• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب طرفداران پرسپولیس

sasan s

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,123
به نظر من تماشاگرای پرسپولیس امروز با این که تعدادشون زیاد بود ولی خیلی بی حال بودن نمی دونم اینا چرا اینجورین!
نميدونم شايد اين خاصيت ايراني ها باشه ، بعد از اينكه به اقتدار تيم محبوبش خدشه وارد ميشه به جاي اينكه هيجان و شور بيشتري داشته باشه به وادي سكوت ميره . دقيقا برعكس تماشاگران ژاپني كه تا آخرين لحظه اميدوارانه تيم محبوبشون رو تشويق مي كنند. ديروز تا زماني كه پرسپوليس جلو بود و سپاهان عقب هم تيم بهتر بازي مي كرد هم تماشاچي بهتر تشويق ميكرد ، ولي بعد از اينكه شرايط برعكس شد هم تمركز تيم به هم خورد هم تماشاگران خاموش شدند.
پ.ن: معلوم نيست ليدرها توي اينگونه شرايط چه وظيفه اي دارند؟

amin_lili

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
پس خوب شدش که بازی رو ندیدم ..................این خیابانی گوله نمک چشماش .....مثال معروفشم بازی نیجریه و ایتالیا تو ی جام جهانی آمریکاست ...........نیجریه دو گل جلو بودش همچین گفت ایتالیایی ها چمدونشونو بست سوار هواپیما شدن همون موقع ایتالیا گل زد پشت سر هم و برنده شدش و داغ مرحله بعد روی دل نیجریه موندش

امروز نشد ولی مطمئنا دفعه بعد اینجا جشن قهرمانیه تیم رو میگیریم​

البته تا جایی که من یادم میاد مسابقات جام جهانی 94 امریکا رو استادِ آقای خیابانی ( در زمینه چرت و پرت گویی) یعنی آقای بهرام شفیع گزارش می کرد و جهانگیر کوثری هم مفسر بود . اون موقع هنوز خیابانی گزارشگر نشده بود. یادش بخیر 4 صبح می نشستیم پای بازی ها و چه حالی می کردیم با روبرتو باجو و توماس برولین . آخی یادش بخیر .:cool:

iced earth

کاربر فعال سینما
کاربر فعال
لایک‌ها
180
جلسات علنی ومخفیانه با مدیرعامل پرسپولیس
خاكپور جانشين استيلي؟
رفت و آمدهاي مشكوك محمد خاكپور به باشگاه پرسپوليس شايعات زيادي را براي حضور او در فصل آينده مطرح كرده تا جايي كه روز پنجشنبه چند روزنامه ورزشي از اين خبر دادند كه در ليگ هشتم او در كنار حميد استيلي روي نيمكت مي‌نشيند ولي اين خبر خيلي زود از سوي خاكپور تكذيب شد: «من يك آشنايي 20 ساله با حبيب كاشاني دارم و وقتي فهميدم بيمار است، به او سر زدم. روز پنجشنبه هم كه يكديگر را ملاقات كرديم، در مورد همه چيز صحبت كرديم و بحث خاصي در مورد پرسپوليس فصل آينده يا اينكه بخواهم جانشين چه كسي شوم را مطرح نكرديم. در ضمن آقاي كاشاني آنقدر مدير باهوشي هست كه تمام تمركزش روي بازی های آينده باشد و وقت را براي فصل آينده نگذارد».
محمد خاكپور كه مدعي است تا چند روز ديگر ايران را ترك مي‌كند، در حالي كه تكذيب مي‌كند ولي مذاكراتي با كاشاني داشته و حتي در آخرين جلسه‌اي كه با او داشته، تأكيد كرده تفاوت‌هاي زيادي با حميد استيلي در تفكرات فوتبالي دارد و ترجيح مي‌دهد در كنار او كار نكند كه مدير عامل هم گفته هيأت مديره مخالف سرسخت استيلي است و او را نمي‌توانند براي فصل آينده حفظ كنند.اين خبرها در حالي مطرح مي‌شود كه حميد استيلي براي فصل آينده در حال جمع كردن بازيكن است و خودش مي‌گويد خاكپور قرار است در كنارش باشد ولي يار قديمي قول‌هاي ديگري گرفته.

