• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب طرفداران پرسپولیس

هستی

همکاربازنشسته
لایک‌ها
709
Onion16.gif

وای از خوشحالی این صحنه
Onion20.gif

xpin

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
33
این بازی چند تا نکته جالب داشت
1 اتحاد همه تماشاگران پیشکسوتان و همه سرخ دلان عزیز
وقتی عابدزاده پیروانی شاهرودی و ..... دیدم خیلی خوشحال شدم
2 - بعد زدن 4 گل تیم یه بازی حرفه ای انجام داد و بازی رو تموم شده ندونستند و تونستند 4 گل رو نگه دارند و مردانه جنگیدن
3 - بازیکن جدیدی و فوق العاده ای به نام زارعی متولد شد که سالها با این فرار های زیباش میتونه برای پرسولیس مفید باشه
4 - پرسپولیس نشون داد الان از هر جناحی خطرناکه و در آخر لیگ بهترین تیم لیگ هستش
5 - هیچ تیم خارجی جلوی این هواداران نمیتونند دوام بیارن اگر به امید خدا قهرمان بشیم قهرمانی در آسیا دور از دسترس نیست

نقطه سره خط :D

Ronan

Registered User
لایک‌ها
876
این بازی چند تا نکته جالب داشت
1 اتحاد همه تماشاگران پیشکسوتان و همه سرخ دلان عزیز
وقتی عابدزاده پیروانی شاهرودی و ..... دیدم خیلی خوشحال شدم
2 - بعد زدن 4 گل تیم یه بازی حرفه ای انجام داد و بازی رو تموم شده ندونستند و تونستند 4 گل رو نگه دارند و مردانه جنگیدن
3 - بازیکن جدیدی و فوق العاده ای به نام زارعی متولد شد که سالها با این فرار های زیباش میتونه برای پرسولیس مفید باشه
4 - پرسپولیس نشون داد الان از هر جناحی خطرناکه و در آخر لیگ بهترین تیم لیگ هستش
5 - هیچ تیم خارجی جلوی این هواداران نمیتونند دوام بیارن اگر به امید خدا قهرمان بشیم قهرمانی در آسیا دور از دسترس نیست

نقطه سره خط :D

دلیل داره عزیز جان که از هر 2 جناح خطرناک شده ... 1 - شیث دیگه نیست که تیم سوراخ داشته باشه

2 - Pejman نوری دیگه دفاع راست نیست ... ممد سوراخ رفته راست دیگه وسط نیست سوتی زیاد بده

باقری ها که میگفتم خیلی خوبه و خیلی ها میگفتن به درد نخوره اومده دفاع وسط بازی میکنه که خیلی

خوب شده ... زارعی اومده که فوق العادست و یه چیزی تو مایه های CiCinhO بازی میکنه :D

حالا یه خورده پایین تر ;)

Sayrex

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
148
عکس العمل خلیلی بعد از زدن گل سوم واقعا دیدنی بود :

200851491739796.jpg

Sayrex

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
148

H-C

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
414
با سلام مجدد خدمت دوستان
بعضي دوستان سپاهاني كه فكر مي كنند قهرماني داره از دستشون خارج ميشه و پيش بيني هاشون درباره جشن قهرماني در اصفهان :D به اميد واهي تبديل شده شروع كردند به پيش كشيدن بحث تباني يحيي با پرسپوليس:lol: ادعاشون هم اينه كه توي يك برنامه تلويزيوني گفته اميدوارم پرسپوليس قهرمان بشه . خب محمود خان ياوري هم از قبل از بازي با سپاهان گفت به عنوان يك سپاهاني اصيل دوست دارم سپاهان قهرمان بشه ؟ يعني تيم ايشون (برق شيراز )هم جلوي سپاهان ناجوانمردانه بازي كرد. خوب شد ناجوانمردانه بازي كرد مساوي گرفت . اگر جوانمردانه بازي كرده بود كه سپاهان همون يك امتياز رو هم نمي گرفت :p(البته كلا من با اين اشعار كلا مخالفم فقط خواستم جوابي به اين دوستان داده باشم )
به هر حال آدمها بايد يكجوري خودشون رو تخليه كنند . وقتي تيمي همش با 1-0، 1-0 بالا مياد از خوش شانسي و نتيجه گرا بودن حرفي نميزنن يا مدافعان حريف گر و گر براشون گل ميزنه حرفي از تباني نميزنن ، حالا كه پرسپوليس انقدر قاطع ظاهر شده اين بحثا رو پيش ميكشن.
كاري نميشه كرد ، خدايا به همه ظرفيت بده
پ.ن: الان خيلي سخته پيش بيني كرد فقط ميشه آرزو كرد : به اميد قهرماني تيم شايسته

