پرسپولیس امسال بازیکن خوب گرفته ولی در بعضی مناطق خوب عمل نکرده
مثلا الان در خط حمله خلیلی یا توره یا نیکبخت بازیکن سر زن و قدرتی است و سرعتی نیست و پرسپولیس هنوز مهاجم سرعتی نگرفته قرار بود عماد رضا یا اصغری یا میر قربانی بیایند که نیامدند کعبی هم که می تونست بعنوان یک مهاجم سرعتی ازش در مواقع لزوم استفاده کنه را از دست داده و مطمئنا بعدا دچار مشکل میشه
همینطور در جناح چپ پرسپولیس که سال قبل هم پاشنه آشیل اش بود فکری نکرده اند قرار بود که بیگ زاده بیاد که اونم نیامد فکر کنم قطبی می خواد دوباره از نوری استفاده کنه یا کسی دیگه ولی هیچ کدوم متخصص اون نیستند
می تونستند بجای شیری یک دفاع چپ تخصصی می گرفتند
درمورد هافبک هم پرسپولیس تنها هافبک بازیساز که بتونه واقعا تیم را اداره کنه الان فقط پتروویچ هست منظورم اینه که قدرت اینکار را داشته باشه مثالش هم زیاده مثل جباری در استقلال یا نوید کیا در سپاهان که بتونه هافبک را ***** کنه و من فکر نمی کنم زارع یا نوری و باقری این خلاقیت را که باید هافبک بازیساز انجام بدند را داشته باشند چون بیشتر هافبک دفاعی هستند مثالش هم مثل پیرلو و گاتوسو در میلان ، پرسپولیس آقایی را هم از دست داد چون الان تا سه یا چهار بازی طول می کشه تا پتروویچ با تیم اخت بشه و شایدم بازیش اول فصل نگیره و این مشکل برای پرسپولیس
درسته پرسپولیس خوب یار گرفته اما باید این را در نظر بگیریم چند یارش را هم از دست داده و بازیکن جدید گرفته و اینها باید با هم مچ بشند البته این هم برای استقلال و سپاهان هم هست ولی سپاهان کمتر بازیکن از دست داده و ترکیبش تقریبا دست نخورده و فقط بازیکن های دیگه به تیم اضافه شدند و استقلال هم کمتر تغییر داشته و بیشتر اونجاهای که مشکل داشته اند را پوشانده اند مثل هافبک دفاعی یا جناح چپ تیم و بقیه ثابت مونده اگر که جباری بمونه و گرنه استقلال هم دچار مشکل میشه در این ناحیه
به هر حال انشالله پرسپولیس موفق باشه در لیگ و جام قهرمانان ( البته بعد از استقلال)
اقا به در میگی که دیوار بشنوه ؟
نه اینکه استقلال بهترین نفرات رو گرفته :lol: