• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب طرفداران پرسپولیس

Mehrdad-58

Registered User
لایک‌ها
263
درباره نصرتي حرف و حديث زياده .... ..
خودش هم ميگه بعدا معلوم ميشه و اعلام كرده به احتمال زياد راهي اروپا خواهد شد . بايد منتظر موند:cool:

اروپا !!! بابا اینها یه چیزیشون میشه ..

amin_lili

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
وقتی کاپیتان تیم ملی جوانان برزیل ( خودشون میگن راست و دروغش گردن خودشون) میاد ایران خب چی می شه نصرتی هم بره اروپا ؟؟؟

TakDVD

Registered User
لایک‌ها
2
اين هم به نقل از سايت خودش ( كامران نجف زاده همون خبرنگار صدا سيما كه خيلي با احساس گزارش ميده ! )
===========
نفهميدم چطوري شد که پرسپوليسي شدم شايد براي اينکه توي چشم تمام اين پرسپوليسي ها عطوفتي خونين نهفته است.بابا چقدر سعي کرد من تغيير رنگ بدهم نشد.تمام آن کيهان ورزشي هاي قديمي و اينکه پدر در باشگاه آبي ها کشتي گرفته بود هم نتوانست ازاين معجزه قرمز شدن بکاهد.
حالا پرسپوليس قهرمان شده.گرچه از آن تيم رويايي من ؛ با مجتبي محرمي و فرشاد و عابدزاده و علي پروين فاصله عجيبي دارد...اما حس پرازشيطنت دوست داشتنش همان است.
اين سالها وقتي مي خواهم خبر پرسپوليس را بخوانم هم هميشه با خودم دودوتا چهارتا مي کنم نکند "برون فکني "کنم...اما فکر کنم آخرش هم تابلو مي شود که مارا چه ميلي به ليلي است.
پرسپوليس و استقلال يک خوبي ديگر هم دارند.همانطور که برزيلي ها زير سايه سامبا(رقص محلي برزيلي ها در هر شادي ) بعد از هر پيروزي ،مشکلات اقتصادي و شکم هاي گرسنه شان را فراموش مي کنند ما هم دغدغه هايمان يادمان مي رود.
فوتبال وسيله عجيبي است.خوشبختي موقت مي آورد...فراموشي مي آورد.......ببين ! آبي که نبودي تو؟!
===========
http://www.najafzadeh.ir/weblog/archives/post_61.php

gheymeh

Registered User
لایک‌ها
70
[IMG]http://khatati.com/draw.aspx?st=54221[/IMG]
من که ازش خیلی بدم میاد
منم همینطور

از اون آدم های روده دراز و خ*ا*ی* مالی که بساطشو تو صدا سیما پهن کرده و میخش رو کوبنده برای مادام العمر خودش اونجا باشه .
همچین گزارش های خودشو با آب و تاب تعریف می کنه ..

خوب اگه راست میگی آقای کامران نجف زاده بیا برو از این جوونا و بیکاری . ازدواج و کار و زندگی گزارش تهیه کن بدبخت

sasan s

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,123
با سلام خدمت دوستان
پرسپوليس كه براي آمادگي بيشتر جهت حضور در ليگ برتر در امارات اردو زده است امشب در اولين ديدار تداركاتي به مصاف تيم ويند يكي از تيمهاي آماتور امارات كه از بازيكنان ايراني تشكيل شده رفت و توانست با 4 گل اين تيم را شكست بدهد . متاسفانه به دليل رفتن برق به غير از 10 دقيقه اول بازي نتوانستم بازي رو ببينم . ولي تركيب اوليه به صورت زير بود :
معمار زاده - زارعي- حيدري - باقري ها - محمد - نوري - زارع - باقري - نيكبخت - خير خواه و توره
در پايان بازي هم در وسط زمين مصاحبه اي با افشين قطبي صورت گرفت و در يك سوال از او درباره قهرماني در آسيا و قول به هواداران در اين خصوص سوال كردند . قطبي گفت هدف من همين است ولي بايد با تيم بيشتر آشنا بشوم تا بتوانم به هواداران قول منطقي براي قهرماني بدهم .
شاد و پيروز باشيد

sasan s

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,123
درباره بازي ديشب پرسپوليس كه در زمين باشگاه النصر امارات برگزار شد بايد بگم كه 3 گل از 4 گل بازي توسط ابراهيم توره و يك گل هم توسط فرهاد خيرخواه به ثمر رسيد . اميدوارم توره در بازيهاي باشگاهي هم همين توانايي رو داشته باشه .

