• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب طرفداران پرسپولیس

sasan s

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,123
تبریک میگم به همه :::: جناب افشین قطبی هم ایرانی بازی یاد گرفته .
...
اصلا راجع بع مسائل داوردی حرفی نمیزنم . چون حداقل توی این دو بازی میتونستیم با اختلاف 3 گل برنده بازی باشیم و نبودیم . حالا که مساوی شده مسائل داوری کاملا نمود پیدا کرده .
..
اما نظر من اینه :
در هر دو بازی قطبی مقصر 100 درصد بود . نه هیچ کس دیگه . تاکید میکنم 100 درصد .
به ترکیب فیکس پرسپولیس فکر کنید .
به تعویضهای قطبی نگاه کنید .
به نیمکت پرسپولیس نگاه کنید .
مربیان پرسپولیس رو در نظر بگیرید .
مدیریت پرسپولیس رو از نظر جسارت بیان حقایق و خرید بازیکن پیگیری مسائل و ... در نظر بگیرید .
و همه اونها + 1000 تا چیز دیگه رو با سال قبل مقایسه کنید .
...
تیمی که محمد منصوریه ابومسلم رو گرفته + کاپیتان ملوان + بهترین خارجی فصل قبل + بهترین هافبک خارجی حال حاضر ایران + یه سری از بهترینها ایران مثل علوی + شیری + اتسو و ........... + تمدید با 90 درصد بازیکنان فصل قبل .... چرا باید بازیکن تعویضیش کسی مثل آقای عبدی باشه . که تا قبل از اومدن ایشون داشت میرفت از این تیم .
تا حالا شده کسی به این سوال پاسخ بده وقتی این آقا توپ رو از دو قدمی دروازه تو بغل دروازبان نامتعادل حریف میندازه چرا باید فیکس علوی و محمد منصوری باشه .
از این آقای امپراطور !! کسی پرسید وقتی کریم باقری 45 دقیقه دوم توی زمین راه میرفت (به دلیل فشاری که نیمه اول برای جبران گل خورده کردند) چرا نباید تعویض بشه . وقتی آقای امپراطور از بغل زمین نمیبینه که تیمش هافبک نداره و تیم مقابل وسط زمین رو در اختیار داره و تعویض نمیکنه باید هم به زمین و زمان گیر داد .
یعنی دلیل باخت !!! پرسپولیس به ملوان و ذوب به دلیل نبود مهاجم برزیلی هست که اصلا معلوم نیست کیه یا به علت اینکه همسر آقای ....... تو هتل منتظر مونده . یا به خاطر اینکه پول آقای فلانی رو کن دادند .
وقتی 45 دقیقه بازیکنان ذوب اهن از سمت چپ پرسپولیس حمله کردند تا به گل رسیدند آیا مقصر داوره . مربی پس کی باید تشخیص بده که چکار باید بکنه .
وقتی آقای مازیار زارع در بازی ملوان تبدیل به برانکارد و دکتر بالا سر بازیکنان ملوان شده چه دلیلی داشت که 90 دقیقه بازی کرد . وقتی این آقا از نیمه هم توی اون بازی جلوتر نمیرفت چرا باید بازی میکرد . وقتی از اول فصل نگران این بازی بود و استرس برخورد با تیم سابقش رو داره یه مربی پر ادعا که 3 تا جام جهانی رفته انقدر نمیفهمه که این بازیکن رو نباید بازی بده . وقتی مدیر عامل تیم سابقش اونرو در مقابل باختهای ملوان مسئول میدونه آیا بازم این بازیکن باید بازی میکرد . اونهم 90 دقیقه .
وقتی مربی تیم ما به دنبال سفرهای هفتگی به خارج از کشوره ، وقتی به فکر کل کل با مربی تیم ملیه ، وقتی حواسش به بازیکن برزیلیه (حواشی اون رو کاری ندارم) ، وقتی به کسانی مثل عبدی بازی میده که 1000 سال فکر نمیکرد توی تیمی مثل پرسپولیس بازی کنه ، وقتی کنار زمین به داوری اعتراض میکنه دائما ، وقتی مربی محترمشون به داور میگه احمق و ازش طرفداری میکنه و همه حواسش میره پی رفیق جون جونیش آقای مارکو ، معلومه تمرکز نداره .

همونطور که سرمربی تیم کشتی گندی که تو المپیک زدن رو به گردن فوتبال میندازه باید هم قطبی ترکمونی که زده رو به گردن مدیران و داور بندازه . اما آقای قطبی از قدیم گفتن و چه خوبم گفتن که گ.و.ز به شقیقه ربطی نداره دوست عزیز خارجی ... البته شما تقصیری نداری اینجا ایرانه و باید از این جنس حرف بزنی . و الحق که در عرض یکسال خوب یاد گرفتی کولی بازی رو

چطور تا دیروز تو کل با قلعه نوعی میخواست جواب دندان شکن بده . اما به فاصله 1-2 روز همه چی تغییرکرد و میخواد پولها رو پس بده و بره . تا دیروز برنده سه جام بودیم و امروز شکست خورده عالم و آدم . مربی که یه بازیکن جوون مثل علی عسگر رو اولین بازی فیکس جلوی این همه هوادار بازی میده حواسش کجاست
میتونم بپرسم همین آقای خلیلی برزیلیه یا ایرانی . همین خلعتبری نیم وجبی یا هزارتای دیگه اینها هم خارجی ان . که الان پرسپولیس بزرگ !! لنگ یه زاغارت برزیلی شده . همین آقای توره یعنی کمتر از اونه . چرا همین رو تبدیل به یه مهاجم 6 دنگ نکنیم . اینهمه بازیکن خارجی حتما باید برزیلی باشه . عماد رضا برزیلیه که 2 تا 2 تا گل میزنه .

نه آقای قطبی باید ببخشید ... هنورز انقدر احمق نشدیم که با حرفهای صد من یه غاز شما گمراه بشیم . بهتره خودمون باشیم و سعی نکنیم ایرانی حرف بزنیم . 4-1 به استقلال اهواز باختیم اما شما گناه باخت رو به گردن گرفتید حالا چه اتفاقی افتاده که با دو مساوی فوتبال پرسپولیس و تشکیلات اون و ریخت و پاشش که در 30 سال اخیر بی سابقه بوده رو زیر سوال میبرید . سال قبل 6 امتیاز از همین تیم کم شد . کریم باقری بدون دلیل 2 جلسه محروم شد . بازیکنهاش اختلاف داشتند . . حمید استیلی هم بود و داورها هم همین داورها بودند .
اما این شما هستی که تغییر کردی و اون قطبی سال قبل نیستی . شک داشتی که برگردی اما حالا شکت به یقین تبدیل شده . خودت باش آقای قطبی

دوست عزيز من با قسمتي از صحبتهاي شما موافقم و با بخشي از اون هم خير .
به نظر منم
پرسپوليس با اون بازيكنها و كادر فني كه داره نبايد در ورزشگاه آزادي بگذاره كار به بحث داوري بكشه . و خوب ميشه گفت افشين قطبي تقصير داشته اما نه صد در صد ، چون صد در صد يعني داور هيچ تاثيري نداشته ؟؟؟
اما اين كه ميگيد قطبي دنبال بهانه براي اين نتايج بوده فكر نكنم خيلي هم اين طور بوده ، چون خود افشين قطبي هم با تمام صبحتهايي كه كرده قبول داره كه تو هر دو تساوي مقصر اصلي بوده . اما اين دليل نميشه كه با اين همه قضاوت غلط داوران فقط به خاطر اين كه آدم با پرستيژي هست هيچ حرفي نزنه از داوري تا يه موقع نگن داره بهانه تراشي ميكنه . هر آدمي تا يه جايي سكوت ميكنه ، يعني شما خودت واقعا هيچ اعتراضي به داوري نداري ؟؟
در مورد پول آقاي فلان و همسر آقاي فلان هم اگر چه واقعا زياده روي كرده در گفتن اين مسائل افشين قطبي ، اما من حدس ميزنم كه قطبي بيشتر از باشگاه مهندس علي آبادي رو خطاب قرار داده در بيان اين مسائل ، چون با دعوت رسمي علي آبادي اون تصور كرده كه واقعا همه جوره مشكلات حل شده ، اما الان ميبينه همه چيز بر وفق مراد نيست . و هنوز هم كمبودهايي هست كه نميشه انكارشون كرد . (( اگر چه همون طور كه گفتيد در خريد بازيكن و يك سري موارد ديگه خوب عمل شده ))
ضمنا يادمون باشه همين افشين خان بود كه پارسال تونست با كمك بچه ها تيم رو با اون شرايط سخت قهرمان كنه و حالا حتي اگر كمي اشتباه هم از او سر بزند نبايد به همين راحتي به شخصيتي مثل قطبي نفهم گفت {{ یه مربی پر ادعا که 3 تا جام جهانی رفته انقدر نمیفهمه که این بازیکن رو نباید بازی بده}}
بحث Crazy هم كه فرموديد –Crazy به معني ديوانه هست نه احمق و فكر ميكنم بين اين دو تفاوت وجود داشته باشه . ضمن اين كه واقعا Crazy در فرهنگ خارجي آنقدر هم كلمه زشتي نبوده كه اين طور سنگين باهاش برخورد بشه ، البته قصدم دفاع از ماركو نيست چون به هر صورت نبايد به داور توهين كرد .

اما من يك چيز رو خوب ميدونم اگر پرسپوليس بخواد براحتي ميتونه هم حريفاشو ببره و هم داوران رو ، هنوز هم هيچ مشكلي بوجود نيومده چون تا حالا 4 امتياز از حق پرسپوليس رو زدن در حالي كه پارسال فقط 6 امتياز FIFA كسر كرده بود .

با سلام خدمت دوستان عزيز و خوشامد به دوست جديدمون جناب sitesabz
با توجه به مسائل به وجود آمده اخير شخصا حركت قطبي رو حرفه اي نمي دونم و فكر مي كنم اگر كسي پيشرفت كرد بايد سعي بكنه راهش رو ادامه بده و دنبال الگوهاي بهتر بگرده نه اينكه به قول مهرداد ، ايراني بازيو ياد بگيره . پارسال اگر پرسپوليس قهرمان شد بخاطر صداقت قطبي بود و هواداري 100 درصدي طرفداران ، همه ميدونستند در تيم چه ميگذره . همه با روح و جسمشون بازي پرسپوليس و پاس رو به خاطر دارند ، همه بازي افتضاح مقابل استقلال اهواز رو بخاطر دارن . اونجا قطبي چكار كرد ، فقط يك لبخند تلخ بود كه بعد از گل چهارم استقلال اهواز روي گيرنده هاي ما نقش بست و اون لبخند كاري بيش از هزاربرابر لفاظي هاي اخير قطبي براي تيم و مربي انجام داد.
حالا ما مي بينيم قطبي داره مسيرش رو عوض ميكنه و اين اون چيزي نيست كه مني كه تا چهار هفته قبل از پايان فصل پيش در پي روحيه دادن به افراد تاپيك پرسپوليس با آمار و اما و اگرها بودم انتظارش رو دارم .
قطبي ميدونست كه در فاصله رفت و برگشتش به ايران امكان نداره پرسپوليس از اين رو به اون رو شده باشه و صاحب كلي امكانات - همينطور ميدونست ما چه كميته داوران فوق العاده اي داريم ، اون همه اين چيزها را طعمش رو كشيده بود و بعيد ميدونم با يك قول از طرف علي آبادي اين همه مشكل رو فراموش كرده باشه.مهرداد حق داره عصباني بشه چون قطبي داره ايراني ميشه و من متاسفم . ضمن اينكه همونطور كه مهرداد گفت در زمينه فني هم در اين چند بازي در _ انتقاد بازه.
من قطبي اي رو دوست دارم كه در روزي كه قرار بود سرنگون بشه لبخند زد و در روزي كه مي باخت بازي خوب تيم مقابل رو تبريك مي گفت.

Last edited:

gheymeh

Registered User
لایک‌ها
70
[IMG]http://khatati.com/draw.aspx?st=54221[/IMG]
برنامه 90 ديشب خود عادل فردوسي پور از پكن برگشته بود و مجري بود . برنامه نزديك 3 ساعت طول كشيد و تا ساعت 2:30 ادامه داشت . چند مورد تو برنامه ديشب به نظرم جالب بود .
مورد اول بحث جنجالي بازي پيروزي و ذوب آهن بود : تا حالا همه چيزو خونده بوديم راجب صحبتهاي قطبي اما نديده بوديم . 90 ديشب گزارشو پخش كرد ، واقعا قطبي عصباني شده بود ، خيلي عصباني بود ، وقتي قطبي با اون عصبانيت گفت داوري مزخرف بود خيلي دلم براش سوخت ، عادل گزارش تقريبا كاملي از عصبانيت قطبي و حرفايي كه زده بود پخش كرد اما اي كاش به همون اندازه كه عصبانيت اونو پخش كرد به همون اندازه هم صحنه هاي سوتيهاي داوري رو پخش ميكرد . در قضاوت داوري هم فقط يك صحنه پنالتي رو نشون داد كه كارشناس داوري گفت پنالتي بوده و صحنه لگد زدن و وحشيگري دروازه بان ذوب آهن رو كه كارشناس گفت بايد كارت زرد ميداد . اما به هر حال اگر فقط همون پنالتي رو نيمه اول ميگرفت ديگه ذوب آهن با تمام ناداوريها در ادامه بازي نميتونست هيچ كاري بكنه
---------------------------------------------------------
مورد دوم هم دعوايي بود كه عادل به زيركي بين علي دايي و امير قلعه نويي راه انداخت . مهمان اول برنامه مربي مس كرمان بود كه با امير قلعه نويي هم تماس تلفني برقرار كردن تا مثلا در مورد بازي استقلال- مس صحبت كنن اما يكدفعه عادل بحثو با زيركي عوض كرد ((به خيالش كسي نفهميد كه عمدي بوده )) و صحبت از برنامه علي دايي در مورد ندادن بازيكناي باشگاهها در هفته پنجم ليگ كرد و از اونا پرسيد كه آيا شما راضي هستيد ، مربي دو تيم هم گفتن نه و ... ، اما امير قلعه نويي هم فرصت رو مناسب ديد و شروع كرد به بدگويي از علي دايي و برنامه ريزي دايي و فدراسيون و در ضمن تمجيد از دوران غرور آميز مربي گري خودش (( :lol: )) كه كاملا با برنامه بوده (( آخه يكي نسيت بگه مرد ناحسابي تو اگه برنامه ريزي داشتي كه گند نميزدي به تيم ملي ، الان هم با اون همه شعار اس ........)) . بعد عادل گفت اگه ميتونستيم با دايي هم در مورد برنامه جديدش صحيت كنيم خوشحال ميشديم ، فكر كنم حدود 20 دقيقه بعد با دايي تماس برقرار شد و دايي هم گفت آره من گفتم كه براي هفته پنجم بازيكنا رو نميديم و بايد در اختيار تيم ملي باشند . فكر كنم بيش از 20 دقيقه عادل با علي دايي كل كل كرد ،عادل عليرغم اين كه مثلا ميخواست با منطق صحبت كنه اما به نظر من ديشب گند زد و علي دايي خيلي منطقي تر از اون بود . واقعا ديگه عادل گندشو درآورده بود ، من هي با خودم ميگفتم الانه كه علي دايي قاط بزنه و چند تا گنده بارش كنه :D
وسط دعوا عادل يهو يادش رفت كه مثلا با منطق هست و پرسيد چرا مهدوي كيا رو به تيم ملي دعوت نكردي كه دايي شروع به توضيح كردن داد وخود عادل باز يكدفعه يادش اومد كه سوتي داده و از منطق خارج شده و گفت البته اين در حيطه اختيارات شماست و كسي نميتونه بهتون گير بده در اين مورد :lol:
علي دايي در مورد قلعه نويي و حرفاش گفت اونايي كه ميگن ما برنامه ريزي نداريم مگه تو زمان خودشون ليگ رو تعطيل نكردن ، و ادامه داد كه اونا با اون برنامه ها شون چه نتيجه اي گرفتن و چه گلي به سر تيم ملي زدن .
خلاصه عادل زيادي به دايي واسه خيلي چيزا كه به اون ربط نداشت گير داد ، مثلا ميپرسه خوب اصلا چرا كلا بازيهاي اون هفته لغو نميشه – آخه مگه دايي مسئول بازيهاي ليگه كه از اون ميپرسي
بعدشم عادل هي ميخواست نتيجه اخلاقي از حرفاي دايي بگيره كه داره حرف زور ميرنه . و من هم نتيجه اخلاقي از برنامه ديشب ميگيرم كه عادل يا واقعا با دايي لجه يا ميخواد با اين كاراش خودش و برنامشو مشهورتر كنه .
بعد از اين جنجال دوباره در پايان برنامه امير زنگ زد كه مثلا جواب دايي رو بده زورش اومده بود كه دايي گفته اگه استقلال باخته به خاطر اون يك بازيكن نبوده چون تو بازي با مس كه اونو داشت چرا نبرد ، به همين خاطر امير هم شروع به ليچار گفتن كرد و گفت دايي قرو قاطي كرده ، دايي FIFA Day نميفهمه ، دايي فلانه و در شخصيت برنامه 90 نيست كه (( منظورش اين بود كه 90 با دايي صحيت كنه )) . واقعا اين آدم عجب رويي داره آخه تو كه به تيم ملي گند زدي و فاتحهشو خوندي چرا به بقيه فهش ميدي :eek: :wacko:
به نظر من كميته انظباطي ، فدراسيون يا هر كسي كه مسئول هست بايد امير قلعه نويي رو به خاطر حرفهاي ديشبش بازخواست كنن ، چون دايي سرمربي تيم ملي هست و هيچ كس نبايد به خودش اجازه بده كه به اون توهين كنه چون توهين به اون توهين به فدراسيون ، توهين به ورزش ايران و توهين به تمام مردم ايران هست .
ضمن اين كه دايي هم نبايد اون قدر به كل كل با عادل ادامه بده و بايد زود قضيه رو خاتمه ميداد .
------------------------------------------
اما مورد سوم حاشيه بازي پيام بود كه واقعا حركات خداداد عزيزي جالب بود ، خداداد ظاهرا ميخواد عنوان طنزترين مربي رو از فيروز كريمي بگيره .
مسابقه پيام كوتاه ديشب هم اين بود كه به نظر شما استقلال تو ليگ برتر اول ميشه – دوم – سوم و يا چهارم يا پاينتر كه 50 درصد گفته بودن چهارم يا پايينتر ، فكر كنم حدود 35 درصد گفته بودن اول و باقي هم نظرشون دوم و سوم بود .

آقا دست شما درد نکنه . واقعا یه گزارش عالی از برنامه نود دادی . ممنون .

xpin

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
33
فکر کنم این 2 بازی آخر برای پرسپولیس خوب بودش !!!! با اینکه 2 تا پنالتی رو به نا حق گرفتن ولی در کل همون 2 پنالتی بوده
مگه قبلاً بازی 3-1 برده رو با تساوی عوض نکردیم و یا بازی 3-1 باخته از ابومسلم رو 3-3 نکردیم با این بازیکنانی که ما داریم باید هر بازی رو با اختلاق بیش از 2 گل ببریم ولی حالا بخاطر ضعف تاکنیکی امتیاز از دست می دهیم اگر آنالیزور و کمینه فنی باشگاه فعالتر باشند و مربی های باشگاه مثل پیروانی و مارکو بیشتر حواسشون به بازی ها باشه و به قطبی کمک کنند 100% امسال راحتر از سال قبل قهرمان میشیم

sasan s

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,123
مورد دوم هم دعوايي بود كه عادل به زيركي بين علي دايي و امير قلعه نويي راه انداخت . مهمان اول برنامه مربي مس كرمان بود كه با امير قلعه نويي هم تماس تلفني برقرار كردن تا مثلا در مورد بازي استقلال- مس صحبت كنن اما يكدفعه عادل بحثو با زيركي عوض كرد ((به خيالش كسي نفهميد كه عمدي بوده )) و صحبت از برنامه علي دايي در مورد ندادن بازيكناي باشگاهها در هفته پنجم ليگ كرد و از اونا پرسيد كه آيا شما راضي هستيد ، مربي دو تيم هم گفتن نه و ... ، اما امير قلعه نويي هم فرصت رو مناسب ديد و شروع كرد به بدگويي از علي دايي و برنامه ريزي دايي و فدراسيون و در ضمن تمجيد از دوران غرور آميز مربي گري خودش (( :lol: )) كه كاملا با برنامه بوده (( آخه يكي نسيت بگه مرد ناحسابي تو اگه برنامه ريزي داشتي كه گند نميزدي به تيم ملي ، الان هم با اون همه شعار اس ........)) . بعد عادل گفت اگه ميتونستيم با دايي هم در مورد برنامه جديدش صحيت كنيم خوشحال ميشديم ، فكر كنم حدود 20 دقيقه بعد با دايي تماس برقرار شد و دايي هم گفت آره من گفتم كه براي هفته پنجم بازيكنا رو نميديم و بايد در اختيار تيم ملي باشند . فكر كنم بيش از 20 دقيقه عادل با علي دايي كل كل كرد ،عادل عليرغم اين كه مثلا ميخواست با منطق صحبت كنه اما به نظر من ديشب گند زد و علي دايي خيلي منطقي تر از اون بود . واقعا ديگه عادل گندشو درآورده بود ، من هي با خودم ميگفتم الانه كه علي دايي قاط بزنه و چند تا گنده بارش كنه :D
وسط دعوا عادل يهو يادش رفت كه مثلا با منطق هست و پرسيد چرا مهدوي كيا رو به تيم ملي دعوت نكردي كه دايي شروع به توضيح كردن داد وخود عادل باز يكدفعه يادش اومد كه سوتي داده و از منطق خارج شده و گفت البته اين در حيطه اختيارات شماست و كسي نميتونه بهتون گير بده در اين مورد :lol:
علي دايي در مورد قلعه نويي و حرفاش گفت اونايي كه ميگن ما برنامه ريزي نداريم مگه تو زمان خودشون ليگ رو تعطيل نكردن ، و ادامه داد كه اونا با اون برنامه ها شون چه نتيجه اي گرفتن و چه گلي به سر تيم ملي زدن .
خلاصه عادل زيادي به دايي واسه خيلي چيزا كه به اون ربط نداشت گير داد ، مثلا ميپرسه خوب اصلا چرا كلا بازيهاي اون هفته لغو نميشه – آخه مگه دايي مسئول بازيهاي ليگه كه از اون ميپرسي
بعدشم عادل هي ميخواست نتيجه اخلاقي از حرفاي دايي بگيره كه داره حرف زور ميرنه . و من هم نتيجه اخلاقي از برنامه ديشب ميگيرم كه عادل يا واقعا با دايي لجه يا ميخواد با اين كاراش خودش و برنامشو مشهورتر كنه .
بعد از اين جنجال دوباره در پايان برنامه امير زنگ زد كه مثلا جواب دايي رو بده زورش اومده بود كه دايي گفته اگه استقلال باخته به خاطر اون يك بازيكن نبوده چون تو بازي با مس كه اونو داشت چرا نبرد ، به همين خاطر امير هم شروع به ليچار گفتن كرد و گفت دايي قرو قاطي كرده ، دايي FIFA Day نميفهمه ، دايي فلانه و در شخصيت برنامه 90 نيست كه (( منظورش اين بود كه 90 با دايي صحيت كنه )) . واقعا اين آدم عجب رويي داره آخه تو كه به تيم ملي گند زدي و فاتحهشو خوندي چرا به بقيه فهش ميدي :eek: :wacko:
به نظر من كميته انظباطي ، فدراسيون يا هر كسي كه مسئول هست بايد امير قلعه نويي رو به خاطر حرفهاي ديشبش بازخواست كنن ، چون دايي سرمربي تيم ملي هست و هيچ كس نبايد به خودش اجازه بده كه به اون توهين كنه چون توهين به اون توهين به فدراسيون ، توهين به ورزش ايران و توهين به تمام مردم ايران هست .
ضمن اين كه دايي هم نبايد اون قدر به كل كل با عادل ادامه بده و بايد زود قضيه رو خاتمه ميداد .

دوست عزيز من الان اين پستتون رو ديدم . لطفا به قسمت بولد شده توسط من توجه كنيد . ملاك توهين چيست و آيا حرف زدن و نقد افراد توهين حساب ميشه و اينكه نهايتا فرض كنيم اصلا به آقاي دايي توهين شده ، شما از چه منبع و با چه دليلي مي فرماييد توهين به دايي توهين به فدراسيون ورزش و تمام مردم ايران است . واقعا از اين نوشته شما به كلي تعجب كردم . شما دايي رو نعوذبالله تا مقام خدايي داريد بالا مي بريد و همين تفكرات هست كه باعث ميشه كسي مثل دايي كه به زعم من در زمان بازيگري بازيكني بزرگ و شناسنده فوتبال ايران در عرصه جهاني بود تبديل به آدمي با شخصيت لجوج يكدنده و اخلاقي تفرعني بشه . مربيان ساير تيمهاي ليگ حق دارند بازيكنانشون رو هنگام بازيها در اختيار داشته باشند . درباره علي دايي در زمان مربيگري به تفصيل در تاپيك با تيم ملي / هدف: جام جهاني 2010 آفريقاي جنوبي صحبت شده و فكر نمي كنم اينجا مكان مناسبي براي ادامه اين بحث باشه .

S.Darkness

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
برنامه 90 ديشب خود عادل فردوسي پور از پكن برگشته بود و مجري بود . برنامه نزديك 3 ساعت طول كشيد و تا ساعت 2:30 ادامه داشت . چند مورد تو برنامه ديشب به نظرم جالب بود .
مورد اول بحث جنجالي بازي پيروزي و ذوب آهن بود : تا حالا همه چيزو خونده بوديم راجب صحبتهاي قطبي اما نديده بوديم . 90 ديشب گزارشو پخش كرد ، واقعا قطبي عصباني شده بود ، خيلي عصباني بود ، وقتي قطبي با اون عصبانيت گفت داوري مزخرف بود خيلي دلم براش سوخت ، عادل گزارش تقريبا كاملي از عصبانيت قطبي و حرفايي كه زده بود پخش كرد اما اي كاش به همون اندازه كه عصبانيت اونو پخش كرد به همون اندازه هم صحنه هاي سوتيهاي داوري رو پخش ميكرد . در قضاوت داوري هم فقط يك صحنه پنالتي رو نشون داد كه كارشناس داوري گفت پنالتي بوده و صحنه لگد زدن و وحشيگري دروازه بان ذوب آهن رو كه كارشناس گفت بايد كارت زرد ميداد . اما به هر حال اگر فقط همون پنالتي رو نيمه اول ميگرفت ديگه ذوب آهن با تمام ناداوريها در ادامه بازي نميتونست هيچ كاري بكنه
---------------------------------------------------------
اما مورد سوم حاشيه بازي پيام بود كه واقعا حركات خداداد عزيزي جالب بود ، خداداد ظاهرا ميخواد عنوان طنزترين مربي رو از فيروز كريمي بگيره .
مسابقه پيام كوتاه ديشب هم اين بود كه به نظر شما استقلال تو ليگ برتر اول ميشه – دوم – سوم و يا چهارم يا پاينتر كه 50 درصد گفته بودن چهارم يا پايينتر ، فكر كنم حدود 35 درصد گفته بودن اول و باقي هم نظرشون دوم و سوم بود .

