• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب طرفداران پرسپولیس

S.Darkness

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سخنگوي باشگاه پيروزي تهران : بادامكي ، رباط صليبي پاره نكرده است

سخنگوي باشگاه پيروزي تهران در خصوص مصدوميت حسين بادامكي گفت : اين بازيكن خط مياني تيم پيروزي ، بيش از ‪ ۴‬هفته از ميدان‌هاي فوتبال به دور نيست.

P_Hossein_Badamaki.jpg

مجيد فرخزادي روز جمعه ضمن بيان اين مطلب به خبرنگار ايرنا افزود : برخلاف آنچه كه عنوان شده ، رباط صليبي بادامكي پاره نشده است ، بلكه قسمتي از رباط وي دچار آسيب ديدگي شده كه به اعتقاد پزشكان شايد اصلا نيازي به عمل كردن هم نداشته باشد.

وي ادامه داد : بطور حتم وي بايد زيرنظر پزشكان ، مداواي خود را دنبال كند تا ظرف ‪ ۴‬هفته آينده به تيم پيروزي ملحق شود.

فرخزادي از وضعيت تيم پيروزي تهران ابراز رضايت كرد و ادامه داد : با روند رو به جلويي كه تيم پيروزي به خود گرفته ، اين تيم همچنان مدعي قهرماني در مسابقه‌هاي فوتبال ليگ برتر باشگاههاي ايران است.

امروز دوباره اخبار اعلام کرد که ایشون رباط صلیبی پاری کرده و به جمع دوستانش (خلیلی و معمارزاده) پیوست.!!

S.Darkness

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به دليل اتمام قرارداد باشگاه پرسپوليس با زمين شركت واحد عصر سه شنبه براى تمرين بازيكنان اين تيم مشكلاتى به وجود آمد اما فرخزادى مشكلى در اين رابطه پيش روى پرسپوليس نمى بيند و در اين باره مى گويد: قرارداد زمين شركت واحد را تمديد خواهيم كرد تا مشكلى براى تمرين بازيكنان نداشته باشيم. البته احتمال اين وجود دارد كه در آينده نيز تمرينات را به زمين شركت نفت تهرانسر منتقل كنيم با اين وجود پرسپوليس هيچ مشكلى به لحاظ محل تمرين ندارد.

Last edited:

H-C

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
414
خبر ساعت 1 و ربع کانال سه هم گفت رباط پاره کرده. حالا خوردبین تکذیب کرده :blink: !.

البته من واقعا امیدوارم چیزیش نشده باشه. :rolleyes:

Mehrdad-58

Registered User
لایک‌ها
263
خبر ساعت 1 و ربع کانال سه هم گفت رباط پاره کرده. حالا خوردبین تکذیب کرده :blink: !.

البته من واقعا امیدوارم چیزیش نشده باشه. :rolleyes:

ممکنه که رباطش دچار پارگی شده باشه اما شدت نداشته باشه ..
بهر حال منم امیدوارم که احتیاج به عمل جراحی نداشته باشه .. چون جدا از بحث فنی بار منفی روانی زیادی به تیم وارد میکنه

Ronan

Registered User
لایک‌ها
876
بچه ها برد مقابل ملوان رو پيشاپيش به همتون بتريك ميگم :)

Ronan

Registered User
لایک‌ها
876
به نظر من بازي سختيه . اميدوارم همونطور كه رونان گفت برنده بشيم. :)

ساسان جان اون زماني هم كه پرسپوليس 7 امتياز عقب بود گفتم قهرمان ميشه و همه خنديدن :D

حالا هم به نظر من به راحتي بازي رو ميبرين چون مربي اون تيم احمد زادست ... و اينكه مازيار زارع و نوري

خيلي چيزا رو به مدير امل ملوان ميخوان ثابت كنن

amin_lili

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
ایشالا امروز هم 3 امتیاز رو می گیریم . امیدوارم بازی امروز آبی و زرد ها هم مساوی بشه تا فاصله ما بیشتر بشه.

H-C

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
414
اینقدر از کریم حرف زدن تا چشم خورد ! اگه اون پاس رو به توره میداد الان برده بودیم. اون بهار عبدی هم که دروازه خال رو پاس داد به دروازه بان اونا ! پنالتیه هم خداییش آخره مشکوک بود. در کل حیف شد :(

نیکی هم مصدوم شد. امیدوارم اون دیگه جدی نباشه :(

Mehrdad-58

Registered User
لایک‌ها
263
و اينكه مازيار زارع و نوري ...خيلي چيزا رو به مدير امل ملوان ميخوان ثابت كنن

اتفاقا خیلی چیزها رو هم ثابت کردند :D
البته پنالتی که کلا به نظر من فقط داور تعطیلی مثل این یارو میتونست پنالتی بگیره (گفته بودم که داوری این یارو از خبرهای مصدومیت بدتره) ولی در کل با این بازی ، مساوی هم زیاد بود . مخصوصا بازی مازیار زارع که کلا فکر کنم 10 تا توپ بیشتر به پاش نخورد ، نمیدونم چرا بازیش دادن واقعا هافبک رو فلج کرده بود .
اما چیزی که به شدت علاقه مند هستم از آقای امپراطور بپرسم اینه که دلیل بازی دادن به این بنده خدا عبدی چیه ؟
یعنی واقعا این بازیکن بازیش در حد پرسپولیس هست به نظر آقای امپراطور ؟
واقعا من دارم به شعور خودم شک میکنم .
کار کریم هم ثابت کرد که خودخواهی از طرف هر کسی ناپسنده و در کل به ضرر کار گروهی تموم میشه .

