kapitan-ali
Registered User
الان تنها کاری که باید بشه این رسول پناه باید بره . گرشاسبی جایگزین بشه .
توضیح اضافه ای نمیدم فقط متن رو گذاشتم تا یه مقدار بخندین و از رفتنش ناراحت نباشید . من فقط از این ناراحتم که دارن تیم رو نابود میکنن . وگرنه این نادری گنده تر از ترابی و علیپور و بیرانوند و شجاع نبود که الان بخوام بخاطرش ماتم بگیرم . بهتره درکنار همبازیای جدیدش " اصول مشت زنی " رو هم به خوبی یاد بگیره چون اگر بد بازی کنه تو فرودگاه از خجالتش درمیان .استقلالی های فامیل را پرسپولیسی کردم
-محمد نادری در بخش بعدی گفت وگو به نحوه پیوستن خود به پرسپولیس اشاره کرد وبه کیهان ورزشی گفت:ماجرای پرسپولیسی شدنم به زمانی برمی گردد که بازیکن تراکتورسازی تبریز بودم. من در یک بازی برابر پرسپولیس بازی کرده بودم و آقای برانکو ایوانکوویچ بازی مرا دیده بود و روی من شناخت داشت. حتی با مدیربرنامه هایم صحبت کرده بود تا از وضعیتم جویا شود.ضمنا من از کودکی پرسپولیسی بودم و این تیم را دوست داشتم. عکسی از نوجوانی ام دارم که برای تماشای بازی پرسپولیس با پرچم قرمز به ورزشگاه آزادی رفته بودم.من از خانواده ای پرسپولیسی هستم و برای مدتی کاری کردم که دو عضو استقلالی خانواده مان پرسپولیسی شوند.آرزوی قلبی ام از کودکی این بود که روزی برای تیم محبوبم پرسپولیس بازی کنم.خداراشاکرم که به آرزوی قلبی ام رسیدم.
عامو حالا نوبتشه دست به کار بشی واسه پرسپولیسی های فامیلاستقلالی های فامیل را پرسپولیسی کردم
-محمد نادری در بخش بعدی گفت وگو به نحوه پیوستن خود به پرسپولیس اشاره کرد وبه کیهان ورزشی گفت:ماجرای پرسپولیسی شدنم به زمانی برمی گردد که بازیکن تراکتورسازی تبریز بودم. من در یک بازی برابر پرسپولیس بازی کرده بودم و آقای برانکو ایوانکوویچ بازی مرا دیده بود و روی من شناخت داشت. حتی با مدیربرنامه هایم صحبت کرده بود تا از وضعیتم جویا شود.ضمنا من از کودکی پرسپولیسی بودم و این تیم را دوست داشتم. عکسی از نوجوانی ام دارم که برای تماشای بازی پرسپولیس با پرچم قرمز به ورزشگاه آزادی رفته بودم.من از خانواده ای پرسپولیسی هستم و برای مدتی کاری کردم که دو عضو استقلالی خانواده مان پرسپولیسی شوند. آرزوی قلبی ام از کودکی این بود که روزی برای تیم محبوبم پرسپولیس بازی کنم.خداراشاکرم که به آرزوی قلبی ام رسیدم.