• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب طرفداران پرسپولیس

reza_badkonaki

کاربر فعال سریال های تلویزیونی
کاربر فعال
لایک‌ها
325
اين فرصت براي هر دو طرف از دست مي‌رود. ممكن است زماني به سراغم بيايند كه ديگر درگير كارهاي ديگر شده‌ و توان انجام وظيفه را نداشته باشم. باشگاه پيروزي به دليل آنكه موسسه فرهنگي ورزشي است، نمي‌تواند وارد بورس بشود و به صورت مزايده واگذار شود. اما يك شركت خصوصي كه 17 سال پيش به بخش خصوصي واگذار شد، به نام پرسپوليس وجود دارد كه قابل ارايه در بورس است. اگر اجازه دهند، سهام شركت سهامي پرسپوليس را خريداري مي‌كنم و يك تيم به همين نام راه‌اندازي مي‌كنم. سازمان تربيت بدني هم تيم پيروزي را اداره كند.

این یعنی چی ؟؟؟؟؟؟؟ یعنی این تیم فعلی با اسم پیروزی بمونه و یه تیم جدید هم با نام پرسپولیس راه بیافته ؟؟؟؟

Hamid2day

مدیر ارشد بازنشسته
لایک‌ها
20,178
مصطفوي و عابدزاده با هوري گفت و گو كردند

خبرگزاري فارس: مديرعامل پرسپوليس به همراه مربي دروازه بانان اين تيم، در نشستي با دروازه بان جنوبي براي انتقال به تهران گفت و گو كردند.

به گزارش خبرگزاري فارس، با توجه به مصدوميت ميثاق معمارزاده و درخواست كادر فني پرسپوليس جهت جذب يك دروازه‌بان، حسن هوري با رايزني‌هاي احمدرضا عابدزاده در جلسه‌اي با مصطفوي شركت كرد.
طرفين در اين جلسه در خصوص عقد قرادادي يك ساله به مذاكره پرداختند.
هوري براي پاسخگويي، از مسئولان باشگاه پرسپوليس مدتي فرصت خواست.

Hamid2day

مدیر ارشد بازنشسته
لایک‌ها
20,178
پيرواني زير نظر قطبي تمرين كرد

خبرگزاري فارس: مربي تيم فوتبال پرسپوليس تهران، همانند يك بازيكن در تمرين امروز اين تيم شركت كرد.

به گزارش خبرگزاري فارس، تمرين امروز از ساعت 17 در زمين شركت واحد آغاز شد و بازيكنان به گرم كردن پرداختند، سپس نفرات ذخيره زير نظر كماسي به حركات استقامتي پرداخته و بازيكنان اصلي نيز به ارسال پاس هاي كوتاه و بلند، آقا وسط ،حمله به دفاع و ضربه به سمت دروازه حريف پرداختند.
در مرحله بعد نيز بازيكنان خارج از فهرست اصلي زير نظر ماركو به فوتبال با دروازه هندبال مشغول شدند و بازيكنان اصلي نيز به فوتبال با يك دروازه در نيمه زمين پرداختند.
* حدود 30 هوادار از روي ديوار مجاور زمين، تمرين را تماشا كردند.
* عليرضا نيكبخت واحدي 30 دقيقه زودتر از ديگران در زمين شركت واحد حاضر شد و از افشين قطبي به دليل غيبت در روز گذشته عذرخواهي كرد.
* افشين پيرواني مانند ساير بازيكنان در تمرينات شركت كرد.
* افشين قطبي به مدت 10 دقيقه با عليرضا محمد و محمد علوي به گفت و گو پرداخت.
* حضور 4 ملي‌پوش در تيم ملي سوژه اصلي تمرين بود.
* افشين قطبي بارها نحوه جاي‌گيري در زمين را به ايوان پتروويچ گوشزد كرد.
* فرانك آتسو به دليل حضور در اردوي تيم ملي توگو و حسين بادامكي و ميثاق معمارزاده به دليل مصدوميت در تمرين غايب بودند.
* دروازه‌بانان زير نظر عابدزاده تمرينات ويژه‌اي را انجام دادند كه دو تن از آنها بازيكن آزمايشي بودند.
* هواداران دقايقي عليه تيم استقلال شعارها سر دادند.
* بهادر عبدي به دليل مصدوميت به صورت اختصاصي تمرين كرد.
* در پايان، پژمان نوري و ايوان پترويچ به تمرين ضربات كاشته پرداختند و عابدزاده با دروازه بانان تمرين پنالتي كرد.
* ساعت 20/18 تمرين به پايان رسيد و كادر فني اعلام كرد بازيكنان براي برپايي اردوي پيش از بازي مقابل ذوب آهن، بايد راس ساعت 20 در هتل لاله خود را به مربيان معرفي كنند.

Hamid2day

مدیر ارشد بازنشسته
لایک‌ها
20,178
پرسپوليس به مصاف گالاتاسراي مي‌رود

خبرگزاري دانشجويان ايران - تهران
سرويس: ورزشي - فوتبال

باشگاه گالاتاسراي تركيه با درخوست باشگاه پرسپوليس براي انجام دو ديدار تدارکاتي موافقت کرد.

به گزارش ايسنا؛ پس از توافق انجام شده بين دو باشگاه قرار است گالاتاسراي جهت برگزاري دو ديدار تدارکاتي با حضور کليه بازيکنان اصلي خود به تهران سفر كند.

به نوشته سايت باشگاه پرسپوليس، گالاتاسراي ترکيه درمورد اعلام زمان ديدار تدارکاتي با پرسپوليس اعلام کرده كه به دليل فشردگي بازي‌هاي اروپايي، ليگ و جام حذفي تاکنون قادر به اعلام زمان مشخصي نشده اما اين باشگاه در نظر دارد، در اولين فرصت جهت برگزاري مسابقات تدارکاتي خارج از کشور، دو ديدار دوستانه با حضور کليه بازيکنان اصلي را در تهران برگزار كند.

Hamid2day

مدیر ارشد بازنشسته
لایک‌ها
20,178
قطبي در گفت‌وگو با فارس:

پرسپوليسي‌هاي بيشتري شايسته دعوت به تيم ملي بودند

خبرگزاري فارس: سرمربي تيم فوتبال پرسپوليس تهران گفت: از اعتماد دايي كه 4 بازيكن از تيم ما دعوت كرد، ممنونم؛‌ اما معتقدم بازيكنان سرخپوش بيشتري شايسته دعوت به تيم ملي بودند.

افشين قطبي در گفت‌ و گو با خبرنگار خبرگزاري فارس اظهار داشت: فيلم بازي هاي ذوب آهن را در روزهاي گذشته مرور كرده‌ام و با كمك كادر فني به نقاط ضعف و قوت تيم حريف پي برده‌ام؛ اما مي‌دانم هرگز كار آساني در پيش نداريم.
وي افزود: هيچ حريفي براي ما در ليگ برتر آسان نيست و در تمام بازي‌ها بايد با تمام قوا به ميدان برويم؛ اما تاكيد مي‌كنم كه تنها حريف پرسپوليس، خودش است و بعيد مي‌دانم تيمي بتواند جلودار پتانسيل بالاي بازيكنان ما باشد.
سرمربي پرسپوليس در خصوص دعوت از 4 بازيكن اين تيم براي حضور در تيم ملي تصريح كرد:‌ بازيكنان بيشتري از تيم ما شايسته دعوت بودند؛ اما از اعتماد دايي براي دعوت از زارع، نوري، نيكبخت واحدي و شيري تشكر مي‌كنم و اميدوارم كه تيم ملي ايران در بازي مقابل عربستان موفق باشد.
وي در خصوص غيبت عليرضا نيكبخت واحدي در تمرين روز گذشته و شايعه كنار گذاشتن وي در بازي فردا مقابل ذوب آهن، اظهار داشت: با اين بازيكن جلسه‌اي داشتيم و مشكلي وجود ندارد. در رابطه با او روز گذشته هيچ اظهارنظري نكردم؛ اما برخي‌ها باز هم قصد شيطنت داشتند.
قطبي در پايان ضمن ابراز خرسندي از قهرماني هادي ساعي در المپيك تاكيد كرد: به عنوان يك ايراني قهرماني ساعي را تبريك مي‌گويم، چون افتخار مردم ايران است.

