• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب طرفداران پرسپولیس

xpin

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
33
البته روزنامه ها چون لیگ و مسابقات نیستش برای افزایش فروش خودشون هم شده مصاحبه های خیالی زیاد چاپ میکنند
اگر هم درست باشه به نظر من استیلی برگرده پرسپولیس رو نه خود استیلی بلکه مطبوعات و نود و ..... وارد حواشی میکنند و نابودش میکنند

استیلی هم توی خبرگزاری پرسپولیس گفته بود که فعلاً به کلاسهای مربیگری در اروپا فکر میکنه

Hamid2day

مدیر ارشد بازنشسته
لایک‌ها
20,178
در ديداري دوستانه تيم فوتبال پرسپوليس برابر آرمين به پيروزي رسيد

تيم فوتبال پرسپوليس تهران عصر دوشنبه در ديداري دوستانه مقابل تيم آرمين به پيروزي دست يافت.

در اين ديدار كه در سه وقت ‪ ۳۰‬دقيقه‌اي و در حضور دو هزار ورزشگاه كارگران تهران برگزار شد، تيم پرسپوليس با نتيجه دو بر يك حريف خود را شكست داد.

گل‌هاي اين بازي را فرهاد خيرخواه و هادي نوروزي براي تيم پرسپوليس و صادقي براي تيم آرمين به ثمر رساندند.

در حاشيه بازي

* بازيكنان اصلي تيم پرسپوليس تهران در وقت سوم وارد ميدان شدند اما اين تيم در اين نيمه يك گل از حريف خود دريافت كرد.

* بازيكنان جوان و جوياي نام تيم آرمين با انگيزه فراواني مقابل حريف خود ظاهر شدند و توانستند بازي خوبي را برابر پرسپوليس به نمايش بگذارند.

* عليرضا نيكبخت واحدي كه به تازگي در تمرينات تيم پرسپوليس حضور يافته در ‪ ۱۰‬دقيقه پاياني بازي وارد زمين شد.

*مهدي واعظي دروازه بان تيم پرسپوليس تهران كه به تازگي از بند مصدوميت رها شده است در گوشه‌اي از زمين زير نظر فريد زرينه پزشك تيم، تمرينات اختصاصي را انجام داد.

* از نكات قابل توجه اين ديدار شوت‌هاي سنگين كريم باقري كاپيتان تيم پرسپوليس تهران بود كه مورد توجه تماشاگران حاضر در ورزشگاه بود.

* افشين پيرواني مربي تيم پرسپوليس تهران از عملكرد بازيكنان اين تيم در دو نيمه نخست بازي رضايت نداشت.

* پيرواني در حين برگزاري بازي به دفعات از عملكرد داوران انتقاد و از بازيكنانش مي‌خواست كه مراقب ساق‌ها خود باشند.

* مازيار زارع هافبك تيم پرسپوليس در اواسط بازي با يكي از بازيكنان تيم آرمين به شدت برخورد كرد اما پس از دقايقي به بازي بازگشت.

تيم فوتبال پرسپوليس تهران خود را براي حضور در فصل آينده رقابت‌هاي فوتبال قهرماني باشگاه‌هاي برتر ايران آماده مي‌كند.

amin_lili

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
بچه ها خبرهایی به گوش میرسه که می خوان با جواد کاظمیان قرارداد ببندن . به نظرم می تونه تا حدودی جای خالی خلیلی رو پر کنه . البته اگه قرار باشه این اتفاق بیفته باید دید جواد چقدر حاضره تخفیف بده ...!

sasan s

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,123
بچه ها خبرهایی به گوش میرسه که می خوان با جواد کاظمیان قرارداد ببندن . به نظرم می تونه تا حدودی جای خالی خلیلی رو پر کنه . البته اگه قرار باشه این اتفاق بیفته باید دید جواد چقدر حاضره تخفیف بده ...!

