• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب طرفداران پرسپولیس

AM1N

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,574
اره همه هستن احتمالا
حس میکنم مشکل خاصی نیست.اینا پول و اپشن میخواستن گفتن بزار نریم سر تمرین و شایعه کنیم تا سریع بهمون اپشن و پول بدن
حس میکنم همه هستن و کسی جدا نمیشه
یکی مثل شجاع هم میاد زمان قرارداد پرسپولیسی بازی درمیاره میگه مبلغ و خودتون بگین.بعد چند سال و چندتا قهرمانی بازیکن جدید میاد و از شجاع بیشتر میگیره ایناهم میسوزن که چرا قراردادشون کمه
باز میگم اینا یه سناریو هست احتمالا برای بیشتر شدن مبالغ قرارداد
اینا هیچکدوم توی تیمای اسیایی نمیتونن موفق باشن.در حد اروپا هم نیستن
باید بهشون حق بدیم .
ریال ما روز به روز داره بی ارزش تر میشه و قرارداد اینا هم ریالیه. تو اشغال ترین تیمای عربی هم که برن قرارداد دلاری باهاشون میبندن.
قرارداد شجاع نزدیک به 2 میلیارده. وقتی نگاه میکنه میبینه تو یه تیم دیگه مدافعشون حدود 10 میلیارد قراردادشه باید خب معلومه که هوایی میشه.
از حق نگذریم شجاع یکی از بهترین مدافع وسطهای چند سال اخیر ایران بوده. به این نگاه نکنید کیروش به تیم ملی دعوتش نمیکرد. شما تو رده باشگاهی و آسیایی بسنجین چقدر عالی کار کرده .
از همه این مسائل که بگذریم زشت ترین رفتاره داره با حاجی انصاری و ربیع خواه صورت میگیره. با معرفت ترین های چند سال اخیر باشگاه، با بی معرفتی تمام باهاشون رفتار شده.
من نمیگم به هر قیمتی نگهشون دارن، قاعدتا تو خط هافبک دفاعی وجود ربیع خواه عملا دیگه فایده نداره. ولی این راه و روشش نیست. این دو نفر رو اسکل دست خودشون کردن.

tpshd

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
2,931
باید بهشون حق بدیم .
ریال ما روز به روز داره بی ارزش تر میشه و قرارداد اینا هم ریالیه. تو اشغال ترین تیمای عربی هم که برن قرارداد دلاری باهاشون میبندن.
قرارداد شجاع نزدیک به 2 میلیارده. وقتی نگاه میکنه میبینه تو یه تیم دیگه مدافعشون حدود 10 میلیارد قراردادشه باید خب معلومه که هوایی میشه.
از حق نگذریم شجاع یکی از بهترین مدافع وسطهای چند سال اخیر ایران بوده. به این نگاه نکنید کیروش به تیم ملی دعوتش نمیکرد. شما تو رده باشگاهی و آسیایی بسنجین چقدر عالی کار کرده .
از همه این مسائل که بگذریم زشت ترین رفتاره داره با حاجی انصاری و ربیع خواه صورت میگیره. با معرفت ترین های چند سال اخیر باشگاه، با بی معرفتی تمام باهاشون رفتار شده.
من نمیگم به هر قیمتی نگهشون دارن، قاعدتا تو خط هافبک دفاعی وجود ربیع خواه عملا دیگه فایده نداره. ولی این راه و روشش نیست. این دو نفر رو اسکل دست خودشون کردن.
نه من مشکلی ندارم بهشون حق میدم
خب باز این وسط مشکل مدیریت هستش
چرا اونجوری بسته با بعضی بازیکنا
واقعا شجاع خوب بوده توی این چند سال.انقدر خوب بوده که حتی بهتر هم شده
حاجی انصاری ماه هستش واقعا
محسن ربیع خواهم همینطوره.ربیع خواه اصلا بازیش تو چشم نبوده و نیست ولی واقعا هروقت اومده تاثیر گذار بوده

mahdian57

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
10,761
پول اضافی به کسی دادن فاتحه یه تیم ایرانی را خوندنه و دو دستگی ایجاد میکنه
صد البته جالبه که یه بازیکن منفور نزد هوادارای یه تیم از شجاع داره بیشتر میگیره اینها هم مبینند این چیزها رو
تحریم نمنه دی همینه
همه چی مملکت به هم میریزه مهم اینه که چنان زدیم تو گوش آمریکا که دلمون خنک شده مهم نیست دیگه خط فقر ده تومن باشه

xavi68

Registered User
لایک‌ها
3,423
باید بهشون حق بدیم .

