• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب طرفداران پرسپولیس

Hamid2day

مدیر ارشد بازنشسته
لایک‌ها
20,178
قهرماني:براي من بازي پرسپوليس و ملوان تمام شد
اگر قهرمان نشدند مرا دار بزنند

خبرگزاري فوتبال ايران - پژمان نوري با گلايه از قضاوت قهرماني در بازي با ملوان مي‌گويد: «به قهرماني پس از اعلام خطاي پنالتي گفتم: «مگر ما چه هيزم تري به شما فروخته‌ايم كه در هر بازي كه براي ما قضاوت مي‌كنيد يك پنالتي به ضرر ما مي‌گيريد؟» محسن قهرماني در پاسخ به اعتراض بازيكنان و كادرفني پرسپوليس به خبرگزاري فوتبال ايران گفت: اگر بازيكنان پرسپوليس قهرمان نشدند مرا دار بزنند.

- از شما انتقادات زيادي به دليل قضاوت‌تان در بازي ملوان و پرسپوليس انجام شده.
من مصاحبه نمي‌كنم.

- فكر نمي‌كنيد لازم است كه در مورد قضاوت خصوصاً پنالتي كه گرفتيد توضيح دهيد؟

من توضيحات لازم را در برنامه نود دوشنبه شب دادم ضمناً رياست كميته داوران هم در اين مورد حرف زدند و توضيحات لازم را ارائه دادند.

- پژمان نوري مي‌گفت وقتي از شما دليل پنالتي اعلام شده را خواستند شما فقط به او خنديديد.

من كه نبايد به بازيكن توضيح بدهم و با او حرف بزنم به همين دليل هم هيچ حرفي با بازيكن پرسپوليس نزدم.
- اما قضاوت‌تان در فينال جام حذفي و ديدار با ملوان، ذهنيت بدي براي كادرفني پرسپوليس و بازيكنانش از شما بر جاي گذاشته، نگران نيستيد؟
من تصميم ندارم صحبت كنم چون با صحبت كردن من، حرف تو حرف مي‌آيد. همه چيز را به خدا مي‌سپارم براي من بازي ملوان و پرسپوليس تمام شد و از حالا به فكر قضاوتم در بازي بعدي هستم!!

- اما بازيكنان پرسپوليس شما را مقصر اصلي 2 امتياز از دست داده‌شان مي‌دانند و مي‌گويند شما را به دليل پنالتي گرفته شده نمي‌بخشند؟

من نمي‌خواهم حرف بزنم! گفتني‌ها را در برنامه 90 گفتم اما فقط جمله پاياني را مي‌گويم اگر بازيكنان پرسپوليس قهرمان نشدند مرا دار بزنند

البته اگر پرسپولیس با 2 امتیازی که از دست داد قهرمان نشه قهرمانی رو خیلی کارها میشه کرد ...............

راستی تو برنامه این یارو چی گفته ؟؟
حتما پرت و پلا....
نمی دونم 100% پنالتی بوده..تو اون شرایط فقط داور می تونسته این حرکت رو ببینه و از اینجور حرف ها..

در آخر
خیال همه راحت..ماست مالی شد رفتی پی کارش

Ronan

Registered User
لایک‌ها
876
كسي 90 رو نديده ؟ اين مرتيكه گوشت اضافه چي شد بلاخره ؟

Ronan

Registered User
لایک‌ها
876
خبر جالب ... آقايي هم رباط صليبي پاره كرده :blink: و تا 6 ماه نميتونه بازي كنه ... واقعا فكر ميكنيد دليل اين همه

مصدوميت رباط صليبي چي ميتونه باشه ؟ آخه فقط هم كه براي پرسپوليس نيست ... مگه ميشه اين همه

بازيكن رباط صليبي تو كمتر از 3 هفته پيدا كنن :hmm:

Mehrdad-58

Registered User
لایک‌ها
263
من یک ساعت از نود رو دیدم این مرتیکه گامبو :D نیومد حرف بزنه . البته خوب شد تا اون موقع که من میدیدم نیومد وگرنه یا مانیتور من میترکید یا خودم ... گلابی :D

Hamid2day

مدیر ارشد بازنشسته
لایک‌ها
20,178
من یک ساعت از نود رو دیدم این مرتیکه گامبو :D نیومد حرف بزنه . البته خوب شد تا اون موقع که من میدیدم نیومد وگرنه یا مانیتور من میترکید یا خودم ... گلابی :D
ولش دیگه تموم شد...

xpin

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
33

منم بازی و داوری پرسپولیس رو دیدم ولی خبری از این تن لش نبودش !!!!
خلاصه حقمون رو خوردن یه اب هم روش

Last edited:

amin_lili

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
توی برنامه دوربین خبرساز دیشب از بهترین زاویه ممکن که دقیقا از پشت سر و در راستای دید این مرتیکه گامبوی بی شعور بود صحنه پنالتی رو نشون داد . خداییش انصافا بدور از هر تعصبی پنالتی نبود . این عنایت گاو باید این صحنه رو ببینه تا بیشتر از این زر نزنه .

f@rzad

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
18,797
قطبي: من مربي پروازي باشگاه پرسپوليس نيستم

10_8705191388_L600.jpg

افشين قطبي در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاري فارس، اظهار داشت:‌ بازي مقابل ملوان را بايد از ياد ببريم و 3 امتيازي كه مي‌توانستيم راحت به دست بياوريم را فراموش كنيم و خود را براي بازي‌هاي آينده كه بسيار نفس‌گيرتر است، آماده كنيم.
وي افزود: از روز اول تمام حرف‌هاي ريز و درشت را با مسئولان زده‌ام. براي صدمين بار هم اعلام مي‌كنم كه پروازي نيستم و براي خدمت به پرسپوليس با تمام قوا آماده‌ام.
قطبي عنوان كرد: به ريكاوري اعتقاد دارم چون پايه و اساس فوتبال است. به همين دليل، در هنگامي كه تيمم نياز به استراحت دارد، سعي مي‌كنم من هم به دبي سفر كنم تا كنار خانواده‌ام باشم. مطمئم با تعاملي كه با كادر فني دارم، مشكلي پيش نخواهد آمد.
قطبي خاطر نشان ساخت:‌ از مساعدت‌هاي اعضاي هيئت مديره و مخصوصا مصطفوي سپاسگزارم. اميدوارم برخي با زدن حرف‌هاي حاشيه‌اي، به دنبال بر هم زدن تمركز نباشند چون من هم به بازيكنان و مسئولان افتخار مي‌كنم كه فعل خواستن را براي حضور موفق در سه جام به خوبي صرف مي‌كنند.
وي اظهار داشت: همانطور كه گفتم، برنامه‌هايم را به طور كامل در اختيار مصطفوي قرار دادم. اگر قرار باشد به جاي يك بار، چندين بار براي تعامل با هيئت مديره در جلسه شركت خواهم كرد

sasan s

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,123
با سلام خدمت دوستان
روز يكشنبه سوم شهريور ساعت 19:15 بازي هفته چهارم پرسپوليس در مقابل تيم ذوب آهن در ورزشگاه آزادي انجام خواهد شد . اين بازي خيلي مهمه ، چون هم عيار پرسپوليس با حضور تماشاگرانش در اين فصل مشخص ميشه هم عيار ذوب كه تا الان از 3 مسابقه اش 3 برد كسب كرده است. برد در مقابل اين تيم باعث صدرنشيني پرسپوليس خواهد شد. يك مساله مهم هم در مصاحبه ابراهيم زاده سرمربي ذوب توي ذوق مي زد و اون مطلب اين بود كه ضعف پرسپوليس ،حضور تماشاگرانش هست كه باعث استرسه . اميدوارم تماشاگر زياد بره تا ايشون بفهمه استرس يعني چي:p

خبر بهتر صدرنشيني پرسپوليس در كل ادوار ليگ برتر هست كه با كسب 350 امتياز از 205 بازي هست .ركورد كمترين باخت هم تعلق به پرسپوليس داره با 41 باخت از 205 بازي .
اميدوارم اين روند ادامه داشته باشه . همگي شاد و پيروز باشيد

