• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب طرفداران پرسپولیس

H-C

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
414
ساسان دمت گرم:D

اینا دارن کم کم شخصیت خودشون رو بروز میدن. آخه یکی نیست بگه این چند سال شما هزینه کرین، حالا یه سال هم این دو تا تیم دارن یه تکونی میخورن. بمیرم براشون که اصلا مشکلات مالی کمر آقای ساکت رو شکسته.

تخریب تیمهای صنعتی !!!!!!!!!!!

حالم از اون مرتیکه احمق به هم میخوره، که هیچی از فوتبال نمیدونه ! . خداییش اگه یک سال جای مدیران پرسپولیس بود 18 بار سکته میزد :D

xpin

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
33
هرچه قدر سعي ميکنيم چيزي در مورد صحبت ها و بيانيه هاي برخي صحبت نميکنيم تا شايد از رو بروند انگار امکان پذير نيست.
در جديدترين بيانيه که از سوي باشگاه سپاهان در خبرگزاري ايسنا آمده بار ديگر با مطرح کردن برخي مسائل که بيشتر جنبه انداختن توپ در زمين پرسپوليس و
استقلال و مطرح کردن اينکه اين دو تيم دست به جذب بازيکن با قيمت بالا زده اند ، تصميم گرفتيم جوابي در خور شان اين باشگاه و شخص آقاي ساکت بدهيم.

باشگاه محترم سپاهان! اکر فرض بر اين باشد که پرسپوليس با جذب بازيکناني مثل محمد ، منصوري ، توره و ... دست شما را خالي کرده بايد به سمع و نظر شما
عاليجنابان محترم برسانيم کدام باشگاه است که پس از توافق پرسپوليس با عماد رضا (که اگر مبنا را خبر روزنامه ها قرار دهيم) با مبلغ 320 هزار دلار ،وارد معرکه شده و پيشنهاد 370 هزار دلاري داده است؟
کدام تيم در سال گذشته رقمي به حسين کاظمي پيشنهاد مي دهد که دهانش بسته ميشود و بلافاصله قراردادش را امضا ميکند؟
اگر باشگاه پرسپوليس با قطبي قرارداد 800 ميليوني بسته شما که در عرض يک فصل دوبرابر اين پول را هزينه
کرده ايد!!!
جدايي مربيان شما نمونه آخرش همين آقاي ويرا بود..

عاليجنابان محترم سپاهاني!
اگر تيم هاي صنعتي مظلومند آشوبي چگونه سر از مس کرمان در مي آورد در حاليکه همه ميدانيم رقم قرارداد مس بسيار بالا بوده که آشوبي پيشنهاد مالي پرسپوليس را رد مي کند.
نه جناب ساکت! پيشنهاد اغوا کننده را شما و تيم هاي هم مسلکي شما آغاز کرده اند نه پرسپوليس و استقلال.
براي تيمي که امسال ميخواهد در باشگاههاي آسيا بازي کند و قرارداد 15 بازيکنش تمام شده و بسياري از تيمها(نميگوئيم چه تيمهايي که عاقلان دانند) مترصد جذب آنها بوده و هستند با نرخي که شماها از سالهاي قبل درست کرده ايد راه ديگري باقي مانده؟
حسين کعبي چگونه به سايپا ميرود؟ پيشنهاد به بادامکی چطور؟
جالب هم اينجاست اسم از ميرقرباني آورده ايد که جهت اسحضارتان عرض ميکنيم اين بازيکن بعد از قرارداد داخلي با استقلال به سايپا رفته!!!
شما بگوئيد چرا رفته که البته در بيانيه تان فرموده ايد و دسته خودتان را هم بريده ايد.
مگر همين تيم شما بابت تمديد قرارداد عماد رضا براي فصل گذشته 500 ميليون تومان نداده؟
دم از سازندگي و فعاليت در رشته هاي ديگر و ورزش بانوان زده ايد به خدا اگر آن بودجه ميلياردي را پرسپوليس و استقلال هم داشتند نگران نباشيد آنها هم مثل شما همين کار را ميکردند.
شما که به زعم خودتان در امر سازندگي بسر ميبريد چچونه است که هنوز يک ورزشگاه اختصاصي نداريد؟
جناب آقاي ساکت! با تمام اعتقادم ميگويم تيم شما فقط و فقط در اصفهان محبوب است و بس!
دست هاي پشت پرده در سالهاي گذشته را فراموش نکرده ايم در مورد قرارداد عماد رضا ... پنالتي هاي نگرفته شده ، درگيري هاي مداوم در بازي هايي که در اصفهان مابين تيم شما و پرسپوليس و استقلال ميباشد. چرا اين مشکلات در بازي با ذوب آهن نيست.

