• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب طرفداران پرسپولیس

sasan s

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,123
سلام دوستان
متاسفانه خليلي رباط پاره كرد و احتمالا 6 ماهي در خدمت تيم نخواهد بود . اين هم خبر :

محسن خليلي مهاجم ملي‌پوش تيم فوتبال پرسپوليس براي شش ماه فوتبال را از دست داد.

به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، در حالي كه محسن خليلي تمرينات ابتدايي پرسپوليس را به دليل آسيب ديدگي از دست داده بود، او نمي‌تواند تا شش ماه آينده براي تيم ملي و تيم باشگاهي‌اش بازي كند.

خليلي كه در حال حاضر به همراه اعضاي تيم ملي در اردوي ماربلاي اسپانيا حضور دارد با پارگي رباط صليبي پاي چپ‌اش به احتمال فراوان نمي‌تواند تا شش ماه ديگر براي تيم ملي و تيم باشگاهي‌اش بازي كند.

خليلي يك روز پيش از سفر تيم ملي به اسپانيا دويدن نرم را آغاز كرده بود اما، به دليل آسيب ديدگي‌اش در اردوي اسپانيا جدا از ساير بازيكنان تيم ملي تمرين مي‌كرد.

‌پس از مشخص شدن عمق آسيب ديدگي‌اش او بايد پاي خود را به تيغ جراحان بسپارد و احتمال دارد كه براي انجام عمل جراحي در يكي از كلينيك‌هاي معتبر اسپانيا حاضر شود.

پ.ن: باز جاي شكرش باقيه اينا توره رو گرفتند . فكر كنم با اين وضعيت حتما به يك نوك حمله ديگه نياز باشه.

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
باید محمد پروین رو هم میگرفتند

عماد رضا هم که پرید از دستشون

Mehrdad-58

Registered User
لایک‌ها
263
واقعا اگه خلیلی رباط پاره کرده باشه یه خبر سوپر بد هستش .
گند بزنن این تیم ملی رو که همیشه مصدوم رو دست پرسپولیس میزاره .

Hossein505

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
14
خبرگزاری پرسپولیس : پزشك تيم ملي فوتبال ايران گفت: وضعيت نهايي مهاجم تيم ملي فردا به طور شفاف مشخص مي‌شود.

23.jpg

پرهام خانلري در گفت و گویی اظهار داشت: محسن خليلي امروز كنار ساير بازيكنان تمرين كرد؛ اما براي مشخص شدن شرايط نهايي اكنون نمي‌توانم اظهار نظر كنم.

پزشك تيم ملي درباره شايعه پارگي رباط طيبي مهاجم پرسپوليس، تاكيد كرد: در اين زمينه بايد صبر كرد زيرا فردا پس از انجام معانيه ها و مشورت هاي نهايي مي‌توانيم پاسخ نهايي را درباره مصدوميت زانوي خليلي اعلام كنيم.

وي ادامه داد: شرايط جسماني ساير بازيكنان خوب است. آنها تمرينات خوبي را در اسپانيا انجام مي‌دهند

rezaamotori

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
مذاکره استقلال با نیکبخت

علیرضا واحدی نیکبخت بازیکن فصل گذشته پرسپولیس عصر امروز،یک شنبه به همراه مدیر برنامه های خود علی اصغر مانوسی فر جهت انجام مذاکره با علی فتح ا.. زاده در دفتر باشگاه استقلال حاضر شد . در این جلسه که حدود 2 ساعت به طول انجامید طرفین در خصوص مسائل مختلف در ارتباط با جذب این بازیکن به گفتگو پرداختند . این در حالیست که هنوز هیچ یک از مسئولین باشگاه استقلال در مورد توافق یا عدم توافق با این بازیکن اظهار نظری نکرده است . گفتنی است واحدی نیکبخت سال 85 به دنبال اختلاف با مدیریت وقت باشگاه استقلال به پرسپولیس تهران پیوست و اکنون در آستانه بازگشت به باشگاه سابق خود قرار دارد .

