• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب طرفداران پرسپولیس

Radian

Registered User
لایک‌ها
0
FREEDOM city............ PPC : HTC Touch HD ......
نکته ای که هست اینه که ،

برای منه طرفدار همیشگی پرسپولیس ، بازی فردا واقعا تاثیری نداره ...

همین که پرسپولیس تا به اینجا اومده برای من ارزش قهرمانی داره ،

چراکه من میدونم پرسپولیس الان 6 امتیاز کسر شده داره ، امتیازاتی که اونها رو به دست آورده ...

و این برای من قانع کنندست ،

که طرفدار تیمی هستم ، که ارزش طرفداری رو داره .

این یعنی قهرمانی .

xpin

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
33
نکته ای که هست اینه که ،

چراکه من میدونم پرسپولیس الان 6 امتیاز کسر شده داره ، امتیازاتی که اونها رو به دست آورده ...

این یعنی قهرمانی .

و البته تیمی که نفرین یه خانواده پشت سرش نیست !!

jerii

همکار بازنشسته
لایک‌ها
9,663
نکته ای که هست اینه که ،

این یعنی قهرمانی .

تیمی که همه جوره دشمناش سعی کردن قهرمان نشه...
موافقم
به امید روسیاهی دشمنا
ایشاالله شنبه 28 اردیبهشت روز تاریخی و شادی برای همه ی پرسپولیسی ها باشه:)

Radian

Registered User
لایک‌ها
0
تیمی که همه جوره دشمناش سعی کردن قهرمان نشه...
موافقم
به امید روسیاهی دشمنا
ایشاالله شنبه 28 اردیبهشت روز تاریخی و شادی برای همه ی پرسپولیسی ها باشه:)

آمین ... AMEN ...

