• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب طرفداران پرسپولیس

AM1N

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,574
بچه ها اگر پنجره نقل و انتقالات باز بشه پول برانکو رو بدن ما چندتا دیگه میتونیم بازیکن بگیریم ؟ چون بر فرض عیسی بخشیده نشه با نبود امیری عملن باشگاه بدون مهاجم هست .

سر جمع دارم اوضاع رو میبینم ما با رقیب شرق اسیا حریف نیستیم ما باید اول از هفت خوان داخلیا و حسودا اول بگذریم ...
علی جان لیست بزرگسال تیم ( بالای 25 سال ) پر هست. مگر اینکه یه بازیکن از این لیست خارج بشه که بتونیم بازیکن جدید بخریم. نکته مهم اینه که از بازیکن جدید صرفا تو لیگ خودمون میتونیم استفاده کنیم. چون لیست بازیکنهای این دوره از قبل واسه AFC ارسال شده و تا جایی من میدونم این لیست تا پایان بازی فینال دیگه قابلیت اضافه کردن بازیکن جدید نداره.
باتوجه به اینکه نمیشه مهاجم خارجی خرید، تو لیگ خودمون هم دیگه مهاجم شیش دانگی نمونده که بخوایم بخریمش. پس این مسئله خرید بازیکن تا حدود زیاد منتفیه. نظر شخصی منم اینه که پول مفت بابت مهاجمایی مثل آرمان رمضانی ندن. به جوونهای تیم بازی برسه تو درازمدت بازدهی بالاتری واسه تیم دارن.
البته به پرداخت کردن طلب برانکو دلخوش نباشید :( مربی ای که اینقدر واسمون زحمت کشید حالا شده اسکل دستمون و هر روز فقط بهش وعده و وعید میدن.

kapitan-ali

Registered User
لایک‌ها
7,240
علی جان لیست بزرگسال تیم ( بالای 25 سال ) پر هست. مگر اینکه یه بازیکن از این لیست خارج بشه که بتونیم بازیکن جدید بخریم. نکته مهم اینه که از بازیکن جدید صرفا تو لیگ خودمون میتونیم استفاده کنیم. چون لیست بازیکنهای این دوره از قبل واسه AFC ارسال شده و تا جایی من میدونم این لیست تا پایان بازی فینال دیگه قابلیت اضافه کردن بازیکن جدید نداره.
باتوجه به اینکه نمیشه مهاجم خارجی خرید، تو لیگ خودمون هم دیگه مهاجم شیش دانگی نمونده که بخوایم بخریمش. پس این مسئله خرید بازیکن تا حدود زیاد منتفیه. نظر شخصی منم اینه که پول مفت بابت مهاجمایی مثل آرمان رمضانی ندن. به جوونهای تیم بازی برسه تو درازمدت بازدهی بالاتری واسه تیم دارن.
البته به پرداخت کردن طلب برانکو دلخوش نباشید :( مربی ای که اینقدر واسمون زحمت کشید حالا شده اسکل دستمون و هر روز فقط بهش وعده و وعید میدن.

خودت کم و بیش میدونی من با جوونا تو پرسپولیس موافق نیستم حالا چه درست چه غلط مخصوصن این جوونایی که الان داره رده امید که اصلن تعطیلن . با توضیحاتت پس فاتحه تیم
خوندس فقط تنها امید اینه که عیسی بخشیده بشه اگر نه فورواردی وجود نداره .

اگر رمضانی ادای یان کولر چکی رو در میاورد حداقل مفید تر بود وایمیستاد جلو توپ میرختن رو دروازه این جمع میکرد پشت هیجده میکاشت برای مهاجمای عقب .

ashkan4030

Registered User
لایک‌ها
1,202
واقعا باعث تاسفه که به همین راحتی شجاع رو بخایم از دست بدیم رسول پناه که فقط قشنگ حرف میزنه ولی تو عمل داره گند میزنه به تیم واقعا موندم این همه پاداش اسیایی و ....کجا میره شجاع هم پول زیادی نمیخاد گفته حداقل به اندازه ی بازیکنای جدید قراردادشو ببندن و حقشم هست هر چی گیرش بیاد خیلی راحت با پولی که AFC میده میتونن کل تیمو بیمه کنن از لحاظ مالی و بدون حاشیه بریم واسه ی ادامه ی رقابت ها امیدوارم شجاع رو بخاطر بی کفایتی مدیرعامل و هیئت مدیره به راحتی از دست ندیم چون هیچ جایگزینی نداره مثل اینکه تا دیر نشده لازمه یه تجمع دیگه جلو باشگاه اتفاق بیفته تا حساب کار بیاد دستشون