آقاي ساکت!پيشنهادي به شما داريم:از آقاي فردوسي پور بخواهيد يک مسابقه پيامک ترتيب دهد تا ميزان محبوبيت تيم شما در ايران مشخص شود.
حکايت بیانیه شما حکايت آن سيري است که به پياز ميگفت بو ميدهي. و چه زیبا گفت شاعر که:

آینه چون نقش تو بنمود راست ........... خود شکن آئینه شکستن خطاست

Last edited:

xpin

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
33
در مورد باشگاه سپاهان جالب اینو هم بدونید که طبق قوانین فیفا تیم سپاهان نوین حق حضور در لیگ برتر رو نداشت چون سپاهان در لیگ برتر بودش و حق مسلم تیم استیل آذین بودش که در لیگ برتر بازی کنه که ظاهراً به خاطر عدم آشنایی مسولان تیم استیل اذین و فدراسیون فوتبال ایران با قوانین تیم سپاهان نوین جواز حضور در لیگ رو پیدا میکنه
جناب ساکت که از قوانین فیفا مطلع بودند بدون اینکه مشکلی براشون پیش بیاد به راحتی امتیاز حضور تیم سپاهان نوین رو به ارزش 10 میلیارد تومان ناقابل به تیم صنعتی فولاد واگذار میکنه

نمیدونم اسم این واگذاری امتیاز رو چی باید گذاشت ؟؟؟؟ فکر میکنید بابت این امتیاز چند درصد به مدیر عامل باشگاه سپاهان رسید ؟؟؟ 10 میلیارد تومان که تیم فولاد پرداخته جزو بیت المال نیست ؟؟
چطور میتونن دم از باشگاه فرهنگی و ورزشی بزنن ؟؟ هر کجا دنیا بود همیچین کاری نمیتوانستند بکنن

فقط موندم چرا باشگاه استیل آذین اعتراضی نکرد ؟؟
فدراسیون این وسط چیکاره بود ؟؟ قوانین فیفا و اساسنامه فدراسیون کجا بود ؟؟

Last edited:

gheymeh

Registered User
لایک‌ها
70
[IMG]http://khatati.com/draw.aspx?st=54221[/IMG]
پرسپوليس با يونس محمود وارد مذاكره شد

خبرگزاري فارس: مسئولان تيم فوتبال پرسپوليس مذاكرات مقدماتي را براي جذب بهترين گلزن تيم ملي عراق آغاز كردند.

به گزارش خبرگزاري فارس، يونس محمود مهاجم تيم ملي عراق كه در فصل گذشته عنوان آقاي گل مسابقات قطر را به خود اختصاص داد، اين روزها مورد توجه مسئولان پرسپوليس قرار گرفته است.
پس از ناكامي پرسپوليسي‌ها براي جذب عماد محمدرضا، اكنون مذاكرات مقدماتي را با مدير برنامه‌هاي محمود در امارات آغاز كرده‌اند. آنها مي‌خواهند براي تقويت خط حمله، وي را به تهران انتقال دهند.
يونس محمود اكنون بازيكن آزاد است و قراردادش با تيم قطري به پايان رسيده.

Ronan

Registered User
لایک‌ها
876
خوب آقايي هم كه رفت ... ا بازيكناي مورد علاقه من بود :hmm:

gheymeh

Registered User
لایک‌ها
70
از این نظری جویباری ( سرپرست استقلال ) اینقدر بدم می آد . بدم می آد . یه آدم دهاتی و سنتی مزاج و دهن کج .

برگشته گفته یک سهمیه فعلا گذاشتیم کنار تا اگه پرسپولیسی ها یار از ما گرفتن ( به قول خودش شیطنت کردن ) ما هم جبران کنیم ( نیکبخت رو بگیرن ) .

آخه یکی نیست بگه احمق شما که بیک زاده و حسین کاظمی و عباسفرد رو از پرسپولیسی ها دزدیدید کسب به شما گفت خرتون به چند من

HAMED_PT

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
64
اخبار نقل و انتقالات لیگ برتر/
سیدمحمد علوی به پرسپولیس پیوست/ مازیار زارع با پرسپولیس به توافق رسید
سیدمحمدعلوی و مازیار زارع پس از مذاکره با مدیر عامل و مسئولان باشگاه پرسپولیس برای حضور در فصل آینده با این باشگاه به توافق رسیدند.