F A R A M A R Z

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,642
کعبي: 90 دقيقه مردم را سرکار گذاشتيم باندبازان پرسپوليس مى‌خواهند مرا خراب کنند!
حسين کعبى يکى از استثناهاى فوتبال ايران است. او که جوان‌ترين بازيکن تاريخ فوتبال ملى ايران محسوب مى‌شود، امروز به پرسپوليس برگشته و بر خلاف انتظار ما از باندهايى در پرسپوليس حرف مى‌زند که مشغول ضربه‌زنى به پرسپوليس هستند. حبيب کاشانى و افشين قطبى بايد با نگاه عميق‌ترى به اين واقعيت‌هاى تلخ نهفته در حرف‌هاى کعبى نگاه کنند. مصاحبه جنجالى ما را با حسين کعبى مى‌خوانيد:
بعد از دربى زودتر از همه بازيکنان سوار اتوبوس شدى و هيچ‌خبرى از تو نبود.
حال و حوصله درست و حسابى ندارم. اصلاً حواسم نبود که چه اتفاقاتى دور و اطرافم مى‌گذرد.
نظرت در مورد دربى چيست؟
دربى خوبى نبود و دو تيم نمايش خوبى از خود نشان ندادند. به قول على منصوريان زشت‌ترين دربى تاريخ بود.
نظر تو هم همين است؟
نه... نظر من اين است که مزخرف‌ترين دربى دنيا بود.
گويا راضى نيستي؟
نه... دلم براى آن هوادارانى مى‌سوزد که دلشان را به يک بازى زيبا خوش کرده بودند، اما بازى خوبى رقم نخورد و مردم از بازى لذت نبردند. در واقع 90 دقيقه مردم را سرکار گذاشتيم.
شما بازيکنان بايد زيبايى دربى را رقم مى‌زديد!
بازيکنان دستورات مربيان را اجرا مى‌کنند، دو تيم با سيستم دفاعى وارد زمين شدند و هر دو تيم ترسيده بودند.
مساوى به ضرر پرسپوليس بود يا استقلال؟
براى ما ضرر بيشترى داشت. اگر مى‌برديم کارمان خيلى راحت مى‌شد اما اين مساوى با باخت فرق نمى‌کند. اين تساوى خيلى بد شد و ضررش را در آخر ليگ خواهيم ديد.
استقلال چطور تيمى بود؟
استقلال مى‌خواست نبازد که نباخت، براى آنها که شانس چندانى براى قهرمانى ندارند، نباختن در دربى خيلى خوب بود. در ضمن آنها مربى بسيار خوبى دارند که انگيزه خوبى به استقلال داده است.
از قضاوت داور اسپانيايى راضى هستي؟
به غير از سه پنالتى که نگرفت در ساير دقايق عالى سوت زد.
آن صحنه که ماته به تو پاس داد، پنالتى بود؟
صددرصد پنالتى بود. تعجب کردم که چرا داور سوت پنالتى را نزد.
در طول دربى متوجه نشديم که در چه پستى بازى کردي!
از مربى تيم سئوال کنيد چون اين سئوال را بايد ايشان جواب بدهد.
قبل از بازي، اکثر استقلالى‌ها از زهردار بودن تو حرف مى‌زدند اما پست تو جايى نبود که بتوانى زهردار باشي.
من هافبک راست بودم، خودم دوست دارم در پست مهاجم بازى کنم، اما فعلاً مجبور هستم در اين پست بازى کنم.
برانکو و دنيزلى هيچ وقت تو را در اين پست قرار نمى‌دادند و کارآيى بيشترى داشتي.
درتيم ملى مهدوى‌کيا در هامبورگ بازى مى‌کرد و خيلى هم سرحال بود و من خودم هم قبول نمى‌کردم که مهدوى‌کيا ذخيره من باشد. برانکو مرا در دفاع راست بازى ‌داد و پاى من هم خيلى خوب ايستاد و بارها گفت که کعبى در دفاع راست بهترين است. من هم بهترين بازيهايم را انجام دادم. در بازيهاى باشگاهى هم مهاجم بودم. يادم هست زمانى که با پرسپوليس قرارداد بستم از دنيزلى پرسيدند که کعبى را کجا بازى مى‌دهى و دنيزلى گفت، پست بازى کعبى را در ديدار با استقلال مى‌بينيد. او مرا در دربي، مهاجم گذاشت و بهترين بازى را انجام دادم.
اين فصل اتفاقى افتاده که بازيهاى فصل قبل را نمى‌کني؟
