• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب طرفداران پرسپولیس

F A R A M A R Z

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,642
نمی دونم چرا اینها " همش جریانات " قبل رو پیش می کشدن..مگه به شما گفته...

نه خوب مگه الان قلعه نویی به تیم پیروزی توهین کرده
ایشون فقط گفته ما بهتر بازی کردیم و پیروزی موقعیت نداشت همینطور بقیه بازیکن ها حالا این توهین هست که میاید اینجا به ایشون توهین می کنید
هر کس برداشت خودش رو داره حالا یا درست هست یا نه اگه درست هست یا درست نیست دلیل این نیست که بگیم یارو خانواده نداره یا استقلالی ها زر مفت می زنند (من درست صحبت های که زده شد را آوردم )

موفق باشید

xpin

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
33
سلام

دوست عزیز .. صحبت از ناشایست بودن توهینه .. حالا به هرکی میخواد باشه باشه .. هرچند که گزارش خیابانی واقعا جای هر بد و بیراهی رو باز میذاره .. بماند

این رو تو تاپیک استقلال هم عرض کردم ، تو هین از جانب هرکی باشه شایسته نیست

ولی متاسفانه " خبرنگار با غرض " تو فوتبال ما خیلی زیاد شده و اغلبشون به نوعی در انتشار اهداف و تفکرات خاص فعالیت میکنن .. افشین قطبی نمودار " مربی اخلاق گرا " هست دیگه درسته ؟؟ ببین چه به سرش میارن که اون هم به توهین ( هرچند نکوهیده ) رو میاره :eek:

یه بازی بود خوب یا بد تموم شد و رفت .. چرا ما با " توهین " اعصاب هم رو خورد کنیم .... بحث فنی باشه .. عالیه با " توهین و تحقیر " نباید دل خودمون رو خالی کنیم :)

ضمن تایید حرفای فرزاد خان
بیخیال توهین ها و حواشی بشید در مورد اتفاق های داخل زمین و دفاع 11 نفره استقلال بحث کنید :lol:

Hamid2day

مدیر ارشد بازنشسته
لایک‌ها
20,178
حمید حان بچه های ما تو تاپیک اس اس مثلا به آقای قطبی توهین کنن شما ناراحت نمیشی چون به شما نبودن ؟!؟؟؟؟
خودمونیم حرفی زدی که مرغ پخته خندش میگره..

هفته تو هفته چیه...این..هست اون نیست.....چیه...ای بابا

اگه قبل محسوب میشه این بازی هم تموم شده و الان قبل محسوب میشه

یادت آخرش بنویسی دلت بسوزه..........

Hamid2day

مدیر ارشد بازنشسته
لایک‌ها
20,178
حمید حان بچه های ما تو تاپیک اس اس مثلا به آقای قطبی توهین کنن شما ناراحت نمیشی چون به شما نبودن ؟!؟؟؟؟
پست ادیت نکنید.................................

Last edited by f@rzad; Today at 10:13 PM.

f@rzad

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
18,797
آیا این جریان که شما می گید قطبی گفته به استقلال گفته...آیا به بازیکنان استقلال گفته....آیا منظورش بازی استقلال - پرسپولیس بوده.....

دقت کن...دقت...

عرض اول من همین بود برادر ... که صحبت توهین آمیز از هرکی باشه نکوهیده س ... چه از قلعه نوعی باشه چه هرکس دیگه

مقصود من از گفتن اون مثال همونطور که عرض کردم این بود که یه خبر نگاری سوالی رو با منظور خاص عنوان میکنه مربی هم استرس بازی رو پشت سر گذاشته و اعصابش متشنج هست .. بعد یهو به حد انفجار میرسه و اون چیزی که نباید بگه رو میگه
این جریان واسه افشین قطبی که نماد منطق و اخلاق هم هست بوجود میاد چه برسه به امیر قلعه نوعی که ذاتا هم عصبی یه

بازم میگم تایید نمیشه .. توهین توهینه ..

iced earth

کاربر فعال سینما
کاربر فعال
لایک‌ها
180
عرض اول من همین بود برادر ... که صحبت توهین آمیز از هرکی باشه نکوهیده س ... چه از قلعه نوعی باشه چه هرکس دیگه

مقصود من از گفتن اون مثال همونطور که عرض کردم این بود که یه خبر نگاری سوالی رو با منظور خاص عنوان میکنه مربی هم استرس بازی رو پشت سر گذاشته و اعصابش متشنج هست .. بعد یهو به حد انفجار میرسه و اون چیزی که نباید بگه رو میگه
این جریان واسه افشین قطبی که نماد منطق و اخلاق هم هست بوجود میاد چه برسه به امیر قلعه نوعی که ذاتا هم عصبی یه

تائید میشه برادر.

ولی خدایی علی کریمی نشون داد همچنان یک سر و گردن از بقیه فوتبالیست های ایرانی بالا تره.کلی ذوق کردیم امروز جدای از گل هم خیلی خوب بازی کرد.
فقط این دی کارمو یک ذره ناامید کننده بازی کرد البته هنوز زوده واسه قضاوت ولی با اون همه تعریف و تمجید قطبی انتظار بیشتری ازش میرفت.

Last edited:

Mehrdad-58

Registered User
لایک‌ها
263
در مورد این گزارشگر هم باید بگم که همون دقیقه که استقلال گل رو زد برگشت گفت قلعه نویی این دربی رو هم با پیروزی پشت سر گذاشت :blink: دیگه آدم بی مخ تر و رنگی تر از این توی گزارشگرها نیست

این همونی بود که میخواستن به علی آبادی نمیدونم چی چی بگه هی میگفت پدر ورزش ایران .. یا همچین زری .
من اگه اینو تو خیابون ببینم سرتا پاشو رنگ قهوه ای میزنم . مرتیکه گامبو .

ببین دوستان ادبیات یکی از ارکانش صداقت گفتار هست . وقتی آقای نوعی میگن پرسپولیس موقعیت نداشت
.....
2 تا به تیر + یه تک به تک با دروازبان + موقعیت کریمی که به کل موقعیت های استقلال میارزید (وقتی بازیکنهای استقلال عیت برگ میریختن زمین ) + ضربه پتروویچ + گلی که زدن + 45 دقیقه دریبل تو گل
اینها رو من نمیدونم اسمش چیه ولی این بابا حذف شده بود تو مسابقات ملتهای آسیا میگفت ما نباختیم و حذف شدیم ... یکی این رو برای من معنی کنه مگه میشه نباخت و حذف شد .. اونم تو مرحله حذفی
چرا همه چی رو باید گفت . وقتی مراسم تقدیر از مربیان و ..... فصل قبل بوده و آقای قلعه نوعی تک و تنها یه گوشه سالن نشسته بوده .. این قطبی هست که میفرسته دنبالش و این بابا رو میران سر میز خودشون تا تنها نباشه ..
مجتبی محرمی تمام فوتبال خودش رو دور ریخت ولی با سر زد تو صورت بچه محل و همبازی و رفیق شیش ، استقلالی خودش .. یعنی همین آقای قلعه نوعی ... خیلی ها هم میگن محرمی رو محکوم کردند .. اما دوستان این دو نفر حقیقت رو میدونن .
این نمونه بارز یه ادبیات نوین : منتظري: پرسپوليس موقعيت صد در صد نداشت
واقعا فقط باید خندید و هیچ نگفت .
...
یه پا دو پای کریمی رو بچسب :D

Hamid2day

مدیر ارشد بازنشسته
لایک‌ها
20,178

خسته نباشی...
خدا قوت به شما می گن...
و در آخر انتقادی که نه...فقط وقت برنامه رو زیاد کنید.. بهتره...
=======================
عزیز دل برادر شما هی گذشته رو پیش می کشید...دقت کن..من قسمتی از خبر رو درج کردم و شما سعی داشتی اون رو به چیز دیگه ای ربط بدی....

----------
اما در آخر اعصاب خورد کنیش برای من وتو می مونه...(جدی میگم)

08610023

Registered User
لایک‌ها
9
آخه پرسپولیس طرفو به طرز فجیعی به ف....ک داده بود فقط تنها کاری که نکرد این بود که نبرد...ولی تو بقیه آمار سر بود غیر از خطاها که همتون میدونید استقلال تو 6 دوره لییگ برتر به عنوان خشن ترین تیم معرفی شده....از این وح....یا بیشتر از اینم انتظار نمیره...

f@rzad

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
18,797
خودمونیم حرفی زدی که مرغ پخته خندش میگره..

هفته تو هفته چیه...این..هست اون نیست.....چیه...ای بابا

یادت آخرش بنویسی دلت بسوزه..........