راستي شيث رضايي هم با قراردادي يكساله راهي تيم صبا باتري شد.

sasan s

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,123
بازيكن اول :
هفته چهاردهم با قطبي كار دارم

او منفورترين شخصيت زندگي من است و منتظرم تا روز بازي پرسپوليس و صبا‌باتري برسد. من با قطبي كار دارم و مطمئن باشيد كه جواب او را خواهم داد
شيث رضايي پس از چند هفته حضور در آلمان نتوانســـت با تيم‌هاي بوندس‌ليگايـــي قرارداد ببندد و در نهايت به ايران بازگشت.‌حضور افشين قطبي در پرسپوليس هم راهي براي بازگشت او به جمع سرخپوشان باقي نگذاشت تا اين بازيكن روز گذشته با عقد قراردادي يك‌ساله به صبا‌باتري بپيوندد.
شيث مي‌گويد: «پس از بازگشت به ايران ابتدا به باشگاه پرسپوليس رفتم چون هميشه گفته‌ام كه در ايران اولويت اول من پرسپوليس است.‌با مصطفوي حرف زدم ولي او گفت كه قطبي تو را نمي‌خواهد. اين شرايط باعث شد تا به پيشنهادات ديگر فكر كنم و در نهايت صبا‌باتري را انتخاب كردم.»البته او توضيح نمي‌دهد كه فصل قبل چه حاشيه‌هايي براي پرسپوليس به وجود آورد تا قطبي حتي به او فكر هم نكند.
رضايي كه روزهاي بسياري را در آلمان گذراند تا مدير برنامه‌هايش تيمي‌براي او بيابد در مورد پيشنهاداتش گفت‌:‌‌« از سايپا و صبا پيشنهاد داشتم ولي خواستم زيرنظر كريمي كه فني‌ترين مربي ايران است و فوتبال مرا هم قبول دارد كار كنم. در ضمن قول داده بودم به استقلال نروم، هرچند كه آنها با من مذاكره كرده بودند.»
شيث در پاسخ به اين سوال كه فكر مي‌‌كني يك روز به پرسپوليس برگردي، مي‌گويد: «مطمئن باشيد كه هيچ فوتباليستي از جدايي از پرسپوليس و استقلال خوشحال نمي‌شود، ولي من اميدوار به بازگشت هستم. يك روز به پرسپوليس مي‌آيم ولي قطبي نبايد باشد، البته اگر باشگاه مرا بخواهد.» البته بازگشت رضايي به پرسپوليس مطمئنا در روزي به وقوع خواهد پيوست كه هواداران اين تيم بتوانند خاطره‌هاي نه‌چندان خوب او را در فصل گذشته به شكلي فراموش كنند.
رضايي در مورد قطبي مي‌گويد:« او منفورترين شخصيت زندگي من است و منتظرم تا روز بازي پرسپوليس و صبا‌باتري برسد. من با قطبي كار دارم و مطمئن باشيد كه جواب او را خواهم داد، در اين مورد به موقع حرف مي‌زنم. قطبي فكر مي‌كرد كه بايد مطيع او باشم ولي من از اين اخلاق‌ها ندارم.»

بازيكن دوم :
بيگ‌زاده: يك گل براي پرسپوليس كنار گذاشته‌ام

هاشم بيگ‌زاده هم براي خودش بازيكن عجيبي است، يك روز از ارادت قلبي‌اش به پرسپوليس گفت و اينكه از بچگي در روياي اين تيم بوده اما پس از استعفاي اجباري حاج‌حبيب، او استخاره كرده و بد آمده تا با وجود قرارداد داخلي با اين تيم سر از ميز مذاكره با حاجي فتح‌الله دربياورد.

بازيكن سابق مقاومت‌سپاسي شيراز در اين فصل پيراهن آبي را خواهد پوشيد و همراه با هواداران اين تيم مقابل حريفان قرار مي‌گيرد و انگيزه فراوان و انرژي تمام ناشدني‌ هاشم مي‌تواند رمز موفقيتش باشد كه به‌خاطر عمل آپانديس، تمرينات سبك و انفرادي را در دستور كار داشت. وي اين روز‌ها همراه با تيم تمرين مي‌كند و حسابي هم آماده است: «از اردوي تركيه با بچه‌ها تمرين كردم و خيلي اميدوارم در تركيب اصلي قرار بگيرم» هاشم خيلي اميدوار نشان مي‌دهد و حتي اعتقاد دارد اگر در تركيب قرار بگيرد با دوندگي و جنگندگي نشان مي‌دهد لايق اين حضور است. او ادامه مي‌دهد: «ماجراي انتقالم به پرسپوليس بالا و پايين فوتبال است و من ديگر به اين مساله فكر نمي‌كنم.
مطمئن باشيد در اين فصل بهترين بازي‌هايم را ارائه مي‌دهم و در داربي امسال يك گل هم براي پرسپوليس كنار گذاشته‌ام.» البته اين ادعاها را هر بازيكن جديدي كه به پرسپوليس و استقلال مي‌آيد تكرار مي‌كند ولي شرايط داربي براي هر بازيكن جديدي دلهره‌آور است و حتي نيمي از قابليت‌هايشان به نمايش درنمي‌آيد.
بيگ‌زاده البته اين مساله را كري نمي‌داند: «نه، كري‌خواني نيست و با تمريناتي كه در تركيه داشتيم و جديت و تلاشي كه اميرخان داشته، همه‌چيز در زمين مشخص خواهد شد. اينجا همه با هم يكدل شده‌اند تا استقلال جديدي را به ميدان بفرستيم.» او هنوز هم هواي شيراز را در سر دارد: «اين را حتما بنويسيد، دلم براي پيرواني و سردارجعفري و مردم شيراز تنگ شده، چه روز‌هاي خوبي در حافظيه داشتيم، دلم تنگ شده.

اين شيث رضايي نمي فهمه كه بايد درتيم مطيع دستورات سرمربي باشه . بعد ادعاي حرفه اي گري هم داره :D
واقعا خداروشكر كه از تيم رفت و اميدوارم تا موقعي كه نفهميده يك بازيكن حرفه اي بايد چه شاخصه هايي داشته باشه به پرسپوليس برنگرده .
درباره بيك زاده هم كه حرف نزنيم بهتره . ليگ نشان خواهد داد پرسپوليس با نخريدن اين بازيكن ضرر كرد يا استقلال با خريدنش ضرر;)

مطالب نقل قول شده از روزنامه دنياي فوتبال مورخ 8 مرداد 1387

sasan s

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,123
به دليل پايان مهلت نقل و انتقالات ليگ برتر ، مدافع برزيلي از حضور در پرسپوليس بازماند