...............................................................................................................................

استقلالي ها به دنبال دروازه بان سابق پرسپوليس
قرارداد محمدي در اين هفته ثبت مي شود

پس از تمديد قرارداد با وحيد طالب‌لو، استقلالي‌ها به‌دنبال جذب يك دروازه‌بان ديگر هستند كه در اين خصوص با محمد محمدي به توافق رسيده اند.
مسئولان باشگاه استقلال درنظر دارند محمد محمدي دروازه‌بان فصل پيش استيل‌آذين را به خدمت بگيرد.محمدي فعلاً در خارج از كشور به سرمي‌برد اما در مذاكرات تلفني با استقلالي ها به توافق رسيده و در همين هفته قراردادش را ثبت خواهد كرد.محمدي كه سابقه حضور در پرسپوليس و بازي در دربي پايتخت را نيز داشته با طالب لو و نامداري رقابت نزديكي خواهد داشت.

amin_lili

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
نیکی که با این وضعیت داره می پره . محسن خلیلی هم اگه مصدومیتش جدی باشه واقعا توی خط حمله دچار بحران به تمام معنا می شیم . با این شرایط فاصله زیادی با تیم رویایی داریم . باید زودتر برای این مساله فکری کرد ...

F A R A M A R Z

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,642
نیکی که با این وضعیت داره می پره . محسن خلیلی هم اگه مصدومیتش جدی باشه واقعا توی خط حمله دچار بحران به تمام معنا می شیم . با این شرایط فاصله زیادی با تیم رویایی داریم . باید زودتر برای این مساله فکری کرد ...

نه بابا نیکی احتمالا فردا صبح قردادش را با پرسپولیس تمدید می کنه البته تو بالاترین خوندم
همون بهتر من که از این نیکبخت زیاد خوشم نمیاد درسته بازیکن خوبیه ولی حاشیه زیاد داره
فکر کنم امسال هم برای پرسپولیس حاشیه درست می کنه اون هم با اومدن بازیکن ها دیگه و همینطور حضور قطبی بعنوان سرمربی باز امکان جدلشون هست

xpin

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
33

هر جا هر چرت و پرتی رو نوشتن که نباید خوند !

مذاکره استقلال با نیکبخت

علیرضا واحدی نیکبخت بازیکن فصل گذشته پرسپولیس عصر امروز،یک شنبه به همراه مدیر برنامه های خود علی اصغر مانوسی فر جهت انجام مذاکره با علی فتح ا.. زاده در دفتر باشگاه استقلال حاضر شد . در این جلسه که حدود 2 ساعت به طول انجامید طرفین در خصوص مسائل مختلف در ارتباط با جذب این بازیکن به گفتگو پرداختند . این در حالیست که هنوز هیچ یک از مسئولین باشگاه استقلال در مورد توافق یا عدم توافق با این بازیکن اظهار نظری نکرده است . گفتنی است واحدی نیکبخت سال 85 به دنبال اختلاف با مدیریت وقت باشگاه استقلال به پرسپولیس تهران پیوست و اکنون در آستانه بازگشت به باشگاه سابق خود قرار دارد .

هافبك فصل گذشته تيم فوتبال پرسپوليس گفت: به نظرم فردا قراردادم را با اين تيم ثبت مي‌كنم.