به گزارش خبرنگار مهر، سیدمحمد علوی که مورد توجه باشگاه پرسپولیس قرار گرفته بود عصر امروز به محل این باشگاه رفت و پس از مذاکره با داریوش مصطفوی به این تیم تهرانی پیوست.

ضمن اینکه مازیار زارع نیز که با مسئولان باشگاه سپاهان مذاکراتی را انجام داده بود، عصر امروز راهی باشگاه پرسپولیس شد و برای حضور در این تیم با داریوش مصطفوی به توافق دست یافت.

قرار است این دو بازیکن با حضور در یکی از تیم های رده پایین به پرسپولیس برگردند چرا که سهمیه بازیکنان لیگ برتری این تیم کامل شده و در حال حاضر از بین سه بازیکن - معمارزاده - زارع و علوی - تنها یکی می تواند در جای خالی تنها سهمیه باقی مانده قرار گیرد. دو بازیکن دیگر باید از طریق حضور در یک تیم رده پایین تر به پرسپولیس بازگردند.

Mehrdad-58

Registered User
لایک‌ها
263
آقائی حیف شد بازیکن خوبی بود
حالا یه کم داره نگران کننده میشه نحوه بازیکن گرفتن تیم . 3 تا هافبک از دست دادیم که زیاد جالب نیست .
مخصوصا آشوبی و آقائی ..
امیدوارم بتونن لااقل آشوبی رو برگردونن . نمیدونم چرا انقدر تو جذب هافبک شوش میزنن
نکته جالب اینجاست :
بی در و پیکری فوتبال ایران .
از یه طرف دری وری هائی که این یارو مرتیکه ساکت و دار و دستش گفتن . اصلا دوست دارم پرسپولیس 3-0 بازنده بشه ولی جلوی تیمی که این یارو مدیر عامله بازی نکنه . هر تیمی
بعدم این بابا سرپرست استقلال حالش خوب نیست مثل اینکه .. تیمها دارن بازیکن میگیرن اتفاق خاصی نیست که دنبال این حرفای صدتا یه غازه . خوبه حالا بیشترین بازیکن رو از دست دادیم .
اون از دائی که با وعده تیم ملی همه رو میکشه سمت سایپا . اول کعبی بعدم محمد پروین .. آقائی و ..
بعد با کمال پروئی میاد تو تلویزیون میگه لابی من با خداست .
بعدم قرارداد بازیکنها . آشوبی و تقی پور و .......
نقل انتقالهای تیمها هم که خنده داره . امتیاز خرید و فروش میکنن .
خلاصه آخر و عاقبت این فوتبال ........... خدا داند .

Mehrdad-58

Registered User
لایک‌ها
263
اخبار نقل و انتقالات لیگ برتر/
سیدمحمد علوی به پرسپولیس پیوست/ مازیار زارع با پرسپولیس به توافق رسید
سیدمحمدعلوی و مازیار زارع پس از مذاکره با مدیر عامل و مسئولان باشگاه پرسپولیس برای حضور در فصل آینده با این باشگاه به توافق رسیدند.

قرار است این دو بازیکن با حضور در یکی از تیم های رده پایین به پرسپولیس برگردند چرا که سهمیه بازیکنان لیگ برتری این تیم کامل شده و در حال حاضر از بین سه بازیکن - معمارزاده - زارع و علوی - تنها یکی می تواند در جای خالی تنها سهمیه باقی مانده قرار گیرد. دو بازیکن دیگر باید از طریق حضور در یک تیم رده پایین تر به پرسپولیس بازگردند.

اینم معلوم نیست خبر خوبیه یا بد .. خوشحال شیم یا استندبای بمونیم . اگه به ایناست که معمارزاده رو نگه میدارن :D

Hamid2day

مدیر ارشد بازنشسته
لایک‌ها
20,178
محمد پروين با قراردادي دو ساله به تيم سايپا پيوست

خبرگزاري دانشجويان ايران - تهران
سرويس: ورزشي - فوتبال

محمد پروين به تيم فوتبال سايپا تهران پيوست.

به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا) محمد پروين بازيكن فصل گذشته‌ي تيم فوتبال استيل‌آذين تهران با قراردادي دو ساله به تيم فوتبال سايپا تهران پيوست كه اين قرارداد بعداز ظهر امروز در هيات فوتبال استان تهران ثبت شد.

به گزارش ايسنا، عباس آقايي نيز امروز به تيم سايپا پيوست.