خبرگزاري فارس: مدافع برزيلي كه قرار بود شب گذشته وارد ايران شود به دليل پايان مهلت نقل و انتقالات از حضور در پرسپوليس بازماند.
به گزارش خبرگزاري فارس، آرتور مدافع 21 ساله چپ‌پاي برزيلي كه قرار بود ساعت 23 شب گذشته براي پيوستن به پرسپوليس به همراه مدير برنامه‌اش وارد ايران شود، بنابه دلايل نامعلومي نتوانست به ايران بيايد و از حضور در پرسپوليس به دليل پايان نقل و انتقالات بازماند.
مجيد فرخزادي سخنگوي هيئت مديره پرسپوليس ضمن تاييد خبر فوق گفت: توافقات شفاهي و كتبي با اين مدافع انجام شده و قرار بود شب گذشته وارد ايران شود؛ اما سفر انجام نشد. ما نيز باتوجه به اينكه ليگ برتر ايران قانونمند است، با توجه به پايان فصل نقل و انتقالات از خريد اين بازيكن منصرف شده و مسئله را به اطلاع افشين قطبي نيز رسانديم.
وي افزود: با توجه به اين مسئله كه حتي از نظر مالي نيز به توافق رسيده و منتظر اين بازيكن بوديم، پيگيري خواهيم كرد تا دليل عدم حضور او در ايران مشخص شود.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

شب گذشته جلسه هيئت مديره پرسپوليس با حضور الونگ برگزار شد

خبرگزاري فارس: جلسه هيئت مديره باشگاه پرسپوليس شب گذشته با حضور بازيكن كامروني در دفتر باشگاه برگزار شد.
به گزارش خبرگزاري فارس، اين جلسه از ساعت 18 الي 30/20 با حضور ‌مجيد فرخزادي، محمد آخوندي و داريوش مصطفوي برگزار شد.
الونگ الونگ هافبك فصول گذشته پرسپوليس كه به دليل مصدوميت وضعيت ادامه همكاري اش با اين تيم نامشخص است، به مدت 45 دقيقه در اين جلسه حضور پيدا كرد تا در خصوص آينده و هزينه هاي وي تصميم گيري شود.
با تصميم اعضاي هيئت مديره قرار شد هزينه هاي اين بازيكن كامروني از جمله اجاره بهاي مسكن، مسايل پزشكي و حتي مخارج وضع حمل همسرش از سوي باشگاه پرسپوليس پرداخت شود.
همچنين مقرر شد در صورت تاييد پزشك باشگاه پرسپوليس، زماني كه اين هافبك كامروني با پشت سر گذاشتن دوران مصدوميت آماده بازي كردن شود، قراردادي 2 ساله از سوي باشگاه با وي منعقد گردد.
اعضاي هيئت مديره در اين جلسه در خصوص اردوي دوبي، مسايل مالي و همچنين حامي جديد جديد باشگاه به بحث و بررسي پرداختند شد و قرار شد در جلسه آينده كه با حضور تمامي اعضا برگزار مي شود، تصميمات نهايي اتخاذ شود.
مجيد فرخزادي سخنگوي هيئت مديره پرسپوليس در مورد وضعيت محسن خليلي و شايعات بي توجهي مسئولان باشگاه به اين مهاجم مصدوم گفت: خليلي پس از بازگشت به ايران فقط زير نظر زرينه پزشك باشگاه تمرين مي‌كند و به محض آماده شدن براي تيم به ميدان مي رود. باشگاه پرسپوليس هرگز اين مهاجم موثر خود را تنها نمي گذارد.
وي در مورد عدم ثبت قرارداد مدافع غنايي تيم تصريح كرد: مشكل فرانك آتسو حل شده است. ديشب مصطفوي شديدا پيگير اين مسئله بود و به نتايجي روشن رسيد. اين بازيكن پس از حضور در تهران قرارداد خود را ثبت كند.

Hamid2day

مدیر ارشد بازنشسته
لایک‌ها
20,178
حاشيه‌هاي ديدار پرسپوليس و ويند امارات

اولين ديدار تداركاتي تيم فوتبال پرسپوليس كه با پيروزي 4 بر صفر قرمزپوشان به پايان رسيد، با حاشيه‌هاي همراه بود.

به گزارش ايسنا، "حسين هدايتي" عضو هيأت مديره باشگاه پرسپوليس از نزديك شاهد بازي سرخپوشان با تيم ويند امارات بود.

* كاروان پرسپوليس با 3 دستگاه ميني بوس سفيد رنگ عازم ورزشگاه اختصاصي النصر شدند.

* بازيكنان با ورود به ورزشگاه مورد تشويق هواداران پرسپوليسي قرار گرفتند.

* بازيكنان پرسپوليس قبل از آغاز بازي با كاورهاي زرد رنگ به زمين آمدند و پس از گرم كردن بدنها به پاسهاي بلند و از راه دور روي آوردند.

* معمارزاده با عابدزاده به گرم كردن مشغول شد و محمد منصوري و ايوان پتروويچ دور زمين دويدند.

* مهرزاد معدنچي كه در زمين همجوار تمرين مي كرد، قبل از آغاز بازي به سراغ بازيكنان و كادر فني پرسپوليس آمد و با آنها ديدار و روبوسي كرد.

* تيم ويند امارات كه در هنگام گرم كردن، لباسهاي سر تا پا قرمز رنگ به تن داشتند، در زمان بازي با لباسهاي سفيد به ميدان آمدند و تيم پرسپوليس با لباسهاي يكدست قرمز وارد زمين مسابقه شدند.

* حضور حشمت مهاجراني در كنار مسئولان باشگاه ويند و حسين هدايتي عضو هيات مديره باشگاه پرسپوليس جالب توجه بود.

* دروازه بان تيم حريف با خروج از محوطه جريمه و گرفتن توپ، با اخطار جدي داور مسابقه مواجه شد و با كارت قرمز از زمين اخراج شد اما به پيشنهاد افشين قطبي آنها دوباره 11 نفره شدند.

* فيلمبردار باشگاه پرسپوليس نيمه اول از بالاي جايگاه، فيلمبرداري كرد اما در نيمه دوم نتوانست مجوز فيلمبرداري بگيرد.

* حضور پرسپوليسي هاي قديمي در بين تماشاگران جالب توجه بود و آنها با تعصب و شعارهاي خاصي به تشويق تيم محبوبشان مي پرداختند.

* مسئولان باشگاه ويند امارات از حضور بيشمار هواداران پرسپوليسي متعجب بودند، آنها معتقد بودند در بازيهاي رسمي هم اين تعداد تماشاگر را در ورزشگاهها نمي بينند.

* سپهر حيدري به دليل اينكه مي خواست دروازه پرسپوليس بسته بماند، پس از فرار مهاجم حريف او را تكل كرد و با دريافت كارت قرمز از سوي داور از زمين مسابقه اخراج شد.

* پس از پايان بازي دوربين هاي شبكه هاي تلويزيوني امارات، افشين قطبي را محاصره كرده و در خصوص وضعيت تيم و قول مجدد قهرماني با او گفتگو كردند.

Hamid2day

مدیر ارشد بازنشسته
لایک‌ها
20,178
نشست‌هاي مشترك عابدزاده و "ماركو"

كادر فني تيم فوتبال پرسپوليس براي هماهنگي هر چه بيشتر طي جلسات متعدد كليه امور مربوطه را با مشورت يكديگر انجام مي دهند.

به گزارش ايسنا، پس از ديدار روز گذشته با ويند كه با برتري سرخپوشان به اتمام رسيد، احمدرضا عابدزاده به همراه ماركو، بازي روز گذشته را آناليز كرده و بر روي نقاط ضعف و قوت بازيكنان به بحث و تبادل نظر پرداختند. در ادامه اين جلسات، صبح امروز (سه شنبه) نيز عابدزاده و ماركو به گفت‌وگو پرداختند.

محمود خوردبين در خصوص جلسات متعدد احمدرضا عابدزاده و ماركو گفت: احمدرضا و ماركو با هم تعامل بسيار خوبي دارند و در مورد نكات ويژه و حساسي با يكديگر صحبت مي كنند و اين موضوع نشان دهنده اين است كه آنها توجه خاصي نسبت به برنامه هاي تيم دارند.

**پرسپوليس – منتخب هواپيمايي امارات

تيم فوتبال پرسپوليس كه براي اردويي چهار روزه در دوبي بسر مي برد، امروز (سه شنبه) دومين ديدار تداركاتي خود را در زمين النصر برگزار مي كند.

سرخپوشان پس از پيروزي 4 بر صفر مقابل تيم ويند امارات، ساعت 19:30 (به وقت امارات) امروز در ورزشگاه اختصاصي النصر به مصاف تيم منتخب هواپيمايي امارات مي روند.

H-C

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
414
A0474145.jpg

پرسپوليس با 11 گل منتخب هواپيمايي امارات را شكست داد

خبرگزاري فارس: دومين بازي تداركاتي تيم فوتبال پرسپوليس تهران در ورزشگاه النصر دوبي با نتيجه 11 بر صفر به سود سرخپوشان به پايان رسيد.

به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از پايگاه اينترنتي باشگاه پرسپوليس، بازيكنان اين تيم در ديداري كاملا يك طرفه توانستند با 11 گل حريف اماراتي خود را مغلوب كنند.
گل هاي اين ديدار توسط فرهاد خيرخواه (4 گل)، ابراهيم توره و حسين بادامكي (2 گل)، نوري، نوروزي و آتسو به ثمر رسيد.

ابراهيم توره كه يكي از بهترين بازيكنان زمين بود، در نقش يك پاسور تمام عيار ظاهر شد و براي ديگر بازيكنان تيم بازيسازي كرد.

دنيل رودريگرز ملقب به چيكي با شماره 18 در نيمه دوم براي پرسپوليس به ميدان رفت و بازي نسبتاً خوبي را از خود به نمايش گذاشت.

تيم پرسپوليس از دقيقه 60 تا دقيقه 80 به دليل اخراج مسعود زارعي، 10 نفره شد و در 10 دقيقه پاياني بازي نيز بدليل مصدوميت جزيي نبي ا... باقري‌ها، تا پايان بازي 9 نفره بازي كرد.

بازيكنان پرسپوليس: عليرضا حقيقي، نبي ا... باقري‌ها، سپهر حيدري (فرانك آتسو)، عليرضا محمد، مسعود زارعي، مازيار زارع (محمد علوي)، پژمان نوري (هادي نوروزي)، حسين بادامكي، عليرضا نيكبخت واحدي (چيكي)، ابراهيم توره و فرهاد خيرخواه

سرمربي: افشين قطبي

Mehrdad-58

Registered User
لایک‌ها
263
به دليل پايان مهلت نقل و انتقالات ليگ برتر ، مدافع برزيلي از حضور در پرسپوليس بازماند
خبرگزاري فارس: مدافع برزيلي كه قرار بود شب گذشته وارد ايران شود به دليل پايان مهلت نقل و انتقالات از حضور در پرسپوليس بازماند.

یعنی دوباره و ما و پژمان ...........

sasan s

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,123
در دبي به بازيكنان فشار نياورديم
افشين قطبي:پتروويچ و منصوري تنها مصدومان ما هستند
از روز پنج‌شنبه روي نقاط ضعف سايپا كار مي‌كنيم

سرمربي تيم فوتبال پرسپوليس گفت: از پنج‌شنبه روي نقاط ضعف تيم سايپا كار مي‌كنيم.

به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، افشين قطبي در ارزيابي‌اش از اردوي آماده‌سازي تيم فوتبال پرسپوليس در دبي، گفت: متاسفانه برخي از كارشناسان از محل برگزاري اردوي تيم پرسپوليس ايراد مي‌گيرند، در حالي كه در همين زمان، تهران و بيشتر شهرهاي ايران دماي هواي بسيار زيادي دارد؛ ضمن اينكه در دبي روزها با بازيکنان جلسه داشتيم و تمرينات را در شب که دماي هوا کمتر است، پيگيري مي‌کرديم.

وي با رضايتمندي از اردوي آماده‌سازي دبي، اظهار كرد: در تمرينات ما بازيكنان صبح‌ها به استخر مي‌روند و كار بدنسازي و ريكاوري را انجام مي‌دهيم؛ آنها به لحاظ اخلاقي و رفتاري محشر بودند و در مجموع اردوي خوبي را در دبي را برگزار کرديم.