mahdian57

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
10,761
دلمون هم بخواد نگه داشتنش سخته
وقتی ارزش ریال پایینه اونا یک میلیون دلار قرارداد میبندن که در عرف اونها چیزی نیست ولی همین رقم میشه 30 میلیارد تومن
حتی 1/3 این رقم رو به شجاع بدن باز صدای بعضیها در میاد و یه الم شلنگه ای به پا میشه که سابقه اش رو هم داریم.
مگه مرام بزارن که من باشم نمیکنم همین شجاع یا کمال یه سوتی بدن تو بازی ماهیهای تماشاگر نما چنان آبا و اجداد این بیچاره ها رو جلوی چشمشون میارن که نگو.
بازی دومینوئه عاقایون فکر میکنن مشت محکمی تو دهن یکی زدن ولی یارو تب کنه رو بازار ارز ایران اثر داره و هزاران بار بدترش به کشور برمیگرده . . .

AM1N

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,574
خودت کم و بیش میدونی من با جوونا تو پرسپولیس موافق نیستم حالا چه درست چه غلط مخصوصن این جوونایی که الان داره رده امید که اصلن تعطیلن . با توضیحاتت پس فاتحه تیم
خوندس فقط تنها امید اینه که عیسی بخشیده بشه اگر نه فورواردی وجود نداره .

اگر رمضانی ادای یان کولر چکی رو در میاورد حداقل مفید تر بود وایمیستاد جلو توپ میرختن رو دروازه این جمع میکرد پشت هیجده میکاشت برای مهاجمای عقب .
حالا درسته تو رسانه ها و روزنامه ها حرف از بخشیده شدن عیسی زیاده ولی من شخصا بعید میدونم این اتفاق رخ بده. حرف جالب رو دیشب یحیی زد که گفت ما چند ماهه تو این باشگاه حتی معاون حقوقی نداریم ! که بخواد پیگیر این مسائل بشه.
ناگفته نماند جوونای خوبی تو تیم داریم که همشون تو رده های ملی بازی میکنن ولی تنها چیزی که این جوونا ندارن تجربه هست. که نظر شخصیم اینه تو لیگ خودمون باید بیشتر به این جوونا بازی برسه. فرضا اگر 2 گل از تیم مقابل جلوییم و 15-20 دقیقه اخر بازی هم هست چه اشکالی داره اون بازیکن جوون بیاد داخل. همین طارمی و علیپور هم یه روزی تو جایگاه همین جوونا بودن.

آخ آخ گفتی یان کولر خاطرات قدیممون زنده شد. میرفتیم گیم نت PES 2005 بازی میکردیم اون زمان یان کولر تو دورتموند بود عجب کله هایی میزد :p

نمیخوام الکی رو یه بازیکن عیب و ایراد بذارم ولی این آرمان رمضانی اصلا مهاجم باهوشی نیست. درسته از یه بازیکن با فیزیک رمضانی نمیشه توقع حرکت پا به توپ داشت ولی این بشر حتی تو جاگیری هم ضعیف عمل میکنه. ساده بخوام بگم کبریت بی خطره :D فکر کنم خود یحیی هم صرفا واسه مهره تعویضی و با توجه به قد بلندش اینو خرید وگرنه هیچ نکته مثبت دیگه ای نداره .
بودیمیر رو یادتونه ؟ فیزیکش عین همین رمضانی بود ولی چقدر شیک واسه علیپور موقعیت سازی میکرد. لامصب در نقش پلی میکر خط فورواردمون بود.

a13

Registered User
لایک‌ها
2,263
امروز حکم afc در مورد شکایت النصر میاد؟؟
طبق چیز هایی که کارشناس های حقوقی میگن و معاونین و مسئولین باشگاه مصاحبه میکنن اصلا نباید مشکلی داشته باشیم !
ولی اونور خبرنگار ها و رسانه های صعودی خیلی مانور میدن هر روز هم طرح یه مسئله جدید میکنن ...!
در کل به خاطر لابی صعودی ها استرس دارم... توی زمین به تیم ده نفر باختن و حذف شدن و الان دارن دست و پا میزنن. رییس باشگاهشون هم که جزو شاهزدگان صعودیه !
بارها افسوس که مدیریت بنجل ما یه معاون حقوقی نذاشته توی باشگاه که بتونن درست نامه نگاری کنن و از حق تیم دفاع کنن !
تیم رقیب فکر میکنه اینجا گل و بلبله اونوقت.... اون از وضعیت مالی خراب بازیکن ها این هم از وضعیت شکایت های خارجی علیه باشگاه!

