• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب طرفداران پرسپولیس

ashkan4030

Registered User
لایک‌ها
1,202
واقعا خاک بر سر رسول پناه با این نحوه ی مدیریتش مرتیکه هیچی نفهم هیچی از مدیریت حالیش نیس اینجا که طویله نیس سرت میندازی پایین هر چی از دهنت در میاد میگی عرضه داشتی بازیکنا رو حفظ میکردی والا هر کی دیگم جای شجاع بود ممکن بود بره من بهش حق میدم طرف دلش خوشه مدیرعامله هر چی از دهنش در میاد داره میگه اصلا یه لحظه پیش خودش به عواقب کارش فکر نمیکنه تنها راه اینه که رسول پناه سریع استعفا بده هر چند کسی که دندون پزشک وزیره به این راحتیا وزیر نامحترم کنار نمیزارتش.واقعا حالم از همه چی بهم خورد لعنت به کسایی که نزاشتن حتی شادی فینال آسیا یه روز تو دل هوادار بمونه

kapitan-ali

Registered User
لایک‌ها
7,240
باقری: بالای سر مدیران پرسپولیس کسی نیست که به آنها «تشر» بزند؟

مربی تیم فوتبال پرسپولیس با اشاره به اتفاقات اخیر در این باشگاه گفت: نمی‌دانم بالای سر مدیران پرسپولیس چه کسانی هستند تا حداقل تشری به آنها بزنند.
پرسپولیس این روزها اسیر حواشی زیادی شده و همین موضوع شکاف زیادی بین مدیریت این باشگاه با بازیکنان و اعضای کادرفنی و حتی هواداران ایجاد کرده است.
جدایی شجاع خلیل‌زاده و پیوستن او به تیم الریان قطر که به ادعای رسانه‌های قطری رسمیت پیدا کرده، یکی از بدترین اتفاقاتی بود که می‌توانست برای فینالیست لیگ قهرمانان پیش بیاید. در این میان برخی از هواداران پرسپولیس مدیریت این باشگاه را مقصر این جدایی می‌دانند و برخی دیگر اعتقاد دارند خود شجاع تمایلی به ماندن نداشت و به خاطر شرایط مالی بهتر راهی قطر شد.
کریم باقری پیش‌تر قولی به هواداران پرسپولیس مبنی بر ماندن خلیل‌زاده داده بود که به هر دلیل عملی نشد در این باره و سایر اتفاقات اخیر در باشگاه پرسپولیس گفت‌وگویی با تسنیم انجام داده است.
برخلاف انتظار هواداران پرسپولیس، شجاع خلیل‌زاده این تیم را ترک کرد!
بله، به هر حال طبیعی است که وقتی یک بازیکن خوب تیم جدا می‌شود هواداران ناراحت شده و عکس‌العمل‌هایی هم نشان می‌دهند، چون دوست ندارند این اتفاق رخ دهد. شجاع به‌عنوان یک بازیکن حرفه‌ای تصمیم گرفت در این مقطع سخت اقتصادی به پیشنهاد خوبی که به دستش رسیده بود، پاسخ مثبت دهد. به جز اینکه برای این بازیکن آرزوی موفقیت کنیم، نمی‌توانیم چیزی بگوییم. این طبیعت فوتبال است که بازیکنان وقتی پیشنهاد خیلی خوبی به دست‌شان می‌رسد تصمیم می‌گیرند به آن جواب مثبت دهند. هواداران هم علاقه دارند بازیکنان خوب همیشه در تیم‌شان بمانند که این امر شدنی نیست.
* در حال حاضر همه به دنبال مقصر جدایی خلیل‌زاده هستند. به نظرتان کسی مقصر هست؟
قبل از سفر تیم به قطر، شجاع به باشگاه رفته و یکسری صحبت‌هایی را با باشگاه انجام داده بود، اما گویا او را تحویل نگرفته بودند. بعد از این قضیه گفتم هر کمکی در این زمینه از دستم بر بیاید بعد از بازگشت تیم ملی از ازبکستان انجام خواهم داد. سر قولم به هواداران ماندم و وقتی تیم ملی برگشت با شجاع تماس گرفتم و گفتم آماده‌ای برویم باشگاه برای مذاکره؟ او گفت؛ من قراردادم را یکطرفه فسخ و با یک تیم قطری توافق کرده‌ام.
