درود
متاسفانه علی کریمی تو این شرایط داره نقش نمک روی زخم رو بازی میکنه. قبلا هم گفتم بین پیشکسوتهای باشگاه یارکشی انجام شده که این درنهایت دودش میره تو چشم باشگاه و هوادار.
داستان از این قراره که مهرداد میناوند واسه ضبط و فیلمبرداری یه کلیپ میخواسته بره سراغ تمرین تیم که تو ورزشگاه کاظمی بوده. افشین پیروانی هم بدلیل اینکه چمن ورزشگاه درحال ترمیم بوده از این اتفاق جلوگیری میکنه و میگه یک روز دیگه با هماهنگی قبلی بیا.
یه مرتبه دیگه هم کارگزار باشگاه میخواسته درحین برگزاری اردوی تیم با بازیکنا مصاحبه کنه و درواقع یه کلیپ تبلیغاتی درست کنه. افشین پیروانی بخاطر تمرکز بازیکنا اجازه این کار رو به کارگزار نمیده.
اینم اضافه کنم که مهرداد میناوند درنقش حامی کارگزار باشگاهه. حالا الان میناوند و کارگزار شدن دشمن درجه 1 افشین پیروانی و سعی در برکناریش دارن !
علی کریمی هم طرف میناوند رو گرفته.
مطمئن باشید این وسط هیچ کم و کاستی از سمت افشین پیروانی نبوده . واقعا برام جای تعجبه چرا دوستی مهرداد میناوند داره تبدیل میشه به دوستی خاله خرسه ؟!
درود
بنابراین تقریبا همانطور که حدس می زدم بوده.
متاسفانه همانطور که اشاره کردید دوستی میناوند در این مقطع خاله خرسه هست و اینجا کارگزار هم به جای پشتیبانی و حمایتِ درست در حال ضربه زدنه. از علی کریمی که همیشه طرف حق بوده انتظارات خیلی بیشتره!
یادآوری می کنم که بنده با انتقاد کردن آن هم شخصی مثل علی کریمی مشکلی ندارم و باید به موقع و بجا انتقاد کرد؛ بحث در این هست که انتقاد را اگر بنای اصلاح و بهبود داریم می شود خیلی دوستانه و رو در رو و مستقیم انجام داد؛ استوری گذاشتن مکرر همراه با چاشنی متلک و نیش و کنایه راهگشا که نیست هیچ راه را برای بهره برداری رقبای عزیز نیز باز می کند ...