قبلا هم يك صحبتهايي شده بود و كاظميان هم ok داده بود و اتفاقا به پرسپوليس تخفيف هم داده بود ولي باشگاه عجمان كه با كاظميان قرارداد امضا كرده به خواهشهاي كاظميان و درخواست پرسپوليس اعتنايي نكرده بود. الان هم فكر كنم بزرگترين مانع پيش روي انتقال كاظميان به پرسپوليس همين عدم موافقت سران باشگاه عجمان هست .

پ.ن: به هر حال اميدوارم خوش خبر باشي امين جان:)

Hamid2day

مدیر ارشد بازنشسته
لایک‌ها
20,178
حضور محمد نوازي در تمرين امروز پرسپوليس

خبرگزاري فارس: تمرين تيم فوتبال پرسپوليس امروز صبح با حضور محمد نوازي پيگيري شد.

به گزارش خبرگزاري فارس، تمرين اين تيم امروز صبح از ساعت 9 و 50 دقيقه در زمين‌ گلف مجموعه ورزشي انقلاب برگزار شد.
پرسپوليسي‌ها به حركات استقامتي، كششي، نرمشي و سرعتي پرداختند.
عليرضا نيكبخت واحدي براي اولين بار در زمين‌ گلف مجموعه ورزشي انقلاب به تمرين پرداخت.
* حسين بادامكي تنها غائب امروز سرخپوشان بود. محمد منصوري و مهدي واعظي به صورت اختصاصي تمرينات ويژه‌اي را انجام دادند.
* احمدرضا عابدزاده تمرينات ويژه اي را با بستن وزنه‌هاي 5 كيلويي به دروازه‌بانان در نظر گرفته بود.
* محمد نوازي كه در حال دويدن در جاده‌ سلامت مجموعه ورزشي انقلاب بود، دقايقي از نزديك تمرين را مشاهده كرد. وي با پژمان نوري و عليرضا نيكبخت واحدي به گفت و گو پرداخت.
* افشين پيرواني بر عكس جلسات گذشته، امروز با لباس ورزشي در زمين‌هاي گلف حضور پيدا كرد.
* عليرضا محمد در هنگام دويدن‌ سرعتي از ناحيه كشاله مجددا دچار مصدوميت شد.
* محمود خوردبين با نيم ساعت تاخير در تمرين شركت كرد.
* پرسپوليسي‌ها پس از يك ساعت تمرين، به سالن وزنه آكادمي ملي المپيك رفته و به مدت نيم ساعت تمرين كردند.
* مسئول حراست باشگاه پرسپوليس از نزديك نظاره گر تمرين بود.
* تمرين امروز بعد از ظهر پرسپوليسي‌ها ساعت 17 و 30 دقيقه در زمين كارگران پيگيري مي‌شود.

xpin

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
33

این قضیه که کلاً کنسل شدش
اری هان باعث شد که جواد از پرسپولیس بره :hmm:

یادمه آخرین سالی که تو پرسپولیس بودش همه ضربات ایستگاهی شانس گل داشتیم گلی که به تیم سایپا از 36 متری زد و گلی که به تیم پاس زد و بعد گل از بازی اخراج شد هیچ موقع از یادم نمیره

HAMED_PT

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
64
همراه دستيار برزيلي

قطبي در تمرين پرسپوليس حاضر شد

خبرگزاري فارس: سرمربي تيم فوتبال پرسپوليس همراه دستيار خارجي اش در تمرين صبح سرخپوشان حاضر شد.