چند دقیقه با خلیل‌زاده حرف زدم، اما متوجه شدم قبل از اینکه من بخواهم کاری کنم تصمیمش را گرفته و اقدامات لازم را هم انجام داده است. در واقع او در همان مقطع کارهای لازم برای انتقال به تیم قطری (الریان) را انجام داده بود. از اینکه چطور شجاع قراردادش را با پرسپولیس فسخ کرده بود، واقعاً خبر ندارم. با این حال چند روز بعد از این قضیه من در رسانه‌ها دیدم که بحث رفتنش به قطر منتفی شده است و دوباره زنگ زدم به شجاع که با هم به باشگاه برویم. این بار شجاع گفت که خودش با باشگاه مذاکرات خوبی داشته است و احتمالاً می‌ماند.
گویا در این دو سه روز اخیر هم اتفاقات جدیدی رخ داد و این بار خلیل‌زاده راهی قطر شد و الان هم شنیدم که با تیم جدیدش قرارداد بسته است. برای او آرزوی موفقیت دارم.
* در همین راستا کلیپی از مهدی رسول‌پناه در فضای مجازی پخش شده که حرف‌های تندی علیه شجاع خلیل‌زاده می‌زند.
بله کلیپ را دیدم. متأسفانه چنین اتفاقاتی جز اینکه برای تیم حاشیه درست کند، نتیجه دیگری ندارد. بهتر است هر مسئله‌ای که در تیم و باشگاه وجود دارد در همین خانواده پرسپولیس بماند و به این شکل در فضای مجازی پخش نشود. واقعاً نمی‌دانم چرا رسول‌پناه این حرف‌ها را زده و باید بگویم صحبت‌هایش جالب نبود و حواشی زیادی برای پرسپولیس ایجاد کرد. بهتر است سرپرست باشگاه هر چه زودتر این اتفاقات را جمع و جور کند، چرا که در این چند روزه اتفاقات خوبی برای باشگاه رقم نزده است.
* به نظر می‌آید اتحادی که پیش از این در پرسپولیس وجود داشت مانند قبل نیست و تیم یکدلی قبل را ندارد.
ما در داخل تیم همان اتحاد و یکدلی که در قطر و قبل از آن داشتیم را همچنان داریم. در این مورد کوچکترین تردیدی نداشته باشید. همه ما مثل قبل همه تلاش‌مان را برای موفقیت و سربلندی پرسپولیس انجام می‌دهیم. روز گذشته (پنجشنبه) من و آقا یحیی به بچه‌ها گفتیم که به حواشی بیرون کاری نداشته باشید و فقط روی تمرینات و بازی‌های پیش رو تمرکز کنید. هواداران هم خیال‌شان راحت باشد که بازیکنان و کادر فنی همه هم و غم‌شان موفقیت و سربلندی تیم است. شجاع رفته است و باید با این مسئله کنار آمد. ان‌شاءالله که بتوانیم جایگزینی خوب برای او در تیم پیدا کنیم. از هواداران درخواست دارم که فقط به حمایت از تیم پرداخته و کاری به حواشی نداشته باشند. برای همه ما مهم موفقیت پرسپولیس است.
* فکر نمی‌کنید جدایی خلیل‌زاده در این مقطع که پنجره نقل‌وانتقالات بسته است به پرسپولیس ضربه می‌زند؟
شجاع، ترابی، علیپور و بیرانوند که به تازگی از پرسپولیس رفتند جزو بازیکنان خیلی خوب تیم بودند و زحمات زیادی برای تیم کشیدند. باید قدردان آنها باشیم، چون موفقیت‌های خوبی را برای پرسپولیس رقم زدند و نباید چون رفته‌اند از آنها دلخور باشیم و خدای نا کرده بی‌احترامی به این نفرات شود.
تأکید می‌کنم حق هر بازیکنی است که به پیشنهاد خوب رسیده جواب مثبت دهد. در همه جای دنیا بازیکنان جابه‌جا می‌شوند و هواداران تیم‌ها هم برای مقطعی عصبانی و ناراحت می‌شوند. این مسئله فقط مختص پرسپولیس نیست. آنچه اهمیت دارد این است که پرسپولیس به مسیر خوب خودش ادامه دهد و جدایی بازیکنی باعث نشود از مسیر خوب‌مان خارج شویم. کمتر از دو ماه دیگر باید یک فینال بزرگ را برگزار کنیم و از حالا نیاز به حمایت هواداران و دوری از حواشی داریم. خیلی از بازیکنان آمدند و رفتند، اما پرسپولیس بزرگ ماند.
* فکر می‌کنید برای جانشینی شجاع غیر از سیدجلال، بازیکن دیگری در تیم هست؟