آقا دمت گرم. خوب گفتی. اینا همشون توهمن بابا.​

xpin

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
33
چقدر دوست داشتنی این محسن جــــــــــــــــــــون

پ ن : کلاً همه محسن ها دوست داشتنی هستند

Ronan

Registered User
لایک‌ها
876
همرو شنبه تو استادیوم میبینیم دیگه ؟ قهرمانیه پرسپولیسو میخوایم همه با هم تو استادیوم جشن بگیریم ;)

BATISTUTA9

Registered User
لایک‌ها
0
سلام. واقعاً به همه پرسپوليسهاي عزيز و دوست داشتني و خونگرم تبريك ميگم. تيمي كه تماشاچي هاش اينقدر وحشين و ميزنن چشاي يه سرباز رو اونجوري كور ميكنن اصلاً حق نداره توي ليگ استانش باشه، چه برسه به توي آسيا و جهان. اينا فرهنگ 2500 ساله اين رو از بين ميبرن. روز شنبه در هم ميكوبيمشون، انشاالله.

saqar

کاربر فعال سریال تلویزیونی
کاربر فعال
لایک‌ها
1
اگر خانوم ا رو هم می ذاشتن بیان ورزشگاه مطمئنن صد و بیست که سهله دویست وبیست هزار نفر هم میومدن ولی حیف ..........

خوب چه میشه کرد اینجا ایرانه دیگه :(

F A R A M A R Z

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,642
تبریک واقعا حق پرسپولیس در امسال قهرمانی است
بازی با سپاهان بازی سختیه چون سپاهان فقط یک مساوی می خواد بسته بازی میکنه و ضد حمله که باید مواظبش باشند مثل جام حذفی قبلی نشه
آرزوی موفقیت برای تیمتون را دارم

f@rzad

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
18,797
آخ که من هرچی میکشم از دست این دله !!! :hmm:
هر کاری کردم دلم نیومد بروبچ پرسپولیسی این عکسو نبینن ! عب نداره این هم هدیه من واسه رفقا .. :p

176700.jpg

alternative

Registered User
لایک‌ها
16
این عکس هم باحاله
1zp62wn.jpg

::عکس از بالاترین::

HAMED_PT

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
64

sasan s

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,123
اين بازوبند برازنده او است

كريم باقري : باقري در پرسپوليس به معناي واقعي كلمه كاپيتاني مي كند . اينكه گاهي ديده مي شود بازوبند پر طرفدارترين تيم ايران روي دست برخي از نو ستاره هاي عاصي بسته مي شود ، واقعا آزاردهنده است. ليدر واقعي سرخپوشان در بازي ديروز همه كار كرد. بازي ساخت ، انرژي داد، فرياد كشيد ، گل زد و در يك كلمه آقايي كرد . اي كاش كريم با علي دايي دوست تر بود. اي كاش بازگشت كريم به تيم ملي عملي بود.

1495.jpg

دايي ذوق مي كرد

محسن خليلي : با دو گلي كه ديروز محسن خليلي وارد دروازه توليا كرد ، يكبار ديگر عنوان ارزشمند آقاي گلي را پس گرفت. حضور هميشه موثر در يك سوم دفاعي حريف ، هنر فرار كردن از تله آفسايد ، شاهكار در زدن تك ضربه هاي آخر و خونسردي عجيب و غريب خليلي ، پرسپوليس را در يك قدمي در آغوش كشيدن خوشبختي قرار داده است . ارزشمندترين تمام كننده ايران آنقدر تمركز ذهني دارد كه بعد از زدن يكي از حساس ترين گلهاي عمرش ، جايگاه استقلالي ها را پيدا كند و به آن سمت هفت تير [تير وكمان] بكشد!

2535.jpg

فشنگچي اين بود نه اون !

مسعود زارعي : احتمالا سازمان ثبت احوال موقع شناسنامه صادر كردن براي فشنگچي ، حدس نمي زد روزي او يك بازيكن فوتبال شود و در مصاف با مسعود زارعي هزار بار جا بماند.
ديروز استاديوم آزادي فقط فقط يك فشنگ داشت " مسعود زارعي " مدافع راست سرخپوشان دو پاس گل طلايي در اين بازي داد و بارها خط دفاعي صبا را اذيت كرد . افشين قطبي در برنامه هاي تاكتيكي اش به شكل آشكاري روي نفوذهاي غير قابل مهار زارعي از سمت راست حساب باز كرده است.