به گزارش خبرگزاري فارس، افشين قطبي پس از 2 هفته غيبت، سرانجام در تمرين صبح حاضر شد و همراه كوسا، دستيار برزيلي اش با پوشيدن لباس ورزشي، بازيكنان را تمرين داد.
او قبل از حضور در زمين گلف مجموعه ورزشي انقلاب، به مدت 45 دقيقه با بازيكنان صحبت كرد و ‌سپس وارد تمرين را آغاز كرد.
قطبي پس از عقد قرارداد و با بازگشت به اروپا، 2 هفته در تمرين پرسپوليس شركت نكرد. دليل عدم حضور وي، نداشتن بليت هوايي اعلام شد.

sasan s

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,123
با سلام خدمت دوستان
اين هم آخرين اخبار از وضعيت مصدوميت محسن خليلي :

محسن خليلي امشب جراحي مي‌شود
خليلي در گفت‌وگو با ايسنا:انگيزه‌ام بالاست؛ نيم فصل دوم برمي‌گردم
وضعيت پايم بهتر از "نكونام" است

"محسن خليلي" پس از آزمايش‌ها در كلينيك مونيخ، تا ساعاتي ديگر عمل جراحي خواهد شد.

به گزارش ايسنا، مهاجم آسيب ديده ملي‌پوش پرسپوليس ساعت 19 و 30 دقيقه امروز به وقت تهران جراحي مي‌شود.

خليلي در گفت‌وگو با خبرنگار ورزشي خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، درباره‌ي آخرين وضعيت خود اظهار كرد: من ديروز و امروز در كلينيك هسينگ پارك در شهر آوگسبورگ در حوالي مونيخ زيرنظر پزشكان آزمايش شدم و از زانوي من MRI پيشرفته‌اي به عمل آمد كه داخل زانو را به خوبي نشان مي‌داد. پزشكان پس از مشاهده‌ي نتيجه‌ي MRI و تست‌هاي صورت گرفته گفتند رباط پايم هنوز وصل است و 60 تا 70 درصد دچار پارگي شده است. پزشكان اعلام كردند با اين شرايط هم مي‌توانم به ميدان بروم اما، در دراز مدت پارگي كامل تاندون باعث خواهد شد تا نتوانم ديگر بازي كنم. ضمن آن كه علاوه بر رباط صليبي مينيسك و كل زانوي من هم آسيب خواهد ديد. آنها گفتند اگر عمل كنم بهتر خواهد بود. آنها وعده دادند كه دست كم پنج و حداكثر شش ماه ديگر به ميدان بازخواهم گشت.

مهاجم پرسپوليس درباره‌ي سابقه‌ي آسيب ديدگي‌اش گفت: در بازي تيم ملي ايران برابر سوريه رباط پايم آسيب ديدگي مختصري ديد. شدت پارگي رباط پايم 20 تا 30 درصد بود. پس از اين بازي با انجام استراحت و فيزيوتراپي به شرايط خوبي برگشتم اما، اين كافي نبود.

آقاي گل فصل گذشته رقابت‌هاي ليگ برتر ادامه داد: رباط آسيب ديده ترميم نمي‌شود بلكه به مرور زمان دچار پارگي مي‌شود. در تمرين‌هاي پرفشار تيم ملي در اسپانيا اين پارگي بيشتر شد و به گفته‌ي پزشكان به 60 تا 70 درصد رسيد.

وي با بيان اين كه كادرپزشكي معالج من همان كادري است كه جواد نكونام را عمل كرده بود، گفت: من در همان جايي جراحي مي‌شوم كه نكونام مورد عمل قرار گرفت. پزشكان به من گفته‌اند كه اوضاع پايم از مشكل پيش آمده براي نكونام بسيار بهتر است و بخش‌هاي ديگر زانويم سالم هستند. آنها گفتند كه علاوه بر رباط زانوي نكونام هم آسيب ديده بود و از بين رفته بود. پزشكان وعده دادند كه با توجه به شرايطي كه دارم، خيلي زودتر از همه‌ي بازيكناني كه آسيب ديدگي مشابه من داشتند به فوتبال برگردم. به اين ترتيب من در شروع نيم فصل دوم حاضر خواهم بود.