Ronan

Registered User
لایک‌ها
876
با سلام خدمت دوستان
روز يكشنبه سوم شهريور ساعت 19:15 بازي هفته چهارم پرسپوليس در مقابل تيم ذوب آهن در ورزشگاه آزادي انجام خواهد شد . اين بازي خيلي مهمه ، چون هم عيار پرسپوليس با حضور تماشاگرانش در اين فصل مشخص ميشه هم عيار ذوب كه تا الان از 3 مسابقه اش 3 برد كسب كرده است. برد در مقابل اين تيم باعث صدرنشيني پرسپوليس خواهد شد. يك مساله مهم هم در مصاحبه ابراهيم زاده سرمربي ذوب توي ذوق مي زد و اون مطلب اين بود كه ضعف پرسپوليس ،حضور تماشاگرانش هست كه باعث استرسه . اميدوارم تماشاگر زياد بره تا ايشون بفهمه استرس يعني چي:p

خبر بهتر صدرنشيني پرسپوليس در كل ادوار ليگ برتر هست كه با كسب 350 امتياز از 205 بازي هست .ركورد كمترين باخت هم تعلق به پرسپوليس داره با 41 باخت از 205 بازي .
اميدوارم اين روند ادامه داشته باشه . همگي شاد و پيروز باشيد

ممنون ساسان جان ... خبر هاي خوبي بود كه دادي ... ابراهيم زاده هم تا حالا تو عمرش 1000 نفر يه جا نديده

حالا كه 100000 نفر پرسپوليسو تشويق كردن ميفهمه كه ديگه از اين حرفا نزنه

راستي من خواب ديدم پرسپوليس 4-0 بازي رو ميبره ... ببينيم چي ميشه ;)

Mehrdad-58

Registered User
لایک‌ها
263
قطبي: من مربي پروازي باشگاه پرسپوليس نيستم

خب اگه نیست برای چی هر هفته میره دبی .. هزینش رو کی میده ؟
این مسخره بازی دیگه چیه امسال دراورده .. خوشش میاد این روزنامه های مسخره هی حاشیه درست کنن

f@rzad

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
18,797
قطبي:لازم باشدبه كره‌ ماه هم مي روم ، هواداران فضاي بازي باسپاهان راايجاد کنند

سرمربي تيم فوتبال پرسپوليس گفت: من براي روزهاي تعطيلم خودم تصميم مي‌گيرم و اگر لازم بدانم به كره‌ي ماه هم سفر خواهم كرد.

به گزارش ايسنا، افشين قطبي پس از تمرين امروز(چهارشنبه) تيم پرسپوليس گفت: من دليلي براي دخالت عده‌اي در سفرهاي شخصي ام نمي بينم و اگر لازم باشد روزهاي تعطيلم را به كره‌ي ماه سفر مي‌كنم. من اصلا دوست دارم فردا بروم پاريس، يونان و هر جاي ديگر كه اين مسئله ربطي به كسي ندارد. يك مربي مي تواند براي روزهاي تعطيلي اش خودش تصميم بگيرد.

قطبي همچنين درباره‌ي بازي يكشنبه‌ي تيم پرسپوليس مقابل تيم ذوب آهن تصريح كرد: ما بازي حساسي مقابل تيم ذوب آهن براي تصاحب صدر جدول داريم، اين بازي پس از تساوي مقابل ملوان براي ما بسيار حساس خواهد بود و اگر بخواهيم قهرمان ليگ شويم بايد امتيازات خانگي را به طور كامل جمع كنيم. من از تمامي هواداران مي‌خواهم كه در بازي پرسپوليس برابر ذوب آهن به استاديوم آزادي بيايند و فضايي كه هنگام بازي ما با سپاهان ايجاد شده بود را به وجود آورند.

وي افزود: بدون شك پيروزي برابر ذوب آهن روحيه‌ي مضاعفي براي بازيكنان ما خواهد بود، چرا كه آنها مي توانند صدر جدول را در اختيار بگيرند. ما هنوز در هيچ كدام از بازي هاي گذشته مان نتوانستيم پرسپوليس واقعي را به نمايش بگذاريم. تيم ما حتي با وجود مصدومان زياد مقابل ملوان هم خوب بازي كرد و موقعيت هاي گل زني بسياري زيادي داشت كه به هر ترتيب اشتباهات داوري هم كمك كرد و دو امتياز آن بازي براي ما از دست رفت.

قطبي با اعتراض دوباره به تصميم قهرماني در گرفتن پنالتي به سود ملوان خاطر نشان كرد: من اشتباهات داوري را قبول دارم اما نمي‌پذيرم كه بگويم فوتبال ايران قضاوت‌هايي در همين سطح را دارد. ايران يكي از قدرت هاي بزرگ فوتبال در آسيا است كه همه از عوامل آن انتظار حرفه‌يي گري دارند اگر قرار است تيم ها و بازيكنان حرفه يي باشند داوران نيز بايد حرفه يي عمل كنند. فكر مي كنم در باره‌ي قضاوت اشتباه قهرماني همه‌ي ايران اعتراض داشته باشند

مصدوميت بهادر عبدي در تمرين تيم فوتبال پرسپوليس ،تمرين اختصاصي براي نيکبخت

نخستين تمرين تيم فوتبال پرسپوليس پس از ديدار مقابل ملوان عصر امروز (چهارشنبه) با حضور افشين قطبي برگزار شد.

به گزارش خبرنگار ورزشي خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، اين تمرين كه قرار بود در ساعت 16:30 دقيقه در زمين شركت واحد برگزار شود با 20 دقيقه تاخير به خاطر جلسه‌ي قطبي با كادر فني ساعت 16:50 دقيقه آغاز شد.

بازيكنان در اين مدت در زمين حاضر بودند و به گفت وگو و كار با توپ با يكديگر پرداختند. ابتداي تمرين با صحبت‌هاي ده دقيقه اي افشين قطبي براي بازيكنان شروع شد. بعد از آن بازيكنان پرسپوليس براي گرم كردن بدن‌هاي خود به دور زمين دويدند و پس از آن به مدت ده دقيقه زير نظر افشين پيرواني حركات نرمشي و كششي را كار كردند.

سپس افشين قطبي بازيكنان را به دو تيم تقسيم كرد و همگي در نيمه اي از زمين مشغول بازي هندبال با يكديگر شدند. در تمرين امروز سرخ پوشان پنج دروازه بان آزمايشي به همراه عليرضا حقيقي و مهدي واعظي حضور داشتند كه احمدرضا عابدزاده برنامه هاي تمريني اختصاصي را براي آنها در نظر گرفت.

بخش عمده‌اي از تمرين امروز پرسپوليس، تمرين حفظ توپ بود، بدين صورت كه قطبي بازيكنان را به دو گروه اصلي و ذخيره تقسيم كرد و هر يك از گروه ها در قالب دو تيم به تمرين حفظ توپ پرداختند. در اين تمرين بازيكنان مجاز بودند كه حداكثر دو ضرب را به توپ بزنند؛ افشين پيرواني نيز در ميان بازيكنان اصلي تمرين مي‌كرد.

قطبي در اين تمرين تعداد پاس هاي بازيكنان را مي‌شمارد و به تيمي كه لحظات بيشتري توپ را در اختيار داشت امتياز مي‌داد.

وي بر تعداد پاس هاي بازيكنان با سرعت بيشتر تاكيد ويژه داشت. او هر از چند گاهي تمرين را متوقف مي‌كرد و دليل عدم پاس دادن هاي ساده را از آنها جويا مي‌شد. قطبي مدام مي‌گفت به يكديگر پاس ساده بدهيد.

گروه ذخيره‌ها نيز در اين برنامه‌ي تمريني در نيمه‌ي ديگري از زمين زير نظر كوسا اين تمرين را انجام مي‌دادند.

قطبي پس از مدتي تمرين بازيكنان ذخيره را زير نظر گرفت و اصلي ها را به دست كوسا سپرد، او تنها عليرضا نيكبخت، ابراهيم توره و كريم باقري را به جمع تمرين بازيكنان ذخيره اضافه كرد.

بهادر عبدي در جريان اين تمرين مصدوم شد كه بازيكنان او را به خارج از زمين منتقل كرده و نزد پزشك تيم بردند.