Ronan

Registered User
لایک‌ها
876
راستي قراره سر بازي با ذوب اهن با اسم اسپانسر روي پيرهن بريم تو ... LG , Jvc , دو تا شركت فرانسوي

و اعتبار شهري هستن كه من شخصا خودم فكر ميكنم LG باشه

Last edited:

Hamid2day

مدیر ارشد بازنشسته
لایک‌ها
20,178
راستي قراره سر بازي با ذوب اهن با اسم اسپانسر روي پيرهن بريم تو ... يا LG , Jvc , 2 تا شركت فرانسوي

و اعتبار شهري هستن كه من شخلا خودم فكر ميكنم Lg باشه
خدا کنه

Ronan

Registered User
لایک‌ها
876
باشگاه گالاتاسرای ترکیه با درخواست پرسپولیس موافقت کرد

باشگاه پرسپولیس طی درخواستی از مسئولان باشگاه گالاتاسرای ترکیه خواستار دو دیدار تدارکاتی با این تیم شده بود

که با موافقت کتبی این باشگاه ترکیه ای روبرو شد.

به گزارش خبرگزاری مهر، باشگاه گالاتاسرای ترکیه جهت برگزاری دو دیدار تدارکاتی با حضور کلیه بازیکنان اصلی این تیم

در تهران، موافقت کرد.

باشگاه گالاتاسرای ترکیه در خصوص اعلام زمان دیدار تدارکاتی با پرسپولیس اعلام کرد؛ بدلیل فشردگی

بازیهای اروپایی، لیگ و جام حذفی تاکنون قادر به اعلام زمان مشخصی نشده‎اند اما این باشگاه در نظر دارد، در اولین

فرصت جهت برگزاری مسابقات تدارکاتی خارج از کشور، دو دیدار دوستانه با حضور کلیه بازیکنان اصلی در تهران برگزار

خواهد کرد.

http://www.mehrnews.com/fa/newsdetail.aspx?NewsID=737069

reza_badkonaki

کاربر فعال سریال های تلویزیونی
کاربر فعال
لایک‌ها
325
بیخود و بی جهت 2 امتیاز دیگه هم پرید
دفاع نیمه دوم بد بود !!!! پتروویچ و کریم نیمه اول خیلی خوب بودن نیمه دوم هم که کلا غیب شدن !!!!!!
حقیقی هم که 2-3 بار سوتی بد داد !!

داور هم که جدا خسته نباشید داره !!!!!! خیلی زحمت کشید !!!! صدای این علیفر بدبخت هم دراومد از دستش

SonadoR

Registered User
لایک‌ها
0
سلام بچه ها. میگم فردا واسه بازیه پرسپولیس هر کی می تونه حتما بره ورزشگاه ها.....
امیدوارم هوادارا بترکونن.:rolleyes:

آره اما فکر کنم بجا هوادارا داور بازی و ترکوند.من که بازی و میدیدم گند زده شد به اعصابم بیچاره بازی کنا چی کشیدن تو زمین.پنالتی رو مازیارو هم نگرفت.معلوم نیست اینو از کدوم قبرستونی آوردن..

H-C

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
414
خب امروز نیمه دوم بد بازی کردیم. هر چه قدر نیمه اول خوب بودن، نیمه دوم بی برنامه بازی کردن. بسی نارحت شدیم :(

:hmm::hmm::hmm:
این داور هم که آخر امل بود. خداییش خیلی بد سوت زد. فقط امیدوارم مسئولان نگن اشتباهات داوری جزوی از فوتباله، چون این دیگه خیلی بیش از حد بود. اون از هفته پیش، اینم از این هفته ! مرسی آقایون داور :hmm: . 90 دقیقه فقط سوت زد. هم ... تو اعصاب ملت هم ... تو اعصاب بازیکنا. :hmm::hmm::hmm:

پ.ن : ما هم که قرار بود مثل بازی قبل با رفقا بریم استادیوم نرفتیم. تمام رفقا یک ساعت مونده به قرار به انواع ترفندها پیچیدن ! :blink:

پ.ن.ن : اون یارو گرهبانه هم که داره گند میزنه متوالی :lol:

Ronan

Registered User
لایک‌ها
876
هيچي نميتونم بگم ... هيچييييييييييييييي ... داور فوق افتضاح ... واقعا فوق افتضاححححححححححححححححححححح