اتفاق که زياد افتاده است آن هم از نوع عجيب و غريب، صحبت زياد است، اما الان زمان حرف زدن نيست.
فرق بين دنيزلى و قطبى چيست؟
من بازيکن هستم و وظيفه‌ام را انجام مى‌دهم. هرکس مربى باشد، من کارم را انجام مى‌دهم.
پس دليلش چيست حرفى بزن.
سال گذشته من از تيم الامارات آمدم و پرسپوليس را متحول کردم. من همان آدم هستم، تغييرى که نکرده‌ام، چطور بازيکن الامارات مى‌توانست پرسپوليس را متحول کند، اما بازيکن لسترسيتى نمى‌تواند.
مى‌گويند تو پول خوب از پرسپوليس گرفته‌اى و روى اين مسئله خيلى زوم کرده‌اند.
فوتبال خوب بازى مى‌کنم و پول خوب هم مى‌گيرم. فوتبالم قوى است و پول قوى هم مى‌گيرم. همه مى‌دانند که قيمت کعبى بالاست.
اما برخى با مبلغ قرارداد نيم فصل تو مشکل دارند.
آنهايى که با مبلغ قراردادم مشکل دارند از حسادت مى‌ميرند. بايد به آنها گوشزد کنم که حسادت بيمارى خطرناکى است. فوتبال من قوى است و پول خوبى هم مى‌گيرم. آنها هم بروند قوى شوند تا پول خوب بگيرند. من در آن چند ماهى که در اروپا بودم تجربه خوبى کسب کردم که کار خودم را بکنم و به کار ديگران کار نداشته باشم. به اينها هم توصيه مى‌کنم سرشان به کار خودشان باشد. مگر پول زيدان با پول بقيه يکى است؟!
گويا اين مسأله داخل زمين هم تأثير گذاشته است و اين طور ديده مى‌شود که برخى‌ها به توپ پاس نمى‌دهند؟
تيم مثل خانه آدم مى‌ماند و نبايد اتفاقاتى که در داخل تيم رخ مى‌دهد به بيرون درز کند. من اگر مشکلى هم داشته باشم، خودم حل مى‌کنم. در ضمن من تا به حال به اين مسايل توجه نکرده‌ام.
اما از شواهد و حرفهايى که زده مى‌شود، مشخص است که برخى در پرسپوليس دوست ندارند تو چهره اول تيم شوي.
نه... من اينطور فکر نمى‌کنم و برايم مهم نيست چهره اول باشم يا آخر، براى من اين مهم است که پرسپوليس نتيجه بگيرد و بتوانم براى تيم مفيد باشم اما دوست ندارم کسى پشت سر من حرف بزند.
مگر کسى حرف زده است؟
شنيده‌ام که چند نفر پشت سر من حرف زده‌اند. برايشان متأسفم که از رقابت خارج شده‌اند و پشت سر من حرف مى‌زنند.
قبول دارى که افت کرده‌اي؟
بله اما برمى‌گردم و جايگاهم را مى‌گيرم. باندى وجود دارد که مى‌خواهند مرا خراب کنند اما به آنها مى‌گويم که فوتبال کعبى آنقدر قوى است که خراب نمى‌شود.
اين پرسپوليس بهتر است يا پرسپوليس دنيزلي؟
من هنوز سه بازى براى پرسپوليس انجام داده‌ام. بگذاريد اين سؤال را آخر فصل پاسخ دهم.
الان اگر دوباره مى‌خواستى از لستر به ايران بيايي، باز هم پرسپوليس را انتخاب مى‌کردي؟
تيم اول من پرسپوليس است و به خاطر هواداران اين تيم به پرسپوليس آمدم. هميشه هواداران به من لطف دارند و آنها را دوست دارم. دوست دارم براى آنها جان بدهم اما اميدوارم آنها بدانند که براى کعبى اتفاقاتى افتاده است.
خيلى از مربى‌ها از جمله فيروز کريمى دوست دارند بازيکنى مثل تو داشته باشند. احتمال دارد که فصل بعد به تيمى بروى که خودت مى‌داني؟
من پرسپوليس را دوست دارم و ناراحت نيستم اما مى‌خواهم همه بدانند که ‌مى‌خواهند مرا خراب کنند. من براى اين به پرسپوليس برگشتم که با پرسپوليس قهرمان شوم.
دليل اين افت را بگو.
مى‌خواهند خرابم کنند.
پرسپوليس قهرمان مى‌شود؟
صددرصد. همه چيز براى قهرمانى مهياست. فقط بايد همه چيز را براى تيم بخواهيم.
و کعبى متحول مى‌شود؟
شک نکنيد.
منبع : http://www.khabars.net