آخرين مرحله از تمرين امروز بازيكنان پرسپوليس فوتبال در زمين كوچك بود، به نحوي كه بازيكنان به تشخيص قطبي همچنان به دو گروه اصلي ها و ذخيره‌ها تقسيم شدند و هر يك در زمين كوچك در قالب دو تيم مشغول بازي فوتبال شدند.

كوسا ماركو فوتبال بازيكنان ذخيره و در طرف ديگر قطبي و پيرواني فوتبال نفرات اصلي را زير نظر داشتند.

در جريان اين تمرين مازيار زارع در اثر برخورد با يكي از بازيكنان دچار آسيب ديدگي شد كه پس از دقايقي مداوا زير نظر پزشك تيم به جمع بازيكنان برگشت.

بازيكنان پرسپوليس پس از پايان اين مرحله با دويدن به دور زمين بدن‌هاي خود را سرد كردند اما افشين قطبي براي دومين بار طي هفته گذشته در پايان، تمرين اختصاصي را براي نيکبخت واحدي در نظر گرفت. نيکبخت به همراه عليرضا محمد به مدت 10 دقيقه استارت کوتاه را تمرين کردند.

حسين بادامكي بازيكن مصدوم تيم پرسپوليس با لباس شخصي سر تمرين اين تيم حاضر شد و كار بازيكنان را نظاره مي كرد.

داريوش مصطفوي مدير عامل باشگاه پرسپوليس نيز پس از دقايقي از شروع تمرين وارد ورزشگاه شد و تمرينات پرسپوليس را به همراه محمود خوردبين زير نظر گرفت. مصطفوي در اواسط تمرين دقايقي را به طور اختصاصي با افشين قطبي به گفت وگو پرداخت.

تمرين امروز تيم پرسپوليس در ساعت 18:30 پايان يافت.

Ronan

Registered User
لایک‌ها
876
Farzad ‌جان اين مربيتونم خيلي دلش خوشه ها :lol::lol::lol: قطبي بد جوري جوابشو داده :D

قطبي: جواب قلعه‌نويي را قاطعانه مي‌دهم

خبرگزاري فارس: سرمربي تيم فوتبال پرسپوليس تهران گفت: پاسخ اظهارات قلعه نويي در خصوص قهرماني قطعي

استقلال در ليگ برتر را در آينده به صورت قاطع خواهم داد.

به گزارش خبرگزاري فارس، افشين قطبي پس از تمرين امروز اين تيم اظهار داشت: بازي بسيار سختي را مقابل

ذوب آهن در پيش داريم؛ ولي بازيكنان ما آماده هستند تا با كسب 3 امتياز به صدر جدول برسند.

وي افزود: درباره داوري در ديدار مقابل ملوان اعتراض دارم و فكر كنم تمام ايران حرف من را تاييد مي‌كنند. با اين حال

خارج از ايران كه بودم، مي شنيدم ايران زمين تمرين و داور خوب بين‌المللي ندارد؛ ولي اين حرف را قبول ندارم.

سرمربي تيم فوتبال پرسپوليس يادآور شد: با تصميم قهرماني ميليون‌ها نفر ناراحت شدند و بازيكنان 2 امتياز

حساس را كه برايش زحمت كشيده بودند از دست دادند؛ اما بايد قبول كنيم 8 موقعيت اصلي را مقابل ملوان از دست

داديم و نبايد زياد به مسائل داوري كه جزئي از فوتبال است تاكيد كنيم.

وي همچنين در خصوص سفرهاي متعددش به امارات گفت: به هيچ‌وجهي ربطي ندارد كه من در ايام تعطيلاتم

به كجا سفر مي‌كنم شايد دفعه آينده به پاريس بروم.
سرمربي تيم فوتبال پرسپوليس همچنين در مورد اظهارات امير قلعه‌نويي در خصوص قهرماني تيم فوتبال استقلال

در ليگ برتر گفت: نمي‌دانم قلعه‌نويي از كجا مي‌داند كه قهرمان است؛ اما مطمئن باشيد جواب او را در آينده و بسيار

قاطعانه خواهم داد، چون به تيم خودم اعتقاد دارم و مطمئن هستم جواب مثبت خواهم گرفت.

وي افزود: هنوز قول قهرماني نمي‌دهم، چون زود است؛ ولي چون از 3 بازي مقابل تيم‌هايي كه حرف‌هاي زيادي

براي گفتن در ليگ برتر دارند 7 امتياز گرفته‌ايم و مصدوم‌هاي زيادي نيز داريم اطمينان دارم و مي‌دانم آنها براي

فتح سه جا از هيچ تلاشي دريغ نخواهند كرد.

قطبي در پايان خاطرنشان كرد: بهترين بازيكنان ما هواداران هستند. اميدوارم با حضور 100 هزارنفر در ديدار مقابل

ذوب‌آهن خاطره فينال پرسپوليس و سپاهان در سال گذشته دوباره زنده شود.

H-C

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
414
پرسپولیس قهرمانه :rolleyes:

من یکشنبه میرم استادیوم. کمی باید حاله این مربی ذوب آهن رو گرفتو دیروز هم تو همشهری یه مصاحبه ازش خوندم نوشته بود ما قطبه جدیده فوتبالیم ! حالا آخره فصل که 10 هم میشه میگه مشکلات مالی به ما اجازه نداد قدرت واقعیمون رو نشون بدیم !!!​

پ.ن : این فیلمه چه چیزه خفنیه ! یه تیکه قطبی تو رختکن قاطی میکنه، منو یاده ماکسیموس انداخت !

Roodbaraki

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
این فیلمه چه چیزه خفنیه ! یه تیکه قطبی تو رختکن قاطی میکنه، منو یاده ماکسیموس انداخت !

کدوم فیلم؟
اگر این قسمت رو برام بگذاری ممنون میشم

Ronan

Registered User
لایک‌ها
876
آقا يكي اين فيلمو بخره براي ما بفرسته ... من الان در دسترسم نيست بخرم ... يعني فلان مسافرتم

اين قدر تعريف ميكنيد كه دل آدم آب ميشه

f@rzad

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
18,797
آقا يكي اين فيلمو بخره براي ما بفرسته ... من الان در دسترسم نيست بخرم ... يعني فلان مسافرتم

اين قدر تعريف ميكنيد كه دل آدم آب ميشه

سلام رونان جان

من جاش فیلم قهرمانی های متعدد اس اس تو آسیا و اروپا ! و بقیه جاها رو دارم :cool:

خواستی واست بفرستم ، شاید به راه راست ( اس اس ) هدایت شی جوون !! :D :p

( آقا من با رونان شوخی دارم ها ... یه وقت نریزین سرم ! :D)

Ronan

Registered User
لایک‌ها
876
سلام رونان جان

من جاش فیلم قهرمانی های متعدد اس اس تو آسیا و اروپا ! و بقیه جاها رو دارم :cool:

خواستی واست بفرستم ، شاید به راه راست ( اس اس ) هدایت شی جوون !! :D :p

( آقا من با رونان شوخی دارم ها ... یه وقت نریزین سرم ! :D)

Farzad جون :

مگه تا حالا اس اس قهرماني هم داشته ؟ :blink: نكنه منظورت محسن قهرماني داور مسابقاته كه براي اينكه اس اس

حال كنه پنالتي هاي مارو نميگيره عوضش براي تيم مقابل ميگيره :D

Hamid2day

مدیر ارشد بازنشسته
لایک‌ها
20,178
همسر افشين قطبي وارد ايران شد

خبرگزاري فارس: همسر سرمربي تيم فوتبال پرسپوليس تهران ظهر امروز وارد ايران شد.

به گزارش خبرگزاري فارس، پس از صدور رواديد همسر افشين قطبي، بانو يوروم، ظهر امروز با استقبال قطبي و مسئولان باشگاه وارد ايران شد.
به نظر مي‌رسد با حضور بانو يورم در ايران، ديگر سرمربي به امارات سفر نخواهد كرد.
مسئولان باشگاه پرسپوليس قرار است در چند روز آينده منزلي براي قطبي فراهم كنند.

بالا