دوست عزیز من راجع پرورش و اخلاقیات مرغهای پخته اطلاع خاصی ندارم تا بدونم از چی خنده شون میگیره ! :)

متنم هم صحیحه ... هیچ جا هفته به هفته و جمعه به جعه !! هم ننوشتم ، شاید یه بار دیگه بخونی مشکل حل شه

در ضمن شرمنده این یادت آخرش بنویسی دلت بسوزه چیه جریانش ؟؟ :blink:

بازم در ضمن ادیت رو واسه ادیت کردن گذاشتن .. ! ادیت کردم چون فکر کردم شاید مقصودت رو درست نگرفته باشم :)

08610023

Registered User
لایک‌ها
9
فک کنید بعد اون دو تا دیریبل علی کریمی توپ میرفت تو گل..ورزشگا منفجر میشد.

sJaguar

کاربر فعال موبایل و فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,591
خوب اوونم درسته ولی وقتی قطبی اومدن گفتن که حیوون و ... ما اومدیم بگیم که قطبی ... هست خوب گفته و شایدم دلیل داشته که گفته
اتفاقا ایشون با قلعه نویی بودن که گفتن خانواده ندارد حالا من به خاطر اینکه اینجا تاپیک پرسپولیس هست و به احترام بقیه دوستان چیزی نمی گم ولی این دلیل نیست که چیزی نمیشه گفت

موفق باشید

ببین رفیق برو تو تاپیک خودت هر چی میخای دری وری بگو!
به چی میخای دری وری بگی؟
وقتی این قلعه نوعی که از امیلش معلومه که الحق یه سوپر دهاتیه به تمام معناست و این حرفارو میزنه معلوم آدمو از کوره در میکنه!
شما هم برو اونجا بگو قطبی گفت حیوون! حالا هر کی ندونه که ما میدونیم جریان این حیوون از چه قراره!
شما حرفی ندارید الکی دارید بحث رو عوض می کنید!

اصلا گفتن کلوب هوادارن یعنی چی؟
یعنی فنس یه تیم میان اونجا نه هوادارای تیم رقیب بیان درس ادب بدن و بگن چی بگید چی نگید!

gheymeh

Registered User
لایک‌ها
70
[IMG]http://khatati.com/draw.aspx?st=54221[/IMG]
فک کنید بعد اون دو تا دیریبل علی کریمی توپ میرفت تو گل..ورزشگا منفجر میشد.
فکر کن مربی استقلال برگرده بگه که قطبی در اون حدی نیست که درباره من حرف بزنه!!!!
فکر کن مربی استقلال برگرده بگه پرسپولیس فقط یه حمله داشت !!!
فکر کن مربی استقلال برگرده به گزارشگر و خبرنگارا بگه یا سوالتو بپرس یا ساکت شو!!!
فکر کن مربی استقلال برگرده بگه تیم ما نشون داد که یه سر و گردن بالاتره !!!
فکر کن مربی استقلال برگرده بگه الان خواب بودم ندیدم تیر دروازه تیمم ترکید . نیمه دوم چپیده بودیم تو دفاع . نیمه دوم 10 تا پرسپولیس موقعیت گل داشت و ....

Hamid2day

مدیر ارشد بازنشسته
لایک‌ها
20,178
دوست عزیز من راجع پرورش و اخلاقیات مرغهای پخته اطلاع خاصی ندارم تا بدونم از چی خنده شون میگیره ! :)

متنم هم صحیحه ... هیچ جا هفته به هفته و جمعه به جعه !! هم ننوشتم ، شاید یه بار دیگه بخونی مشکل حل شه

در ضمن شرمنده این یادت آخرش بنویسی دلت بسوزه چیه جریانش ؟؟ :blink:

بازم در ضمن ادیت رو واسه ادیت کردن گذاشتن .. ! ادیت کردم چون فکر کردم شاید مقصودت رو درست نگرفته باشم :)
چرا جوش میاری...تو هم شدی قلعه (درژ) نوعی...آب یخ بیارم...

من فقط برای شما دعا می کنم...

Mehrdad-58

Registered User
لایک‌ها
263
بابا صلوات بفرستین ..
بیخیال ... از هر کسی باید به اندازه خودش توقع داشته باشی ..
همه اونها الان دارن میگن میخندن شما دارید اینبجا با هم بحث بی مورد میکنید ..
این بازی باید مساوی بشه ... تموم

هستی

همکاربازنشسته
لایک‌ها
709
جان ؟؟؟؟ :hmm:

ببخشید هستی خانوم چی گفتید ؟؟؟؟ میشه جمله تون رو دوباره تکرار کنید !!!!

مگه چي گفتم؟:rolleyes: خب اگه همت نكنن و بازيشون بد باشه قهرمان نمي شن ديگه
مثل امروز كه دفاعشون ضعيف بود:( حرف بدي زدم؟

F A R A M A R Z

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,642
ببین رفیق برو تو تاپیک خودت هر چی میخای دری وری بگو!
به چی میخای دری وری بگی؟
وقتی این قلعه نوعی که از امیلش معلومه که الحق یه سوپر دهاتیه به تمام معناست و این حرفارو میزنه معلوم آدمو از کوره در میکنه!
شما هم برو اونجا بگو قطبی گفت حیوون! حالا هر کی ندونه که ما میدونیم جریان این حیوون از چه قراره!
شما حرفی ندارید الکی دارید بحث رو عوض می کنید!