قطبي هم‌چنين درباره ديدارهاي تداركاتي پرسپوليس تصريح كرد: در بازي برابر تيم ويند بچه‌ها با هماهنگي بهتري نسبت به ديدارهاي گذشته به ميدان رفتند. البته در بازي مقابل تيم پروازي امارات که از بازيکنان بومي بيشتر سود مي بردند، به نظر مي‌رسيد بازي دشوارتري داشته باشيم كه اين‌طور نبود.

سرمربي تيم پرسپوليس درباره برنامه‌هاي آتي تيمش براي شروع مسابقات ليگ، خاطرنشان كرد: ما به خاطر نزديک بودن بازي‌هاي ليگ، سعي كرديم در اين اردو به بازيکنان فشار زيادي نياوريم. در حال حاضر پترويچ و منصوري بازيکنان مصدوم ما هستند و ما بقي بازيکنان مشکل خاصي ندارند. پرسپوليس امشب (چهارشنبه) به تهران برمي گردد و ما از پنج‌شنبه روي نقاط ضعف سايپا کار مي کنيم. البته اطلاعات لازم را از اين تيم تهيه کرديم و با همت بازيکنان مقابل حريف با قدرت به ميدان مي رويم.

Mehrdad-58

Registered User
لایک‌ها
263
28-2-1387%5CIMAGE633466583228285000.jpg

در مراسم انتخاب بهترين‌هاي فوتبال

پرسپوليس بهترين تيم باشگاهي ايران شد

خبرگزاري فارس: در هتل المپيك با انجام مراسمي بهترين بازيكن در پست هاي مختلف، تيم، داور و گزارشگر اين رشته ورزشي معرفي شدند.

به گزارش خبرگزاري فارس، مراسم انتخاب بهترين‌هاي فوتبال ايران در فصل 86-87 ساعت 11 صبح امروز در هتل المپيك با حضور شماري از بازيكنان، داوران، مربيان و اصحاب رسانه برگزار شد و نفرات برگزيده جوايز خود را دريافت كردند.
از ميان بهترين هاي دروازه باني ايران، وحيد طالب لو، سيدمهدي رحمتي و مهدي واعظي در فهرست نهايي حضور داشتند. رحمتي، دروازه بان مس كرمان عنوان بهترين را به خود اختصاص داد.
از ميان مدافعان سيدجلال حسيني، هادي عقيلي، سپهر حيدري و مجتبي شيري حضور داشتند كه حسيني، مدافع تيم فوتبال سايپا عنوان بهترين دفاع ليگ را به دست آورد و جايزه اش را از سوي كريم ملاحي، مديرعامل صبا باتري دريافت كرد.
در خط هافبك مجتبي جباري، كريم باقري، ‌ايمان مبلعي و ‌احسان حاج صفي در فهرست نهايي حضور داشتند. باقري، ‌كاپيتان پرسپوليس به عنوان بهترين هافبك انتخاب شد و جايزه اش را از سوي اردشير لارودي و ناصر احمدپور دريافت كرد.
در خط حمله محسن خليلي، هادي اصغري و‌ عليرضا نيكبخت واحدي حضور داشتند كه خليلي عنوان بهترين مهاجم ليگ هفتم را به خود اختصاص داد.
از ميان داوران سعيد مظفري زاده، محسن تركي، خداداد افشاريان و مسعود مرادي در فهرست نهايي حضور داشتند كه مظفري زاده به عنوان بهترين برگزيده شد.
از ميان افشين قطبي، نادر دست نشان و پرويز مظلومي براي انتخاب بهترين مربي، ‌قطبي به اين عنوان رسيد. وي هنگام دريافت جايزه با چشماني اشك آلود از سوي ناصر شفق لوح تقدير گرفت.
امير قلعه نويي، سرمربي استقلال تهران در 10 دقيقه پاياني به سالن مراسم وارد شد و براي تقدير از زحمات وي در تيم ملي و موفقيت استقلال در ديدارهاي پاياني جام حذفي، به وي لوح داده شد.افشين قطبي همراه سعيد مظفري زاده جايزه را به او دادند.
از بين تيم هاي پرسپوليس تهران،‌ سپاهان اصفهان و صبا باتري، پرسپوليس به عنوان بهترين تيم انتخاب شد. افشين قطبي، ‌سرمربي سرخپوشان جايزه و لوح تقدير را از سوي فرشاد پيوس و صادق درودگر دريافت كرد.
از ميان مجريان و گزارشگران ورزشي، عادل فردوسي پور به عنوان بهترين انتخاب شد.