mahdian57

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
10,761
داستان اینه که از ایران یه عده ای از روی حسادت یا چیزهای دیگه رفتن پیجهای این باشگاه رو مورد عنایت قرار دادند
مدیران اون باشگاه هم برای ساکت کردن طرفداران داخلی! خودشون باید واکنشی بدن اینه که روی حدسیات رفتند جلو
تنها مشکل AFC که غلام حلقه به گوش اینهاست و گرنه جریمه عیسی اصلا سابقه ای نداره به همین راحتی محروم کردند.
ولی این مثل قدیمی رو من خیلی دوست دارم چاه کن همیشه ته چاهه ! برو چاهتو بکن ! استقبال هم میشه

tpshd

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
2,931
متاسفانه خبرای بدی داره میرسه
پرونده شکایت النصر رو فیفا به طور کامل سپرده به ای اف سی!
نمیدونم چرا باید اینکارو کنه
ای اف اسی هم نامه زده به پرسپولیس تا 8 اکتبر زمان دارید از اتفاقات و اسناد اصلی برای ثبت قراردادهای بازکنان جدید دفاع کنید

tpshd

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
2,931
چند تا توییت مهم از عربستان و طرفداران الاهلی دارن میگن که النصر داره از رانت استفاده میکنه و بشدت داره هزینه میکنه که بتونه پرسپولیس و حذف کنه
الان دیگه کامل خود ای اف سی تصمیم گیرنده هستش و به هیچ عنوان نمیشه نظشونو عوض کرد

mahdian57

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
10,761
من که خوش بین نیستم و شاید باز هم از این ها ضربه بخوریم
ولی یک کاری میشه کرد تو اولین فرصت یه درس حسابی بدیم به این ها
دو نفر هم میگن در راس این کار بودن یکیش علی خطیره

kapitan-ali

Registered User
لایک‌ها
7,240
کنفدراسیون فوتبال آسیا طی نامه ای به باشگاه پرسپولیس اعلام کرد که این باشگاه تا روز پنجشنبه فرصت دارد در واکنش به شکایت باشگاه النصر عربستان توضیحات خود را ارائه دهد.
به نقل از سایت رسمی فدراسیون فوتبال، بر اساس نامه ارسالی کنفدراسیون فوتبال آسیا به فدراسیون فوتبال کشورمان،باشگاه پرسپولیس تا روز ۸ اکتبر(پنجشنبه هفته جاری) فرصت دارد تا توضیحات خود را درباره شکایت باشگاه النصر عربستان پیرامون استفاده این باشگاه از بازیکنان جدید در فهرست خود در لیگ قهرمانان آسیا ۲۰۲۰ به کنفدراسیون ارائه دهد.
در چند روز گذشته خبرهایی مبنی بر شکایت باشگاه النصر عربستان از پرسپولیس بابت شرایط این باشگاه در نقل و انتقالات مطرح شده بود. پیش از این اعلام شده بود امروز قرار است ای اف سی رای نهایی خود را صادر کند.

mahdian57

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
10,761
این یعنی تموم!
اگر استعلامی AFC باید میکرده و خودش مجوز میداده باید بدونه خب چه خبره
خودش رو به نفهمی زدن یعنی لابی عربها به نتیجه نشسته . . .

kapitan-ali

Registered User
لایک‌ها
7,240
اگر بر فرض محال رای بر علیه ما باشه دادگاه عالی ورزش cas . 2 ماه هم فرصت هست این قضایا رو یه سری لجن داخلی شروع کردن نگران نباشید .وقتی شکایتی میشه طبیعیه دفاعیات میخوان موج سواری یه مشت داخلی لجن رو پر و بال ندین .