Last edited:

goodboy

Registered User
لایک‌ها
3
چه می کنه این محسن قهرمانی!
من که باورم نمیشه مغرضانه سوت نمیزنه ، خیلیییییییییییییییییییییییی تابلو بود که پنالتی نبود.
دستهای پژمان کاملآ باز بود ،قهرمانی اشاره میکرد که پیراهن بازیکن ملوان رو کشیده :lol:
ولی کلآ نیمه دوم خوب بود ، 2 تا گل و 2 تا تیرک

Sayrex

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
148
واقعا به این داوری تبریک میگم . من جای کمیته داوران بودم همچین داورایی رو میگذاشتم چمن ورزشگاه رو کوتاه کنند نه اینکه داوری . واقعا موندم چه واژه ای برای این داور ..... می شه به کار برد که به راحتی میتونند یک تیم رو به بازی بگیرند .

Ronan

Registered User
لایک‌ها
876
ا
اما چیزی که به شدت علاقه مند هستم از آقای امپراطور بپرسم اینه که دلیل بازی دادن به این بنده خدا عبدی چیه ؟
یعنی واقعا این بازیکن بازیش در حد پرسپولیس هست به نظر آقای امپراطور ؟
واقعا من دارم به شعور خودم شک میکنم .
کار کریم هم ثابت کرد که خودخواهی از طرف هر کسی ناپسنده و در کل به ضرر کار گروهی تموم میشه .

باور كن تو فكرم بود كه يه جوري قطبي ببينم بگن جون مادرت تو عبدي چي ديدي كه اين قدر بهش محل ميزاري ؟

آخه تا حالا چي كار كرده جز خراب كردن توپ و پاسهاي معمولي دادن

مساله بعدي اينه كه قهرماني هميشه فوق افتضاح به ضرر ما سوت زده ... گل سر سبدش هم فينال جام حذفي

بعد اين آدم چاقه شديدا نميتونه راه بره چه برسه به دويدن ... خوب بابا اين ببو گلابي رو براي ما نزارين

من ميگم امروز پرسپوليس برنده شد و فقط داور برد رو ازمون گرفت

مساله بعدي بازي فوق افتضاح و تخيلي كريم بود كه حتي راه هم نميرفت ... چقدر امروز لمس بود كريم

يه چيز ما فوق لمس ... نيكي فوق العاده بود ... حقيقي با اين كه 2 تا گل خورد به نظرم خيلي خوب بود

زارع خيلي بد بود ... پتروويچ تقريبا خوب ... توره بد بازي كرد ... محمد بد بود ... سپهر خوب بود

زارعي خوب نبود خيلي ... يه بدي هم كه داره اينه كه سريع خودشو ميندازه زمين :hmm:

gheymeh

Registered User
لایک‌ها
70
[IMG]http://khatati.com/draw.aspx?st=54221[/IMG]
یکی به این بهادر عبدی نفهم بگه آخه سر پیازی ته پیازی وقتی نمی تونی استعفا بده برو کنارا .... این همه بازیکن جوون خوب بهتر از اون هستن .
نوری هم که استاد پنالتی دادنه . نمی دونه که محوطه جریمه هست یا وسط زمین .

xpin

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
33
به محسن قهرمانی بجز تنلش و شعارهایی که تو استادیوم ها میدن چیز دیگه ای هم نمیشه گفت مرتیکه عوضی کو... رو نمیتونه تکون بده از فاصله 30 متری پنالتی گرفت 10-20 تا خطا رو که جلوی چشمش بود برای ملوان خطا نگرفت تا با پنالتی جبران کنه

تعویض اشتباه نیکبخت و عبدی تیم رو بهم ریخت قطبی بجای عبدی که در حد تیم 3-4 پرسپولیس نیستش منصوری رو باید بازی میداد

هستی

همکاربازنشسته
لایک‌ها
709
واقعا به این داوری تبریک میگم . من جای کمیته داوران بودم همچین داورایی رو میگذاشتم چمن ورزشگاه رو کوتاه کنند نه اینکه داوری . واقعا موندم چه واژه ای برای این داور ..... می شه به کار برد که به راحتی میتونند یک تیم رو به بازی بگیرند .

warriorsmiley.gif
موافقم من اصلا ازش خوشم نمی یاد . اه اه اه
خدایی پنالتی نبود
wow.gif
خیلی بد قضاوت کرد

بالا