درود بر شماسلام به همه دوستان قدیمی خودم تو پی تی . اومدم فقط بگم عالی مبارک همه سرخ دلا .
به به! خوش باز آمدید!
درود بر شماسلام به همه دوستان قدیمی خودم تو پی تی . اومدم فقط بگم عالی مبارک همه سرخ دلا .
بله بله..تصویر آواتارشان هم تقریبا همیشه تصویری از علی کریمی بود...کاش دوباره سر می زدند..حدود 8 سال پیش کاربری داشتیم jerri اون موقع میگفت حامد لک رو بگیرید برای دروازه که اون موقع نشد ... ولی الان ...
درودوقتی با لات کوچه خلوت درگیری باید مماشات کنی این روش عقلیه نه ترس و بی جربزه بودن
اینجا در مورد بکار بردن رسمی کلمه کثیف از سوی رسول پناه توضیحاتی داده در منحوس بودن این **** شکی نیست ولی قدرت دستشون باشه میتونن کارها کنن![]()
جنجال فحاشی به عربستانیها
مهدی رسولپناه در گفتگو با رادیو تهران بدون لحظهای درنگ میگوید «آلکثیف» میخواهد زهرش را به پرسپولیس بریزد؛ همین جملهاش تیتر سایت و خبرگزاریها میشود و دوباره ناسزا وجههای معقولانه به خودش میگیرد!fararu.com
و اینکه باعث میشه ادبیات بقیه هم همینطوری بشه.
اونا مرام و معرفت ندارن ناحوانمردانه بازی میکنن و فوتبال رو جنگ عقیدتیش کردن. سکوت بهترین جوابه !
این نامه 12 آگوست به مسئول امور بین الملل باشگاه ارسال شده. فرصت یکماهه باشگاه از همین تاریخ 12 آگوست شروع میشه و تا 12 سپتامبر باشگاه مهلت داشته.اینجا مفصلش هست ولی چیزی که من متوجه شدم به فرض سیستم TMS قفل بشه و اینکه ثبت نشدن در سامانه دست فیفاست و یا دست فدراسیون کشورها به کنار![]()
تصویر حکم فیفا برای رد شکایت النصر (عکس)
پرسش مهم که کلید حل معمای حکم AFC درباره بازیکنان جدید پرسپولیس خواهد بود، این است که پرسپولیس در مهلت یک ماهه برای پرداخت بدهی برانکو، آیا میتوانست بازیکن جدید بخرد یا خیر؟www.varzesh3.com
زمان نامه 12 آگوست و زمان دریافت نامه چند روز بعدش
و معمولا زمان رسیدن مهم نیست زمان صدور مهمه و دو بازیکن شجاعی و رمضانی دقیقا بعد از این سی روز از صدور نامه ثبت شدند نه از زمان دریافت نامه. . .
و به نظرم خیلی خطرناکه چون طرف اینجا نمیخواد به اشتباهش اعتراف کنه و توجیه میکنه
خوش برگشتی علی جاندوستان نگران قضیه شکایت نباشید هیچ اتفاقی نمیوفته این کارو کردن که کام مارو تلخ کنن برای چند روز فقط همین. رو موج شایعات افراد حسود سواری نکنین. بیشتر کارای این داخلیا خنده داره و تاسف که چهقدر بیکار داریم و الاف .
شما اثری از شجاع دیدین تو فرودگاه برای مصاحبه ؟؟!! کلن قضایا مشکوک نیست ؟ احتمال اینکه در قطر مشتری پیدا کرده باشه کم نیست .