ولي بچه ها همه خوب بودن ... من راضيم ... بازي فوق العاده قشنگ بود ... حقيقي هم خوب بود من راضيم ازش

بابا فقط 20 سالشه

Roodbaraki

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
پرسپولیس هر چی نیمه اول خوب و با سازماندهی بازی کرد نیمه دوم گیج و بی برنامه بود
نیکبخت خوب نبود
داوری افتضاح بود
ولی ما 2 امتیاز رو به خاطر سهل انگاری خودمون از دست دادیم نه داور
میتونستیم صدرنشین باشیم، واقعا حیف شد

Ronan

Registered User
لایک‌ها
876
پرسپولیس هر چی نیمه اول خوب و با سازماندهی بازی کرد نیمه دوم گیج و بی برنامه بود
نیکبخت خوب نبود
داوری افتضاح بود
ولی ما 2 امتیاز رو به خاطر سهل انگاری خودمون از دست دادیم نه داور
میتونستیم صدرنشین باشیم، واقعا حیف شد

نيكبخت خيلي خوب بود ... اا متاسفانه مثل اينكه ما يه بهادر بعدي ديگه به نام علي عسگر داريم :( اگر از اول بود

يا از اول نيمه دوم ميومد قضيه خيلي فرق ميكرد ... داور خيلي جاها بايد آوانتاژ ميداد و پرسپوليس موقعيت خوبي

داشت اما كاملا جريان بازي رو گرفت ... بازي عالي پژمان و مازيار زارع خيلي خوب بود ... خيلي ... پتروويچ كه

رويايي بازي كرد ... توره يه خورده كند بازي ميكنه اما خوب بود

sitesabz

Registered User
لایک‌ها
34
خب امروز نیمه دوم بد بازی کردیم. هر چه قدر نیمه اول خوب بودن، نیمه دوم بی برنامه بازی کردن. بسی نارحت شدیم :(

:hmm::hmm::hmm:
این داور هم که آخر امل بود. خداییش خیلی بد سوت زد. فقط امیدوارم مسئولان نگن اشتباهات داوری جزوی از فوتباله، چون این دیگه خیلی بیش از حد بود. اون از هفته پیش، اینم از این هفته ! مرسی آقایون داور :hmm: . 90 دقیقه فقط سوت زد. هم ... تو اعصاب ملت هم ... تو اعصاب بازیکنا. :hmm::hmm::hmm:

پ.ن : ما هم که قرار بود مثل بازی قبل با رفقا بریم استادیوم نرفتیم. تمام رفقا یک ساعت مونده به قرار به انواع ترفندها پیچیدن ! :blink:

پ.ن.ن : اون یارو گرهبانه هم که داره گند میزنه متوالی :lol:

واقعا داوري بازيها جاي تاسف داره - يك تيم بياد زحمت بكشه بعد داورا به همين راحتي تو دو هفته پشت سر هم زحمات بچه ها رو از بين ميبرن بعد هم ميگن اشتباه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ آخه چطوري اين همه اشتباه ؟؟؟؟ پنالتي رو نديد - زدنهاي دروازه بان ذوب آهنو نديد - و كلي صحنه ديگه - اصلا نيمه دوم فقط نمايش سوتي داوري (( البته بايد ديد چقدر مايه گرفته بوده ؟؟؟ )) بود . به نظرم افشين خان و مسئولان تيم بايد علاوه بر بازي يك فكري بر نحوه داوريها بردارن .
بايد فردا برنامه 90 رو ديد . خدا كنه خوده عادل مجري باشه .

Ronan

Registered User
لایک‌ها
876
واقعا داوري بازيها جاي تاسف داره - يك تيم بياد زحمت بكشه بعد داورا به همين راحتي تو دو هفته پشت سر هم زحمات بچه ها رو از بين ميبرن بعد هم ميگن اشتباه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ آخه چطوري اين همه اشتباه ؟؟؟؟ پنالتي رو نديد - زدنهاي دروازه بان ذوب آهنو نديد - و كلي صحنه ديگه - اصلا نيمه دوم فقط نمايش سوتي داوري (( البته بايد ديد چقدر مايه گرفته بوده ؟؟؟ )) بود . به نظرم افشين خان و مسئولان تيم بايد علاوه بر بازي يك فكري بر نحوه داوريها بردارن .
بايد فردا برنامه 90 رو ديد . خدا كنه خوده عادل مجري باشه .