متأسفانه پنجره نقل‌وانتقالات باشگاه بسته است و امیدوارم باشگاه با پرداخت بدهی‌ها این پنجره را باز کند تا بتوانیم بازیکن جدید جذب کنیم در غیر این صورت باید از داشته‌های‌مان بهره ببریم. شرایطی است که پیش آمده است و چاره‌ای هم نیست.
* بحثی که الان وجود دارد این است که چرا بازیکنان پرسپولیس این قدر راحت فسخ قرارداد کرده و راهی فوتبال قطر می‌شوند در حالی که این باشگاه می‌توانست از این انتقال‌ها سود زیادی ببرد.
بله، متأسفانه این مسئله برای باشگاه مشکل‌ساز شده است و دلیل آن هم برمی‌گردد به مدیریت بدی که در مورد قراردادها از جانب مدیران پرسپولیس در این چند ساله صورت گرفته است. از طرفی مدیریت باشگاه باید بداند چه بندهایی در قرارداد وجود دارد و باشگاه به آن عمل کند تا بازیکن به خودش اجازه ندهد به خاطر چند درصد عدم دریافتی قراردادش را یکطرفه فسخ کند. این مشکل بزرگی است که در پرسپولیس وجود دارد و ترابی و شجاع خیلی راحت توانستند قراردادشان را فسخ کنند.
* با رفتن خلیل‌‌زاده به نظر می‌رسد باید باشگاه محمد انصاری را حفظ کند، چرا که پنجره نقل‌وانتقالات بسته است و اجازه جذب بازیکن ندارید.
در این مورد نظر یحیی گل‌محمدی شرط است. باید ببینیم در روزهای آینده چه پیش خواهد آمد. آنچه مشخص است انصاری به خاطر مصدومیتی که دچار آن شده است، تا چند ماه دیگر می‌تواند بازی کند.
* گویا موضوع بشار رسن هم هنوز حل نشده و ممکن است او هم جدا شود!
بشار با باشگاه قرارداد دارد و به او اعلام شده است که باید بماند. درست است که پیشنهاد خوبی دارد، اما چون با باشگاه قرارداد دارد باید تابع باشد. اگر قرار باشد بشار هم جدا شود جداً به مشکل خواهیم خورد. الان ما باید با تیم کامل تمرین کنیم، اما متأسفانه تکلیف رادوشویچ، نادری و بشار مشخص نیست و مدیریت باشگاه باید هر چه زودتر شرایط را برای حضور آنها در تمرینات فراهم کند.
* در چند هفته اخیر شکاف عجیبی بین مدیریت باشگاه و کادر فنی پرسپولیس به وجود آمده است!
متأسفانه بعد از بازگشت تیم از قطر، باشگاه اتفاقات خوبی را رقم نزده است. نمی‌دانم بالای سر مدیران باشگاه پرسپولیس چه کسانی هستند تا حداقل تشری به آنها بزنند اما انگار نه انگار … .
* موضوع اختلاف بین شما و برخی پیشکسوتان از جمله مهرداد میناوند چیست که در فضای مجازی سر و صدای زیادی به پا کرده است؟
من چرا باید با کسی اختلاف داشته باشم؟
* اما میناوند شما را آنفالو کرده بود!
خب آنفالو کند؛ که چی؟! مگر زمانی که فالو کرده بود اتفاقی رخ داد که حالا آنفالو کرده است اتفاقی بیفتد؟! با این اتفاق من حالم بد می‌شود یا خوب؟ می‌میرم یا زنده می‌شوم؟ واقعاً چه اتفاقی می‌افتد که اهمیت داشته باشد؟! اتفاقاً چند روز پیش میناوند را دیدم و توضیحاتی در مورد کارش داد و من هم گفتم؛ حالا تو من را چه فالو کنی و چه آنفالو، چه اهمیتی دارد؟!
* دلیل اختلاف به وجود آمده بین گل‌محمدی و پیروانی چیست؟
ما هر روز دو سه ساعت کنار هم هستیم و هیچ اختلافی بین یحیی و افشین نمی‌بینم. متأسفانه این چیزهایی است که در فضای مجازی به آن دامن می‌زنند تا برای پرسپولیس حاشیه درست کنند. بهتر است هواداران به این مسائل توجه نکرده و تیم را حمایت کنند تا بتوانیم هر چه زودتر و بهتر خود را آماده بازی‌های سختی که در پیش داریم، کنیم.

