• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب طرفداران پرسپولیس

raxtastar

"کاربرفعال ورزش""کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
672
یکی به این بهادر عبدی نفهم بگه آخه سر پیازی ته پیازی وقتی نمی تونی استعفا بده برو کنارا .... این همه بازیکن جوون خوب بهتر از اون هستن .
نوری هم که استاد پنالتی دادنه . نمی دونه که محوطه جریمه هست یا وسط زمین .

از دوربین پشت دربازه انصافا نوری کاری نکرد

Hamid2day

مدیر ارشد بازنشسته
لایک‌ها
20,178
عیبی نداره...
همیشه ماست مالی میشه آخر...
میاد تو نود (90) یه عذرخواهی کوچیک و تمام..همین
به همین راحتی...

Ronan

Registered User
لایک‌ها
876
تازه خيلي لطف ميكنه اگر بگه اشتباه كردم ... معمولا نميگه و ميگه از ديد من پنالتي بوده ... حالا عالم و آدم هم بيان

و بگن نبوده اين با اون هيكل قناصش ميشه بوده

f@rzad

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
18,797
واسه شما هم که داور پنالتی سوتی داد ....... :hmm:

امیدوارم آسیب دیدگی نیکبخت جدی نباشه .... 2 گل شدیدا حرفه ای زد امروز و البته زیبا

Ronan

Registered User
لایک‌ها
876
واسه شما هم که داور پنالتی سوتی داد ....... :hmm:

امیدوارم آسیب دیدگی نیکبخت جدی نباشه .... 2 گل شدیدا حرفه ای زد امروز و البته زیبا

سلام :

بابا Farzad ‌چرا اين تيم شما سپاهانو نميتونه ببره هيچ وقت ؟ خدايي ناداوري ها رو ميبيني ؟ پرسپوليس

رو بيچاره ميكنه ... 2 امتياز فرق خيلي خيلي خيلي موثر و مهمه با يه اشتباه داور همش از بين ميره :(

Hamid2day

مدیر ارشد بازنشسته
لایک‌ها
20,178
تازه خيلي لطف ميكنه اگر بگه اشتباه كردم ... معمولا نميگه و ميگه از ديد من پنالتي بوده ... حالا عالم و آدم هم بيان

و بگن نبوده اين با اون هيكل قناصش ميشه بوده
آره آره

همین جور که میگی هست...

هر چی میگن..میگه نه که نه

Mehrdad-58

Registered User
لایک‌ها
263
سلام :

بابا Farzad ‌چرا اين تيم شما سپاهانو نميتونه ببره هيچ وقت ؟ خدايي ناداوري ها رو ميبيني ؟ پرسپوليس

رو بيچاره ميكنه ... 2 امتياز فرق خيلي خيلي خيلي موثر و مهمه با يه اشتباه داور همش از بين ميره :(

راست میگه خدائی ... بابا چیه آخه این تیم قناری :D
پارسال که هی بهش حال میدادید .. امسال لااقل یه کاری میکردید دیگه .. ای بابا

sasan s

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,123
خیلی ممنون که جواب دادید ... بازی ساعت 5 هست .. خوب شد اخبارو گوش کردم
.
در ضمن محرومیت ها رو هم به حالت تعلیق دراوردن

سلام بچه ها
من درباره اين تعليق متوجه نشدم جريان چيه . اخبار گفت محروميت پرسپوليس 6 ماه و محروميت زارعي 2 سال تعليق شد :blink: اين يعني چي ؟يعني اگه تا 6 ماه ديگه صدايي از تماشاگرا در بياد يك جلسه اعمال ميشه يا اينكه يك جلسه به شش ماه تبديل ميشه ؟ درباره زارعي هم همينطور

واقعا به این داوری تبریک میگم . من جای کمیته داوران بودم همچین داورایی رو میگذاشتم چمن ورزشگاه رو کوتاه کنند نه اینکه داوری . واقعا موندم چه واژه ای برای این داور ..... می شه به کار برد که به راحتی میتونند یک تیم رو به بازی بگیرند .

فكر كنم در صحنه اعلام پنالتي اين آقاي قهرماني از صحنه دور بودند . جالبه كه كمكشون پرچم نزد اونوقت اين آقا اونجوري پنالتي گرفت كه هيچ اسكولي نميگيره . جالبش اينه كه توي تهران بدتر از اين صحنه به نفع استقلال پيش مياد و جناب تركي زير سبيلي رد ميكنه :wacko::f34r:

راست میگه خدائی ... بابا چیه آخه این تیم قناری :D
پارسال که هی بهش حال میدادید .. امسال لااقل یه کاری میکردید دیگه .. ای بابا

نميدونم مهرداد بازيو ديدي يا نه . تا استقلال ميومد راه بيفته زردا خطا مي كردند . ديروز سپاهان بالاي 25 خطا انجام داد كه خودش ركورديه . توي يك صحنه هم كه به نظر من پنالتي 80-90 درصدي رو براي اس اس نگرفت . ضمن اينكه سپاهان هم خيلي هوشيار بازي ميكنه.

Sayrex

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
148
سلام بچه ها
من درباره اين تعليق متوجه نشدم جريان چيه . اخبار گفت محروميت پرسپوليس 6 ماه و محروميت زارعي 2 سال تعليق شد :blink: اين يعني چي ؟يعني اگه تا 6 ماه ديگه صدايي از تماشاگرا در بياد يك جلسه اعمال ميشه يا اينكه يك جلسه به شش ماه تبديل ميشه ؟ درباره زارعي هم همينطور

یعنی اینکه برای پرسپولیس تا 6ماه دیگه و برای اون یکی بابا تا 2 سال دیگه اگه یه وقت راست کنند و عشقشون بکشه می تونند محرومیت رو برگردونن سر جاش و مجبورش کنند اون 1 روز باقی مونده رو هم بکشه .

به قول یه کارشناسی محرومیت تماشاگران دیگه تو هیچ جای دنیا مرسوم نیست .
2 حالت داره یا شما میتونی قانون بگذاری که تماشاگر جرات اختلال نکنه .
یا باید اینقدر مامور بگذاری که نتونه .

حالا اینکه نیروی انتظامی نتونسته غلطی بکنه و جلوی اینها رو بگیره باشگاه باید جورشو بکشه دیگه این از اون قانون هایی که از سر شیکم در میاد .

چه انتظاری از این خراب شده دارید ؟ وقتی که برای یه بازی زپرتی اون مرتیکه ورمیداره هر چی بازیکن تراز اول مملکت و با خودش میبره و فکر میکنه جام جهانیه ! اون موقع بقیه تیم ها با بازیکنان زیر 21 سالشون میان تیم برای آینده بسازند .

چه انتظاری از این فوتبال میشه داشت که یه آدم ...... خودش تا لب گور تیم ملی رو ول نمیکنه پاش که به تیم ملی میرسه تز جوانگرایی میده و اونقدر هم پارتی اش کلفته و لابی کرده که میاد جلو تلویزیون و خبرنگارو ... میگه کفاشیان که سهله گنده تر از اونش هم نمیتونه تو کارم دخالت کنه .

اون از شاه حسینی بدبخت که مثلا رئیس کمیته انظباطی بود . هر کی رو محروم میکرد طرف یه مقدار که پارتیش کلفت بود فرداش از طریق یه مرجع دیگه بخشیده میشد . آخرش هم کم آورد گفت گور پدر همتون . استعفا داد رفت پی زندگیش .

اینم از این عنایت ..... که جای اینکه داوری رو درست کنه سر هر بازی که داورا تر میزنند از دید این ... همه چی درست بوده و داور هم بهترین داور دنیا .
اون موقع موقع انتخابی داوران آسیایی و بین المللی هیچ کدوم از این دسته هونگ ها که به قولی داورند حتی برای داور 4 ام هم انتخاب نمی شوند چه برسه به داور وسط .

وقتی ما همه چیمون ری.مونه میخوای داور مسابقه هامون درست باشه !

Last edited:

Ronan

Registered User
لایک‌ها
876
بچه ها خدا رو شكر نيكي مشگلي نداره و مصدوميتش جدي نيست ... تعليق هم يعني اگر تا 6 ماه

شعار بدن عليه بازيكن يا مربي يا هر شخص ديگه دوباره اون 1 جلسه مياد روي محروميت جديدي كه بخوان

در نظر بگيرن ... در باره زارعي هم همينطور ... اگر تا 2 سال مثلا فحش بده به مربي يا بازيكني چيزي

اون 2 جلسه غيبتش به محروميت جديدش اضافه ميشه ... ولي امسال هم 100 % قهرمانيم ... شك نكنيد

H-C

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
414
A0467184.jpg

/2 خبر از پرسپوليس تهران/

مصدوميت نيكبخت واحدي جدي نيست

خبرگزاري فارس: مهاجم تيم فوتبال پرسپوليس تهران كه در ديدار مقابل ملوان مصدوم شد، مشكلي براي حضور در ديدارهاي آينده تيمش ندارد.