F A R A M A R Z

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,642
نمی دانم چرا موهایم سفید می شود
سرمربی تیم فوتبال پرسپولیس تاكید كرد: علت ضعف پرسپولیس در نیمه دوم بازی مقابل برق شیراز، مسائل روحی و روانی بود، نه افت بدنی.
افشین قطبی، امروز در گفتگوی اختصاصی با خبرنگار پایگاه اطلاع رسانی شبكه خبر، وقتی مقابل 70 هزار نفر با یك گل از میهمان پیش می افتی و سپس تیم عقب نشینی می كند، باید گفت كه نتیجه بازی دیروز قابل پیش بینی بود.

سرمربی پرسپولیس اضافه كرد: وقتی كه حواس بازیكنان بیشتر به نتیجه بازی سپاهان و صباباتری بود، استرس بی جا به فوتبالیست ها وارد می شد.

قطبی تصریح كرد: از بازی هفته گذشته مقابل سپاهان، دست عبرت نگرفتیم و به خاطر نسپردیم كه هفته قبل، سپاهان چگونه مقابل برق نتیجه را از دست داد.

سرمربی تیم پرسپولیس تاكید كرد: 90 دقیقه كنار زمین، مردم و زنده شدم، ولی متاسفانه به حرف های من گوش نکردند و تیم، بعد از گل عقب رفت و به برق اجازه داد به دروازه تیم ما نزدیك شود.

قطبی خاطرنشان كرد: وقتی كه ما 10 موقعیت خود را به گل تبدیل نمی كنیم و برق یك موقعیت خود را به ثمر می رساند، معلوم است كه روند بازی به چه صورت می شود.

سرمربی تیم فوتبال پرسپولیس در پاسخ به این پرسش كه "چرا وقتی در نخستین روز كه به ایران آمدی، موی سفید نداشتی، ولی اكنون كاملاً این موها در سیمای شما دیده می شود"، گفت: نمی دانم چرا موهایم سفید می شود، ولی من 44 سال سن دارم و اگر موهایم سفید شود، به یكباره سفید می شود.

قطبی تاكید كرد: با این موها خوش تیپ تر شدم .

سرمربی پرسپولیس، درباره محبوبیت خود در میان مردم ایران، تصریح كرد: مردم به من لطف زیادی دارند. همه دیروز دیدند كه من در كنار زمین، جان خود را فدا كردم، ولی متاسفانه نشد كه برنده بازی باشیم.

قطبی تاكید كرد: وقتی صداقت داری و به همه احترام می گذاری، همین تاثیر را هم برایت به ارمغان خواهد داشت.

سرمربی پرسپولیس افزود: امسال پرسپولیس، فوتبال زیبا و جدیدی را به نمایش گذاشته است و در مقایسه با گذشته، تغییرهای زیادی در تیم شاهد بودیم. البته همیشه نتوانستیم این فوتبال را به اجرا بگذاریم، ولی برخی از اوقات صحنه هایی از آن را به نمایش گذاشتیم.

قطبی تاكید كرد: اگر شش امتیاز از پرسپولیس كم نمی شد، هم اكنون قهرمان لیگ برتر بودیم و استرسی كه در اثر كم شدن این شش امتیاز به تیم آمد و انگیزه ای كه به دیگر تیم های تزریق شد، خیلی فضا را عوض می كند.

سرمربی تیم فوتبال پرسپولیس ادامه داد: شما فرض كنید هم اكنون پرسپولیس 4 امتیاز جلو است و دو بازی در خانه دارد، در این شرایط، قهرمانی دیگر تمام و قطعی شده است.

