• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب طرفداران پرسپولیس

xpin

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
33
پرسپولیس امسال بازیکن خوب گرفته ولی در بعضی مناطق خوب عمل نکرده
مثلا الان در خط حمله خلیلی یا توره یا نیکبخت بازیکن سر زن و قدرتی است و سرعتی نیست و پرسپولیس هنوز مهاجم سرعتی نگرفته قرار بود عماد رضا یا اصغری یا میر قربانی بیایند که نیامدند کعبی هم که می تونست بعنوان یک مهاجم سرعتی ازش در مواقع لزوم استفاده کنه را از دست داده و مطمئنا بعدا دچار مشکل میشه
همینطور در جناح چپ پرسپولیس که سال قبل هم پاشنه آشیل اش بود فکری نکرده اند قرار بود که بیگ زاده بیاد که اونم نیامد فکر کنم قطبی می خواد دوباره از نوری استفاده کنه یا کسی دیگه ولی هیچ کدوم متخصص اون نیستند
می تونستند بجای شیری یک دفاع چپ تخصصی می گرفتند
درمورد هافبک هم پرسپولیس تنها هافبک بازیساز که بتونه واقعا تیم را اداره کنه الان فقط پتروویچ هست منظورم اینه که قدرت اینکار را داشته باشه مثالش هم زیاده مثل جباری در استقلال یا نوید کیا در سپاهان که بتونه هافبک را ***** کنه و من فکر نمی کنم زارع یا نوری و باقری این خلاقیت را که باید هافبک بازیساز انجام بدند را داشته باشند چون بیشتر هافبک دفاعی هستند مثالش هم مثل پیرلو و گاتوسو در میلان ، پرسپولیس آقایی را هم از دست داد چون الان تا سه یا چهار بازی طول می کشه تا پتروویچ با تیم اخت بشه و شایدم بازیش اول فصل نگیره و این مشکل برای پرسپولیس
درسته پرسپولیس خوب یار گرفته اما باید این را در نظر بگیریم چند یارش را هم از دست داده و بازیکن جدید گرفته و اینها باید با هم مچ بشند البته این هم برای استقلال و سپاهان هم هست ولی سپاهان کمتر بازیکن از دست داده و ترکیبش تقریبا دست نخورده و فقط بازیکن های دیگه به تیم اضافه شدند و استقلال هم کمتر تغییر داشته و بیشتر اونجاهای که مشکل داشته اند را پوشانده اند مثل هافبک دفاعی یا جناح چپ تیم و بقیه ثابت مونده اگر که جباری بمونه و گرنه استقلال هم دچار مشکل میشه در این ناحیه

به هر حال انشالله پرسپولیس موفق باشه در لیگ و جام قهرمانان ( البته بعد از استقلال:D )

اقا به در میگی که دیوار بشنوه ؟ :D
نه اینکه استقلال بهترین نفرات رو گرفته :lol:

F A R A M A R Z

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,642
اقا به در میگی که دیوار بشنوه ؟ :D
نه اینکه استقلال بهترین نفرات رو گرفته :lol:

نه بابا
کلا گفتم نه اینکه استقلال خوب یارگیری کرده نه فقط گفتم که تو چند جا مشکل دارند می تونستند بازیکن بهتری بگیرند
استقلال هم زیاد خوب یار نگرفته ولی باز تو همه پست ها بجز پست جباری تا حالا خوب یار گرفته
پرسپولیس اگه یک مهاجم سرعتی و یک دفاع چپ تخصصی می گرفت الان می گفتم بهترین یار گیری را کرده ولی به هر حال توی این مناطق یار جدیدی نگرفته
و چند بازیکن خوبش را هم از دست داده مثل آقای و کعبی که می تونستند بدرد پرسپولیس بخورند

حالا در کیه دیوار کدومه :)

xpin

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
33
سراب جان همانطور که تو نوشته قبلی بودش الان به 2 تا بازیکن نیاز شدید داریم اولی دفاع چپ تخصصی و دومی یه مهاجم سرعتی و تکنیکی
به نظر من بهترین گزینه برای مهاجم غلام رضا رضایی هستش

xpin

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
33
احمدرضا عابدزاده :

اگر دیدید دروازه‌بان‌های پرسپولیس از دكل نورافكن‌های آزادی بالا می‌روند تعجب نكنید...!