AM1N

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,574
وزارت خونه تو زمینه برکناری رسول پناه دیگه بیش از حد داره تعلل بخرج میده.
نمیدونم تو فوتبال ما چرا مدیران فوتبالی باید خونه نشین باشن ولی یه دندونپزشک که هیچی از مدیریت حالیش نیست بشه شخص اول باشگاه !
درمورد این کلیپی هم که پخش شده من هرجوری سبک سنگین میکنم به این نتیجه میرسم که از عمد و با یکسری هدف خاص انجام شده.
خدا لعنتشون کنه که اینجوری با روح و روان هوادار بازی میکنن ...

tpshd

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
2,931
دم فینال اسیا
واقعا چرا باید اینجوری بشه
من کاری ندارما
ولی شجاع قرارداد داشت.باید میموند.مثل بشار میموند نیم فصل میرفت
بحث مدیریت و کثیف کاریاش به کنار
اما کار شجاع هم اشتباه بود.درسته نزدیک 43 میلیارد برای دو فصل پول میگیره اما این رسمش نبود

mahdian57

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
10,761
با حرفی که کریم زده شجاع رسما رفته بود و سه هفته سرکار گذاشته بود ملتو
قبلا هم گفتم وجودش سم بود ولی میشد یک در آمد خوب دلاری داشت که بخاطر این استاد رسول پناه پرید
طرف اومده هر روز با ندونم کاریش تیمو داغون کنه مگه میشه اینقدر دهنت باز باشه و طرف هم فیلم بگیره؟! بعد بیای بگی تقطیع شده است.
واقعا از این دندون ساز تجربیهاست حرف زدنش به تحصیل کرده نمیخوره
ولی خب ماموریتشو به نحو احسن داره انجام میده و هماهنگی تیمو به هم داره میریزه
جالبه با دم مجلس رفتن مجبور شد پولهای گاو صندوق رو با هاش سهام خریده بود بده به برانکو. . .
یکی دیگه از این حرکات لازمه تا بندازن مثل سگ بیرون !
این باشگاه داری مثل حکومت داری ماست مثلا تیم مردمیه ولی نقشی تو تعیین صاحب منصبهاش نداریم

حالبه که هیچ خبری از دور زدن باشگاه ها در قرارداد ها نیست هیچ خبری از کتک کاری ها نمیشه براحتی دلار میاد میره ولی برای برانکو پروژه اس
ولی فقط و فقط باید به پرسپولیس بپردازیم فقط!

Last edited:

AM1N

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,574
تو تمام عمر فوتبالیم هیچ زمانی رو به یاد نمیارم که پرسپولیس مدیرعاملی به این افتضاحی داشته باشه ! دوره های زیادی بوده که تیم دچار حاشیه شده و همون حاشیه ها تیم رو از مسیر اصلی خارج کردن ولی حاشیه یه مسئله هست و " سوءمدیریت" هم یه مسئله دیگه که کاملا از هم متمایزن. بخاطر همین میگم به یاد نمیارم مدیری با خدمات درخشان رسول پناه رو بالا سر تیم دیده باشم !
ضمنا بحثم اصلا سر شجاع نیست. از نظر من شجاع دیگه تموم شد .
این بشر دیگه گندش رو دراورده. تو خیابون داره خیلی راحت به بازیکنای تیم فحش میده و میخنده !
یکی این رسول پناه و یکی اون رغبتی هر دوتا باید کاسه کوزه رو جمع کنن از این تیم برن .
وزرات خونه که اینارو برکنار نمیکنه حداقل خود هوادار باید سفت و سخت پای قضیه وایسه تا استعفا بده.

kapitan-ali

Registered User
لایک‌ها
7,240
مهم نیست رفتنش ولی خیلی خنده داره که پول چه ها که نمیکنه فینال و ... اینا مهم نیست امروز متوجه شدم تا 100 سال دیگه هم هیچ تیم ایرانی نه باشگاهی نه ملی هیچ جامی نمیاره با این تفکرات البته مگر معجزه ای بشه تغییر تفکر بدن .

mahdian57

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
10,761

150 هزار دلار فقط برای تیم بلژیکی براحتی برای نادری جور شد ولی ما 660 هزار تای برانکو رو سه ساله دنبالشیم

AM1N

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,574
خودتون رو واسه ممد نادری هم اماده کنید که شوکه نشین .

همین دیروز پریروز پیش بینی کردم چون بالای 90 درصد احتمال میدادم بره تیم متمول پایتخت. پیشنهاد سنگینی از تیم مقابل داشته .

Last edited:

kapitan-ali

Registered User
لایک‌ها
7,240
همین دیروز پریروز پیش بینی کردم چون بالای 90 درصد احتمال میدادم بره استقلال. پیشنهاد سنگینی از تیم مقابل داشته .
این ادم خیلی مهم نیست مهمم نبود یدونه بازیکن بهتر از این داریم.

AM1N

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,574
این ادم خیلی مهم نیست مهمم نبود یدونه بازیکن بهتر از این داریم.
علی جان ما غیر از سعید آقایی دفاع چپ دیگه ای نداریم. اون یحیی بیچاره هم 2000 بار تاکید کرد نادری رو لازم دارم ولی ظاهرا حرفای سرمربی تیم به یک ور مدیرعامل تیمه ! علی شجاعی هم یه دفاع چپ کلاسیک نیست.
عجب فینال جذابی بشه این یکی فینال...
یعنی ما بهتره بریم دست به دعا بشیم تا 29 آذر هیچ بازیکنی مصدوم نشه. مخصوصا با 3 تا بازی سنگینی که قبل از فینال داریم.
خوبیش اینه حریفمون از شرق آسیا نمیتونه مارو آنالیز کنه ;) چون تیم متحول شده و نصف اون 11 تای اصلی یا از تیم رفتن یا محرومن.
نادری هم بنظر من اشتباه کرد. درسته تیم مقابل متمول تر از ما هست ولی تاریخ نشون داده اینجور انتقالها مفید نبودن.
جا داره یه خسته نباشید ویژه خدمت وزرات خونه بگیم که تیم داره ذره ذره جلوی چشم هوادار نابود میشه ولی اول مشکلات بقیه تیمها بررسی میشه.

kapitan-ali

Registered User
لایک‌ها
7,240
علی جان ما غیر از سعید آقایی دفاع چپ دیگه ای نداریم. اون یحیی بیچاره هم 2000 بار تاکید کرد نادری رو لازم دارم ولی ظاهرا حرفای سرمربی تیم به یک ور مدیرعامل تیمه ! علی شجاعی هم یه دفاع چپ کلاسیک نیست.
عجب فینال جذابی بشه این یکی فینال...
یعنی ما بهتره بریم دست به دعا بشیم تا 29 آذر هیچ بازیکنی مصدوم نشه. مخصوصا با 3 تا بازی سنگینی که قبل از فینال داریم.
خوبیش اینه حریفمون از شرق آسیا نمیتونه مارو آنالیز کنه ;) چون تیم متحول شده و نصف اون 11 تای اصلی یا از تیم رفتن یا محرومن.
نادری هم بنظر من اشتباه کرد. درسته تیم مقابل متمول تر از ما هست ولی تاریخ نشون داده اینجور انتقالها مفید نبودن.
جا داره یه خسته نباشید ویژه خدمت وزرات خونه بگیم که تیم داره ذره ذره جلوی چشم هوادار نابود میشه ولی اول مشکلات بقیه تیمها بررسی میشه.
فکر کنم انصاری رو نگه دارن .

kapitan-ali

Registered User
لایک‌ها
7,240
گل محمدی: دو ماه جواب خلیل زاده را ندادند / بازیکنان تاریخ ساز را مقابل هواداران قرار دادند