منبع : شبکه خبر
http://www.irinn.ir

taj_ss_abieteh

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
حالا همه استرس بازی یک طرف این خرس استقلالی جواد خیابانی هم یک طرف!
نمی تونست جلوی خودش را بگیره وقتی برق صاحب موقعیت می شد ذوق می کرد!

قال جواد خیابانی: تیم یکدست پوش قرمز!:D

من تاحالا اينجا پست نداده بودم . ولی آخه يه چيزی ميگين که ديگه نميشه جواب نداد . کی گفته خيابونی استقلاليه؟؟؟ ديگه همه عالم و ادم ميدونن خيابونی لنگيه . تا اونجايی که من ديدم همش به نفه شما گزارش ميکنه . هی از هوادرا لنگ حرف ميزنه .... ديگه الکی اين خيابونی لنگی رو به ما نسبت ندين

saqar

کاربر فعال سریال تلویزیونی
کاربر فعال
لایک‌ها
1
البته تا جایی که من یادم میاد مسابقات جام جهانی 94 امریکا رو استادِ آقای خیابانی ( در زمینه چرت و پرت گویی) یعنی آقای بهرام شفیع گزارش می کرد و جهانگیر کوثری هم مفسر بود . اون موقع هنوز خیابانی گزارشگر نشده بود. یادش بخیر 4 صبح می نشستیم پای بازی ها و چه حالی می کردیم با روبرتو باجو و توماس برولین . آخی یادش بخیر .:cool:

اون موقع من خیلی بچه بودم ..فکر کنم دبستان بودم ولی خیلی خوب یادمه که اون بازی خیابانی گزارش می کرد ش .............فکر کنم اوایل کارش بودش .......خیلی هم لاغرتر ازالان بودش ...........تقریبا یک چهارم الانش بود:happy:...........تنها بازی که هیچ وقت از یادم نمیره چون برام اثبات شدش که چشماش به شدت شوره ;)

gheymeh

Registered User
لایک‌ها
70
[IMG]http://khatati.com/draw.aspx?st=54221[/IMG]
اون موقع من خیلی بچه بودم ..فکر کنم دبستان بودم ولی خیلی خوب یادمه که اون بازی خیابانی گزارش می کرد ش .............فکر کنم اوایل کارش بودش .......خیلی هم لاغرتر ازالان بودش ...........تقریبا یک چهارم الانش بود:happy:...........تنها بازی که هیچ وقت از یادم نمیره چون برام اثبات شدش که چشماش به شدت شوره ;)

اون موقع شفیعی بود و بهروان و کوتی

البته یه گزارشگر خوبی هم بود به نام صالح نیا که خیلی قشنگ گزارش می کرد . دیگه نمی دونم چرا یهو غیبش زد .

بعد سر وکله این جوونا یدا شد . خیابانی - میرزایی - فردوسی پور ..

یه سری بازی های استقلال و پیروزی رو 2 نفری گزارش می کردند . مثلا یکیشیون پیش کوتی یا شفیع یا بهروان گزارش می کردن

بعد وقتی پخته تر شدند تلویزیون رو غرق کردند و این شد ماجرای سه کله پوک

iced earth

کاربر فعال سینما
کاربر فعال
لایک‌ها
180
والا منم یادم نمیاد خیابانی جام 94 گزارش کرده باشه!(شایدم اشتباه می کنم)

sasan s

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,123
جنگ قهرمانى بيرون از زمين فوتبال

چرا سپاهان مهمترين رقيب پرسپوليس است

پرسپوليس مساوى كرد و بهترين موقعيت براى رسيدن به صدر جدول را از دست داد.» اين ساده ترين توصيفى است كه مى توان درخصوص نمايش اخير سرخ ها مقابل برق شيراز به زبان آورد اما اگر كمى پيچيده تر به قضايا نگاه شود و شكل و شمايل فوتبالى كه پرسپوليس ارائه كرد و ۹۰ دقيقه پرهيجانى كه پشت سر گذاشت ريزتر بررسى شود نكات بيشترى از همين اتفاقات داخل زمين و خارج آن بيرون مى آيد كه در سرنوشت قهرمانى كاملا موثر است:

