• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب طرفداران پرسپولیس

f@rzad

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
18,797
سلام و عرض تبریک به دوستان عزیز پرسپولیسی ....

بازی جذاب و دیدنی ای بود :)

الحق و والانصاف فینال شایسته ها یه فصل رو پیش روداریم

امیدوارم این روحیه و همیت رو شنبه هم داشته باشید و ...

ما هم تو جام حذفی :p

sasan s

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,123
با سلام به همه دوستان پرسپوليسي
به همتون تبريك ميگم و يك بار ديگه خدا رو شكر مي كنم كه پرسپوليس تونست اين بازي رو ببره . پيش بيني من از اوضاع جدول دقيقا چنين وضعيتي بود كه وضعيت قهرمان در تهران مشخص ميشه نه در اصفهان ;)
به هر حال بازي بعدي بسيار مهمه و شخصا فكر مي كنم خيلي براي پرسپوليس بهتر شد كه بايد حتما ببره ، چون نتيجه مساوي ميتونست مانند يك سم در ذهن كادر مربيگري و بازيكنان عمل كنه . به هر حال اميدوارم قهرمان در پايان روز شنبه تيمي نباشه جز پرسپوليس:)

Hamid2day

مدیر ارشد بازنشسته
لایک‌ها
20,178
از خوشحالی یه لگد زدم زیر ساب ووفر که زیر میز بود :D شیرههه پرسپولیس :p

سپاهان سوراخ ! پرسپولیس هورا !

آخ اگه اون 6 امیاز کسر نمیشد .

همیشه باید برای پرسپولیس مشکل به وجود بیارند .

ولی شنبه قرار ما ورزشگاه آزادی .... :happy:
پژمان هستی..
من که پادگانم...
وای خدای من...
راست میگی این 6 امتیاز خدایش نامردی بود..

Hamid2day

مدیر ارشد بازنشسته
لایک‌ها
20,178
باشگاه پرسپوليس: شيث ديگر بازيكن پرسپوليس نيست

تهران IranSport.Net - دبير كميته انضباطى باشگاه پرسپوليس گفت: پرسپوليس باهوادارانش زنده است و توهين به هواداران پرسپوليس يعنى توهين به پيراهن و تمام اين باشگاه.عليپور درباره انتشار فيلم فحاشى شيث رضايى به تماشاگران پرسپوليس عنوان كرد: شيث رضايى بايد بداند پرسپوليس تيمى مردمى است و با نفس هوادارانش زندگى مى كند. هواداران پرسپوليس همانهايى هستند كه در سرما و گرما به استاديوم مى آيند و امثال شيث را تشويق مى كنند. اصلاً پرسپوليس يعنى هوادار وهوادار يعنى تمام سرمايه باشگاه.وى ادامه داد: وقتى شيث رضايى به تماشاگران جوان و نوجوان تيم توهين مى كند، يعنى به پيراهنش و كل باشگاه توهين كرده است، توهين به هوادار يعنى توهين به مديران و مربيان و تمام پيشكسوتان پرسپوليس.دبير كميته انضباطى پرسپوليس اظهار داشت: شيث رضايى وقتى با تماشاگران پرسپوليس مواجه مى شود بايد به ياد داشته باشد از كجا به تهران آمده وبه كجا رسيده تا اينقدر ساده همه چيز را خراب نكند.عليپور گفت: ما در باشگاه پرسپوليس فقط مى توانيم براى شيث تأسف بخوريم چون او در حال حاضر بازيكن پرسپوليس نيست و ما با او تسويه حساب مالى كرده ايم. فقط براى شيث آرزوى موفقيت مى كنيم و اميدواريم سال آينده به هر باشگاهى رفت به آن پايبند باشد.دبير كميته انضباطى پرسپوليس خاطر نشان كرد: اگر شيث در اين فيلم به تماشاگران توهين كرده است بايد بداند تمام شهرت، ثروت و محبوبيت خودش را از طريق همين جوانانى كه مقابل در باشگاه در انتظار تشويق او هستند به دست آورده است.وى گفت: برخورد با شيث متأسفانه از باشگاه فرهنگى ورزشى پرسپوليس بر نمى آيد چون شيث رضايى ديگر بازيكن ما نيست.

