علوي: به پيشنهاد كريم باقري پرسپوليسي شدم
خبرگزاری پرسپولیس : محمد علوي در گفت و گو یی اظهار داشت: با وجود پيشنهاد از تيم هايي مثل فولاد، استقلال اهواز و ذوب آهن، تصميم گرفتم پرسپوليس را انتخاب كنم چون وقتش بود كه براي ارتقاي فوتبالم به تهران بيايم.
وي در مورد چگونگي حضورش در جمع سرخپوشان، عنوان كرد: از دو سال قبل بحث حضورم در اين تيم مطرح بود. خوشحالم كه امسال اين اتفاق افتاد چون شرايط اين فصل برايم بهتر است.
بازيكن فصل گذشته پاس همدان عنوان كرد: براي اين فصل هم كادر فني مرا ميخواست و هم مديريت تيم. كريم باقري با توجه به شناختي كه از بازيم داشت، پيشنهاد داده بود از من در پست هافبك دفاعي استفاده شود.
علوي گفت: انتخاب اين تيم يك انتخاب حياتي و اساسي بود. ميخواهم امسال ضمن بازي هاي خوب براي پرسپوليس، مجددا به تيم ملي باز گردم.
###########################################################################################
زارع: به عنوان بازيكن ليگ دسته اولي به پرسپوليس نميروم
خبرگزاری پرسپولیس : مازيار زارع در گفت و گو یی اظهار داشت: هنوز چيزي قطعي نشده و بايد در دو روز آينده در مورد چگونگي در اين تيم به توافق برسيم.
پرسپوليس در فصل نقل و انتقالات 6 بازيكن ليگ برتري جذب كرده و براي به خدمت گرفتن مازيار زارع با مشكل نبود جا روبرو است. اگر خواهان زارع هستند، بايد وي را به يك تيم دسته پائين تر انتقال داده و پس به عنوان بازيكن غير ليگ برتري به فهرست خود اضافه كنند. اين موضوعي است كه زارع با آن موافق نيست. وي عنوان كرد: حاضر نيستم با اين شرايط به پرسپوليس بروم. مسئولان قولهايي دادند كه موقعيت را براي حضورم در شرايط عادي فراهم كنند.
زارع در مورد اينكه گفته مي شود مسئولان استقلال هم در صورت عدم توافق با جباري دنبال او هستند، گفت: با توجه به بازيكناني كه اين تيم در پست من دارد، به استقلال نميروم. بهتر است آنها در فكر من نباشند.
پرسپوليس براي فصل جديد از ليگ برتر مجتبي شيري، ابراهيم توره، عليرضا محمد، محمد منصوري، محمد علوي و پتروويچ را جذب كرده است.