F A R A M A R Z

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,642
قطبي: علي پروين «گادفادر» تيم ماست
Afshin_Ghotbi.jpg

files.php

افشين قطبي، مثل روز قبل از بازي صباباتري، در معيت همسرش به گالري واقع در خيابان پاسداران رفت و با طرفدارانش عكس يادگاري گرفت. او فاصله‌اي تا جاودانگي ندارد

آقاي قطبي بازي شب گذشته (چهارشنبه شب) رنجرز- زنيت را ديديد؟
نه، متاسفانه خيلي خسته بودم، نتوانستم بيدار بمانم اما حتما فيلم ويدئويي اين بازي را مي‌‌‌گيرم و تماشا خواهم كرد. البته حتما به «ديك» زنگ مي‌‌‌زنم تا به او تبريك بگويم. او حالا به غير از قهرماني هلند و اسكاتلند، قهرماني اروپا را هم دارد.
امكان دارد براي بازي روز شنبه مقابل سپاهان از ادووكات مشاوره بگيريد؟ بالاخره اين بازي هم حكم فينال را دارد و «ديك» فينال را برده.
نه، نمي‌شود. وقتي كسي يك تيمي را نديده و از آن اطلاعات ندارد به شما چه چيزي بگويد؟ البته من هميشه با او و مربيان ديگري كه با هم كار كرده‌ايم در ارتباط هستم و از آنها كمك مي‌‌‌گيرم. آنها هميشه در مورد اينكه كجا كار كنم، چه كار كنم و شرايط روحي‌ام چطور باشد به من كمك كرده‌اند و من در خصوص مسائل كلي فوتبال با اين مربيان در ارتباط بوده‌ام.
خبر داريد كه سپاهاني‌ها گفته‌اند صباباتري با پرسپوليس تباني كرده تا اين نتيجه رقم بخورد؟
تباني يعني چه؟ ‍[بعد از توضيح واژه تباني براي قطبي]
واقعا نمي‌دانم چه بگويم. اين ديوانگي است و مي‌‌‌شود گفت (با ذكر واژه انگليسي) مزخرف است. صبا جزو بهترين تيم‌هاي ليگ بوده و خودش شانس قهرماني داشته. آنها به هر دو باشگاه توهين كردند. بهتر است بروند در آينه خودشان را نگاه كنند.
آقاي قطبي شما دوست داريد روز شنبه علي پروين به ورزشگاه بيايد؟
بله، البته من هميشه گفته‌ام علي پروين بزرگتر پرسپوليس است. او Godfather است و تيم با وجود او روحيه مي‌‌‌گيرد. مطمئنا از حضور پروين در ورزشگاه خوشحال خواهيم شد.
چه اتفاقي براي پرسپوليس افتاد كه در اين بازي برعكس مسابقه با برق، تيم شما در نيمه‌دوم تيم بهتري بود؟
فكر كنم در بيشتر بازي‌هاي فصل ما در نيمه‌دوم تيم بهتري بوديم. به بازيكنان گفته بودم بازي با برق بازي به‌خصوصي بود و اين بازي با بازي برق متفاوت است چون برق تيمي بود كه فقط براي افتخار خودش بازي مي‌‌‌كرد. براي برق فرقي نمي‌كرد اما پرسپوليس با استرس بازي مي‌‌‌كرد چون اولا بايد مي‌‌‌برد و ثانيا در شش روز دو مسابقه حساس داشتيم. به‌خاطر همين بازيكنان بااحتياط وارد زمين شدند و خواسته‌هاي من را اجرا نكردند. البته در اين بازي موقعيت‌هاي زيادي هم داشتيم كه استفاده نكرديم. «گل» در فوتبال خيلي چيزها را عوض مي‌‌‌كند.
آيا در بازي با صبا دستورات شما اجرا شد و شما از بازيكنانتان راضي بوديد؟
مقابل صبا ما بالا بازي كرديم. ما جمع بوديم. با سرعت،فضاها را باز كرديم. هميشه سعي كرديم برويم پشت دفاع آنها و از موقعيت‌هايمان خوب استفاده كرديم در صورتي كه مقابل برق اين اتفاق نيفتاد.
آيا بالاخره در پايان فصل تيم شما بين‌المللي شده؟
ما بايد براي بين‌المللي شدن مسائلي را در نظر بگيريم. بعد از اينكه گل زديم مدافعان ما همه جلو مي‌‌‌رفتند تا گل بزنند. بعضي مواقع بازيكنان انرژي اضافه مصرف مي‌‌‌كردند و هيجاني شده بودند. گلي كه خورديم يك گل بچگانه بود. بايد در دقايق مخصوص بازي را كنترل مي‌كرديم . به لحاظ حفظ توپ، كارت گرفتن و مصدوميت. نبايد حالا كه يك بازي را برده‌ايم همه‌چيز را رها كنيم و فكر كنيم كار تمام شده، بايد احتياط كنيم.
آقاي قطبي الان حالتي پيش‌آمده كه شما براي قهرمان شدن حتما بايد سپاهان را شكست بدهيد. فكر نمي‌كنيد كارتان سخت‌تر شده چراكه سپاهان هميشه در ضدحمله‌ها برنامه داشته است.
اتفاقا من دوست دارم در اين فضا باشم. فكر كن در يك ماراتن هستي و در آخرين كيلومتر اين مسابقه يك نفر دو متر از شما جلوتر افتاده. شما پشت خودت را نمي‌بيني و فقط به جلو نگاه مي‌‌‌كني در صورتي كه نفر جلويي بايد برگردد و حواسش به شما باشد. در اين حالت شما مي‌‌‌تواني در آخرين حركت سريع خودت، حريف را سورپرايز كني و كنارش بزني. البته من ديشب هم گفتم پرسپوليس قهرمان شده. با بيشترين امتيازها، بيشترين بردها و بيشترين اختلاف‌ گل‌ها، ما بهترين تيم ليگ بوده‌ايم اما الان موقعيت اين را داريم تا دو بار قهرمان شويم. با اين وجود اگر مي‌‌‌خواهيم قهرمان شويم بايد سپاهان را هم بزنيم چون سپاهان تيم خوبي است و در آسيا هم نتايج خوبي گرفته است. قهرماني با برد سپاهان شيرين‌تر است.
با هواداران پرسپوليس چه صحبتي داريد؟
هواداران پرسپوليس بهترين يار دوازدهم تمام تيم‌هاي ليگ هستند. آنها با عشق و احساس‌شان به ما انگيزه دادند و تاثيرگذارترين مساله در برد ما بودند كه بايد از آنها تشكر كنم. اميدوارم روز شنبه همه آنها با پيراهن‌هاي قرمز بيايند به استاديوم و يك صندلي هم خالي نباشند. مي‌‌‌خواهم از اول تا آخر بازي با صداي قشنگ‌شان و قيافه‌هاي خوشگل‌شان تيم خودشان را تشويق كنند. البته مي‌‌‌خواهم ببينند كه تيم‌شان بعد از شش سال قهرمان مي‌‌‌شود چون برايشان خيلي مهم است كه در پايان چه اتفاقي مي‌‌‌افتد.
همه هواداران پرسپوليس در انتظار چنين لحظه‌اي هستند.
بله، مي‌‌‌دانم و روز شنبه آنها اين مساله را مي‌‌‌بينند چراكه قهرماني حق پرسپوليس است.
قطبي مي‌گويد: «به احتمال زياد براي تماشاي مسابقات يورو به روسيه خواهم رفت. جدا از ديدار روسيه حضور در اين مسابقات نكات آموزشي زيادي را براي مربيان همراه خواهدداشت.» البته قطبي پاسخ شفافي به شايعه ترك ايران نمي‌دهد و مي‌گويد: «چه كسي گفته من براي هميشه از ايران مي‌روم، اين يك دروغ است.»
منبع : http://www.donyayefootball.com

