درحالی امروز برگزار شد که محمد رویانیان با درخواست اعضای برای ادامه قدرتمندانه فعالیتش موافقت و اعلام کرد با تمام وجود در خدمت خانواده بزرگ پرسپولیس خواهد بود.

به گزارش خبرنگار مهر و به نقل از سایت باشگاه پرسپولیس، نشست اعضای هیات مدیره باشگاه پرسپولیس عصر امروز یکشنبه با ریاست فداحسین مالکی برگزار شد.

بهروز منتقمی قائم مقام باشگاه پرسپولیس در خصوص این نشست گفت: نشست بسیار خوبی بود که در این نشست تمامی اعضا حضور داشتند و از زحماتی که مهدی تاج به عنوان عضو هیات مدیره و رئیس سازمان فوتبال پرسپولیس طی ماه‌های گذشته متحمل شده، قدردانی کردند.

وی افزود: اعضای هیات مدیره تشکر ویژه‌ای از یحیی گل‌محمدی، بازیکنان، سایر اعضای کادر فنی و تیم به واسطه نتایج و موفقیت‌های اخیر داشتند که مقرر شد بنده این موضوع را از طریق رسانه‌ها اعلام کرده و با حضور در تمرینات تیم، مراتب تقدیر و تشکر اعضای هیات مدیره را به سرمربی و تمامی اعضای تیم اعلام کنم.

قائم مقام باشگاه پرسپولیس افزود: یکی از موارد مهم مورد گفتگو در این جلسه این بود که اعضای هیات مدیره خواهان تداوم و استمرار فعالیت‌های مدیرعامل باشگاه شدند و از آقای رویانیان خواستند با تمام قدرت به فعالیتش ادامه دهند. مدیرعامل باشگاه پرسپولیس نیز در این راستا به اعضای هیات مدیره اعلام کرد با تمام وجود در خدمت خانواده بزرگ پرسپولیس خواهد بود.

منتقمی تصریح کرد: دیگر بحث مطرح شده در این نشست حفظ حرمت‌ها در ورزشگاه‌ها از سوی هواداران پرسپولیس بود که اعضای هیات مدیره ابراز امیدواری کردند شاهد احترام متقابل تماشاگران نسبت به یکدیگر و همچنین مسئولان و اعضای باشگاه‌ها و تیم باشیم.

وی همچنین افزود: اعضای هیات مدیره از هواداران پرسپولیس به واسطه حمایت‌های همه جانبه از تیم و باشگاه در فصل جاری رقابت‌های لیگ برتر تشکر و قدردانی کرده و ابراز امیدواری کردند پرسپولیس در سایه حمایت هواداران بتواند در نیم فصل دوم انتظارات به حق آنها را برآورده کند.

قائم مقام باشگاه پرسپولیس در پایان گفت: همدلی و همراهی تمامی اعضای هیات مدیره، معاونان باشگاه و سایر اعضای خانواده بزرگ پرسپولیس در ادامه فصل و حمایت همه جانبه آنها از تیم و بویژه بازی‌های پیش رو نیز از جمله مواردی بود که در این جلسه درباره آن صحبت شد و در دستور کار قرار گرفت.

فداحسین مالکی، علی پروین، محمدحسین نژادفلاح، محمد رویانیان مدیر عامل و بهروز منتقمی قائم مقام باشگاه پرسپولیس از حاضران در این نشست بودند.

منبع: خبرگزاری مهر

sasan s

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,123
مثلث ویرانگر پرسپولیس که ۱۷ گل به استقلال زد

همایون بهزادی، حسین کلانی و صفر ایرانپاک 3 مهاجم بزرگ پرسپولیس در دهه پنجاه، کابوس مدافعان و دروازه بان های استقلال بودند که موفق به زدن 17 گل به این تیم شدند.

IMAGE634943299489829003.jpg

به گزارش خبرآنلاین، این 3 بازیکن مشهورترین مثلث تاریخ دربی هستند که بیشترین گل را نیز به ثمر رسانده اند. بهزادی در 10 بازی 4 گل، کلانی در 11 بازی 6 گل و ایرانپاک در 12 بازی 7 گل به استقلال زدند و در مجموع این 3 بازیکن طی 33 بازی 17 گل به ثمر رسانده اند که آمار فوق العاده ای در دربی است.

