• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب طرفداران پرسپولیس

amin_lili

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
امین جان مگه پترویچ هم اومده پرسپولیس ؟؟؟؟!
نه فرزدا جون . ولی قراره بیاد ....؟!

در مورد حاشیه و نشستن بازیکنان بزرگ روی نیمکت من هم با تو موافقم . این مساله بدجوری یقه تیم رو در آینده می گیره

xpin

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
33
بازیکن دوست داشتنی و مورد علاقه من
loveshower.gif

f_javadm_4fa3a6a.jpg

ای کاش نمی رفتی
ای کاش برمی گشتی

De Monarch

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
17
خب تاجایی که اخبار رو دنبال کردم قطبی برگشته .نباید به پرسپولیس تبریک گفت بلکه باید به فوتبال ایران تبریک گفت .جدا معتقدم قبل از اینکه مربی بزرگی باشه انسان بزرگیه و مثل ایرانی جماعت به کم قناعت نمیکنه هر چند فکر میکنم که فوتبال سیاسی - حکومتی و بیمار ایران لیاقتش رو نداره .

به هر حال اگه قرار باشه همه ی اختیارات رو داشته باشه و کسی توی کارش دخالت نکنه به زودی شاهد درخشش پرسپولیس در جام باشگاه ها و همچنین بعدا حضور قطبی در راس کادر فنی تیم ملی خواهیم بود

f@rzad

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
18,797
"ايوان پتروويچ" به پرسپوليس پيوست

قرارداد عماد رضا امشب نهايي مي‌شود

ايوان پتروويچ بازيكن فصل پيش تيم فوتبال ابومسلم مشهد كه در پست هافبك هجومي تخصص دارد، با عقد قراردادي يك ساله به تيم فوتبال پرسپوليس تهران پيوست.

پتروويچ امروز (دوشنبه) با حضور در باشگاه پرسپوليس و مذاكره با مسوولان اين باشگاه به توافقات لازم براي عقد قرارداد رسيد.

پيش از اين حضور بازيكناني چون ابراهيم توره، مجتبي شيري، محمد منصوري، هادي نوروزي و عليرضا محمد در تيم پرسپوليس قطعي شده بود.

قرارداد عماد رضا امشب نهايي مي‌شود.

"باقري‌ها" با پرسپوليس تمديد کرد

در ادامه تمديد قرارداد بازيکنان فصل گذشته تيم فوتبال پرسپوليس، نبي‌ا... باقري‌ها مدافع فصل پيش اين تيم قراردادش را تمديد کرد و خيرخواه به همراه حميد علي عسگري نيز با مسوولان باشگاه در حال مذاکره هستند.

نبي ا... باقري‌ها با حضور در باشگاه پرسپوليس و پس از مذاكره با مسوولين اين باشگاه، سرانجام قرارداد خود را به مدت يك سال با پرسپوليس تمديد كرد.

همچنين فرهاد خيرخواه و حميد علي‌عسگر در حال حاضر مذاكراتي را با مديران پرسپوليس آغاز كردند كه به محض مشخص شده توافقات نهايي، اخبار آن متعاقبا اعلام مي‌شود.

به نقل از ايسنا

gheymeh

Registered User
لایک‌ها
70
[IMG]http://khatati.com/draw.aspx?st=54221[/IMG]
حسین بادامکی قراردادش را با تیم فوتبال پرسپولیس تمدید کرد
حسین بادامکی با حضور در هیئت فوتبال استان تهران بصورت رسمی قراردادش را با تیم فوتبال پرسپولیس تمدید کرد.

به گزارش خبرنگار مهر، حسین بادامکی بعدازظهر امروز با حضور در هیئت فوتبال استان تهران قراردادش را به مدت یک سال دیگر با تیم فوتبال پرسپولیس تهران تمدید کرد.

برپایه این گزارش، پیش از وی مهدی واعظی، فرهاد خیرخواه، حمید علی عسگر، نبی الله باقری و مسعود زارعی هم قراردادشان را با پرسپولیس تمدید کرده بودند.

علیرضا محمد، محمد منصوری، مجتبی شیری، ابراهیم توره و ایوان پترویچ هم بازیکنان لیگ برتری هستند که تاکنون با تیم فوتبال پرسپولیس قرارداد رسمی امضا کرده اند.

live for what?

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
374
حسین بادامکی قراردادش را با تیم فوتبال پرسپولیس تمدید کرد
حسین بادامکی با حضور در هیئت فوتبال استان تهران بصورت رسمی قراردادش را با تیم فوتبال پرسپولیس تمدید کرد.