kapitan-ali

Registered User
لایک‌ها
7,240
کارشناس حقوقی فوتبال ایران اعتقاد دارد اینکه باشگاه النصر عربستان اقدام پرسپولیس مبنی بر جذب بازیکنان جدید را سوء نیت می‌داند، فقط یک ادعاست.
غلامرضا رفیعی در گفت‌و‌گو با تسنیم، درباره ادعای باشگاه النصر عربستان مبنی بر اینکه پرسپولیس با وجود بدهی به برانکو ایوانکویچ و خطر محرومیت از پنجره نقل و انتقالاتی، بازیکن جدید جذب کرده و به همین دلیل گفته می‌شود شکایتش را به AFC ارائه کرده است، گفت: این شکایت هنوز اعلام وصول نشده و فقط پیش داوری می‌شود. اگر این شکایت در AFC ثبت شده باشد باید کمیته انضباطی آن‌ را ابلاغ کند ولی تاکنون اتفاقی رخ نداده و در این شرایط نباید پیش داوری کنیم.
وی درباره اینکه باشگاه عربستانی مدعی شده پرسپولیس در جذب بازیکنان جدید سوء نیت و نیت غیر ورزشی داشته است، گفت: نقل و انتقالات باشگاه قبل از پایان مهلت یک ماهه فیفا بوده و اینکه باشگاه عربستان این موضوع را سوء نیت می‌داند فقط یک ادعاست. ادعا و شکایت کردن خیلی راحت است ولی مهم اثبات موضوع است. در این حالت باید دفاعیات باشگاه مقابل را هم شنید ولی تا این لحطه شکایتی به فدراسیون و سازمان لیگ و باشگاه پرسپولیس نیامده است. سایت کنفدراسیون فوتبال آسیا هم خبری در این خصوص منتشر نکرده است. به نظر من این موضوع بیشتر شبیه به یک جنجال رسانه‌ای است.
این کارشناس حقوقی تاکید کرد: اصلاً در قانون فوتبال بحثی درباره نیت و سوء نیت وجود ندارد. موضوع خیلی روشن است فیفا اعلام کرده تا تاریخ مشخص شده باید طلب برانکو پرداخت شود وگرنه باشگاه پرسپولیس از پنجره نقل و انتقالاتی محروم می‌شود. زمانی که این باشگاه اقدام به جذب بازیکن جدید گرفته هنوز ضرب‌العجل فیفا تمام نشده بود. پرسپولیس برنامه‌های جاری‌اش را ادامه دهد و فقط به فکر پرونده آل‌کثیر باشد و به موقع اقدام کند تا بتواند رای اولیه AFC را برگرداند.

mahdian57

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
10,761
این مثل رو هم دوست دارم یه نادون یه گره ای بزنه که هزار تا دانا نتونن باز کنن
طرف فکر کرده خیلی قدرتمند و تونسته سنگ بندازه جلوی پرسپولیس نخیر نهایت یه هزینه ای به کشور تحمیل میکنی و تو CAS برنده ماییم.
کاش پول بود الان با برانکو توافق میکردن و تاریخ رو هم میزدن تو همون فرجه داده شده. . .
ولی باز هم فکر کنم هیچی دستشون نیست و سوار بر افکار پوچ یه مشت7777878*&^^&^&^ شدند

Capture.PNG

این یارو نفهمیدم یه کارشونه و نوشته که این کار خیلی وقت میبره در کاس. نصیحت میکنم تمرکزتون رو بزارید روی مسابقات پیش رو!

Last edited:

tpshd

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
2,931
نمیدونم چرا ولی خبرای بد هی میرسه
احتمال محکوم شدن زیاده

ولی از طرفی اگر محکوم بشه تیمهای السد و الدحیل و پاختاکور هم اینجوری جلوی پرسپولیس ضرر کردن و اوناهم حقشونو میخوان اینجوری میشه توجیح کرد

kapitan-ali

Registered User
لایک‌ها
7,240
نمیدونم چرا ولی خبرای بد هی میرسه
احتمال محکوم شدن زیاده

ولی از طرفی اگر محکوم بشه تیمهای السد و الدحیل و پاختاکور هم اینجوری جلوی پرسپولیس ضرر کردن و اوناهم حقشونو میخوان اینجوری میشه توجیح کرد
دلیلش واضحه دوست من یه عده دارن آتیش میگیرن با جعل اخبار و ... دارن لجن پراکنی میکنن همین .

mahdian57

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
10,761

اینجا تو کامنت یکی از الهلالیها نوشته که عبدالفتاح عسیری عضر الاهلی بوده و در این تورنمنت در دو تا تیم شرکت کرده
نوشته پرسپولیس میتونه یه پرونده شکایت درست کنه

mahdian57

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
10,761

عملیات فریب برای مقدس نشون دادن سعودیها که ننگ محروم کردن آل کثیر رو بپوشونن این طرف هم مدیرهای ما آچمز شدند شکایت از محرومیت عیسی رو پیگیری گنید خب

بالا