خليلي با اشاره به روند درمانش گفت: اينجا امكانات و شرايط بسيار خوبي دارد و از فيزيوتراپ‌هاي خوبي برخوردار است. با اين حال پزشكان به من گفته‌اند كه مي‌توانند برنامه‌اي بدهند تا آن را در ايران اجرا كنم. با اين حال بايد شش هفته را در ايران و شش هفته را در مونيخ سپري كنم.

او با اشاره به اردوي آماده‌سازي تيم ملي در اسپانيا گفت: در اردوي اسپانيا تمرين‌ها را به خوبي شروع كردم. جلسه‌ي اول تمرين بسيار خوب بود. اما، در جلسه‌ي دوم فشار كار زياد بود و به پايم فشار آمد، در صحنه‌اي نتوانستم خودم را كنترل كنم و روي پاي چپ آسيب ديده‌ام فرود آمدم. همين موضوع آسيب ديدگي‌ام را بيشتر كرد. شايد نبايد در اين تمرين حاضر مي‌شدم و به خودم فشار مي‌آوردم. حتي علي دايي هم به من گفته بود كه به خودم فشار نياورم، به هر حال اتفاقي است كه رخ داده است و از آنچه رخ داده، متاسفم. شايد قسمت اين بود كه نتوانم پرسپوليس را در نيم فصل نخست همراهي كنم. ترديدي ندارم كه ديگر بازيكنان پرسپوليس مي‌توانند خلاء من را پر كنند. پرسپوليس به بازيكن خاصي متكي نيست. ايمان دارم كه آنها فصل را به خوبي شروع خواهند كرد.

خليلي در پايان درباره‌ي پيش‌بيني‌اش از بازگشت دوباره‌اش به فوتبال به ايسنا گفت: انگيزه‌ام بالاست مطمئنم كه قدرتمندتر از گذشته به فوتبال بازخواهم گشت و از حالا خود را براي انجام تمرين‌هاي سخت و پرفشار پس از پشت سر گذاشتن دوران نقاهت آماده مي‌كنم. به برطرف كردن نقاط ضعف ديگرم نيز تمركز كرده‌ام تا قدرتمندتر از گذشته بازگردم. مي‌دانم كه بازيكنان بسياري بودند كه پس از عمل جراحي بازگشت خوبي به فوتبال داشته‌اند.

اين هم نظر پزشك پرسپوليس دكتر زرينه:

پزشك تيم فوتبال پرسپوليس در گفت‌وگو با ايسنا:پار‌گي رباط صليبي مهاجم پرسپوليس
"محسن خليلي" هشت‌ ماه نمي‌تواند بازي ‌كند

پزشك تيم فوتبال پرسپوليس گفت: محسن خليلي تا هشت‌ماه ديگر نمي‌تواند، شرايط بازي را پيدا كند.

دكتر فريد زرينه در گفت‌وگو با خبرنگار ورزشي خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، پيرامون مصدوميت محسن خليلي، اظهار كرد: پاره شدن رباط صليبي، لزوما به مرور اتفاق نمي‌افتد و اين مصدوميت مي‌تواند به طور ناگهاني هم رخ دهد. تا جايي كه مي‌دانم، شروع آسيب‌ديدگي خليلي از ناحيه رباط صليبي، در ديدار تيم ملي مقابل سوريه آغاز و پيشرفت 30 درصدي داشته است؛ اما به گفته خودش توجه لازم را نسبت به اين موضوع نداشته كه در نهايت براثر برخوردي كه در اردوي تيم ملي در اسپانيا با يكي از بازيكنان داشته، دچار پاره‌گي رباط صليبي پايش به طور كامل مي‌شود.

وي افزود: خليلي پس از 28 ارديبهشت‌ماه كه از كادر پرسپوليس جدا شد، هيچ مصدوميتي نداشته و من مي‌توانم اين مساله را با دليل و مدرك، ثابت كنم. مصدوميت خليلي در جريان حضورش در تيم ملي بوده كه معتقدم اشتباه او عدم اطلاع‌رساني و كم‌توجهي به اين آسيب‌ديدگي 30 درصدي پس از بازي مقابل تيم سوريه بوده است.