یعنی فنس یه تیم میان اونجا نه هوادارای تیم رقیب بیان درس ادب بدن و بگن چی بگید چی نگید!

خیلی ممنون
البته من نخواستم به کسی چیزی بگم ولی مثل اینکه شما خیلی علاقه دارید بگید خوب بگید :D کی بخیله
البته انتظار نداشته باشید که بقیه چیزی نگند
عزیز تا وقتی توهین به بازیکن ها و مربی ما نکنید ما چاکر شما هم هستیم ولی وقتی توهین می کنید دیگه نمی شینیم که شما هر چی دلت می خواد بگی

عزیز من گفتم که وقتی قطبی گفت حیوون درسته به ما نگفته ولی این طور حرف زدن برای قطبی که مربی با اخلاقی هم هست درست نیست بعدم مگه قلعه نویی به کسی فحش داد ایشون گفتن که ما بهتر بازی کردیم حالا شما میگید نکردند خوب دلیل توهین کردن هم ندارید

بازم ممنون که توهین کردید

f@rzad

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
18,797
بیخیال توهین ها و حواشی بشید در مورد اتفاق های داخل زمین و دفاع 11 نفره استقلال بحث کنید :lol:

:D

درسته ، اس اس بعد از گل خیلی زود کشید تو دفاع .. اگه با اون شیوه همون 1- 0 رو حفظ میکرد هم دلچسب نبود

ولی موقعیت های خطرناک 7 به 6 بود ، قلعه نوعی ه همینو میگفت که پرسپولیس تو موقعیت 100 % گل زیاد از اس اس جلو نبود :)

ولی خدایی علی کریمی نشون داد همچنان یک سر و گردن از بقیه فوتبالیست های ایرانی بالا تره.کلی ذوق کردیم امروز جدای از گل هم خیلی خوب بازی کرد.
فقط این دی کارمو یک ذره ناامید کننده بازی کرد البته هنوز زوده واسه قضاوت ولی با اون همه تعریف و تمجید قطبی انتظار بیشتری ازش میرفت.

مخلصم ..:)
آقا مشتاق دیدار ...

واقعا سوپر استار امروز " علی کریمی " بود .. :blink: برای بار دوم گل تساوی رو به اس اس زد . یه با تو اون بازی جالب که 2-2 شد یکبار هم امروز

دی کارمو هم بازی اولش بود .. تو این جو سخته بازی :)

sJaguar

کاربر فعال موبایل و فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,591
خیلی ممنون
البته من نخواستم به کسی چیزی بگم ولی مثل اینکه شما خیلی علاقه دارید بگید خوب بگید :D کی بخیله
البته انتظار نداشته باشید که بقیه چیزی نگند
عزیز تا وقتی توهین به بازیکن ها و مربی ما نکنید ما چاکر شما هم هستیم ولی وقتی توهین می کنید دیگه نمی شینیم که شما هر چی دلت می خواد بگی

عزیز من گفتم که وقتی قطبی گفت حیوون درسته به ما نگفته ولی این طور حرف زدن برای قطبی که مربی با اخلاقی هم هست درست نیست بعدم مگه قلعه نویی به کسی فحش داد ایشون گفتن که ما بهتر بازی کردیم حالا شما میگید نکردند خوب دلیل توهین کردن هم ندارید

بازم ممنون که توهین کردید

خواهش میکنم!
شما هم هر چی دلتون خواست بگید! اما یه وقت هست حرف الکیه یوقت هست دلیل داره!
یادته همین اسطوره شما آقای ژنرال ! وقتی علیزاده پرسپولیس بود یه پرتاب میکرد گل میشد قلعه نوعی میگفت آی این تاکتیک نیست این فوتبال ابگوشتیه هزار تا حرف! اما همین که رفت تیم خودش پرتاب! تاکتیک بین الملی شد!

بیخیال....

f@rzad

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
18,797
....

:)

بدون شرح !!

چرا جوش میاری...تو هم شدی قلعه (درژ) نوعی...آب یخ بیارم...
من فقط برای شما دعا می کنم...

:)

اولا " تو " نه " شما "

دوما از طرز نگارش شما معلومه کی جوش آورده !!

از دعاتون ممنونم .. چون همه محتاجیم به دعا ..:) و تو تاپیک ورزشی هم محتاجیم به بحث ورزشی نه اصرار به هتاکی حالا از طرف هر کی ...:)

بالا