• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب طرفداران پرسپولیس

iced earth

کاربر فعال سینما
کاربر فعال
لایک‌ها
180
قلعه‌نويي ادامه داد: پرسپوليس در نيمه‌ي دوم به غير از يك تك به تك توره و يكي، دو شوت از راه دور فرصت ديگري نداشت و همان طور كه گفتم فرصت‌هاي اين تيم بيشتر به دليل خلاقيت‌هاي فردي بود تا كارهاي تاكتيك

وي افزود: زماني كه تيم ما بازي را با تساوي به پايان مي‌رساند و كادر فني و هواداران استقلال از اين نتيجه ناراحت هستند، يعني آ‌نكه تيم ما يك سروگردن از پرسپوليس بالاتر بوده است!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ایول چه دلیل قانع کننده ای!

قلعه‌نويي درباره‌ي تعويض‌هايش نيز گفت: پس از تعويض‌هاي ما چندين موقعيت گل داشتيم اما، پرسپوليس موقعيت گل چنداني نداشت!( دروغ تو روز روشن:blink:)

قلعه‌نويي درباره‌ي وقت كشي بازيكنان استقلال گفت: من نمي‌دانم بازي 15 دقيقه وقت اضافي داشت يا چهار دقيقه. تصور مي‌كنم اين سوالات مغرضانه است. از اين چهار دقيقه، دو دقيقه‌ي آن هم براي مصدوميت واعظي دروازه‌بان پرسپوليس گذشت!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

قلعه‌نويي ادامه داد: گلي كه تيم پرسپوليس به ثمر رساندن بر روي يك پاس 70 متري و در واقع يك توپ "بكش زيرش" بود كه بيژن كوشكي يار مستقيم خود را نگرفت اما،‌ در مقابل ما چهار بار در عمق دفاع پرسپوليس تك به تك شديم.(اینو نگی چی بگی؟)

قلعه‌نويي درباره‌ي تعداد موقعيت‌هاي دو تيم نيز گفت: من كامپيوتر در ذهنم ندارم كه بخواهم اين سوال را جواب دهم اما، آنها يك موقعيت بيشتر نداشتند در حالي كه استقلال دو موقعيت گل صد درصد داشت.( استاد قلعه نوعی یا روشندل هستند یا پررو!)

خبرنگاري با انتقاد از ادبيات امير قلعه‌نويي نسبت به تيم حريف گفت، قطبي بازي تيم شما را تحسين كرد كه قلعه‌نويي پاسخ داد: افشين قطبي كسي نيست كه بتواند درباره‌ي من صحبت كند.
بابا دون فابیو بابا سر الکس کوتاه بیا!
او سپس به يكي از خبرنگاران كه سوالاتي را مطرح مي‌كرد، گفت: يا يك سوال بپرس و يا ساكت باش

اینم از ادبیات اصل چاله میدونی!!!!! آدم خندش می گیره این مردیکه بی شخصیت یه زمانی مربی تیم ملی بود!

Last edited:

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
اقا بی خیال شید. لطفا توهین به همدیگه نکنید. بازی تموم شد رفت. به فکر بازیهای بعدی باید باشیم.

شما بیفتید به جون هم که نتیجه عوض نمیشه!!!!

sJaguar

کاربر فعال موبایل و فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,591
قلعه‌نويي ادامه داد: پرسپوليس در نيمه‌ي دوم به غير از يك تك به تك توره و يكي، دو شوت از راه دور فرصت ديگري نداشت و همان طور كه گفتم فرصت‌هاي اين تيم بيشتر به دليل خلاقيت‌هاي فردي بود تا كارهاي تاكتيك

وي افزود: زماني كه تيم ما بازي را با تساوي به پايان مي‌رساند و كادر فني و هواداران استقلال از اين نتيجه ناراحت هستند، يعني آ‌نكه تيم ما يك سروگردن از پرسپوليس بالاتر بوده است!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ایول چه دلیل قانع کننده ای!

قلعه‌نويي درباره‌ي تعويض‌هايش نيز گفت: پس از تعويض‌هاي ما چندين موقعيت گل داشتيم اما، پرسپوليس موقعيت گل چنداني نداشت!( دروغ تو روز روشن:blink:)

قلعه‌نويي درباره‌ي وقت كشي بازيكنان استقلال گفت: من نمي‌دانم بازي 15 دقيقه وقت اضافي داشت يا چهار دقيقه. تصور مي‌كنم اين سوالات مغرضانه است. از اين چهار دقيقه، دو دقيقه‌ي آن هم براي مصدوميت واعظي دروازه‌بان پرسپوليس گذشت!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

قلعه‌نويي ادامه داد: گلي كه تيم پرسپوليس به ثمر رساندن بر روي يك پاس 70 متري و در واقع يك توپ "بكش زيرش" بود كه بيژن كوشكي يار مستقيم خود را نگرفت اما،‌ در مقابل ما چهار بار در عمق دفاع پرسپوليس تك به تك شديم.(اینو نگی چی بگی؟)

قلعه‌نويي درباره‌ي تعداد موقعيت‌هاي دو تيم نيز گفت: من كامپيوتر در ذهنم ندارم كه بخواهم اين سوال را جواب دهم اما، آنها يك موقعيت بيشتر نداشتند در حالي كه استقلال دو موقعيت گل صد درصد داشت.( استاد قلعه نوعی یا روشندل هستند یا پررو!)

خبرنگاري با انتقاد از ادبيات امير قلعه‌نويي نسبت به تيم حريف گفت، قطبي بازي تيم شما را تحسين كرد كه قلعه‌نويي پاسخ داد: افشين قطبي كسي نيست كه بتواند درباره‌ي من صحبت كند.
بابا دون فابیو بابا سر الکس کوتاه بیا!
او سپس به يكي از خبرنگاران كه سوالاتي را مطرح مي‌كرد، گفت: يا يك سوال بپرس و يا ساكت باش

اینم از ادبیات اصل چاله میدونی!!!!! آدم خندش می گیره این مردیکه بی شخصیت یه زمانی مربی تیم ملی بود!

دن فابیو و سر الکس رو خوب اومدی!

ولی خداییش اونا واسه مربی یه تیم دسته دومی هم که هیچ نام نشانی نداره اینطوری حرف نمیزنن که بگن کسی هست و نیست!

امان از فقر فرهنگی !

ManUtd1998

کاربر فعال موبایل
کاربر فعال
لایک‌ها
20
ولی خدایی علی کریمی نشون داد همچنان یک سر و گردن از بقیه فوتبالیست های ایرانی بالا تره.کلی ذوق کردیم امروز جدای از گل هم خیلی خوب بازی کرد.

بشدت تایید میشه:blush:

خیلی حال کردم باهاش...بقول خودتون یه سروگردن از بقیه بالاتر بود.:)

reza_badkonaki

کاربر فعال سریال های تلویزیونی
کاربر فعال
لایک‌ها
325
بازی خوبی نبود .......البته بهتر از دربی قبلی بود
دم علی کریمی هم گرم .......... خیلی حال کردم باهاش

پ.ن : این بازی هم تموم شد رفت بیخود بحث و جدل نکنید ........ جز کثیف شدن خون چیز دیگه ای تهش نیست

SonadoR

Registered User
لایک‌ها
0
من بعد بازی اینجا نیومدم چون واقعا عصبانی بودم ترسیدم چیز نا مربوطی در مورد گزارشگر بازی بگم.
دوستان لطف کنن این بحث جدالو تموم کنن.همه دیدن که جریان بازی چجوری بود چه تیمی بهتر بازی کرد و موقعیت های بیشتری داشت.بذارین دل قلعه نویی به حرفای صد من یه غازش خوش باشه. خود ه دوستان استقلالی هم به خوبی به این واقف هستند.پس بحث کردن نداره و محیط مقدس تاپیک پرسپولیس بهتره با این حرفا و اسامی آلوده نشه.در مورد صحبت قطبی که می گن توهین کرده قبلا بارها گفته شده که چیزی جز حقیقت نبوده.تا وقتی هم که حقیقت گفته بشه هیچ مشکلی نیست.
در مورد هستی خانم هم انگار علاوه بر گزارشگرای .... صدا و سیما بخشنامه تربیت بدنی رو ایشون هم اثر کرده

08610023

Registered User
لایک‌ها
9
لطفا آدمای قله نویی نیان صفحات پرسپولیس.
قله نوعی با حرفایی که زد نشون داد خوب بلده دروغ بگه...این آدم با اون تیکه هایی که به خبرنگارا انداخت از حالا به بعد باید غیر از بقیه اونا رو هم تحمل کنه....
ولی شخصیت قطبی نشون داد که فرق یه آدم تحصیل کرده و علمی با یه آدم لم پن چیه...

Last edited:

f@rzad

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
18,797
با تشکر ادیت شد..

Last edited:

NA$RIN

Registered User
لایک‌ها
2
لطفا آدمای قله نویی (آره همینجوری نوشتنشم چندش آوره) نیان صفحات پرسپولیسو ... کنن...
دوست عزیز خواهشمندم نوع صحبتتون رو تغییر بدید . استقلالی ها ایرانی هستن و مسلمان و هموطن و از همه مهم تر دوستان عزیز ما . بنابراین استفاده از این واژه زشت اصلا صحیح نیست . من شدیدا گفتار شما رو محکوم می کنم .
:)
اصلا مهم نیست !! من به شخصه دیگه پا تو این تاپیک نمیذارم

آقا فرزاد اینجا خونه خودتون هست . شما به دل نگیرید دوست عزیز :)

Last edited:

HAMED_PT

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
64
دوستان لطفا توهین نکنید صحبت های هر کس نشانه شخصیت اون هست
دلیل نمی شه که حالا یه کسی اومده در مورد تیم ما حرف نامربوطی زده حالا ما بیاییم به اون توهین کنیم اینجوری شخصیت خودمو ن رو زیر سوال می بریم هر چی باشه قلعه نوعی سرمربی استقلال هست خوب قبول کنید که استقلالی ها ناراحت می شن
اینجا کلوپ پرسپولیس هست و ما فقط در مورد تیم خودمون صحبت می کنیم چیکار به تیم حریف داریم ؟؟!!! فوقش می یاییم نظرمون رو در مورد اون تیم هم می گیم ولی توهین کردن به تیم حریف به هیچ وجه کار درستی نیست
از دوست خوبمون هم خواهش می کنم که پست خودشون رو ادیت کنن

فرزاد خان شما هم ناراحت نشید امیدوارم بازم شما رو اینجا ببینم

SonadoR

Registered User
لایک‌ها
0
دوست عزیز 0861 لطفا پست تون رو ادیت کنید.
فرزاد جان قدم شما همیشه اینجا رو تخم چشم منو دوستان پرسپولیسی هست.پس لطف کنین به دل نگیرید.
در مورد قداست هم چه پرسپولیس چه استقلال چون هواداران میلیونی دارند و تو این وضع جامعه ما با این همه مشکلاتی که مردم دارن این دوتا تیم هستن که خیلی اوقات با اوردن خنده و شادی به روی لب های مردم با همه مشکلاتی که دارن کاره بزرگی رو انجام دادن.این از نظر من یعنی قداست.
حالا بگذریم از این که بعضی ها دنباله این هستن که در کنار این 2تیم با حرفایی که می زنن و کارهایی که انجام میدن خود شیرینی کنن.
فکر کنم این بار حرفمو بهتر رسوندم . دوستان لطف کنن و به کسی توهین نکنن.