Mehrdad-58

Registered User
لایک‌ها
263
احمدرضا عابدزاده :

اگر دیدید دروازه‌بان‌های پرسپولیس از دكل نورافكن‌های آزادی بالا می‌روند تعجب نكنید...!

بنده خداها احتمالا شب هم خواب تمرینات احمد رو میبینن .
راستی خلیلی چی شد .

H-C

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
414
A0465838.jpg

به دليل عدم صدور رواديد

اردوي پرسپوليس در اسپانيا برگزار نمي‌شود

خبرگزاري فارس: به دليل عدم صدور رواديد، اردوي تيم فوتبال پرسپوليس در اسپانيا برگزار نمي‌شود.

به گزارش خبرگزاري فارس، به دليل عدم صدور رواديد اسپانيا تا ظهر امروز، حضور اين تيم در اسپانيا منتفي شد.
مسئولان پرسپوليس پس از حضور امروز در سفارت اسپانيا فقط موفق شدند تعداد 12 ويزا را دريافت كنند كه عامل اصلي عدم حضور در اسپانيا است.

پرسپوليسي‌ها قصد داشتند در سفر اسپانيا از ويزاي ملي استفاده كنند كه بدليل پر شدن سهميه ايران براي سفر به اين كشور، موفق به اين كار نشدند.

احتمال حضور پرسپوليس در كشور ديگر يا اردوي داخل كشور بستگي به نظر قطبي در تماس تلفني امروز دارد.

##############################################################

A0467196.jpg

با دستور كادر فني

پرسپوليس امروز و فردا استراحت مي‌كند

خبرگزاري فارس: بازيكنان تيم فوتبال پرسپوليس با دستور كادر فني امروز و فردا استراحت مي‌كنند.

به گزارش خبرگزاري فارس، پس از جلسه امروز صبح در دفتر باشگاه و هماهنگي تلفني با افشين قطبي، تمرينات اين تيم امروز و فردا براي استراحت به بازيكنان، تعطيل اعلام شد.

افشين پيرواني،‌مربي اين تيم گفت: با تعطيلي دو روزه، خود را براي سفر به اروپا آماده مي‌كنيم؛ در غير اينصورت روز جمعه برنامه‌هاي آماده‌سازي را اعلام مي‌كنيم.​

sasan s

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,123
عابدزاده اولتيماتوم داد:كوتاهى كنيد، نمى بخشم

از روزى كه احمدرضا عابدزاده به پرسپوليس بازگشت تلاش هاى زيادى براى تخريب او به جريان افتاد و خيلى ها سعى داشتند با استفاده از نام او پرسپوليس را به حاشيه ببرند. حتى خيلى ها تمرينات عابدزاده را هم هدف انتقادات خود قرار دادند اما او براى اين كار خود هم توجيهاتى دارد و مى گويد: دروازه پرسپوليس با تيم هاى ديگر ليگ متفاوت است و هر فردى كه درون چارچوب اين دروازه مى ايستد بايد از جان و دل براى حفظ و حراست از اين دروازه مايه بگذارد. خوشحالم كه با دروازه بانى جوان همچون معمارزاده، فردى با تجربه مثل واعظى و سنگربانى جوياى نام همچون حقيقى كار مى كنم و مطمئن هستم در آينده اى نزديك آنها مى توانند براى خود نامى در فوتبال ايران وآسيا دست و پا كنند. البته فراموش نكنيم كه آنها كار سخت و طاقت فرسايى پيش رو دارند و هنوز نتوانسته اند آنچه كه من مى خواهم را به طور كامل انجام دهند. هر فردى كه مى خواهد دروازه بان اول پرسپوليس شود بايد بداند كار سختى پيش رو دارد و تنها با خون دل خوردن و ممارست مى تواند به اين مهم دست پيدا كند. زمانى كه خودم دروازه بان پرسپوليس بودم بارها و بارها براى حفظ چارچوب اين تيم مصدوم شده و سلامتى ام به خطر افتاد. اين مسأله نه تنها باعث نشد كه كوتاهى كنم بلكه بيش از پيش به فكرمراقبت از دروازه اين تيم بوده و اين را به دروازه بان هاى كنونى نيز گفته ام كه اگر مى خواهند نفر اول باشند در هر شرايطى بايد ابتدا مانع از ورود توپ به دروازه تيم پرطرفدارى چون پرسپوليس شوند چرا كه هيچ كوتاهى را نخواهم بخشيد.

amir-khan

Registered User
لایک‌ها
37
در یک کلام : تبریک بابت کهکشانی های پرسپولیس ....