عليرضا نيكبخت واحدي در گفت و گویی اظهار داشت: خودم هم از اين جريانات خبر ندارم و نمي‌دانم از كجا درست مي‌شود. فقط مي‌گويم با هيچكس مشكلي ندارم و همه را دوست دارم.
وي در مورد روند مذاكراتش با پرسپوليس، عنوان كرد: همين روزها تكليفم مشخص مي‌شود. اكنون مشكلي با پرسپوليس ندارم و روند مذاكراتم مثبت بوده است. به نظرم فردا قراردادم را با آنها ثبت مي‌كنم.
نيكبخت واحدي در پاسخ به اينكه گفته مي‌شود در اين چند روز با حضور در دفتر مديرعامل باشگاه استقلال با وي ديداري داشته است، گفت: ديشب از كيش به تهران بازگشتم. در اين مدت تماسي با مسئولان استقلال نداشتم. بازيكني بودم كه مطبوعات هميشه سوژه براي نوشتن از من داشته اند و بارها گفته ام هميشه حاشيه را دوست داشته ام.
اين بازيكن درباره اينكه فتح الله زاده قصد به خدمت گرفتنش را دارد تا وي را ترانسفر كند، اظهار داشت: در جريان اين موضوع نيستم. گزينه اول من پرسپوليس است و تا اين لحظه با تيم ديگري مذاكره نكردم.
هافبك فصل گذشته سرخپوشان درباره اينكه به نقل از او مطرح شده استقلالي نيست و هرگز به اين تيم نمي‌رود، تصريح كرد: چنين مصاحبه اي انجام ندادم. چطور مي‌توانم تيمي كه 9 سال در آن بازي كردم را دوست نداشته باشم؛ اما اكنون به پرسپولس فكر مي‌كنم

مديران عامل باشگاه پرسپوليس تهران گفت: مشكل نيكبخت پس از حضور امروز او در باشگاه و صحبت‌هاي تلفني با افشين قطبي حل شد
.
داريوش مصطفوي در گفت‌وگویی پيرامون وضعيت عليرضا
نيكبخت واحدي اظهار كرد: نيكبخت عصر امروز (يك‌شنبه) با حضور در باشگاه مذاكرات نهايي را با ما داشت؛ هم‌چنين پس از صحبت‌هاي تلفني كه با افشين قطبي داشتيم او نيز از حضور نيكبخت در تيم پرسپوليس اظهار رضايت كرد.
وي افزود: قرارداد نيكبخت عصر امروز به مدت دو سال با باشگاه پرسپوليس تمديد شد كه اين قرارداد فردا در ساعت 10 صبح در هيات فوتبال استان تهران به ثبت خواهد رسيد تا نيكبخت مثل هميشه يك بازيكن ممتاز و شايسته براي پرسپوليس باشد و حضور قدرتمندي را در تركيب تيم در فصل آتي داشته باشد.
مصطفوي هم‌چنين ادامه داد: هدف
ما حضور هرچه قوي‌تر در سه جام ليگ قهرمانان آسيا، ليگ برتر و هم‌چنين جام حذفي در فصل آينده است كه مي‌خواهيم با تيمي كامل و حضوري قدرتمند موجبات شادي و سرافرازي مردم و هوادرانمان را فراهم كنيم.
او در پايان تاكيد كرد: اين
راه جز با تلاش كادر مديريتي، فني و تمامي بازيكنان پرسپوليس ميسر نخواهد شد و ما همگي بايد يك‌دل و با يك هدف براي موفقيت پرسپوليس در اين راه قدم برداريم تا بتوانيم انتظار كسب نتايج خوب را داشته باشيم

F A R A M A R Z

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,642
حسام جان تولدت مبارک
در تمامی مراحل زندگیت موفق و پیروز باشید :)

live for what?

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
374
خلیلی تمدید کرده بود قراردادش رو؟!

مصدومیتش خبر بدی هست اما نه خیلی! فروارد زیاد داره این فصل

نیکبخت تمدید کرد بلاخره؟!
سپهر حیدری؟
رودباریان چی؟!
کلآ این فصل دروازبان کیا هستند

live for what?

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
374
خب نیکبخت که تمدید کرد

نیکبخت واحدی دو سال دیگر در پرسپولیس ماندنی شد
مهاجم فصل گذشته تیم فوتبال پرسپولیس صبح امروز با حضور در هیئت فوتبال استان تهران قراردادش را به مدت دو سال دیگر با این تیم تمدید کرد.

به گزارش خبرنگار مهر، علیرضا نیکبخت واحدی که طی هفته های گذشته صحبت هایی در مورد جدایی اش از پرسپولیس و اختلاف نظرش با قطبی منتشر شده بود، پس از جلسه ای که روز گذشته با داریوش مصطفوی مدیرعامل باشگاه پرسپولیس داشت، صبح امروز در محل هیئت فوتبال استان تهران حضور پیدا کرد و قراردادش را به مدت دو سال دیگر به پرسپولیس تمدید کرد.

قرار است نیکبخت واحدی از امروز در تمرینات تیم فوتبال پرسپولیس شرکت کند و به همراه این تیم نیز راهی اردوی اسپانیا شود.

منبع

xpin

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
33
خلیلی تمدید کرده بود قراردادش رو؟!

مصدومیتش خبر بدی هست اما نه خیلی! فروارد زیاد داره این فصل

نیکبخت تمدید کرد بلاخره؟!
سپهر حیدری؟
رودباریان چی؟!
کلآ این فصل دروازبان کیا هستند

دروازبانها واعضی و حقیقی + معمارزاده هستش
قطبی رودباریان رو نخواست

خبری از تمدید قرارداد نیبکبخت توی خبرگزاری های رسمی باشگاه نیستش تا حالا که تمدید نکرده
امروز فقط باقری و معمارزاده ثبت کردن

سپهر حیدزی هم از روز اول تمرینات بوده و هستش
ناجی پرسپولیس کجا میخواد بره ؟؟ :D

امیدوارم محسن خلیلی به بازی دربی برسه :D حیف نوار گل زدن های محسن به استقلال قطع بشه

sasan s

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,123
H-C عزيز تولدت مبارك . اميدوارم هميشه در پناه حق شاد ، پيروز و سربلند باشي :)

f@rzad

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
18,797
سلام

من هم تولد حسام عزیز رو تبریک میگم :)

امید که همواره سلامت و موفق و شاد باشی ..

كريم باقري و ميثاق معمارزاده قراردادشان را با پرسپوليس ثبت کردند

كريم باقري كاپيتان و معمارزاده دروازه‌بان پرسپوليس دقايقي پيش با حضور در هيات فوتبال استان تهران به ترتيب قرارداد دو و يك ساله‌ي خود با باشگاه پرسپوليس را به ثبت رساندند.

معمارزاده كه به عنوان يك بازيكن ليگ يكي از باشگاه ديهيم اهواز به باشگاه پرسپوليس پيوسته، در جواب شهنازي كه گفت اگر قرارداد يك ساله‌ات به پايان برسد، براي فصل آينده بايد به ديهيم اهواز منتقل شوي، گفت: «تا سال آينده برنامه‌ي ديگري خواهم داشت.»

نقل از ایسنا

xpin

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
33
از امروز با پرسپولیس تمرین می‎کنم / نیکبخت: فصل درخشان و رویایی در انتظار پرسپولیس است