زرينه در پيش‌بيني خود از زمان بازگشت خليلي به تركيب تيم پرسپوليس، به ايسنا گفت: اينكه گفته مي‌شود خليلي تا شش‌ماه ديگر نمي‌تواند در تركيب تيم بازي كند، تنها اظهارنظر پزشكان و جراحان است؛ شايد مصدوميت خليلي پس از شش‌ماه به پايان برسد، اما او پس از اين مدت تنها مي‌تواند در تمرينات شركت كند و به هيچ وجه شرايط حضور در يك مسابقه را حداقل تا هشت‌ماه آينده نخواهد داشت.

وي افزود: بازيكني كه در تمرينات گروهي حاضر مي‌شود، از حفاظت همه‌جانبه ساير بازيكنان برخوردار مي‌شود تا مجددا دچار آسيب‌ديدگي نشده و هرچه سريعتر بهبود يابد؛ همچنين او مي‌تواند مدتي تمرين كند، مدتي بايستد و هر زمان بخواهد تمريناتش را پايان دهد اما اين وضعيت در جريان يك بازي رسمي و سنگين وجود نخواهد داشت، لذا فكر مي‌كنم خليلي هرچقدر هم شرايط بهبودي را سريع طي كند، باز هم تا اسفندماه جاري شرايط بازي را پيدا نمي‌كند.

زرينه همچنين درباره آخرين وضعيت مهدي واعظي، نيز تصريح كرد: مصدوميت واعظي به پايان رسيده و او فقط تا سه روز ديگر به طور اختصاصي زيرنظر من، كار مي‌كند؛ به طور طبيعي او پس از اين چند روز به تمرينات گروهي تيم ملحق خواهد شد.

وي افزود: از نظر من واعظي در مدت زمان باقي مانده تا پيش از مسابقات ليگ، نمي‌تواند آمادگي لازم را براي حضور در مسابقات پيدا كند؛ زيرا يك گلر، حداقل به دو هفته زمان براي انجام تمرينات سنگين و مدام نياز دارد تا به حداقل آمادگي براي حضور در تركيب اصلي تيم برسد. در مجموع اين مربيان تيم هستند كه درباره انتخاب گلر اصلي تيم در هر مسابقه تصميم‌ مي‌گيرند.

sasan s

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,123
افشين قطبي بعد از بازگشت از تعطيلات و انجام دادن كارهاي معوقه اش مصاحبه اي داشته است كه درباره كمك برزيليش ، وضعيت عقد قرارداد با الونگ و آتسو و همچنين جذب يك فوروارد برزيلي صحبت كرده است :

مهاجم برزيلي جانشين "خليلي" مي‌شود
قطبي:"ماركو" کمک مربي است نه مربي دروازه‎بان‌ها
پرسپوليس به هواپيماي اختصاصي نياز دارد!

افشين قطبي به همراه "كوسا ماركو آنتونيو آلورز فريرا" دستيار برزيلي‌اش بامداد امروز (چهارشنبه) به تهران آمد.

به گزارش ايسنا، سرمربي پرسپوليس پس از حضور در تهران وقتي با اين سوال كه "چرا اينقدر دير به ايران آمديد؟" مواجه شد،‌ گفت كه پرسپوليس به يك هواپيماي اختصاصي نياز دارد! او در اين گفت‌وگو همچنين اعلام كرد كه در صورت هماهنگي با باشگاه و کادر فني يک مهاجم برزيلي جانشين "خليلي" مصدوم خواهد شد.

*آقاي قطبي چرا اينقدر دير به ايران آمديد؟

فکر مي‎کنم پرسپوليس يک هواپيماي اختصاصي نياز دارد. طبيعي است که در فصل تابستان بدليل رفت و آمدهاي فراوان بليت براي سفر کمياب است، مخصوصاً بليت براي روزهاي شنبه و يکشنبه خيلي کم است و با تلاش فراوان توانستيم روز دوشنبه بليت تهيه کنيم. من دوست داشتم همان زمان که حضور کاروان پرسپوليس در اسپانيا منتفي شد به ايران باز مي‎گشتم اما به ناچار بايد صبر مي‎کرديم تا بليت تهيه کنيم‌، آن هم با قيمت خيلي زياد، اما به هر شکل خوشحالم که هم اينک در ايران هستم.

*علت منتفي شدن اردوي اسپانيا چه بود؟

اينطور که به من گفتند به خاطر عدم سهميه ويزا براي تمام اعضاي تيم نتوانستيم اين اردو را برگزار کنيم و در اين مورد حرفهاي زيادي شنيديم ولي ما در آنجا تلاش کرديم که شرايط را براي حضور کاروان پرسپوليس مهيا کنيم و اينطور هم شد.

*آيا باشگاه مقصر بود؟

خير. مسئولان باشگاه پرسپوليس تمام تلاش خود را به خرج دادند و به اين نتيجه رسيديم که اگر اسم‌ها را دو هفته قبل هم مي‎دانند، به ما ويزا نمي‎دادند.

*در خصوص تمرينات و اطلاع شما از وضعيت تيم...

من هر روز با پيرواني صحبت مي‎کردم و طي هماهنگي‎هاي لازم تمرينات روز به روز پر بارتر و مطلوب‎تر برگزار مي‎شود و تا اينجاي کار سعي شده تا تيم را در شرايط مطلوب، آماده حفظ کنيم.

*پيشنهاد اردوي دوبي از سوي باشگاه بود يا سرمربي؟

اين پيشنهاد از سوي باشگاه مطرح شد و من با مشورت دستيارانم به اين نتيجه رسيديم که طي تمرينات سنگين 3 هفته اي بازيکنان، نياز مبرمي به استراحت و يک اردوي کوتاه مدت بود.

*برنامه‎هاي شما براي اردوي دوبي چيست؟

من اول بايد در اين مورد با کادر فني صحبت کنم تا ببينم برنامه هاي آنها در اين خصوص چيست. ما سعي مي‎کنيم دو بازي تدارکاتي را در اين اردو داشته باشيم که فکر مي‎کنم تا اينجاي کار دو بازي در دوبي قطعي شده است.

*در مورد بازيکنان جديد پرسپوليس...

دو مدافع چپ مورد نظر ما هستند که بايد با مشورت مسئولان باشگاه با يکي از آنها قرارداد ببنديم و آنها در اردوي دوبي به ما اضافه مي‎شوند تا از بين اين دو، يکي را در اختيار بگيريم.

*در خصوص کارنامه مارکو دستيار خارجي تيم پرسپوليس بگوييد...

مارکو مربي خيلي خوبي است و کارنامه قابل قبولي دارد. وي در باشگاه خود و در فوتبال بين‎المللي خيلي تجربه دارد و من فکر مي‎کنم مي‎توانيم از تجربيات او استفاده کنيم.

*گويا وي دروازه‎بان خوبي بوده و پيش از اين مربي دروازه بانها بوده است، آيا از وي بعنوان مربي دروازه‎بانها استفاده مي‎کنيد؟

خير. در فوتبال دنيا گاهي بهترين مربيان، دروازه‎بان بوده‎اند و ما قصد داريم از وي بعنوان کمک مربي استفاده کنيم نه مربي دروازه‎بان‌ها.

*يکي از نگراني‎هاي هواداران پرسپوليس عدم حضور افشين قطبي در ايران بود!

چرا! الان اينجا هستم و من قول داده بودم و هم اينک در ايران هستم و در خدمت باشگاه پرسپوليس و هواداران خوب اين تيم.