سرمربی تیم پرسپولیس گفت: پرسپولیس دشمنان قسم خورده زیادی دارد که دوست ندارند این تیم قهرمان شود.
یحیی گل محمدی درباره درباره شرایط این روزهای پرسپولیس اظهار داشت: از روزی که بعد از بازی‌های لیگ قهرمانان از قطر به تهران بازگشتیم تا امروز، عده‌ای حاشیه وارد تیم‌مان کرده‌اند. پرسپولیس دشمنان قسم‌خورده زیاد دارد؛ چه خودی و چه غیرخودی. آنها دوست ندارند تیم قهرمان شود و این چیزی است که در این چند وقت به ما ثابت شده است.
وی ادامه داد: در این شرایط این افراد جو را علیه بازیکنان کرده‌اند. ولی همین بازیکنان بودند که با از خودگذشتگی، غیرت و دست‌های خالی و علیرغم مشکلات موجود تیم را به فینال رساندند. مشکلات را پشت سر گذاشتیم و توانستیم با اتحاد به فینال آسیا راه پیدا کنیم. اصلی‌ترین عامل در این مسیر بازیکنان و البته حمایت هواداران بوده که به ما انرژی و انگیزه دادند که بتوانیم مبارزه کنیم.
سرمربی پرسپولیس اضافه کرد: متأسفانه عده‌ای در فضای فعلی مشکلات را بر دوش بازیکنان گذاشتند و آنها را مقابل هواداران قرار دادند. از هواداران می‌خواهم هوشیار باشند و بدانند کادر سختکوش تیم و بازیکنان باغیرت برای اعتلای نام و برافراشتن پرچم پرسپولیس از جان مایه گذاشتند. از هواداران عزیز به عنوان یک عضو تیم می‌خواهم هیچوقت اعتماد خود به بازیکنان را از دست ندهند چراکه رسیدن به فینال بدون آنها امکان‌پذیر نبود.
گل محمدی خاطرنشان کرد: این بازیکنان نه تنها تاریخ‌سازی کردند بلکه غیرت، تعصب و عشق به پرسپولیس و هوادارش را معنا کردند. دیدیم که آنها سرشان را جلوی توپ گذاشتند، با همه وجودشان بازی کردند و بعد از بازی نای راه رفتن نداشتند. باید قدر این بازیکنان را بدانیم و هوشیار باشیم که مبادا ذره‌ای شکاف ایجاد شود.
وی درباره جدایی چند بازیکن از این تیم در فصل نقل و انتقالات گفت: از حدود چهار ماه پیش من در رابطه با حفظ و تمدید با بازیکنان صحبت‌هایی داشتم ولی متأسفانه این موضوع به روزهای آخر موکول شد که کار از کار گذشته بود. در نهایت هم دو بازیکن خوب تیم رفتند و تکلیف یکی دیگر مشخص نشده. حرف برای گفتن زیاد است اما در یک کلمه در حفظ احترام بازیکنان و بستن قرارداد با آنها کوتاهی‌هایی شد، در حالی‌که می‌شد بهتر کار را به سرانجام رساند.
سرمربی پرسپولیس درباره شجاع خلیل زاده گفت: دو ماه پیش شجاع برای درست کردن قراردادش چند بار به باشگاه رفت ولی هیچ اهمیتی به او ندادند. در دوحه ناراحت و بهم ریخته بود و می‌گفت به پیام‌های من هم حتی جواب نمی‌دهند. این اواخر هم جو به شدت علیه او شده بود و برخی حرف‌ها و مصاحبه‌ها هم اذیتش می‌کرد. بازیکن جوان است، عصبی شده و اصطلاحا بریده و تصمیم گرفته و موقعی برای برطرف کردن مشکلش اقدام کردند که دیگر کار از کار گذشته بود.
وی ادامه داد: بعد از راه یافتن به فینال آسیا بازیکنان تصور می‌کردند به وعده‌ها عمل می‌شود. آنها روی پرداختی‌ها حساب باز کرده بودند و این حق آنهاست که پیگیر مسائل مربوط به قراردادشان باشند. خیلی از مبالغ در قراردادهای بازیکنان ما یک چهارم قراداد بازیکنانی است که هیچ افتخاری به دست نیاورده‌اند.