Hamid2day

مدیر ارشد بازنشسته
لایک‌ها
20,178
مهمانان ویژه بازی...
حساسیت دیدار تیم های پرسپولیس و صباباتری به حدی است که علاوه بر احمدرضا عابدزاده دیگر بازیکنان قدیمی سرخپوشان مثل افشین پیروانی و رضا شاهرودی هم به ورزشگاه آزادی آمده اند تا از نزدیک شاهد این رقابت باشند.

Hamid2day

مدیر ارشد بازنشسته
لایک‌ها
20,178
سرمربي تيم پرسپوليس تهران: با حمايت ‪ ۱۰۰‬هزار تماشاگر قهرمان ليگ برتر مي‌شويم

سرمربي تيم فوتبال پرسپوليس تهران گفت : اين تيم با حمايت ‪ ۱۰۰‬هزار تماشاگر به مقام قهرماني ليگ برتر فوتبال باشگاه‌هاي برتر ايران دست مي يابد.

تيم پرسپوليس تهران عصر چهارشنبه در هفته سي و سوم رقابت‌هاي فوتبال قهرماني باشگاه‌هاي برتر ايران با نتيجه چهار بر يك تيم صبا باتري تهران را شكست داد.

افشين قطبي در پايان اين بازي در گفت و گو با خبرنگاران افزود : با اينكه شش امتياز از تيم پرسپوليس تهران كسر شده است اما اين تيم روز شنبه هفته آينده با حمايت ‪ ۱۰۰‬هزار تماشاگر در ديدار مقابل تيم سپاهان اصفهان به دومين قهرماني خود در ليگ برتر دست خواهد يافت.

وي در خصوص ديدار تيم‌هاي پرسپوليس و صبا باتري تهران گفت : پرسپوليس موقعيت‌هاي زيادي را در اين بازي بدست آورد و توانست گل‌هاي زيبايي را مقابل همشهري خود به ثمر برساند.

سرمربي تيم پرسپوليس تهران اظهار داشت : بازيكنان اين تيم نشان دادند كه پرسپوليس ؟ باشگاهي بزرگي در ايران و آسياست و مي‌تواند به يكي از باشگاه‌هاي بزرگ جهان تبديل شود.

قطبي در مورد حضور نيافتن عليرضا نيكبخت واحدي در تركيب اصلي تيم پرسپوليس افزود : اين بازيكن توانايي زيادي براي پرسپوليس دارد اما كادر فني اين تيم تصميم را گرفت تا از واحدي نيكبخت در نيمه دوم استفاده كند.

وي ادامه داد : واحدي نيكبخت قابليت تغيير دادن نتيجه بازي را دارد كه خوشبختانه حضورش باعث پيروزي پرگل پرسپوليس مقابل صبا باتري تهران شد.

سرمربي تيم پرسپوليس در مورد شناختش تاز تيم سپاهان اصفهان گفت : سپاهان فصل طولاني را پشت سر گذاشته است اما پرسپوليس توانايي شكست دادن اين تيم را دارد.

قطبي به رقابت تنگاتنگ تيم‌ها براي كسب عنوان قهرماني ليگ برتر تا هفته پاياني اشاره كرد و افزود : اين امر نشان‌دهنده افزايش سطح كيفي اين مسابقه‌ها نسبت به دوره‌هاي گذشته است .