سلام جناب سایت سبز.گفتید به نظر من یا عادل با دایی لجه یا می خواد برنامش رو مشهورتر بکنه.در مورد گفته ی دوم به نظر من عادل تو ایران واقعا مشهور هست و باید قبول کنیم در مواردی از دایی محبوب تره .هر چند که دایی نزد من اصلا محبوب نیست.اما در مورد گفته ی اولتون:به نظر من اگر دایی واقعا منطقی بود و می تونست یه برنامه ریزی درست بکنه عادل باهاش هیچ کاری نداشت.(غیر از اینه؟؟؟؟) آخه این یعنی چی که دایی می خواد بازیکن ها رو چند روز زودتر از روز موعود در اختیار بگیره؟تمام حرف عادل فردوسی پور این بود که کجای دنیا یه همچین کاری رو میکنن؟اون وقت دایی برای توجیح کارش کارای عجیب غریب لیگای عربی رو پیش میکشه و میگه مگه اونا فلان کار رو نکردن؟یا مثلا اشتباهات سال قبل رو به میون میاره که لیگ ما یک ماه و نیم تعطیل شد و اون هم می خواد این اشتباه رو تکرار کنه حالا عادل هرچی بگه آقای دایی اون کار اشتباه بوده ایشون نمی فهمن.وقتی هم فردوسی پور میگه ما نباید الگومون رو کشورهای عقب مونده ی عربی بگیریم که اصلا نمی دونن قانون فیفا چیه دایی بدش میاد !

به نظر من عادل فردوسی پور کاملا می دونه که اگر مسوءلان رو به حال خودشون بگذاری هر کاری که دلشون بخواد می کنن و داره توی برنامه ی نود تلاش می کنه که هر کس سوتی داد سریع مشتش رو باز بکنه که شاید آدم بشه!!!و به نظر من این اسمش لج بازی نیست.

راستی وقتی مصاحبه ی آقای قطبی رو دیدم واقعا دلم به حالش سوخت که تازه فهمیده لیگ ایران و کلا ایران چقدر مسخره و هر کی به هر کیه...

sitesabz

Registered User
لایک‌ها
34
در مورد گزارش 90 من و سوالات دوستان بايد بگم
اين نظر شخصي من بود . بايد به sasan s عزيز بگم كه هدف من طرفداري از دايي نبود بلكه طرفداري از سمت سرمربي تيم ملي بود ، و نوشتم چون دايي سرمربي تيم ملي هست نبايد بهش توهين كرد نه چون علي دايي هست . و دايي رو به هيچ عنوان بالا نبردم . اما وقتي امير خان ميگه قرو قاطي كرده ، وقتي ميگه فيفا دي نميفهمه خوب يعني توهين حتما كه نبايد ميگفت مرتيكه خ . ر كه توهين محسوب بشه (( البته اين نظر من هست )) . ضمن اين كه توهين به سرمربي تيم ملي به نظر من توهين به فدراسيون هست چون فدراسيون اونو انتخاب كرده و توهين به مردم هست چون تيم ملي كشورمون هست . مثلا فرض كنيد آقاي x به سرمربي مثلا چين توهين كنه ، آيا فدراسيون و مردم چين ناراحت نميشن ؟؟؟
در جواب S.Darkness هم ميتونم بگم حتي اگر كار دايي اشتباه باشه ، بازم عادل نبايد نيم ساعت سر يك موضوع با دايي بحث كنه ، چون ديگه از پيگيري رد شده و به لجبازي ميرسه .
اما من خودم هم دوستدار عادلم و اتفاقا خوشحال شدم كه بعد از دو هفته خودش برنامه رو اجرا كرده ولي بازم به نظر من ديشب در مورد دايي زياده روي كرد .

همونطور كه جناب sasan s گفت ، بهتر بود اين مطلب دايي رو توي تاپيك مربوط به پرسپوليس نميزدم . چون متاسفانه تاپيك رو از بحث اصلي خارج كرد و من به اين خاطر عذر خواهي ميكنم .:blush:

Last edited:

Ronan

Registered User
لایک‌ها
876
ولي بچه ها خوشحالم كه ليگ 1 هفته بازيهاش انجام نميشه ... يه خورده شرايط بحراني شده بود

به نظرم اين وقفه به نفع ما بود

sasan s

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,123
ادامه چانه‌زني‌هاي 2 ميلياردي كريمي با السيليه

مذاكرات بازيكن ايراني با مسئولان باشگاه السيليه قطر بر سر دريافت رضايت نامه ادامه دارد.
علي كريمي كه اكنون در قطر به سر مي برد، باوجود برگزاري دو نشست با مسئولان السيليه، هنوز موفق به دريافت رضايت از اين باشگاه نشده است. ابولفضل جلالي، مدير برنامه هاي كريمي در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاري فارس اظهار داشت: مشكل اصلي براي جدايي وي، مبلغ قرارداد در سال دوم با باشگاه است كه حدود دو ميليارد تومان مي شود. كريمي بايد از بخش قابل توجهي از اين مبلغ چشم پوشي كند يا اينكه باشگاهي براي دريافت رضايت نامه، چنين پولي را پرداخت كند. وي افزود: يكي از گزينه هاي علي كريمي پرسپوليس است و شايد تنها گزينه ايراني، همين باشگاه باشد. مسئولان باشگاه مثل هدايتي نيز ابراز تمايل براي جذب كريمي كرده اند؛ اما هنوز اقدام عملي انجام نشده است. جلالي تاكيد كرد: يكشنبه آينده جلسه اي ديگر با مسئولان باشگاه قطري برگزار خواهيم كرد تا بلكه امكان جدايي كريمي از السيليه فراهم شود. اگر مسئولان اين باشگاه متوجه شوند كه او به پرسپوليس خواهد رفت، با توجه به اينكه مي دانند اين باشگاه پول زيادي ندارد، شايد تخفيف قائل شوند.