به گزارش خبرنگار مهر، حسین بادامکی بعدازظهر امروز با حضور در هیئت فوتبال استان تهران قراردادش را به مدت یک سال دیگر با تیم فوتبال پرسپولیس تهران تمدید کرد.

برپایه این گزارش، پیش از وی مهدی واعظی، فرهاد خیرخواه، حمید علی عسگر، نبی الله باقری و مسعود زارعی هم قراردادشان را با پرسپولیس تمدید کرده بودند.

علیرضا محمد، محمد منصوری، مجتبی شیری، ابراهیم توره و ایوان پترویچ هم بازیکنان لیگ برتری هستند که تاکنون با تیم فوتبال پرسپولیس قرارداد رسمی امضا کرده اند.

پترویچ قطعی به پرپولیس اومده؟!

sJaguar

کاربر فعال موبایل و فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,591
آره پترویچ اومد . عماد رضا هنوز از سوریه برنگشته؟

در ضمن پترویچ بازیکن خیلی خوبیه من اکثر بازیهایی که ابومسلم میزبان بود بازیهاشو از نزدیک دیدم.

Ronan

Registered User
لایک‌ها
876
خوب پتروويچ هم كه اومدش ... بادامكي و خير خواه هم تمديد كردن ... احتمالا امشب يا فردا هم قرار داد عماد رضا

بسته ميشه :D به به به به چه شود ... دوست دارم ببينم كه ميتونه جلوي پرسپوليس وايسه :p

حالا فهميديد چرا عباسفرد رفتش استقلال ؟ :D

Hamid2day

مدیر ارشد بازنشسته
لایک‌ها
20,178
خوب پتروويچ هم كه اومدش ... بادامكي و خير خواه هم تمديد كردن ... احتمالا امشب يا فردا هم قرار داد عماد رضا

بسته ميشه :D به به به به چه شود ... دوست دارم ببينم كه ميتونه جلوي پرسپوليس وايسه :p

حالا فهميديد چرا عباسفرد رفتش استقلال ؟ :D
اصلا با عباسفرد حال نمی کردم

reza_badkonaki

کاربر فعال سریال های تلویزیونی
کاربر فعال
لایک‌ها
325
علیرضا محمد، محمد منصوری، مجتبی شیری، ابراهیم توره و ایوان پترویچ

مگه سهمیه لیگ برتر 5 تا نبود ؟؟؟؟؟ عماد رضا رو کجا میخوان جا بدن ؟؟؟

Afsaneh-R

Registered User
لایک‌ها
54
قطبي: بخاطر پول به ايران بازنگشتم
خبرگزاري فارس: سرمربي تيم فوتبال پرسپوليس گفت: بخاطر پول به ايران بازنگشتم، چراكه با توجه به درآمدهاي قبلي اگر 10 سال هم كار نكنم، نيازي به پول ندارم.
A0461452.jpg
افشين قطبي در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاري فارس اظهار داشت: از خريدهاي خوب پرسپوليس رضايت دارم، ضمن اينكه مسئولان قول داده اند در روزهاي آينده مهره هاي كارآمد ديگري نيز جذب كنند تا در هر پست چندين بازيكن آماده براي حضور در سه جام معتبر داشته باشيم.
وي افزود: با كمك دوستانم در خارج از كشور، طرحي جديد براي پرسپوليس تهيه خواهم كرد تا تيمي بين المللي تر از هميشه داشتم باشيم.
سرمربي پرسپوليس در خصوص دستيار برزيلي خود تصريح كرد: كوسا سابقه حضور و بازي در ليگ دسته اول برزيل را دارد و يكي از مربيان شناخته شده در فوتبال اين كشور محسوب مي شود. وي همانند من در كره جنوبي و هلند در كنار مربيان بزرگ سال‌ها كار كرده است و بسيار كمك حال من خواهد بود.
وي با بيان اين مطلب كه برگزاري بازي هر پنج روز يك بار مشكلي ايجاد نمي كند، افزود: منظم برگزار شدن ليگ باعث رشد فوتبال ايران مي شود و بايد براي زدن حرف اول در آسيا،‌ حرفه اي فكر و عمل كرد.
قطبي در پاسخ به شايعات متعدد در مورد بازگشت وي به تهران به خاطر پول و مبلغ قرارداد بالا تاكيد كرد: تمام كساني كه من را مي‌شناسند مي دانند به هيچ عنوان هدف من براي آمدن به پرسپوليس پول نبود، چون اگر 10 سال ديگر هم كار نمي‌كردم نيازي به پول نداشتم.
وي ادامه داد: دستمزدهايي كه در كره، هلند و امريكا گرفتم هرگز ناچيز نبود و به لطف خدا امروز هيچ مشكلي از لحاظ مالي ندارم.
سرمربي تيم پرسپوليس در پاسخ به اين سوال كه اگر دليل اصلي بازگشت به تهران، پول نبوده است، چرا مبلغ قرارداد خود را به طور شفاف اعلام نمي كند، گفت: فاش نشدن مبلغ قرارداد در فوتبال حرفه اي دنيا امري طبيعي است. با اين حال اگر اعضاي هيئت مديره لازم بدانند، مي توانند آن را اعلام كنند.
كمك مربي سابق تيم ملي كره جنوبي در باره قرعه كشي مرحله دوم مقدماتي جام جهاني 2010 در آسيا اظهار داشت: بايد به دايي تبريك بگويم كه صعود از دور اول را براي ايرانيان رقم زد؛ اما شك ندارم با وجود دو تيم كره جنوبي و شمالي كه كاملا به فوتبال آنها آشنا هستم كار راحتي ندارد. عربستان نيز تيمي خطرناك محسوب مي شود.
وي ادامه داد: با توجه به تدابير خوب دايي و بازيكنان تاكتيك پذير تيم ملي، صعود به جام جهاني دور از دسترس نيست و از خدا مي‌خواهد تيم ملي به اين مهم برسد.
وي افزود: نبايد فراموش كنيم تيم ملي براي صعود به جام جهاني به هواداران استقلال و پرسپوليس نياز دارد تا در كنار هم و با در دست داشتن پرچم ايران تيم علي دايي را براي حضور در افريقاي جنوبي(محل برگزاري جام جهاني 2010) ياري كنند.
قطبي كه گفته مي شد براي تماشاي بازي هاي يورو 2008 عازم سوئيس و اتريش مي شود، در اين خصوص گفت: برخي از بازي ها را از نزديك ديدم. از بازي هاي تيم ملي روسيه تحت رهبري گاس هيدينگ با تجربه لذت بردم.
وي ادامه داد: بازيكنان اسپانيا در اين جام تركيب‌هاي بسيار خوبي را در مناطق مختلف زمين تشكيل مي‌دادند و عملكرد بسيار خوبي داشتند. قهرماني حق آنها بود.
قطبي در پايان گفت: من يك مربي هستم كه براي موفقيت تيمم از هيچ تلاشي دريغ نخواهم كرد و نمي‌دانم چرا كلمه مربي پروازي را روي من گذاشته اند. با رفع مشكلات شخصي به زودي به تهران باز مي گردم تا مقدمات برپايي اردو و ديدارهاي تداركاتي را فراهم كنيم و با آمادگي گام به هشتمين دوره ليگ برتر، جام حذفي و ليگ قهرمانان آسيا بگذاريم.

Mehrdad-58

Registered User
لایک‌ها
263

منم همین سوال رو داشتم .!!!
مگر اینکه یکی دو از اینها خارجی به حساب بیاد .. اینطوری نیست ؟

در ضمن افشین خان هم کم کم داره خالی بندی رو یاد میگیره ها :D
قطبي: بخاطر پول به ايران بازنگشتم
خبرگزاري فارس: سرمربي تيم فوتبال پرسپوليس گفت: بخاطر پول به ايران بازنگشتم، چراكه با توجه به درآمدهاي قبلي اگر 10 سال هم كار نكنم، نيازي به پول ندارم.

Last edited:

sasan s

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,123

به 6 بازيكن افزايش پيدا كرده .

تهران IranSport.Net - رئيس سازمان ليگ فدراسيون فوتبال گفت: در فصل نقل و انتقالات هر باشگاه مى تواند ۶ بازيكن ليگ برترى جذب كند. عزيز محمدى اظهار داشت: سازمان ليگ جذب ۶ بازيكن ليگ برترى در فصل نقل و انتقالات را براى باشگاه ها تصويب كرد. اعضاى هيأت رئيسه بايد در اين خصوص اظهارنظر كنند و ظرف روزهاى آينده اين مصوبه را به باشگاه ها ابلاغ خواهيم كرد. رئيس سازمان ليگ افزود: در نيم فصل ليگ نيز باشگاه ها مى توانند يك بازيكن ليگ برترى نيز جذب كنند. پيش از اين باشگاه ها فقط اجازه داشتند در فصل نقل و انتقالات ۵ بازيكن ليگ برترى جذب كرده و در نيم فصل نيز قادر نبودند بازيكن ليگ برترى جذب كنند.