Hamid2day

مدیر ارشد بازنشسته
لایک‌ها
20,178
مشاور كاشانى: فتح الله زاده علاقه خاصى به انفجار و تركاندن بمب دارد

تهران IranSport.Net - مشاور مديرعامل پرسپوليس گفت: فتح الله زاده دوران جنگ در گردان تخريب بود و به همين خاطر حالا علاقه خاصى به انفجار و تركاندن بمب دارد. وى درباره مذاكره فتح الله زاده با نيكبخت عنوان كرد: فتح الله زاده اعلام كرده كه نيكبخت فصل آينده استقلالى مى شود كه اين موضوع خلاف قوانين است اما متأسفانه چون فتح الله زاده علاقه زيادى به تركاندن بمب دارد دست به اين كار زد. شك دارم باشگاه استقلال با نيكبخت مذاكره كرده باشد چون اين موضوع بر خلاف قوانين فدراسيون فوتبال است و استقلال هم تخلف كرده است كه قطعاً ما اين موضوع را پيگيرى مى كنيم

amin_lili

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
تبریک به همه دوستان پرسپولیسی. آسیایی شدیم!
هزاران آفرین به غیرت و تلاش کریم.
مرحبا به تیزهوشی و استعداد بالای خلیلی ( با پای غیر تخصصی از اون زاویه بسته گل زدن کار هر کسی نیست )
زنده باد مسعود زارعی . حیف که اینقدر دیر کشف شد .
دست مریزاد به پاکی قلب قطبی . خداییش شادبش رو با همه وجود ابراز می کرد.

خسته نباشید به همه بازیکنها

پ.ن: امیدوارم با توجه با آسیایی شدنمون بتونیم بادامکی ، آقایی، خلیلی و نیکبخت رو حفظ کنیم . اینها به علاوه کریم ستون تیم هستن .

manuelcalavera

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
8
هنوز یه بازی مونده و دوم هستید زیاد دلتون رو خوش نکنید
با جوی که واسه پرسپولیس ساختن و اون 6 امتیاز ، قهرمان هم نشه ، واقعااا"""" عالی کار کرد این سری ... با این بازی واقعا" قهرمان شد !

H-C

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
414
شنبه همه استادیمن دیگه. من هم مرخصی گرفتم دیگه از رادیو گوش نمیکنم:p . از الان قهرمانیم.​

sasan s

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,123
شنبه همه استادیمن دیگه. من هم مرخصی گرفتم دیگه از رادیو گوش نمیکنم:p . از الان قهرمانیم.​

بلند بگو : انشاء ا...

الان iced earth مياد ميگه : صلوات :rolleyes: شايدم دوباره بگه تكبير

sasan s

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,123
با سلام مجدد خدمت دوستان
بعضي دوستان سپاهاني كه فكر مي كنند قهرماني داره از دستشون خارج ميشه و پيش بيني هاشون درباره جشن قهرماني در اصفهان :D به اميد واهي تبديل شده شروع كردند به پيش كشيدن بحث تباني يحيي با پرسپوليس:lol: ادعاشون هم اينه كه توي يك برنامه تلويزيوني گفته اميدوارم پرسپوليس قهرمان بشه . خب محمود خان ياوري هم از قبل از بازي با سپاهان گفت به عنوان يك سپاهاني اصيل دوست دارم سپاهان قهرمان بشه ؟ يعني تيم ايشون (برق شيراز )هم جلوي سپاهان ناجوانمردانه بازي كرد. خوب شد ناجوانمردانه بازي كرد مساوي گرفت . اگر جوانمردانه بازي كرده بود كه سپاهان همون يك امتياز رو هم نمي گرفت :p(البته كلا من با اين اشعار كلا مخالفم فقط خواستم جوابي به اين دوستان داده باشم )
به هر حال آدمها بايد يكجوري خودشون رو تخليه كنند . وقتي تيمي همش با 1-0، 1-0 بالا مياد از خوش شانسي و نتيجه گرا بودن حرفي نميزنن يا مدافعان حريف گر و گر براشون گل ميزنه حرفي از تباني نميزنن ، حالا كه پرسپوليس انقدر قاطع ظاهر شده اين بحثا رو پيش ميكشن.
كاري نميشه كرد ، خدايا به همه ظرفيت بده
پ.ن: الان خيلي سخته پيش بيني كرد فقط ميشه آرزو كرد : به اميد قهرماني تيم شايسته

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
حیف شد

جلو برق اگه نصف امروز بودیم 4 تا رو زده بودیم......