علیرضا نیکبخت واحدی موثرترین بازیکن پرسپولیس و لیگ برتر در فصل گذشته حوالی ساعت 30/11 صبح امروز دوشنبه بیست و چهارم تیر ماه در هیأت فوتبال استان تهران حضور یافت و قراردادش را با پرسپولیس به مدت دو سال تمدید کرد تا خط بطلانی بر روی شایعات منتشره کشیده باشد.
به همین منظور، علیرضا نیکبخت واحدی در پایان ثبت و تمدید قرارداد در هیأت فوتبال، گفتگویی اختصاصی با خبرگزاري رسمی باشگاه پرسپولیس انجام داد که از نظرتان می‎گذرد: یقیناً حضور شما در کنار مدیریت باشگاه پرسپولیس را باید به فال نیک گرفت...
صددرصد. خوشبختانه میلیونها هوادار پرسپولیس به خوبی واقف هستند که علی نیکبخت تعصب ویژه‎ای به این تیم و هواداران خونگرمش دارد. به نظر من اصلاً جای نگرانی وجود ندارد. بخصوص دقایقی پس از قطعی شدن قهرمانی پرسپولیس و غلبه بر سپاهان بود که بنده در حالی که جشن قهرمانی پرسپولیس بطور زنده روی آنتن بود، قاطعانه اعلام کردم که فصل آینده نیز در خدمت پرسپولیس هستم و مهمتر اینکه هیچ علاقه‎ای به پوشیدن پیراهنی بجز رنگ قرمز ندارم.
با این حساب خط بطلانی بر روی شایعاتی مبنی بر پیوستن احتمالی نیکبخت به سایر تیم‎ها کشیدی؟
بله. باور کنید از این حاشیه‎ها سر در گم و کلافه شده‎ام در صورتیکه نه با استقلالی‎ها و نه تیم‎های دیگر هیچ گونه مذاکره‎ و تماسی برقرار نکردم. جالب‎تر اینکه طی روزهای اخیر شنیده‎ام برخی از روزنامه‎ها از قول من مصاحبه‎های متفاوتی منتشر کرده‎‎اند در حالیکه قسم می‎خورم با هیچ یک از آنها صحبت نکرده‎ام. بنده چند صباحی بود در کیش دوران نقاهتم را سپری می‎کردم.

مطمئناً از یارگیری پرسپولیس و بازیکنان جدید مطلع هستید؟
بله. خوشبختانه پرسپولیس امسال خیلی خوب یارگیری کرده و بازیکنان کلیدی مثمرثمر و پرتوانی جذب نموده است که این امر روی کیفیت و عملکرد فنی تیم در فصل آینده و مسابقات آسیایی تاثیرگذار خواهد بود.

از مصدومیت خلیلی اطلاعی داری؟

از این بابت متأسفم. به همین منظور وقتی این خبر را شنیدم بلافاصله با تلفن همراه محسن تماس گرفتم و جویای احوالش شدم. خلیلی در این رابطه گفت: دیروز در تمرین صبح یکی از بازیکنان روی پایم افتاد که نمی‎دانم این مصدومیت تا چه اندازه جدی است.

به موضوع مهمی اشاره کردی، گفتگوی نیکبخت و خلیلی آنهم در شرایطی که خیلی از حاشیه سازان قصد دارند به نوعی رابطه شما را تیره جلوه بدهند؟
آقا کدام اختلاف؟ کدام درگیری؟! به خدا هیچ کینه‎ای ما از هم نداریم و این اختلافات فقط ذهنیت برخی از شایعه سازان می‎باشد. البته همه می‎دانند علی نیکبخت در زمین فوتبال آدم خشک و جدی است که فقط به موفقیت تیمش و خشنودی هواداران می‎اندیشد اما بیرون از زمین آدم خوش قلب و نجیبی هستم تا جایی که خیلی‎ها دوست دارند با من رفاقت کنند.

خوشبختانه قصد داری راهی کارگران شوی؟
امروز راهی هیأت فوتبال شدم تا قراردادم را ثبت کنم و بعدازظهر در تمرینات حاضر می‎شوم ضمن اینکه با قطبی تماس گرفتم و درباره همه چیز صحبت کردم. به هر جهت تصور می‎کنم فصل درخشانی در انتظار میلیونها هوادار پرسپولیس باشد بخصوص این تیم که قصد دارد پس از سالها بر بام بلند فوتبال آسیا و بعد از آن مسابقات باشگاههای جهان بایستد.
رویایی که شایسته قهرمانی در قاره کهن است. ضمناً از طریق خبرگزاري رسمی باشگاه پرسپولیس نیز برای بازیکنانی که سال قبل کنار تیم بودند و بنابه دلایلی امسال با هم نیستیم آرزوی سربلندی دارم و هیچ گاه خاطرات خوبی که با ایشان داشتم را فراموش نمی‎کنم.

main.php

H-C

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
414
بالا