Hamid2day
مدیر ارشد بازنشسته
حتما پرت و پلا....قهرماني:براي من بازي پرسپوليس و ملوان تمام شد
اگر قهرمان نشدند مرا دار بزنند
خبرگزاري فوتبال ايران - پژمان نوري با گلايه از قضاوت قهرماني در بازي با ملوان ميگويد: «به قهرماني پس از اعلام خطاي پنالتي گفتم: «مگر ما چه هيزم تري به شما فروختهايم كه در هر بازي كه براي ما قضاوت ميكنيد يك پنالتي به ضرر ما ميگيريد؟» محسن قهرماني در پاسخ به اعتراض بازيكنان و كادرفني پرسپوليس به خبرگزاري فوتبال ايران گفت: اگر بازيكنان پرسپوليس قهرمان نشدند مرا دار بزنند.
- از شما انتقادات زيادي به دليل قضاوتتان در بازي ملوان و پرسپوليس انجام شده.
من مصاحبه نميكنم.
- فكر نميكنيد لازم است كه در مورد قضاوت خصوصاً پنالتي كه گرفتيد توضيح دهيد؟
من توضيحات لازم را در برنامه نود دوشنبه شب دادم ضمناً رياست كميته داوران هم در اين مورد حرف زدند و توضيحات لازم را ارائه دادند.
- پژمان نوري ميگفت وقتي از شما دليل پنالتي اعلام شده را خواستند شما فقط به او خنديديد.
من كه نبايد به بازيكن توضيح بدهم و با او حرف بزنم به همين دليل هم هيچ حرفي با بازيكن پرسپوليس نزدم.
- اما قضاوتتان در فينال جام حذفي و ديدار با ملوان، ذهنيت بدي براي كادرفني پرسپوليس و بازيكنانش از شما بر جاي گذاشته، نگران نيستيد؟
من تصميم ندارم صحبت كنم چون با صحبت كردن من، حرف تو حرف ميآيد. همه چيز را به خدا ميسپارم براي من بازي ملوان و پرسپوليس تمام شد و از حالا به فكر قضاوتم در بازي بعدي هستم!!
- اما بازيكنان پرسپوليس شما را مقصر اصلي 2 امتياز از دست دادهشان ميدانند و ميگويند شما را به دليل پنالتي گرفته شده نميبخشند؟
من نميخواهم حرف بزنم! گفتنيها را در برنامه 90 گفتم اما فقط جمله پاياني را ميگويم اگر بازيكنان پرسپوليس قهرمان نشدند مرا دار بزنند
البته اگر پرسپولیس با 2 امتیازی که از دست داد قهرمان نشه قهرمانی رو خیلی کارها میشه کرد ...............
راستی تو برنامه این یارو چی گفته ؟؟
نمی دونم 100% پنالتی بوده..تو اون شرایط فقط داور می تونسته این حرکت رو ببینه و از اینجور حرف ها..
در آخر
خیال همه راحت..ماست مالی شد رفتی پی کارش