A0435703.jpg

با دريافت توپ طلا

محسن خليلي مرد سال فوتبال ايران شد

خبرگزاري فارس: مهاجم تيم فوتبال پرسپوليس با انجام مراسمي در هتل المپيك، به عنوان مرد سال فوتبال ايران انتخاب شد.
به گزارش خبرگزاري فارس، مراسم انتخاب مرد سال فوتبال ايران ساعت 11 امروز در هتل المپيك برگزار شد. محسن خليلي با اكثريت آرا عنوان مرد سال را به خود اختصاص داد.
محسن خليلي،‌ سيدجلال حسيني و كريم باقري در فهرست نهايي حضور داشتند كه خليلي اين افتخار را به دست اورد.
افشين قطبي، امير قلعه نويي‌، ‌ماركو، كريم باقري، سعيد مظفري زاده، علي خسروي، سيدجلال حسيني،‌ كاظم برجلو، عادل فردوسي پور، ناصر شفق و ‌فرشاد پيوس در اين مراسم حضور داشتند.

.............
ماشاالله همه رو درو کردن .. راستی از بعضی تیمهای غیر قرمز و آبی چرا خبری نیست . نکنه تبانیه :D

2h6ha2w.jpg

Last edited:

xpin

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
33
only perspolis

البته جا داشت بهترین هواداران رو هم انتخاب میکردند که بی تردید این عنوان هم به سرخدلان عزیز میرسید

Hamid2day

مدیر ارشد بازنشسته
لایک‌ها
20,178
اسپانسر باشگاه پرسپولیس تغییر کرد / پیشنهاد قابل توجه حامی فصل قبل

در حالی که مسئولان باشگاه پرسپولیس امروز خبر از نهایی شدن جذب یک شرکت لوازم خانگی به عنوان حامی مالی فصل بعد دادند، دقایقی پیش حامی مالی فصل پیش این تیم پیشنهاد قابل توجهی ارائه کرد.

به گزارش خبرنگار مهر، سخنگوی باشگاه پرسپولیس صبح امروز از نهایی شدن قرارداد این باشگاه با شرکت " ال جی" برای فصل آینده خبر داد اما به فاصله چند ساعت مدیرعامل این باشگاه خبر از پیشنهاد قابل توجه حامی فصل گذشته سرخپوشان داد.

داریوش مصطفوی در گفتگو با خبرنگار مهر ضمن بیان این مطلب گفت: هنوز در مورد انتخاب نهایی اسپانسر باشگاه پرسپولیس به توافق و جمع بندی کلی نرسیده ایم و در تلاش هستیم تا طی روزهای آینده یکی از این دو را به عنوان اسپانسر مالی باشگاه پرسپولیس انتخاب کنیم.

مصطفوی در مورد تغییر این اسپانسر گفت: در شرایطی که با شرکت ال جی به توافقات نهایی دست پیدا کرده بودیم اما عصر امروز تعاومی اعتباری شهر نیز پیشنهاد بالاتری مطرح کرد که باید مورد بررسی بیشتری قرار گیرد.

مدیرعامل باشگاه پرسپولیس خاطر نشان کرد: هدف ما جذب بهترین و بالاترین اسپانسر برای پرسپولیس است تا از این راه برخی از مشکلات مالی باشگاه را حل کنیم.

بالا