تبریک میگم به همه :::: جناب افشین قطبی هم ایرانی بازی یاد گرفته .
...
اصلا راجع بع مسائل داوردی حرفی نمیزنم . چون حداقل توی این دو بازی میتونستیم با اختلاف 3 گل برنده بازی باشیم و نبودیم . حالا که مساوی شده مسائل داوری کاملا نمود پیدا کرده .
..
اما نظر من اینه :در هر دو بازی قطبی مقصر 100 درصد بود . نه هیچ کس دیگه . تاکید میکنم 100 درصد .
به ترکیب فیکس پرسپولیس فکر کنید .
به تعویضهای قطبی نگاه کنید .
به نیمکت پرسپولیس نگاه کنید .
مربیان پرسپولیس رو در نظر بگیرید .
مدیریت پرسپولیس رو از نظر جسارت بیان حقایق و خرید بازیکن پیگیری مسائل و ... در نظر بگیرید .
و همه اونها + 1000 تا چیز دیگه رو با سال قبل مقایسه کنید .
...
تیمی که محمد منصوریه ابومسلم رو گرفته + کاپیتان ملوان + بهترین خارجی فصل قبل + بهترین هافبک خارجی حال حاضر ایران + یه سری از بهترینها ایران مثل علوی + شیری + اتسو و ........... + تمدید با 90 درصد بازیکنان فصل قبل .... چرا باید بازیکن تعویضیش کسی مثل آقای عبدی باشه . که تا قبل از اومدن ایشون داشت میرفت از این تیم .
تا حالا شده کسی به این سوال پاسخ بده وقتی این آقا توپ رو از دو قدمی دروازه تو بغل دروازبان نامتعادل حریف میندازه چرا باید فیکس علوی و محمد منصوری باشه .
از این آقای امپراطور !! کسی پرسید وقتی کریم باقری 45 دقیقه دوم توی زمین راه میرفت (به دلیل فشاری که نیمه اول برای جبران گل خورده کردند) چرا نباید تعویض بشه . وقتی آقای امپراطور از بغل زمین نمیبینه که تیمش هافبک نداره و تیم مقابل وسط زمین رو در اختیار داره و تعویض نمیکنه باید هم به زمین و زمان گیر داد .
یعنی دلیل باخت !!! پرسپولیس به ملوان و ذوب به دلیل نبود مهاجم برزیلی هست که اصلا معلوم نیست کیه یا به علت اینکه همسر آقای ....... تو هتل منتظر مونده . یا به خاطر اینکه پول آقای فلانی رو کن دادند .
وقتی 45 دقیقه بازیکنان ذوب اهن از سمت چپ پرسپولیس حمله کردند تا به گل رسیدند آیا مقصر داوره . مربی پس کی باید تشخیص بده که چکار باید بکنه .
وقتی آقای مازیار زارع در بازی ملوان تبدیل به برانکارد و دکتر بالا سر بازیکنان ملوان شده چه دلیلی داشت که 90 دقیقه بازی کرد . وقتی این آقا از نیمه هم توی اون بازی جلوتر نمیرفت چرا باید بازی میکرد . وقتی از اول فصل نگران این بازی بود و استرس برخورد با تیم سابقش رو داره یه مربی پر ادعا که 3 تا جام جهانی رفته انقدر نمیفهمه که این بازیکن رو نباید بازی بده . وقتی مدیر عامل تیم سابقش اونرو در مقابل باختهای ملوان مسئول میدونه آیا بازم این بازیکن باید بازی میکرد . اونهم 90 دقیقه .
وقتی مربی تیم ما به دنبال سفرهای هفتگی به خارج از کشوره ، وقتی به فکر کل کل با مربی تیم ملیه ، وقتی حواسش به بازیکن برزیلیه (حواشی اون رو کاری ندارم) ، وقتی به کسانی مثل عبدی بازی میده که 1000 سال فکر نمیکرد توی تیمی مثل پرسپولیس بازی کنه ، وقتی کنار زمین به داوری اعتراض میکنه دائما ، وقتی مربی محترمشون به داور میگه احمق و ازش طرفداری میکنه و همه حواسش میره پی رفیق جون جونیش آقای مارکو ، معلومه تمرکز نداره .
همونطور که سرمربی تیم کشتی گندی که تو المپیک زدن رو به گردن فوتبال میندازه باید هم قطبی ترکمونی که زده رو به گردن مدیران و داور بندازه . اما آقای قطبی از قدیم گفتن و چه خوبم گفتن که گ.و.ز به شقیقه ربطی نداره دوست عزیز خارجی ... البته شما تقصیری نداری اینجا ایرانه و باید از این جنس حرف بزنی . و الحق که در عرض یکسال خوب یاد گرفتی کولی بازی رو
چطور تا دیروز تو کل با قلعه نوعی میخواست جواب دندان شکن بده . اما به فاصله 1-2 روز همه چی تغییرکرد و میخواد پولها رو پس بده و بره . تا دیروز برنده سه جام بودیم و امروز شکست خورده عالم و آدم . مربی که یه بازیکن جوون مثل علی عسگر رو اولین بازی فیکس جلوی این همه هوادار بازی میده حواسش کجاست
میتونم بپرسم همین آقای خلیلی برزیلیه یا ایرانی . همین خلعتبری نیم وجبی یا هزارتای دیگه اینها هم خارجی ان . که الان پرسپولیس بزرگ !! لنگ یه زاغارت برزیلی شده . همین آقای توره یعنی کمتر از اونه . چرا همین رو تبدیل به یه مهاجم 6 دنگ نکنیم . اینهمه بازیکن خارجی حتما باید برزیلی باشه . عماد رضا برزیلیه که 2 تا 2 تا گل میزنه .
نه آقای قطبی باید ببخشید ... هنورز انقدر احمق نشدیم که با حرفهای صد من یه غاز شما گمراه بشیم . بهتره خودمون باشیم و سعی نکنیم ایرانی حرف بزنیم . 4-1 به استقلال اهواز باختیم اما شما گناه باخت رو به گردن گرفتید حالا چه اتفاقی افتاده که با دو مساوی فوتبال پرسپولیس و تشکیلات اون و ریخت و پاشش که در 30 سال اخیر بی سابقه بوده رو زیر سوال میبرید . سال قبل 6 امتیاز از همین تیم کم شد . کریم باقری بدون دلیل 2 جلسه محروم شد . بازیکنهاش اختلاف داشتند . . حمید استیلی هم بود و داورها هم همین داورها بودند .
اما این شما هستی که تغییر کردی و اون قطبی سال قبل نیستی . شک داشتی که برگردی اما حالا شکت به یقین تبدیل شده . خودت باش آقای قطبی
دوست عزيز من با قسمتي از صحبتهاي شما موافقم و با بخشي از اون هم خير .
به نظر منمپرسپوليس با اون بازيكنها و كادر فني كه داره نبايد در ورزشگاه آزادي بگذاره كار به بحث داوري بكشه . و خوب ميشه گفت افشين قطبي تقصير داشته اما نه صد در صد ، چون صد در صد يعني داور هيچ تاثيري نداشته ؟؟؟
اما اين كه ميگيد قطبي دنبال بهانه براي اين نتايج بوده فكر نكنم خيلي هم اين طور بوده ، چون خود افشين قطبي هم با تمام صبحتهايي كه كرده قبول داره كه تو هر دو تساوي مقصر اصلي بوده . اما اين دليل نميشه كه با اين همه قضاوت غلط داوران فقط به خاطر اين كه آدم با پرستيژي هست هيچ حرفي نزنه از داوري تا يه موقع نگن داره بهانه تراشي ميكنه . هر آدمي تا يه جايي سكوت ميكنه ، يعني شما خودت واقعا هيچ اعتراضي به داوري نداري ؟؟
