Mehrdad-58
Registered User
درباره نصرتي حرف و حديث زياده .... ..
خودش هم ميگه بعدا معلوم ميشه و اعلام كرده به احتمال زياد راهي اروپا خواهد شد . بايد منتظر موند![]()
اروپا !!! بابا اینها یه چیزیشون میشه ..
درباره نصرتي حرف و حديث زياده .... ..
خودش هم ميگه بعدا معلوم ميشه و اعلام كرده به احتمال زياد راهي اروپا خواهد شد . بايد منتظر موند![]()
منم همینطورمن که ازش خیلی بدم میاد
هفته چهاردهم با قطبي كار دارم
او منفورترين شخصيت زندگي من است و منتظرم تا روز بازي پرسپوليس و صباباتري برسد. من با قطبي كار دارم و مطمئن باشيد كه جواب او را خواهم داد
شيث رضايي پس از چند هفته حضور در آلمان نتوانســـت با تيمهاي بوندسليگايـــي قرارداد ببندد و در نهايت به ايران بازگشت.حضور افشين قطبي در پرسپوليس هم راهي براي بازگشت او به جمع سرخپوشان باقي نگذاشت تا اين بازيكن روز گذشته با عقد قراردادي يكساله به صباباتري بپيوندد.
شيث ميگويد: «پس از بازگشت به ايران ابتدا به باشگاه پرسپوليس رفتم چون هميشه گفتهام كه در ايران اولويت اول من پرسپوليس است.با مصطفوي حرف زدم ولي او گفت كه قطبي تو را نميخواهد. اين شرايط باعث شد تا به پيشنهادات ديگر فكر كنم و در نهايت صباباتري را انتخاب كردم.»البته او توضيح نميدهد كه فصل قبل چه حاشيههايي براي پرسپوليس به وجود آورد تا قطبي حتي به او فكر هم نكند.
رضايي كه روزهاي بسياري را در آلمان گذراند تا مدير برنامههايش تيميبراي او بيابد در مورد پيشنهاداتش گفت:« از سايپا و صبا پيشنهاد داشتم ولي خواستم زيرنظر كريمي كه فنيترين مربي ايران است و فوتبال مرا هم قبول دارد كار كنم. در ضمن قول داده بودم به استقلال نروم، هرچند كه آنها با من مذاكره كرده بودند.»
شيث در پاسخ به اين سوال كه فكر ميكني يك روز به پرسپوليس برگردي، ميگويد: «مطمئن باشيد كه هيچ فوتباليستي از جدايي از پرسپوليس و استقلال خوشحال نميشود، ولي من اميدوار به بازگشت هستم. يك روز به پرسپوليس ميآيم ولي قطبي نبايد باشد، البته اگر باشگاه مرا بخواهد.» البته بازگشت رضايي به پرسپوليس مطمئنا در روزي به وقوع خواهد پيوست كه هواداران اين تيم بتوانند خاطرههاي نهچندان خوب او را در فصل گذشته به شكلي فراموش كنند.
رضايي در مورد قطبي ميگويد:« او منفورترين شخصيت زندگي من است و منتظرم تا روز بازي پرسپوليس و صباباتري برسد. من با قطبي كار دارم و مطمئن باشيد كه جواب او را خواهم داد، در اين مورد به موقع حرف ميزنم. قطبي فكر ميكرد كه بايد مطيع او باشم ولي من از اين اخلاقها ندارم.»
بيگزاده: يك گل براي پرسپوليس كنار گذاشتهام
هاشم بيگزاده هم براي خودش بازيكن عجيبي است، يك روز از ارادت قلبياش به پرسپوليس گفت و اينكه از بچگي در روياي اين تيم بوده اما پس از استعفاي اجباري حاجحبيب، او استخاره كرده و بد آمده تا با وجود قرارداد داخلي با اين تيم سر از ميز مذاكره با حاجي فتحالله دربياورد.
بازيكن سابق مقاومتسپاسي شيراز در اين فصل پيراهن آبي را خواهد پوشيد و همراه با هواداران اين تيم مقابل حريفان قرار ميگيرد و انگيزه فراوان و انرژي تمام ناشدني هاشم ميتواند رمز موفقيتش باشد كه بهخاطر عمل آپانديس، تمرينات سبك و انفرادي را در دستور كار داشت. وي اين روزها همراه با تيم تمرين ميكند و حسابي هم آماده است: «از اردوي تركيه با بچهها تمرين كردم و خيلي اميدوارم در تركيب اصلي قرار بگيرم» هاشم خيلي اميدوار نشان ميدهد و حتي اعتقاد دارد اگر در تركيب قرار بگيرد با دوندگي و جنگندگي نشان ميدهد لايق اين حضور است. او ادامه ميدهد: «ماجراي انتقالم به پرسپوليس بالا و پايين فوتبال است و من ديگر به اين مساله فكر نميكنم.
مطمئن باشيد در اين فصل بهترين بازيهايم را ارائه ميدهم و در داربي امسال يك گل هم براي پرسپوليس كنار گذاشتهام.» البته اين ادعاها را هر بازيكن جديدي كه به پرسپوليس و استقلال ميآيد تكرار ميكند ولي شرايط داربي براي هر بازيكن جديدي دلهرهآور است و حتي نيمي از قابليتهايشان به نمايش درنميآيد.
بيگزاده البته اين مساله را كري نميداند: «نه، كريخواني نيست و با تمريناتي كه در تركيه داشتيم و جديت و تلاشي كه اميرخان داشته، همهچيز در زمين مشخص خواهد شد. اينجا همه با هم يكدل شدهاند تا استقلال جديدي را به ميدان بفرستيم.» او هنوز هم هواي شيراز را در سر دارد: «اين را حتما بنويسيد، دلم براي پيرواني و سردارجعفري و مردم شيراز تنگ شده، چه روزهاي خوبي در حافظيه داشتيم، دلم تنگ شده.
به دليل پايان مهلت نقل و انتقالات ليگ برتر ، مدافع برزيلي از حضور در پرسپوليس بازماند
خبرگزاري فارس: مدافع برزيلي كه قرار بود شب گذشته وارد ايران شود به دليل پايان مهلت نقل و انتقالات از حضور در پرسپوليس بازماند.