Hamid2day

مدیر ارشد بازنشسته
لایک‌ها
20,178
انتصابات جديد در باشگاه پرسپوليس

دير عامل باشگاه پرسپوليس، طي احكامي جداگانه‌اي حسين خبيري را بعنوان معاون اجرايي و مصطفي اشعريون را به عنوان مسئول دفتر مدير عامل منصوب كرد.

به گزارش روز چهارشنبه ايرنا ، به نقل از روابط عمومي باشگاه پرسپوليس ، خبيري همچنين نظارت و هماهنگي بر امور پرسنل و مديريت داخلي باشگاه را نيز برعهده خواهدداشت.

خبيري پيش از اين در دورههاي مدير عاملي اكبر غمخوار، حجت ا... خطيب و محمد حسن انصاريفرد در سمت مدير فوتسال و مشاور در باشگاه پرسپوليس حضور داشته است.

Ronan

Registered User
لایک‌ها
876
آقائی حیف شد بازیکن خوبی بود
حالا یه کم داره نگران کننده میشه نحوه بازیکن گرفتن تیم . 3 تا هافبک از دست دادیم که زیاد جالب نیست .
مخصوصا آشوبی و آقائی ..
امیدوارم بتونن لااقل آشوبی رو برگردونن . نمیدونم چرا انقدر تو جذب هافبک شوش میزنن
نکته جالب اینجاست :
بی در و پیکری فوتبال ایران .
از یه طرف دری وری هائی که این یارو مرتیکه ساکت و دار و دستش گفتن . اصلا دوست دارم پرسپولیس 3-0 بازنده بشه ولی جلوی تیمی که این یارو مدیر عامله بازی نکنه . هر تیمی
بعدم این بابا سرپرست استقلال حالش خوب نیست مثل اینکه .. تیمها دارن بازیکن میگیرن اتفاق خاصی نیست که دنبال این حرفای صدتا یه غازه . خوبه حالا بیشترین بازیکن رو از دست دادیم .
اون از دائی که با وعده تیم ملی همه رو میکشه سمت سایپا . اول کعبی بعدم محمد پروین .. آقائی و ..
بعد با کمال پروئی میاد تو تلویزیون میگه لابی من با خداست .
بعدم قرارداد بازیکنها . آشوبی و تقی پور و .......
نقل انتقالهای تیمها هم که خنده داره . امتیاز خرید و فروش میکنن .
خلاصه آخر و عاقبت این فوتبال ........... خدا داند .

حروم زاده تر از اين علي دايي خودشه و بس ... مرتيكه خر فكر كرده همه مثل خودش خرن ... قبل از اينكه مربي

تيم ميل بشه مياد ميگه من 100 سال مربي نميشم و هر كس هم كه مربي بشه با لابي بازي با فدراسيون

مربي شده ... بعد كه شد مربي ميگه لابي من با خدا بوده ... فردوسي پور هم گفت شما كه گفتيد هر كس مربي

بشه لابي بازي با فدراسيون داشته كه ... يهو علي دايي هم قاطي كرد و گفت من اينارو نميدونم من لابي با خدا

دارم ... آخه من نميدونم به حال خودمون گريه كنيم يا به حرفاي اين مرتيكه بخنديم :hmm:

f@rzad

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
18,797
در نشست هيات مديره پرسپوليس؛ اردوي ده روز در لامـانگـا اسپـانيـا قطعي شد

در جلسه عصر امروز (چهارشنبه) هيات مديره باشگاه پرسپوليس، برنامه اردوي آماده‌سازي اين تيم در كشور اسپانيا قطعي شد.

پرسپوليسي‌ها 18 جولاي (27 تيرماه) عازم اسپانيا و منطقه جنوبي لامانگا خواهند شد و به مدت ده روز در اين اردو خواهند بود.

نقل از ایسنا

amin_lili

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
عباس آقایی حیف شد هر چند که با داشتن منصوری و محمد و پترویچ جای خالی آقایی براحتی پر میشه . ولی اگه می موند بهتر بود . در باره سایپا هم باید بگم که اتفاق تازه ای نیفتاده . تو کشور ما رابطه حرف اول و آخر رو می زنه . خود ما برای کوچک ترین و پیش پا افتاده ترین کارهامون دنبال آشنابازی و پارتی بازی هستیم . همین تیممون چی شد که پارسال پول خیلی کمی از سازمان گرفت و کاشانی از جاهای دیگه هزینه ها رو تامین کرد اما امثال مثل ریگ بیابون دارن پول خرج بازیکن و مربی می کنن ( که البته کار بسیار منطقی و درستی هست ) علتش حمایت سازمان از مصطفوی هست . حالا دایی هم از سایپا حمایت می کنه و خط می ده بهشون . به هر حال تو این مملکت هر کی رابطه اش قوی تر باشه موفق تره .