به گزارش خبرگزاري فارس، عليرضا نيكبخت واحدي در بازي روز گذشته مقابل ملوان و در نيمه دوم مصدوم شد و به بازي ادامه نداد.
پس از معاينات اوليه روي زانوي اين بازيكن، مشخص شد كه مصدوميتش جدي نيست.

زرينه پزشك باشگاه در اين خصوص به خبرنگار فارس گفت:‌ واحدي دچار ضرب‌خوردگي شده است و نياز به فيزيوتراپي دارد. پس از چند جلسه مي‌تواند تمرينات خود را ادامه دهد و مشكلي براي بازي هاي آينده نخواهد داشت.

* بازيكنان پرسپوليس امروز تمرين نمي كنند

بنا به صلاحديد كادر فني پرسپوليس، پس از ديدار روز گذشته اين تيم مقابل ملوان بندرانزلي اعلام شد كه تمرين امروز تعطيل است.

پرسپوليسي‌ها صبح فردا تمرين خواهند كرد.

اين تيم روز گذشته در هفته سوم ليگ برتر در انزلي مقابل ملوان به تساوي 2 بر 2 رسيد.

هستی

همکاربازنشسته
لایک‌ها
709
جالب اینجاست که رئیس کمیته داوران اعلام کرده صحنه پنالتی خیلی مشکوک بوده!!!!!
gigglesmile.gif

من رسما به ایشون خسته نباشید می گم
368910.gif

xpin

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
33
جالب اینجاست که رئیس کمیته داوران اعلام کرده صحنه پنالتی خیلی مشکوک بوده!!!!!
gigglesmile.gif

من رسما به ایشون خسته نباشید می گم
368910.gif

باید تسلیت گفت نه خسته نباشید
minzdr.gif

Ronan

Registered User
لایک‌ها
876
گفته تازه محرومشم ميكنيم ... آخه يكي نيست بگه بابا اين محروم كردنه به چه درد پرسپوليس ميخوره

2 امتيازشو راحت گرفتيد حالا يارو رو 100 سال محروم كنيدم فايده نداره

Mehrdad-58

Registered User
لایک‌ها
263
سلام بچه ها

نميدونم مهرداد بازيو ديدي يا نه . تا استقلال ميومد راه بيفته زردا خطا مي كردند . ديروز سپاهان بالاي 25 خطا انجام داد كه خودش ركورديه . توي يك صحنه هم كه به نظر من پنالتي 80-90 درصدي رو براي اس اس نگرفت . ضمن اينكه سپاهان هم خيلي هوشيار بازي ميكنه.

درباره تعلیق که گفتن بچه ها .
اما درباره بازی استقلال فکر نمیکردم بعد از باخت جلوی پگاه اینطوری بازی کنن . نیمه اول شنیدم خیلی بد بودن استقلالیا. من نیمه دوم 20 دقیقه آخرش رو دیدم ولی بهرحال استقلال خوب امتیاز میده به این سپاهان .
پارسال که داشت دستی دستی قهرمانی رو میداد دستش :D
...
در مورد داور بازی این یارو گلابی :D فکر کنم بدترین محرومیت براش 1 ماه روزه گرفتن اضافه باشه . بهش بگن یه روز هیچی نباید بخوری تمومه خودش حساب کار میاد دستش . داور جودو بیشرن بهش میخوره با 1000 کیلو وزن

sasan s

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,123
تو زمين بخور؛ قهرماني پنالتي مي‌گيرد!