فقط مصدومیت خلیلی و الونگ واقعا حیف شد .

کعبی هم بهتر که رفت . مرتیکه دو بار تو دو سال به پرسپولیس نارو زده .

اومدن توره و زارع و پترویچ و اتسو و محمد و منصوری و علوی خیلی خیلی عجیب و استثناییه . تمدید نیکی و خلیلی و بادامکی و ... هم آخرش بود . بازگشت افشین امپراطور و عقاب آسیا و افشین باتعصب هم که دیگه حرف نداشت . چه می کنه این پول لامصب . دست هدایتی درد نکنه . البته بهتره بگیم جیبش درد نکنه .

فقط امیدوارم زودتر نصرتی هم تمدید کنه و آشوبی هم برگشتش قطعی بشه . بجای خلیلی مصدوم یک فروارد فوق حرفه ای هم بگیریم . این عراقیه ( آقای گل لیگ قطر ) بد نیست انگار .

راستی رودباریان کجا رفت ؟

پ.ن : حسام جون با یه تاخیر حسابی تولدت رو شادباش میگم .

sasan s

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,123
فقط امیدوارم زودتر نصرتی هم تمدید کنه و آشوبی هم برگشتش قطعی بشه . بجای خلیلی مصدوم یک فروارد فوق حرفه ای هم بگیریم . این عراقیه ( آقای گل لیگ قطر ) بد نیست انگار .
راستی رودباریان کجا رفت ؟

سلام خدمت دوست قديمي و پرسپوليسي تير اميرخان عزيز
رودباريان فعلا در تمرينات پيكان شركت ميكنه ولي هنوز قراردادي نبسته . با توجه به انتقال پيكان به قزوين و قزويني الاصل بودن رودباريان احتمال عقد قرارداد با رودباريان هست.
آشوبي هم ديگه داره در تمرينات مس شركت ميكنه و بعيد ميدونم به پرسپوليس برگرده . ضمن اينكه الان پرسپوليس علوي رو براي پست هافبك دفاعي داره و در مواقع لزوم زارع هم ميتونه بازي كنه . ضمن اينكه اگر يك دفاع چپ تخصصي هم بگيريم پژمان هم هست.
ولي قضيه فوروارد خيلي فرق ميكنه . ميخواستن كاظميان رو بيارن ولي عجمان مخالفت كرد لاكردار. به نظر من نياز به يك فوروارد سرعتي كاردرست داريم . شاد و پيروز باشيد

f@rzad

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
18,797
پزشك تيم ملي فوتبال: راه باقي مانده براي "خليلي‌" عمل جراحي است

1897.jpg

دكتر پرهام خانلري گفت: زمان و محل جراحي پاي مصدوم "محسن خليلي" به انتخاب او مشخص خواهد شد.

پزشك تيم ملي فوتبال ايران اظهار كرد: در نخستين زمان ممكن پاي آسيب ديده محسن خليلي نياز به عمل جراحي دارد اما اين كه او چه زماني و در كجا عمل كند تصميمي است كه خود خليلي بايد بگيرد. با اين حال پزشكان ايراني هم مي‌توانند اين كار را انجام دهند.

خانلري افزود: در بعضي از مصدوميت‌ها بازيكن بدون عمل جراحي مي‌تواند به شرايط خوب گذشته برسد. در اين نوع مصدوميت‌ها بازيكن مي‌تواند تمرين كند اما در وضعي كه بازيكن مصدوم بايد مورد عمل جراحي قرار بگيرد آن بازيكن نبايد تمرين كند. خليلي خيلي مشتاق بود كه تمرين كند اما با وضعي كه داشت نتوانست در تمرين‌ها شركت كند و هم اكنون به جايي رسيده كه راه آخر باقي مانده براي اوعمل جراحي است.