F A R A M A R Z

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,642
فردا 65 امتيازي مي‌شويم!
افشين قطبي:
پرسپوليس تاريخ را دوباره مي‌نويسد
هواداران ما امسال فوتبال ايران را آتش زدند
main.php

خبرگزاري دانشجويان ايران - تهران
سرويس: ورزشي - فوتبال

سرمربي تيم فوتبال پرسپوليس گفت: هيچ علامت سوالي براي قهرماني پرسپوليس در ليگ برتر وجود ندارد.

افشين قطبي در گفت وگو با خبرنگار ورزشي خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا) اظهار كرد: نبايد جاي هيچ سوالي درباره‌ي قهرماني پرسپوليس وجود داشته باشد، ما هدف‌مان اين است كه با قهرمان كردن پرسپوليس دل هواداران را شاد كنيم. فردا پرسپوليس 65 امتيازي مي‌شود و اگر شش امتياز ما را كم نمي‌كردند، به اين امتياز مي‌رسيديم اما، مي‌دانيم كه با پيروزي برابر سپاهان مي‌توانيم با 59 امتياز قهرمان ايران شويم.

وي افزود: مي‌دانيم كه هواداران چند سالي است كه منتظر اين قهرماني هستند و فردا پرسپوليس تاريخ را براي فوتبال ايران دوباره مي‌نويسد. هواداران ما امسال با احساسات پاكشان فوتبال ايران را آتش زدند. ما در روز شنبه ميليون‌ها نفر را حامي خود مي‌بينيم. آنها تمام وجود‌شان را به پرسپوليس هديه كردند و ما هم بايد تمام تلاش‌مان را براي شاد كردن دل آنها انجام دهيم.

قطبي با بيان اينكه از ابتداي فصل نسبت به قهرماني پرسپوليس تاكيد مي‌كرد، گفت: پرسپوليس مانند يك حلقه است و هر بند آن حلقه نقش موثري در موفقيت پرسپوليس داشته است و هيچ يك از اين بند‌ها به تنهايي نمي‌تواند نقش اصلي را ايفا كند. در پرسپوليس مثل برق همه چيز به يكباره روشن شد و اين شروع دوباره به دليل حاكم شدن تفكري جديد در باشگاه بود. خوشحالم كه هواداران بار ديگر به ورزشگاه برگشتند. آنها به تيم‌شان اعتماد دارند و تمام اينها اثرات خود را در بازي پرسپوليس برابر سپاهان نشان خواهد داد.

وي به نقش مديريت حبيب كاشاني اشاره كرد و افزود: نقش كاشاني در اين موفقيت پر رنگ بوده است. او مانند يك كوه پشت سر ما بوده است و در جبهه‌هاي مختلف چه داخل زمين و چه بيرون زمين براي فراهم كردن فضا تلاش كرده است.