يك ضرب‌المثل قديمي مي‌گويد وقتي قهرماني داور بازي پرسپوليس باشد، فقط كافي است در محوطه جريمه اين تيم زمين بخوري تا صاحب يك پنالتي شوي!
---------------------------------------------
قهرماني هم در هر بازي ثابت مي‌كند كه تا چه اندازه به سنت‌ها و گفته قديمي‌ها پايبند است. نام محسن قهرماني قبل از هر چيز فقط يك كابوس تلخ را براي قرمزها يادآور مي‌شود. همان سوت كابوس بار دقيقه 87 بازي پرسپوليس و سپاهان در نيمه‌نهايي جام‌حذفي كه هنوز مشخص نيست به كدام دليل نقطه پنالتي را عليه پرسپوليس اعلام كرد تا تيم مصطفي‌ دنيزلي كه اين پتانسيل را داشت طي سال‌هاي بعد تبديل به بهترين تيم ايران شود را در يك لحظه نابود كند. وقتي قهرماني پس از آن بازي نزديك به شش ماه، ديگر دست به سوت نشد خيلي راحت مي‌شد درك كرد كه اين داور ديگر توانايي ذهني براي قضاوت بازي‌هاي پرسپوليس را ندارد. حتي در همان شب حذف پرسپوليس و در مناظره قهرماني با دنيزلي او اعتراف كرد كه براي قضاوت بازي‌هاي پرسپوليس از اين پس با مشكل روبرو خواهد شد. قهرماني حتي با وجود كيلوهاي اضافه‌اش كه او را به سختي در يك نماي بسته تلويزيوني قرار مي‌دهد، اين توانايي را دارد كه جزو بهترين داورهاي ايران باشد، اما شايد مهمترين سد راه موفقيت او در اين سال‌ها كميته داوران فدراسيون فوتبال باشد كه احتمالا خلاف ميل قهرماني قضاوت بازي‌هاي پرسپوليس را به او واگذار مي‌كند. خود قهرماني بهتر از هركسي مي‌داند كه در زمان قضاوت بازي‌هاي پرسپوليس نمي‌تواند تمركز فكري خود را جمع‌و‌جور كند و اوضاع براي او وقتي بدتر مي‌شود كه يك بازيكن حريف در محوطه جريمه پرسپوليس زمين بخورد. درست در همين لحظه است كه چشمان قهرماني سياهي مي‌رود و مشتي خاطرات سياه براي او تكرار مي‌شود، اما او براي اينكه ثابت كند كه آن پنالتي لعنتي كه مسير داوري او را عوض كرد، درست به‌سود سپاهان اعلام كرده است به‌نحوي تصميم مي‌گيرد كه تبديل به سوژه اصلي آن ضرب‌المثل قديمي شود!
قتي گزارشگر تلويزيون انزلي هم با پوزخند به قهرماني نگاه مي‌كند و مي‌گويد كه كلا او قضاوت‌هاي جالبي را انجام مي‌دهد، مشخص است كه تصميم او كاملا اشتباه بوده، به هر حال، سكوت گزارشگران شهرستاني كه تعصب عميقي به تيم خودشان دارند فقط يك دليل دارد. دليلش را مي‌دانيد؟

به نقل از روزنامه دنياي فوتبال مورخ 29 مرداد 1387

Hamid2day

مدیر ارشد بازنشسته
لایک‌ها
20,178
تو زمين بخور؛ قهرماني پنالتي مي‌گيرد!

يك ضرب‌المثل قديمي مي‌گويد وقتي قهرماني داور بازي پرسپوليس باشد، فقط كافي است در محوطه جريمه اين تيم زمين بخوري تا صاحب يك پنالتي شوي!
---------------------------------------------
قهرماني هم در هر بازي ثابت مي‌كند كه تا چه اندازه به سنت‌ها و گفته قديمي‌ها پايبند است. نام محسن قهرماني قبل از هر چيز فقط يك كابوس تلخ را براي قرمزها يادآور مي‌شود. همان سوت كابوس بار دقيقه 87 بازي پرسپوليس و سپاهان در نيمه‌نهايي جام‌حذفي كه هنوز مشخص نيست به كدام دليل نقطه پنالتي را عليه پرسپوليس اعلام كرد تا تيم مصطفي‌ دنيزلي كه اين پتانسيل را داشت طي سال‌هاي بعد تبديل به بهترين تيم ايران شود را در يك لحظه نابود كند. وقتي قهرماني پس از آن بازي نزديك به شش ماه، ديگر دست به سوت نشد خيلي راحت مي‌شد درك كرد كه اين داور ديگر توانايي ذهني براي قضاوت بازي‌هاي پرسپوليس را ندارد. حتي در همان شب حذف پرسپوليس و در مناظره قهرماني با دنيزلي او اعتراف كرد كه براي قضاوت بازي‌هاي پرسپوليس از اين پس با مشكل روبرو خواهد شد. قهرماني حتي با وجود كيلوهاي اضافه‌اش كه او را به سختي در يك نماي بسته تلويزيوني قرار مي‌دهد، اين توانايي را دارد كه جزو بهترين داورهاي ايران باشد، اما شايد مهمترين سد راه موفقيت او در اين سال‌ها كميته داوران فدراسيون فوتبال باشد كه احتمالا خلاف ميل قهرماني قضاوت بازي‌هاي پرسپوليس را به او واگذار مي‌كند. خود قهرماني بهتر از هركسي مي‌داند كه در زمان قضاوت بازي‌هاي پرسپوليس نمي‌تواند تمركز فكري خود را جمع‌و‌جور كند و اوضاع براي او وقتي بدتر مي‌شود كه يك بازيكن حريف در محوطه جريمه پرسپوليس زمين بخورد. درست در همين لحظه است كه چشمان قهرماني سياهي مي‌رود و مشتي خاطرات سياه براي او تكرار مي‌شود، اما او براي اينكه ثابت كند كه آن پنالتي لعنتي كه مسير داوري او را عوض كرد، درست به‌سود سپاهان اعلام كرده است به‌نحوي تصميم مي‌گيرد كه تبديل به سوژه اصلي آن ضرب‌المثل قديمي شود!
قتي گزارشگر تلويزيون انزلي هم با پوزخند به قهرماني نگاه مي‌كند و مي‌گويد كه كلا او قضاوت‌هاي جالبي را انجام مي‌دهد، مشخص است كه تصميم او كاملا اشتباه بوده، به هر حال، سكوت گزارشگران شهرستاني كه تعصب عميقي به تيم خودشان دارند فقط يك دليل دارد. دليلش را مي‌دانيد؟