منبع: خبرآنلاین

sasan s

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,123

اسم کامل این بازیکن جدید vlatko grozdanoski هست و این هم صفحه ویکی پدیا این بازیکن هست.

جالبه که الان اسم تیم فعلیش رو هم زده پرسپولیس

این هم عکسش :

chwpm0vrecosozjqzowv.jpeg

توضیحات : توی سایت ترانسفر مارکت قیمتش 250000 یورو اعلام شده و توانایی بازی در پستهای هافبک وسط ، هافبک هجومی و هافبک راست رو هم داره.
از ابتدای سال 2013 قراردادش تموم شده و فعلا بدون تیم هست. 50 بازی ملی برای مقدونیه و 4 گل هم به ثمر رسونده.

Last edited:

sasan s

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,123

همین خبر به نقل از فارس

تلاش برای حضور بازیکن مقدونی در دربی 76

برای امضای قرارداد نهایی با پرسپولیس، ولادکو تست پزشکی داد

به گزارش خبرگزاری فارس، با تصمیم یحیی‌گل محمدی سرمربی پرسپولیس مسئولان این باشگاه برای رفع نقاط ضعف خود در جناح راست چند گزینه خارجی را مد نظر قرار دادند اما با تأیید گل‌محمدی ولادکو گروزانسکی اهل کشور مقدونیه که سابقه بازی در تیم داماش گیلان را هم دارد صبح امروز به ایران آمد و پس از توافقات اولیه دقایقی قبل تست پزشکی داد، در صورتی که این بازیکن در تست پزشکی مشکلی نداشته باشد با اخذ قراردادی تا انتهای فصل به پرسپولیسی‌ها اضافه می‌شود .

این بازیکن در جناح راست بازی می‌کند و سابقه حضور در تیم‌های اروپایی نیز داشته است. مسئولان باشگاه پرسپولیس در تلاش هستند تا او را تا قبل از دربی 76 قرمزپوش کنند و به همین دلیل حتی مقدمات دریافت ITC او را محیا کرده‌اند.

sasan s

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,123
تو ویکی نوشته قبلا عضو داماش ایرانیان بوده :hmm:

کلا باشگاههای قبلیش تعریفی نداره ، فکر کنم معروفترین باشگاهش آ ای ال لیماسول قبرس باشه و بعدش هم لیائونینگ چین .
ولی برام جالبه که یه همچین بازیکنی چقدر هم بازی ملی داره. شاید هم دلیلش سطح پایین فوتبال مقدونیه باشه.

hamed 1369

Registered User
لایک‌ها
173
کسی از بازیاش تو داماش یادش هست ؟ چطور بازیکنی هست ؟ تکنیکی سرعتی یا قدرتی ؟ امار پاس گلش که خوبه

sasan s

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,123
کسی از بازیاش تو داماش یادش هست ؟ چطور بازیکنی هست ؟ تکنیکی سرعتی یا قدرتی ؟ امار پاس گلش که خوبه

من بازیی از این اصلا یادم نمیاد بعد هم زده تیم داماش ایرانیان ، این داماش ایرانیان فکر کنم منظور تیمی هست که توی لرستان( دسته یکی) هست و نه تیم لیگ برتری داماش که توی گیلانه.

از پستهایی که بازی میکنه بر نمیاد بازیکن قدرتی باشه. بیشتر باید تکنیکی و سرعتی باشه به نظرم.