به نقل از روزنامه دنياي فوتبال مورخ 9 شهريور 87

پ.ن: بچه ها به نظر شما علي كريمي ممكنه بياد پرسپوليس و اگر بياد به درد پرسپوليس ميخوره؟

S.Darkness

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0

مذاكرات بازيكن ايراني با مسئولان باشگاه السيليه قطر بر سر دريافت رضايت نامه ادامه دارد.
علي كريمي كه اكنون در قطر به سر مي برد، باوجود برگزاري دو نشست با مسئولان السيليه، هنوز موفق به دريافت رضايت از اين باشگاه نشده است. ابولفضل جلالي، مدير برنامه هاي كريمي در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاري فارس اظهار داشت: مشكل اصلي براي جدايي وي، مبلغ قرارداد در سال دوم با باشگاه است كه حدود دو ميليارد تومان مي شود. كريمي بايد از بخش قابل توجهي از اين مبلغ چشم پوشي كند يا اينكه باشگاهي براي دريافت رضايت نامه، چنين پولي را پرداخت كند. وي افزود: يكي از گزينه هاي علي كريمي پرسپوليس است و شايد تنها گزينه ايراني، همين باشگاه باشد. مسئولان باشگاه مثل هدايتي نيز ابراز تمايل براي جذب كريمي كرده اند؛ اما هنوز اقدام عملي انجام نشده است. جلالي تاكيد كرد: يكشنبه آينده جلسه اي ديگر با مسئولان باشگاه قطري برگزار خواهيم كرد تا بلكه امكان جدايي كريمي از السيليه فراهم شود. اگر مسئولان اين باشگاه متوجه شوند كه او به پرسپوليس خواهد رفت، با توجه به اينكه مي دانند اين باشگاه پول زيادي ندارد، شايد تخفيف قائل شوند.

پ.ن: بچه ها به نظر شما علي كريمي ممكنه بياد پرسپوليس و اگر بياد به درد پرسپوليس ميخوره؟

به نظر من احتمالش کمه.اما اگه بیاد حتما به درد می خوره.امیدوارو که بیاد.

sitesabz

Registered User
لایک‌ها
34

شايد بتونه بياد- اما سال قبل هم ما خيلي دوست داشتيم كعبي بياد و وقتي اومد تقريبا همه خوشحال شدن اما خوب حسين كعبي نتونست در حد انتظار ظاهر بشه - شايد كريمي هم نتونه اون طور كه پرسپوليسيها ازش انتظار دارن كار كنه ، البته كريمي اگر بياد فرصت بيشتري داره تا بتونه خودش رو با تيم مچ كنه ولي كعبي زمان زيادي در اختيار نداشت .

Ronan

Registered User
لایک‌ها
876
مردان پرسپوليسو الان ديدم سي ديشو ... عجب چيز خداييه ... حتما حتما بريد بگيريد ... خيلي باحاله

اصلا آدم يه جوري ميشه ... احساس ميكنه تمام وجودش پرسپوليسه

sasan s

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,123
مردان پرسپوليسو الان ديدم سي ديشو ... عجب چيز خداييه ... حتما حتما بريد بگيريد ... خيلي باحاله

اصلا آدم يه جوري ميشه ... احساس ميكنه تمام وجودش پرسپوليسه

من هم خريدم ولي به نظرم يك نقطه ضعف داره و اون هم اينه كه در اون هيچ صحبتي از بازي دربي و حاشيه هاي اون نيست .

پ.ن : درباره كريمي هم امروز دنياي فوتبال تيتر زده بود كه پرسپوليس اونو نميخواد و دليلش هم اينه كه قطبي اعلام كرده نيازي به علي كريمي نداره.

Ronan

Registered User
لایک‌ها
876
من هم خريدم ولي به نظرم يك نقطه ضعف داره و اون هم اينه كه در اون هيچ صحبتي از بازي دربي و حاشيه هاي اون نيست .

پ.ن : درباره كريمي هم امروز دنياي فوتبال تيتر زده بود كه پرسپوليس اونو نميخواد و دليلش هم اينه كه قطبي اعلام كرده نيازي به علي كريمي نداره.

ساسان جان شديدا چرت گفته ... چون علي كريمي خيلي كمك ميكنه و قطبي هم گفته ميخوايمش

در مورد سي دي هم بگم كه خداييش دربي امسال اصلا مهم بود ؟ به هيچ وجه ... بازي با سپاهان 10000 برابر

حساس تر و مهم تر بودش ... براي همينم مهم نيست اگر نزاشته

sasan s

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,123
سلام خدمت دوستان
بعد از مدتها دوباره حاجي مايلي گرد و خاك كرد و هر چي دل تنگش خواست بار افشين قطبي كرد .

واكنش محمد مايلي كهن به گفته‌هاي "افشين قطبي"
آقاي قطبي! شما راست مي‌گوييد، اگر ديوانه نبوديد به ايران عزيزمان نمي‌آمديد

"محمد مايلي‌كهن" سرمربي اسبق تيم ملي فوتبال و پرسپوليس نسبت به آنچه كه آن را رفتارهاي غيرقابل پذيرش "افشين قطبي" خواند، به اظهارات سرمربي پرسپوليس پس از ديدار با ذوب آهن واكنش نشان داده و رسما به اين گفته قطبي كه "اگر ديوانه بودم به ايران نمي‌آمدم" اعتراض كرده است.

به گزارش گروه دريافت خبر خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، در متن يادداشت محمد مايلي‌كهن آمده است:

«در بحبوحه نتايج المپيك پكن و در شرايطي كه تمامي نگاه‌ها به نتايج كاروان ايران خلاصه شده و در شرايطي كه بدون كمترين نگاه به منافع ملي و مردمي، همه افرادي كه به نوعي در كاروان المپيك كشورمان حضور داشته‌اند، صرفا در برنامه‌هاي مختلف راديو و تلويزيوني، رد اتهام از خود و انداختن گناه شكست به گردن كس ديگر بوده و هستند، آقاي قطبي طي سخناني پس از پايان بازي با ذوب آهن چنين ابراز نمودند كه اگر من ديوانه نبودم، به ايران نمي‌آمدم.

آقاي قطبي! شما راست مي‌گويد كه اگر ديوانه نبوديد به ايران عزيزمان نمي‌آمديد اما، به نظر من شما خود را به كوچه‌ي علي چپ زده‌ايد. در واقع اگر شما ديوانه‌ي عاقل مات كن نبوديد به ايران پر در و گوهر نمي‌آمديد. آقاي قطبي در واقع شما با ادبيات جديد اكثريت قريب به اتفاق به اصطلاح عاقل‌هاي فوتبال كشورمان بدون اينكه صدايي از كسي بلند شود را نمي‌توانستيد مات كنيد.

آقاي قطبي! اگر شما ديوانه‌ي عاقل مات كن نبوديد در كشور بزرگي چون ايران عزيز و دوست داشتني آن هم در هزاره‌ي سوم و آن هم در عرصه‌ي مربي‌گري فوتبال نمي‌توانستيد به ناگاه بدون كوچكترين سابقه‌ي مربي‌گري (به غير از آناليزوري كه جزء مربي‌گري محسوب نمي‌شود)، سكان هدايت يكي از بزرگترين، بهترين و محبوب‌ترين تيم‌هاي تاريخ ميهن‌مان را با بهترين بازيكنان و بالاترين مبلغ دريافتي و كليه‌ي امكانات رفاهي جانبي كه رقمي معادل هشتصد ميليون تومان مي‌شود و در فاصله‌ي 48 ساعت مانده به شروع مسابقات ليگ فصل قبل را برعهده بگيريد.