به نقل از روزنامه دنياي فوتبال مورخ 29 مرداد 1387
داستان تلخ و در عین حال واقعی....

بر سر فوتبال ما چه می آید....؟؟!!

xpin

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
33
قهرماني:براي من بازي پرسپوليس و ملوان تمام شد
اگر قهرمان نشدند مرا دار بزنند

خبرگزاري فوتبال ايران - پژمان نوري با گلايه از قضاوت قهرماني در بازي با ملوان مي‌گويد: «به قهرماني پس از اعلام خطاي پنالتي گفتم: «مگر ما چه هيزم تري به شما فروخته‌ايم كه در هر بازي كه براي ما قضاوت مي‌كنيد يك پنالتي به ضرر ما مي‌گيريد؟» محسن قهرماني در پاسخ به اعتراض بازيكنان و كادرفني پرسپوليس به خبرگزاري فوتبال ايران گفت: اگر بازيكنان پرسپوليس قهرمان نشدند مرا دار بزنند.

- از شما انتقادات زيادي به دليل قضاوت‌تان در بازي ملوان و پرسپوليس انجام شده.
من مصاحبه نمي‌كنم.

- فكر نمي‌كنيد لازم است كه در مورد قضاوت خصوصاً پنالتي كه گرفتيد توضيح دهيد؟

من توضيحات لازم را در برنامه نود دوشنبه شب دادم ضمناً رياست كميته داوران هم در اين مورد حرف زدند و توضيحات لازم را ارائه دادند.

- پژمان نوري مي‌گفت وقتي از شما دليل پنالتي اعلام شده را خواستند شما فقط به او خنديديد.

من كه نبايد به بازيكن توضيح بدهم و با او حرف بزنم به همين دليل هم هيچ حرفي با بازيكن پرسپوليس نزدم.
- اما قضاوت‌تان در فينال جام حذفي و ديدار با ملوان، ذهنيت بدي براي كادرفني پرسپوليس و بازيكنانش از شما بر جاي گذاشته، نگران نيستيد؟
من تصميم ندارم صحبت كنم چون با صحبت كردن من، حرف تو حرف مي‌آيد. همه چيز را به خدا مي‌سپارم براي من بازي ملوان و پرسپوليس تمام شد و از حالا به فكر قضاوتم در بازي بعدي هستم!!

- اما بازيكنان پرسپوليس شما را مقصر اصلي 2 امتياز از دست داده‌شان مي‌دانند و مي‌گويند شما را به دليل پنالتي گرفته شده نمي‌بخشند؟

من نمي‌خواهم حرف بزنم! گفتني‌ها را در برنامه 90 گفتم اما فقط جمله پاياني را مي‌گويم اگر بازيكنان پرسپوليس قهرمان نشدند مرا دار بزنند

البته اگر پرسپولیس با 2 امتیازی که از دست داد قهرمان نشه قهرمانی رو خیلی کارها میشه کرد ...............

راستی تو برنامه این یارو چی گفته ؟؟

بالا