30naa

Registered User
لایک‌ها
3
حروم زاده تر از اين علي دايي خودشه و بس ... مرتيكه خر فكر كرده همه مثل خودش خرن ... قبل از اينكه مربي

تيم ميل بشه مياد ميگه من 100 سال مربي نميشم و هر كس هم كه مربي بشه با لابي بازي با فدراسيون

مربي شده ... بعد كه شد مربي ميگه لابي من با خدا بوده ... فردوسي پور هم گفت شما كه گفتيد هر كس مربي

بشه لابي بازي با فدراسيون داشته كه ... يهو علي دايي هم قاطي كرد و گفت من اينارو نميدونم من لابي با خدا

دارم ... آخه من نميدونم به حال خودمون گريه كنيم يا به حرفاي اين مرتيكه بخنديم :hmm:
کاملا تایید میشه. نمیدونم همچین حیوونی چجوری طرفدار هم داره بین مردم و حتی بعضی ها اسطوره هم خطاب می کنندش.
واقعا ملت نمیبینن که این آقا با این حرفاش اول از همه داره به شعور ما توهین می کنه؟
از وقتی که اومده تیم ملی از ته قلب آرزوی عدم موفقیت و باخت در تمامی مراحل:p رو برای تیم ملی کشورم دارم و دیگه هیچ احساس و عرق(؟؟؟؟) ملی هم نسبت بهش ندارم.

sasan s

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,123
اینم معلوم نیست خبر خوبیه یا بد .. خوشحال شیم یا استندبای بمونیم . اگه به ایناست که معمارزاده رو نگه میدارن :D

باز هم معلوم نيست اين بازيكنهايي كه ميگن قراره بيان پرسپوليس لحظه آخر مسيرشون عوض نشه . به نظر من اگر زارع بياد پرسپوليس يك خريد عاليه . ولي فكر كنم احتمال رفتنش به سپاهان خيلي بيشتره :eek:

gheymeh

Registered User
لایک‌ها
70
سيد محمد علوى يك ساله با پرسپوليس قرارداد بست

سيد محمد علوى بازيكن پاس همدان روز گذشته در آخرين دقايق وقت ادارى، قرارداد خود را به مدت يكسال با پرسپوليس در هيأت فوتبال ثبت كرد.

http://www.iransport.net/News/asp/Detail_News.asp?id=47037

f@rzad

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
18,797
"فرانك آتسو" با پرسپوليس توافق كرد

بازيكن فصل پيش ابومسلم خراسان طي توافقي با مسوولان باشگاه پرسپوليس رسما قرارداد داخلي‌اش را با اين باشگاه امضا كرد و به احتمال زياد اواخر امروز يا روز شنبه قراردادش را در هيات فوتبال استان تهران ثبت نهايي خواهد كرد.

"آتسو" فصل گذشته در تيم ابومسلم حضور داشت و حضورش در پرسپوليس با توافقاتي كه انجام شده، قطعي به نظر مي‌رسد.

نقل از ايسنا

gheymeh

Registered User
لایک‌ها
70
سيدمحمد علوي بعدازظهر امروز/چهارشنبه/ در هيات فوتبال استان تهران حاضر شد و با تيم فوتبال پرسپوليس تهران قرارداد يكساله امضا كرد.

به گزارش روز چهارشنبه ايرنا ،سيدمحمد علوي پس از توافق با مسوولان باشگاه پرسپوليس به هيات فوتبال استان تهران رفت و با اين تيم قرارداد امضا كرد خاطرنشان مي‌شود ، علوي در مسابقه‌هاي فوتبال فصل گذشته ليگ برتر باشگاههاي ايران در عضويت تيم پاس همدان بود.

فرانكو آتسو كاپيتان دوم تيم ملي توگو به تيم پرسپوليس پيوست.

اين بازيكن كه پيش از اين در تيم ابومسلم خراسان عضويت داشت چهارشنبه شب با حضور در باشگاه پرسپوليس قرارداد خود را با اين تيم امضا كرد.

آتسو در رقابتهاي جام جهاني سال ‪ ۲۰۰۶‬آلمان براي تيم توگو بازي كرد

بالا