در مورد پول آقاي فلان و همسر آقاي فلان هم اگر چه واقعا زياده روي كرده در گفتن اين مسائل افشين قطبي ، اما من حدس ميزنم كه قطبي بيشتر از باشگاه مهندس علي آبادي رو خطاب قرار داده در بيان اين مسائل ، چون با دعوت رسمي علي آبادي اون تصور كرده كه واقعا همه جوره مشكلات حل شده ، اما الان ميبينه همه چيز بر وفق مراد نيست . و هنوز هم كمبودهايي هست كه نميشه انكارشون كرد . (( اگر چه همون طور كه گفتيد در خريد بازيكن و يك سري موارد ديگه خوب عمل شده ))
ضمنا يادمون باشه همين افشين خان بود كه پارسال تونست با كمك بچه ها تيم رو با اون شرايط سخت قهرمان كنه و حالا حتي اگر كمي اشتباه هم از او سر بزند نبايد به همين راحتي به شخصيتي مثل قطبي نفهم گفت {{ یه مربی پر ادعا که 3 تا جام جهانی رفته انقدر نمیفهمه که این بازیکن رو نباید بازی بده}}
بحث Crazy هم كه فرموديد –Crazy به معني ديوانه هست نه احمق و فكر ميكنم بين اين دو تفاوت وجود داشته باشه . ضمن اين كه واقعا Crazy در فرهنگ خارجي آنقدر هم كلمه زشتي نبوده كه اين طور سنگين باهاش برخورد بشه ، البته قصدم دفاع از ماركو نيست چون به هر صورت نبايد به داور توهين كرد .
اما من يك چيز رو خوب ميدونم اگر پرسپوليس بخواد براحتي ميتونه هم حريفاشو ببره و هم داوران رو ، هنوز هم هيچ مشكلي بوجود نيومده چون تا حالا 4 امتياز از حق پرسپوليس رو زدن در حالي كه پارسال فقط 6 امتياز FIFA كسر كرده بود .
با سلام خدمت دوستان عزيز و خوشامد به دوست جديدمون جناب sitesabz
با توجه به مسائل به وجود آمده اخير شخصا حركت قطبي رو حرفه اي نمي دونم و فكر مي كنم اگر كسي پيشرفت كرد بايد سعي بكنه راهش رو ادامه بده و دنبال الگوهاي بهتر بگرده نه اينكه به قول مهرداد ، ايراني بازيو ياد بگيره . پارسال اگر پرسپوليس قهرمان شد بخاطر صداقت قطبي بود و هواداري 100 درصدي طرفداران ، همه ميدونستند در تيم چه ميگذره . همه با روح و جسمشون بازي پرسپوليس و پاس رو به خاطر دارند ، همه بازي افتضاح مقابل استقلال اهواز رو بخاطر دارن . اونجا قطبي چكار كرد ، فقط يك لبخند تلخ بود كه بعد از گل چهارم استقلال اهواز روي گيرنده هاي ما نقش بست و اون لبخند كاري بيش از هزاربرابر لفاظي هاي اخير قطبي براي تيم و مربي انجام داد.
حالا ما مي بينيم قطبي داره مسيرش رو عوض ميكنه و اين اون چيزي نيست كه مني كه تا چهار هفته قبل از پايان فصل پيش در پي روحيه دادن به افراد تاپيك پرسپوليس با آمار و اما و اگرها بودم انتظارش رو دارم .
قطبي ميدونست كه در فاصله رفت و برگشتش به ايران امكان نداره پرسپوليس از اين رو به اون رو شده باشه و صاحب كلي امكانات - همينطور ميدونست ما چه كميته داوران فوق العاده اي داريم ، اون همه اين چيزها را طعمش رو كشيده بود و بعيد ميدونم با يك قول از طرف علي آبادي اين همه مشكل رو فراموش كرده باشه.مهرداد حق داره عصباني بشه چون قطبي داره ايراني ميشه و من متاسفم . ضمن اينكه همونطور كه مهرداد گفت در زمينه فني هم در اين چند بازي در _ انتقاد بازه.
من قطبي اي رو دوست دارم كه در روزي كه قرار بود سرنگون بشه لبخند زد و در روزي كه مي باخت بازي خوب تيم مقابل رو تبريك مي گفت.
Last edited: