kapitan-ali
Registered User
جالبه ورزش 3 خبری از بعضی تیما که کتک کاری کردن چیزی نمیگه
![]()
فوری: سمیعی سرپرست پرسپولیس، شکوری مدیرورزشی!
جلسه نهایی برای تعیین مدیرعامل پرسپولیس در وزارت ورزش برگزار میشود.www.varzesh3.com
این همه خودمون رو پاره کردیم گفتیم گرشاسبی گرشاسبی ظاهرا واسه کسی مهم نبود. من حتی به رضا درویش مدیرعامل سابق سایپا هم راضی بودم .
من که شناختی از این مدیرعامل جدید ندارم ولی امیدوارم حداقل دلسوز باشگاه باشه .
البته همینکه افرادی مثل رضا یلوه و علی رغبتی مدیرعامل نشدن جای شکرش باقیه .
یه مسئله جالب دیگه ؛
با استعفای رغبتی و رسول پناه بعنوان 2 عضو هیئت مدیره باشگاه مخالفت شدهیعنی حتی اگر این سمیعی بهترین مدیر ورزشی هم باشه درنهایت بعید میدونم بتونه با این دو نفر بعنوان اعضای هیئت مدیره تیم کنار بیاد. مگر اینکه همرنگ این دو نفر بشه ...
درودمن فکر کنم باید تو گینس بنویسن که یه کشور هست همه کار میکنه تا تیماشون نتیجه نگیرن.
دقیقن منظور منم همین بود .اون دفعه رفتیم فینال عرب هم از حراست اومده بود شد مدیر نفهمیدیم پول فینال چی شد
این دفعه هم رفتیم فینال دوباره از حراست اومدن شدن مدیرعامل باشگاه
چرا ؟![]()
ساعاتی پس از پایان فینال غرب آسیا، النصری ها اتهام استفاده غیرمجاز پرسپولیس از بازیکنان جدیدش را تقدیم کنفدراسیون فوتبال آسیا کرد تا صعود سرخ ها به دیدار نهایی لیگ قهرمانان ۲۰۲۰ به خطر بیفتد اکه البته سرانجام این پرونده برتری پرسپولیس بود؛ اما سرخ ها چگونه النصر را در دادگاه ای اف سی شکست دادند؟
ای اف سی شرح تفصیلی یا گراندز حکم را در ۱۴ صفحه منتشر کرده و از آن میتوان دریافت که روند پرونده به چه شکلی بوده است. در حالی گفته میشد پرسپولیس این پرونده را به خاطر پایان مهلت شکایت به نفع خود خاتمه داده اما این چنین نیست و AFC صراحتا نوشته که «استعلام های لازم از فیفا گرفته و پرونده بررسی شده است».
ماجرا از این قرار است که وقتی ایمیل های پرتعداد از ایران و متعاقب آن شکایت النصر به ای اف سی رسید، پیش از این که کمیته انضباطی کنفدراسیون فوتبال آسیا از پرسپولیس دفاعیه بگیرد، به سراغ فیفا میرود و درخواست استعلام میکند چرا که پای حکم فیفا در میان بوده است. همچنین سپس به خاطر طی روال اداری، دفاعیه از پرسپولیس هم خواسته شد و قرمزها لایحه خود را در هماهنگی با فدراسیون فوتبال ایران به ای اف سی ارسال کردند.
یادمه مدتی پیش یه بزرگواری اومده بود تو این تاپیک نوشته بود " پرسپولیس مردونه نجنگید چون اصلا شکایت النصر بررسی نشده و باتوجه به اتمام مهلت قانونی این شکایت رد شده "
این تیکه زیر هم جالب بود
![]()
پرسپولیس چگونه در دادگاه النصر را شکست داد؟ (سند)
استعلام از فیفا در نهایت کنفدراسیون فوتبال آسیا را مجاب کرد که رای نهایی را به نفع پرسپولیس صادر کند.www.varzesh3.com