ناراحتیم از اینه که چرا اینقدر دیر به این ترکیب ایده ال رسید...... هممون میدونستیم پژمان به درد دفاع چپ نمیخوره و نصرتی در مرکز خط دفاع سوتی میده

بازی بعدی یه بازی سراسر انتقامی هست

هم انتقام شکست پارسال
هم انتقام شکست نیم فصل...

درسته سپاهان محمود کزیمی رو نداره اما در عوض یه عماد رضای خطرناک داره

امروز هم شانسی گل زد. اگه حوری دروازه بان بود اون گل رو نمیخورد.

saqar

کاربر فعال سریال تلویزیونی
کاربر فعال
لایک‌ها
1
تبریک تبریک تبریک ..........................فقط و فقط تنها تیمی که لیاقت قهرمانی داره پرسپولیس و قهرمان هم خواهد شد شک نکنید ...................الان پرسپولیس تیم شده قبلا هم گفته بودم هر وقت که تیم بشه اون وقته که هیچ کس جلو دارش نیست ...................الان شده یه تیم درست و حسابی ...............شنبه جشن قهرمانی رو می گیریم ................شنبه جام رو بالای سر می برن ..................کریم تازه انگار گرم شده ..........دست مریزاد به غیرتش و به بازیهای عالیش .....واقعا باید بهش گفت خسته نباشی .....................وقتی تیمی کاپیتانی مثل کریم داره بایدم قهرمان بشه ......اگر نشه کم کاری کرده ........هیشکی به گرد پای پرسپولیس نخواهد رسید .........حتب با کسر شش امتیاز
صد در صد شنبه قهرمان هستیم

Ronan

Registered User
لایک‌ها
876
واقعا تبریک ... همه دیدن پرسپولیس زلزله یعنی چی !!! همه دیدن اخراج نخاله ها چجوری به نفع تیم میتونه

باشه ... امثال شیث ... که 100 هزار مرتبه شکر که کلا از تیم انداختنش بیرون ... مثل اینکه طبق معمول اس اس

رفته دنبال اخراجیای پرسپولیس :lol::lol::lol: ما خوشحالیم که به درد نخورای تیم اینقدر برای تیم اس اس مهم

و با ارزشن ... پس نتیجه میگیریم که بازیکن به درد نخور و مازاد پرسپولیس = بازیکن اسطوره و مهم ا س اس

رابطه جالبیه :D سپاهان هم 5 تا میزنیم بهش تا دیگه گنده گویی نکنه ... دارم پیشا پیش میبینم که ترکوندیم

سپاهانو ... من که شخصا مسافرتمو کنسل کردم که بتونم برم استادیوم ... ساعت 11 میرم که جای خوب

بشه نشست ... امیدوارم بالای 5 تا بزنه بهش :)

xpin

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
33
من اینو گفته بودم :D

صبا باطری از سپاهان امتیاز بگیره زورش به پرسپولیس نمیرسه موقعی که ضیایی مربیشون بود هیچ پوخی نبودن حالا که جای خود دارد

قطبی هم اینو گفت :D:rolleyes:

روز چهارشنبه و همينطور در روز آخر نمي خواهم حتي يك صندلي خالي در ورزشگاه ببينم. سكوها بايد سرخ سرخ باشد به رنگ پرسپوليس.
قطبي در پايان پيرامون شانس تيمش براي كسب عنوان قهرماني گفت:من به اين تيم و ستاره هايم ايمان دارم.تقدير ما در اين سال قهرماني است. فكر مي كنم اين تقدير براي ما نوشته شده و با همه اتفاقاتي كه روي مي دهد بالاخره به آن خواهيم رسيد. بهتر است همه پرسپوليسي ها ، هوادارنمان و خود بازيكنان باور كنند كه به اين هدف مي رسيم

:D:lol::D

بالا