سرمربی پرسپولیس تاکید کرد: کمترین کاری که می‌شد برای بازیکنان ما کرد این بود که هرچه سریع‌تر قراردادهایشان تنظیم و به تعهدات پرداختی عمل شود. ما هفت بازیکن جدید گرفتیم که بعضی از آنها حتی یک درصد هم پول نگرفته‌اند. حتی هیچ کدام از آنها هم موقع معارفه در باشگاه و یا حضور در تمرین پولی نگرفتند و به عشق پرسپولیس و احترام به بنده و روی قولی که طبق گفته مسئولان به آنها دادم آمدند سر تمرین و دیروز از یکی دو نفرشان که پرسیدم مطلع شدم اصلا ریالی نگرفته‌اند.
گل محمدی افزود: واقعا شرمنده بازیکنانی هستم که پوکر را رقم زدند و اخیرا جو علیه آنها شد یا بچه‌های جدید که برخی‌شان دریافتی نداشته‌اند یا دریافتی کم داشته‌اند. آیا یک‌کلام از این مسائل گفته شده که هوادار اینها را بداند و از آنها تقدیر کند یا فقط علیه بازیکنان تاریخ ساز و حماسه ساز تیم به طرق مختلف جوسازی شده؟ من اینها را نگویم چه کسی از حقانیت بازیکنان دفاع کند.
وی عنوان کرد: صبر بازیکنان فصل گذشته در قبال برخی مسائل یا ورود نفرات جدید به پرسپولیس تنها بخاطر افتخار پوشیدن این لباس و لطفی بود که به من داشته‌اند. از همه آنها بخاطر عملکرد خوبشان و صبر و غیرت‌شان تشکر می‌کنم. نمی‌خواهم به جزئیات بپردازم اما قرار بود زمان نقل و انتقالات چهار میلیارد برای گرفتن بازیکن کنار گذاشته شود ولی عملا این اتفاق نیفتاده و بازیکنان ما مشکلات مالی دارند. این حداقل یک بودجه برای ورود به نقل و انتقالات است و می‌گویم اگر مشکل مالی هست حداقل احترام‌شان را حفظ کنیم نه اینکه طوری رفتار شود که فضا علیه‌شان شود.
سرمربی پرسپولیس ادامه داد: این مشکلات باید هرچه سریع‌تر برطرف شود. در ضمن باید به تعهدات در برابر بازیکنان قدیمی عمل و نسبت به تسویه حساب با آنها اقدام شود. بازیکنان هم مشکلاتی دارند و روی قول‌هایی که داده شده حساب کرده‌اند و حقشان است که دستمزد زحماتشان را دریافت کنند و این کمترین کاری است که باشگاه باید برای آنها انجام دهد. من از هواداران می‌خواهم آگاه و هشیار باشند که برخی‌ها برنامه‌ریزی شده تلاش می‌کنند که جو را علیه بازیکنان کنند و تقصیرها را گردن آنها بیندازند.
وی افزود:این بازیکنان با تمام وجود و با غیرت و ‌تعصب تلاش کردند و نمی‌توان تاریخ‌سازی آنها را فراموش کرد. چنین موضع‌گیری‌هایی علیه بازیکنان انصاف نیست. در حال حاضر باید همدلی و همبستگی ما بیشتر از قبل باشد و هیچوقت نباید بین هواداران، بازیکنان و کادرفنی کوچکترین شکافی وجود داشته باشد. در پایان از آقای رغبتی بابت تلاش و همکاری زیادی که برای بستن قراردادها داشتند تشکر می‌کنم و از هیات مدیره هم درخواست دارم به برخی اتفافات ورود کنند و نگذارند لطمه بیشتر به تیم وارد شود.

AM1N

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,574
جدا از پیشنهاد سنگینی که داشت با وجود درخشش سعید آقایی تو آسیا خودشم بدش نمیومد بره جایی که رقابت چندانی وجود نداشته باشه .
فقط امیدوارم عاقبت کنعانی رو نداشته باشه که تازه بعدها فهمید چه اشتباه بزرگی رو مرتکب شد.
اگر بد بازی کنه میگن اینو وزیر انداخت به ما :D
دیگه قطعا باید حاجی انصاری رو نگه دارن . ارزش حاجیمون تو این روزا بیشتر مشخص میشه .

xavi68

Registered User
لایک‌ها
3,423
الان تنها کاری که باعث میشه من یکم آروم شم و جیگرم حال بیاد اینه که انصاری لج کنه و نیاد سر تمرین و قیمت رو ببره بالا
تا باشگاه حالیش بشه که وقتی می گن احترام بازیکن رو حفظ کنید یعنی چی

بالا