151059.jpg

پژمان مثل سالهاي دور

پژمان نوري : شايد نيمكت نشيني غير از بازيكنان جوان ، روي مهره هاي با تجربه و سرشناس هم تاثيرگذار باشد. پژمان نوري كه اين مرتبه در خط مياني و در پست دلخواهش به ميدان رفته بود ، نشان داد كه در بازگشت دوباره به تركيب اصلي حرف هاي زيادي براي گفتن دارد. يك پاس گل بسيار زيبا به علاوه يك گل ديدني از پژمان نوري ، پرسپوليسي ها را به حضور پر رنگ اين بازيكن در هفته آخر دلگرم كرد. بازيكن شمالي پرسپوليس ، با آزادي عمل بيشتر يك مهره كليدي خواهد بود.

12-1.jpg

پ.ن: چهار گانه بالا از روز نامه گل مورخ 26 ارديبهشت 87 نقل شده است . به دليل اينكه اين روزنامه سايت اينترنتي ندارد تمام مطالب را تايپ كردم تا در تاريخ تاپيك پرسپوليس ثبت شود.

Sayrex

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
148
قهرمانی پرسپولیس با 65 امتیاز خواهد بود

با خبر شدیم در پی درخواست تکمیلی باشگاه پرسپولیس از دیوان داوری ورزش مبنی بر صدور دستور موقت جهت اعلام نتایج قطعی لیگ برتر ایران پس از رسیدگی و صدور حکم نسبت به 6 امتیاز کسر شده از باشگاه پرسپولیس، دیوان داوری ورزش طی دستور فوری به فیفا، 24 ساعت مهلت داده است تا در این خصوص سریعاً نسبت به معرفی داور منتخب خود اقدام کند.
بر این اساس امیدواریم که با تشکیل جلسه فوری دیوان داوری ورزش در این خصوص، رأی مقتضی صادر شود. در این صورت با پذیرش اعتراض باشگاه پرسپولیس، 6 امتیاز به جمع امتیازات باشگاه در پایان فصل افزوده شده و با سه امتیاز قاطعی که روز شنبه با توکل به خداوند و با حمایت سیل بی‎پایان تماشاگران، از سپاهان خواهیم گرفت، عدد امتیازات مقابل نام باشگاه پرسپولیس ، 65 را نشان خواهد داد و این نتایج مبنای تعیین و اعلام قهرمان لیگ برتر خواهد بود.

:rolleyes:

jerii

همکار بازنشسته
لایک‌ها
9,663
من به خاطر اینکه می خواستم اعصابم خورد نشه بازی رو ندیدم....وقتی نتیجه رو شنیدم حاااااااااااااال کردم

خواب دیده بودم خیلیل 2تا گل می زنه
بازی اخر هم نگاه نمی کنم تا اونجا که می تونم:eek:

sasan s

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,123
جشن قهرمانى كه برگزار نشد

گل هاى نيمه دوم پرسپوليس بدجورى سپاهانى ها را غافلگير كرد. درحالى كه سپاهانى ها يك- صفر از نفت جلو بودند و مى دانستند پرسپوليس هم در تهران متوقف شده آنقدر ذوق زده شدند كه در تماس تلفنى از مهندس رجايى مديرعامل شركت فولاد مباركه دعوت كردند تا براى مراسم جشن قهرمانى به ورزشگاه فولادشهر بيايد. بنده خدا مهندس رجايى هم كه حتى جواب تلفن كسى را نمى دهد چه برسد به حضور در ورزشگاه به خاطر قهرمانى، زحمت ۴۵ كيلومتر را به جان خريد و خود را به ورزشگاه فولادشهر رساند. دقيقه ۷۵ رجايى وارد ورزشگاه فولادشهر شد اما در كمال تعجب باخبر شد كه در تهران پرسپوليس صباباترى را گل باران كرده است. محمدرضا ساكت و مسوولان باشگاه هم كه جناب مديرعامل را ضايع شده ديده بودند با خجالت در VIP شلوغ از او پذيرايى كرده و قول قهرمانى در روز شنبه را به او دادند البته اين تنها اقدام عجولانه محمدرضا ساكت مديرعامل سپاهان نبود. اگر ديروز به VIP ورزشگاه نگاه مى كرديد از همه صنفى در آن مى ديديد. تنها در VIP فولادشهر جاى ميهمان ويژه خالى بود.

به نقل از روزنامه ايران ورزشي مورخ 26 ارديبهشت 87

بالا