nilson

Registered User
لایک‌ها
827

فکر میکنم که علی کریمی کشیدگی داده باشه ! اگر اینطور باشه خوب درد کشیدگی اذیت کننده هست نسبت به گرفتگی ( البته نظر من اینه ) اما طوری هست که بشه بازی کرد . اصل موضوع این هست که کشیدگی آسیب دیدگی بسیار جدی ای هست و اگر دوره نقاهت طی نشه حتی منجر به پارگی و در بدترین حالت : خداحافظ فوتبال برای همیشه هست ! که من فکر نمیکنم نه هیچکدوم از ماها و نه بازیکن های تیم راضی به این باشیم که علی کریمی در دربی بازی کنه ، ولو اینکه ستاره باشه و مثل همیشه همه کار کنه و در نهایت 6 -0 هم ببریم ولی بعدش دیگه نتونه بازی کنه !
هدف تیم ما و برنامه تیم یک برنامه و هدف بلند مدت هست و ما علی کریمی رو برای بازی های دیگه لازم داریم . من مطمئنم در دربی نتیجه برای ما هست چون ما قشنگ تر و حساب شده تر بازی میکنیم و یادمون نره همیشه هر 11 نفری که توی هر بازی میرن توی زمین تمام تلاششون رو میکنن پس نباید بازیکن محور و متکی به 1 یا 2 نفر باشیم . پرسپولیس با 11 نفر بازیکن + ذخیره ها ، کادر فنی و میلیون ها هوادار پرسپولیس شده . ما پرسپولیس زلزله هستیم :wub::thumbsup:

Last edited:

lilyrose

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
8,207

اسم کامل این بازیکن جدید vlatko grozdanoski هست و این هم صفحه ویکی پدیا این بازیکن هست.

جالبه که الان اسم تیم فعلیش رو هم زده پرسپولیس

درود بر دوستان عزیز :happy:

این ویدیو رو توی پیج های پرسپولیسی گذاشتن. کیفیت کار این بشر شگفت زده مان کرد :دی

GROZDANOSKI VLATKO CHINA MIX - YouTube

sadeghbb

Registered User
لایک‌ها
6,160
[h=2]به مدت 6 ماه /قرار داد هافبک مقدونیه ای با پرسپولیس به ثبت رسید[/h]
چه جالب قراردادش چند ماهه ؟! 6 6 6ماهه :lol:

ایران سلام

Registered User
لایک‌ها
116
با نبودن کریمی واقعا دچار مشکل میشیبم چون ممد نوری هروقت کریمی کنارش نیست بازیش اصلا نمیگیره
از هادی نوروزی هم به خاطظر دوندگی و قاضی به خاطر قدرت سر زنی در قابل حنیف و منتظری و صادقی باید استفاده کنه
گوش های استقلال هم همیشه مشکل داشتن و روز خوب رضایی باشه میتونه برای پرسپولیس بسیار خوب باشه
حقیقی هم خط میانی بازی کردنش برامون مفیده چون جنگندگی و قدرت فیزیکی بالایی داره

hdavoodh

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
16,196
تذکر متخصصان ارتوپدي به کريمي

برخي از متخصصان ارتوپدي به علي کريمي تذکر دادند اگر بخواهد در دربي 76 با همين شرايط بازي کند کارش به جراحي و شايد اتفاقات بدتر بکشد.

درخواست بازيکنان پرسپوليس از کريمي

بازيکنان تيم پرسپوليس از گل‌محمدي خواسته‌اند تا کريمي با وجود از دست دادن دربي تا روز جمعه کنار آنها باشد.
اين درخواست بازيکنان مورد موافقت کريمي قرار گرفته است.

گزارش تمرين پرسپوليس

* از نکات تمرين امروز آمادگي بالاي محمد قاضي بود.

*گل‌محمدي در ابتداي تمرين به مدت 10 دقيقه با بازيکنان در خصوص دربي به گفت‌وگو پرداخت.

*غلامرضا رضايي نيز در تمرين امروز بسيار آماده نشان داد.

*بازيکناني که بنا به دلايلي همراه قرمزپوشان صبح امروز به کرج نرفته بودند قبل از شروع تمرين خود را به اردوي
قرمزپوشان ملحق کردند. اين بازيکنان نوري، نورمحمدي، سعيد عزيزيان، مربي پرسپوليس و مهرداد پولادي بودند

*کادر پزشکي پرسپوليس براي بازيکنان يک تغذيه ويژه غذايي تا قبل از دربي در نظر گرفته است.

* حضور کليه بازيکنان در اين اردو الزامي است و به هيچ بازيکني مرخصي داده نمي شود.

بالا