باشگاه باید خودش احترام خودشو نگهداره یعنی همین دیگه
از نظر فنی چه بازیکن ضعیفی بودن چه قوی چند سال برای تیم کار کردن و زحمت کشیدن ، خدایی حاشیه هم نداشتن
مگه چی میشد مثل آدم با انصاری و ربیع خواه برخورد می کردن
یه مراسم کوچیک دو سه نفری تو دفتر باشگاه می گرفتن ازشون تشکر می کردن و یه عکس و یه متن هم تو اینستاگرام می ذاشتن براشون
مگه چه قدر خرج داشت یا وقتشون رو می گرفت
دیگه آبرو باشگاه رو دارن می برن هر کی جدا میشه با ناراحتی و بدرفتاری

الان آل کثیر و سرلک و .... رو چه جوری می خوان سال بعد جمع کنن ، اینا که نیومده موقع امضا قرار داد هی قهر می کردن می رفتن خدا سال بعد رو به خیر کنه که چندتا فن پیج هم براشون زده بشه دیگه نمیشه جمعشون کرد

AM1N

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,574
باشگاه باید خودش احترام خودشو نگهداره یعنی همین دیگه
از نظر فنی چه بازیکن ضعیفی بودن چه قوی چند سال برای تیم کار کردن و زحمت کشیدن ، خدایی حاشیه هم نداشتن
مگه چی میشد مثل آدم با انصاری و ربیع خواه برخورد می کردن
یه مراسم کوچیک دو سه نفری تو دفتر باشگاه می گرفتن ازشون تشکر می کردن و یه عکس و یه متن هم تو اینستاگرام می ذاشتن براشون
مگه چه قدر خرج داشت یا وقتشون رو می گرفت
دیگه آبرو باشگاه رو دارن می برن هر کی جدا میشه با ناراحتی و بدرفتاری
دقیقا مشکل منم با همین بی احترامیه.
ربیع خواه تو این تیم آچار فرانسه بود. یعنی هر پستی که ما بازیکن نداشتیم این بیچاره رو میگذاشتن تو اون پست بازی کنه.
ممد انصاری هم که دیگه نگم. رد کردن قرارداد میلیاردی 2-3 فصل قبل و دو مرتبه پارگی رباط و ... . جواب مردونگی حاجی رو با نامردی دادن.
فرشاد احمدزاده رو یادتون میاد فسخ کرد ؟
اوردنش تو دفتر باشگاه بهش یه تابلوفرش هم بعنوان یادبود دادن. بعد این ربیع خواه بیچاره رو اصلا تو باشگاه راه نمیدن !
خدایا شکرت...
باشگاه دست کیا افتاده...

ashkan4030

Registered User
لایک‌ها
1,202
بشار میخاد بره و باشگاه تحت هیچ شرایطی نباید بهش اجازه ی جدایی رو بده چون بازیکن تحت قرار داد تیم هست و اصلا اجازه نداشته که بیاد با تیم دیگه ای بره مذاکره کنه.باشگاه تو اولین فرصت باید نامه بزنه به تیم قطری و ازشون بخاد که دست از کارشون بردارن وگرنه به فیفا شکایت میکنه.هیچ دلیل منطقی واسه جدایی بشار نیس متاسفانه ایرانیا هم سریع احساسی میشن مطمئنا پشت پرده با باشگاه توافق شده واسه اینکه بشار این پستو تو اینستاش بزاره و از احساسات هوادارا سو استفاده کنن.بشار هم باید یه مبلغی جریمه بشه تا بفهمه اینجا پرسپولیسه و بازیکنی که قرار داد داره اجازه نداره بیاد اینجوری بخاد مظلوم بازی در بیاره واسه نفع بیشتر خودش.درسته بشار خیلی به ما تا الان کمک کرده ولی این دلیل نمیشه به این راحتی بزاریم بره.به اندازه ی کافی محروم داریم تو فینال اسیا و به این راحتی هم بازیکنی نمیتونه بیاد که جای بشارو بگیره پس باید جدی و قاطع بشارو نگه دارن هر چند بخاد ناراحت شه مهم اینه منافع تیم به منافع بازیکن ترجیح داده بشه

AM1N

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,574
بشار رسن اگر قصد رفتن داشت باید ۲ ماه پیش میرفت نه الان چون عملا دست مربی رو میبنده . با این لشگر محرومی که واسه فینال داریم واقعا یحیی از کی میتونه بجای بشار استفاده کنه ؟
نه باشگاه باید با این قضیه کنار بیاد و نه هوادار بیش از حد احساساتی بشه .
حداقل تا پایان نیم فصل باید بمونه. بعدشم خواست بره، باشگاه باید پول رضایتنامه رو دریافت کنه.
این حرفهایی که میگه من دیگه انگیزه سابق رو ندارم ، مشکل خانوادگی دارم و ... هیچ جایگاهی تو فوتبال حرفه ای نداره .
۱ فصل دیگه بازیکن این تیمی وظیفته بازی کنی مخصوصا تو شرایطی که تیم از لحاظ مهره وضعیت خوبی نداره .
البته من احساس میکنم باشگاه بدش نمیاد اینو بفروشه و از مبلغ رضایتنامش درامدزایی کنه .

mahdian57

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
10,761
مبلغ رضایتو بیشتر کنند و بزارن دو ماه دیگه انتقالش بدن
اینطوری به نفع دو طرفه انگیزه نداره بشار

در مورد آماده سازی تیم هم امثال خدم و حشم دنبال تفرقه در ابتدای فصل هستند.

کودنها و ادمینهای 12 ساله اینستاگرامی که عادت به حاضر خوری و مفت خوری کار همیشگیشون شده هم مبلغ قرارداد شجاع رو 45 میلیارد گفتند

AM1N

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,574
* تصمیمم را گرفته ام اما...
سه سال است که با همه بازیکنان بازی کردیم و شما را خوشحال کردیم؛ با همه مصدومیت یا وقتی مادرم فوت کرد. آن موقع را هیچ وقت فراموش نمیکنم که ۱۰۰ هزار نفر با اسم خودم تسلیت گفتند. بعد رفتیم فینال و با آن شرایط مرگ مادرم، همه به خصوص هواداران پرسپولیس در کنار من بودند. میخواهم از شما خواهش کنم که یک حمایتی را از من کنید؛ من تصمیمم را گرفته ام اما باشگاه اجازه نمی‌دهد. این یک تصمیم برای زندگی خودم است، خداراشکر شرایط باشگاه خوب است و تیم بازیکن دارد.

* از باشگاه، کادرفنی و هواداران یک خواهش دارم
قبلا گفتم و دوباره تکرار می‌کنم، ما با ۱۲ نفر رفتیم فینال. چهار پنج بازیکن رفتند اما موفقیت تا الان در تیم بوده و اگر کسی برود هم در تیم تاثیر نمی‌گذارد. شما گفتید بشار معرفت داشت و با مصدومیت و فوت مادرش بازی کرد. از شما خواهش می‌کنم به من کمک کنید. از باشگاه و کادرفنی هم این خواهش را دارم. انشالله خیر است، بالاخره همه بازیکنان می‌روند و امیدوارم همیشه سربلندی و پیروزی برای پرسپولیس باشد و قهرمانی آسیا را کسب کنیم.
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
بله بشار عزیز ما منکر زحماتی که واسه تیم کشیدی نیستیم و اگر قرار باشه 3 تا از بهترین خارجیهای تاریخ باشگاه رو انتخاب کنیم قطعا یک نفرش همین بشار رسنه .
ولی این راه و رسمش نیست. بازیکنی که یه مدت یک فصل دیگه قرارداد بسته چه دلیلی داره با تیم دیگه ای وارد مذاکره میشه ؟ واقعا برام سواله چرا باشگاه از تیم القطر به فیفا شکایت نمیکنه ؟
در هر صورت بشار باید بمونه. حتی اگر باشگاه پول خوبی از بابت رضایتنامه بشار گیرش بیاد تو این اوضاع چه بازیکنی رو میخواد بخره؟ والا ته دیگاش هم تموم شده دیگه چیزی نمونده .
ما تو فینال 3 تا عنصر هجومی رو نداریم. بشار هم بره میشه 4 تا ! تازه اینم درنظر بگیرید احتمال مصدومیت قبل از بازی فینال هم زیاده.
باشگاه باید تا نیم فصل نگهش داره. انگیزه ندارم و ... از نظر شخصی من حرف مفته. اگر انگیزه نداشت نباید تمدید میکرد. همون 2 ماه پیش میگفت قصد رفتن دارم که سرمربی دنبال جایگزین باشه براش.
یحیی طی همین چند روز اخیر بارها تاکید کرده بشار رو میخوام.