Mehrdad-58

Registered User
لایک‌ها
263
بابا ما داشتیم بازی رو با 5-6 تا استقلالی پرسپولیسی میدیدیم انقدر جو ندادیم .
همه هم کله خراب و دو آتیشه . وسط همون بازی در اوج عصبانیت و استرس میخندیدیم .
آخرش هم رفتیم بیرون غذا خوردیم و روبوسی و خداحافظ تا بازی بعدی استقلال یا پرسپولیس که دور هم جمع بشیم .
من نظر خودم رو میگم : از قلعه نوعی خوشم نمیاد یعنی بدم میاد (به هزار تا دلیل) .. اما همه که مثل هم نیستن . اینجا هم قلعه نوعی سر نمیزنه مطمئن باشید :D
حالا چه ربطی به دوستانم میتونه داشته باشه . مثلا چون از قلعه نوعی خوشم نمیاد باید به رفیقم بگم پاشو برو خونتون دیگه هم اینطرفها پیدات نشه .. مرتیکه فلان فلان و ... خب 4 تا هم اون میگه و ........ آخرش که چی .

Last edited:

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
اقایون به هم توهین نکنید. دوست عزیزی که تازه وارد هستی لطفا پستت رو ادیت کن در غیر اینصورت چاره ای نمیمونه جز تصمیم مدیر.

اینجا همه بر و بچز پرسپولیسی و اس اسی با هم رفیقن. تاپیک هم ارث پدری ماها نیست. همه حق دارن توش نظر بدن البته با رعایت احترم و قوانین.

gheymeh

Registered User
لایک‌ها
70
[IMG]http://khatati.com/draw.aspx?st=54221[/IMG]
1223051730.jpg

alireza_edison

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,136
لطفا آدمای قله نویی (آره همینجوری نوشتنشم چندش آوره) نیان صفحات پرسپولیسو نجس کنن...
قله نوعی با حرفایی که زد نشون داد خوب بلده دروغ بگه...این آدم بی اخلاق با اون تیکه هایی که به خبرنگارا انداخت از حالا به بعد باید غیر از بقیه اونا رو هم تحمل کنه....
ولی شخصیت قطبی نشون داد که فرق یه آدم تحصیل کرده و علمی با یه آدم لم پن چیه...

اقای ناظر بیا نگاه کن ! فکر کنم دفعه ی بعد فوش .... میدن !
واقعا واسه شما متاسفام ! به من گفتی پستت رو ادیت کن حالا اینجا دارین چه می کنین !! :eek::eek::eek:
لطفا پیگیری کن !

alireza_edison

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,136

Mehrdad-58

Registered User
لایک‌ها
263
استقلال 40 دقیقه از یک گلی که زد داشت دفاع می کرد جالب اینه که فقط پیروزی یک موقیت خطرناک بیشتر داشت !!
عجب عکسی دمت گرم !!!! :lol::lol::lol::lol::lol:

عجب جمله ای ... :lol: :lol: خیلی باحال بود .. ممنون اول صبح شنبه ای کلی خندیدم :D
خدا عمرت بده

sasan s

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,123
با سلام خدمت دوستان عزيز
من بعد از بازي اولين باره كه به پي تي ميام و واقعا ناراحتم بعضي دوستان چه استقلالي چه پرسپوليسي رعايت حرمت تاپيكهاي استقلال و پرسپوليس و همينطور دوستان باسابقه تالار ورزش رو نمي كنند .
من يكبار هم در تاپيك اس اس به يكي از دوستان كه علاقه زيادي دارند با اشاره به اشتباه بعضي دوستان پرسپوليسي اشتباه خود را سرپوش بگذارند هم گفتم دليلي ندارد به تيمهاي مورد علاقه همديگر بي احترامي كنيم ولي .....
بار ديگه از تمام دوستان پرسپوليسي كه محبت كردند و جديدا پا به اين تاپيك گذاشتند خواهش مي كنم رعايت حرمت دوستان استقلالي رو بكنند و از توهين و بي احترامي جدا خودداري كنند . ضمن اينكه حتما همه قبول داريد كه اين بازي تموم شد و امتيازاتش هم به هر صورتي تقسيم شد.
مربيان دو تيم هم نظراتشون رو دادند و قضاوت درباره الفاظ طرفين خيلي روشنه و دليلي نداره ما دوستي هامون رو به خطر بندازيم.
در نهايت فرزادجان خواهشا به دل نگيريد و توجه داشته باشيد بي محبتي از سوي بچه هاي هميشه حاضر اين تاپيك به شما يا ساير دوستان استقلالي مثل سراب عزيز نشده است . اميدوارم از اين به بعد همه دوستان چه استقلالي و چه پرسپوليسي بيشتر رعايت كنند.

Last edited:

sasan s

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,123
خب دوستان ، اكثر بچه ها راجع به بازي صحبت كردند و من هم با اجازتون هر چند دير هم شده باشه نظر خودم رو درباره بازي ميگم:
به نظر من بازي نسبت به چند دربي گذشته از لحاظ كيفي بسيار بهتر بود . استقلال با توجه به سرعتي بودن برهاني روي اين مساله سرمايه گذاري كرد و نتيجه اين نگرش را هم گرفت . اينجا مساله اي كه حائز اهميته اينه كه چرا پرسپوليس به غير از آفسايد گيري ( كه هميشه خطرناكه) به فكر گزينه ديگه اي براي پوشش برهاني نبود؟ من فكر مي كنم يكي از دلايل نداشتن دفاع سرعتي در قلب دفاع بود . متاسفانه اكثر مدافعين پرسپوليس كند بودند و نمي تونستن حريف سرعت آرش بشن . ضمن اينكه به نظر من قطبي بايد هر چه سريعتر يك تستي از شيري در قلب دفاع داشته باشه . به نظر من شيري ميتونه گمشده پرسپوليس در قلب دفاع باشه . ضمن اينكه محمد ديروز يكي از اركان تزلزل پرسپوليس در دفاع بود و جالب اينكه تا آخر هم در بازي باقي موند.
چيزي كه من ديروز از قطبي ديدم ريسك بالاي اون بعد از خوردن گل از استقلال بود . شخصا فكر مي كنم قطبي خوب بازيو براي پرسپوليس در نياورد و تنها با يك فاكتور ريسك كه مي تونست براي پرسپوليس كشنده باشه به فكر به دست آوردن پيروزي بود. به نظر من اون تعويضهاي بدي داشت و تركيب خوبي رو هم در بازي نچيده بود .
درباره استقلال هم بايد بگم استقلال از اول براي خودش اينو ترسيم كرده بود كه اول گل نخوره و اگر شد گل هم بزنه و نهايتا بره توي دفاع. در بازي ديروز صحنه هاي زيادي داشتيم كه علاوه بر طالبلو سه آبي پوش درون دروازه حضور داشتند كه به نظر من اين خيلي دور از انتظار بود.
متاسفانه مربيان وطني نشون ميدهند با بالا رفتن سن خود بخود محتاط تر ميشن و بازي رو فداي نتيجه مي كنن. شايد هم قلعه نويي با توجه به نفراتي كه در اختيار داشت چاره اي به غير از دفاع نداشت . از دقيقا 50 تا 94 و در عرض 44 دقيقه بازيكنان استقلال نزديك به 40 دقيقه در 18 قدم خودشون حبس شده بودند كه واقعا اين جاي سوال داره براي امير قلعه نويي.
به هر حال اين دربي هم گذشت ، نهايتا پرسپوليس وقطبي بايد بيشتر از اين بتونن از پتانسيل تيمي خود استفاده كند تا بار ديگر قهرمان ليگ بشوند ، ضمن اينكه تركيبهاي جديد دفاعي رو هم بايد در تيم امتحان كنند.
شاد و پيروز باشيد

F A R A M A R Z

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,642
در گفت و گو با فارس:

نصير زاده: يك پنالتي و يك اخراجي استقلال ديده نشد

خبرگزاري فارس: كارشناس داوري گفت: يك بازيكن استقلال بايد خارج مي‌شد و يك پنالتي نيز براي اين تيم گرفته مي شد

هوشنگ نصيرزاده در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاري فارس اظهار داشت: سعد كميل مانع الفضلي كه دو ماه ديگر از فهرست داوران بين الملل كنار مي‌رود گاهي بدون توجه به اينكه مسابقه اهميت زيادي دارد از آونتاژ استفاده مي‌كرد كه بازي را به طرف ناهنجاري مي‌‌برد.
وي افزود: بررسي بازي نشان مي‌دهد در دقيقه 11 اسماعيل سفيري كه تمام تصميماتش درست بود آفسايد عجولانه آرش برهاني را اعلام كرد كه مي‌توانست يك موقعيت عالي براي تيم استقلال باشد.
اين كارشناس داوري ادامه داد: در دقيقه 27 در حالي كه مهدي واعظي و آرش برهاني در موقعيت تك به تك قرار داشتند ضرب مشت دروازه بان پرسپوليس بر روي ران آرش برهاني آشكارا يك ضربه پنالتي بود. داور عكس اين تصميم را اتخاذ كرد و به برهاني اخطار داد، در حالي كه فقط از زاويه اي كه كميل ايستاده بود امكان ديدن اين پنالتي فراهم بود.
نصير زاده در خصوص صحنه هاي ديگر اين مسابقه در نيمه اول گفت: در دقيقه 30 برهاني مجدداً در محوطه جريمه سرنگون شد كه داور كويتي به درستي دستور به ادامه بازي داد. در دقيقه 31 كريم باقري در محوطه جريمه استقلال سرنگون شد كه ديدن مسير توپ و تصوير آهسته اش مشخص كرد خسرو حيدري موفق شده توپ را ابتدا با نوك پاي خود بزند و سپس باعث افتادن كريم باقري شود. در تعريفي كه قانونگذار از تكل دارد مي‌تواند تصميم داور درست باشد و درگيري اين دو بازيكن كاملاً سالم به نظر مي رسيد.
وي ادامه داد: در دقيقه 46 گل تيم استقلال در موقعيت كاملاً سالم به ثمر رسيد؛ اما در دقيقه 62 پيروز قرباني كه يك اخطار داشت با شيرجه زدن مقابل پاي علي كريمي توپ را با دست دفع كرد كه داور مي‌توانست به او كارت زرد دوم را بدهد. كميل ترجيح داد كه مسابقه را به 22 نفر به پايان برساند. در دقيقه 67 سعد كميل به گونه اي بازي را رها كرد كه دو خطاي پي در پي بازيكنان عليه يكديگر مي‌توانست بازي را به جاهاي باريك بكشاند.
نصير زاده ادامه داد: در دقيقه 74 پتروويچ به صورت ناشيانه خود را در محوطه جريمه استقلال به زمين زد كه داور به درستي به او اخطار داد. در دقيقه 76 ابراهيم توره كه با وحيد طالب لو به هوا برخواسته بود مانند واليباليست‌ها توپ را به زمين اسپك زد كه حتي اعتراض طالب لو براي توجه دادن كميل به اين موضوع هم به جايي نرسيد.
اين كارشناس داوري در مجموع در مورد تيم داوري دربي 65 اظهار داشت: حسين نجاتي كمك داور اول بدون اشتباه، اسماعيل سفيري كمك داور دوم پر كار تر و با يك اشتباه و سعد كميل داور كويتي با يك اشتباه در درون 18 قدم و چند اشتباه درون زمين بازي را به پايان بردند. منصفانه اين بود كه پيروز قرباني از استقلال خارج شود و در دقيقه 27 يك پنالتي به سود استقلال گرفته شود.

منبع : http://www.farsnews.com/newstext.php?nn=8707120716

بالا