وي درباره وضعيت ديگر بازيكنان گفت: به دليل حجم تمرينات مصدوميت‌ها و كوفتگي‌هاي جزئي به سراغ بازيكنان مي‌آيد اما اين مصدوميت‌ها درتمرينات تيم ملي جزيي است و مشكلي را ايجاد نمي‌كند.

ممنوعيتي براي حضور تماشاگران پرسپوليس وجود ندارد

رييس سازمان ليگ برتر گفت: پرسپوليس در هفته اول رقابت‌هاي ليگ ميهمان است و محروميت حضور تماشاگران اين تيم شامل اين بازي نمي‌شود.

در حالي كه پس از محروميت تماشاگران پرسپوليس از حضور در سه بازي شايعه شده بود كه تماشاگران اين تيم نمي‌توانند در بازي هفته اول مقابل سايپا در ورزشگاه آزادي حضور داشته باشند،‌عزيز محمدي به خبرنگار ايسنا گفت: براساس محروميتي كه كميته انضباطي در نظر گرفته اين محروميت شامل بازي‌هاي خانگي پرسپوليس است. در حالي كه در هفته‌ اول سايپا ميزبان است و بر اين اساس منعي براي حضور تماشاگران در اين بازي وجود ندارد.

وي افزود: با وجود اين باشگاه سايپا مي‌تواند براساس قانون تنها ده درصد ظرفيت ورزشگاه را در اختيار تيم ميهمان قرار دهد

به نقل از ایسنا

Mehrdad-58

Registered User
لایک‌ها
263
وي افزود: با وجود اين باشگاه سايپا مي‌تواند براساس قانون تنها ده درصد ظرفيت ورزشگاه را در اختيار تيم ميهمان قرار دهد

به نقل از ایسنا

چه قانون بامزه ای !!! آقا من از همین الان اعلام میکنم که 15 مرداد طرفدار سایپا هستم و جز اون 90 درصد بقیه قرار میگیرم .. شما هم زودتر یه فکری به حال خودتون بکنید .
سیستم علی اصغری خدائیش همه جا جواب میده .
...
محسن خان هم که گفته از 2 ماه پیش مصدوم بوده ! دستش درد نکنه که ضدحال زد به همه :D

mpfur

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با عرض سلام خدمت دوست خوبم جناب xpin

دوست عزیز همین الان یک "پی ام" مهم برای شما ارسال کردم خواهشا حتما حتما خوانده و پاسخ داده شود.

با تشکر.

Mehrdad-58

Registered User
لایک‌ها
263
با عرض سلام خدمت دوست خوبم جناب xpin

دوست عزیز همین الان یک "پی ام" مهم برای شما ارسال کردم خواهشا حتما حتما خوانده و پاسخ داده شود.

با تشکر.

دوست عزیز پی ام که میفرستی خودش مشخص میشه دیگه ... چرا هی اعلام میکنی
:D:D

mojtaba2741

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
17
سلام به همه دوستان،امروز به صورت اتفاقی تو روزنامه جام جم حرفهای حمید استیلی رو خوندم،ایشون در حالیکه تا چند ماه پیش به غیر از سرمربیگری پست دیگه ای رو نمی پذیرفتند؛با تغییر هیئت مدیره اعلام کردند که به خاطر هواداران حاضرند که به عنوان کمک مربی صرفا" افشین قطبی کار کنند؛(تا اینجای کار با دید خوشبینانه مشکلی وجود نداره و خوب هم هست)اما الان و در شرایطی که مربیان افشین قطبی مشخص شده و حتی ایشون قراره که دستیاری از خارج هم بیاره؛صحبت حمید استیلی مبنی بر کار کردن با قطبی واقعا"عجیب هست؛نظر شما در این رابطه چیست؟آیا منی که سعی می کنم به قضایا خوشبینانه نگاه کنم؛در ایم مورد دارم بدبینانه قضاوت می کنم یا شما هم با ینده هم عقیده اید؟
در رابطه با اون دوستمون هم که مدام پست می زنن و به کاربران اعلام می کنند که پیام دارند؛بنده با مدیر بخش صحبت کرده تا تمامی پستهای ایشان پاک شوند و از ایشان می خوام که دیگه پستهایی با این محتویات را اینجا نزنند؛
موفق باشید.

بالا