- نوشتهها
- 2,316
- لایکها
- 4,574
باید بهشون حق بدیم .اره همه هستن احتمالا
حس میکنم مشکل خاصی نیست.اینا پول و اپشن میخواستن گفتن بزار نریم سر تمرین و شایعه کنیم تا سریع بهمون اپشن و پول بدن
حس میکنم همه هستن و کسی جدا نمیشه
یکی مثل شجاع هم میاد زمان قرارداد پرسپولیسی بازی درمیاره میگه مبلغ و خودتون بگین.بعد چند سال و چندتا قهرمانی بازیکن جدید میاد و از شجاع بیشتر میگیره ایناهم میسوزن که چرا قراردادشون کمه
باز میگم اینا یه سناریو هست احتمالا برای بیشتر شدن مبالغ قرارداد
اینا هیچکدوم توی تیمای اسیایی نمیتونن موفق باشن.در حد اروپا هم نیستن
ریال ما روز به روز داره بی ارزش تر میشه و قرارداد اینا هم ریالیه. تو اشغال ترین تیمای عربی هم که برن قرارداد دلاری باهاشون میبندن.
قرارداد شجاع نزدیک به 2 میلیارده. وقتی نگاه میکنه میبینه تو یه تیم دیگه مدافعشون حدود 10 میلیارد قراردادشه باید خب معلومه که هوایی میشه.
از حق نگذریم شجاع یکی از بهترین مدافع وسطهای چند سال اخیر ایران بوده. به این نگاه نکنید کیروش به تیم ملی دعوتش نمیکرد. شما تو رده باشگاهی و آسیایی بسنجین چقدر عالی کار کرده .
از همه این مسائل که بگذریم زشت ترین رفتاره داره با حاجی انصاری و ربیع خواه صورت میگیره. با معرفت ترین های چند سال اخیر باشگاه، با بی معرفتی تمام باهاشون رفتار شده.
من نمیگم به هر قیمتی نگهشون دارن، قاعدتا تو خط هافبک دفاعی وجود ربیع خواه عملا دیگه فایده نداره. ولی این راه و روشش نیست. این دو نفر رو اسکل دست خودشون کردن.