بله آقاي قطبي اگر ديوانه‌ي عاقل مات كن نبوديد حميد استيلي را، اين بازيكن اسبق تيم ملي و همكار فصل قبل شما و زننده‌ي گل به يادماندني برابر آمريكا كه موجب شادي و شعف همه‌ي ايرانيان وطن پرست داخل و خارج گرديد و در شرايطي كه همه‌ي شرايط پيش از فصل اعم از انتخاب بازيكن، آماده‌سازي جسماني و تاكتيكي برعهده‌ي او بود - در واقع شما يك تيم شسته و رفته را از وي تحويل گرفته بوديد - به اين راحتي كنار نمي‌گذاشتيد. البته تا همين جا كه حميد خان استيلي براي زدن آن گل زيبا كارش به محاكمه كشيده نشده است، شانس آورده است!

آقاي قطبي! شما راست مي‌گوييد اگر ديوانه نبوديد و از نوع عاقل مات كن آن علي‌رغم اينكه به اصطلاح همسرتان تمايلي به زندگي در ايران ندارد (البته در اين زمينه حرف‌هاي بسياري وجود دارد) پس از بازگشت از ايران در همان امارات كه همان گونه كه شديدا تمايل داشتيد با مبلغ بسيار كمتري در يكي از باشگاه‌هاي اماراتي قبول مسووليت مي‌كرديد اما، دريغ از يك پيشنهاد. چرا كه همسايه‌ي عزيز حوزه‌ي خليج فارس در زمينه‌ي استفاده از مربيان مجرب و با دانش فوق‌العاده باهوش عمل كرده و بي‌جهت پول خود را دور نريخته و همانند ما اجازه ندارند پول بيت المال را به هدر بدهند. چرا كه آنها بايد پول را از جيب مبارك خودشان بدهند نه از جيب ملت (بيت المال).

آقاي قطبي! شما راست مي‌گويد اگر ديوانه نبوديد دوباره به ايران نمي‌آمديد و آن هم با قراردادي معادل 50 درصد بيش از فصل گذشته، آن هم دقيقا همانند فصل گذشته و با يكي، دو روز زودتر از شروع مسابقات و مجددا آن هم با بهترين يارگيري‌ها و تمهيدات پيش از فصل كه اين بار توسط (كماسي، عابدزاده و پيرواني) انجام شده بود.

آقاي قطبي! شما راست مي‌گويد، شما نمي‌توانستيد وارد خاك ايران عزيز اسلامي شويد. خاكي كه عده‌اي بي‌شمار به آن عشق مي‌ورزند، براي اين كه لحظه‌اي بتوانند آن را بر ديدگان بگذارند و به همين جهت سال‌هاست كه اشك مي‌ريزند و چه بسا از اين همه قصه و غم صاحب ده‌ها درد لاعلاج شده باشند اما شما به يكباره توسط مديران به اصطلاح خبره (؟!) صاحب شناسنامه‌ي ايراني، گذرنامه‌ي ايراني و كارت پايان خدمت از **** وظيفه‌ي جمهوري اسلامي مي‌شويد.

و بالاخره آقاي قطبي اگر ديوانه عاقل مات كن نبوديد برايتان اين همه نظرسنجي مثبت از شبكه‌هاي مختلف راديو و تلويزيوني به عمل نمي‌آمد كه فرستنده‌ي پيامك هر گزينه‌اي را انتخاب مي‌كرد، صرفا به نفع شما بود و به همين راحتي و بدون هيچ كوشش و تلاشي و صرفا به دليل برخي مسايل پشت پرده – در صورت لزوم در زمان لازم به آنها خواهم پرداخت – شما بر اريكه‌ي بهترين، محبوب‌ترين و مردمي‌ترين تيم ايران و شايد آسيا تكيه نمي‌زديد و قيافه‌ي حق به جانب نمي‌گرفتيد.

صحبت در اين زمينه بسيار اما، به همين اندك بسنده نموده تا در لابه‌لاي بزرگي المپيك و مسايل حاشيه‌اي پيرامون كاروان اعزامي به المپيك اين توهين نابخشودني كه در واقع شامل همه‌ي خانواده‌ي بزرگ فوتبال شده، گم نشود.

منبع :ايسنا

sasan s

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,123
اين هم مصاحبه جناب حسين هدايتي ، يكي از اعضاي هيات مديره باشگاه پرسپوليس و مدير عامل باشگاه استيل آذين كه گفته قصد داره در صورت عرضه سهام پرسپوليس در بورس مالكيت اصلي باشگاه رو به دست بياره .

هدايتي: پرسپوليس را به درآمد 300 ميليارد ريالي مي رسانم

براي خواندن متن مصاحبه لطفا كليك كنيد :

عضو هيات مديره باشگاه فرهنگي ورزشي پرسپوليس اعلام کرد که نه براي شهرت بلکه تنها از روي عشق و علاقه به اين باشگاه آمده است.

"حسين هدايتي" با بيان اينکه برنامه هاي وي‍ژه اي براي درآمدزايي باشگاه پرسپوليس دارد، گفت:‌ پيش بيني درآمد 300 ميليارد ريالي را براي اين باشگاه دارم تا اين باشگاه به خودکفايي کامل برسد.
مشروح گفت وگوي خبرنگار ايرنا با هدايتي در ذيل آمده است:‌

س: بعضي ها معتقدند براي کسب شهرت به پرسپوليس آمده ايد،‌ آيا اين موضوع صحت دارد؟
ج: صددرصد اين موضوع را تکذيب مي کنم، چون در حال حاضر عضو هيات مديره شرکت صنعتي هستم و به اندازه کافي گرفتاري دارم، پس نيازي نمي بينم دنبال شهرت،‌ آن هم از طريق باشگاه پرسپوليس که به آن عشق مي ورزم، ‌باشم. از طرفي به اندازه کافي پيش از اينکه به پرسپوليس بيايم شهرت داشته ام.

س: از چه زماني هوادار پرسپوليس شده ايد؟
ج:‌ علاقه مندي ام به فوتبال و باشگاه پرسپوليس به زمان کودکي ام باز مي گردد؛ سرمايه گذاري هايي که هم اکنون حاضرم در اين باشگاه مردمي داشته باشم هم به دنبال اين خواسته است، اگر به فوتبال و باشگاه پرسپوليس علاقه مندي نداشتم بر روي فعاليت ديگري سرمايه گذاري مي کردم.

س:‌ مثلا؟
ج:‌ ببينيد؛ علاقه مندي به فوتبال در همه جا وجود دارد، اين علاقه مندي در من نيز وجود دارد، به همين علت دوست دارم در اين ورزش و باشگاه محبوبم سرمايه گذاري کنم، وگرنه مي توانستم در رشته ديگري و يا به طور مشخص در صنايعي که تخصص اش را دارم، فعاليت اقتصادي ام را دنبال مي کردم.