*کار جدي تيم از امروز آغاز مي‎شود؟

کار جدي پرسپوليس خيلي وقت است که شروع شده و من با هماهنگي کادر فني لحظه به لحظه از وضعيت تيم با خبر بودم و با تلاش مضاعف براي آماده سازي تيم پرسپوليس در 3 جام نهايت تلاش خودمان را بکار خواهيم گرفت و خوشحالم از اينکه باشگاه توانسته بازيکنان خوبي را جذب کند.

*در مورد آتسو و الونگ...

با صحبتهايي که با افشين پيرواني داشته‎ام و با حضور آتسو در تمرينات به نظر من، ما مي‎توانيم از وجود او استفاده کنيم. در مورد الونگ نيز بايد بگويم که به باشگاه پيشنهاد داده‎ام تا بتوانند الونگ را حفظ کرده تا پس از رفع مصدوميت وي، بتوانيم در نيم فصل از او استفاده کنيم.

*از وضعيت "خليلي" خبر داريد؟

با وجود اخباري که از شرايط محسن شنيدم، فکر مي کنم 6 ماه تا يکسال نتوانيم از او استفاده کنيم اما امروز با او صحبت مي‎کنم که در صورت عدم حضور او ما مجبور هستيم يک مهاجم به تيم اضافه کنيم.

*صحبت از حضور يک مهاجم برزيلي بود...

بله در صورت هماهنگي با باشگاه و کادر فني يک مهاجم خوب به ترکيب تيم اضافه مي‎کنيم.

*حرف آخر...

اميدوارم بتوانيم با کمک هيأت مديره، مسئولان باشگاه، کادر فني، بازيکنان و مخصوصاً هواداران پرسپوليس، بتوانيم جام قهرماني آسيا را بدست آوريم

xpin

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
33
کوسا ظاهراً با خودش یه مهاجم و مدافع آورده که قطبی هم قبولشون کرده قراره قرارداد ببندند

فقط مشکلی که هستش اینکه سهمیه بازیکن خارجی تموم شده

amin_lili

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
خب برای این هم راه هست . احتمالا اول ایرانی می شن بعد قرارداد می بندن بعدش دوباره برزیلی می شن . مملکت بی قانونه دیگه

Ronan

Registered User
لایک‌ها
876
پرسپوليس يه اردوي 5 روزه براي دوبي داره ميره ... اميدوارم ثمر بخش باشه

sasan s

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,123
با سلام خدمت دوستان
شبكه خبر در بخش خبر ورزشي ساعت 21:33 اعلام كرد حميد استيلي به عنوان سرمربي تيم ابومسلم خراسان انتخاب شد .
بايد ديد استيلي در مقام سرمربيگري ،چه نتيجه اي با تيمي كه خود نبسته است خواهد گرفت.

Hamid2day

مدیر ارشد بازنشسته
لایک‌ها
20,178
با سلام خدمت دوستان
شبكه خبر در بخش خبر ورزشي ساعت 21:33 اعلام كرد حميد استيلي به عنوان سرمربي تيم ابومسلم خراسان انتخاب شد .
بايد ديد استيلي در مقام سرمربيگري ،چه نتيجه اي با تيمي كه خود نبسته است خواهد گرفت.
اون هم قرارداد4 ساله...

Geronimo

کاربر فعال هنرهای نمایشی
کاربر فعال
لایک‌ها
142
چهار ساله ؟ !!!

خیلی زیاد بسته ها

عجیبه

نقل و انتقال جالبی بود

معلوم شد که با قطبی مشکل داشته درسته؟

mori.54

همکار بازنشسته
لایک‌ها
4,675
با سلام خدمت دوستان

میثاقیان کجا رفت؟

F A R A M A R Z

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,642
تولد reza_badkonaki عزیز را تبریک میگم :)
انشالله همیشه موفق باشید

بالا