حركت رسانه اى رقبا
ديروز يكى از خبرگزارى هاى غيررسمى خبرى روى خروجى خود قرارداد بر اين مبنا كه «يك جريان رسانه اى در ۳ روزنامه ورزشى كشور مى خواهند مانع از قهرمانى پرسپوليس شوند.» البته دقايقى بعد نمونه هاى عينى كه صحت اين خبر را قوت مى بخشيد به دستمان رسيد؛ يكى از مسؤولان باشگاه هاى رقيب پرسپوليس حركتى را در رسانه ها آغاز كرده تا هر طور شده پرسپوليس را از قهرمانى باز دارد. اين حركت شامل بزرگنمايى اتفاقات كوچك و نه چندان پراهميت تمرينات پرسپوليس هم مى شود. اتفاقى كه طى دو سه هفته اخير در بعضى از روزنامه ها انعكاس بيشترى داشته و البته كمى خارج از عرف بوده است.
در اين خصوص اعلام خبر كسر مجدد ۶ امتياز از پرسپوليس به دليل عدم پرداخت ماليات ۱۱۴ هزار دلارى قرارداد آرى هان مورد ديگرى است كه انتشار آن باز هم به عوامل يكى از باشگاه هاى رقيب پرسپوليس در رسانه ها برمى گردد.مورد ديگرى كه از جو ضدقهرمانى پرسپوليس به گوش مى رسد مربوط به اتفاقات درون ميدان هنگام مسابقه پرسپوليس - برق شيراز است. يكى از ليدرهاى پرسپوليس كه نقش پررنگى در سازماندهى هواداران پرسپوليس دارد در اين خصوص مى گويد: «وقتى گل دوم سپاهان به صباباترى ۳ بار پياپى از اسكوربورد ورزشگاه پخش شد تمام ورزشگاه ساكت شد. همه مان بريديم. حركت عجيبى بود چرا كه در اتفاق مشابه يعنى گلى كه صباباترى زد مسوولان اسكوربورد فقط يك بار اين صحنه را پخش كردند. اين اتفاق چه مفهومى مى تواند داشته باشد »

حساسيت روى داورى
سپاهان را به عنوان جدى ترين رقيب پرسپوليس در راه قهرمانى مى دانند و اين مساله با توجه به رويارويى هاى حساس دو تيم در رقابت هاى سرنوشت ساز يكى دو فصل اخير، كاملا ويژه و بسيار حساس جلوه مى كند. سپاهان كه حالا از رقابت هاى آسيايى فارغ شده به هيچ وجه راضى به از دست دادن جام پراعتبار قهرمانى در ليگ حرفه اى نيست. زردپوشان كه از همين حالا تدارك برپايى جشن قهرمانى در روز چهارشنبه را براى خود ديده اند و براى اين كار شهر اصفهان را آماده اين اتفاق ساخته اند جسته و گريخته به پرسپوليسى ها نيش مى زنند تا هر طور شده مانع از قهرمانى سرخ ها شوند و همچنان به عنوان كانديداى اول دريافت اين عنوان در صدر جدول حضور داشته باشند. درست در آستانه بازى سپاهان- صبا بود كه محمدرضا ساكت طى مصاحبه اى پيرامون داورى در اين سه هفته پايانى، جو قضاوت هاى اين مسابقات حساس را تحت تأثير صحبت هاى خود قرار داد و خواستار آن شد كه داوران حساسيت بيشترى در اين خصوص به خرج دهند. هنوز هيچ كس يادش نرفته كه او چطور در طى بازيهاى حذفى فصل گذشته در بين دو نيمه يكى از رقابت هاى حساس در ورزشگاه فولادشهر در رختكن داوران حاضر شد و آنها را نسبت به حساسيت كار مطلع كرد! هرچند او بعد از اين اتفاق صراحتا در برنامه نود اعلام كرد فقط براى عرض «خسته نباشيد» به رختكن داوران رفته اما سياست ويژه سپاهان در تحت تاثير قرار دادن جو داورى و مسوولان برگزارى بازيها بر هيچ كس پوشيده نيست.