س: به طور معمول مديران اقتصادي با هدف بهره مندي از سود وارد ميدان رقابت مي شوند،‌ آيا از فوتبال ايران و آسيا مي توان چنين انتظاراتي داشت؟ چقدر خود را در اين زمينه موفق مي دانيد؟
ج:‌ چهار سال است که به طور مشخص وارد فوتبال، آن هم مديريت اين رشته پر مخاطب شده ام تجربه موفقم در استيل آذين مرا واداشت تا به باشگاه مورد علاقه ام پرسپوليس ملحق شوم.
به طور قطع کسب منافع اقتصادي در راس برنامه هايم است که در صورت مساعد بودن شرايط و اجرايي شدن برنامه ها به اين موضوع هم مي رسم.

س: ‌آيا به راستي تجربه خود در باشگاه استيل آذين را موفق ارزيابي مي کنيد؟
ج: بله استيل آذين تجربه موفقي برايم بود، اين تيم در طي اين مدت توانست از تيمي غيرحرفه اي و معمولي، به اين سطح از فوتبال ايران برسد و چنانچه مسايل پايان فصل قبل براي اين تيم حادث نمي شد استيل آذين به ليگ برتر صعود مي کرد. از سوي ديگر مطمئن باشيد اين تيم را نيز مي توانستم به سود دهي برسانم.

س: شايعه شده که ‌قصد داريد 51 درصد از سهام پرسپوليس را خريداري کنيد؟‌
ج: به عنوان يک متقاضي هر موقع که سهام اين باشگاه طبق سياست هاي کلي اصل 44 قانون اساسي و از طريق مراجع رسمي آماده واگذاري باشد، ‌آماده خريد آن هستم و سعي خواهم کرد تا به هر قيمتي که باشد جزء مالکان اصلي اين باشگاه شوم.

س: اما برخي افراد معتقدند که تنها براي کسب شهرت قصد خريد سهام اين باشگاه را داريد؟‌
ج:‌ اين موضوع به هيچ وجه صحت ندارد، کساني که به اين شايعات دامن مي زنند، بهتر است بروند و سابقه فعاليت هاي مرا بررسي کنند.
هدايتي عضو هيچ حزب‌، گروه و باندي نيست که بخواهد با پيوستنش به تيم پرسپوليس از اين موقعيت بهره برداري کند.

س: اما گفته مي شود که از طريق تبليغات رسانه اي قصد خريد باشگاه پرسپوليس را داريد؟
ج: کساني که اين موضوع را هدايت مي کنند، چنانچه سندي در اختيار دارند، رو کنند. بدانيد آن قدر گرفتاري دارم که به فکر اين بازي ها نيستم. شديدا اين موضوع را تکذيب مي کنم.

س: هيات مديره پرسپوليس در اين هفته براي انتخاب رييس اين هيات تشکيل جلسه خواهد داد، نامزد اين پست هستيد يا خير؟
ج:‌ بنده هيچ علاقه اي به اين پست ندارم اما به هرکسي که نامزد اين پست است، آرزوي موفقيت مي کنم.

س: به عنوان يک مدير اقتصادي،‌ سرمايه گذاري در تيمي مانند پرسپوليس با بدهي ميلياردي را مقرون به صرفه مي دانيد يا خير؟

ج:‌ امروزه نگاه مديران به مقوله ورزش نسبت به گذشته تغيير کرده به طوريکه اين موضوع حتي ورزش آسيا را تحت تاثير قرار داده است. مديران علاوه بر مباحث سالم سازي به مقوله اقتصادي نيز توجه ويژه اي دارند.
تاکيد مي کنم بدون اينکه از سرمايه هاي شخصي ام هزبنه اي متقبل شوم، ‌مي توانم باشگاهي مانند پرسپوليس را به سود دهي رسانده و سازمان تربيت بدني را در قسمتي از اين سود سهيم کنم.
همچنين در برنامه هاي خود سودآوري 300 ميليارد ريال را پيش بيني کرده ام که حاضرم مبلغ 100 ميليارد ريال آن را به سازمان تربيت بدني اهدا کنم!

منبع: ايرنا

HAMED_PT

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
64
امروز جلسه هیئت مدیره پرسپولیس / هدایتی رئیس هیئت مدیره می شود
نشست اعضای هیئت مدیره باشگاه پرسپولیس در شرایطی امروز برگزار می شود که حسین هدایتی بخت نخست برای ریاست این هیئت مدیره است.

به گزارش خبرنگار مهر، قرار است جلسه هیئت مدیره باشگاه پرسپولیس بعدازظهر امروز با حضور اعضا در محل باشگاه برگزار شود و آخرین وضعیت این باشگاه مورد بحث و تبادل نظر قرار گیرد.

یکی از موارد مهمی که در این نشست مطرح و در مورد آن تصمیم گیری خواهد شد به انتخاب رئیس هیئت مدیره باشگاه پرسپولیس برمی گردد. در این مورد گفته می شود روز گذشته رایزنی های لازم صورت گرفته و امروز حسین هدایتی به عنوان رئیس هیئت مدیره این باشگاه انتخاب خواهد شد.

جذب اسپانسر برای فصل جاری رقابتهای لیگ برتر نیز یکی از محورهای مهم مورد نظطر اعضای هیئت مدیره برای نشست امروز است.

H-C

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
414
این مایلی کهن واقعا آدم بی شعوریه :hmm:

یکی نیست بگه بهت تیم نمیدن، عقده ای شدی چرا به مردم میپری. احتمالا هدفش اینبوده که امشب عادل یه زنگی هم بهش بزنه و این کمی حرف مفت بزنه تا مردم یادشون بیاد که مایلی کهنی هم هست.

مرتیکه .... :hmm:​

Mehrdad-58

Registered User
لایک‌ها
263
ببینید دوستان مایکی کهن آدم دلسوزیه .. اما دلسوزی با غرض ، دلسوزی احمقانس .
این بنده خدا چون به قول شما تیم نداره باید یه طوری خودش رو هر از چند گاهی مطرح کنه .
ببینید بازی با ذوب کی بوده و چرندهای این بنده خدای کج فهم کی .
آقای مایکی کهن شما هم اگر نون به نرخ روز خور نبودید و به دنبال اسم در کردن تو فوتبال نبودی فردای همون روز این حرفها رو میزدی نه یک هفته بعد . دوست عزیز چطوره که شما با هر کسی که مربی تیم ملی میشه مشکل داری .
با پروین با عابدزاده با قلعه نوعی با دائی با قطبی با انواع روسای فدراسیون و .........
حرفهای شما فقط زرت و پرتی بیش نیست که از سر دل سوزی اما احمقانس .
انتهای پیام

sitesabz

Registered User
لایک‌ها
34
واقعا اين مايلي كهن هم چرت و پرت گفته ، عقده داره ديگه ، بيشتر از اين ازش انتظار نميره

بالا