kapitan-ali

Registered User
لایک‌ها
7,240
من نمیدونم 2 ماه تحمل کردن چیه خب بازیکن این چند ماه هم تحمل کن بعد پاشو برو زیمباوه اصن هرجا .

آقای ترابی تیم فینالیست اسیا رو ول میکنه میره العربی که برای بقا میجنگه تازه قبولشم ندارن حداقلم میرین مثه طارمی برید پورتو یا علیپور خودمون نمونه یک بازیکن کارگر براش خوشحالم رفت ماریتیمو در اونجا هم میدرخشه مطمئنم .

من نمیدونم چه صیغه ای هست تیم از دهه 70 به بعد در زمانایی که خوب بوده یهو بازیکنای خوبش خالی میشن پخش میشن اینور اونور .

kapitan-ali

Registered User
لایک‌ها
7,240
بشار میخاد بره و باشگاه تحت هیچ شرایطی نباید بهش اجازه ی جدایی رو بده چون بازیکن تحت قرار داد تیم هست و اصلا اجازه نداشته که بیاد با تیم دیگه ای بره مذاکره کنه.باشگاه تو اولین فرصت باید نامه بزنه به تیم قطری و ازشون بخاد که دست از کارشون بردارن وگرنه به فیفا شکایت میکنه.هیچ دلیل منطقی واسه جدایی بشار نیس متاسفانه ایرانیا هم سریع احساسی میشن مطمئنا پشت پرده با باشگاه توافق شده واسه اینکه بشار این پستو تو اینستاش بزاره و از احساسات هوادارا سو استفاده کنن.بشار هم باید یه مبلغی جریمه بشه تا بفهمه اینجا پرسپولیسه و بازیکنی که قرار داد داره اجازه نداره بیاد اینجوری بخاد مظلوم بازی در بیاره واسه نفع بیشتر خودش.درسته بشار خیلی به ما تا الان کمک کرده ولی این دلیل نمیشه به این راحتی بزاریم بره.به اندازه ی کافی محروم داریم تو فینال اسیا و به این راحتی هم بازیکنی نمیتونه بیاد که جای بشارو بگیره پس باید جدی و قاطع بشارو نگه دارن هر چند بخاد ناراحت شه مهم اینه منافع تیم به منافع بازیکن ترجیح داده بشه

این تازه خوب خوبشون هست بازیکنای عراقی همشون همینن ولی این باز بهتر بود .

AM1N

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,574
سلام رفقا

اختلاف علی کریمی با افشین پیروانی سر چیه؟
درود
متاسفانه علی کریمی تو این شرایط داره نقش نمک روی زخم رو بازی میکنه. قبلا هم گفتم بین پیشکسوتهای باشگاه یارکشی انجام شده که این درنهایت دودش میره تو چشم باشگاه و هوادار.
داستان از این قراره که مهرداد میناوند واسه ضبط و فیلمبرداری یه کلیپ میخواسته بره سراغ تمرین تیم که تو ورزشگاه کاظمی بوده. افشین پیروانی هم بدلیل اینکه چمن ورزشگاه درحال ترمیم بوده از این اتفاق جلوگیری میکنه و میگه یک روز دیگه با هماهنگی قبلی بیا.
یه مرتبه دیگه هم کارگزار باشگاه میخواسته درحین برگزاری اردوی تیم با بازیکنا مصاحبه کنه و درواقع یه کلیپ تبلیغاتی درست کنه. افشین پیروانی بخاطر تمرکز بازیکنا اجازه این کار رو به کارگزار نمیده.
اینم اضافه کنم که مهرداد میناوند درنقش حامی کارگزار باشگاهه. حالا الان میناوند و کارگزار شدن دشمن درجه 1 افشین پیروانی و سعی در برکناریش دارن !
علی کریمی هم طرف میناوند رو گرفته.
مطمئن باشید این وسط هیچ کم و کاستی از سمت افشین پیروانی نبوده . واقعا برام جای تعجبه چرا دوستی مهرداد میناوند داره تبدیل میشه به دوستی خاله خرسه ؟!

Kasandra

کاربر افتخاری و فعال خاطرات
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
5,889
سلام رفقا

اختلاف علی کریمی با افشین پیروانی سر چیه؟

به به! درود و عرض ادب جناب mori.54 بسیار عزیز و بزرگوار! :)

خوش باز آمدید! :) شرمنده دیر دیدم این نوشته جنابعالی را ولی باور کنید پس از آن بازی سخت احساس می کردم شما و حتی جناب آقا ساسان، مرجان خانم و تنی چند از دیگر دوستان را دوباره خواهیم دید! :)

Kasandra

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
5,889
درود

رفتن بشار از پرسپولیس به این شکل و در این هنگام که هنوز قراردادش به پایان نرسیده از آن مواردیست که دلم خواست AFC گیر بدهد که شما چنین اجازه ای ندارید بگذارید برود به باشگاه دیگری!!! :rolleyes:

mahdian57

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
10,761
رعایت حال اون هم بکنن اون هم یه حال دو ماهه بده
بالاخره همیشگی نیست موندن بازیکن

Kasandra

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
5,889
سلام پرسپولیسی ها نیستند
درود

شاید برای این باشد که پیام نوشته های تازه در اینجا برایشان نرفته. برای خودم نیامد امدم ببینم چیزی اینجا نوشته نشده که دیدم چندین و چند نوشته بوده ولی پیامشان نیامده!!! :oops::rolleyes:

mori.54

همکار بازنشسته
لایک‌ها
4,675
به به! درود و عرض ادب جناب mori.54 بسیار عزیز و بزرگوار! :)

خوش باز آمدید! :) شرمنده دیر دیدم این نوشته جنابعالی را ولی باور کنید پس از آن بازی سخت احساس می کردم شما و حتی جناب آقا ساسان، مرجان خانم و تنی چند از دیگر دوستان را دوباره خواهیم دید! :)

عرض سلام و ادب

شما محبت دارید. گاهی دلم برای این محیط و دوستی هایی که در آن شکل گرفت تنگ می شه؛ کاش حال خوش آن سال ها بر می گشت (البته منظورم فقط مباحث فوتبالی نیست؛ چنان که افتد و دانی!) ...

البته به لحاظ فوتبالی شرایط باشگاه مورد علاقه مان در چند سال اخیر با همه فراز و نشیب های مدیریتی و مشکلات مالی و غیره! در کسب نتایج، خوب و درخشان بوده و اگر پیچ جو نسبتا تنش آلود فعلی به سلامت پشت سر گذاشته شود، موفقیت ها قابل ادامه دادن هست.

Kasandra

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
5,889
عرض سلام و ادب

شما محبت دارید. گاهی دلم برای این محیط و دوستی هایی که در آن شکل گرفت تنگ می شه؛ کاش حال خوش آن سال ها بر می گشت (البته منظورم فقط مباحث فوتبالی نیست؛ چنان که افتد و دانی!) ...

البته به لحاظ فوتبالی شرایط باشگاه مورد علاقه مان در چند سال اخیر با همه فراز و نشیب های مدیریتی و مشکلات مالی و غیره! در کسب نتایج، خوب و درخشان بوده و اگر پیچ جو نسبتا تنش آلود فعلی به سلامت پشت سر گذاشته شود، موفقیت ها قابل ادامه دادن هست.
با درودی دوباره

اختیار دارید. هم انجام وظیفه بوده و هم دیدار بزرگانی همچون جنابعالی در اینجا و هر جای دیگری در انجمنها همواره مایه خرسندی خواهد بود و البته افتخار. در درد حسرت روزهای از دست رفته که روزگار بسیار خوشی هم بود صد در صد با جنابعالی همدردم. :(کاش میشد کاری کرد آن روزها برگردد...:rolleyes: همین که دوستان هر از گاهی شده سالی یکی دو بارهم سر بزنند مایه امیدواریست.

بله این سالها سالهای خوب و درخشانی بوده برای باشگاه...به امید اینکه همچنان ادامه یافته و این یکدل بودنهایشان ماندگار باشد.

بالا