منبع خبر

با تشكر از آشيموتو عزيز

---------------------------------------------------------------

مشكل در قرارداد آشوبي با مس كرمان

امروز خبر ورزشي ساعت 7:30 راديو پيام اعلام كرد قرارداد آشوبي به دليل اينكه در محل هيات فوتبال استان كرمان امضاء نشده است فاقد اعتبار است . اين راديو اعلام كرد به دليل اينكه دفتر نقل و انتقالات استان كرمان به تهران آورده شده و فرزاد آشوبي در يكي از هتلهاي تهران قرارداد خود را به ثبت رسانده است اين قرارداد قانوني نيست و حتما بايد آشوبي در محل هيات فوتبال كرمان قراردادش را امضاء مي كرده .
اگر اين خبر صحيح باشد به احتمال 90 درصد آشوبي به پرسپوليس بر ميگرده و اين ميتونه خبر خوبي براي همه ما باشه ، چون پاشنه آشيل پرسپوليس كه همون هافبك دفاعي هست بهبود پيدا ميكنه.
دوستان اگر اخبار تكميلي داشتند لطف كنند در تاپيك قرار بدهند. :)

Last edited:

HAMED_PT

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
64
«ایمان مبعلی» در باشگاه پرسپولیس

ایمان مبعلی هافبک ملی‎پوش و ارزنده کشورمان صبح امروز (سه‎شنبه) جهت مذاکره با سید داریوش مصطفوی در باشگاه پرسپولیس حضور یافت.

به گزارش سایت رسمی باشگاه پرسپولیس، با هماهنگی‎های سید داریوش مصطفوی مدیر عامل باشگاه پرسپولیس با ایمان مبعلی، صبح امروز سه شنبه هجدهم تیرماه مبعلی در باشگاه حضور یافت تا مذاکرات نهایی صورت گیرد.

امیدوارم که مبعلی هم بیاد پرسپولیس

xpin

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
33
«ایمان مبعلی» در باشگاه پرسپولیس

ایمان مبعلی هافبک ملی‎پوش و ارزنده کشورمان صبح امروز (سه‎شنبه) جهت مذاکره با سید داریوش مصطفوی در باشگاه پرسپولیس حضور یافت.

به گزارش سایت رسمی باشگاه پرسپولیس، با هماهنگی‎های سید داریوش مصطفوی مدیر عامل باشگاه پرسپولیس با ایمان مبعلی، صبح امروز سه شنبه هجدهم تیرماه مبعلی در باشگاه حضور یافت تا مذاکرات نهایی صورت گیرد.

امیدوارم که مبعلی هم بیاد پرسپولیس

مبعلی بازیکن آزاد هستش ؟؟

من یه جا شنیدم که مبعلی برای اینکه به تیم ملی برسه و دایی رو موجاب کنه که به تیم ملی دعوتش کنه قرار برگرده به لیگ ایران :D

gheymeh

Registered User
لایک‌ها
70
[IMG]http://khatati.com/draw.aspx?st=54221[/IMG]
در زمين‌ گلف مجموعه ورزشي انقلاب

تمرين پرسپوليس با حضور كاظميان و بادامكي برگزار شد

خبرگزاري فارس: تمرين امروز صبح پرسپوليس با حضور جواد كاظميان و حسين بادامكي در زمين گلف مجموعه ورزشي انقلاب پيگيري شد.

به گزاش خبرگزاري فارس، در اين تمرين، پرسپوليسي‌ها ابتدا به نرم دويدن، دوهاي سرعتي و حركات سرعتي روي موانع پرداختند.
حسين بادامكي پس از عقد قرارداد در روز گذشته، امروز در تمرين شركت كرد. ابراهيم توره نيز براي اولين بار در زمين‌ گلف به تمرين پرداخت. مهدي واعظي، محسن خليلي، عليرضا نيكبخت واحدي و پترويچ غايبان تمرين امروز بودند.
جواد كاظميان با اجازه از افشين پيرواني و احمدرضا عابدزاده، در تمرين حضور داشت.
پيرواني و عابدزاده به مدت 10 دقيقه با بازيكنان صحبت كردند و پس از نيم ساعت پيرواني براي شركت در كلاس مربيگري، تمرين را كه با لباس ورزشي دنبال مي‌كرد، ترك كرد.
عليرضا حقيقي در هنگام دويدن ها عقب تر از سايرين حركت مي‌كرد كه با برخورد عابدزاده مواجه شد.
محمود خوردبين با نيم ساعت تاخير در تمرين امروز حضور يافت.
تمرينات امروز ساعت 10 و 40 دقيقه به پايان رسيد و ساعت 16 و 30 دقيقه در ورشگاه كارگران پيگيري خواهد شد.

بالا