سرمربي تيم فوتبال پرسپوليس درباره‌ي شناخت خود از سپاهان گفت: درباره‌ي سپاهان همه چيز را به خوبي مي‌دانم و شب‌هاي زيادي را با تماشاي بازي اين تيم پشت سر گذاشته‌ام. مي‌دانم كه فردا ما برنده‌ي بازي خواهيم بود و از هم اكنون به هواداران وعده مي‌دهم كه براي جشن قهرماني به ورزشگاه آزادي بيايند.

قطبي شايعه‌ي گفت‌وگويش با "ديك ادووكات" را تكذيب كرد و به ايسنا گفت: شب گذشته مي‌خواستم در تماسي تلفني به او براي قهرماني زنيت سنت‌پترزبورگ تبريك بگويم اما به دليل اينكه او در هواپيما بود، ارتباط تلفني ما برقرار نشد و من نتوانستم با او صحبت كنم.

وي در پايان در پاسخ به اين سوال كه آيا قراردادتان را با باشگاه پرسپوليس تمديد خواهيد كرد يا خير؟ گفت: هنوز به اين مساله فكر نكرده‌ام و پس از بازي با سپاهان در اين باره فكر مي‌كنم. در حال حاضر تمركزم بر روي بازي پرسپوليس و سپاهان است و نمي‌خواهم به غير از اين به چيز ديگري فكر كنم.

xpin

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
33
داوری بازی به مظفری زاده رسید !!!!!!!!!!!!!!
همون داوری که 3 امتیاز بازی پرسپولیس - صبا باطری رو با اشتباهات داوری خودش از پرسپولیس گرفت !!!!
با وجود داورانی مثل ترکی و ممبینی و افشاریان و ...... دادن داوری این بازی به داور جوانی که سابقه خوبی هم نداره جای سوال داره !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

امیدوارم سناریو جام حذفی سال های گذشته تکرار نشه

هستی

همکاربازنشسته
لایک‌ها
709
اصولا من که هیچ کدوم از داوران ایرانی رو قبول ندارم فقط 1 چند تایی هستن که یه کمی از بقیه بهترن
5031011e.jpg
[

Radian

Registered User
لایک‌ها
0
اصولا من که هیچ کدوم از داوران ایرانی رو قبول ندارم فقط 1 چند تایی هستن که یه کمی از بقیه بهترن
5031011e.jpg
[

بیایم تمام تلاش خودمونو بکنیم تا خوشبین باشیم :D

f@rzad

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
18,797
:blink: :blink:

عجب ضربه ای بود ...... ایوالله خلیلی

1 پرسپولیس - سپاهان 0

King Oliver

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
81 دقيقه از بازي گذشته.فقط ميتونم بگم اين حقمون نبود...
پس تكليف اون 6 تا چي شد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:(

Radian

Registered User
لایک‌ها
0
من که دیگه قید دیدن 2 3 دقیقه باقیمونده رو زدم ...

من نمیدونم کی این امولها رو تو لیگ راه میده ! یه لحظه احساس کردم دهه ی 70 ه و داریم با تیمهای حاشیه ی

خلیج بازی میکنیم !!!

7 تا کارت زرد ! هر 4 دقیقه هم یکی چیز میشد ، میفتاد زمین ...

این فلان و فلانش !

:D

F A R A M A R Z

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,642
تبریک میگم واقعا حق پرسپولیس بود
تبببببببرییییک

King Oliver

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
مرررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررسي
مررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررسي
به اين ميگن بازي
مرررررررررررررررررررررررررررررسي
الان از هيجان سردردم!!ولي به اين ميگن بازي
اولين نفريم كه تبريك ميگم
مررررررررررررررسي

abarkuh

Registered User
لایک‌ها
137
سلام. با تبریک خدمت تمام پرسپولیسی های عزیز. واقعا از حق نباید گذشت که حق تیمتون بود. واقعا تبریک می گم

amir-khan

Registered User
لایک‌ها
37
درود

و پايان يك حماسه

پرسپوليس قهرمان شد

amir-khan

Registered User
لایک‌ها
37
پرسپوليس زلزله ***** محبوب هرچي دله