بعيد ميدونم برسه عادل ... مگر اينكه 3 روز پيش اومده باشه

sitesabz

Registered User
لایک‌ها
34
سرمربي تيم فوتبال پرسپوليس گفت: از مربي‌گري در پرسپوليس خسته شدم و خوشحال مي‌شوم كه محروم شوم.

به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، افشين قطبي پس از تساوي 2 بر 2 پرسپوليس برابر ذوب‌آهن با عصبانيت در جمع خبرنگاران حاضر شد و در ابتدا گفت: در اين بازي به دليل اشتباه هاي خودمان پيروز نشديم. نيمه نخست پنج موقعيت طلايي داشتيم و پس از اين كه نتيجه را از حريف گرفتيم، مي‌توانستيم بازي را سه بر يك كنيم، كه متاسفانه داور در ابتدا سوت پنالتي را به نفع ما زد، اما بلافاصله پشيمان شد و در ادامه كار روند بازي را به ضرر ما كرد. مطمئنا تيمي كه با اختلاف بيشتري به رختكن برود، روحيه‌ي بالاتري داشته و در نيمه دوم مي‌تواند، بهتر كار كند.

قطبي افزود: داور پنالتي صددرصد را براي ما نگرفت و اين براي چندمين بار است كه داورها به ضرر پرسپوليس سوت مي‌زنند. من واقعا از مربيگري در پرسپوليس خسته شدم. چرا كه نمي‌دانم با مشكلات خارج از زمين تيم پرسپوليس چه كار كنم. اگر داوران مي‌خواهند، امتيازي از پرسپوليس كم كنند، بهتر است پيش از شروع بازي اين كار را انجام دهند تا ما تكليف خودمان را بفهميم.

قطبي ادامه داد: من امروز از اين كه داور بازي دستيار برزيلي‌ام را اخراج كرد، به عنوان يك ايراني بسيار خجالت كشيدم
قطبي در ادامه با انتقاد شديد از مسئولين باشگاه پرسپوليس و دست‌اندركاراني كه به او قول امكانات بيشتر براي اين تيم را داده بودند، گفت: من تصميم نداشتم به ايران باز گردم، اما زماني كه با من مذاكره كردند، به من قول دادند كه تمام امكانات لازم را براي موفقيت در ليگ برتر و ليگ قهرمانان آسيا فراهم كنند. اما متاسفانه مي‌بينم كه دستيارانم دستمزد دو ماهه خود را نگرفته‌اند. به آن‌ها قول مي‌دهند كه پولشان را بدهند، اما بعد زير قولشان مي‌زنند. چك‌هاي بازيكنان برگشت مي‌خورد و برخي از آن‌ها خانه ندارند

وي در پايان تاكيد كرد: هنوز هم در باخت پرسپوليس خودم را مقصر مي‌دانم. چرا كه در نيمه دوم خوب كار نكرديم و اين تيم حريف بود كه بهتر از ما ظاهر شد. اما سوت‌هاي داوري تاكنون چهار امتياز را از ما گرفته وگرنه پرسپوليس در اين چهار هفته بهترين تيم ليگ برتر بوده است.

هستی

همکاربازنشسته
لایک‌ها
709
وای در کل من نمی دونم این داور ها رو از کدوم سمساری ور می دارن میارن واقعا عتیقه هستند. هر چند تیم هم نیمه دوم خوب نبود ولی در کل داوری ها افتضاح شده

xpin

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
33
خدایش جنازه امثال خسروی و فریدون اصفهانیان از 100 داور جدید مثل قهرمانی و بخشی زاده بهتره
مرتیکه کور جلوی چشمش بازیکن پرسپولیس رو با دست هل میده پنالتی نمی گیره
من موندم چطور قهرمانی از 30 متری برای ملوان پنالتی میگره که همه کارشناسان میگرن پنالتی نبوده ولی داور امروز از فاصله 10 متری پنااتی رو نمی بینه ؟؟؟؟
لعنت به جفتشون

بالا