اهميت قهرمانى براى ساكت
حساسيت در دو هفته پايانى به اوج خود خواهد رسيد و البته هيچ كس حاضر نيست جو مسابقات تحت تاثير مسائل جانبى قرار گيرد. با اين حال پرسپوليسى ها از يك موضوع كاملا خشنودند و آن خروج محمدرضا ساكت از عضويت در هيات رييسه سازمان ليگ است. اتفاقى كه سال ها با حضور ساكت در راس امور مربوط به ليگ كشور رقيبان سپاهان را آزرده خاطر مى كرد چرا كه به هرحال شك و شبهاتى در نوع برخورد سازمان ليگ با تيم هاى رقيب سپاهان به وجود مى آورد البته در حال حاضر حضور مهدى تاج كه سال ها- عضو هيات مديره باشگاه سپاهان بوده- در مسند امور فدراسيون باز هم حرف و حديث هايى به وجود خواهد آورد كه البته پرداختن بيش از حد به آن كاملا غيرمنطقى و توجيه ناپذير است.
به هرحال با اتفاقاتى كه در سپاهان رخ داده قهرمانى ليگ برتر براى اين تيم مهمترين هدفى است كه محمدرضا ساكت به عنوان مسوول امور باشگاه دنبال مى كند. گفته مى شود ساكت روزهاى پايانى مديريت خود بر مجموعه باشگاه سپاهان را مى گذراند و به زودى هيات مديره اين باشگاه فرد جديدى را به عنوان مدير معرفى خواهد كرد. از اين رو با توجه به تغييرات ناخواسته در كادر فنى و فعل و انفعالاتى كه در اين تيم رخ داده براى ساكت قهرمانى در ليگ برتر بزرگترين و مهمترين هدف خواهد بود چرا كه اين دستاورد پايانى به افتخارات دوره مديريت او مى افزايد و ساكت پايانى شيرين در سپاهان خواهد داشت.

«آزادى» ورزشگاه خانگى پرسپوليس

ليدرهاى پرسپوليس البته براى مقابله با راهكارهاى رقيبان براى دو مسابقه پايانى تدارك ويژه اى ديده اند. آنها كه جام بزرگى تهيه كرده و از مسابقه با برق در بين تماشاگران مى چرخانند، براى دو بازى آينده بنرهاى تهيه شده از عكس تمامى بازيكنان را تهيه كرده و در ورزشگاه آزادى نصب خواهند كرد. اين اتفاق باعث خواهد شد ورزشگاه آزادى دقيقا به مثابه ورزشگاه خانگى پرسپوليس تجهيز شود و همه چيز براى قهرمانى مهيا شود. اين حركتى است كه از يكى دو فصل پيش در ديگر باشگاه هاى تهرانى نظير سايپا، پيكان و پاس نيز انجام شده بود.

چرا به دوپينگ حساس نيستند !

گفته مى شود به دليل بدهى فدراسيون فوتبال به آزمايشگاه كلن كه در خصوص نمونه هاى قبلى بازيكنان ليگ و تيم ملى فوتبال ايران ايجاد شده، مدتى است در رقابت هاى ليگ برتر نمونه گيرى انجام نمى شود.
در اين خصوص يكى از مسوولان باشگاه پرسپوليس از روند فعلى شكايت دارد: «ما تمام موارد مربوط به دوپينگ را زير نظر داريم و در باشگاهمان رعايت مى كنيم. از فدراسيون فوتبال خواهشمنديم با توجه به حساسيت موجود در دو هفته پايانى نسبت به رقباى ما و البته تمام تيم هاى ليگ برترى نمونه گيرى انجام شود تا خداى نكرده حقى از تيم ها ضايع نشود.»

به نقل از روزنامه ايران ورزشي مورخ 24 ارديبهشت 87

30naa

Registered User
لایک‌ها
3
من تاحالا اينجا پست نداده بودم . ولی آخه يه چيزی ميگين که ديگه نميشه جواب نداد . کی گفته خيابونی استقلاليه؟؟؟ ديگه همه عالم و ادم ميدونن خيابونی لنگيه . تا اونجايی که من ديدم همش به نفه شما گزارش ميکنه . هی از هوادرا لنگ حرف ميزنه .... ديگه الکی اين خيابونی لنگی رو به ما نسبت ندين
تو لنگی بودن خیابانی که فک نکنم کسی شکی داشته باشه منتها گاهی بخصوص توی بازیهای حساس سعی می کنه خیلی علایق خودش رو بروز نده، مث بازی رئال بارسا، یا استقلال پرسپولیس

Ashimoto

Registered User
لایک‌ها
1
سخت نگیرید حالا خیابانی کلا چرت و پرت خیلی زیاد میگه طفلی احساس میکنم اصلا خودش هم حالیش نمیشه یعنی... ,اگه ولش کنند هنوزم 90 دقیقه بازی رو در مورد بازی ایران استرالیا حرف میزنه:happy:

xpin

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
33
شانس بزرگ پرسپوليس براي صدرنشيني از دست رفت و 70 هزار هوادار ، نااميد از تساوي تلخ تيمشان ورزشگاه را ترك كردند اما افشين قطبي همچنان با اطمينان از قهرماني مي گويد.

سرمربي پرسپوليس پيرامون ديدار حساس سرخ ها مقابل صبا باتري گفت:اين بازي آسان تر از ديدار با برق خواهد بود.
افشين قطبي ابتدا پيرامون توقف تيمش مقابل برق شيراز اظهار داشت: تنها هدف ما پيروزي در اين بازي بود اما فرصت هاي زيادي را از دست داديم. در نيمه دوم پراشتباه ظاهر شديم و سه امتياز حساس را از دست داديم. همه ما از اين اتفاق متاثريم اما فكر مي كنم هنوز چيزي تغيير نكرده و شرايط قبلي خودمان را حفظ كرده ايم. اختلاف با تيم اول جدو هنوز دو امتياز است و پرسپوليس براي قهرماني بايد از دو بازي باقيمانده به خوبي استفاده كند.
سرمربي پرسپوليس در خصوص نمايش ضعيف بعضي از بازيكنان اين تيم خصوص نيكبخت و كعبي گفت:‌هر بازيكني شرايط متفاوتي را تجربه مي كند. نيكبخت و كعبي هم در اين مسابقه نتوانستند مثل هميشه باشند. البته هر دو آنها در نيمه اول زحمت زيادي كشيدند. نيكبخت چند موقعيت خوب براي خودش خلق كرد اما در نهايت بدشانس بود. به خاطر از دست رفتن اين فرصت ها در شرايط روحي بدي قرار داشت و به همين خاطر مجبور به تعويض او شديم. بين بازي ها فاصله كمي داريم و بايد از توان ستاره هاي خودمان به خوبي استفاده كنيم.با تعويض اين دو بازيكن حداقل انرژي آنها را براي بازي بعدي حفظ كرديم. از نظر من آنها همچنان بهترين هاي پرسپوليس هستند و باز هم مي توانند در راه قهرماني به ما كمك كنند.
قطبي با اشاره به دو بازي باقيمانده تيمش در رقابت هاي ليگ برتر اظهار داشت:به نظر من بازي با برق از دو بازي باقيمانده ما خيلي سخت تر بود. برق هيچ فشاري احساس نمي كرد. آنها با آرامش كامل مقابل ما قرار گرفتند چون هيچ اضطراب و نگراني نداشتند همچنين به كسب يك امتياز هم راضي بودند اما وضعيت صبا و سپاهان اينطور نيست. آنها هم مدعي قهرماني هستند و مثل ما احساس خطر مي كنند.صبا و سپاهان هم با استرس و اضطراب مقابل پرسپوليس بازي مي كنند. آنها هم نمي توانند به تساوي فكر كنند و بازي خوبي انجام مي دهند. با اين شرايط طبيعتا دو بازي باقيمانده آسان تر از ديدار با برق است.
مربي سرخ پوشان گفت:‌در اين فشار و بازي هاي نزديك نمي شود انتظار داشت كه همه بازي ها را ببريم. ما در 5 بازي 11 امتياز گرفته ايم كه اين نتيجه قابل قبولي است. بعد از دو برد كسب يك تساوي طبيعي بود و حالا بايد از دو بازي باقيمانده استفاده كنيم. من فكر مي كنم هواداران پرسپوليس تاثير زيادي در اين بازي ها خواهند داشت.

سرمربي پرسپوليس با تشكر از هواداران تيمش كه در هفته هاي اخير به ورزشگاه آمدند تاكيد كرد:شانس بزرگ ما انجام بازي هاي پاياني در خانه خودمان است و حضور پرتعداد هواداران كه در روزهاي غير تعطيل هم به ورزشگاه مي آيند. من فكر مي كنم در اين دو بازي بايد پرسپوليسي ها كار خودشان را تكميل كنند. اين تيم 6 سال است كه قهرمان نشده و همه در انتظار فتح جام هستند. هر كس قهرماني مي خواهد در اين دو بازي به ورزشگاه بيايد و به پرسپوليس كمك كند. روز چهارشنبه و همينطور در روز آخر نمي خواهم حتي يك صندلي خالي در ورزشگاه ببينم. سكوها بايد سرخ سرخ باشد به رنگ پرسپوليس.
قطبي در پايان پيرامون شانس تيمش براي كسب عنوان قهرماني گفت:من به اين تيم و ستاره هايم ايمان دارم.تقدير ما در اين سال قهرماني است. فكر مي كنم اين تقدير براي ما نوشته شده و با همه اتفاقاتي كه روي مي دهد بالاخره به آن خواهيم رسيد. بهتر است همه پرسپوليسي ها ، هوادارنمان و خود بازيكنان باور كنند كه به اين هدف مي رسيم

HAMED_PT

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
64
خداداد افشاریان داور دیدار پرسپولیس – صبا باتری

کمیته داوران فدراسیون فوتبال اسامی داوران هفته سی و سوم رقابتهای لیگ برتر (جام خلیج فارس) را اعلام کرد و طی آن خداداد افشاریان قضاوت دیدار تیمهای پرسپولیس و صبا باتری را بر عهده دارد.

چهارشنبه 24/2/87 (ساعت 30/16)

صبا باتری – پرسپولیس (ورزشگاه آزادی تهران)

داوران: خداداد افشاریان – حسین نجاتی – مسعود فریمانی – رضا کرمانشاهی

Radian

Registered User
لایک‌ها
0
FREEDOM city............ PPC : HTC Touch HD ......
امیدوارم امروز یک نتیجه شیرین رو بچه ها برامون به ارمغان بیارن .

گرچه فکر نمیکنم به تماشای بازی برسم ...

اما امیدوارم خبر رو پیروزی رو بشنوم .

reza_badkonaki

کاربر فعال سریال های تلویزیونی
کاربر فعال
لایک‌ها
325
امروز باید بیریم !!!!!!!! پس میبریم
PP.JPG

هستی

همکاربازنشسته
لایک‌ها